GLAD PÅSK :D

Dagen började med att jag, Liv och hennes bror var ute och letade godis i trädgården. Därefter blev det en god påskfrukost med massa gott. Egentligen har vi inte gjort någonting idag utan bara slappat framför tvn och spelat Candy crush. Ikväll kom några gäster hem till dem och vi har ätit god mat, efterrätt och massor med onyttigt. Mår typ illa just nu haha. Nu blir det film innan vi ska sova.

Puss //Emma


Långfredagen

Förra inlägget skulle kommit upp igår egentligen, men fick laddat upp det nu istället. Idag har jag och Liv varit på Sportlife en stund och innan vi gick hem till mig igen köpte jag lite godis som ska vara till imorgon. Ska ju äntligen få äta påskgodis :D klockan 6 hämtade pappa upp oss och körde hem oss till Liv. Vi lagade mat och det blev riktigt gott! Nu sitter vi i soffan och ser på första avsnittet av Letś Dance. Blir en mysig kväll här hemma hos Liv ikväll :)

Puss //Emma


1,1 mil på 54 min

Blev en joggingrunda idag på 1,1 mil och det tog 54 min, vilket jag känner mig väldigt nöjd med. Inte långt efter att jag fick duschat av mig kom mormor, moster och sedan kusin. Nu har vi precis ätit lite påskmat och vi "barn" har fått varsitt litet påskägg med godis, lotter och pengar. Jag är fortfarande sjukt mätt efter maten men snart blir det kaffe och den efterlängtade äggosten :)

Puss //Emma


PÅSKLOV!!! :D

God morgon!
Skulle egentligen haft tyska nu på morgonen men hade lite ont i huvudet så blev att stanna hemma. Skulle bara haft den lektionen så var lite meningslöst dessutom. Fick tittat ett avsnitt av "Pretty little liars" när jag vaknade och sedan blev det frukost med mami. Jag rekommenderar verkligen Paulúns müsli som jag åt tillsammans med A-fil idag, en finn-crisp med ost och en kopp kaffe. Måste även berätta något sjukt kul. Ställde mig på vågen imorse och nu visade den 60,5kg, vilket är helt sjukt!! :D Jag har alltså gått ner 9,2 kg sen nyår bara :o Nu är jag stolt över mig själv! Påsklovet kunde inte börjat bättre ;)

Puss //Emma


Snart dags att jobba

Eftersom det var sista inomhusträningen i skolan idag hade vi turnering med killarna. Jag var verkligen riktigt seg i benen men det gick la helt okej trots det. Sen var det bara matte och ekonomi innan vi slutade. Fick reda på mitt ekonomiprov nu sista lektionen och jag blev helt chockad! Trodde helt seriöst på att jag skulle få ett F eftersom jag inte kunde ett piss på provet, men så fick jag C :s HELT SJUKT! Känns bra i alla fall haha :D Nu blir det snart jobb för min del.

Puss //Emma


Kaffe på bussen

Good morning sunshines!
Onsdag idag, näst sista skoldagen innan påsklovet wihoo :D Sitter förberedd med fotbollskläder på inför morgonens träning. Blev även en extra kaffe i handen idag pga att jag känner mig så sjukt trött och seg. Gårdagens match känns verkligen i benen idag. Nu blir det musik i öronen medan jag njuter av kaffet på bussen :)

Puss //Emma


En riktigt bra match!

Tyskan idag gick faktiskt helt okej, då förhöret bara var muntligt. Däremot när jag kommer in till skolan på morgonen får jag reda på att första lektionen är inställd vilket gjorde mig lite sur. Kom över min rädsla att hoppa över plintar på idrotten idag, ett stort steg :D

Ikväll mötte vi Rössö i dm-match och vi vann med 5-1. Inte bara resultat var bra utan även hela spelet fungerade hur bra som helst! En riktigt rolig match att spela :D Nu blir det sängen för min del :)

Puss //Emma

Vill ha sommar!


