Vinst med U-laget

Hejsan,
Har inte hunnit med någon uppdatering idag, ledsen.. Lagfesten igår var riktigt rolig och jag blev utsedd till årets ego, haha! Hade tydligen väldigt många bilder på mig själv på Facebook, opps!

Dagen började med att jag gick ut och sprang ca 3 km och gick sedan 3 km tillsammans med mami. Pluggade lite tävling & träningslära. Fick ett riktigt sug efter chokladbollar så det gjorde jag också och tryckte i mig.. Tacos blev det till middag innan det var dags att bege sig till samlingen inför match med U-laget. Blev en vinst med 7-1 mot Hovås Billdal, grymt! 3 mål gjorde jag och det kändes verkligen hur kul som helst! :D Snart hemma nu!

Puss //Emma


Lagfest ikväll!

Är just nu på väg till lagfesten, yää! Är riktigt taggad verkligen!! Ska bli så galet kul verkligen :D

Igår hade jag och Liv fredagsmys, kommer lägga in bilder och skriva mer om det imorgon tänkte jag :)

Nu ska jag ha en galen kväll med mina goa lagkompisar :D

Puss //Emma


Snart hemma

Strax framme vid stationen där mami ska hämta upp mig. Dagen har varit hur bra som helst. Solen har lyst och bara det gör att jag älskar livet :D Hade först fotbollsträning på morgonen och sedan Samhäll och ekonomi. Tänkte springa bort och köpa några godisar innan jag skulle med tåget men nix så blev det inte, åt istället en clementin och ett äpple, duktigt!

Puss //Emma


Hela Sverige bakar

Här sitter jag i soffan framför tvn och tittar på Hela Sverige bakar. Riktigt kul program och allt dem gör ser ju så gott ut!! Blir helt galen!

Idag var det ju sista dagen vi tränade utomhus på Vallen. Planen var helt genomblöt och lerig men vi hade kul :D Får hoppas att skorna hinner torka till morgondagens träning ;)

Puss //Emma


Paus vid Espresso House

Hejsan!
Efter skolan idag gick jag och Nicole till Espresso House för en liten paus. Jag tog en Caffe Latte och Nicole te, mysigt! Sen gick hennes buss och jag gick till Butterick’s för att köpa maskeradmask inför festen med laget på lördag. Kommer tyvärr inte lägga upp den här ifall att det är någon i laget som läser min blogg ;) Har precis ätit köttsoppa och knäckebröd, perfekt mat när det är kallt och regnigt. Klockan 17:45 är det sista träningen utomhus för den här säsongen, lite sorgligt men tycker samtidigt det ska bli skönt att slippa det regniga och kalla vädret :)

Puss //Emma


Knästrumpor idag!

God morgon mina fina läsare!
Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en stock men är trött idag ändå. Måste börja lägga mig tidigare!!! Dagens frukost bestod av 2 surdegsbröd med sallad, gurka, skinka, 1 stekt ägg och till det en kaffe. Gissa om jag är mätt? Idag kör jag på gråa knästrumpor och upptill ett vitt linne med en svart tröja över. Vet inte riktigt säkert vad jag har gett mig in på med knästrumporna men försöker strunta i vad alla ska tycka, vet ju om att jag inte har benen för att egentligen kunna gå runt så.. Men men, nu kan jag inte ångra mig :) Första lektionen börjar klockan 08:00 idag och då är det tyska som gäller. Sitter nu med min bok och tittar igenom lite tyska men ska snart börja läsa min engelska bok. Önskar er alla en trevlig dag!

Puss //Emma


Ont!!

Trött tjej här som skriver nu. Ikväll var det Bff träning och vi spelade match mot Grohed/Ljungskile och vann med 5-0. Regnade hela tiden så var rejält blöt och kall :( Hur skönt som helst att duscha efteråt. Har sån otroligt hemsk nageltrång och har skrikit och lipat som en barnunge när vi har försökt fixa det. Har så galet ont och känner inte ens tån så.. Måste sova nu, upp tidigt imorgon!

Puss //Emma


Dags att läsa lite engelska

Träningen imorse var otroligt dålig från alla. Ingen hade koncentration och passarna flög hit och dit. Tråkigt när det blir en sån träning... Dessutom försvann en boll som vi säkert gick runt och letade efter en kvart. Efter vi hade ätit var det bara 2 lektioner kvar innan vi slutade. Lånade en engelsk bok idag i skolan, systrar i jeans som den heter på svenska. Så nu ska jag sätta mig och börja läsa den på tåget samtidigt som jag ska mumsa i mig några minimorötter.

