Gameday!

Sitter just nu i bilen på väg mot bortamatch mot Munkedal. Idag är det 3 poäng som gäller, nu kör vi brudar!!!

Puss //Emma

Lyxar till det lite extra idag med en proteinbar ;)


Musik i öronen

Visst hade vi en go dag idag i skolan med svenska, matte och på juridiken gick vi till tingsrätten och tittade vilka rättegångar som höll på. Väldigt intressant måste jag säga fastän vi bara fick se 2 skärmar som bara visade text. Är så sjukt trött och varm nu, vill bara hem verkligen. Har tidig träning idag så det är rätt skönt faktiskt måste jag säga :) Ska fortsätta lyssna på musiken och blunda.

Puss //Emma


Pendeln till skolan med Nicole

God morgon!
Har hört en del tjat om att jag är dålig på att blogga, och ja tyvärr är det sant.. Ska bättra mig ;) Igår började jag skolan 12:00 och skulle då kunnat ha sovmorgon, men icke sa Nicke! Istället gick jag upp klockan 07:00 för att hinna gå till Sportlife med mami innan jag tog tåget mot skolan. Efter skolan åkte jag med Nicole hem eftersom vi hade planerat att jag skulle sova hos henne. Vi spelade tennis tillsammans och det var riktigt kul faktiskt! Gick mycket bättre än vad jag trodde så det ska vi göra om ;) Vi avslutade kvällen med att kolla "Women in black" som är en skräckis. Trodde faktiskt den skulle vara läskigare.. Just nu sitter vi på pendeltåget på väg mot skolan. Har bara 3 lektioner idag + att det är helt okej lektioner, så det känns väldigt skönt :) Ha en bra dag allesammans!

Puss //Emma


Många tankar

Hemma från skolan nu och ligger i soffan. Har alldeles för många olika tankar i huvudet just nu tror jag som får mig att må illa och ge mig huvudvärk. Skolan har dragit igång igen, jobb väntar ikväll, träningar och matcher, kost och den egna träningen. Inga direkt jobbiga problem men det snurrar i huvudet. Får ta mig något att äta snart för att orka kvällens arbetspass.

Puss //Emma


Hello monday and hello school!

Måndag igen och nu drar skolan igång på riktigt med lektioner, långa dagar, läxor och prov.. Ganska kul att vara tillbaka i skolan måste jag säga men jag ser inte fram emot läxorna och proven. Solen skiner idag i alla fall och det gör en alltid på gott humör :D D

en här sommaren har min kost och även träning gått helt snett vilket har resulterat till att min vikt och mina mått har ökat i otroliga mängder. Känner verkligen hur stor jag har blivit, vilket inte alls känns kul. Därför ska jag nu ta tag i det ännu en gång och verkligen hålla detta. Jag måste hitta min livsstil vilket jag inte gjort än. Så om allt går som jag tänkt mig ska jag hinna gå ner allt jag vill innan julafton i alla fall. För att lyckas med det måste jag verkligen gå in 100% för det och få upp motivationen. Alltid svårast första och andra veckan.. Då har jag fått sagt det nu i alla fall!

Min stackars mamma har fått en inflammation i foten och har alltså behövt sjukskriva sig från jobbet då hon måste gå med kryckor :( Söt som hon är ville hon gå upp med mig idag och äta frukost :) Just nu sitter jag på bussen och är framme om ca en halvtimme på centralen där jag ska möta upp Nicole :)

Puss //Emma


Stan efter skolan

Blev en extremt kort skoldag idag. Vi började klockan 10:00 då vi fick våra scheman och ca 10 min senare kunde vi gå.. Haha, verkligen ovärt! Vi åt lite i bamba innan jag, Nicole, Fjompen och Habhab tog spårvagnen till stan. Habhab lämnade oss direkt för att byta spårvagn men vi andra gick runt på nordstan och kollade runt ;) Fick köpt mig en bikiniunderdel, ett par örhängen och ett täckstift. Sedan satte vi oss på Starbucks och fikade lite. Jag tog en kaffe och Nicole bjöd på Rocky Road, som var supergod! :) Hängde sedan med Fjompen till Subway för att han skulle få sig lite mat innan träningen ;) Nu sitter jag på tåget hem, får se vad resten av dagen har att erbjuda.

