Fredagsfeelings

Hejsan svejsan!
Idag åt jag och mamma en god frukost tillsammans innan vi tillsammans tog bussen till centralen. Hon skulle nämligen vidare till Stockholm där hon ska tillbringa sin helg. Vi tog en morgonfika på centralen blev det med varsin caffe latte och en mudcake. Gissa om man var mätt sen när man skulle ha morgonträning en kvart efter? ;) Hade i alla fall massor med energi :D Gjorde sedan mitt bokseminarium innan jag och Nicole drog mot stan. Har gått runt och tittat lite för det mesta och sedan bestämde vi oss för en lunch på Jensen. Var hungrig vid den tidpunkten och maten smakade så otroligt gott verkligen. Nu är jag på väg hem för att packa om väskan för att sedan åka ner till Nicole där jag ska tillbringa min kväll :)

Puss //Emma



Klassens biffar ;)



Mammas födelsedag

Idag blir min mamma 45 år och det har vi firat rejält! När jag kom hem med tåget gick vi till ett café och tog en fika och dör hon öppnade min present jag köpt till henne. Sedan gick vi runt på torget en stund innan vi gick hemåt. Tog sedan bilen till gymmet för att sola, va verkligen så skönt. På hemvägen beställde vi med antipasti hem från en italiensk restaurang som innehöll goda ostar, charkuterier och bröd. Till det hade vi lite ost och kex samt vin. Hur mysigt som helst :) Nu är vi så mätta båda två att vi dör, snart dags att lägga sig.

Puss //Emma






My life is a disaster now

Vet att jag inte skrivit på ett tag och det beror fortfarande att jag inte mår särskilt bra inombords.. Kan själv egentligen inte svara på varför. Stress kanske? Sover inte bra alls, inatt bestod min sömn av endast 3 timmar om inte mindre.. Jag känner mig omotiverad till allt, finner ingen glädje i något jag gör. Inte ens fotbollsträningarna lockar eller gör mig glad.. Känner mig heller inte bekväm eller nöjd med mig själv någonstans. Finns det ett leende på läpparna så finns det en tyngd och sorg inombords. Känner mig extremt trött hela tiden och jag är verkligen otroligt känslig just nu. Mår illa om vartannat dessutom, speciellt under denna natten. Nu sitter jag på bussen ner mot stan för att skriva matteprov. Hade jag inte haft detta provet hade jag antagligen stannat hemma, men vill bara bli av med det nu känner jag! Orkar inte ligga efter i massa. Får göra mitt bästa på provet, mer kan jag ju faktiskt inte göra. Min mamma fyller dessutom år idag, hela 45 år!! Får fira till det ikväll när jag kommet hem från skolan. I min väska ligger det nu även en celcius för att få i mig så mycket koffein som möjligt innan provet. Dags att titta igenom matteboken för repition.

Puss //Emma
Love u mum

Fredag

Äntligen, dagen som jag älskar som mest är här! Efter gårdagens känslosammanbrott känns det idag bättre. Är inne i någon känslomässig period just nu med mängder av grejer som är faktorer till min sömn och stress. Hoppas den försvinner för detta är ett extremt tröttsamt. Jag hoppas i alla fall att den här fredagen blir bra, vad som än händer resten av dagen. Gjorde mig äggröra, en finn crisp samt ett glas med hallonyoggurt imorse. Tittade på tv samtidigt som jag åt min frukost, skönt att inte stressa på morgonen tycker jag :) Fick träffat Jessica en stund på bussen innan hon hoppade av vilket var kul. Nu är det dags att åka till sjukgymnasten och köra rehab. Förmodligen bara att köra på som vanligt. Sedan psykologi innan jag ska hålla mitt engelska tal. Vill bara få det gjort nu känner jag. Önskar er alla en bra fredag!