Puss //Emma

Puss //Emma


Många känslor på 1 dag

Varit en konstig dag med många känslor hit och dit. Går nu och lägger mig i mina sköna säng för en god nattsömn. veckans väder är inget jag direkt jublar över..

Puss //Emma


Tom inombords

Ligger hemma i fotöljen framför brasan just nu. Vädret utanför är äckligt, kallt, fult, blåsigt & regnigt. Nyss ätit mat och precis druckit en kopp kaffe. Har pratat med mamma om skolan och allt känns bara skit.. Tårarna har runnit och rinner fortfarande, känner mig helt tom inombords. Vill bara försvinna, bort från allt. Till värmen, solen, bort där man inte behöver bry sig om något alls. Får se vad som händer nu.. Mår verkligen dåligt över detta!

Puss //Emma


Trött och hungrig

Hejsan,
Skolan idag har varit helt okej, började dåligt men slutade bra. Fick höra av min lärare idag att jag har en f varning.. Inte bra! Tänker inte skriva ut vilket ämne osv men ja den känslan är inte kul.. Va ute och orienterade på idrotten, som tur var det bara en bana på 3 kontroller ;) Skriver inte om alla lektionerna, är ju inte så intressant direkt.

Nu sitter jag på tåget och är hemma om ca 35 min. Är riktigt hungrig så det ska verkligen bli gott med mat! Ikväll är det näst sista träningen på Vallen och på gräset.

Puss //Emma

Bild på min söta vän Nicole :)


1 timma extra på morgonen..

Usch vilket äckelpäckelväder det är idag! Regn, kallt och blåst... Sängen var så otroligt skön imorse och jag ville verkligen inte gå upp. När jag väl har gått upp och sminkat mig inser jag att jag hade kunnat sova 1 timme till. Åhhh blir så irriterad! Så imorse hade jag en hel timme extra på morgonen. Sedan var det bara att sätta sig på moppen och susa ner till tåget. På tåget nu är det i alla fall varmt och skönt :) Har orientering på idrotten idag, kan det bli sämre?

Puss //Emma

Puss //Emma


Lite plugg nu på kvällskvisten

Blev en kul träning idag som bestod av 2 mot 2 i straffområdet och lite skott :) Riktigt kallt i luften nu och rejäla höstvindar, usch hur kommer december vara undrar jag :s Var hemma ca 20:00 och tog då en liten runda med hunden innan det blev kvällsmat med familjen. 1 bananpannkaka, 1grov smörgås & 1 kopp kaffe :) Har allt blivit lite rundare känner jag men försöker ändå hålla mig nyttig. Dags för lite plugg nu innan det är dags att sova sen.

Puss //Emma


Yes hann med tåget!

Känslan när man får sluta tidigare och man precis hinner med tåget, den är go! Har varit galet trött idag vilket kanske inte är så konstigt.. La mig sent och gick upp tidigt. Sista lektionen då vi hade svenska var jag verkligen helt övertrött. Min redovisning gick inte direkt bra och sedan när en annan grupp skulle redovisa fick jag nästan världens största skrattanfall. Tur att jag kunde hålla igen lite i alla fall ;) Vi fick sluta ca 10 min tidigare och jag och Nicole bara rusade genom hela skolan och till spårvagnen så jag och hon kunde hinna med våra tåg. Vi båda hann med våra tåg, så nu kommer vi att komma hem 1 timma tidigare :D Nu blir det hem och plugga innan det är dags att dra vidare på fotbollsträning.

