När juldagsmorgon glimmar...

God Jul!
Idag vaknade jag runt 10:00 och då var Filip och papi redan vakna. Jag och Filip hade fått varsitt paket i julstrumpan så det öppnade vi i vardagsrummet. I mitt paket låg det en SOLO tidning och en lite chokladbit hihi. Sedan blev det gröt till frukost, STANDARD för oss ;) Och nyss har vi öppnat paketen som låg under granen :) Fick ett gymkort på Sportlife av mami och papi och av min bror fick jag en body-butter och 6 olika tvålar som luktar sjukt gott :D JÄTTEGLAD!!!

Puss //Emma


Uppesittarkväll

Tänkte skriva lite om gårdagen nu :) Dagen började med att jag vaknade upp med mamma i vårt nya hus och åt frukost osv. Sedan tog vi oss en promenad bort till Sportlife och sedan köpte jag de sista julklapparna på torget. Klockan 13:30 började min fotbollsträning och efter den träffade jag Simon :D Igårkväll innan uppesittarkvällen åt hela familjen en sista måltid tillsammans som bestod av oxfilé, stekt potatis och bearnaisås, så underbart gott! Sedan var det dags att spela lite Bingolotto och äta julgodis, skinka, nötter m.m. En riktigt mysig kväll!

Puss //Emma


Julbord

Hej på er!
Idag har vi fortsatt med flytten och nu är inprincip alla flyttkartonger här i den nya bostaden. Ikväll tog jag med mig mami på julbord som jobbet bjöd på, snacka om att min mage spricker.. :o Riktigt gott var det, och det förtjänade vi efter att ha flyttat alla kartonger :) Blev att handla lite på hemvägen så vi har någon frukost imorgon ;) Nu ska jag fortsätta lägga in mina kläder i garderoben innan vi ska sova.

Puss //Emma


Flyttar

Hallå!
Idag har vi kört alla mammas möbler och saker, även mina till den nya bostaden. Såå sjukt mycket flyttkartonger står det där nu och grejer överallt men jag trivs verkligen i den :) Mitt rum hos pappa ekar just nu haha. Längtar verkligen till julafton och även till att jag ska börja mitt nya hälsosamma liv.

Puss //Emma

Blir nog att köpa ett årskort på Sportlife imorgon!! :D:D:D


Handlat julklappar

Började dagen med att åka till den nya bostaden med mami där hon skulle skriva på papperna :D Jobbade mellan 10:00 och 15:30. När jag slutat jobbet gick jag runt på torget och köpte julklappar :) Har inte hunnit med alla men många blev det. Kvällen avslutades med bowling och julfika med fotbollslaget. Nu är det snart dags att sova :)

Puss //Emma


Jullov och jobb

Hejsan!
Igår var det julavslutning vilket innebar att vi fick gå till Burgården där elever och lärare sjöng. Därefter gick vi till klassrummet där våra lärare bjöd oss på julfika. När vi hade slutat drog 14 pers från klassen till Jensens och åt, skitbra start på lovet! Var dock kaos i Gbg pga av det som skett på Instagram. Klockan 14:30 var jag på jobbet och körde fram tills 23:00 vilket blir 8,5 timma och idag blev det hela 9,5 timma. Imorgon väntar ännu en arbetsdag, känns inte alls som jullov haha :) Gött med pengar!! :D

Min kost däremot går åt helvete! Har inte orkat bry mig ett piss och som det är nu hemma med flytt, bråk osv så har jag ätit bara för att allt har känts jobbigt. Skall investera mig ett gymkort nu i veckan, då jävlar!!

Puss //Emma


Dags att klä granen

Hejsan,
Fotbollstuneringen idag i skolan var riktigt kul! :D En galet stor skillnad mellan tjejer och killar i fotboll måste jag säga :o Vårt lag kom 2:a, grymt!! På engelskan såg vi på film och pratade betyg så det var chill. Mattelektionen va vi på bara 5 min sen fick vi gå, så jag och Nicole drog till stan och tittade runt i affärer. Sista lektionen hade vi svenska innan vi slutade för dagen. Jag och Nicole tog det lugnt och satt och pratade på centralen innan våra tåg gick.
 
