Milen

God morgon!
Skulle egentligen gått upp idag vid 6 men mådde så illa när jag vaknade att jag somnade om till 6:45. Åt nämligen en hel del kärleksmums och det blev väldigt sött. En halvtimme senare va joggingskorna på och jag sprang. Samma runda som förra gången vilket innebär ca 1 mil. Har så fruktansvärt ont typ som kramp i mina vader, äsch inget som hindrar. Trots sega ben idag tyckte jag nog ändå att det gick lite bättre med andningen :) Har nyss duschat och fixat mig och nu sitter jag ner och njuter av lite frukost. Havregrynsgröt och en kopp kaffe. Har en sjukt stor inlämning idag som ska in senast ikväll så ska sitta lite med den nu inan det är dags att bege sig mot skolan.

Puss //Emma




Röda byxor

God morgon!
Idag var det segt att ta sig upp ur sängen.. Har haft många konstiga drömmar men har ändå sovit så skönt. Inte lika varmt idag men ska inte klaga på det när solen lyser :D Valde att promenera bort till stationen idag och ta tåget istället för bussen. Behöver lite omväxling känner jag nu när jag åkt buss nästan hela tiden. Alldeles strax framme i Göteborg nu, ha en bra dag!

Puss //Emma



Älskar värme och sol

Gick upp 7:15 idag för att gå ut och springa innan skolan. 1,1 mil på cirkus en timma är inte det bästa jag har sprungit men med den krampen jag hade i benen så är jag nöjd. Blev frukost på altanen med mami som började jobba sent idag, myspys :) Hade egentligen en lektion idag men sjukanmälde mig och tog en ytterligare återhämtningsdag. Solat inprincip hela dagen och nu ikväll tränade jag fotboll :) galet trött nu faktiskt.. 

Puss //Emma







Helgen som gått

I lördags var det hemmapremiär och invigning av den nya arenan. Vi fick marchera in och ställa upp oss på planen och det klipptes band och sedan var matchen igång. Jag satt på bänken men fick komma in redan efter 10 min eftersom en i laget blev skadad. Matchen slutade med en härlig vinst med 4-0 mot Rössö och jag kände även att det gick bra för min del vilket va kul. På kvällen blev det grillning samt volleyboll med ett gäng på stranden, jättemysigt. 

Idag har dagen bestått av sola, sola och sola. Har solat tillsammans med Jessica och sedan satte vi oss på klipporna och jag åt lite middag. Räkor, baugette och aioli som var hur gott som helst. Nu en lugn kväll framför tvn.

Puss //Emma


















Fridayyy

Hemskt det kan vara att va alldeles för trött ibland. Imorse när jag vaknade var det inte långt från tårar och huvudvärk. Måste komma i säng tidigare och sova mer än jag gör. Började med morgonträning halv 10 följt av ekonomi och historia innan vi fick sluta :) Blev en sväng till stan med Bella, Nicole och hennes syrra efteråt. Gick runt och tittade lite, de åt på yoghurtbar och sen åt vi middag allesammans på Lydias. Så sjukt mätt nu så det känns som byxorna ska spricka. Riktigt gott va det i alla fall! :D Väldigt trött nu på bussen hem. Skönt med en lugn kväll hemma måste jag säga. 

Puss //Emma





Långkjol

God morgon :)
Dagen började med att jag försov mig ca 1 halvtimme eftersom jag satte timern på 10 min efter klockan hade ringt, vilket ite timern sen gjorde.. I vilket fall så hann jag med bussen jag tänkte ta men blev lite stress med frukost osv. Hatar verkligen att stressa på morgonen, vill hellre sitta ner en kvart extra vid frukostbordet och bara ta det lugnt. Idag valde jag långkjol vilket jag bara har haft på mig en gång i hela mitt liv innan tror jag, hehe lite spännande sådär ;) Trött även idag då min sömn inatt inte har varit den bästa.. Har kliat på hela min kropp efter solexem jag har, drömt konstigt och ja inte bara kunnat sova. Kanske blev lite för mycket sovande på bussen igår, vem vet. Ha en bra dag nu allesammans!

