Earth Hour

Vinst för oss idag mot Gautiod med 1-0!! Är dock inte nöjd med min prestation i dagens match.. Gjorde några felpass vissa värre än andra och var inte alls stark i kroppen. Visserligen var det ett div 2 lag som även har spelat i div 1 men det är inget man kan skylla på tycker jag. Vi släckte alla lampor i huset förut eftersom att det var earth hour och detta var medans vi åt, jätte mysigt var det ♥ Är riktigt proppmätt nu och snart ska hela familjen sätta sig uppe framför tvn och bara ha en mysig lördagkväll.

Puss ♥ //Emma



Dags för kroppen att vakna till!

Morning morning!
Har sovit så otroligt skönt inatt, nästan som om jag vore i koma. Ville aldrig vakna för sängen kändes så mjuk och varm. Hela familjen åt frukost i soffan framför tvn imorse, är inte det en mysig lördagmorgon? :D Benen känns hela sega idag inte alls bra eftersom det är match idag. Skall snart ta en 11 kaffe med familjen så får vi se om kroppen blir lite piggare sen ;)

Puss ♥ //Emma



Mer motivation!!

Dags att sova kanske?

Blev ingen träning för min del idag, men det är nog bra att jag vilade för både imorgon och på söndag är det match! Så ikväll tog jag moppen ner till en fest som var vid havet, brasa och allt. Många som var riktigt packade så det var kul att titta på men annars var det inget speciellt. Va där en stund innan jag drog hem igen och fick äta god köttfärspaj, åt alldeles för mycket :( Någon gång ibland kan det vara okej att inte vara supernyttig, för då är det bara att ta nya tag nästa dag! Ska alldeles strax krypa ner i min gosiga nybäddade säng, älskar att lägga sig i den nybäddade sängen man sover så otroligt gott.

Puss ♥ //Emma

Avslutar det här inlägget med en bild på mig och Henrik idag från skolan, haha!


Tränings motivation!

Tjabba tjena!
Just nu sitter Jessica och jag i min soffa på övervåningen vid varsin dator och bara chillar. Vi har precis ätit lite mat och jag är nu mätt och glad :D Har inget planerat för ikväll så vi får se vad jag hittar på, några ska iväg på födelsedagsfest men jag var inte direkt bjuden dit så det blir ingen fest för mig ikväll. Kanske är lika bra eftersom jag har match både lördag och söndag ;)

Jag har kollat igenom olika sidor och bloggar och hittat massor av bilder som motiverar en för att träna och det är verkligen skitkul! Jag har ju gått ner 1 kg till nu märkte jag igår och även det ger ju en massor av motivation att det faktiskt fungerar att gå ner i vikt :D 4 kg kvar nu tills jag gått ner mitt första mål, därefter får vi se vad nästa mål blir. Det är bara att fortsätta!!!

Puss ♥ //Emma






Gott med sallad efter träning!

Nu är jag hemma från träningen och ar både duschat och gjort mig en sallad. Just nu sitter jag ner i soffan framför både tvn och datorn samtidigt som jag äter en god sallad :) Allt känns så himla bra! :D Aa förutom Kina arbetet då men men.. Får slipa lite mer på det senare eller imorgon.

Puss //Emma


Drar på fotbollsträning nu!


Kommit en liten bit på vägen

Sho sho!
Vill bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta att jag inte alls har kommit långt på mitt Kina arbete men är i alla fall en bit på vägen. Träningsvärken har kommit nu cokså både baksida-, framsida-, innerlår, och även rumpan. Jo visst är det gött med träningsvärk, känns som man verkligen har tränat musklerna då! :D Sen är det träning ikväll också och det får vi se hur det går, det brukar ju oftast bli bättre när man blir varm i kroppen och så ;) Fint väder idag så funderar på att gå ut om en stund och hoppa lite studsmatta för det var ju ett tag sen sist och så är det kul, en liten stund i alla fall. Borde även städa kaninburen idag eftersom det är fullt med bajs där inne, inte så trevligt direkt.

Puss ♥ //Emma



Frukost och plugg

God morgon!
Jag har precis vaknat och gjort mig te och mackor, gott med frukost :) Skippar skolan idag pga magkatarren som jag har fått under natten :/ Därför blir det istället så att mamma väckte mig nu 06:45 för att jag skulle upp och plugga och samtidigt få iväg min bror till skolan. idag i skolan är det friluftsdag så det är inte en massa lektioner jag missar i alla fall :) Japp då är det bara för mig att sätta igång med det ena och det andra som vi har i skolan nu!

Puss ♥ //Emma

Nyvaken tjej!

Klaaaar! :D

Då var jag äntligen klar, hur gött som helst var det att svettas lite där inne igen ;) När jag kom ut var det dessutom sol, weeii! Då blir det att ta moppen hem nu då, vi hörs!