Puss //Emma


J*vla tåg :@

God morgon!
Klockan ringde 05:50 idag men var så trött så jag snoozade fram tills 06:00. Då var det bara att dra på sig träningskläderna och sätta igång med lite crosstraining. Skulle egentligen gått ut och sprungit men det var kolsvart så det gick ju inte ;) Efter att jag stått på maskinen i 30 min blev det en go dusch. Känns verkligen så himla underbart efter att man har kört ett morgonpass :D Mami var så gullig så hon ställde sig och gjorde havregrynsgröt till mig innan hon sedan körde mig till tåget, bäst är hon! Nu är det ju så då att mitt tåg var 20 min försenat idag så jag har nämligen frusit ihjäl känns det som :( J*vla tåg!! :@ Börjar inte förrän 10 men ändå, inte kul att fingrarna knappt går att röra.. Hoppas ni haft en bra måndagsmorgon :)

Puss //Emma


Beck - levande begravd

Gokväll!
Varit en riktig tjockisdag idag, fyfan! Efter jag hade dömt matcherna så drog jag till gymmet där jag mötte upp Jessica. Vi gymmade en liten stund innan vi drog vidare till torget och köpte godis & kladdkaka. Vi åt detta i hennes uterum och sedan tittade vi på film :) Riktigt mysigt hade vi det, och det va verkligen kul att få träffa den tjejen igen <3 Nu sitter jag skräckslagen framför tvn och tittar på Beck - levande begrav, kommer inte kunna sova inatt :s

Puss //Emma


Domare

Hejsan,
Är just nu på Vallen och dömer 3 matcher för f-03. Är helt genomfrusen och planerna är blöta och leriga :( Dags att döma sista matchen nu och sedan beger jag mig till gymmet för att köra ett litet pass med Jessica :D

Puss //Emma


En kall förlust

Sitter nu i bilen på väg hem från matchen. Kan börja med att säga att spela match i sånt här pissväder är inte det roligaste direkt. Frös genom hela matchen, både händer och underarmarna domnade bort. Vi var exakt 11 spelare och våran målvakt är egentligen back så ja.. Tar på mig ett mål då jag skulle passa hem till den andra mittbacken men motståndaren bryter och gör mål. Det blev en förlust med 3-1, men jag tycker inte dem var bättre än oss utan det var ganska jämt. Just nu känner jag mig trött och det skönaste skulle vara att bara komma hem nu och mysa.

Puss //Emma


Big Brother and breakfast

God morgon,
Vaknade upp tidigt idag och sitter nu framför tvn och tittar på gamla avsnitt av Big Brother. Blev en rejäl frukost idag bestående av 2 grova mackor med skinka, müsli och fil och 1 kopp kaffe. Idag är det match borta mot Valbo med div 3. Vi ska verkligen ta med 3 poäng hem idag! Har riktigt mycket träningsvärk i magen efter i torsdags då jag körde plankan, haha. Ska snart börja packa väskan så jag är förberedd för sedan blir det moppen till samlingen.
 
Puss //Emma

Somnar...

Kom hem ca 17:10 idag, ca 2 timmar efter jag slutat skolan.. Tog sedan moppen i regnet hem till Henke :D Vi har spelat FIFA 12, suttit och snackat, ätit god middag och suttit framför tvn :) En riktigt mysig kväll med en härlig killkompis. Just nu är jag så trött så det känns som jag ska svimma.. Orkar inte sminka av mig eller något.. Godnatt!

Puss //Emma


HEEEELG! :D

Herregud vad det är skönt att det är helg nu. Är hur trött som helst verkligen.. Började med träning 09:30 imorse och sedan Samhäll & ekonomi. Fick riktigt go mat idag i skolan som va klyftpotatis med lövbiff i en sås, fredagslyx ;) Nicole kom till skolan idag, saknat den bruden så galet mycket <3 Nu sitter jag på ett fullknökat tåg och ska snart äta min banan och krxchoklad som jag köpte mig på pressbyrån.

Puss //Emma


Fredaaaaag!

Godmorgon alla ni människor som är vakna. Just nu sitter jag på bussen och taggar inför morgonträningen på Heden. Ca. 1 timma och 35 min kvar, haha. Ännu en morgon då jag startar dagen med havregrynsgröt som jag gör på spisen, blir så sjukt gott! Har bara 2 lektioner + fotbollen i skolan idag vilket känns as gött! Båda lektionerna är dock långa så jag slutar 15:10... Första fredagen på länge som jag faktiskt har planer inför kvällen, vad det är får ni se ikväll ;)

Puss //Emma


Onepiece & kaffe

Gokväll!
När jag kom hem från skolan slog jag in de 2 skjortorna som jag köpte till papi, och han blev så nöjd! :D Som tur var satt båda skjortorna perfekt på hans kropp. Kan slänga upp en bild på skjortorna sen om jag har tid. Blev ingen fotbollsträning för mig idag eftersom jag inte kunde hitta min moppenyckel och ingen kunde köra mig.. Blev istället en löprunda på 8 km och sen styrka, känns gött i kroppen. Sitter nu framför datorn i min mysiga onepiece och en kaffe i handen, kan det bli bättre? ne tror inte de, haha.
 