Tyskaplugg på bussen

God morgon!
Sitter just nu på bussen och inser att jag glömt mina inomhusskor till idrotten. Dessutom har vi en sjukt stor tyska läxa som jag har missat att vi hade. Jag som trodde vi va fria från allt i skolan, men nej inte tyskan tydligen.. Sitter därför och ska försöka plugga in några glosor i alla fall. Åhh inte glad nu!! :(

Puss //Emma


Natti natti

Det var precis att jag hann med tåget hem från skolan idag, ca 1 sekund efter jag hade gått på började det rulla. Fick fotat min framsida till min bok jag skrivit, lämnat tillbaka filmen vi hyrde ikväll, lagat mat och fikat med pappa. Fick vara med om när alla Stingersspelare + övriga protesterade. Jag och mami bestämde oss för att göra bananvåffla bara det att vi nästan brände hela så åt typ varsin liten bit var med vaniljkesella på. Träningen ikväll gick helt okej, frös större delen men fick åtgärdat det när jag kom hem med en kopp te. Nu blir det sängen för min del.

Puss //Emma


Nu är det vår!!!

God morgon världen!
Sitter just nu på bussen som jag hann med precis i sista sekund. Jag kan inte sluta le för vädret är helt ljuvligt. Tog på mig skinnjacka och converse idag och det var inte ens lite kallt, utan solen värmer något otroligt :D väldigt skönt att vi inte hade någon morgonträning imorse så jag fick lite sovmorgon ;)

Igår kväll hade jag myskväll med Jessica och Jonna. Vi möttes upp på Coop och köpte lite smått och gott innan vi gick in på Hemmakväll och hyrde en film. För min och Jessicas del blev det gurka, morot och dipp, blev lite för mycket bara haha. Vi tittade på filmen "7 Pounds", riktigt bra :)

Hoppas ni alla får en fantastisk dag i solskenet!

Puss //Emma


Härliga soliga söndag

Hejsan alla läsare!
Startade dagen med en stor god frukost. Fil och Paulins müsli med kokos, jordgubb och hasselnötter, rekommenderar verkligen den müslin. Till detta åt jag även en Wasa smörgås och drack en kopp kaffe. Blev en joggingrunda på 9 km och sedan styrka när jag kom hem, så himla underbart väder att springa i verkligen :D klockan 14:15 var jag och Jessica på plats på SIF gården för att titta när U-elit spelade mot Herrestad. Kan ju meddela att SIF utklassade Herrestad ganska rejält.. ;) Nu är jag hemma igen och äter äpple med kanel, gott gott! Ikväll blir det mys med tjejerna :)

Puss //Emma


Kväll hemma hos Jessica

Precis kommit hem och tagit mig lite yoghurt och ett päron. Blev en mysig kväll hemma hos Jessica då vi tittade på film, drack te och åt finn-crisp :D Är så trött nu så att ögonen knappt går att hålla öppna. Vill bara dyka ner i sängen känns det som.

Puss //Emma


Mellanmål

Blev en förlust idag, vilket känns ganska surt. Min egna prestation gick väll heller inte riktigt som jag tyckte den skulle gå. Ett litet svullet knä pga en glidtackling fick jag med mig från matchen i alla fall. Sitter nu äntligen ner och äter en finn-crisp med ost och gurka på + en banan och mangosmoothie. Hur gott som helst efter att inte ha ätit något sen frukost. Är hur trött som helst efter matchen, så får bli en kopp kaffe på detta nu.

Puss //Emma

https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_514dcaddddf2b33b3c0da698.jpg" class="image">


Gameday!

Match idag mot Skoftebyn! Solen skiner och himlen är klarblå, kan inte bli bättre ju :D Blev havregrynsgröt med bär och kokos på, ett äpple och en kopp kaffe till frukost. Perfekt start! Känner på mig att vi kommer ta en vinst idag, bara kämpa :)

Puss //Emma


Stan med mina classmates

Helt okej dag i skolan trots det att vi slutar 15:20.. Efter skolan drog jag och 5 från klassen till Jensen. Blev en Caffe Latte för min del medan de andra tog en lunchbiff. Sedan gick vi runt i lite affärer och nu det sista satt vi bara på donken och chillade. Åt precis ett äpple innan jag gick på tåget, men måste erkänna att jag är ganska hungrig nu. Hade ju inte tänkt stanna så länge egentligen. Ser fram emot mammas lasagne nu när jag kommer hem hihihii :)