Puss //Emma


Sista lektionen och sedan gymmet

Hellu!
Sitter nu och ska börja dagens sista lektion som är lässtund, ska äntligen få börja läsa min Zlatan bok :D Har inte hunnit börja på den fastän jag fick den i julklapp för alla läxor osv som vi har haft. Men nu äntligen är det dags, haha! Direkt efter vi slutat tar jag moppen till gymmet där jag inte varit på år och dar känns det som :o Nejmen det var ett tag sen så det ska bli gött!! ;)

Puss ♥ //Emma



Blev 2 bilder på mig och Jessica :D

Solat på altanen med Jessica

Hejsan!
Har inte haft tid för bloggningen idag eftersom vädret lockade en aning mer ;) Skolan gick fint fint, blev lite fotboll och även solning på rasten hehe. När jag kom hem blev det lite falukorv med makaroner innan jag satte mig i stolen och solade. Lite senare kom även Jessica hem till mig då vi båda satt och solade och hade det gött! :D Ja vi satt där enda tills jag skulle iväg till min träning. Blev att ta moppen dit och hem idag men det gick superbra och riktigt go träning var det också. Nu ska jag plugga lite inför svenska läxan som vi har till imorgon innan jag hoppas i sängen.

Puss ♥ //Emma



Träning förändrar dig

Ska strax lägga mig i sängen nu, men först ska jag bara berätta om förändringen idag. Jo jag åkte ju och träna och kände mig trött, seg och var inte alls på bra humör, när jag sedan gick av planen när träningen var slut lös det glädje om mig :D Tänk att träning kan få en på så bra humör och göra en så lycklig! Tog mig en sallad när jag kom hem och har tittat på tv sedan dess, nu blir det sängen :)

Puss //Emma


Bitter dag!

Sho sho!
Även fast vi har rätt go skoldag på måndagar så har det inte alls varit bra idag.. Jag hade huvudvärk, va trött och sen kände jag mig bara arg för ingenting. Sov en liten stund förut och tur var nog det för nu känner jag mig lite piggare i alla fall, men jag orkar inte göra något direkt. Klockan 18:00 har jag fotbollsträning och det kanske är det som behövs även fast jag bara hade velat vara hemma och sova. Har tagit på mig den rosa onepiecen nu innan jag drar på träningen, eftersom hela vårat hus är iskallt! Har ätit lite spaghetti och köttfärssås som papi gjorde så är verkligen mätt som en plätt, så de ska vara en stund innan träning ;)

Puss ♥ //Emma



Våffeldagen!

Hej på er alla!
Varit dåligt med uppdatering även idag men det blir så automatiskt när vädret är så sjukt underbart. Man vill bara vara ute och hitta på massa roliga saker. Började dagen med en springtur på 6 km varav dessa gick jag 0,5 km, eftersom jag kände av i min benhinna :( När jag kom tillbaka åt jag en god frukost och sedan tog jag en go dusch. Pratade med Melissa och bestämde oss för att åka in till Stenungsund, superbra idé! Först var jag tvungen att åka till Liv och hämta min plånbok som jag hade där innan jag fick åkt iväg med moppen för att hämta upp Melissa :) Vi var ganska osäkra på om vi skulle komma fram eftersom den krånglade men yes vi kom fram :D Fick köpt 2 linnen som ni ser här under, kommer bli så sjukt snyggt till sommaren när man är brun. När affärerna hade stängt köpte vi en grillad cream cheese beagle på espresso house, och satte oss sedan ute på bryggan i solskenet. Så otroligt mysigt hade vi det ♥

När vi sedan hade kommit hem till mig satte vi igång för fullt och gjorde våfflor. Det tog sin lilla stund men det var det värt för det var sjukt gott! Blev så otroligt mätt och är det fortfarande hehe. Så mycket mer gjorde vi egentligen inte innan hon blev hämtad, men det var verkligen en rolig dag med dig Melissa :D Nu ikväll spelade jag lite fotboll med min bror ute i trädgården innan jag gick in och satte mig framför datorn.

Puss ♥ //Emma













Hemma från matchen

DAgens match mot Skofteby slutade 6-2 till oss, helt grymt! Jag själv var tvungen att gå av i halvlek för jag fick så sjukt ont i magen och kände mig illamående, yes det var magkatarren som kom. Det börjar gå lite bättre för varje match nu men jag gjorde fortfarande många fel i dagens match, t.ex felpass osv. Nej det är bara att fortsätta att träna nu så jag blir bättre. Tog mig en skål med flingor nyss och nu ska jag börja titta lite på skolarbeten hade jag tänkt. Senare när mami och bror kommer hem så blir det tacos, sååå gott! ♥

Puss ♥ //Emma

Osminkad och trött tjej, haha

Snart iväg på match!

Hej hej!
Blev inget bloggande igår, förlåt förlåt! Först var det nämligen skola och därefter åkte jag till torget med Liv. Det var ju strålande sol och otroligt varmt och skönt :D Vi träffade Malin och Hanna och så satt vi där på bryggan och hade det jätte mysigt ♥ Hanna och Liv köpte glass, såg såå sjukt gott ut! Liksom glass hör ju verkligen till sommaren tycker jag men själv fick jag nöja mig med den nya Lokan smak av hallon & persika, rekommenderar den verkligen. När vi hade suttit där några timmar åkte jag och Liv sedan hem till henne där vi åt lite innan vi skulle åka iväg till Stenungsund igen med hennes moppe eftersom min var helt konstig. Det tog ett tag men till slut kunde vi åka in till Stenungsund igen tillsammans med Malin. Resten av kvällen frös jag så sjukt mycket, bara en tunn vårjacka och chinos, brr! Vi fick nästan vara med om att se ett knivslaggsmål, riktigt otäckt!! Så mycket mer hände väl egentligen inte den kvällen men det var kul :D När jag kom hem vände allt, men inget jag vill snacka om utan det enda jag kan säga är att vi får se hur det blir i framtiden.