Puss //Emma

Varför händer allt just mig?!

Slutade tidigt idag 12:50, gött! :) Fick skynda mig till nordstan för att hitta present till papi som fyller år idag. Sprang till stationen för att hinna med tåget som jag tog till Stenungsund. Hoppade av där för att ta 337 hem ifall det skulle regna, och så är den jävla bussen sönder... Blir så jävla arg! Hade vart hemma nu om jag hade tagit tåget och gått 4 km hem.. Det är verkligen inte min dag! Har dessutom extrem huvudvärk :(

Puss //Emma


Pappas födelsedag!

God morgon,
Gissa vad jag gör? Jo jag sitter på tåget nu igen ;) Fick skjuts till stationen av mami imorse, asgött! Är så fruktansvärt kallt ute nu och när man åker moppe blir det ju 1000 gånger kallare.. Gjorde havregrynsgröt idag på spisen igen, mums den blir verkligen hur god som helst. Pappa fyller år idag så måste köpa en present till han efter skolan också, men det hinner jag för idag slutar vi 13:10, yäää!

Puss //Emma


Kläderna jag köpte med mami


:@

Helvete! Varannan vecka ska vi vara i skolan 08:00 och ha träning & tävlingslära, hade helt glömt bort att det var denna onsdagen så ja nu sitter jag på bussen och kommer att missa den.. Fyyy vad irriterad jag är just nu!! Känns som hela dagen är förstörd, hej då!

Puss //Emma


Morgonträning

God morgon världen!
Idag blir det bussen eftersom vi har morgonträning och jag slipper ta moppen ;) Ser dessutom ut att vara en ganska chill dag i skolan. Först fotboll, sen ekonomi & matte. Yes yes! Ser ut som skit just nu, men skall ju bara träna som sagt.

Puss //Emma


Musik i öronen

Tjena,
Sitter på tåget på väg hem nu :) As trött verkligen! Dagen började med att vi hade ett läxförhör som jag hade glömt bort, nu får jag fan ta och skärpa mig! Ursäkta mitt språk men vet inte vad det är med mig, ska ta tag i detta nu. Idrottslektionen som vi skulle haft efter maten blev inställd, men självklart så måste man stanna kvar i skolan för att ha tyska... Så ja 2 timmars rast och sen tyska innan jag slutade. Känns inte som det varit någon bra dag.. Saknar dig jätte mycket Nicole! <3 Ska försöka sova lite på tåget nu för sen när jag kommer hem bär det av till träning.

Puss //Emma


Spyr på vädret!

Det finns inget värre än att vakna upp och se att det ösregnar ute och blåser. Gjorde mig i alla fall en riktigt go frukost, bananpannkaka med ananasyoghurt och körsbär. En kaffe på det också så nu är jag ordentligt mätt! Ledsen att det bara blir sånna här tråkiga inlägg men har inte riktigt tid att blogga hemma, utan den tid jag har är när jag sitter på tåget.

Puss //Emma


Next svenska

Tjo!
Blev ingen fotbollsträning imorse utan vi hade teori inne istället. Sen har vi haft engelska och matte och 20 över börjar svenskan. Åt sjukt mycket frukost imorse och är fortfarande mätt! Känner att jag har magkatarr också efter allt kaffe jag drack till frukosten.. :( Ska höra med svenska läraren om jag får gå tidigare för att hinna med mitt tåg, hoppas hoppas hoppas!

Puss //Emma


4 timmars sömn

Ledsen för att det inte blev något bloggande igår men orkade inte med det.. Va ute och sprang 5 km, sen var jag iväg och tittade på B-laget damer och sen herrar. På kvällen myste vi framför tvn.. Kunde inte somna förräns 1 så har sovit 4 timmar inatt! Gissa om jag är helt död? Sitter just nu och väntar på tåget mot skolan och min morgonträning..