Puss //Emma







Jobbet väntar

God morgon hade jag nästan tänkt att säga men klockan är ju halv 5 snart. Har nämligen precis vaknat upp på bussen då jag sovit i 45 min. Skulle egentligen varit framme nu, men har stått i kö på motorvägen.. Hade morgonträning imorse vilket va kul eftersom vi körde lite spel och så. Trots att vi har haft lov i en vecka är jag så trött och hade verkligen inte tackat nej till en vecka till med lov. Dags att jobba lite nu ikväll :)

Puss //Emma



Detta gjorde verkligen min dag, trodde verkligen inte att jag skulle få så bra på uppsatsen i engelska när dom duktiga i klassen inte fick så höga som de hade förväntat sig :D

Leopard

Första dagen i skolan efter lovet kan sammanfattas med ett ord: trötthet! Var roligt att träffa alla igen i alla fall :) Slutade redan vid 12 idag vilket va väldigt skönt. Här hemma har jag först suttit och gjort lite körkortstester, ätit mat och sen sovit i 1 timma. Vaknade upp med värsta paniken 17:25 och trodde klockan va 18:25. Just nu sitter jag och lyssnar på lite go musik och har precis druckit en kopp kaffe. Snart dags för fotbollsträning :D 

Puss //Emma



Sista dagen på lovet

Hejsan hoppsan! 
Sista dagen på lovet idag vilket har känts ganska jobbigt. Skulle verkligen behöva mer ledighet men samtidigt ska det bli kul att träffa alla vänner igen :) lovet har för mestadels varit bra måste jag säga. Jag har kört mycket, jobbat, umgåtts med vänner, festat och gått upp alldeles för mycket i vikt. Skönt med rutiner igen ;) Nu ska jag sova, natti!

Puss //Emma










Promenix med Jessica

Fick städat lite här hemma idag förut och snyggat upp. När mamma kom hem från jobbet åkte vi till Ica och handlade lite och hämtade upp min bror på hemvägen. Åt lite mat och sedan tog jag en promenix med Jessica i solnedgången. Just nu sitter vi vid mitt köksbord och tjötar lite. 

Puss //Emma



En sväng på torget

När jag och HP vaknade idag tog vi en liten promenad innan vi åt frukost. Satt sedan i soffan och degade lite innan vi började fixa oss och tog bilen till torget. Fick köpt ett par as sköna byxor och HP ett snyggt linne. Precis hemkommen igen och ätit lite lunch som idag blev bananpannkaka. Nu är det dags att göra lite nytta här hemma. ;)

Puss //Emma












Myyyyysis kväll

Idag var jag uppe tidigt eftersom jag skulle va på jobbet vid 9-tiden. Hade körlektion i Kungälv idag också i ca 2 timmar som gick hyfsat bra. Pluggade även lite teori på bilskolan innan jag tog vägen om Coop hem och köpte godis. Har påskpyntat lite i vårt hem, så man får lite påskkänsla. Strax efter 10 nu ikväll kom först mamma hem och sedan HP. Hon hade också med sig godis som vi hade till filmen som vi såg ikväll. 

Puss //Emma



Förkylning på G...

Hellu!
Idag har jag haft fullt upp känns det som. Vid 12 mötte jag upp HP på espresso house där vi fikade. En caffe latte och en god kycklingmacka blev det. Vid 13:45 påbörjade jag min körning som varade i 2 timmar. Många hjärthopp idag kändes det som eftersom vissa bilister är sjuka. Ingen krock tack och lov! Direkt efter körskolan bar det iväg mot jobbet där jag jobbade fram till 9 idag. En lugn kväll, väldigt skönt måste jag säga. Har dragit på mig en förkylning vilket är såååå typiskt.. Varför ska jag bli sjuk nu?! Dags för sängen nu då jag ska upp och jobba imorgon också.

Puss //Emma



Så här snygg är jag på jobbet ;)

Sämsta matchen...

Hejsan svejsan! 
Är sjukt trött nu och ska alldeles strax sova, men tänkte först uppdatera här lite. Imorse efter jag hade vaknat och ätit lite frukost satte jg mig och pluggade lite bilteori. Bakade fröknäcke och gjorde även pannkakssmet till min bror och hans kompisar. Klockan 13:45 var det dags att köra med bilskolan och idag blev det faktiskt ner till Kungälv. Efter en lektion på 3x40 min var jag verkligen helt slut i huvudet men då var det bara att knalla hemåt och börja laga mat, innan jag sedan skulle iväg på match. Vill inte nämna så mycket om den utan idag gick det katastrof. Känns även som jag tappat en del motivation angående min kost.. :(

Puss //Emma
Frukost i sängen 

Tror jag har fått lite färg idag när jag satt ute i solen ;)


"The girl with the dragon tattoo"