Puss //Emma


Down down down

Vägde mig idag nu på morgonen och så här lite tror jag aldrig jag vägde ens förra sommaren vilket är riktigt kul :D Eftersom det är fredag idag unnade jag mig en bananpannkaka med vaniljkvarg och mango på till frukost + en kopp kaffe såklart ;) Riktigt mätt nu! Solen skiner och det är lite blå himmel idag, underbart :D Nu ska jag titta på "Pretty little liars" :)

Puss //Emma


Avslutar dagen med en kopp te

Innan jag överraskade mormor idag bestämde jag mig för att köra en stund på Sportlife som ligger nära där. Crosstrainer i 30 min, rumpmaskin 3x15 och magmaskin 3x15. Därefter gick jag in på Ica och köpte jordgubbar, 2 färska fikon, ett päron till mig och en toscabulle till mormor. Hon blev jätteglad och överraskad att jag kom så det var kul. När jag kom hem fick jag dammsugit hela huset och ikväll varit på fotbollsträning. Så sjukt kallt, och därför sitter jag nu och dricker en kopp te innan jag ska borsta tänderna och krypa till sängs. Underbart med fredag imorgon!

Puss //Emma


Ändrade planer :D

Jag hade tydligen missat idag att svenskan var inställd... Idrottslektionen skulle inte börja förrän 12 som var sista lektionen, gissa om jag va arg!? Som tur va hann jag aldrig åka till skolan utan fick pratat av mig min ilska med Nicole i telefon. Krya på dig vännen! Fick en spontan idé av mamma att åka och hälsa på mormor vilket jag nu är på väg att göra. Inte så ofta som jag träffar henne och eftersom vi ändå inte har något att plugga på nu så var det en bra idé :D Ska hoppa in och köpa lite fika till oss innan jag överraskar henne, för hon har verkligen ingen aning om att jag kommer. Så från att vara negativ vände jag detta till något positivt! :D Solen skiner ute och livet känns kanonbra.

Puss //Emma

Hittade en söt bild på mig och min mormor på telefonen <3


Ett par trötta ögon

Gokväll gott folk!
Provet idag gick åt helvete precis som jag trodde.. Höll nästan på att missa bussen, men som tur hann jag med den och kom precis i tid till jobbet. Gick helt okej där ikväll, och hemma blev det lite kaffe, äpple med kanel och ett päron. Känner mig sjukt trött så ska bli skönt att få lägga sig i sängen.
 
Puss //Emma
Vet inte om jag lagt ut den här bilden tidigare, men en bild på mig från förra året.

Halvt vaken

God morgon!
Trots min sovmorgon till 07:00, 2 koppar kaffe, havregrynsgröt och ett äpple känns det fortfarande som jag sover. 0% energi typ. Vet inte om det är kroppens sätt att säga att den är nervös inför provet, men jaja.. Känner på mig att det inte kommer gå bra i alla fall. Hann titta ett halvt avsnitt av "Pretty little liars" till frukosten så nu ska jag fortsätta titta hade jag tänkt :)

Puss //Emma


Vill bara gråta..

Har suttit och pluggat ekonomi idag men förstår fortfarande ingenting.. Kommer få F imorgon på provet är jag helt övertygad om. Lagade i alla fall en riktigt god middag till mig och mami idag. Lax med en fetapestosås som var hur god som helst, och till det blev det en sallad. Vet inte vad det är med mig men känner mig på något sätt fortfarande mätt och magen känns enorm. Blev lite styrka hemma ikväll eftersom jag behövde plugga lite extra och för att det blåser galet mycket ute. Nej nu ska jag packa ihop morgondagens skolväska och sedan titta på ett avsnitt av "Pretty little liars".

Puss //Emma


Mätt som en plätt!

Utvecklingssamtalet tog 10 min och gick bra. Efter det tog jag tåget hem igen och nu har jag precis ätit lite lunch. Äggröra med tomat, rökt skinka och en soltorkad tomat. Till det lite spenat och en halv avocado, mums! Nu ska jag kila ner till vårdcentralen och ta sista sprutan av livmoderhalscancer.

