Skönt med träning

God kväll säger jag med ett par trötta ögon. Var verkligen helt underbart att få vara på gymmet idag och träna. Blev 45 min cardio varav 30 min var crosstrainer och resterande 15 på bandet. Känner att knät inte riktigt håller för att springa.. Får jätteont och blir stel i det, deppigt!! Körde även lite styrka som bestod av mage och armar. Blev en promenix till WILLYS efteråt eftersom de hade så otroligt billigt godis haha. Har inte ätit något ikväll utan det sparar jag till imorgon på hemfärden. Åhh vad jag längtar efter att få komma hem till alla vänner och familjen. Har börjat packa i ordning väskan nu ikväll samtidigt som jag har hunnit tvätta 4 maskiner tvätt. Såg även kvällens avsnitt av "Hela Sverige bakar". Nu blir det sängdags för imorgon 8:15 väntar seminare/redovisning av vårt grupparbete.
 
Puss //Emma



Mot gymmet

Hellu!
Gårdagen bestod av grupparbete och mys med min fina vän Amanda. Vi bestämde oss för att lyxa till det lite och gick ut och åt på Spicy hot, sjukt gott! Sedan tillbringade vi kvällen/natten hos henne då vi såg på tv och hade massa tjejsnack bara. Idag fick vi skickat in grupparbetet vilket känns väldigt skönt och just nu sitter jag på bussen på väg till gymmet. Har gått utför med den hår kroppen just nu.. Har inte prioriterat träningen alls och bara ätit massor av onyttiga saker.. Så nu ska det bli skönt att få svettas lite. Ikväll blir det tvättning och packning inför min hemfärd imorgon.

Puss //Emma






Sunday

God morgon!
Vaknade nyss upp av att mobilen ringde för snart väntar söndagsfotbollen. Har fått någon slags låsning i min ländrygg så får se hur mycket jag kan spela idag men tänker ändå åka dit. Den här veckan har jag haft fullt upp med omtenta i måndags och tenta i externredovisning i fredags. Så skönt när man hade gjort den i fredags och all tyngd från axlarna bara släppte. Förmodligen blir det omtenta på den då jag inte känner mig fullt säker. Fredags kväll var det halloweenfest som blev sjukt lyckad! :D Jag och Sara var utklädda till poliser som ni ser på bilderna nedanför. Igår var en seg dag då jag näst intill låg i sängen hela dagen och bara chillade. På kvällen drog jag och Amanda och åt jättegoda hamburgare för att sedan avsluta kvällen med film och godis. Karlstad bjuder på fint väder så får se vad resten av dagen har att erbjuda.
 
Puss //Emma












Ny dag nya möjligheter

God morgon världen!
Ingen lysande sol över Karlstad idag inte.. Gick upp 1 timma tidigare för att plugga lite innan skolan, slutade dock inte så.. Utan jag snabbläste ett kapitel ur boken för att sedan göra frukost och titta på gårdagens avsnitt av PH. Så typiskt mig verkligen, men blir en lång dag i skolan så tyckte ändå det va okej. Kan dra en snabbversion vad osm hände i söndags och igår. Söndagen bestod ju av fotboll som för min del gick uselt då huvudet och benen inte hängde med alls. Träffade sedan Amanda och vi pluggade (lite) och sedan sov jag hos henne. Igår skrev vi båda omtenta i externredovisning vilket kändes bra. På fredag väntar nästa tenta som jag vet redan nu är helt körd för min del.. Är för mycket för att få in det på dessa få dagar som återstår. Ska försöka så gott jag kan i alla fall. Nu är det snart dags att dra sig mot skolan för en lång dag av förelsäning och mängder med plugg.
 
