Sugen på något onyttigt, hjälp!

Skall precis sätta mig nu med matten och börja jobba.. Har tittat på stugor upp i fjällen eftersom vi kanske ska upp dit med familjen :D Älskar verkligen att åka snowboard, så otroligt kul och underbart när man susar ner för backen och solen lyser i ansiktet och får snön att glittra. Just nu är jag så otroligt sugen på något onyttigt! Liksom tänk en chokladbit, en chokladboll eller något annat sött.. Har ni några tips på vad man kan göra om man blir så här sötsugen? Jag försöker stå emot nu så tog mig ett glas vatten men ändå :) Ska ju fotas på tisdag på Model House och då behöver man ju inte gå upp och framstå som en tjock padda. Ska ju försöka hålla mig så mycket jag kan för vill verkligen ha en snygg kropp till sommaren och även till hösten då jag börjar gymnasiet! :D

Puss ♥ //Emma

Bild från Branäs 2010!

Dags att köpa ny skor!

Idag på gymmet gick jag igen men denna gången var en förbättring emot igår. Gick 9km på ca 80 min! Gissa om mina ben kommer vara döda ikväll?! Känns bra nu efter i alla fall förutom i fötterna som jag fått stora blåsor på för att mina skor är sönder i hälen.. Jaja dags för nya nu :D Är hemma när som helst och då blir det middag, är riktigt hungrig nu!

Puss  //Emma


Kaffe i handen och böckerna bredvid

Känner mig helt död just nu! När jag kom hem förut packade jag upp alla saker och värmde kycklingen som mamma hade stekt och gjorde en sallad till det, underbart gott! Fick därefter ta en promenix ut i det kalla med min hund. Nu har jag kommit in och sitter just nu med en kaffe i handen. Ska börja plugga nu eftersom jag har prov imorgon som mina andra klasskompisar redan har gjort.. Tur att jag får i mig lite kaffe nu annars hade jag somnat, känner nu hur segheten i benen börjar komma efter gymmet, hehe.

Puss ♥ //Emma



Nu hem!

Sitter nu på bussen hem tillsammans med Jessica :) Gick 6 km idag och sedan hoppade jag lite hopprep, det känns bra! :D Hemma väntar massor av plugg + en god middag, mums! Har egentligen inte så mycket mer att berätta..

Puss  //Emma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_186964400.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_186964400.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_186964479.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_186964479.jpg" class="image">


Sista lektionen, yeeh!

Hallo!
Sista lektionen i skolan idag och det är en ea lektion, alltså man kan göra det som man behöver "eget arbete". Jag ska sätta mig och försöka komma ikapp i matten eftersom jag ligger efter i det ganska mycket, opps! Måndagar är så otroligt härliga eftersom vi har sovmorgon och jag kunde alltså sova 45 min mer än vad jag brukar :D Det är chill med lektionerna också eftersom vi bara har idrott, engelska, teknik och den här ea lektionen. Efter skolan idag ska jag och Jessica bege oss till gymmet, YEEEAH!! Är riktigt taggad även om jag inte får köra så hårt som hon kan göra :( Äsch snart så! ;) Ne nu får jag komma igång med matten, man ska ju utnyttja tiden.

Puss ♥ //Emma



Söndagsplugg!

Ledsen för att jag inte skriver något förräns nu men det har varit fullt upp idag. Dagen startade med att jag vaknade runt 10:30, skönt att sova ut ♥ Vi åt frukost och sen satte jag igång med pluggandet! Har gått igenom hela buddhismen, gjort kanske 1 mattetal och sen pluggat lite engelska. Bättre än ingenting i alla fall! Jag och mami bestämde oss för att göra tacos och mums vad gott det blev! :D Jag är verkligen mätt som en plät, hehe. Tänkte gå igenom lite på tyskan nu också innan jag tar på mig träningskläderna för att köra lite träning här hemma :)

Puss ♥ //Emma





Fruktsallad

Blev en riktigt god middag när vi kom hem som bestod av fläskfilé och en sallad med fetaost, yummi! Sedan gjorde jag även en fruktsallad till oss alla som var delicious, fast min tunga svider nu pga att jag ätit för mycket ananas :( Kanske dags att börja gör sig klar inför natten snart eftersom det är ganska sent och jag vill inte vara allt för trött imorgon.