Puss //Emma


Utvecklingssamtal

Hejsan!
Imorse steg jag upp 05:30 tillsammans med min mami som kunde köra mig till Sportlife samtidigt som hon åkte till jobbet ca 06:00. Blev att jag sprang på bandet i 30 min och sedan lite bål, planka och squats. Efter detta underbara pass gick jag hem och gjorde mig en god frukost bestående ut av havregrynsgröt med kanel och solroskärnor, kaffe och vatten med C-vitamin. Frukosten åt jag framför "Pretty little liars", är nu på säsong 2 avsnitt 22 :D Precis åkt in till skolan för att ha utvecklingssamtal med min lärare, sedan blir det att dra hem igen och plugga.

Puss //Emma


Tagga inför morgondagen!

Gokväll,
Blev en kall fotbollsträning men ganska rolig ändå. Kände varken fingrar eller fötter på hela träningen, kanske berodde på att vi bara körde lite roliga saker idag och inte direkt så jobbiga. Blev inte ens svettig, så körde plankan när jag kom hem 5x1min. Jag måste ha ätit galet mycket middag klockan 5 för jag är fortfarande mätt och nu är klockan snart halv 12. Dags att sova! Taggar inför morgondagens tidiga gym pass klockan 06:00.

Puss //Emma


FRISK!!!

Vaknade upp idag och kände ingenting i halsen :D Fattar ni vilken underbar känsla?! Morgonträningen i skolan var chill så det var rätt skönt och lektionerna gick ganska bra också. Lagade en fantastiskt god middag till mig och min mamma, imponerad av mig själv verkligen! :) Nu väntas fotbollsträning ikväll, ska bli superkul!

Puss //Emma


Sov gott!

Känner bara skönt att det är måndag imorgon. Ska komma igång med kosten och träningen igen hoppas jag på. Känner mig helt okej nu med förkylningen. Dem här senaste dagarna har kosten nästan spruckit totalt. Har inte ätit något godis, men däremot bröd, nötter, müsli och lite annat.. Känns inte alls bra eftersom jag inte rört mig på en hel vecka. Tar tag i det ordentligt imorgon igen! Nu är det dags att sova för imorgon blir det upp tidigt.

Puss //Emma


Mysig lördag

Bion var toppen! Många skratt blev det, tycker verkligen nu borde se filmen :) Åt en god Toscana tomatsoppa och åt olivbröd i ugn, så sjukt gott. Sen blev det lite nötter och jag drack en vitamindryck som tydligen ska hjälpa immunförsvaret ;) Ska seriöst vara frisk imorgon när jag vaknar!!

Puss //Emma


Bio med mami

Nu blir det bio med mami "Små citroner gula" ska vi se :D mys pys! Måste tala om att jag älskar mina nya jeans också!! :D

Puss //Emma

https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c7229606ee40e04aaf85.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c7229606ee40e04aaf85.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c7229606ee40e04aaf85.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c7229606ee40e04aaf85.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c73ee087c3228050c8c4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c73ee087c3228050c8c4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c73ee087c3228050c8c4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c73ee087c3228050c8c4.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c743e087c32282b838a8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c743e087c32282b838a8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c743e087c32282b838a8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c743e087c32282b838a8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c76addf2b35369947f89.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c76addf2b35369947f89.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c76addf2b35369947f89.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c76addf2b35369947f89.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c79ee087c322c9aa7170.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c79ee087c322c9aa7170.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c83a9606ee40f75851b9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c83a9606ee40f75851b9.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c8b9e087c322c9aa718a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1764567/7-3/pic_5144c8bbe087c3229be99b54.jpg" class="image">


Trött på att vara sjuk!

God morgon!
Vaknade upp runt 9 imorse och åt frukost med bror och papi. En smörgås, ett päron, kaffe och juice. Något gott kan man få unna sig på helgen, även fast jag inte rört mig på hela veckan.. Är så galet trött på att vara sjuk nu. Vill bli frisk och kunna träna igen! Känner verkligen på kroppen hur den börjar bli mjuk och säckig.. Har tittat 2 avsnitt av "Pretty little liars" nu på morgonen och nu blir det lite plugg.