Puss //Emma



Virrig

Kom in till skolan och skrev klart analysen på lektionen. Min första och sista lektion innan jag slutade så bestämde mig för att sitta kvar på supporten och plugga lite matte. Därefter åkte jag till avenyn för att lämna in mobilen igen eftersom högtalaren inte fungerade.. Där fanns också min dator, som jag hade glömt häromdagen. Tur!!! Åkte fram och tillbaks från brunns till längst upp på avenyn 6 gånger idag, helt sjukt vad trött jag är nu. Snart är jag äntligen hemma för att få slänga i mig lite mat innan det är dags för fotbollsträning. 

Puss //Emma


Trött och omotiverad

Idag tog jag lång sovmorgon fram till 9:30 för att sedan göra mig en god grötfrulle. Känner mig väldigt trött och omotiverad till skolan, kanske för att jag jobbade större delen av lovet. Får försöka att bita ihop, det är ju som sagt inte långt kvar till studenten nu. Nu sitter jag i alla fall på bussen på väg in till skolan. Ska skriva klart och lämna in en analys i svenskan idag, och imorgon väntar ett engelska tal innan helgen kan dra igång! 

Puss //Emma



Träning, plugg, träning

Började min morgon på gymmet tillsammans med HP :D Blev 20 min crosstrainer, rygg, mage och lite gång på bandet. Åkte sedan hem och åt en god frukost samtidigt som jag upptäckte att min skoldator är borta. Har alltså glömt det någonstans igår antingen på tåget eller i stan.. Snacka om att vara trött och stressad?! Har ringt runt lite och gjort en förlustanmälan till polisen så ska nog lösa sig i slutändan. Har även försökt plugga lite och nu ikväll tog jag en sväng till gymmet igen. Blev då 1 timma på arctrainern varav 11 minuter intervaller. Därefter körde jag bara lite Squats innan jag hoppade in i duschen. Träffade Jessica strax innan jag skulle gå och nu sitter jag hemma och har precis ätit kvarg med jordnötssmör och hallon. Gjorde mig precis en påse popcorn som jag äter samtidigt som jag tittar på "klockan 9 hos stjärnorna" :)

Puss //Emma






Varmt välkomnande hem

Välkomnade min mamma och bror hem med ett riktigt mysigt uppdukat bord med godsaker. Kex, ostar, marmelad, godis, nötter och hemmagjort fröknäcke. Nu är man så mätt så man spricker. Skönt att helgen är över men mindre skönt att skolan börjar imorgon igen. Hej plugget, har inte saknar dig.

Puss //Emma






En tuff men underbar löptur

Tänkte börja med att berätta om gårdagen då jag mötte upp Jessica på torget och vi gick runt och kikade lite. Blev dessutom fotade så fick med oss varsit kort hem på oss. Åkte sedan hem till pappa som bjöd på en god middag och till efterätt blev det kladdkaka och grädde, mums. Snabbt hem sen för att fixa mig inför kvällen då jag skulle möta upp Nicki och Bella i stan. Vi åkte till Viktoria restaurangen där vi hade bokat bord. Drack vin och åt nachos samt pommes och hade en fin och mysig pratstund. Efter halv 11 mötte jag upp några vänner och så gick vi till Valand där vi stannade fram till 2. Mötte även Sofias kille och några klasskompisar men tyvärr sög det verkligen. Vi gick till BK och åt innan Hanna körde oss hem. 
 
Idag vakande jag upp vid 10 och gick då upp och gjorde bananplättar till frukost. Sedan tog jag tag med städningen i huset eftersom mamma kommer hem från sälen ikväll så får det ju vara rent och fint i huset. Efter städningen satte jag på svt play för att kolla gårdagens avnsitt av Melodifestivalen. Därefter drog jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang. Testade elljusspåret idag som jag inte sprungit på väldigt länge och jisses vad det sög i vaderna i uppförsbackarna. Tog mig igenom 1,1 mil i alla fall trots ingen jättesnabb tid. Jag ska dock inte klaga eftersom senast jag sprang så långt var i juni förra året. SKönt att äntligen kunna springa igen!!! :D Åt nyss lite middag samtidigt som jag kollar på skid-vm. Strax kommer Jessica och då blir det en kopp kaffe innan jag ska ge mig iväg och handla lite och hon ska till gymmet och träna. 
 