Hemma blev det tacos vilket gjorde mig på riktigt bra humör :D Har fortsatt titta på "Pearl Harbor" som är en sjukt bra film. Har inte ens sett hälften och vet redan att detta är min favoritfilm. Imorgon slutar vi skolan och det ska bli så otroligt skönt, taggad tjej här!! :D Efter det blir det fika med min gosiga vän Nicole :) Perfekt början på lovet! Skulle egentligen följt med henne hem också men blev inringd om jobb nu ikväll så det får bli en annan dag på lovet. Nu är det dags att klä granen med familjen samtidigt som julmusik spelas.
 
Puss //Emma

Fotbollstunering

Gooood morgon!
Sitter på bussen nu 06:20 mot Göteborg för att spela fotbollstunering med alla 1:or, 2:or och 3:or både killar och tjejer :) Ska bli kul! Är fruktansvärt trött men imorgon är sista dagen i skolan innan jullovet, så jag ska inte klaga :D

Puss //Emma


Pearl Harbor

Blev en lugn dag hemma idag. Bakade lite julgodis som blev saffransskorpor och knäck, yum yum!! Skottade även hela uppfarten så duktig som jag är. Nu ska jag titta på Pearl Harbor som Nicole tipsade mig om :D

Puss //Emma


Snöigt

God morgon :)
Sov fram till 10:00 idag vilket jag verkligen behövde efter denna veckan i skolan och jobbet igår. Till frukost gjorde jag mig en bananpannkaka som jag hade kesella och frysta bär på. Jag och min bror satte på datorn och tittade på mysteriet på greveholm, riktigt bra julkalender! :D Nu tänkte jag sminka mig och så får vi se vad som händer sen. Snöar otroligt mycket ute just nu.

Puss //Emma


Fullspäckad dag

Gokväll!
Varit en lång dag ikväll men nu är jag hemma och ska alldeles strax lägga mig och sova. Engelska redovisningen och ekonomiprovet tror jag faktiskt gick hyfsat bra idag :D Efter skolan stannade jag kvar i stan med Nicole 1 timma och gick runt i affärer. Sedan tog jag tåget direkt till jobbet där jag fick förbereda julbord, servera alkohol och lite allt möjligt i 6 timmar :) Är dock helt slut nu, dags att sova'

Puss //Emma


Nervös!!!

Blir ingen träning för mig idag i skolan eftersom jag har engelska redovisning. Är så sjukt nervös :( Sedan har vi ekonomiprov sista lektionen, skjut mig typ!! Sitter just nu på tåget och fryser som en idiot, iskallt om tårna att gå i boots nu på vintern. Direkt efter skolan blir det jobb, cash cash cash :D

Puss //Emma


Sankta Lucia.... Fast nä!

Gokväll :)
Har pluggat hela dagen känns det som och mitt huvud typ sprängs. Imorgon är det engelska redovisning och sen ekonomiprov, herregud! Hoppas på det bästa bara :) Skippade nämligen träning ikväll för pluggandet vilket inte heller känns så bra. Har inte tränat sen tisdags och bara vräkt i mig socker. Hur skall detta sluta? Usch vill inte ens tänka på det, längtar bara efter att få ordning på livet igen. Dags att sova nu.