Puss //Emma


Hem till pappa

Ändrade planer! Blir hem till pappa ikväll och sover där inatt. Mysigt att träffa han igen :) Idag på dagen blev det torget med Jessica en stund så jag fick rört lite på mig. Vi tittade runt i affärer och jag fick äntligen köpt mig ett par ljusa våriga jeans :D Har även tittat på massa avsnitt av "Pretty little liars", så sjukt bra!!! Hoppas ni får en bra fredagkväll :)

Puss //Emma


Fredag

Hejsan,
Blev ännu en dag hemma från skolan eftersom jag fortfarande inte mår bra. Fortfarande ont i halsen, snuvig och tung i huvudet. Har suttit och tittat på 3 avsnitt av "Pretty little liars" och druckit te. Gick nyss upp och gjorde mig lite frukost som jag precis har ätit framför tvn. Fiberhavregrynsgröt med 1 halv skiva banan, bär och kokos på + 1 kopp kaffe. Hur gott som helst verkligen! :) Solen skiner ute så får se om jag orkar ta mig en promenad senare. Blir att dricka upp kaffet nu innan jag fixar till mig lite, känner mig som en möglig säck potatis typ.

Puss //Emma


Ont i halsen....

God morgon!
Idag är det EXAKT 1 månad sen jag startade med min kost ordentligt. Så imorse innan frukosten vägde och mätte jag mig + att mamma tog en efter bild. Kul att se resultaten på bara 1 månad! Tänkte lägga upp mått, vikt och bilderna ikväll så ni får ta del av mitt resultat. Unnade mig en tunn skiva bröd med ost och paprika nu imorse och till det 1 apelsin och te för halsen. Är sjukt mätt just nu!

Igårkväll när jag skulle gå till Ulrika för att köpa en Victoria's Secret body mist låg det en mobil på gatan som någon hade tappat. Självklart tog jag upp den för att idag ha lämnat in den till polisen. Men igår ringde nämligen hennes kompis på den (det var en tants mobil) och så fick jag lämnat över den till henne igen. Hon gav mig en hittelön på 100:-, värt!! :D Resten av kvällen bestod av plugg och till pluggandet gjorde jag mig en kopp te och åt lite snacks. Kokos, mandlar och några frön, supergott!

Puss //Emma


Sjuk tjej

God morgon!
Vaknade upp lite snabbt nu för en stund sen och kände verkligen vilken smärta jag hade i halsen. Kan knappt prata och när jag sväljer gör det sjukt ont. Så gick upp och kokade mig lite te som jag ska försöka dricka upp här nu samtidigt som jag ska sätta på ett avsnitt av "Pretty little liars". Blir ingen skola för min del idag..
 
Puss //Emma
trött och sjuk tjej..

1 månads skillnad!

Nu lägger jag in både vikt, mått och bild på hur min kropp har förändrats på bara 1 månad, tack vare rätt kost och motion. Känner mig verkligen otroligt nöjd över vad jag har åstadkommit under denna månaden. Haft en hyfsad strikt kost då jag bara undvikt de största kolhydraterna som i bröd, flingor, pasta, potatis och ris. Däremot har jag ätit mycket sallad, kött, havregrynsgröt och frukt. Jag har ju inte direkt svält mig till resultatet utan fortfarande ätit normal mat. På kosten har jag tränat intensivt med ca 6 fotbollspass i veckan + match, 2 idrottslektioner och gym på det. Till alla där ute som tror att det inte går att förändra sin kropp, det går! Allt handlar bara om att vara bestämd och hitta si egna väg dit. Träning + rätt kost ger dig den kropp du vill ha. Börjar nu känna mig ganska nöjd med min kropp även fast jag vill fortsätta att gå ner ytterligare lite till. Har bl.a unnat mig en och annan brödskiva och lite annat. Det handlar inte om att du ska leva på grönsaker alla dagar i veckan utan du ska ocks få unna dig något ibland. Äter du nyttigt 6/7 dagar i veckan kommer det inte vara några problem för dig att lyckas. Huvudsaken är den bara att du inte trillar tillbaks och fortsätter äta onyttigt flera dagar i veckan, utan att du efter en onyttig dag kämpar dig tillbaka och håller rätt kost. Tro på dig själv, så vet jag att du kommer klara det.
 
Puss //Emma
 
 
13 Februari                                                              13 Mars
Vikt: 68,0 kg                                                            Vikt: 63,1
Midja: 80 cm                                                           Midja: 75 cm
Lår: 60 cm                                                               Lår: 57 cm

Påväg att bli sjuk?