Puss ♥ //Emma



Evas Paley

Nu har jag varit på Katrinelund och hört lite om både ekonomiprogrammet och samhällsprogrammet så får vi se, men det känns ändå som att ekonomi är min grej :) Just nu sitter vi på Evas Paley ett mysigt café och har precis fikat lite, så mysigt!

Puss  //Emma


Öppet hus

God morgon!
Sitter i bilen nu på väg mot Göteborg för att gå på Öppet hus på Katrinelund :D Först ska vi hämta upp min kusin och moster som också skall med och sedan även följa med oss hem :) Kanske blir att träffa sina goa kompisar från Malta idag också om det går :D Ha en bra lördag!

Puss  //Emma


God middag!




Bussen hem :)

Sitter just nu på bussen hem efter att ha varit på gymmet sedan 14:45. Känns ovanligt att man inte tränar så hårt som man brukar utan bara går på bandet men känns härligt ändå :) Gick bort 600 kcal som motsvarar 7,3 km :D Ska bli skönt att komma hem och få i sig lite mat för nu kurrar magen, hihi.

Puss  //Emma


@skolan

Hallå på er!
Sitter i kapprummet just nu i kapprummet med massa folk och ska snart ha engelska. Efter det bild och sen slutar vi!! :D Ska bli riktigt härligt med helg måste jag säga. Får se vad som händer ikväll men efter skolan blir det gymmet :D Äntligen!!! Får bara ta det lugnt men det ska ändå bli skönt att få röra på sig :)

Puss  //Emma


Nu kör jag liten egen träning hemma, UNDERBART!


Dags att plugga, weei

Så då har man vart hemma ett tag och fått i sig lite mat och så. Nu blir det att sätta igång med pluggandet för det är en del.. :/ Är så sjukt trött också eftersom det råkade bli lite sent igår. Får lägga mig tidigt ikväll! :) Har egentligen inget vettigt att skriva så ni får ha det så bra :)

Puss  //Emma


GLAAAAAAAAAAAD!!! :D

Fick precis ett mail från Göteborgs fotbollsförbund om att jag har blivit rekommenderad till en NIU*-plats på Elitfotbollsgymnasiet i Göteborg :D Är så otroligt glad så jag sprang runt i hela huset! :D Fast det stog ju i mailet att det inte är säkert att man kommit in på den skolan man valt men det får man ju bara hoppas på! Gaahh jag är så glad bara, betygen är jag hyfsat säker på att jag kommer in på så :D:D:D Hade ju varit så otroligt kul att bli en av dem 20 som kommer in på Katrinelund :D Jag vet även att mina två kompisar fick samma besked så det är så otroligt kul! Nu ska det firas, yeeeeah!

Puss ♥ //Emma

Riktigt gammal bild på mig :D

Ont i huvudet..

Heeeeej!
Idag var det skolan igen då och eftersom jag inte kände något i huvudet på morgonen så åkte jag dit! Jag kände väll egentligen redan på morgonen att jag hade svårt att koncentrera mig på matten men men jag stannade kvar. Innan lunch kände jag att jag började få ont i huvudet och sen så fortsatte det liksom. Jag snackade med min mentor och hon förstod ju såklart och jag åkte hem halv 3 med tåget. När jag kom hem gick jag direkt och la mig och sov i ca 1,5 timme, och sen nu efter maten så känner jag mig lite bättre :)

