Vill inte...

God morgon alla glada människor :D 
Va skönt det var att äntligen få sova ut utan att klockan ringde idag. Vaknade runt 10 och åt frukost med pappa och bror. Just nu sitter vi i vardagsrummet och ser på tv och jag borde egentligen sätta igång med plugganet. Usch vill verkligen inte plugga, har inte tid, har inte ork, finns ju så mycket annat man hellre vill göra! Kanske blir att baka något som pappa kan lägga i sin frys, älskar ju att baka och får passa på nu när pappa faktiskt vill det ;) Idag har vi även vår sista seriematch mot Strömstad och vinner vi idag blir vi seriesegrare!! :D:D Sååå sjukt bra!! Ikväll blir det Harrys med laget, whop whop! :D 
 
//Emma
 

Kalas för pappa

Go kväll!
När jag kom hem till pappa åt jag lite först innan jag kände för att gå ut och fotografera lite. Blev sedan kalas här för pappa med farmor, farfar, farbror och min bror såklart. Bjöd på småkakor, bullar och en god tårta/kaka från Delicato. När Idol drog igång här ikväll blev det räkor, vitlöksbröd och aioli. Har inte hängt med speciellt bra i Idol det här året tyvärr, men det är ändå kul att titta på när de sjunger :) Programmet i sig tycker jag är hur bra som helst! Nu blir det lite gott gott medan vi fortsätter att titta på tvn, och vem som får åka ut ur Idol ikväll ;)
 
Puss //Emma
 

Fredag :D

Gick upp klockan 7 idag och tog det otroligt lugnt på morgonen. Gjorde mig en otroligt god frukost som blev: A-fil med granola, en god macka, några mandlar och en kopp kaffe. Var verkligen mätt efteråt kan man säga. Hade fotbollsträning i skolan som gick sådär.. Sen va det lunch som blev några gurkbitar och en knäckemacka. Va inte alls sugen på maten i bamba och va inte särskilt hungrig heller. Sedan hade vi bara ekonomi och historia eftersom sista lektionen juridik kunde vi jobba med hemma. VÄRT! Är hemma 1,5 timme tidigare än vad jag egentligen hade gjort. Fick köpt mig ett päron som jag åt nu på hemvägen, nyttigt och gott! ;)

Puss //Emma

Som ni ser på bilden nedanför är detta standard innan jag går ut till bussen, haha!


Fotbollsträning i solskenet

Hjälp vad trött jag har varit idag i skolan. Har verkligen kämpat mig igenom den här dagen. Fick köpt mig en kaffe innan sista lektionen så jag klarade mig ;) När jag kom hem från skolan gjorde jag mig gulaschsoppa och en finn-crisp med ost på. Supergott när det är kyligt ute! Ikväll var det tidig träning, och den va riktigt rolig :D Nu blir det hem och äta lite kvällsmat och packa om väskan inför morgondagen.

Puss //Emma


Mat i mitt hjärta

Precis fått i mig lite mat och herregud så gott! Känner mig som en levande människa igen, haha. Stekte snabbt upp lite fläskytterfilé och potatis och till detta blev det en sallad och kvarg. Nu ska jag strax sätta på en kopp kaffe och sätta igång med pluggandet.

Puss //Emma


Svälter!!

Kunde inte vara med på hela träningen imorse pga min häl som jag fått så ont i. Antagligen pga mina slitna sulor.. Han inte äta i bamba eftersom vi skulle hinna prova kläder, snacka om att jag va hungrig då?! Hade historia i 1 timma och 10 min innan jag gick ner till bamba för att hämta 2 knäckebröd i alla fall :) Nu sitter jag på bussen hem och har precis fått i mig ett äpple. Tur att vi slutade lite tidigare idag så jag kunde hinna med en tidigare buss. Blir hem och äta ordentligt innan Bodypumpen ikväll.

Puss //Emma


"Ensam mamma söker"

Morning folket!
Va så trött igår att jag inte orkade planera eller packa några grejer inför idag, utan jag gick istället upp lite tidigare. Gjorde min dagliga havregrynsgröt, men när jag öppnade den nya påsen med fiberhavregryn så var det vanliga havregryn. Blev en otrolig besvikelse! I vilket fall var det gott ändå ;) Sitter just nu på bussen in mot stan för att börja med fotbollsträning. Går till 4 idag i skolan, vilket betyder att jag är hemma halv 6.. Klockan 19:20 idag blir det mitt första Bodypumppass för mig, fett taggad!