Puss //Emma








Glad alla hjärtans dag

God morgon!
Idag är det kärlekens dag, då alla par håller ihop och firar tillsammans. Själv som som singel är väl dagen inte lika rolig... Man känner sig inte alls ensam eller så en sån här dag.. Blir nog en hyfsat bra dag för mig idag ändå. Ska träffa min bästis Jessica idag och ikväll Bella och Nicki. Har precis ätit en jöttegod frukost då jag gjorde plättar. Är så mätt nu så jag spricker, haha. Hoppad alla får en bra dag!

Puss //Emma



Coffe morning

God morgon,
Sov hos Jessica inatt och vi gick upp strax efter 9. Åt en stor god frukost på äggröra och bacon.  Sitter nu med en andra kopp kaffe i handen medan vi ser på tv. Sen ska vi bege oss iväg till gymmet innan jag börjar jobba vid 14. Hoppas ni får en bra fredag!

Puss //Emma



RPM med bästis

Hejsan hoppsan!
Igår efter jobbet drog jag iväg till gymmet där jag körde 1 timme på arctrainern, helt sjukt. Pratade med min vän Simon under hela den tiden vilket gjorde att jag inte alls tyckte det var jobbigt som jag brukar göra. Kanske ska testa det framöver att prata i telefon medan man kör kondition? ;) Efteråt hämtades jag upp av Jessica och så körde hon till Landvetter för att lämna av hennes mammas nya man där. Åkte sedan hemåt och avslutade kvällen hos mig med massa goda saker och framför en jättebra film. 
 
Idag ringde klockan 9:00 och jisses vad trött jag var. Ville verkligen inte lämna sängen men Jessica tjatade så det var till slut bara att kravla sig upp. Gjorde äggröra och tog en finn-crisp till frukost och så började vi titta på filmen Frozen. Klockan 12:15 började RPM som vi körde i 30 min, sjukt sjukt jobbigt! Benen var alldeles trötta efter gårdagen men jag tog mig genom passet trots allt. Vi körde lite styrka efteråt innan vi åkte hem till mig och gjorde oss lunch och så tittade vi klart på filmen som vi inte hann imorse. Nu är Jessica på jobbet och jag bakar fröknäcke, mums fillibaba! Ikväll är det fotbollsträning!
 
Puss //Emma



My smile is fake

Hej på er!
Ännu en konstig natt.. Somnade frysandes i tjockstrumpor, byxor, tröja och tjocktröja. Det enda som åkte av under natten var strumporna. Vaknade upp klockan 1 på natten och trodde jag skulle upp och jobba. Hade konstiga drömmar om och om igen.. När klockan ringde vid 8 visste jag vad som väntade. Efter att bara tagit en kopp te igår kväll var magen ganska tom men gick ändå ut och sprang mina 7 km som jag hade bestämt mig för. Usch va segt, men underbart på samma gång då solen lös och vattnet var alldeles blått. Tog mig en rejäl frukost när jag kom hem innan det var dags att åka till jobbet. 10 timmars jobb avklarat och känner knappt att jag vet vem jag är. Var alldeles för lugnt på jobbet ikväll och tiden stod bara stilla. Åkte till gymmet direkt efter. Väskan var färdigpackad men psyket var inte med alls. Körde 30 min på crosstrainer och efter 3 olika styrkeövningar. Bröt ihop när jag steg in i duschen. Vet inte vad som är fel på mig! Har en extrem obalans i min kropp just nu. Ska kolla klart film nu och sen bara sova. Jobb imorgon igen!

Puss //Emma




Panikångest

Kan börja med att säga att helgen var galet bra! Inga bilder kommer upp för tillfället..
 