Fick reda på samhällsprovet idag där jag fick C+ på mitt prov. Helt okej ändå :) Engelska redovisningen gick också ganska bra, trots att jag var sjukt nervös :s Hatar verkligen att redovisa, och speciellt på engelska.. Sedan var det håltimma i 3 timmar innan tyskan. Så sjukt segt! Fick reda på mitt tyska prov som gick mycket bättre än vad jag trodde :D 1 poäng ifrån B!! Börjar känna av att jag har ont i halsen när jag sväljer.. :( Vill inte bli sjuk! Blir hem, plugga, dricka te och bara ta det lugnt tror jag.

Puss //Emma


Bästa känslan

En tidig morgon med fotbollsträning som började redan halv 8 i skolan. Var hemma vid halv 4 och vid halv 5 gick jag ut och sprang i solskenet. Finns verkligen ingen bättre känsla efter man har tränat, älskar den. 9 km blev det totalt, vilket känns hur gött som helst. Blev ju ingen fotbollsträning nu ikväll pga massa plugg som vi har nu. Engelska redovisning imorgon, matte prov på onsdag och ekonomi prov på fredag. Ska bli väldigt skönt när denna veckan är över :) Sitter just nu och pluggar matte och ekonomi.

Puss //Emma


Skola imorgon

Gokväll läsare!
Ledsen för dålig uppdatering igår och idag men nu kommer ett litet inlägg. Var hemma hos papi igår då och han bjöd på god mat och massa mys framför melodifestivalen :) Robin vann, vilket gjorde mig extra glad för jag älskade låten!! :D Idag har jag pluggat en del och nu ikväll har jag varit och gymmat på Sportlife med Jessica. 6 km på bandet, plankan, upphopp och lite armar. Hoppas på en härlig sömn nu innan klockan ringer halv 6.

Puss //Emma


Hemma hos papi

Hej hej,
Sitter nu hemma i soffan hos papi och tittar på tv. Matchen idag gick inte alls bra för min del, kanske berodde på att jag spelade mittback.. Usch, jaja nya tag! Pappa håller på att laga en god middag som jag verkligen ser fram emot nu :) Blir en lugn kväll här hemma hos pappa och ikväll är det ju melodifestivalen :D:D

Puss //Emma

Osminkad tjej...


Tagga fotbollsmatch!

Good morgon alla sömntutor!
Blev att sätta klockan idag eftersom jag ska spela fotbollsmatch idag :D Åt en rejäl och onyttig frukost imorse. Kaffe, juice, macka, omelett och finn-crisp och massa ost.. Känner mig i alla fall mätt och taggad till 1000!! Mina nya converse är på som jag köpte igår i stan med Nicole :D Fick även köpt mig världens sötaste Regnjacka. Efter matchen blir det en sväng hem till papi där jag ska sova inatt.

Puss //Emma

https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_513b139a9606ee3c7c19d1db.jpg" class="image">


Lugn kväll på jobbet

Hej hej,
Skolan idag var faktiskt helt okej måste jag säga. Svenska + klädsim 500m på idrotten. Blev att jobba denna kvällen också vilket inte gjorde så mycket utan det var helt okej. Fick skyndat på med städningen så att jag hade gott om tid att hinna med resten. Blev en rejäl måltid ikväll bestående av rostbiff, köttfärs, sallad och macka. Har tittat ännu ett avsnitt av "Pretty little liars" nyss men nu blir det nog sängen.

Puss //Emma

Puss //Emma


Bedtime

Fick äntligen träffa Nicole idag, weeii!! Hon är så galet brun så jag ser ut som ett spöke bredvid henne.. Hann inte hem mellan skolan och jobbet så gick och tog mig en kaffe på Ellas Café innan det var dags att jobba. Mami var med idag för att titta vad jag gör för fel, och anledningen är för att jag är alldeles för noga när jag städar. Skärpning Emma! Blev inringd att jobba imorgon också, så blir ingen fotboll för mig då heller. Dags att sova nu, en lång dag väntar imorgon.