Nu har jag precis ätit lite och skall strax iväg på match, tagga tagga tagga! Dm match idag som gäller så det är bara att kämpa för en 3 poängare ;)

Puss ♥ //Emma









Värsta träningen någonsin!

Äntligen hemma efter en stentuff träning! Vi blev tränade av en kille som tränar Landslaget i brottning så ni kan ju gissa om det var tufft :o Jag blev så slut att jag var tvungen att gå av för jag höll på att svimma och spy :s Har aldrig varit med om det innan att må så dåligt. Jag vilade lite tills det hade gått över innan jag fortsatte igen, jag kunde knappt gå sedan när vi skulle spela :o Undrar hur mina ben kommer vara imorgon egentligen, haha! Jag är så sjukt imponerad av alla som var där och klarade sig igenom hela passet, ni är grymma! Nu avslutar jag den här kvällen med en proteinshake och en knäckemacka med ägg :)

Puss //Emma


Det blir kallt när solen har gått ner

Hejsan,
kom hem idag klockan 3 och satte mig ute på altanen i solskenet. Vädret har verkligen varit underbart men nu när solen har gått ner är det kallt. Tiden har bara flygit förbi känns det som eftersom jag snart redan ska iväg på träning. Jaja, jag hann i alla fall med att göra tyska- och engelskaläxan. Jahopp snart dags att ta på sig fotbollskläderna och iväg till fotbollsplanen, gött med träning! :D Här kommer gårdagens bilder som jag aldrig hann lägga ut!

Puss ♥ //Emma









Solning i skolan!


Nationella i no-labb


Vinst för Kopparbergs/Göteborg FC!! :D

Matchen mellan Kopparbergs/Göteborg FC och Arsenal slutade 1-0, yeeah! Dem hade massa chanser men tyvärr satte de inte dem :( Det var verkligen svinkallt att sitta där och titta, fötterna är så kalla! Just nu är vi på väg hem och det första jag ska göra är att rusa in på toa, har behövt gå på toa sen vi kom dit :o Ska försöka hålla mig, haha!

Puss //Emma

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_194964334.jpg" class="image">


Kopparbergs/Göteborg FC vs Arsenal

Tjoho!
Idag har det verkligen varit underbart väder, solen skiner, himlen är klarblå och det blåser nästan ingenting :D Det är sånna här dagars som gör att dagen blir bra och man har ett leende på läpparna. Fastän vi hade långdag och så tycker jag inte alls det kändes så jobbigt i skolan, hade även 2 förhör som jag tycker kändes bra. Var ute och fotograferade lite nyss, finns inte så mycket o fotografera här runt huset men här kommer lite bilder trots allt ;) Pappa står och gör hemmagjorda köttbullar, mums det ska verkligen bli gott! Ikväll åker hela laget iväg och tittar på när Kopparbergs/Göteborg FC möter Arsenal :D Medan alla hockeyfans ska titta på Frölunda när de möter Brynäs så drar vi fotbollsfans iväg och tittar på fotboll istället ;) Trots att jag inte är så insatt i "hockeyvärlden" så hoppas jag på att frölunda vinner.

Puss ♥ //Emma

Bilderna kommer upp ikväll!

Solen tittar fram

God morgon!
Sitter nu vid bordet och äter en god frukost som består av proviva, macka med gurka och skinka och ett ägg. Långdag i skolan idag, så det är bra att starta morgonen med en riktig frukost. Solen ser ut att titta fram idag och jag tror det skulle bli 10° :D Valde därför att sätta på mig mina gröna "chinos" och ett linne. Hade verkligen velat ha den där skinnjackan till som jag inte har än, måste köpa en! Nu hinnr jag inte skriva mer för måste hinna äta upp innan jag ska bege mig ut till bussen.

Puss ♥ //Emma

Det är bara att fortsätta!

Hallo!
Idag var det 1 månad sen jag vägde och mätte mig runt om sist, och till min besvikelse hade det inte skett någonting nästan.. Hade minskat ½ cm runt midjan, 2 cm på låren och gått ner 1 hg... Hade förväntat mig att jag hade minskat lite mindre men det hade jag icke. Det är bara att fortsätta bara 4,9 kg kvar till mitt mål, haha! Snart är det mat och efter den är det dags att plugga, segt men jag måste :( Ikväll är det konditionsträning som gäller ute i den kalla blåsten, weeeii.

Puss ♥ //Emma









Maria Wern

Efter en go fotbollsträning sitter jag här nu i soffan och tittar på Maria Wern, älskar sånna här filmer ♥ Benen känns som stora stockar, så otroligt stel i dem efter löpningen i lördags. Har ett läxförhör imorgon som jag inte kan helt så får antagligen sätta mig och plugga efter detta programmet.. Det är så otroligt spännande just nu programmet så nu ska jag titta vidare!