Kommer istället berätta om den här dagen, som inte varit en av mina bättre dagar. Skriver just nu bara för jag behöver komma ut med alla mina ord som är inlåsta inom mig. Natten var inte bra alls. Kände mig ensam.. Vred mig och tittade på klockan varje timma, drömde konstiga saker och hade små panikstunder. Klockan ringde vid 6. steg upp och sminkade mig för att sedan direkt gå till jobbet. Kände mig inte som människa, jag var knappt där psykiskt trots att jag var där fysiskt. Några koppar kaffe senare kände jag mig bättre och dessutom med lite mat i magen kunde jag förstå vad andra faktiskt sa. Jag började jobbet 7 imorse och slutade 4 på eftermiddagen. Jag gick hem efter jobbet och packade fotbollsväskan och så tog jag bilen till pappa. Skulle ha släktkalas hos pappa med min farmor och farfar för att fira mig. Åt kaka, tårta och choklad.. Jag känner inte igen mig själv, jag ska inte äta sånt, jag vill inte men ändå gör jag det. Kände mig väldigt trött efter detta.. Inte konstigt efter en sömnlös natt och 9 timmars jobb. Trots det tog jag bilen till fotbollsträningen. Jag kände redan när jag steg in i omklädningsrummet att jag kände mig "borta" fastän jag var närvarande.. Det var inga problem i början när vi värmde upp genom att springa över planen med en boll. Vi fortsatte med kvadden och samma där, inga problem. Sen! Vi började göra en övning som var "man mot man". Fick ganska snabbt ont i knät då det kändes som det knäckte till, men gick över igen kändes det som. Kan inte påstå att det gick bra för min del. När vi sedan byggde på övningen gick det bara inte. Ingenting ville fungera.. Jag kände att jag inte förstod, jag kunde liksom inte ta in information. Det kändes inte som jag var där, jag var någon annanstans. Inte bara det, jag fick tillbaka smärtan i knät. Jag fick ont så fort jag försökte slå en passning eller skjuta. Frustration, Irritation & besvikelse. Detta växte inom mig och tvingade fram tårar, mängder! Det gick inte att stoppa. Det fortsatte växa till en klump som bara blev större och större. Klumpen kan man översätta till panikångest. Jag sprang några varv runte planen men den försvann inte, det blev en hypervetilation som inte ville försvinna. Har man inte varit med om det förut kan man inte förstå, men detta har jag upplevt ett visst antal gånger förut i olika situationer.. Till slut förstod jag att det inte skulle släppa när jag stod på planen. Jag gick till omklädningsrummet för att hämta mina saker och tog med dom ut till bilen. Slängde in dom och bytte fotbollsskorna till joggingskor. Sedan sprang jag, bort, fort! Desto längre jag sprang, desto högre pulsen blev kände jag hur klumpen började släppa. Jag sprang ca 4 km, hyfsat högt tempo, i kolsavrt mörker ensam. Jag behövde bara bort och rensa tankarna. När jag kommer tillbaka möts jag av mina tränare. Gråten kommer tillbaka.. Jag skäms på ett sätt.. Samtidigt får vi pratat ut, det känns lite bättre. En tränare som verkligen förstår sig på mig. Jag åkte hem, kall som jag var av svetten. Tog en varm dusch, satte på lugn musik och gjorde mig en kopp te. Känner mig lugn, men ensam. Ett annorlunda inlägg, men behövligt för att få ur mig alla ord. Nu ska jag sätta på en film och somna till.
 