Puss //Emma

https://cdn3.cdnme.se/1764567/7-3/pic_52175cf6e087c359fb3197f9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_52175cf6e087c359fb3197f9.jpg" class="image">


Första skoldagen

Hej på er mina läsare!
Började skolan 9 idag och det var inte särskilt mycket vi gjorde. Började med att våran klassförståndare läste upp alla namn osv, därefter hade vi lite prat och så fick vi några lappar. Tyvärr inget schema för det kommer imorgon. Hoppas verkligen på att vi kommer få ett bra schema men det känner jag mig tveksam till. 2 nya classmates till klassen har vi fått också så det är kul :) När vi slutade vid 11 drog jag, Nicole, Filip och Alex till stan där vi först började med att äta på Jensen. Sen gick vi runt och tittade i affärer och Nicole gjorde värsta spontanköpet och köpte ett par primeboots :D Kom hem runt halv 4 och jisses vad jag är trött. Första skoldagen och jag känner mig helt död, nej kanske inte direkt men trött och så har jag lite huvudvärk. Lagade mat åt mig och min bror så magen är mätt o glad nu :) Nu inväntar jag bara mamma som kommer vilken sekund som helst så vi kan ta en kopp kaffe tillsammans. Ikväll väntar fotbollsträning, tjohoo! :D
 
Puss //Emma
 
 

Då va sommarlovet redan över..

God morgon!
Det extremt långa sommarlovet vi hade kändes som 1 dag.. Nej men sommarlovet har gått otroligt snabbt! Idag är första skoldagen igen efter lovet och nu drar 2:an igång. Jag vet att detta året kommer bli tufft med plugg osv, så det känns skönt att vi bara ska dit idag och imorgon innan helgen så det blir en liten mjukstart. Fint väder och allt, trots att mitt iphoneväder visar regn :) Ska bli så himla kul att få träffa alla mina underbara vänner igen, har saknat dem så!! Sitter i alla fall på bussen på väg in till skolan nu.

Puss //Emma


Söndagsbak

Hellu goingar!
Idag startade dagen med en god frukost tillsammans med min mamma. Direkt efter det blev jag så otroligt sugen på att baka något och det fick bli björnbärsrutor med toscaknäcke. Lagom till att kakan var klar tittade pappa och bror förbi och så blev det en liten fikastund. Dem blev faktiskt rktigt goda :) Tog nyss en dusch och har precis ätit en crabfishsallad nu. Dags att börja fixa inför kvällen då det blir fest hos en kompis i hennes sommarstuga. Ska bli så sjukt kul verkligen, GALET TAGGAD!!! :D
 
Puss //Emma
 

Äntligen!!!

God morgon!
Kan ni tänka er att vakna upp och så märker ni att något som egentligen är hur jobbigt som helst blir det bästa på hela dagen? Detta har i alla fall precis hänt mig och jag är så otroligt glad :D Sitter just nu och äter lite frukost som består av havregrynsgröt med kanel och pumpafrön, ett glas juice och en kopp kaffe. Om ca. 1 timma blir jag upphämtad av HP och så bär det av mot match idag igen. Idag möter vi Hamburgsund på bortaplan med div 3, bara att visa vilka som är bäst!
 
Kan berätta lite om gårdagen då jag och mami fick gå upp ganska tidigt för att gå bort och titta när min bror skulle segla lilla Tjörn runt. Båtar och människor överallt och lite stånd med aktiviteter här och där. Tyvärr var min bror tvungen att avbryta innan han åkte ut därför att han fick så sjukt ont i magen, stackarn. Fick tagit lite bilder som ni ser här nedanför. Så jag och mami gick hem, trötta som vi var och bara chillade. Igårkväll spelade vi mot Herrestad som är ett bra lag, men jisses vad mycket bättre vi var. Vi spelade verkligen ut dom och vann med 5-0, varav 1 mål gjorde jag :D Alltid lika kul att göra mål men ännu roligare är det ju när man gör ett snyggt mål med vänstern ;)
 
Dags att börja tagga igång nu!
 
Puss //Emma
 

Snart fotbollsträning

Tja bloggen!
Blev inget bloggande igår tyvärr men nu sitter jag här igen och är redo för att skriva ett inlägg. Igår började dagen med att jag och mami åkte ut till tjörn för att sätta oss på en bergsklippa för att titta på när min bror seglade. Tog några bilder som ni ser här under. På eftermiddagen gick vi till Sportlife och körde först lite trampmaskin och sedan rumpa innan vi skulle testa på vårat livs första CX pass. Passet kändes bra men däremot blev jag verkligen frustrerad att det gick så fort mellan övningarna och när man inte vet hur alla övningar går till så hann man inte med så mycket. På kvällen smsade jag Jonna och frågade om hon ville sova hos mig bara sådär, och yes så blev det :D Hur spontant som helst men shit va kul och mysigt vi hade. Såg på 2 bra filmer och åt chokladbollar, vindruvor och popcorn.
 
Idag var vi en stund på torget innan hon skulle bli hämtad och jag skulle till Sportlife. Idag blev det 10 min på crosstrainern innan jag körde rygg och lite bål. Har börjat packa resväskan nu också för imorgon drar jag och Jessica till STOCKHOLM!! Klockan 06:20 går min buss till Göteborg där jag ska möta upp henne för att ta tåget klockan 07:40 till Stockholm. Åhh det ska bli såååå kul!! :D Om ca 1 timma blir det fotbollsträning i solskenet, life is great. Dags att packa klart väskan nu.
 
Puss //Emma
 

3 poäng till oss idag!