Puss ♥ //Emma



mysiga kläder ♥

Underlig kväll

Ikväll var vi hos farmor och farfar och firade farmor för att hon fyller 68 :) Det var mysigt och vi hade det väldigt trevligt! ♥ Men sen då när jag och pappa ska åka därifrån för att träffa fotbollslaget, så ser jag inte de mörka plankorna som sitter uppe i deras garage på sidan mellan 2 stolpar och jag springer mot bilen och PANG! Ja då sitter den tjocka plankan precis i höjd med pannan och jag springer rätt in i den och liksom flyger tillbaka. Jag blev rejält yr, och skakade hur mycket som helst eftersom jag hamnade i chocktillstånd och grät såklart hur mycket som helst. Pappa hörde ju mig och så fick jag stötta mig på honom in till farmor och farfars hus igen för att lägga mig ner. Hemskt var det! Låg där en stund och skakade, hyperventilerade samtidigt som jag blundade.. Efter en stund kunde jag sätta mig upp och lite senare åkte vi till träningen i alla fall och det är jag glad för, kul att träffa alla igen :) Ska strax lägga mig men som jag känner mig nu så har jag fortfarande ont i huvudet och även nacken :/

Puss ♥ //Emma

Bilden togs innan jag åkte till kalaset

Kall som en isbit

Hej på er!
Har precis tänt en brasa för när man kom hem till det ensamma huset så var det så sjukt kallt, men nu börjar i alla fall jag få upp värmen. Tänkte alldeles strax börja plugga för det är en massor just nu känns det som och värre blir det :( min farmor fyller år idag, grattis till henne! Tror att familjen skulle iväg dit en snabbis senare på kaffe, Jaa nu kom jag på att jag ska dricka kaffe så jag blir lite piggare och får värme i kroppen :D Sedan ska jag äntligen iväg på fotbollsträning ikväll, tyvärr får jag fortfarande inte träna men jag kanske kan cykla eller något som inte är så farligt :)

Puss  //Emma


Tillbaka i skolan!

Heeej!
Idag var det äntligen dags för mig att gå till skolan igen :) Dagen har varit riktigt härlig, alltså en bra måndag på en ny vecka! Man märker ju att man har en del att ta ikapp nu då men sånt är livet. Har ju även börjat min nya diet idag som består av att äta nyttigt haha :D Tänkte sätta igång och plugga nu direkt och sen gå ut och ta mig en promenad.

Puss  //Emma


Snö :)

Gokväll!
Har inte blivit något bloggande idag pga att jag har haft för mig lite annat som tex pluggat matte, vart ute och tagit en promenad med mami och tittat på paradise hotel :D Jag tycker det har varit en ganska bra söndag då trots lite humör hit och dit  ;) Nu är jag i alla fall på topp och det ska bli kul att få komma tillbaka till skolan och träffa alla igen imorgon :D Nu får jag sätta igång med alla läxor som vi har och så, herregud! Fick tagit en hel del fina bilder när jag och mami var ute på promenaden och här kommer några.

Puss ♥ //Emma









Orkar inte lägga upp fler men är rätt nöjd med dem eftersom alla är oredigerade :)

Får vänta och se..

Idag fick jag stå vid sidan om planen med Emelie eftersom hon också är skadad och så tittade vi på när de andra spelade. Efter ett tag blev det sjukt kallt när man bara stod där och det började snöa och sen blåsa massor. Så innan de andra hade spelat klart så gick jag och Emelie till skolan och var där så länge tills mötet skulle börja. Mötet handlade alltså om det 3 olika skolorna men jag vet redan att det är Katrinelund jag vill in på så ;) När mötet var klart så blev nästa träning inställd för det var så mycket snö, så jag då åkte vi hem. Det är helt sjukt att det kan komma så mycket snö på bara en dag, men lite mysigt är det ändå att titta på även fast jag vill ha vår nu. Ikväll bli det lördagsmys med familjen med räkor, aioli och fransk baguette :D Efter det blir det lite godis som jag och mami ska mysa med för på måndag blir det nya tag! Hoppas ni får en mysig lördagkväll ♥

Puss ♥ //Emma





Mot Göteborg för fotbollsuttagning!