Puss ♥ //Emma

Magkatarr

Kom hem förut och snackade med mami och självklart var det magkatarr jag hade fått.. Tur att det inte var något värre säger jag bara! Fick tagit en tablett och nu känns det bra :) Får lära mig att ha med tabletter i väskan. Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat HELA tiden, är nästan helt klar med min bokrapport :D Just nu är jag med min bror när han spelar saxofon eftersom jag sen ska iväg o träna fotboll :)

Puss //Emma


Illamående och ont i magen :(

Sitter just nu på bussen på väg hemåt. Efter att vi hade ätit i skolan så började jag känna mig illamående och få ont i magen, kan det vara kycklinggrytan? I alla fall så väntade jag lite för att se om det skulle bli bättre men när lektionen sen började hade det fortfarande inte släppt så jag bestämde mig för att det var lika bra att åka hem. Känner att detta inte är något vanligt utan något konstigt, åhh jag vill inte bli dålig nu igen! :( Missar tekniken och våran ea lektion, så det är skönt att det inte var någon so lektion eller andra massa lektioner i alla fall. Känns verkligen surt detta och vi får se vad som händer senare..

Puss //Emma


In school right now

God morgon!
Jag känner mig så otroligt medvetslös idag fast ändå pigg hur det nu kan gå till, la mig alldeles för sent igår eftersom jag fastnade vid datorn. Men men nu är det ny vecka och jag får ta nya tag! Lärarna har bestämt att vi inte längre får ha sovmorgon så nu är det snart mentorstid, rätt onödigt egentligen känns det som. Har inte så mycket mer att skriva nu än så länge.

Puss ♥ //Emma



Barnpassning

Hejsan,
Idag har jag äntligen fått läst ut svenska boken som vi ska göra en recension av. Har även skrvit med min spanska vän på facebook och det var riktigt kul att få prata med henne igen. Jag tränar mig på min engelska dessutom eftersom jag inte är särskilt bra på det. Kanske blir det en tripp ner till henne, hade varit riktigt kul! :D Annars har jag inte pluggat särskilt mycket idag eftersom vit 3 gick jag och mami bort till hennes kompis och passade deras 2 små bebisar. Den minsta sov men den andra lekte vi för fullt med, så himla söt är hon ♥ När familjen hade kommit hem igen gick vi hemåt och så blev det lite mat. Nu skall jag sätta mig och försöka lite med pluggandet, har verkligen ingen motivation överhuvudtaget :( Så är det skola imorgon och det känner jag inte alls för..

Puss ♥ //Emma





Helgen är redan slut..

God morgon!
Har precis ätit frukost så nu är magen mätt och glad :) Benen är fruktansvärt sega idag efter att jag var ute och sprang 8 km igår, har inte sprungit så långt på hur länge som helst. Jag har inset det nu att det är så mycket bättre att gå ut och springa än att bege sig till gymmet och springa där, eftersom att det ger så mycket mer. Alla uppförbackar och nerförsbackar och att du själv måste trycka ifrån när du springer och inte bara springa med på ett band som går. Visst jag förstår dem som inte kan gå ut och springa pga olika orsaker och är det kallt och tråkigt väder så är det bättre att springa på bandet än inget alls. Får se om jag ska försöka mig på att ut och springa idag igen trots de sega benen eller om det blir någon annan sorts träning :) Nu ska jag i alla fall sätta igång med pluggandet, har nästan lite panik över allt vi har..

puss ♥ //Emma

Får bli en go bild på alla Malta folk, saknar er! ♥

Man lär sig av sina misstag

Jo som jag skrev förut hade jag både panik och ångest, vill inte gå in på det men man lär sig av sina misstag. Jag drog ut och sprang 8 km på 45 min, kändes helt okej för att vara mig :) De 2 sista minuterna kändes det som benen ville vika sig och jag höll på att spy men det var bara att fortsätta. Som mitt motto lyder: Ge aldrig upp! Ett tips för er om ni är ute och springer och känner att ni inte orkar mer så peppa er själva, hjälpte mig idag i alla fall ;) Nu ikväll har jag fixat med min header, vad tycker ni? :D Jag tycker det känns underbart att ha en ny eftersom jag var så trött på den andra. Just nu sitter jag i soffan och ser på bröllopsfotografen som går på 4:an, tycker den är riktigt bra faktiskt.

Puss ♥ //Emma

Bild jag tog förut när jag va nyduschad

Panik & Ångest, nu drar jag ut och springer!


Dags för Lunch!

Vaknade halv 9 idag och gick då upp och åt lite frukost innan jag fixade till mig. Stickade lite på min tröja som jag håller på och göra i syslöjden, känns inte alls som den kommer bli bra men men. Roade mig med att sätta upp kameran på stativet och ta några kort på mig men jag behöver verkligen köpa mig en fjärrutlösare. Mormor och mami kom förbi förut och visade mormors nya valp som hon har köpt, så otroligt söt ♥ Den luktade verkligen valp och den slickade mig i ansiktet, åhh jag vill ha en hundvalp! Nu ska jag ta och äta lite lunch för magen kurrar!

Puss ♥ //Emma









Vallen, jätte bra!

Matchen mot Hamburgsund slutade 4-0 till oss, bra jobbat brudar! :D Kändes som att det gick sådär för mig, några misstag och dessutom känner jag att det snabba tänkandet + bollkontrollen inte är där än.. Jaja det kommer förmodligen framöver om jag slipper skador och benhinnorna :) Blev en god sallad när jag och papi kom hem och nu sitter vi ner i soffan och bara tar det lugnt. Ska alldeles strax gå ner och lägga mig, är helt slut.