Puss //Emma


Hemma efter 10 timmars jobb

Tjabba tjena!
Idag ringde klockan 07:40, men inte för att jag skulle upp till skolan utan för att jag och mamma skulle till Sportlife. Hade nämligen studiedag idag men tackade ja till att jobba klockan 11 så vi var tvungna att gå till gymmet tidigt. Mådde ganska dåligt på gymmet pga att vi åt för stor frukost för nära inpå träningen. Så hela den här dagen har jag arbetat kan man säga, eller jag har jobbat 10 timmar. Det är goa pengar i alla fall ;) Var en lugn dag på jobbet idag som tur va, hehe. När jag kom hem från jobbet för ca 1 timma sedan blev det kvällsmacka och nu sitter jag och mami och dricker te. Snart dags för sängen..
 
Puss //Emma
 

Snart dags att köra till träningen

Tjenare!
Dagen i skolan gick fort idag precis som alla andra måndagar, helt okej att börja veckan så faktiskt. Efter skolan gick jag och Nicole till stan för att kolla på boyfriend jeans eftersom vi båda vill köpa sånna. Hittade ett par snygga på Zara bara det att jag fick beslutsångest vilken sotrlek jag ville ha dem i. Får gå tillbaka dit en annan dag och prova om jag inte hittar ett par andra ;) Ca en halvtimma efter att jag hade kommit hem gick jag till Jessica och fick en kopp kaffe medan hon lagade soppa till sig. Hinner aldrig träffa henne nu för tiden känns det som så när vi väl träffas den lilla stunden så är det bättre än ingenting :D Gick sedan hem och lagade mig en rejäl stor kycklingfilé, morötter och potatis i ugnen. Inte långt efter kom mamma hem och då tog vi en kopp kaffe tillsammans. Nu ska jag alldeles strax övningsköra till min fotbollsträning.
 
Puss //Emma

Ny vecka!

Som rubriken lyder är det en ny vecka ännu en gång, vilket menas med en ny start med rätt kost och motion. Får verkligen skärpa mig nu! Blev en kopp kaffe tillsammans med min mamma nu imorse innan vi båda lämnade huset. Sitter på bussen nu med hörlurarna i öronen. När jag skrivit klart det här inlägget ska jag luta huvudet bakåt och blunda för att få lite extra sömn. Morgonträning idag, ska testa med foten men den känns inte helt bra asså :/

Puss //Emma


Roligaste festen!

Tja Bloggen!


Vinst på bortaplan!

Hello goingar!
Idag fick jag gå upp 07:20 eftersom jag skulle bli upphämtad en timma efter det. Ännu en morgon som det kändes som att jag fick sova ut trots att jag fick gå upp tidigt. Gjorde mig lite frukost och satte mig framför tvn innan det var dags att åka. Eftersom matchen va uppe i Åmål stannade vi till på vägen och åt pastasallad på Rasta innan vi fortsatte resan. Så sjukt underbart med vinst fastän det bara blev 1-0. I andra halvlek fick jag gå av planen eftersom jag stukade foten + fick en smäll på vaden, så otroligt onödigt.. -.-' Blev snabbt hem och byta kläder, sminka sig, packa väskan och få i sig lite socker och en kopp kaffe innan det var dags att sätta sig på bussen. Sitter här just nu och är på väg till stan där jag ska möta upp Nicole, för att sedan dra på en 18-årsfest :D Hoppas på en otroligt rolig kväll!

Puss //Emma


Överraskat pappa på hans födelsedag

Blev att jag, mami och bror åkte hem och överraskade papi ikväll med present, morotskaka, godis och cola zero. Sjöng för han i dörren och herregud vad överraskad han blev :D Nu sitter vi i soffan och myser samtidigt som vi tittar på Idol. En toppen fredagkväll!