Puss //Emma






Tiden går fort när man har roligt

God morgon på er!
Kan börja med att berätta att tentafesten i torsdags var hur bra som helst! Från förfestens början till att jag stupade i säng  var lyckat. Fredagen var en halvseg dag men som slutade med ännu en utgång med underbara människor. Ibland är man galnare än man tror.. Gårdagen (Lördag) blev i alla fall lugn för min del.. Amanda kom hit på förmiddagen och vi pluggade en liten stund, med betoning på liten haha. Sedan blev det pizzadejt hon, jag och Rickard på en supermysig italiensk restaurang. Kvällen avslutades med att jag och Amanda satt och tittade på "Morran och Tobias", skrattade och hade bara allmänt roligt. Trots att morgonen började med lite deppigheter vände Amanda på det och gjorde det till en superbra dag! Idag är det söndag vilket innebär.... FOTBOLL! :D Att man kan varje vecka längta som mest till söndagarna då det är fotboll planerat. Fotboll har och kommer alltid förbli något jag brinner för. För övrigt bjuder denna dag på blå himmel och sol vilket gör allting ännu bättre.
 
Puss //Emma










Mollys café

Gud vad skönt att ha tentan färdigskriven! Om jag ska vara ärlig kändes det väldigt bra faktiskt men som sagt så vet man ju aldrig hur noggranna dom är när dom rättar.. Solen skiner och just nu sitter jag och Sara inne på Mollys Café och fikar. Detta är verkligen det mysigaste café jag varit på så ni så om ni besöker Karlstad tycker jag ni ska besöka det. Jag och Sara kände iaf att vi skulle fira lite att vi skrivit den första riktiga tentan. Nu är vi supertaggade på kvällens tentafest och vi kommer köra all in verkligen! :D Tagga tagga!!

Puss //Emma






Nu ger jag upp

Godkväll!
Nu har jag gått igenom häftet och känner att det inte finns mycket mer jag kan göra för att få in mer information i mitt huvud så nu ger jag upp. Ska nu ta och bara koppla av ikväll och hoppas på det bästa imorgon när jag sitter och skriver tentan. det som jag ser fram emot mest just nu är att bara ha skrivit klart tentan och tentafesten på kvällen såklart. Ha en fin kväll alla underbar!
 
Puss //Emma



Morgonlöpnig

Hejsan!
Idag vaknade jag av klockan 8:00 men inte för att åka iväg på föreläsning utan för att börja dagen med morgonlöpning. Var verkligen rikitgt kyligt ute och man såg frosten ligga på gräsytorna men fantatsiskt fint att springa längs älven. Konditionen är inte på topp men tog mig igenom en runda på ca 6 km i alla fall. Verkligen en skön start på dagen tycker jag. Blev sedan en dusch och lite dammsugning innan jag mötte upp Sara på Coop för att sedan plugga hemma hos mig. Nu har vi snart gått igenom alla kapitel i sammanfattningen och om jag ska vara ärlig så känns det som att det inte går in mer information i huvudet. Får bara hoppas på att vi båda klarar det imorgon, och gör vi inte det så får vi i så fall bara göra en omtenta. Nu har vi precis ätit lite lunch och ska strax fortsätta pluggandet för imorgon smäller det!
 
Puss //Emma






Hot riktat mot universitetet

Hejsan!
Idag steg jag upp ur sängen redan 06:00 för att hinna plugga innan skolan. Satte på mig min onepiece och myste i när jag pluggade. 15 min innan jag ska börja gå mot bussen skriver min kompis till mig att det kommit hot om att det kommer folk för att skjuta människor på univeritetet. Fick en rejäl klump i magen och kände inte alls för att åka in på föreläsningen och plugga i bibblan. Så blev det trots allt och hoten var bara tomma ord och jag överlevde dagen. Nu är det bara 2 dagar kvar tills vi ska skriva den stora tentan och just nu känns mitt huvud bara som en tung sten. Är verkligen helt slut i hjärnan efter allt detta pluggande så hade egentligen bara velat skriva tentan med en gång. Åt nyss lite mat och nu blir det återigen plugg och kaffe.
 