Puss //Emma


Nu kööör vi!!


DM Match ikväll!

Tjenare!
Då var det fredag igen och det känns riktigt underbart med helg! Har precis ätit middag och ska snart börja packa väskan för ikväll är det DM match :D Vi skall möta Hamburgsund på Stalas konstgräsplan, skönt att slippa grus ;) Ska sätta på hööög dunkmusik och tagga ordentligt inför kvällens match då vädret är både kallt och disigt.. Har börjat ändra om lite i bloggen och så som ni kanske märker och snart kommer det även upp en ny header. Behöver lite hjälp med den bara eftersom jag inte är den bästa på att fixa det här med header, design osv. Min bästis Jessica ställer alltid upp på att hjälpa mig som tur är! ♥

Puss ♥ //Emma









Goa bilder med kompisarna i skolan :D


Otaggad tjej

Ja då sitter man här igen framför sin vita dator och gör det som man brukar göra. Dagen i skolan var riktigt go, bara idrott och slöjd men jisses vad trött jag är ändå! Kallt är det också och ikväll kl. 20 väntar ett träningspass utomhus med fotbollen... Känner inte alls för att spela fotboll när det är så kallt och sätta ner fötterna i ett par för små grusskor, ne usch! Har en hel del att plugga också men jag är så fruktansvärt otaggad på att plugga, orkar verkligen inte. Men jag vill heller inte sänka mig i något ämne nu så det är la bara att jobba på antar jag.. Tänk vad skönt det hade varit att slippa alla läxor, men nej nej våran so lärare kör på mer än någonsin! Snart väntas mat, ska bli gott gott ♥

Puss ♥ //Emma





Bollsporter och garnteknik

Gomorron!
Sitter i bussen på väg mot skolan nu. Dagen är hur go som helst eftersom vi har elevens val och jag ska bara ha bollsporter och garnteknik, weeii!

Puss  //Emma


Nyklippt och nyslingad!

Blev faktiskt väldigt nöjd med håret fastän hon inte slingade hela utan bara "halva" kan man säga. Det kan se lite gulare ut där nere än mitt på huvudet men det kan jag leva med. När jag kom hem satte jag mig i solen på altanen och åt en grekisk sallad, riktigt gott! Våren är verkligen underbar, inte långt kvar till sommaren nu :D Jag bestämde mig för att gå ut och springa och det blev 3 km, bättre än ingenting i alla fall! När jag kom ut från duschen var maten klar och jag älskar verkligen att vi har börjat laga mat efter viktväktarnas böcker. Inte bara det att dem är nyttiga utan även att det blir mer variation av mat än man ätit innan. Nu blir det en kopp kaffe innan hela familjen slår sig ner i soffan.

Puss ♥ //Emma

Imorse











Har nu testat att lägga upp bilderna i 600 istället för 700 för att se om det blir något bättre.

Nationella prov i No avklarade!

Heeeeej!
Solen skiner och vädret är underbart, happy happy happy :D Skrev nationella prov i no imorse och det kändes som det flöt på bra :) Jag skrev det som kändes rätt enligt mig så jag tycker att jag borde få bra på det ;) Just nu sitter jag hos frisören och väntar på att slingorna ska bli klara. Hon har även toppat mitt hår och sen ska hon lägga i någon hårinpackning som ska göra håret ljusare, så hoppas på ljuuuust hår nu :D Höll på att somna förut när hon gjorde slingorna men nu har jag fått kaffe så blir nog lite piggare snart.

Puss  //Emma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_193861286.jpg" class="image">


Vårbilder

Sitter nu ner i soffan efter att ha ätit en riktigt god middag som bestod av baconlindad kyckling med ris, sås och en sallad. Blev nämligen lite fel med planeringen idag eftersom jag kom på sent att jag skulle iväg och fotas med laget men men nu är alla mätta o glada :D Min mage har säkert ökat flera cm i omkrets haha! Imorgon är det nationella prov i No så får ta och titta igenom det lite eftersom jag inte har gjort det mycket alls :s Jag ber till gud och hoppas på det bästa imorgon. Nu kommer det lite vårbilder som jag tog idag när solen sken.

Puss ♥ //Emma


















Nu kör vi Viktväktarna

Hejsan!
Vaknade idag klockan kavrt i 9 och bestämde mig då för att väga mig. Var inte precis glad när vågen visade att jag hade gått 0,8 kg.. Bestämde mig vid frukostbordet att jag skulle börja med att äta efter viktväktarna eftersom man äter precis som vanligt men mindre portioner. Hela familjen tyckte det var en toppen idé så nu har vi planerat mat 3 dagar framåt :D Rund 12 gick jag ut och ställde mig på crosstrainer och körde det i 30 min och därefter körde jag ett magpass efter skivan "platt mage", den är grym! Tränade sedan armar med hantlarna innan jag hoppade in i duschen. Som mellanmål blev det en smoothie som bestod av frusen tropisk frukt, en banan och naturell yoghurt, gott! Tog nyss en kaffe på altanen med familjen och nu sitter jag och äter melon, hihi. Blir många bilder men det hoppas jag ni gillar!

Puss ♥ //Emma





















En otroligt härlig vårdag!

