Sötsugen tjej

Här sitter jag framför tvn igen och tittar just nu på "Friendzone" på MTV, lite roligt program det där. Förut var det ju dags för lite träning och det blev 500 hopp med hopprep och därefter lite jämfotahopp över en linje och sist men inte minst intervaller på gatan. Har nyss ätit lite köttfärs och grönsaker som blev kvar efter tacosen igår och just nu är jag så fruktansvärt sötsugen så det är sjukt! Jag vet om att vi har glass i frysen vilket är väldigt lockande :( Har gått upp igen efter midsommar så det känns ju inte sådär jättekul.. Varför kan man inte bara vara smal och snygg men samtidigt äta massa onyttiga saker? Världen är orättvis.. Dags att göra mig en kopp kaffe nu!
 
Puss //Emma
Tänk bara en sån här, döööööööör
 

Dags för lite träning!

morning morning!
Vaknade upp halv 12 idag vilket känns hemskt! Jag hatar verkligen att sova bort dagen vilket det känns som jag har gjort nu :( I vilket fall sitter jag nu framför tvn och äter frukost, flingor och mjölk ♥ Utanför så öser regnet ner, ska ju vara sol och blå himmel nu när det är sommarlov! Ne nu känner jag att det är dags för lite träning, whop!
 
Puss //Emma
En bild min bror tog på mig för någon vecka sedan

Tjockis

Gokväll!
Fick dammsugit hela nedervåningen idag så nu ser den ju hyfsad bra ut. Jo vad har hänt mer, jag fick solat mig kanske 5 min, hoppat lite studsamatta och trixat med fotbollen. Ja jag har egentligen inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Hjälpte till med den goda tacosen gjorde jag idag också, tänk att lite grönsaker och köttfärs kan vara så gott! Resten av dagen gick åt helvete, haft mensvärk vilket innebär att jag är hungrig och gottesugen konstant. Orkade inte packa resväskan som jag ska ha med mig till Stockholm utan isället kollade jag matchen Spanien - Frankrike. Härligt med spansk seger tycker jag! Snart dags för sängen men innan det blir det att börja kolla på filmen Warrior och lite situps.
 
Puss //Emma
 

Supergod frukost

Goddag!
Min morgon började med att jag vaknade ca. 10:00, lite trött eftersom det blev ganska sent igår. Inte det minsta hungrig, kanske inte så konstigt efter allt jag tryckte i mig igår. Tittade ut genom dörren och såg att det spöregnade men efter en stund blev det uppehåll och jag drog på mig mina träningskläder för en springtur. När jag sprungit ca. 200 m öppnar sig himlen igen och det börjar störtregna.. Inte förrän jag nästan var hemma slutade regnet, haha! Sprang alltså 6 km i ösregn, tröjan satt helt klistrad på kroppen pga att den var så genomblöt, slapp i alla fall alla äckliga insekter i ansiktet när jag sprang ;) Tog mig en varm go dusch när jag kom in innan jag satte igång och gjorde frukost. Bananpannkaka med kesella och jordgubbar blev det, supergod frukost! Det förtjänade jag verkligen. Nu har solen tittat fram och himlen är blå med några små fläckiga vita moln. Dags att börja dammsuga huset nu så jag får det gjort.
 
Puss //Emma

MIDSOMMAR

Hejsan!
Idag är det midsommarafton och det var faktiskt sol imorse, helt otroligt! Nu har vädret istället blivit molnigt och snart kommer antagligen regnet som det gör varje midsommar. Vaknade upp ca 09:30 imorse och gjorde mig en bananpannkaka till frukost, gott! Sedan var det dags att börja raka benen och tvätta håret innan vi skulle upp och fira lite midsommar runt stången jag, mami och bror. Stannade där uppe en timma ungefär innan vi drog oss hem igen för att hinna äta lite mat och fika innan mami åkte till jobbet. Blev lax för mig och min bror medan mami äter sill, har fortfarande inte lärt mig äta det. Till efterrätt blev det jordgubbar, glass och grädde, ja varför inte äta ihjäl sig haha! :D Ja då är det bara jag och bror min hemma just nu, papi kommer runt 18:00 och då skall vi bort till grannarna om inget annat händer.
 