God morgon,
Sitter i bilen just nu på väg mot Göteborg för fotbollsuttagning till Katrinelundsgymnasiet. Jag får ju inte spela så det är tråkigt men men, får se på alla andra duktiga spelare och hoppas på att jag kommer in ändå :) Mina tränare har nämligen skickat in ett brev till dem om hur jag är som spelare osv så hoppas det går bra! Det är bara 20st tjejer som kommer in och vi får se hur många det är som söker idag. Nu ska vi hämta upp Linnea för hon ska också med! :D

Puss  //Emma


Fotografering på mig!

Hello!
Idag när jag vaknade åt jag lite frukost och gick sedan ut med hunden på en 2 km promenad, duktigt! När jag sedan kom in fixade jag mig eftersom att jag kände att det var fredag och jag ville vara lite "fin" :) Jag gick ut och tog med mig stativet och kameran och har föröskt fota lite bilder på mig i trädgården. Det är verkligen lite krångligt när man ställer in självutlösaren utan att veta vart fokusen hamnar och så, men det gick la hyfsat ändå måste jag säga. Nu måste jag sätta igång med matten genast!

Puss ♥ //Emma





































Det där var alla bilderna!

Blåbärs soppa

Hejsan,
Idag när jag vaknade tog jag mig lite frukost innan jag gick ut en promenad med hunden på 2 km. Vädret idag är ju underbart, sol och inte allt för kallt :D Har börjat räkna lite matte och insåg att jag ligger ca 60 tal efter i matten, PANIK!!! Har ju även en hel del andra ämnen som jag behöver öva på. Har fastnat vid ett riktigt komplicerat tal nu och har ingen aning om hur jag ska lösa det, mamma får hjäpa mig när hon kommer hem. Nu ska jag göra mig blåbärs soppa till lunch eftersom jag fortfarande har så ont i halsen :( Så nu blir det både något gott, varmt och inget som skaver i halsen. Blir att plugga vidare sen även fast jag hellre hade tillbringat dagen med att se på paradise hotel..

Puss ♥ //Emma


Real Madrid VS Barcelona

Jag satte på tvn när det hade gått 6 min av matchen och sen dess satt jag fastklistrad i soffan med telefonen i handen. Real Madrid som jag hejar på så var det ju underbart att få se Ronaldos snygga mål, jag hoppade och skrek så min lillebror vaknade, opps. Anledningen till varför jag nu hejar på Real madrid är ju så att ronaldo faktiskt spelar där ♥ Barcelona är verkligen ett lag som spelar otroligt bra och deras förstamål var riktigt snyggt måste jag säga, andra målet var la helt okej det med. Något som gjorde mig riktigt arg var att Rea Madrid både filmade, spelade fult och även gjorde riktigt fula saker med meningen. Ett bra exempel är ju när Pepe trampar på Messi´s hand med meningen, fyy säger jag bara!

Puss ♥ //Emma




Paradise Hotel ♥

Heeeej!
Kan ju berätta lite om hur kvällen med mami var igår. Jo vi såg på bio och filmen var verkligen toppen! "Sherlock Holmes-A game of shadows" heter den och ja den var verkligen spännande och bra tycker jag själv :D Fick knuffa på min söta mamma ett antal gånger för hon somnade, haha. Kände ju av halsen hela tiden igår så det var ju lite tråkigt men men jag fick sett en grym film! Var rejält trött när jag kom hem så nästan slängde mig i sängen, hehe :)