Igår var det upp tidigt eftersom fotbollsträningen började 10:00. Efter den åkte hela laget direkt till Stenungsbaden där vi åt räkmacka och några pastasallad. När vi var klara hade vi tid på spa-avdelningen där vi bara njöt i poolerna och bastun. Helt underbart! Vi fixade oss i ordning hemma hos HP innan vi sen på kvällen hade vi lagfest och alla nya spelare blev inkilade. En rolig kväll :D

Idag väckte vi lillebror med frukost på sängen eftersom han inte va här på sin födelsedag. Jag har varit ute och sprungit 1 mil idag och sen ikväll va jag på Sportlife och körde ;) Just nu sitter vi alla i soffan och ser på tv och myser.

Puss //Emma










Ingen sömn

God morgon och hej!
Denna natten har inte varit speciellt rolig alls.. Har mått illa hela natten pga att jag tog ut mig så mycket på matchen igår + att jag har drömt massa stressdrömmar hela natten. Tror jag kollade på klockan ca 10 gånger inatt för jag inte kunde sova ordentligt.. Så typiskt när jag hade sovmorgon och allt idag, men fick i alla fall ätit frukost med mamma klockan 7 ungefär. En välbehövlig frukost då jag var extremt hungrig verkligen. Har kramp i mina ben idag och kroppen känns helt mör från gårdagen. Just nu sitter jag på bussen in mot skolan med min andra kopp kaffe. Sista dagen innan lov idag kan man säga eftersom jag endast har morgonträning i skolan imorgon ;) ska bli sååååå skönt med lov!! Hoppas ni får en bra dag :)

Puss //Emma







Första fotbollsmatchen för i år

Skrev historia provet nu idag och tror ändå det gick bättre än vad jag trodde :) När jag kom hem lagade jag kyckling och sallad till middag till mig och mami och blev därefter en powernap ;) En kopp kaffe satt fint när jag vaknade upp och sedan var det dags att åka till samlingen. Spelade min första match för i år ikväll!! :D Var med u-laget och mötte GFF/Azalea i deras första seriematch, väldigt nervöst i början. Vann matchen med 3-1 och jag fick även gjort ett mål med vänsterfoten, inte illa ;) Men jag ska säga er att det var det värsta jag varit med om på länge! Så sjukt trött i benen, kroppen men framförallt andningen. Ville nästan gråta efteråt för jag var så slut och kändes som jag skulle svimma. Mamma fixade i ordning en kopp te och en macka när vi kom hem, hon är allt bra :) kommer sova så gott inatt för kroppen är helt slut. Får hoppas att jag kommer upp ur sängen imorgon ;)

Puss //Emma
Får bli en gammal go bild från Dana Cup :D

Study morning

God morgon kära vänner :) 
Gick upp för ca 4 timmar sedan och åt frukost tillsammans med min mamma innan jag satte mig och började plugga. Har nämligen ett historia prov idag på ca 50 sidor om andra världskriget och Sverige på 30-talet och har inte pluggat någonting. Ser inte särskilt just ut för min del... Druckit 3 koppar kaffe om hopp om att bli lite piggare men känns inte så. Avgår från morgonträningen för detta plugget och börjar inte skolan förrän 12 då. Bara att hoppas på det bästa! 

Puss //Emma



Pink rainjacket

Goder morgon! 
Så trött idag verkligen och det gör det ju inte bättre av att det ösregnar och bara är allmänt grått ute.. Det är sånna här dagar man vill hålla sig inne och se på
film och bara mysa :) Nix pix, går icke! Har prov i natur idag om sex och samlevnad, så ska sätta mig och repetera lite på bussen nu hade jag tänkt. 

Puss //Emma
Den rosa regnjackan är på idag igen :) 



Monday

Dagen började med morgonträning utomhus i lite smått regn. Ändå kul att ha börjat träna utomhus, mycket roligare än inomhus ;) Blev sedan frulle i skolan då jag åt havregrynsgröt och drack en kopp kaffe. Fick reda på matteprovet idag och är så nöjd med mitt C! :D När jag kom hem från skolan tog jag mig ett äpple och en kaffe innan jag gick ut och sprang. Inte säker på hur lång sträckan är men gissar på ca 6 km kanske om inte längre. Blev sedan plugg mat och åter plugg resten av kvällen. Just nu sitter jag och mamma med en kopp te i handen framför tvn :) 