Hoppas att ni alla får en fantastisk midsommar! Ingen alkohol för mig idag men till er andra hoppas jag att ni inte dricker alldeles för mycket ;)
 
Puss //Emma
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2:a dagen på fotbollsskolan

Tjenare!
Anledningen till varför jag aldrig skrev igår var för att det var fullt upp hela dagen och jag var helt slut. Gick upp 07:20 för att åka och vara ledare i fotbollsskolan som började klockan 10:00, men vi ledare skulle vara där redan 08:50 för att fixa och så. Jag och Gustav är ledare för P-03 och igår var det verkligen kaos! De lyssnade inte, 2 slogs med knytnävar, 2 andra bråkade, en sprang iväg och en annan försökte cykla hem. HELT KAOS!!! Bara efter det var jag helt slut igår och jag var hemma igen klockan 16:00. Fick packat väskan och slängt i mig 2 stekta ägg och sen var det dags att åka på träning. Blev först tillslagsövningar i 1 timma för mig innan det blev träning med laget ;) När jag kom hem tittade jag en stund på matchen då jag somnade och gick sedan och la mig innan andra halvlek, sjukt!

Idag var det lite lugnare som tur va :) Men huvudet är ju fortfarande helt slut. Har tränat ikväll med laget igen, dock känner jag av i min högra benhinna igen :( Hoppas det blir bättre för imorgon är det div 2 match igen, bara att tagga!!!

Puss //Emma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_207089921.jpg" class="image">


Onyttig jävla dag

Go kväll!
Dagen började med att man kände sig en aning bakis när klockan ringde 08:30.. Klockan 10 dömde jag första matchen, flickor på 5 manna. 3 matcher dömde jag och fick då 180:- med mig hem ;) Gick bättre än vad jag trodde, hehe! Hemma idag har det inte hänt mycket alls, har tjockat mig med kaka, ostbågar, glass och chips.. Känns verkligen inte bra! Har gått upp en del det sista här nu så imorgon är det bara att börja om på nytt igen! Ska verkligen ner dem här 3 kg, och det ska jag ha gjort innan jag börjar gymnasiet. Tittade även matchen ikväll Tyskland-Danmark eftersom vi inte hade kanalen som Portugal-Holland gick på... La också in bilderna från kameran så snart kommer det en enorm bildbomb här på bloggen :D Ne nu måste jag verkligen sova, imorgon ringer kl.07:20 för att då ska jag vara ledare i fotbollsskolan.

Puss //Emma


Matchdag!

God morgon!
Har inte blivit så många inlägg nu det senaste men det beror på att jag inte har hunnit. Har nämligen varit en hel del den här sista tiden ;) Skolavslutningen i torsdags var grym, vi sprang ut och jag hade rosor och blommor runt halsen och allt var bara superkul!! Hemma blev det riktigt god mat och efterrätt med släkt och familj. På kvällen drog vi ut! Igår kväll var det EM England - Sverige som vi tittade på hos Malin med några brudar.. Sjukt surt att Sverige förlorade men vi hade kul ändå :D Bilder kommer!! Snart drar jag iväg på div 2 match, trött i kroppen just nu men det är bara att köra järnet!

Puss //Emma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_206777825.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_206777825.jpg" class="image">


Inte många timmar kvar nu...

.. Tills vi slutar 9:an!!! :D Sov hos Jessica inatt för att vi skulle kunna fixa mitt hår och så hon kunde sminka mig. Känner mig som den snyggaste tjejen i världen just nu :D Riktigt lycklig är jag!! Vädret är sisådär men så länge det inte regnar så är jag nöjd :) Kommer bli en toppendag!

Puss //Emma


Mätt och trött!

Goddag!
Vaknade av klockan 05:30 imorse, medvetslös som jag var satte jag på mig träningskläder och gick ut och sprang 3 km. Sedan blev det 45 armhävningar, 44 rygglyft, plankan i 3 min ;) Blev en dusch innan jag åt havregrynsgröt. Idag i skolan har vi bara städat och eftersom det går ganska snabbt fick vi sluta tidigare, gött! Jag och Jessica bestämde oss för att gå till Thai restaurangen och äta buffé och så blev det! Är proppmätt fortfarande asså.. När vi hade ätit upp åkte vi och köpte en present till våra klassförståndare som hela klassen har samlat ihop pengar till :) Tänker inte avslöja något ;) Innan jag tog moppen hem gick jag och Jessica och hämtade våra datorer som äntligen hade kommit, wiiiiiiieeee!!! :D Nä innan jag somnar här i sängen är det dags för städning, imorgon slutar jag ju 9:an!! Helt sjukt asså, har inte riktigt fattat det än :o Till hösten börjar jag gymnasiet, tiden går verkligen fort ;)

Puss //Emma


Fixar mig inför avslutningsmiddagen!