Puss //Emma


En helvetes morgon

Nu ska ni få höra om min morgon, som för mig kändes som ett helvete. Klockan ringde 05:45 och då har jag knappt fått 4 timmars sömn eftersom jag inte somnade förrän 2 inatt. Jag gick upp och fixade mig och slängde i mig en macka och lite fil och müsli. Därefter väckte jag både mamma och pappa och frågade om någon kunde köra mig till tåget om 20 min. Svaret jag får är att jag inte har sagt något till dem igår utan att jag är dålig på att planera. Det blev en hel del arga ord innan pappa tillslut körde mig till tåget. När vi kommer fram till tåget inser inser vi att tåget gick för 10 min sen eftersom tågtiderna har ändrats.. Gissa om jag bara vill dö?! Vi åkte i alla fall hem igen och jag bara la mig i sängen och störtgrät. Mascaran rann och allt kändes helt meningslöst, trots det tåg jag tåget som gick 1 halvtimme senare. Missade nästan hela tyskan och sen hade vi bara svenska innan vi slutade :) Så efter att vi hade ätit lite gröt i skolan så satte jag och Nicole oss på centralen och tog en fika eftersom att jag inte skulle kunnat ta mig hem med det tidiga tåget. Vi satt där ca 1 timme och pratade om allt möjligt medan hon drack sitt te och jag min Caffe Latte. En otroligt underbar vän har jag <3 Nu är jag snart hemma och då är det plugg som gäller! Har både engelska redovisning och ekonomi prov imorgon så det är bara att plugga på ;)

Puss //Emma


Pluggmys

Klockan 5 kom Liv hem till mig och vi ät lite mat som papi hade lagat innan han hade åkt iväg, riktigt gott bar det! När vi var mätta och glada satte vi oss och satte igång med pluggandet. Vi fick faktiskt pluggat fastän man kanske hade haft bättre koncentration om man hade pluggat själv, men mysigt hade vi det i alla fall. Vi drack kaffe och julmust och till det åt vi lussekatter, skultomtar, Rocky road och pepparkakor. En riktig tjockisdag helt enkelt! Förstår inte hur så mycket kan få plats i magen :o När hon sedan hade åkt hem fick jag pratat med min moster angående min engelska redovisning jag har på fredag och Japp klockan blev alldeles för mycket. 01:43 är klockan nu och min väckarklocka ringer 05:45 imorgon, jippie.

Puss //Emma


Träning + matte = chill dag!!

Hola!
Sitter på tåget hem nu efter att bara ha haft fotbollsträning och en mattelektion, VÄRT! Är hemma om ca en kvart och då är det plugg som gäller.. Lite senare kommer Liv hem till mig och så skall vi ha pluggmys :D:D

Puss //Emma


Galet kallt ute

God morgon alla trötta och pigga!
Just nu sitter jag på en iskall buss men skall snart byta till nästa som jag hoppas är varmare. Uggsen är i alla fall på, tur det! Gjorde mig en stadig frukost som var 2 mackor med 1 stekt ägg på. Halv 10 börjar morgonträningen, tagg tagg tagg!!! :D

Puss //Emma

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_50c82b7cddf2b36a9f000f6d.jpg" class="image">


Hemkommen från fotbollsträning

Ledsen för dåligt bloggande men just nu är det väldigt mycket med allt.. Va en helt okej dag i skolan men ändå var jag helt död när jag kom hem. Somnade i vardagsrummet direkt. Precis kommit hem från träningen nu och äter ett äpple innan det är dags att fixa i ordning inför morgondagen.

Puss //Emma


Blogg appen på mobilen funkar inte..

Hej på er mitt i natten kära läsare!
Anledningen till varför det inte har blivit något inlägg är därför att blogg appen på mobilen inte fungerar. Igår hände egentligen inget speciellt utan jag var på gymmet en stund på kvällen och sedan tittade jag på X-factor. Awa förtjänade verkligen att vinna tycker jag, riktigt duktig är hon. Inte så att jag tycker Benny på något sätt var dålig utan hans röst är ju helt otrolig, dock tyckte jag ändå att Awa var bäst.
 
Idag vaknade jag upp runt 09:15 för att jag inte kunde sova längre.. Kokade kaffe och fixade frukost till min mami och bror. Sedan skulle bror iväg på kalas och då passade jag och mami på att sticka iväg och sola solarium. Även fast man inte blir särskilt brun den första gången så får man ändå en fräsch nyans i hyn tycker jag. Har även funderingar på att köpa mig ett gymkort på Sportife, men är det verkligen värt det? Får ta mig en funderare på det. När vi hade solat klart åkte vi iväg till det nya glasscafét och fikade. Det blev en pajbit och efteråt en caffe latte. Ikväll har vi packat hur mycket som helst, och jag fick även bakat Rocky Road som jag la ut lite bilder på här under. Ska alldeles strax hoppa i sängen för ögonlocken går snart inte att hålla öppna längre..
 