Puss //Emma


Time to sleep

Tjooo!
Idag spelade vi vår sista div 2 match och ja det gick inte alls bra.. Förlust med 3-1, sjukt dåligt! Har fått pluggat lite ikväll men inte orkat göra min samhällsuppgift.. Så svår är den :( Får göra den imorgon istället ;) Har tittat lite på tv ikväll med familjen och tryckt i mig massa onödigt, jao.. Märks på mig att jag börjar gå upp i vikt nu igen, vilket inte är bra :( Imorgon tänkte jag lägga ut lite bilder på mina nya kläder jag och mami köpte till mig igår :D

Puss //Emma


Rainy day

God morgon!
Gick upp alldeles för tidigt idag.. Hade först tänkt ta tåget men jag sket i det så tar bussen istället, vilket innebär att jag får en halvtimme extra hemma. Ute spöregnar det, usch!! Kommer vara helt pisseblöt idag :( Första lektionen ska vi vara i simhallen och köra wetwest tror jag det heter :)

Puss //Emma


Varmt med tjocktröja

Hejsan,
Nu sitter jag på tåget hem tillsammans med Emma, Matilda & Jesper. Skönt att sluta tidigt idag även fast vi var ute och orienterade sista lektionen på idrotten. Det gick i alla fall bra och så fick vi ju rört på oss ;) Hem och plugga och ikväll träning, Japp Japp!

Puss //Emma


Skolfoto med fotbollslaget

Good morning!
Jag befinner mig just nu som alla andra skoldagar på tåget. Idag har vi skolfoto med fotbollslaget vilket innebär att vi inte har någon fotbollsträning. Blev inte så mycket bloggande igår men det beror på att det inte hände något intressant. Jag kom hem från skolan, skyndade mig att äta, åkte på träning.. Idag händer det något mer intressant, jo jag ska nämligen iväg på handledarkursen för bilkörning. Helt sjukt att lilla jag redan får börja övningsköra! :o Kommer nog gå bra, hehe.. Bara 2 riktiga lektioner idag, yää!

Puss //Emma


Skolfoto

God morgon mina läsare, sovit gott? :) Jag själv fick inte så många sovtimmar inatt men jag har ett leende på läpparna ändå :D Sitter just nu på tåget mot Göteborg och min skola. Skolfoto idag klockan 09:10 vilket innebär att jag inte fick någon sovmorgon :( Hoppas bara just nu på att håret inte fluffar upp sig eller blir fult innan vi skall ta, mer än 1 timma kvar ju.. Inatt åkte Nicole till Barcelona, saknar den tjejen redan :(<3

Puss //Emma


Puss godnatt

Klockan är satt på 05:45 och klockan är just nu 00:10, fyyyy! Dags att hoppa ner i säng så att jag får lite sömn inatt i alla fall :) Skolfoto imorgon och jag måste ta moppen till tåget, dööööör...

Puss //Emma


Ensam mamma söker

Kändes underbart att träna fotboll igen idag, gick dock sådär.. Känns som jag börjat tappa och blivit sämre så det är inte bra :/ Sen jag kom hem har jag suttit i soffan och tittat på tv. Först var det x-factor och nu ser jag på ensam mamma söker :) Har varit riktigt dålig på att äta bra idag eftersom jag ätit lite för lite men ska bli bättre imorgon. Till frukost åt jag 1 banan, 1 glas vatten och 1 kopp kaffe. Till lunchen åt jag sallad och lite köttfärs och 1 glas vatten till det. Innan jag skulle träna blev det en sallad med räkor och nu ikväll 1 äpple med kanel.

Puss //Emma


Skoldator

Hellu,
Skolan idag har varit helt okej, är riktigt seg nu bara. Blev ingen träning för mig imorse utan jag bara tittade på och passade med några som också va förkylda. Lektionerna är ju inte speciellt intressanta så dem skippar jag att snacka om ;) Sista lektionen fick vi våra datorer i alla fall :D Kommer kännas sjukt ovant att inte ha Mac men men man vänjer la sig. Sitter just nu på tåget och väntar på att det ska börja åka, vill bara hem!