Idag vaknade jag runt 10:30 och åt frukost med mami för det var bara vi hemma. Pappa var iväg och jagade och min bror var i skolan. Man kan la förkorta hela den här dagen med PARADISE HOTEL. Jo det enda jag har gjort idag är att kolla på "paradise hotel", jag har blivit besatt av det programmet ♥ Har även ätit vaniljglass för att idag har halsen varit värre än någonsin, är så trött på den! :( Varje gång jag sväljer, äter eller dricker något gör det ont och det till och med värker upp i öronen.. Fick i alla fall tagit mig en promenad på 2km nyss ute i regnet, känns skönt! Den enda typen av motion jag får göra är att ta promenader, så jag ska skärpa till mig och börja gå minst 2km varje dag! Ne nu ligger jag här i sängen och väntar att få fortsätta titta på paradise hotell :D

Puss ♥ //Emma

Blir ytterligare en bild från Malta men nu på mig och mina brudar! ♥

Ser fram emot en mysig kväll

Chokladbollarna var gudomligt goda jag skojar inte, mums! Det tyckte även min mamma och pappa som tog en och annan ;) Jag har nu tittat klart på första avsnittet av "mammor och minimodeller" och ska nu börja titta på "paradise hotel" norge. Klockan halv 7 beger jag och min mamma oss iväg och ska titta på BIO!! :D Ska bli otroligt mysigt och skönt att komma hemifrån en stund ♥ Halsen gör fortfarande hur ont som helst men det går la över snart hoppas jag!

Puss ♥ //Emma

Biggest Loser här kommer jag!














I have lost the control

Hej på er solstrålar!
Den här natten har jag inte sovit särskilt bra även fast jag har sovit utan att vakna flera gånger. Har så fruktansvärt ont i halsen varje gång jag sväljer, känns som att svälja en burk vassa nålar. Vill inget hellre än att det här släpper nu och jag kan börja träna igen så som förut. Ni kanske inte förstår hur jobbigt det är att inte kunna träna för mig, men träning är min stora passion och jag tror inte någonsin att jag kommer sluta med det! Skall försöka ta mig an skolarbetet som jag nu ligger efter i.. Det är ju inte mitt fe att jag får körtelfeber och inte har kunnat plugga men trots det får jag lida. Känner mig allt mer deprimerad av vara inlåst i det här som jag är just nu. Visst jag får gå utanför huset och ta små korta promenader men ingen träning.. Så nu har jag verkligen tappat kontrollen över det här med att äta rätt! Nu ska jag baka chokladbollar, så det så! Ska köra på ordentligt med både bra kost och motion när jag blir bättre, promise!

Puss ♥ //Emma

Audrina

Hello,
Idag vaknade jag av att min hund har stått och ylat på mig sen efter halv 8, gissa om man var sur? JA! Så det var ju bara att ta på sig kläder och ta en promenad med han. Just nu sitter jag och tittar på "Audrina" som går på MTV och aa jag tycker det verkar bra :) Får försöka komma igen med pluggandet lite försiktigt idag. Nu ska jag hjälpa min bror med att lägga in lite låtar på hans nya mp4.

Puss ♥ //Emma

GLAD!

Hejsaaan!
Känner mig bara så otroligt glad för just nu känner jag mig som en helt ny person. Har duschat, gjort hårinpackning, satt på mig riktiga kläder (jeans och linne) och fått på mig sminket! Har inte känt mig så här snygg på 2 veckor nästan :D Förutom att jag börjar tappa mina muskler och jag känner fettet långsamt börjar lägga på sig så känns det bra :) Jag, mami och bror tog en promenad förut och så har vi ätit pannkakor ♥ Snacka om att man blev mätt som en plätt! Ikväll blir det tacos, myyyyys! ♥

Puss ♥ //Emma







Trött på det här!

Hej hej!
Anledningen till varför jag inte har bloggat är att jag inte mått så bra de här dagarna, inte ens datorn har varit på. Idag äntligen känner jag mig lite bättre trots att halsen gör ont konstant och öronen värker. Det dröjer la ännu ett tag innan jag kommer känna mig riktigt bra.. Är trött på det här nu, vill ju träna och gå till skoan som alla mina andra kompisar :( Har inte fått träffa min bästa vän sen innan jul :( Jaja, sånt är livet ibland! Idag tänkte jag mig fixa lite på mitt rum för det har ju inte hänt något här på snart 2 veckor :o Blir att plocka in lite tvätt bara men det är tillräckligt ansträngande. Skall se om jag orkar slänga in ett inlägg senare också om jag fortfarande känner mig lika pigg som jag är nu.