Har en superduperrolig grej att berätta om. Jo det är nämligen så att mami fick ett samtal igår om att vi kommer få tillgång till bostadsrätten om 12 dagar bara!!! :D:D:D Känns så otroligt bra och jag är överlycklig! Gäller att packa som en galning nu ;)
 
Puss //Emma

Bakat Rocky Road


-18 grader

God morgon, god morgon!
Helt sinnessjukt kallt ute idag, -18 grader!! Första bussen jag satt på var svinkall och hade ingen värme på överhuvudtaget. Denna bussen som jag sitter på nu är betydligt mycket varmare, skönt :) Dags att tagga morgonträningen nu. Blir gymmet för mig idag eftersom mina benhinnor inte mår bra just nu.. :/

Puss //Emma


Snart hemma

Hejsan,
Kan börja med att berätta att tyska provet var sjukt svårt! Förväntar mig inga höga poäng alls. Det kändes som att sitta och läsa arabiska nästan. Ne okej riktigt så illa var det kanske inte, men nästan. Efter provet hade vi svenska innan vi gick och åt mat. Jag skulle egentligen ha haft idrott klockan 12:00 men eftersom jag har haft så otroligt ont i magen hela dagen bestämde jag mig för att det var bättre att åka hem. Är strax på stationen nu där papi ska hämta upp mig.

Puss //Emma


Frukost på tåget

God morgon säger en halvt medvetslös tjej. Blev sent igår och upp tidigt idag, usch.. Ögonlocken känns tunga som bly verkligen. Blev frukost på tåget idag som bestod av 2 mackor och kaffe. Får hoppas att jag piggnar till under resan för klockan 08:00 är det tyska prov.

Puss //Emma


Galet trött tjej

Helt sjukt vad jag var trött imorse. Höll på att somna på T&T lektionen. Som tur va fick vi frukost och jag fick i mig kaffe innan träningen började. Va tvungen att gå av efter halva pga mina benhinnor fuu!! Hemma har jag tittat igenom min tyska som jag har prov på imorgon, kommer inte kunna ett piss asså.. Tyska , vad är det för språk egentligen? :s Har hjälpt mami att packa hela dagen/kvällen kan man la säga. Har ätit extremt mycket också, tror det har och göra med att jag inte känner mig så bra inombords.. Allt detta med skolan, och flytten är otroligt jobbigt just nu.. Märker verkligen på kroppen att den blir större och ändå äter jag? Från pepparkakor och skumtomtar till allt möjligt som finns här hemma. Ska bli så skönt när vi väl har flyttat. Mindre än en månad kvar nu. Måste försöka ha lite kontroll över min kropp trots allt. Nu ska jag sova!

Puss //Emma

Vårt pepparkakshus som jag har garnerat och satt ihop :D


Packar för fullt

Goddag!
Blev ingen skola för mig idag då jag vaknade upp och mådde illa och hade ont i magen.. Magkatarr förmodligen, händer extremt mycket i mitt liv just nu. Flytt, skolan, träning osv.. Tog det ganska lugnt på morgonen och framåt lunch gjorde jag pannkakor till mig och mami :) Just nu håller vi på att packa för fullt, vet inte hur vi skall hinna packa allt. Det är verkligen mer saker än man tror. Ska bli skönt när vi väl flyttat trots allt. Vilar mig lite just nu men snart blir det att fortsätta med packningen.

Puss //Emma


PANIKEN

Skolan idag var väl helt okej måste jag säga. Matte och Svenska bara och jag fick kommit på tåget tidigare. Har ätit lite god mat och några pepparkakor. Har världens panik över engelska redovisningen imorgon inför halvklassen :( VILL INTE, VILL INTE, VILL INTE! Sitter nu och försöker plugga men det går as dåligt... Känner starkt att jag kanske är sjuk imorgon..