Puss //Emma


Breakfast

God morgon!
Sitter nu vid frukostbordet och äter en ordentlig frukost innan gymmet i skolan idag. Har ju så ont i mina fötter att jag knappt kan gå på dem :( Igår kväll kom äntligen Nicole hem!! :D:D Saknar hemma galet mycket asså <3 1 vecka utan henne kändes nästan som 100 år, kanske inte riktigt men nästan ;) Får ta och dricka upp mitt kaffe nu och sen i bussen ska jag fortsätta titta på "Pretty little liars", hehe ^^

Puss //Emma


Ingen fotboll :(

God kväll!
Ligger i sängen nu och ska sova vilken sekund som helst. Har suttit fastklistrad framför datorn hela dagen och tittat på "Pretty little liars", så galet bra serie!! Skulle aldrig börjat kolla för nu kan jag inte sluta.. Ikväll blev det lite styrka hemma eftersom mina fötter gör så ont så jag inte kunde gå på fotbollsträningen :( Arg tjej!! Blir gymmet för mig i skolan imorgon..

Puss //Emma

Bror gjorde riktigt goda smoothie till oss ikväll :)


Sur tjej...

Usch vad jag känner mig sur, arg, irriterad osv.. Fotograferingen hoppas jag fick helt okej men träningen däremot kändes inte alls bra. Kändes väldigt lojt (för mig) och dessutom har jag så ont i fötterna så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har lust att bara hugga av dem! Blev en snabbdusch hemma och nu håller jag på att packa idrottsväskan inför idrotten i skolan imorgon. Åhh så arg på allt, orkar inte.

Puss //Emma


Fotografering och träning

När jag kom hem från skolan idag gjorde jag mig en god middag med lax, broccoli och morötter. Tittade även klart första avsnittet på "Pretty little liars", så sjukt bra serie!! :D Åt typ 4 fin crisp med massa ost på så känner mig inte alls fit just nu.... Tur att det är träning ikväll men först är det fotografering med laget :)

Puss //Emma


Sportlife innan skolan

Morning morning people!
Idag ringde klockan 05:40 och inte för att jag skulle iväg på morgonträning i skolan, utan för att jag hade bestämt mig för att gå till Sportlife och träna. Precis när jag vaknade upp kände jag bara att jag ville ligga kvar och sova, men jag vet att om jag hade gjort det så hade jag ångrat mig. Därför gick jag upp och satte genast igång med att göra havregrynsgröt och kaffe. Träningen på gymmet gick helt okej, sprang på bandet i en halvtimma och ökade successivt från 11,0 som i slutet var 14,0. Körde även en magmaskin trots det att jag har träningsvärk i magen ;) Känns så himla skönt i hela kroppen nu och pigg känner jag mig :D Köpte mig ett päron och ett äpple på Willys innan jag gick till stationen. Kan va bra att ta en liten frukt i skolan sen innan första lektionen. Solen skiner vilket gör mig riktigt glad, hoppas på en fantastisk dag!

Puss //Emma


Fotbollsmatch i vårväder

Hejsan!
Nu sitter jag i bilen på väg hem från match. Var verkligen perfekt väder för att spela idag, solsken och lite blåst som gjorde så att det inte blev alldeles för varmt. Vinst med 6-2 mot Ljungskile och jag fick gjort 1 mål med vänsterfoten, vilket känns lite extra bra ;) Benen kändes riktigt tunga på planen idag och ännu tyngre nu.. Skönt att morgonträning i skolan är inställd imorgon, hehe ;)

Puss //Emma


Melodifestivalen

Hejsan!
Idag har jag varit på Sportlife och tränat lite med Jessica :D Sedan var vi hemma hos henne och målade naglarna, såg på film och åt lite. Nu ikväll har vi varit hemma hos papi och ätit lite mat och nu är vi hemma igen och ska se på melodifestivalen :D:D

Puss //Emma


En lång fredag

Hejsan, ledsen för dåligt bloggande men har verkligen inte hunnit.. Idag på träningen hade vi pulsband på oss och det visade sig att jag hade väldigt bra puls :D Efter lunchen var det samhällsprov och sista lektionen ekonomi innan vi slutade. Efter skolan träffade jag bror och vi tog en fika och fick pratat om massor :) Klockan 19:00 satt jag i Ishallen med Linn och tittade när Frölunda mötte Linköping :D En lång och härlig dag, förutom att jag frös sjukt mycket.

Puss //Emma


RSS 2.0