Hejsan!
Idag var skolan på Hawaii och frös.. Nej vi spelade volleyboll, fotboll och lite annat. Sedan drog jag och Jessica hem för vi båda frös och va hungriga ;) Vi gick 3 km hem från tåget, as segt...Väl hemma lagade jag bananvåffla som blev helt misslyckad haha :D Satte mig en stund vid tvn innan jag gick ut och sprang 6 km. Så sjukt jobbigt, men känns riktigt gött nu efteråt ;) Håller just nu på och fixar mig inför avslutningsmiddagen ikväll, as taggad!! :D

Puss //Emma


Sunday

Gokväll!
Blev först en springtur på 6 km, gick inte särskilt bra eftersom jag fick kramp i vaden och håll efter bara 3 km.. När jag kom hem igen blev det en snabb dusch och sedan ner och titta efter skor. Äntligen hittade jag ett par skor till middagen!!! Är verkligen hur nöjd som helst och så hittade jag även ett nagellack i samma färg som klänningen :D Ikväll tittade vi Spanien - Italien, himla skit att Spanien inte vann! :( Dags att sova, skola imorgon!

Puss //Emma


Gårdagen!

God morgon!
Vaknade imorse runt 09:00 och tittade reprisen på "Du är vad du äter", sedan blev det en god frukost med familjen.

Igår började min dag med att jag skulle upp 08:30 för att döma en cup. Hela familjen var där nere eftersom mami skulle stå i café, jag döma, min bror spela och papi var bara åskådare ;) Var en härlig dag där nere! Tjänade 400:- på att döma 5 matcher, vilket är så värt!

På kvällen var det klassfest hemma hos en i klassen, så himla kul! Vi grillade, lekte lekar, dansade och hade det supermysigt!

Puss //Emma


Klassresan

Klassresan på Hafstens Camping var verkligen toppen! Vi paddlade kanot, spelade tennis, trampade trampbåt och massa annat kul :D Verkligen 2 lyckade dagar och 1 lyckad natt, helt underbart :) Orkar inte berätta allt och bilderna finns på kameran, tyvärr kan jag inte lägga in dem för min dator är på lagning... När jag kom hem tog jag mig lunch och gick sedan ut och sprang 6 km. Ikväll har vi haft myskväll med tacos och nu tittar vi på EM :D

Puss //Emma


Hafstens Camping

God morgon!
Sitter nu i bilen tillsammans med Jessica och vi är på väg till våran klassresa som skall vara på Hafstens Camping. Vi har varit på Ica och handlat lite frukost till imorgon och annat smått & gott :) Ser verkligen fram emot den här klassresan och hoppas att vi kommer få det skitkul!! :D Bara 1 vecka kvar till sommarlov/skolavslutning, weeeiiii!!

Puss //Emma

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_205653205.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_205653214.jpg" class="image">


På väg till Hafstens Camping

God morgon!
Idag ska vi iväg på Klassresa till Hafstens Camping där vi ska övernatta 1 natt. Jag och Jessica har precis varit iväg på Ica och köpt lite som vi ska ha med oss bl.a frukost till imorgon och lite annat gott :) Ser verkligen fram emot den här klassresan! :D Idag är det bara 1 vecka kvar till skolavslutningen/sommarlovet, weeeiiii!!!

Puss //Emma


Dags för lite tv

Äntligen får jag sitta ner i soffan en stund och titta på "Svenska Hollywoodfruar". Har dammsugit hela nedervåningen, plockat undan, diskat och rakat benen. Nu ska jag njuta av en kaffe och melon. Sedan är det dags att börja packa väskan, imorgon åker nämligen våran klass på klassresa :D Ser verkligen fram emot det!

Puss //Emma


Sveriges nationaldag!

Du gamla du fria du fjällhöga nord, du tysta du glädjerika sköna.. Sveriges nationaldag idag vilket innebär att det inte ha varit någon skola. Däremot hade vi hemmamatch kl. 13:00 mot Halmia, och ännu en förlust.. I halvlek stod det 1-0 till oss men detta tappade vi i andra då vi släppte in 2 mål, blir så arg!! Vallens bästa spelare blev jag idag för första gången så det känns ju roligt :D Fick blombuketten på bilden. Har nyss lagat lite kyckling till mig och min bror som vi har ätit och nu blir det en kort promenad för att nu börjar benen bli riktigt stela efter matchen.

Puss //Emma


Mormor 70 år idag!