Puss //Emma


Bananpannkaka till middag

Hej alla läsare!
Träningen imorse gick så otroligt dåligt, usch vad arg och frustrerad jag va.. Efter lunchen skulle vi gå till tingsrätten och kolla på rättegångar. Otroligt spännande den första vi var inne på men den andra var otroligt seg. Efteråt gick vi till nordstan för att köpa present till Nicoles kompis som vi ska på fest hos imorgon.

Just nu sitter jag hemma och har precis ätit en bananpannkaka med kvarg och jordgubbar som middag. Supergott verkligen och mätt blev jag! Nu är det dags att göra klart kakan, packa och fixa det sista för ikväll ska jag och min bror hem och överraska papi :D

Puss //Emma


Blåbärsgröt

God morgon! :)
Äntligen fredag igen vilket är så otroligt skönt. Fick sova enda till 06:45 idag vilket känns helt otrolig skönt! Går upp 05:30/05:45 alla andra dagar och jag ska säga att den timman gör såå otroligt mycket. Hade dessutom gått om tid idag på morgonen så låg fört kvar och kollade på mobilen lite innan jag tog på mig kläder och åt frukost tillsammans med min bror. Testade idag att koka gröten tillsammans med blåbär och havtorn och kan tänka mig att det skulle vara sjukt gott om man skippat havtornen. En kopp kaffe på det för ovanlighetens skull ;) En perfekt höstfredag då solen skiner och schemat idag ser väldigt bra ut. Vill även passa på att gratulera min pappa som idag fyller 49 år, grattis grattis grattis! :D En fredag som ser ut att bli sjukt bra och full med massor av överraskningar.

Puss //Emma


Fotbollsträning snart

Äntligen var skolfotograferingen över! Bara att hoppas på det bästa nu :) Har varit en lång skoldag känns det som.. Fick värmt mig lite mat när jag kom hem och packat träningsväskan och ska snart bli upphämtad av Sonne. Dags för lite fotbollsträning i detta vackra höstväder. Lite kyligt men soligt och blå himmel, så här kan alla dagar vara i höst nu tycker jag.

Puss //Emma


Skolfoto idag..

God morgon!
Sitter just nu på en iskall buss med hårda säten och fryser :( Eftersom vi inte hade någon no labb idag skulle vi kunnat ha lite sovmorgon fram till 08:40, men nej då ska vi ta klassfoto 08:30. Åh så kul det ska bli, eller? Roligaste är ju när man får skolkatalogen ;) Startade dagen med havregrynsgröt, en banan och en kopp kaffe. Första på hela denna veckan! Denna veckan har kosten gått jättedåligt, har haft ett sockerbegär varenda dag.. Kanske har fått sockersjukan? Blev ingen träning igår kväll heller eftersom jag var tvungen att dammsuga hela huset och plugga.. Ikväll är det i alla fall fotboll på schemat! :D Om det inte blir varmt på bussen snart så tror jag att jag kommer åka på en rejäl förkylning, fingrarna är iskalla! :(

Puss //Emma


Gårdagen + söndagsbak

Tänkte börja med att berätta om gårdagen som började helt kaos men som slutade så sjukt bra! Gick upp i lugn och ro och åt frukost och hade gott om tid innan samlingen (trodde jag). Helt plötsligt vid 12:10 ringer det och tränaren undrar vart jag är när samlingen var 11:30. Jag har då tänkt helt fel om tiden och blir superstressad genom att springa runt i hela huset utan att veta vad jag gör.. Till slut ställer jag mig bara helt still och börjar gråta. Mamma kör mig direkt till samlingen och under bilresan får jag för mig att matchen börjar 12:30 (alltså om 15 min). När jag kommer fram inser jag att matchen börjar 13:00 och att det enda jag hade missat var genomgången. Med gråten i halsen efter all stress fick jag lugnat ner mig när vi sedan skulle ut och börja värma upp. Så typiskt att detta skulle hända just när vi skulle möta SIF och det är derby.. Jag samlade mig under uppvärmningen och försökte bara tänka positivt och framåt och det fungerade. Fastän vi inte spelade en bra match vann vi med 1-0 mot dem och blev serieledare. Går inte att beskriva den glädjekänslan som hela laget hade efter matchen igår. Dessutom tycker jag att jag gjorde en bra match trots allt som hade hänt på morgonen. Nicole tittade på hela matchen och efteråt tog vi bussen till stan för att äta middag. Åt på en spansk restaurang på Linné och maten var verkligen god. Efteråt träffade vi Kevin och senare även Oliver och Adam. Var otroligt trött när jag var hemma halv 12.
 