Puss ♥ //Emma

Ännu en härlig Malta bild!

Förbereder mig inför natten

Ja då sitter jag här i min säng igen då och skriver! Har inte haft feber på hela dagen så det känns underbart, har dock mått lite upp och ner. Från att vara pigg och orka saker till att gå och lägga sig på sängen och ha huvudvärk. Får bara hoppas på att jag inte får någon feber inatt för jag har det redan tillräckligt jobbigt då. Jag blir torr i hela halsen, täppt i näsan och drömmar massa konstiga drömmar. Det jobbigaste just nu är endå att man vill så gärna träna igen och när man ser att nästan hela facebook är fyllt med "dags för träning" eller "drar ig mot gymmet", jo asså tårarna bara kommer. Mamma fick ringt upp min mentor idag på skolan och det var verkligen en lättnad för mig. Hon sa nämligen att alt det här med skolarbetat kommer ordna sig och att jag nu några dagar skulle koppla bort det, och sen när jag mår bättre i alla fall komma till skolan i några timmar :) Ne nu får jag nog ta oh sova, det mår man bättre av!

Puss ♥ //Emma

Bilden livar upp den tråkiga texten, från när jag var i Malta på språkresa i somras

Körtelfeber!?!?

Godmorgon!
Berättade ju för er att jag kände mig hyfsat pigg och så igår men runt 6 tiden på kvällen så fick jag feber ännu en gång, så mamma ringde ner til vårdcentralen. Dem sa att vi skulle komma ner och så får dem ta prover. Åke ju in i lördags men då sa bara doktorn att jag skulle äta antibiotika för det var inget som visade på att jag var dålig. Åter till igår kväll så kom jag in där på vårdcentralen med 38,7 graders feber och mådde inte alls bra! Fick ta ett blodprov igen i fingret men ett till prov som dem inte hade tagit förra gången. När jag satt där och hon stack till så kände jag hur illamående jag blev och hur jag höll på att svimma, hemskt är det! Det visade sig alltså att jag hade fått körtelfeber och att antibiotika inte hjälper ett piss, det enda jag ska göra nu är bara att vänta och se tills febern är borta.. Det värsta var inte det utan att jag inte får träna på ca 8-10 veckor!!! Jag verkligen började störtgråta när dem berättade det för mig. Jag missade Isenta, jag missar Rössö cup som är nu i helgen (även nästa om man tar sig vidare), jag missar SM, jag missar fotbollsuttagningen till gymnasiet, FAN! :((( Inget att göra åt, nu är det som det är. Vill bara bli frisk nu, orkar inte med att vara så trött och orkeslös i hela kroppen. Jag har verkligen tur som har en mamma som stöttar mig till 100%, älskar henne ♥

Nu till vad som händer idag. Jag har fått reda på att läxorna är igång och ska skicka in ett brev till min tyska lärare som vi har fått i uppgift. Sedan kommer vi till so:n där vi ska ha prov i Buddhismen den 24 och matten jobbar dem på med. Ska i alla fall försöka skriva klart det här brevet till tyska läraren så får vi se sen. Hoppas att ni har det bra där ute och att ni inte åker på samma som mig, det är verkligen hemskt!

Puss//Emma





Fotade lite inne i huset häromdagen

HEMSK VECKA!!