Imorgon åker min söta vän Nicole till Portugal, gissa om jag är avundsjuk?! Hon kommer vara så sjukt brun när hon kommer tillbaka. Kommer sakna henne såååå mycket! <3 Hoppas du får en toppenvecka sötis! :)<3

Puss //Emma


Blir försenad pga tåget

God morgon!
Jo den här måndagen har inte börjat sådär kanonbra kan jag inte påstå. Klockan ringer 04:55 och klockan 06:00 går mitt tåg till skolan. Efter halva vägen måste alla personer på tåget gå av eftersom dörrarna på tåget inte fungerade.. Så nu sitter jag på ett fullproppat tåg och kommer komma försent till fotbollen. Jag ska inte ens träna eftersom jag är förkyld så jag missar ju inget viktigt som tur är :) Hoppas att dagen fortsätter bättre!

Puss //Emma


Ångest typ..

Dessa 4 dagar då jag varit sjuk och varit hemma har varit de värsta på hela året känns det som nu. Jag har ätit mig igenom min förkylning om hopp att må bättre. Känner verkligen nu hur allt på kroppen är dubbelt så stort och dubbelt så mjukt.. Usch mår verkligen dåligt över det.. Vet inte vad det är med mig, men något fel är det ju när man bara äter och äter.. Säger bara att från och med imorgon och framöver blir det att leva på sallad och börja träna som en idiot. Godnatt på er!

Puss //Emma


HUNGRIG!

Är så sjukt hungrig just nu, magen skriker efter mat! Den är alldeles strax klar vilket är tur eftersom mitt humör verkligen inte är på topp just nu. Känner även paniken över alla läxor och grejer i skolan som jag har här bredvid mig. Har dessutom ångest över att jag inte tränat på länge vilket känns så sjukt jobbigt. Ska bli så galet skönt att komma igång med träningen nu i veckan igen :) LÄNGTAR!! Nu är maten klar, äntligen! :D
 
Puss //Emma



Sunday

Morning morning,
Tog en promenad/springtur med mami imorse innan frukosten. Skönt att röra på sig lite efter allt onyttigt och efter allt stillasittande. Är så sjukt mätt efter en god frukost som vi nyss har ätit och skall nu hoppa in i duschen.

Puss //Emma


Ljusen är tända

Känns verkligen som höst nu, redan mörkt ute och lite kyligt. Tände lite ljus i rummet så det känns riktigt mysigt! Tråkigt bara att man inte har någon gosig kille här bredvid sig.. :/ Har ju min kära familj i alla fall :) Lyssnar just nu på lite lugn musik medan jag sitter framför datorn. Pappa har tänt en brasa så jag kommer absolut inte frysa inatt. Känns skönt att jag är på bättringsvägen, har hur mycket energi som helst :D Hoppas ni får en mysig lördagkväll <3

Puss //Emma


Kaffe på altanen

Hejsan!
Vaknade 9 imorse och åt då frukost med mami och bror. Tog mig nyss en dusch och känner mig riktigt fräsch nu :D Är fortfarande lite snuvig och hostig men känner mig mycket piggare. Just nu sitter jag och mami med varsin kopp kaffe på altanen och njuter av att det är helg.

Puss //Emma


Inne i en dålig cirkel

Gokväll folket!
De senaste dagarna här nu har jag verkligen tappat kontrollen över vad jag har ätit, vilket känns hemskt. Har inte rört mig alls nästan och sen bara proppat i mig mat, godis osv. Mår verkligen inte bra över detta, därför tar jag nya tag i detta imorgon och på måndag ska jag sätta igång och köra stenhårt! Dags att få lite sömn nu och hoppas på att jag känner mig bättre imorgon :)
 
Puss //Emma
                 


En liten promenad

Tig mig en lugn promenad i solen förut. Skönt att komma ut en stund nu när man bara varit inne i 2 dagar. Dessutom var det ganska skönt att röra på sig när man bara äter och ligger still, haha ;) Gick 3 km bara men orkade inte särskilt mycket mer för näsan började rinna och fick ont i huvudet, men ändå skönt att komma ut :) Nu ikväll blir det film med mami, mys!

Puss //Emma


Jag är så fail...