Sovit väldigt dåligt inatt pga krampen i benen efter matchen igår. Helt sjukt att kroppen kan bli så stel och krampaktig efter en match. Vaknade runt 8 och halvsov fram och tillbaka till 9 innan vi gick upp och åt frukost jag mami och bror. Efter frukosten bestämde jag mig för att baka äppelkaka eftersom vi skulle få besök av filips kompis och hans mamma. Tyvärr misslyckades jag ännu en gång med kakan eftersom den blev lite torr, men med lite vaniljvisp till märktes det inte som tur va ;) Idag blir det en vilodag för mig skulle jag tro med bara plugg, film och mys.
 
Puss //Emma
 
 

Fredagsmys!

Hello!
Blev gym idag i skolan och därefter hade vi ekonomi, historia och juridik :) Efter skolan mötte jag upp Simon på stan och jag tog med honom till ett fik och så fikade vi lite :) Verkligen jättekul att få träffa han igen efter flera månader :D När han sedan skulle gå träffade jag mamma och hennes väninna och så minglade vi runt på Clarion Post Hotel en stund innan vi tog tåget hem. Fick hämtat ut mitt pack från fitnessguru som hade kommit :D wohoo! Nu blir det fredagsmys framför tvn.

Puss //Emma


Snabb middag A la Emma

Tja babes!
Lång dag i skolan idag från 08:20 till 16:00.. Gick hyfsat snabbt ändå måste jag säga :) Efter skolan drog jag, Nicole, Damon och Kevin till Espresso House och fikade ända tills jag skulle med tåget 17:40. Tack bästa Damon som bjöd <3 Träffade Tessan där och vi satt och tjötade hela vägen hem. Blev att göra sig lite middag när man kom hem och bestämde mig för att göra tonfiskbiffar. Asså skojar inte, sjukt goda blev dem! Ett recept jag hade läst på en blogg och jag blev verkligen inte besviken. Sitter nu med en kopp kaffe i handen och med träningskläderna på. Åker till träningen om ca 20 min, rätt gött med sena träningar ibland ;)

Puss //Emma

Letade löv på naturkunskapen idag ;)


I’m here!

God morgon :)
Tänkte berätta lite småsaker som hänt de senaste dagarna då jag inte bloggat. Har bl.a köpt mig ett par leopardbyxor som är hur sköna som helst, ångrar det inte för 5 öre! Sen igår äntligen bestämde jag mig för att beställa proteinpulver från fitnessguru, whop whop :D Skönt att slippa lägga mer energi på det, har nämligen läst om nästan varenda pulver och jämfört. Fick gått till Sportlife igår kväll då jag körde 15 intensiva minuter på crosstrainer, rumpa och mage.

Idag blev det havregrynsgröt med skivad banan, kanel och till det en kopp kaffe. Förvånande? ;) Tss, måste erkänna att jag mår väldigt bra när jag börjar dagen så. Håller mig lagom mätt fram tills lunchen i skolan, vilket är bra :) Havregrynsgröten mår min mage bra av eftersom det är lent och dessutom ger mig massa fiber. Banan ger mig mer mättnadskänsla och dessutom sötar gröten. Kanelen är bra om man vill hålla blodsockret nere och dessutom är det ju såå gott. Kaffet är min livskraft som får mig en aning piggare och som gör att jag orkar med dagen. En perfekt frukost helt enkelt! Just nu sitter jag på bussen ner till stan, ännu en skoldag jag har framför mig.

Puss //Emma


Blött och trött

God morgon :)
Fick inte bloggat igår men det hände egentligen inte mer än det brukar göra på måndagar. Gick upp tidigt för att träna halv 8 i skolan och sen hade vi lektioner. Stannade 1 timma i stan med Nicole efter skolan innan jag tog tåget hem. På kvällen var det träning som vanligt.