Goddag!
Har inte bloggat på några dagar nu men det beror på den här influensan jag har åkt på. 39 graders feber en hel vecka är verkligen inte kul! Det enda man gör är att äta tabletter, sova, äta se på tv. När jag får feber har jag alltid riktigt ont i magen också så ja jag har nästan legat stilla i en soffa en HEL VECKA (förutom när jag gått på toa då). Så äntligen igår då kände jag att jag mådde mycket bättre, eller bättre än de andra dagarna. Så när jag ligger i soffan och tittar på tv på kvällen så känner jag hur magen börjar göra ondare, halsen gör ondare, huvudet värker, öronen värker och yes där va det feber igen.. Är så sjukt trött på det här nu så jag vill bara dö!! Idag var det då en vecka sen jag duschade och jag har mått så dåligt över att jag inte orkat duscha för jag mådde illa (gjorde jag även idag i duschen). Men det var verkligen nödvändigt idag och se så mycket piggare man blir, eller lite i alla fall :)

Just nu sitter jag här uppe i soffan och dricker lättdryck eftersom det är viktigt att dricka mycket så man inte får ont i huvudet. Vädret är ju rena skillnaden mot igår då det var vitt ute och idag då det är grönt, vädret är verkligen konstigt. Känns skönt att få skriva av sig lite nu när jag inte gjort det på en vecka, förutom då jag har messat med kompisar. Juste jag kan ju även berätta om att jag skulle vara nyttig från och med nyår och så, riktigt bra start blev det ju med den här feberveckan.. Har ju inte rört mig ett piss på nästan hela vackan och nu blir jag andfådd över att gå i trappan, hemskt! När ja är frisk sen igen så ska jag verkligen komma igång och kämpa 100% för jag ska ha en snygg kropp till sommaren. Jag ska nog pausa där men nu vet ni ju ungefär hur min vecka har varit.

Puss ♥ //Emma

Igår

Idag

Arg & Besviken..

Hej hej,
Vaknade imorse en stund innan mami skulle iväg och jobba och då hade jag 39 graders feber igen.. Alltså blev det ingen cup för mig idag :((( Vad är det för skit jag fått egentligen?! Vill bli frisk nu! Snart blir det en god middag med familjen :) Gjorde mig en vitaminbomb förut som bestod av kiwi, jordgubbar, banan och vanilj yoghurt ;)

Puss  //Emma


Feber!

Hejsan,
Har vaknat flera gånger inatt för jag har mått så illa och fått dricka vatten. Hade 39 graders feber imorse också och mådde så otroligt illa! Fick ta en tablett och sen åt jag lite frukost och senare blev det bättre :) Eftersom papi jobbar och min bror och mami har åkt till min moster så har jag fått klara mig själv idag och det har gott bra! Har proppat i mig massor med frukt och druckit mycket :) Har bara kollat på tv idag men det har varit bra program så jag dör inte :D Imorgon är det Isenta cup och jag måste bara må bra då för jag vill verkligen spela!!

Puss  //Emma


Mår inte okej..

Hejsan, mami väckte mig imorse och frågade hur jag mådde och jag låg som en ihopkrypen boll skakade och frös. Kändes verkligen som feber men termometern visade inget så jag somnade om och vaknade runt 9 då jag svettades. Jag vaknade upp då och väntade på min bror skulle vakna så vi kunde äta frukost. Lite senare kände jag mig mycket piggare och bestämde mig för att gå ut och gå 4km, herregud vad det blåste :o Blev en dusch när jag kom in och nu sitter jag i soffan och ser på tv, känner mig illamående och har ont i huvudet igen så det blir vila nu!

Puss  //Emma


Från toppen till botten!

När jag kom till träningen kändes inget konstigt coh jag började värma upp på motionscykeln, helt normalt? Jaja, sedan snackade vi lite om helgens cup som vi ska vara med i och sedan ut på planen och spelade. Det börjad med att kroppen var lite smått seg, därefter gick det över till att jag fick en ordentlig huvudvärk men jag fortsatte spela! Efter träningen var jag både snuvig, hade fortfarande huvudvärk, ont i öronen ner till halsen och jag orkade knappt lufta kroppen. Precis som om jag fick hög feber och öroninflamation kändes det som, läskigt! Hemma sedan mådde jag så jävla dåligt men mami gav mig en värktablett. Sedan gjorde jag mig en proteinshake innan jag gick upp och satte mig framför tvn med de andra. Just nu har nästan allt gått över förutom att jag fortfarande känner mig svullen i halsen, vad är det som händer? Blir nog att vila imorgon så de inte händer något mer sånt här läskigt :s Nu ska jag sova!