Har varit en underbar vårdag idag! Solen har lyst och i solen kunde jag vara ute i bara t-shirt och shorts :D Har städat kaninburen och Molly min kanin har fått vara ute i hagen hela dagen. Blev inget pluggande idag utan istället var jag ute och spelade basket med min bror och vi satte även upp studsmattan :) Blev premiärhopp på den idag och så blev det grillning för första gången i år, sååå gott! ♥ Har suttit ner med familjen nu ikväll och tittat på tv och bara tagit det lugnt. Jag har varit konstant hungrig idag, har ingen aning om det har med magen att göra men det är ju något som inte stämmer. Skall snart bege mig ner till min säng och sova så jag inte är dödstrött imorgon, blir ingen skola imorgon heller eftersom vi inte vet än vad det är för skit jag åkt på.

Puss ♥ //Emma

Får bli en till bild på mig från idag ;)

Dagens fotbollsbilder på mig




























Får sätta igång med pluggandet

God morgon!
Blev ingen skola för mig idag eftersom jag fortfarande är kass.. Undrar vad jag har fått i mig för konstigt egentligen :s Jag och bror som också är hemma idag eftersom han är sjuk gjorde oss frukost för en stund sen och nu sitter jag framför datorn i soffan. Tänkte sätta igång med pluggandet nu när jag ändå är hemma så jag inte kommer efter massor osv. Ska bara hämta mig en kaffe först så jag blir lite piggare hehe.

Puss ♥ //Emma

Pannkaka :D

Detta har verkligen varit en innedag och en slappisdag för mig, mår fortfarande inte bra och magen krånglar :( Skulle åkt in till Stenungsund ikväll med Jessica men det går inte nu när jag mår så här.. Min bror lagade pannkakor åt oss förut och jag kan bara säga att det var riktigt gott och jag blev mätt som en plätt! Nu sitter jag i soffan och tittar på MTV, bara chillar ;)

Puss ♥ //Emma










God morgon!

Tänkte börja med att berätta om gårdagen lite eftersom jag inte hade tid till att skriva mer igår. Vi mötte Herrestad på deras plan och där blev det förlust, lite surt! I bilen på väg hem hade jag så ont i hela kroppen och var hur trött som helst. Åt lite när jag kom hem innan jag tvättade håret och sminkade mig för att dra iväg på lagfest med herrarna. Det var trevligt fastän jag och Sonne inte kände några av herrarna men stämningen blev lite bättre framåt kvällen ;) Sedan när alla skulle till Harrys och Stenungsbaden drog jag och Sonne till Donken och träffade några och därefter gick vi åt olika vägar. Det är rätt surt att man inte är 18 än och kan dra dit alla andra lagkompisarna kan dra :/ Papi hämtade upp mig vid halv 2 och det var då jag kom på att jag inte hade min väska på mig, alltså har jag lagt den någonstans haha :D

Idag vaknade jag av mig själv 08:00 och försökte somna om men det gick inte så bra direkt. Har mått lite dåligt idag på morgonen men hoppas det går över snart. Har i alla fall fått i mig en tekaka och ett äpple :) Sitter framför tvn nu med datorn och bara tar det lugnt. Blir säkert att jag går ut i det underbara vädret sen och kanske tar moppen till STenungsund, beroende på hur jag mår då ;)

Puss ♥ //Emma

Från träning till match!

Satte klockan på 07:00, ingen sovmorgon för mig. Klockan 08:30 var det distriktsträning i Stenungsund :) Körde bara första passet eftersom det nu är match med vårt egna lag snart. Sitter i bilen nu på väg mot matchen och mina, Linneas och Sonnes ben är hur sega som helst nu efter bff träningen.. Men men det är bara att tagga matchen mot Herrestad nu!! :D

Puss  //Emma


Myspysig fredag!

Melissa åkte hem tidigt idag och ja vi hann inte gjort så mycket men det var ändå kul att få träffa henne och så :) Snart blir det tacos med familjen och därefter myser vi i soffan framför tvn och så blir det lite snacks, mums! Inget onyttigt för min del då men papi har köpt hem rostade och saltade pumpakärnor som var hur goda som helst :D Hoppas eran fredagkväll blir toppen!

Puss ♥ //Emma



minen, hahaha!



Kul med en oseriös bild :D





Kaos i sminkväskan

Melissa är här :D

Tjenare!
Tänkte först berätta att vädret är dötrist, både regnar och är kallt :( Jag och Melissa är hemma hos mig och vi lagade soppa, haha! Det var bara att värma i en kastrull men det var hur gott som helst! Just nu sitter vi i vardagsrummet framför den varma brasan och bara har det chill. Man vet aldrig vad vi hittar på senare ;)

Puss ♥ //Emma





Så söta är vi ♥

Mot skolan

God morgon alla glada!
Sitter nu i bussen på väg mot skolan och trots att jag la mig efter 11 igår kväll känner jag mig pigg :D Kanske var det äggmackan och kaffet som jag gjorde mig till frukost ;) Idag är det fredag, älskar det! Nästan bara goa lektioner i skolan :)

Puss  //Emma


Avslutar kvällen med lite tv

Styrketräningen gick bra förut men huvudvärken försvann inte så fick ta en tablett. Nu sitter jag ner och tittar när Manchester spelar och har precis ätit en god sallad. Därefter blir det sängen!