Puss //Emma



 

Pluggpaus = löptur på 30 min

Hej hopp!
Idag hade vi en föreläsning på 2 timmar bara och efter det satte vi oss i bibblan som vanligt och pluggade inför tentan vi har nu på torsdag. Känner så många blandade känslor kring den verkigen. Har ångest över den samtidigt som jag bara vill göra den för att få den gjord. Går i alla fall med inställningen att jag ska se till och klara den. Skulle det nu vara så att jag inte gör det så känner jag ändå att jag har pluggat så gott jag kunnat. Blev en paus för mig i pluggandet då jag kände att jag bara behövde rensa huvudet för en stund vilket resulterade i en springtur på 30 min. Nu sitter jag och äter en bananpannkaka och dricker en kopp kaffe och laddar upp inför en kväll med tentaplugg.
 
Puss //Emma




Sängdags

Åkte som sagt in till universitetet med Sara idag och vi satt hela 6 timmar och pluggade. Hur mycket som gick in vet jag faktiskt inte men gäller att bara försöka trycka in allt verkligen. Ikväll har jag pratat med min bästis Jessica en stund på skype vilket var kul. En riktigt saknad vän som jag antagligen kommer attackera med kramar den dagen hon kommer hem från USA. Tyckte synd om mig själv som satt ensam en lördagkväll så tog en promenix till Hemmakväll och köpte en påse godis som jag tryckte i mig samtigt som jag tittade på en film. Nu är det faktiskt dags att krypa ner i sängen för imorgon väntar fotboll med ett riktigt härligt gäng. Taggad till 1000 då jag missade förra veckans träning.
 
Puss //Emma



Weekend

God morgon!
Gårdagen (fredagen) bestod till största delen av plugg.. På kvällen sen kom Sara hem till mig och vi hade bara en riktig myskväll med lite smått och gott. Tittade på filmen "Jurassic World", superbra film verkligen!
 
Satte klockan idag på 8:30 för att ha en lugn mysmorgon innan jag snart ska iväf till Universitet med Sara och fortsätta plugga inför tentan som vi ska ha på torsdag. Har hunnit med att göra 3 matlådor till veckan och nyss tog jag mig en dusch och nu sitter jag vid bordet och äter frukost. Ingen partyhelg detta inte utan blir bara till att plugga plugga plugga. Hoppas ni får en mysig helg allesammans!
 
Puss //Emma



Märken införskaffade

Hellu hellu!
Idag var det föreläsning mellan 10:15-12:00 i Externredovisning och man inser verkligen hur mycket tid man kommer behöva lägga ner på den om man ska ha möjlighet till att klara den. Många steg, många nya begrepp och många beräkningar. På univeritetet idag hade de flera montrar uppställda där man kunde få köpa märken till sina framtida fadderbyxor. Så japp jag och Sara köpte på oss en hel del märken som vi sedan ska sy fast på byxorna. Mina märken ser ni på bilden här nedanför. Efter föreläsningen satte vi oss en stund i bibblan för att gå igenom lite tentor inför marknadsföringen. Kommer få sitta 24/7 för att klara den tentan.. Visste att det skulle bli tufft på universitetet men inte att det skulle bli så här tufft. Kom hem för en stund sedan och ska återigen sätta mig med lite plugg innan jag ska iväg och småhandla lite behövande saker med Sara och hennes kille.
 
Puss //Emma




Dags att kicka igång dagen

God morgon alla solstrålar!
Har väll egentligen inte jättemycket att skriva men tänkte ändå dra en liten kortis. Förkylningen vägrar att ge sig av vilket jag tycker suger. Vill komma igång med träningen nu igen eftersom det var så längesen. Även denna morgon lyser solen med dess glädje vilket jag bugar och tackar för. Trots att huvudet känns tungt pga av förkylningen blir man ändå piggare av att se det fina vädret. Har idag laddat upp med en skål gröt, c-vitaminbrustablett och en kopp kaffe. Dags att kicka igång denna dag med 2 stycken föreläsningar och massor med plugg som jag faktiskt måste göra idag.
 