Puss ♥ //Emma



Dagens outfit!

Mätt och belåten

Har precis ätit en god middag som bestod av färsk pasta och lax! Ligger nu på sängen och ska ta det lite lugnt innan det är dags att dra iväg på träning. Det var verkligen härligt att sola idag, varmt och gött :D Känner mig så fräsch när man ser brun ut istället för vit som ett lik. Från Sportlife så gick jag och Liv till kamerahuset för att hon skulle ta kort på sig för imorgon ska hon göra moppeprovet, LYCKA TILL! ♥ Efter det gick vi runt på torget en stund där vi träffade Malin och hennes halvsyster och så gick vi till Espresso House för en fika! Dum som jag var blandade jag ihop Cappucino med espresso så jag fick typ 1 matsked starkt kaffe för 22:-, bra Emma! -.-' Fick köpt mig 2 ringar på rean på gina tricot så det var ju i alla fall lyckat :D

Puss ♥ //Emma

Förr 129:- nu 19:-

Förr 99:- nu 25:-

Mot Sportlife för solning!

Nu sitter jag i bilen och vi ska hämta upp Liv för nu ska det solas igen! :D Fick nämligen en tid nu klockan 1 så det är toppen :)

Puss  //Emma


Nu, SÄNGEN!

Blev en riktig chill dag, inte mycket som hänt idag asså! Blev lite tacos med familjen och sedan däckade alla i sängen haha :D Vi vaknade lagom till "Sommaren med göran" började och tittade klart den. Eftersom jag inte "har hunnit" träna något idag så ställde jag mig på våran crosstrainer 23:10 och körde den i 20 min. Sedan lite situps och nu känner jag mig duktig! :D Dags att krypa ner i sängen..

Puss ♥ //Emma

Liten småkul bild som jag tog idag, hehe

Ta kort utan blixt inomhus är inte lätt!

Hejsan,
Idag har det inte hänt något speciellt.. Spelat lite Fifa 12 med min bror och hans kompis och sen har jag läst på lite om kameran som jag har om de olika inställningarna och så. Det är verkligen svårt att fota utan blixt inomhus om man vill ha en bra bild utan brus. Det är så mycket lättare att fota utomhus när det är ljust! Det är bara att fortsätta att hålla på och lära sig och till slut kan man det förhoppningsvis. Känner att jag har ett stort behov av att träna men samtidigt orkar jag inte ta moppen till gymmet + att jag inte har hunnit köpa något kort där ännu. Blir hemma träning idag tror jag men vad det blir vet jag inte! Vill så gärna ut och springa men tror inte mina benhinnor klarar av det i värsta fall får jag ta en rask promenad om jag inte ställer mig framför Wii eller kör på crosstrainern.

Puss ♥ //Emma



Nyårsafton!

Äntligen har jag laddat upp alla dem bra nyårsbilderna som jag tagit! Jag firade nyår hos Melissa med 5 andra brudar :D Vi hade det så otroligt kul och inte en enda droppe alkohol hade vi i kroppen, så det var verkligen lyckat! :D Vi sjöng, spelade spel, tittade på fyverkerierna och åt en fantastiskt god middag ♥ 2012 ska bli bästa året hittills och då menar jag det verkligen :D Jag la mig halv 6 och väcktes klockan tjugo i 1, jag sov så gött!

Mina 3 nyårslöften är:
• Inte äta något onyttigt och ha snygg kropp till sommaren
• Ut och träffa mer folk istället för att sitta vid datorn
• Skaffa mig en snygg kille och att förhållandet håller i sig


































































































RSS 2.0