Puss //Emma
  

Leg day

Äntligen fredaaaag! Inte för att veckan har varit överdrivet jobbig då jag varit i skolan 2/5 dagar ;) Imorse var jag hos sjukgymnasten där min rehab bestod av ben, ben och ben. Yes, leg day blev det idag! Nu väntar jag på att min första och sista lektion ska börja innan jag sedan drar hem för att förbereda inför kvällen :D

Puss //Emma



Snart är det dm match

Hej hej,
Idag blev det en hemmadag för mig med massa förberedningar inför morgondagen då det kommer hit lite kompisar som ska fira mig. Har städat hela huset och fixat, tog en sväng till gymmet för att sola en stund och köpt några saker. Nu ska jag packa klart fotbollsväskan för snart ska jag iväg på dm match. Blir min första match på ca 9 månader jag ska göra nu, spännande spännande. Inga förväntningar alls faktiskt men hoppas i alla fall på att få spela en stund. Åt en god stor frukost, till middag bananpannkaka med kvarg, bär och jordnötssmör och mitt mellanmål har idag varit prinsesstårta. Hahah, kanske inte bästa uppladdningen men gott är det och mätt är jag i alla fall nu. 
 
Puss //Emma



Bästa födelsedagen

Hipp hipp hurra, på min födelsedag! 
Idag väcktes jag av min mamma och bror 6:00 på morgonen med kaffe och kaka samt tända ljus & paket. Vid 7:30 kom Jessica som hade med sig rosa rosor och ballonger. Vi åt vi en god frukost tillsammans innan vi sedan tog bussen tillsammans till Nönsäs Cup. Idag spelade mitt lag Katrinelunds 3:or som jag var coach för tillsammans med Sofia & Linnea. Tjejerna var grymma och vi vann hela cupen!! :D Direkt efteråt åkte jag, Jessica, Liv och Madde till Harrys dit sedan Ebba och Nattis kom och så åt vi alla en god middag, supermysigt. Älskar er mina brudar! Blev sedan en promenad med mami på torget och sedan har vi haft en myskväll med prinsesstårta, kaffe, godis och en film på det. Vill tacka alla för massa fina gratulationer jag fått under dagen och ni som har gjort den till den en grym 19-årsdag. Just nu värker magen av alldeles för mycket godsaker, haha.
 
Puss //Emma





















Caffe latte

Har inprincip känt mig konstig hela dagen, inte haft någon hunger för fem öre. Drack en proteinshake i skolan, tog sedan ett äpple och nu dricker jag en caffe latte på espresso house. Beställde precis in en samtidigt som jag sitter och ska plugga lite. Har vinglat runt och inte haft någon kontroll över min kropp alls, jätteläskigt. Snart kommer Sofia och då ska vi tillsammans åka hem till mig. Första kaffet idag klockan 4 känns helt sjukt, men det smakade verkligen bra!

Puss //Emma



Ånger

Igår på dagen blev jag hembjuden till Jessica på lite middag. Åt jättegoda hemmagjorda hamburgare och tittade på tv. När hon sedan skulle iväg på spinning tänkte jag ha en liten myskväll för mig själv hemma så jag gick till hemmakväll och köpte lite godis. Ångrar jag det idag? Japp! Vet inte vad som tog åt mig men det blev ett himla frosseri igår som ledde till illamående och idag magont. Var tvungen att skippa morgonträningen så nu är jag på väg till skolan för matte och svenska. Nu får jag verkligen ta mig i kragen, glömma gårdagen och fortsätta framåt!

Puss //Emma




What happen today?

Hej allesammans!
Sov över hos min pappa igår då jag åkte dit på kvällen och åt middag med honom och som sen övergick till filmtittande. Blev en hel del kalorier också, jag är verkligen svag när det gäller helger. Fick gå upp tidigt idag vid ca 8:30 för att åka hem till mamma som skulle ha bilen. Vi åt frukost tillsammans och sen åkte hon iväg till en kompis, vilket innebär att jag är helt ensam hela dagen :( Har inga planer alls på vad jag ska hitta på idag, känns inte speciellt roligt. Hade tänkt träna egentligen men samtidigt känner jag att min kropp behöver vila, speciellt efter gårdagens vridning i knät. Funderar på att sätta på en bra film och bara ta en mysdag, tycker det låter skönt i alla fall. Får se hur jag tillbringar resten av dagen.
 
Puss //Emma



RSS 2.0