Idag när jag vaknade hörde jag regnet med en gång och tänkte, NEJ! Dessutom var det mörkt för första gången när jag åt frukost nu :( Känns verkligen att det är på väg mot höst nu.. Startade dagen med det gamla goda, havregrynsgröt med skivad banan och kanel och till det en kopp kaffe. Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan, ska koppla i hörlurarna och lyssna på musik, kanske sova lite också ;)

Puss //Emma


Nu Wallander!

Hej hej!
Idag vaknade jag runt 9 och gjorde då mig lite frukost. Senare vid 12 kom mamma och bror hem som hade varit och orienterat. Fick passat på att pluggat lite idag och även städat upp på rummet. Halv 3 körde jag till Ekarvallen där min bror skulle spela match. Tyvärr blev det förlust för dem men men.. Därifrån joggade jag sedan hela vägen hem, ca 1 mil kanske det är. Sjukt jobbigt eftersom jag inte sprungit på flera månader känns det som. Blev en snabb dusch innan jag och mamma satte oss i bilen för att åka och titta när vårt B-lag skulle möta SIF. Vinst med 7-2 blev det för dem, sjukt gött! :D Övningskörde hem från Kode och det gick faktiskt riktigt bra. Nu blir det Wallander!

Puss //Emma


The Conjuring

Sjukt läskig film men bra! Rekommenderar den till er alla, och speciellt att ni ser den på bio ;) Just nu sitter jag på bussen hem, ska bli skönt att få komma hem till sängen.

Puss //Emma


Marstrand

Hejsan!
Den här dagen har verkligen varit upp och ner. Började dagen med att hela jag bara kändes helt ur balans. Valbo lämnade WO mot oss vilket gav oss 3 gratispoäng och därmed gjorde så vi ligger först i tabellen nu! :D När matchen blev inställd följde jag med mamma och bror till Marstrand där vi skulle möta upp min moster och kusin. Jag övningskörde hela vägen och det gick faktiskt rätt bra. Hann inte vara så länge på Marstrand men det var trevligt den stunden det var. Vi åt nu ikväll middag på en italiensk restaurang kallad "Trattoria alberobello". Sjukt god pizza verkligen, åt upp allting! Snabbt hem efter för att byta kläder och nu sitter jag på bussen på väg till stan. Ikväll blir det nämligen bio med några klasskompisar och vi ska "The Conjuring". Vet seriöst inte vad jag har gett mig in på, kommer dö!!

Puss //Emma


Gårdagen

Skolan var helt okej då vi fick sluta tidigare :) Efter gick jag och Nicole ich fikade på Condeco där jag tog en Islatte. Vi kollade runt lite efteråt och sen var det dags att åka hem. Tacos väntade hemma, så himla gott! Sedan var jag och mamma ute och övningskörde och ja det gick la hyfsat :) Blev sedan lite mys och fotbollstittande på kvällen.

Idag är det match mot Valbo hemma! Har precis ätit lite frukost så magen är proppmätt. Tagga!

Puss //Emma


Fredagsfrulle

God morgon :)
Gick upp halv 7 idag för att kunna chilla på morgonen som att typ äta frukost framför någon serie, packa väskan och raka benen. Gjorde mig en kopp kaffe, en macka och en skål med fil och granola. Om jag är mätt? Jo det kan man säga. Tittade på "tonårsbossen" samtidigt som jag åt frukost. Helt sjukt att vissa människor inte har en blekaste aning om vad pengar egentligen är och hur man ska spendera dem. Sitter just nu på bussen i träningskläder på väg till skolan. Går fram till 4 idag, så sjukt segt.. Men vad ska man göra? Ha en bra dag!

Puss //Emma


Sometimes everything goes wrong

Går just nu och lägger mig med tårar som rinner ner.. Varit en tuff vecka med tidiga morgonar och sena träningar samt en hel del tänkande. Till slut pallar man inte och gör något korkat som man egentligen inte alls skulle gjort.. Orkar inte skriva mer nu, godnatt!