Igår skulle jag baka kolakakor men råkade bränna dem och idag när jag skulle baka brownies så blev dem hårda och torra.. Jag är ju så fail!! Blir så himla arg att det jag bakar inte smakar gott. Förstår inte hur det kan bli så att jag går och äter fastän dem inte blev goda. Ska be min bror baka chokladbollar ikväll för det är han bra på :D Tänkte byta om nu och ta mig en lugn promenad, är ju sååå tråkigt att bara ligga hemma i sängen :(

Puss //Emma


host host

God morgon, eller kanske god lunch ska jag säga. Vaknade upp idag runt 07:20 och kände mig riktigt hungrig, så tog mig 3 stycken rostade mackor, lite te och gick sedan och la mig igen. Sov faktiskt enda fram till 11:00 sen vilket va bra, jag brukar nämligen ha så otroligt svårt för att sova när jag är sjuk :( Hostan har börjat komma idag nu också, snuvan fortsätter, huvudet känns tungt och alla körtlar i magen gör ont. Vill bara bli frisk nu så jag kan träna, vara med kompisar och gå i skolan igen. Idag är det ju fredag så egentligen hade jag viljat tillbringa den här dagen med mina goa vänner, men istället får jag gå runt här hemma och typ bara kolla på film.. Måste börja plugga idag också så jag inte kommer efter, det är ju inte så bra ;) Nu känner jag att magen kurrar lite trots att jag har så ont i den så får ta mig något att äta.
 
Puss //Emma
Blir en bild från när jag var på Model House i Göteborg

Blåbärssoppa

Nu har det gått ytterligare några timmar, har sett filmen LOL. Tycker faktiskt att den va bra även fast många har sagt att den inte är det ;) Har fått i mig lite blåbärssoppa, mums! Tänkte äta något mer för är riktigt hungrig, men är inte sugen på något.. Jobbigt! Känner mig as äcklig och ful men hör kommer ändå en bild på mig :)

Puss //Emma


Dundersjuk!

God morgon!
Har legat hela natten med halsont och snuva så har inte alls sovit bra. När jag gick upp imorse inför skolan kände jag på halsen och shit mina halsmandlar hade svullnat sjukt mycket och näsan bara rann och huvudet värkte.. :( Blev att stanna hemma idag då, hade ju aldrig kunnat gå till skolan när jag mår som jag gör. Har tittat på filmen "the lucky one", skitbra! Sov en stund och nu har jag gjort mig honungste och så ska jag äta 88 glass, yummi :D Himla skit att man blivit så kass bara, hoppas ni andra mår betydligt mycket bättre :)

Puss //Emma


Hej din sjuka tjockis

Halsen och även näsan har blivit värre.. Snorar hela tiden och har fruktansvärt ont i halsen :( Mitt skrivhäfte är puts väck så har lite panik över det. Har inte pluggat något alls ikväll, vet egentligen inte vad jag har gjort :s Jo jag har tryckt i mig massa onyttigt.. Till middag blev det soppa, sedan åt jag några pannkakor när pappa lagade det till min bror, 3 blåbärsgifflar och 10 godisar. Tjock tjock tjock! Har ju inte direkt rört på mig något idag heller så allt bara lägger sig på kroppen nu. Ne måste ta bort sminket nu och sedan sova, så får vi se om det blir någon skola imorgon.

Puss //Emma


En förkylning på G?

God middag,
Dagen började med en träning & tävlingslära lektion och därefter fotbollsträning i skolan. Efter lunchen hade vi matte, ekonomi och sedan fick vi sluta :) Hann med mitt tåg som tur va! Tror att jag har en förkylning på G :( Jag har sjukt ont i halsen, huvudet känns helt tungt och näsan kliar. Har ingen träning idag så ska bara vara hemma och ta det lugnt :) Plugga lite, kolla film och bara mysa. Bad mami att köpa hem något gott till mig nu bara för att jag är sjuk hihi. Hoppas ni andra håller er friska och krya :)

Puss //Emma


Vinst med u-laget

Gokväll!
Just nu sitter jag i bilen på väg hem från match med u-laget. Blev en vinst med 8-0 mot Öckerö, haha.. 2 smällar i knät, en smäll på foten och en glidning på konstgräset, aj min kropp! Ska bli hur skönt som helst att komma hem, måste vänta på färjan nu bara..

Skolan idag gick helt okej, saknade dock min söta vän Nicole som var hemma för att hon är sjuk :( Krya på dig vännen! <3 Hade första tyska lektionen idag också, verkar vara en go klass men jag fattar ingenting, haha..