Puss //Emma

Helgen

Tänkte berätta lite om helgen som varit eftersom jag inte hunnit göra det ännu. Kan börja med att säga att den har varit hur bra som helst :D I fredags efter skolan mötte jag upp HP och Ömar på torget för att åka och handla mat inför lördagen. Blev sedan hemåt för att äta och lite senare träffade jag HP igen. Vi köpte MASSOR av godis och åt det samtidigt som vi tittade på Lets dance. På lördag gick jag upp tidigt för att skriva högskoleprovet. Från klockan 8:20 fram till 16:20 var jag i skolan och skrev 5 prov. Kändes väldigt svårt, men ska bli kul sen och få resultatet och se vad man fick. Blev snabbt hem efteråt och börja fixa mig och Ca 1 timma efter det kom HP och Ömar hem till mig. Vi gjorde klyftpotatis fläskfilé till middag och det blev verkligen lyckat. Vi åt även gummibjörnar och godisnappar fyllda med vodka, usch inte alls gott egentligen. Trots att vi åt upp dom är det inget jag rekommenderar eller tänker testa igen. Full blev man i alla fall! Lite senare kom även Therese hem till mig och vi fyra spelade kortspel, så roligt verkligen :D Ca 11 drog vi oss mot Harrys där vi stannade tills dom stängde. En galen och sjukt rolig kväll där inne ;) Igår däremot va inte lika roligt när man vaknar upp med sprängande huvudvärk och lätt illamående. Som tur gick jag och la mig en liten stund till och efter det mådde jag lite bättre. Vi åkte iväg på min kusins konfirmation och firade honom och va inte hemma förrän på kvällen igen. Jodå men jag skulle sammanfatta min helg som riktigt bra! 

Puss //Emma





















Love this day

Hej allesammans!
Imorse klockan 7 hade jag körlektion och det kändes faktiskt bra :D Tränade parkering, backa runt hörn, snabba accelerationer och tvärbromsningar. Skitkul! Har bokat in halkan nu också så det känns bra, har dock några körlektioner kvar.. Skippade morgonträningen idag för att plugga men när jag väl kom hem var jag tvungen att tvätta håret och äta frulle så det blev liksom inte riktigt tid för det om man säger så.. Ska plugga nu på bussen istället. Idag har vi inga lektioner alls utan vi ska först lyssna på 3:ornas gymnasiearbete och sedan ska våran klass gå och bowla :D Den här fredagen kan typ inte bli bättre, inga lektioner, underbart väder och att det är helg. Hoppas ni får en toppendag!

Puss //Emma




Fotbollsträning

Hade ju som sagt matte prov idag och jag tror faktiskt det gick hyfsat bra :D Efter skolan blev det snabbt hem för att skynda sig gör mat. Gjorde faktiskt en omelett idag på ägg, tomat och tjockkorv som faktiskt blev god. Sen iväg på träning! Det var riktigt kul idag, så skönt att vara tillbaka igen, älskar det! Nu ska jag ta och sova för imorgon ska jag upp tidigt för att köra.

Puss //Emma
Omelett + finn crisp med ost 

Stress, ångest, panik!!!

Ganska go skoldag idag faktiskt :) Stannade kvar en stund efter skolan och pluggade matte och allt kändes frid och fröjd, men ikväll när jag satte mig va matteboken som ett helt främmande språk. Fyfan! I alla fall när jag kom hem från skolan förut tog jag en sväng med Jessica till torget och vi köpte oss varsin Magnum. Testade den nya silvriga och den va faktiskt god :) Ikväll har jag suttit med matten och just nu känns det inte bra alls.. När jag känner mig stressad har jag en tendens att småäta vilket jag har gjort här nu ikväll. Naturgodis och hej o hå! Ser och även känner hur kroppen bara sväller. Nyttig vecka va det va?! Går ju bra.. Halsen är i alla fall bättre så imorgon ska jag träna! Ska sova nu, natti.

Puss //Emma



April April!

Hello!
Första april idag som många vet och jag har både blivit lurad och lurat personer. Jag och mina tjejer bestämde oss idag för att äta frozen yoghurt på yoghurtbar eftersom vi hade lång rast. Supergott va det! När jag kom hem från skolan fick jag snabbt äta lite mat innan jag sen gick iväg till bilskolan för att först ha teori och sedan köra. Fokus på parkering idag, inte det lättaste direkt.. Nu ikväll har jag och mamma tittat på "Biggest loser" och så gjorde jag nyttig chokladfluff till oss. Smarrigt!

Puss //Emma






RSS 2.0