Puss  //Emma


Tränings framför tvn

Blir lite hemmaträning framför tvn nu ikväll eftersom ingen vill köra in mig till gymmet. Skulle egentligen tränat boll men går ju inte med foten så nu blev det som det blev. Är lite sur för det just nu för hade förväntat mig att åka in men men.. Musiken på högsta volym och så kör jag nu! Är verkligen långt ifrån nöjd med min kropp så det är bara att köra. Hoppas min trötthet och huvudvärken som jag har nu går över efter träningspasset!

Puss ♥ //Emma

Dags att göra lite nytta!

Skolan idag rullade på riktigt bra tycker jag. Var lite trött och så på morgonen men det funkade och efter lunch när vi hade ätit pannkakor som de serverade i skolan så gick resten av dagen toppen :D Fick kört igång med mitt Kina arbete som jag inte orkat göra innan. Nu är det dags att göra lite eftersom jag inte gjort något vettigt sen jag kom hem. Jo jag har faktiskt städat sängen och lite sånt men men. Får se hur jag gör med träningen ikväll eftersom jag har ett stort köttsår under foten men samtidigt behöver jag ju träna :( Är trött på att det alltid ska vara något som förstör min fotbollsträning, antingen är det ju benhinnorna eller nu detta med såret och innan dess hade jag ju körtelfeber... Jaja snart så får jag la turen med mig får vi hoppas!

Puss ♥ //Emma







Neeeeeeeeeeeeeeej!!

Kom precis på att jag glömde min påse med mina gympakläder idag i skolan och i där låg mitt smink, FAN! Kommer inte kunna sminka mig innan skolan imorgon, hemskt :( Får gör det så fort jag kommer till skolan bara. Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig för gör ändå ingen nytta här framför datorn så det är mycket bättre att lägga sig så man är pigg imorgon. Komemr jag säkert inte vara ändå men man kan ju hoppas ;) Kanske kör lite situps och sånt innan eftersom jag inte tränat något idag, känns som jag bara har suttit still och ätit :o Not good! Vi hörs mer imorgon, godnatt!

Puss //Emma

Har stickat allt detta idag :D

Kameran i skolan

Hej hej!
Har precis ätit middag med familjen och snart ska blir det en kaffe på det. Känner mig trött efter den här dagen så blir en lugnt kväll förmodligen. Ska nog sätta mig och plugga lite om jag orkar nu ikväll annars får vi se vad jag hittar på :) Har börjat om på min stickning igen och har kommit en bra bit så det känns bra! Efter skolan åkte jag hem till farmor och farfar för de ville ha hjälp med att ta kort på en sak, det var därför kameran följde med till skolan ;)

Puss ♥ //Emma

















Sååå sjukt arg!!

Har inte orkat plugga ngn svenska alls idag, jo lite kanske.. Annars har jag försökt sticka på min tröja som jag ska göra i slöjden och så upptäcker jag att det är fel mönster jag har stickat på idag... Sen när jag väl börjat på det nya och stickat ganska långt så upptäcker jag att det är 6 maskor mer än vad det ska vara, så sjukt förbannad!! Nu ger jag upp och skiter i det där stickandet!! Ni förstår inte min ilska just nu, men den är hemsk. Tänker lägga mig snart och har ingen alls lust att åka till skolan imorgon så vi får se. Tränade lite förut på wii och det blev en rejäl benträning, precis det som jag inte vill ha. Ska försöka lugna ner mig lite med go reggae musik.

Puss ♥ //Emma

En kall dag!

Hejsan,
sitter nu inne i mitt vardagsrum framför brasan för det är ju så fruktansvärt kallt idag. Tog på mig min onepiece förut när jag kom hem, sååå mysigt! Har precis ätit en riktigt god middag som papi lagade och nu ska jag plugga lite. Har vart så sjukt trött idag i skolan så har typ inte riktigt hängt med känns det som. Blir en kaffe om en stund så jag blir lite piggare. Blir ingen fotbollsträning ikväll eftersom jag måste låta mitt sår under foten försvinna :( Får köra på lite styrka hemma istället sen då!

Puss ♥ //Emma



I skolan nu

Morning morning!
Är sjukt trött idag så vill bara hem och sova :( Ska egentligen inte klaga men har så fruktansvärt ont i min vänstra fot, värker typ hela tiden.. Nog om gnäll! Snart har vi no, ska försöka hålla ögonen öppna ;)

Puss  //Emma


Trött tjej

Först en ganska lugn dag i skolan och ikväll har jag tränat fotboll. Fötterna är inte bättre så förmodligen får jag hoppa träningen så de hinner läka tills helgen då vi har match + bff :) Nu ska trötta jag hoppa ner i sängen!

Puss  //Emma


Måndag igen..

Hej hopp!
Ny vecka, nya tag! Startade dagen med en stadig frukost som bestod av havregrynsgröt och bär. Ska snart ta tåget till skolan med Jessica :)

Puss  //Emma


Söndagsmys!

Sitter nu i soffan med mami och tittar på Wallander samtidigt som vi mumsar i oss dessa godsaker. Sedan blir det sängen för imorgon är det skola igen..

Puss  //Emma


Aj aj aj!