Puss //Emma


Magkatarr :(

Hejsan!
Frågade läraren om jag fick gå en stund tidigare från lektionen så att jag hann med mitt tåg och det fick jag :) Har precis ätit spaghetti och köttfärssås med familjen, gott! Har så fruktansvärt ont i magen, dumma magkatarr :( Ska packa väskan nu för att klockan 17:15 drar jag på fotbollsträning.

Puss //Emma


Sista lektionen nu

Har precis haft lite matte och nu är det dags att ha lite svenska. Sista lektionen för idag vilket känns riktigt skönt. Vi slutar 14:40 och mitt tåg går 14:42 så måste vänta en hel timma och ta nästa tåg, det är lite segt.. Träningen imorse gick faktiskt helt okej trots det att den började så tidigt. Vi fick frukost på skolan innan första lektionen började, lyyyx! Nu börjar vi ;)

Puss //Emma


04:55, riiiiing riiiiiing!

God morgon,
Klockan är nu ca 05:57 och jag står vid stationen och väntar på tåget som kommer 05:59. Somnade ungefär 23:30 igår vilket inte är bra alls när jag skulle upp så här tidigt, men gjort är gjort! Är helt sinnessjukt trött så ska försöka sova på tåget när jag kommit på. Träningen startar 07:30, herregud..

Puss //Emma


Söndagsmys med mami & bror

Gokväll!
Har varit en otroligt mysig kväll med min bror och mami framför tvn. Tog förut bilen in till torget för att köpa massa gottgott! Blev massa gott godis från Hemmakväll, en sourcream & onion chipspåse, en garlic dipp och en dricka. +5 kg nu då, Japp Japp! Måste packa väskan till imorgon och sen snabbt i säng för imorgon ringer klockan 05:00, Fyfan... Godnatt! :)

Puss //Emma


Myser i soffan

Blev en kall och blöt dag på Vallen idag. Var domare för f-04 på ett sammandrag och gick hem med 570:- i handen, känns gött! När jag kom hem ställde jag mig i en varm go dusch innan hela familjen åt en god middag tillsammans. Sitter nu i soffan och tittar en snabbis på friidrotten men nu är det dags att fortsätta med pluggandet..

Puss //Emma


Frukost

God morgon världen!
Vaknade av mig själv idag klockan 08:30 och kunde verkligen inte somna om. Har precis ätit en riktigt god frukost som bestod av en bananpannkaka med hallonyoghurt och frusen frukt. Mätt som en plätt!

Puss //Emma


Natti natti

Dags att sova nu! Fick i alla fall gjort klart engelskan ikväll vilket känns underbart :) Mår illa av all choklad jag åt förut vilket känns mindre underbart, hoppas på att det försvinner. Godnatt på er!

Puss //Emma


Mys framför tvn med familjen

Sitter just nu i soffan med familjen och ser på sommarkrysset :) Vi dricker kaffe och äter choklad och har det verkligen supermysigt <3 Hoppas att ni också har en mysig kväll!

Puss //Emma


Tacos

Har precis ätit tacos med hela familjen, mumsigt! Är verkligen hur mätt som helst nu, magen är säkert dubbelt så stor haha. Måste sätta mig med alla läxor som vi har sen, åhh så segt :( Skulle verkligen bara vilja lägga mig i soffan med en godispåse och se en bra film nu.

Puss //Emma


En kall go dusch nu

Tjenare!
Det gick hyfsat okej att vara domare idag. Tog några felbeslut och fick några kommentarer pga det, men men.. Riktigt gött med 300:- extra i plånboken nu ;) När jag kom hem tog jag mig en kaffe innan jag tog mig en långsam joggingtur. Har haft så fruktansvärt ont i hela kroppen efter matchen igår så skulle bara mjuka upp den lite. 6 km blev det i alla fall och med det tänker jag unna mig något gott ikväll för det tycker jag att jag är värd :) Nu en kall go dusch!

Puss //Emma


Domare idag

Då var jag redan nere på Vallen redo att Börja döma p-02. Sammandrag idag så jag tror det blir ca 3 matcher att döma. Har så sjukt ont i hela min kropp efter gårdagens match.. Får hoppas på att det går bra för mig att döma idag, tycker det kan vara så sjukt svårt ibland. Det är mycket lättare att se när man själv spelar än när man är domare. Jag behöver alla pengar jag kan få, haha :D Om 1 halvtimme börjar det!

Puss //Emma


RSS 2.0