Puss //Emma




Nu vill jag bli frisk!!

Hej allesammans!
Vilken otroligt fin höstdag vi har haft, och jag hoppas på ytterligare sådana här fina dagar. Haft en föreläsning gällande externredovisning och efter det satt jag och Sara kvar i bibblan för att plugga ytterligare på bokföringen som vi båda tycker är väldigt svår. När klockan var 16:30 kände vi att det var dags att bege sig hemåt efter att vi har suttit där sen 12:00. Fick uträttat ett litet ärende och sedan slände jag på mig joggingskorna, tog hörlurarna och tog samma PW runda som igår. Väldigt kyligt nu känner man men otroligt skönt att känna solen i ansiktet och se hur fint den lyser om naturen. Väl hemma sedan blev det en dusch och lite middag som idag blev omelett. Nu efter många timmars vilande är det dags att läsa igenom lite marknadsföring.
 
Puss //Emma




Monday

God morgon!
Många skulle säga nej till att helgen är slut men jag säger tvärtom! Denna helgen har inte varit den roligaste, kanske för att jag både blev förkyld och att det inte hände någon särskild aktivitet alls. Roligare då att sitta med alla på föreläsningarna eller plugga tillsammans i biblioteket än att plugga hemma ensam. Har haft världens sockerfrossa i helgen dessutom vilket jag känner av nu så därför blir det till att äta nyttigt. Solen lyser idag och himlen är klarblå men min förkylning håller i sig. Dricker c-vitaminbrustablett nu varje dag i alla fall och hoppas på att det hjälper. Ska strax packa ihop mig och ta bussen till universitetet.
 
Puss //Emma



PW i soliga Karlstad

Är inte särskilt mycket piggare idag från förkylningen.. Har suttit och pluggat lite på förmiddagen men känns seriöst som att ingenting går in i huvudet. Gjorde mig tacos till middag som var riktigt gott faktiskt innan jag sedan tog en PW i solskenet. Skönt att röra lite på sig och  få frisk luft och inte bara sitta still och plugga. Sitter just nu och har lock på ena örat som värker något fruktansvärt samtidigt som jag känner en tung klump i halsen.. Ska dricka lite kaffe nu och hoppas på att det släpper.
 
Puss //Emma







Life is not alway easy

Från en fantatsik lördag till en mindre deppig kväll.. Livet som student är så otroligt roligt att man är kring andra studenter större delen av tiden då man pluggar eller festar tillsammans. Den där tiden emellanåt när man är ensam ska jag säga är verkligen urtråkig. Det får en att tänka på familjen och vännerna där hemma, på fotbollen och allt annat. Har precis kollat klart en film och tryckt i mig en stor godispåse i min ensamhet denna lördagkväll. Segaste helgen ever verkligen men utan de mindre roliga dagarna uppskattar man inte de roliga dagarna lika mycket. Nu blir det nog sängen för min del, natti natti!
 
Puss //Emma

Underbar lördagsmorgon

God morgon!
Gick upp idag vid 9 och bestämde mig att ta en promenad då jag såg att det var klarblå himmel och solen lyser. Har åkt på en förkylning (Kanske inte så konstigt efter ålig sömn och mycket festande) så fick ta en lugn promenad men skönt var det. Gick längs älven där vattnet blänkte, gräset lyste grönt och de vackra rödagula höstlöven skapade en vacker vy. Blev en promenad på 40 min där jag även tog en sväng förbi Coop och köpte nybakt bröd som jag kände att jag kunde unna mig denna helg. Sen jag flyttade hit har mina frukostar bestått av havregrynsgröt, omelett och tunt grovt bröd så tyckte att det var okej att unna sig en liten lyxigare frukost. Har njutit till max nu denna morgon och nu blir det till att sätta igång och plugga marknadsföring med en andra kopp kaffe bredvid mig.
 
Puss //Emma






RSS 2.0