Hej hej!
Idag tog vi hem 3 härliga poäng mot Gilleby/Stala, underbart! En vinst med 3-0 trots det att vi tappade mycket i andra halvlek, men vi höll nollan i alla fall och det känns skönt. Många sega ben på planen idag tror jag, därmed jag själv. Kände mig otroligt pigg början av matchen men i andra halvlek kändes det som benen vägde bly. Alltid skönt med vinst :D Efter matchen åkte jag och mami vägen om Ica och handlade lite innan vi åkte hem och började med maten. Vi både kände för att testa något nytt och därför blev det en squahlasagne till middag. Otroligt god blev den och jag rekommenderar den starkt! Mätt som en plätt nu sitter jag här i soffan och skriver samtidigt som jag hör hur kaffet kokar. En kopp kaffe efter maten är verkligen gott så man blir lite piggare. Man blir väldigt trött efter maten och vädret gör en ju inte direkt piggare ;)
 
Min mamma och bror är det som fotograferat lite under matchen, alltid kul att titta på efteråt :)
 
Puss //Emma
 
 

Snart dags för höstens första seriematch

God morgon!
Lite halvtrött sådär känner jag mig just nu efter frukosten. Blev en macka, en skål fil med müsli och en kopp kaffe att starta dagen på. Ska snart sätta oss i bilen och köra mot Kode där vi har vår hemmamatch idag mot gilleby/stala. Ett tufft motstånd som vi verkligen måste vinna över idag. Ska bli kul att spela fotboll nu igen efter helgens förra vinst med 7-1 mot Herrestad som va i dm. Ska alldeles strax ta ut min Celcius och börja tagga ordentligt. Vinst är det som gäller idag!!
 
Puss //Emma
 

Marstrand med mami

Hejsan!
Så var det fredag igen, lika underbart varje gång faktiskt. Idag gick jag upp runt halv 10 och medan jag väntade på att mami skulle vakna så bestämde jag mig för att göra hemmagjord mörk choklad :) Blev faktiskt helt okej måste jag säga. När mami vaknade sedan vid 10 åt vi lite frukost och efter det gick vi till Sportlife. Körde först 10 min på crosstrainern och därefter mage och armar. Vi avslutade med att basta idag vilket jag annars aldrig gör faktiskt. När vi var nyduschade och fräscha bjöd mami mig på lunch på ett ställe mittemot. En riktigt god kycklingsallad blev det och man kan säga att vi höll oss mätta ett x antal timmar idag.
 
Snabbt hem efteråt och bytte kläder innan vi satte oss i bilen för att åka ut till Marstrand. Vädret blev helt otroligt fint med strålande sol och blå himmel så vi har verkligen njutit där ute idag. Gått runt längs kajen och tittat in i alla små söta klädbutiker. Fick faktiskt shoppat mig en tröja, en sjal, ett armand och ett par örhängen. Innan vi tog färjan tillbaka köpte vi oss en påse rostade grekiska mandlar som var helt otroligt goda. Sitter nu och njuter här hemma i solnedgången. En riktigt mysig fredag blev det!
 
Puss //Emma
 

Kräftskiva

Kräftskivan igår med laget var kul! Fick en hel del skratt ;) Dock var det nog den lugnaste men även den mysigaste kräftskiva jag varit på :) Har inget planerat idag men än så länge har jag tittat ett avsnitt av PLL, ätit frukost och bakat fröknäcke :)

Puss //Emma


Tagga dm match mot Herrestad!

Snart dags för dm match mot Herrestad! Har precis ätit en rejäl lunch och den blev hur god som helst :D Gjorde en sallad på salladsblad, körsbärstomat, brie, gurka, svarta oliver och soltorkade tomater. Till det hade jag ugnstekt kyckling och quinoa. Helt utsökt! Utanför blåser storm men jag är ändå taggad :D efter matchen blir det kräftskiva med laget, en riktigt grym dag ;)

Puss //Emma


1 augusti

Tjena bloggen!
Satte klockan på halv 10 idag och bara några sekunder efter att den ringt fick jag ett sms av Jessica om vi skulle gymma. Så halv 11 möttes vi upp och cyklade till Sportlife. Startade med 30 min på crosstrainern och därefter rygg och avslutade med lite mage innan jag hoppade in i duschen. Blev en tur till Willys efteråt för att handla lite innan vi gick hem till var och en och gjorde lite lunch. Gjorde mig en god fruktsallad på äpple, päron och en halv banan och satt ute på balkongen i solskenet och åt. Sedan ville jag bada så fick tvingat med mig Jessica ner till havet, dock vägrade hon men jag fick mig allt ett härligt dopp :D Har nyss varit ner på torget med pappa och jag blev bjuden på en fika. En cream cheese bagel och en kopp kaffe på Espresso House var hur gott som helst! Om ca 1 timma är det dags för lite fotbollsträning, ska bli riktigt kul :)
 
Puss //Emma
 

RSS 2.0