Gokväll!
Idag åkte jag med Jessica till skolan för hennes mami kunde ge oss skjuts vilket var gött. Gjorde mitt nationella muntliga prov i matten och jag tror ändå det fick hyfsat okej :) Vill ju så gärna höja mig till MVG men vi får la se.. Sedan var det möte inför avslutningsmiddagen och efter det drog jag. Var nämligen tvungen att gå till mitt sommarjobb och försöka byta vecka så jag kan åka med på en fotbollscup i sommar, och detta funkade bra :) Gick sedan runt på torget en sväng och köpte present till min mormor som fyllde 70 år idag :D När mami kom ner till torget köpte vi blommor och tårta och vi lämnade även in mina skolavslutningsskor till skomakaren så han skulle fixa klacken.

Väl hemma hade mormor redan kommit så nästan direkt åkte vi till Stenungsbaden för att fira henne. Herregud vad kul vi hade jag, mormor, mami och min moster :D Tuf att vi satt ensamma där inne ;) Blev först kycklingklubbor för min del och sedan åt jag även efterrätt, Japp den här dagen har gått åt helvete! Senare hemma fortsatte vi att fira mormor genom att äta tårta och dricka kaffe, ja vi hade det bara mysigt :) Känns bara som att min mage skall sprängas och jag dör av trötthet. Dags att sova nu för imorgon väntas hemmamatch med div 2 mot Halmia!

Puss //Emma


Korvgrillning

Tjabba tjena!
Vi hade sol hela träningen vilket var Asbra! :D Benen var lite sega kände jag men det funkade :) Väl hemma från träningen grillade vi korv, gott! Blev inget bröd för min del utan bara korv och sallad. Är nu mätt som en plätt!!

Puss //Emma


Datorfri vecka från och med idag

Gör inte ett piss i skolan just nu! Idag har vi bara haft idrott och jag hade en svenska redovisning och däremellan lämnade jag in min dator på lagning, så får jag en ny skärm innan jag köper loss den. Just nu ligger jag i soffan och ser på "One Tree Hill". Tog mig äpplebitar med kanel på förut som ett litet mellanmål och snart blir det middag. Hoppas på att det slutar regna innan träning bara sen.

Puss //Emma


Hanna J tar hem det!!

Tjenare!
Har nu suttit framför tvn här ikväll med familjen och tittat på Big Brother finalen. Samtidigt har vi tryckt i oss en hel del onödigt som jag får lida för här i veckan ;) Hanna J vann hela skiten och tog hem 500 000 kr, yeaahhh!! Det förtjänar hon och hennes barn verkligen :D Skall strax sova nu, ska bara komma ner i varv höhö.

Puss //Emma


Ny mascara


Fusk fusk fusk..

Blev tacos idag när jag kom hem, sååå gott! Blev att jag åt 1,5 bröd och sen massa taco chips, inte bra :( Har ikväll även varit så gottesugen att jag har ätit jordnöter, cashewnötter och mandlar samt frön och russin. Fusk fusk fusk Emma! Känns som man har gått upp flera kg pga det nu men men.. Imorgon är det söndag och då är det dags att äta nyttigt igen, har ju mitt mål att gå ner 2,5 kg till och det ska jag klara!

Puss //Emma


Fruktansvärt dålig match!

Blev stor förlust mot Viken idag med 7-0.. Ingenting fungerade ute på planen! Känner mig inte alls på humör nu efteråt , vill bara hem. Nu väntas en lång bilresa hemåt, dessutom har jag huvudvärk :( Förkylningen har ju fortfarande inte försvunnit än utan den sitter i och det tar ju på kroppen också. Vill inte prata mer om matchen just nu utan nu blir det positivt tänkande fram till nästa match som är på onsdag.

Puss //Emma


Fredagsmys

Innan maten idag blev det ett litet träningspass hemma med hög musik, var nämligen så hungrig att jag behövde göra något annat för att inte tänka på mat ;) När maten äntligen var på bordet åt jag som en gris, haha! Nejdå men jag åt och gott var det :) Just nu sitter jag i soffan och ser på Let's Dance samtidigt som jag smaskar på kiwi och jordgubbar. Hoppas nu på att Anton vinner!!

Puss //Emma


Värmer mig med varma koppen

Skönt att skolan är slut för den här veckan! Skönt för alla som tar studenten idag, synd att det är så kallt bara :( Bussen kom aldrig idag så jag och Jessica fick ta en annan buss som gjorde att vi missade våran andra buss, som tur kom vi hem till slut i alla fall ;) Har precis värmt mig med varma koppen så nu har jag fått lite värme i kroppen :)

Puss //Emma


RSS 2.0