Puss //Emma


Halva skolveckan har gått

Morning!
Ännu en tidig morgon då jag idag har tävling och träningslära innan träningen. Mamma kokade riktigt kaffe imorse och till det tog jag mig 1 klyftat äpple och 2 finn-crisp med ost. Äter nämligen frukost i skolan efter t&t så därför blev det bara något litet i magen. Blir gymmet för mig idag igen då jag känner att det är lika bra så att jag kan köra riktiga hela fotbollspasset med laget på torsdag. Tränade en liten del med laget igår och det kändes verkligen bra i knät! :D Sitter just nu i bussen mot skolan. Hoppas ni får en fin dag allihopa :)

Puss //Emma


Kocken i huset

Tjo bror!
Shit vad jag har varit trött idag, men inte konstigt eftersom jag la mig sent igår och gick upp tidigt. När jag kom hem från skolan fick jag ställa mig och laga mat till mig, mami och bror. Makaroner och köttfärssås A la Emma fick det bli ;) Supergott!! Sitter just nu i soffan och har precis målat naglarna. Ikväll väntas det fotbollsträning, dock blir det lugn träning pga mitt knä men jag kan i alla fall träna :D

Puss //Emma


God morgon tisdag

Upp ännu en tidig dag men inte för morgonträning utan nu drar språket igång varje tisdag morgon klockan 08:00.. Kan inte påstå att tyska som jag läser är mitt favoritämne, men vad gör man inte för meritpoängen? ;) En otroligt kall morgon men trots det har solen börjat titta fram för att göra dagen lite varmare. Bara jag som tycker att det är sjukt svårt att veta vad man ska ha för kläder när det är kallt på morgonen och varmt på dagen? Ska se om jag kan sova lite nu på bussen eller vad jag nu gör :)

Puss //Emma


Proteinmugcake

Var först på en liten föreläsning och efteråt hade vi ett litet eget möte för damspelarna. När mina övriga lagkompisar sen skulle ut och springa tog jag moppen till Sportlife. Startade med 15 min cykel och sen blev det armar och lite rygg. När jag kom hem gjorde jag en proteinmugcake som var otroligt god! :D Snart är mamma hemma från jobbet och då blir det en kopp te innan sängen.

Puss //Emma


Kötta på lugnt

Hej allesammans!
Idag blev det att gå upp tidigt, redan klockan 05:30 ringde klockan.. Fixade i ordning mig och tog bussen mot stan klockan 06:20. Väldigt skönt att kunna sova på bussen faktiskt, det ger en lite extra energi. Pga av mitt knä kunde jag inte vara med på fotbollsträning nu på morgonen utan istället gick jag till skolans gym. Fick kollat upp mit knä och som det ser ut är det bara en liten blödning, TJOHOO! Rätt go dag i skolan med lektionerna och efteråt följde jag först med Linn till apoteket. Därefter mötte jag upp Bella och Nicole och åkte iväg till Bellas piercingbutik, där hon skulle byta piercing i tungan. Mitt i brunns träffade jag sedan på Micka och det visade sig att vi skulle ta samma tåg hem så det var ju kanonbra! :D
 
Har precis lagat mig lite mat som idag fick bli 2 fläskytterfiléer och lite wookade grönsaker till det. Ska göra mig en kopp kaffe nu och sedan börja packa väskan inför gym och göra mig klar inför mötet med fotbollen. Blir gymmet för mig idag eftersom resten av laget ska ut och springa och mamma tycker jag ska vänta en till dag med det. Bara att lyda henne..
 
Puss //Emma
 

Söndagsbio med mami

Blev bio nu i eftermiddags med mami. Vi tittade på filmen "Känn ingen sorg" och ja den var helt okej :) Godis och cola zero blev det till det, onyttigt som attans! Men både jag och mamma hade det jättemysigt :)

Puss //Emma


Knäskada

Gårdagens match blev en vinst med 7-1 mot Munkedal! Dock fick jag i andra halvlek en smäll på knät som gjorde att jag föll ihop och skrek som bara den på planen. Ambulans kom men smärtan började gå över så slapp åka iväg till sjukhuset. När jag kom hem från matchen packade jag väskan och tog moppen hem till pappa för att vara med på kräftskivan.

Idag vaknade jag upp med en svullen fot och ett knä som känns lite obehagligt, men annars är det bra :) Jag har verkligen haft tur så att det inte var korsbandet eller menisken.

Puss //Emma


RSS 2.0