Nu är jag hemma från matchen, blev tyvärr förlust :( Jag spelade inte särskilt bra heller men kan ju bero på att detta är första veckan jag tränat fotboll. Det är bara att fortsätta träna nu så hoppas jag att jag kommer in i det bättre nästa match. Har fått stora blåsor under fötterna som gör så sjukt ont! Kanske inte var så bra att jag var ute och sprang igår haha. Nu är det pluggning som gäller för mig!

Puss //Emma

Match mot Torslanda

God morgon!
Har ätit en god frukost och nu håller jag på att packa fotbollsväskan för kl 12 har vi samling. Ska bli riktigt kul att spela årets första utomhusmatch!! :D Kommer vara väldigt svårt dock eftersom Torslanda är ett bra lag och vi saknar spelare som är uppe i fjällen :/ Mamma står och gör en god kycklingsallad som jag ska ha med mig, mums! Ska bli sååå kul, taggataggatagga!!

Puss ♥ //Emma


Melodifestivalen

Nu är det melodifestivalen som gäller! Mami är borta och lämnar en present till en kompis dotter som vi köpte till henne idag. Själv har jag precis bakat "nyttiga" chokladbollar och nu sitter jag i soffan framför tvn. Blir snart ett provsmak av chokladbollarna, dem ska bara stå inne i kylen en stund innan ;) Annars har det inte hänt mycket idag förutom att jag har suttit och pluggat en del.. Planerna blev lite förändrade idag så det var lite tråkigt men jag överlever :) Hoppas ni har en bra lördagkväll! Imorgon är det träningsmatch mot Torslanda, tagga!!

Puss ♥ //Emma

Receptet på chokladbollarna
• 3 dl osaltade solrosfrön
• 2-3 msk rapsolja
• 1 tsk sirap (ska egentligen vara honung, men det gillar jag inte så får bli sirap)
• 3 daddlar utan kärnorna
• 2 msk kakao
• 2 msk kaffe

Mixa ihop allt med en stavmixer och rulla sedan bollarna i kokos, mums!

6 km avklarat!

Satte klockan på 9 idag för skulle egentligen åkt och gymmet, men det blev ändrat pga den härliga vårdagen! Drog istället på mig joggingskorna och sprang 6 km :D jobbigt var det men gött som tusan! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan plugga järnet.

Puss  //Emma


Natti fnatti!

Blev en mysig fredagkväll i soffan framför tvn med mami o bror. Nu ligger jag i sängen och skall alldeles strax sova, upp klockan 9 imorgon för att gymma ;)

Puss  //Emma


Humörsvängningar

När jag kom hem idag från skolan var humöret i te alls på topp.. Jag var så fruktansvärt depp, ledsen och arg för liksom ingenting. Jag och mami fick gjort rent i kaninburen och även fixat lite med Molly. Tråkigt att behöva säga detta men vet inte hur länge till jag behåller henne även fast jag vill ha kvar henne. Har liksom i te den tiden att gosa med henne varje dag och städa buren så ofta som man behöver göra.. Tränar mycket + att jag ska hinna med skolan. Nog om det nu innan jag börjar gråta! Mitt humör har lugnat sig nu men stackars min lilla mami som fått stå ut med mig idag, tycker synd om henne <3 Just nu sitter jag med datorn i knät och ska fortsätta på min teknikuppgift som ska vara inlämnad på söndag.

Puss  //Emma


Fredag fredag fredag!

God morgon!
Sitter i skolan nu och väntar på att mattelektionen skall börja. Härligt med fredag idag och att det ska bli varmt o sol :D Träningen igår var riktigt rolig och allt kändes bra förutom att jag hade så sjukt ont i min tå :( Skorna är nämligen för små så jag har fått en blå tånagel, aoch! Så ska jag vara med på träningsmatch till helgen, weeeeii :D Älskar livet! ♥ Hade varit väldigt skönt att slippa alla läxorna vi har men om man bortser från det så ;) Nu kommer några goa bilder!

Puss ♥ //Emma





Snart fotbollsträning

Nu är jag hemma igen efter att ha pluggat i ca 2,5 timmar hemma hos Jessica. Innan jag åkte hem till henne var jag ute och fotograferade i trädgården och satt och solade på altanen. Så sjukt varmt och härligt var det! Mami gjorde en supergod middag som bestod av kassler som jag hatar, men idag gick det bra. Till den hade hon wookat lite grönsaker och kokat lite ris, gott var det i alla fall. Sitter nu och äter flingor eftersom jag ska åka till träningen halv 8.

Puss ♥ //Emma



















Vårväder

Nu har vi gymmat klart, blev först 30min crosstrainer och sedan körde jag armar, rumpa och mage :) Solen lyser och det är varmt ute, livet är underbart! Just nu går vi runt inne på Ica Kvantum och handlar med Jessicas mami innan vi åker hem för att plugga. Vill inte nu när det är så fint väder :( måste man så måste man..

Puss  //Emma


Studiedag :D

Good moooorning!
Idag är det studiedag och jag sov enda till 08:45... Jaja det är skönt att inte sova bort hela dagen. Åt en god frukost tillsammans med min sjuka mami som inte ä på jobbet idag. Vid 11:15 hämtar Jessica upp mig och så drar vi till gymmet för lite träning :D taggataggatagga!!

Puss ♥ //Emma

RSS 2.0