Puss //Emma


Snowy monday

Idag ringde klockan 06:00 och jag gick upp för att träna hemma. Morgonträningen i skolan var inställd idag så bestämde mig för att köra ett litet eget träningspass. Hoppade 1000 hopp med hopprep och körde plankan, sidoplankan, situps och armhävningar. Blev en go varm dusch efter det och sedan började jag fixa i ordning mig lite och tog på mjukisdressen. Ena halvan av klassen har nämligen ingen engelska idag så jag börjar 12:00. Satt i soffan med mami och pluggade lite samtidigt som jag satt och greja lite på datorn. Så otroligt mysigt med all snö som vi har hemma hos oss. Vill ha jul nu!! Såg även julkalendern imorse tillsammans med min bror innan han åkte till skolan. När klockan var ca kvart i 10 fick jag byta kläder och packa klart väskan så mami kunde köra mig till tåget.

Puss //Emma


Mysiga bilder ifrån helgen


1 Advent

Gokväll :)
Tänkte börja med att berätta om igår kväll. Jo det blev nämligen så att jag åkte hem till min fina vän Liv där jag också sov över. Vi bakade pepparkakor och såg julkalendern och hade det mysigt.

Idag vaknade jag upp hemma hos henne och vi åt en god frukost framför julkalendern som vi tittade på datorn. Tycker faktiskt årets julkalender är riktigt bra än så länge :D Vi började göra pepparkakshus innan min mami hämtade upp mig. Det var nästan bara hem och vända för sedan begav vi oss iväg till min moster och kusin. Där firade vi lite advent med mormor också, med såklart lite pepparkakor, glögg och massa annat onyttigt.. Då var jag alltså där igen då jag mådde så illa att jag bara ville spy, usch. Känner att det är en extremt jobbig period för mig just nu med allt så som skola, träning, familj, flytt och vänner. Är både stressad och deppig lite då och då och vad gör jag då? Jo jag äter tills jag nästan spyr. Inte bra alls men jag ska försöka få ordning på livet.

Puss //Emma


1 december

Hejsan!
Nu blir det äntligen ett litet inlägg från datorn och bilder ifrån min systemkamera. Tycker att bloggen blir roligare när bilderna har hyfsad kvalité men jag har tyvärr inte den tiden att fota med kameran, det är synd.
 
Idag vaknade jag upp runt 9 och åt en god frukost med familjen. Efter frukosten smakade jag faktiskt på min första pepparkaka detta året. Ni anar inte hur mycket jag har sett fram emot den ;) Hjälpte pappa ner med alla adventsljusstakar så nu börjar man få lite julkänsla i huset. Sedan satte jag faktiskt igång att börja packa ner mina saker i flyttkartonger, bara en månad kvar tills vi flyttar nu!! Det ska bli riktigt skönt att bo mer centralt. Är långt ifrån klar men har i alla fall börjat lägga ner sånt som jag inte kommer att behöva denna månaden innan flytten.
 
Begav mig ut på en joggingtur i detta iskalla men vackra vädret idag. Sprang 6 km på is och snövägar och både min rumpa och mina ben förfrös jag. Det var skönt efteråt i alla fall! Första glöggen med familjen blev det efter att jag hade fått duschat. Pepparkakor, glögg, mandlar, russin och ädelost är så himla gott tycker jag. Vad tycker ni? :)
Till middag blev det tacos, så nu sitter jag här och känns som att magen ska spricka. Jag äter alltid för mycket, att jag aldrig lär mig.. Oj detta blev ett långt inlägg, hoppas det var värt att läsa.
 
Puss //Emma

Segrare i DM

Spelade dm nu ikväll och vi kom till final och vann!! :D Däremot fick jag stå över 2 och en halv match vilket gjorde mig väldigt besviken.. Kände mig rent ut sagt helt värdelös.. Tur att jag kunde hålla masken på planen för så fort jag gick in i bilen forsade tårar. Förstår inte hur det kunde gå så snett? När jag kom hem fick jag äntligen lite mat i magen efter 10 timmar. Åt i skolan 11:45 och sen hann jag inte köpa något utan det blev banan och russin. Guldmedalj fick vi i alla fall! :D

Puss //Emma


RSS 2.0