Dagens outfit

Sorry för sen uppdatering.. Har haft en lång och seg arbetsdag. Var helt slut efter jobbet då jag gick raka vägen hem. Mamma hade gjort en jättegod middag och kvällen spenderades med henne framför film. Nu är det dags för att sova då det väntas arbete även imorgon.

Puss //Emma


Bränna kalorier

Hejsan!
Har precis ätit upp min havregrynsgröt hörnframför tvn och är nu supermätt. Gick upp 5:45 idag igen men idag blev det faktiskt cykeln iväg till gymmet. Var riktigt tufft idag då jag inte hade någon Celcius eller energidryck med mig. Trots detta klarade jag trappan på 30 min och därefter 20 minuters promenad på curvebandet. Blev sedan lite mage och rumpa innan jag åter cyklade hem igen. Idag är det en lång dag på jobbet mellan 10 och 19.

Puss //Emma


Tillbaka till vanliga rutiner

God morgon!
Idag gick jag upp 5:45 för att få skjuts av mamma till gymmet samt hinna med att träna innan jobbet idag klockan 10. Blev 30 min på trappan och därefter lite mage innan det var dags att röra sig hemåt. Har tagit en dusch och nu sitter jag framför tvn med en skål havregrynsgröt och en kopp kaffe. Nu är det mindre än 1 månad kvar tills jag är tillbaka i Karlstad så det är verkligen hög tid att komma igång med träning och kost igen. Den här sommaren har inte varit den bästa gällande detta då motivationen inte riktigt varit där. Jaja det är bara att komma igång och hålla fokus. Kan även berätta att mina nya Iphone 6s har kommit, wiiie!
 
Puss //Emma
 

Good morning

Idag vaknade jag upp 8:15 och kände mig inte alls pigg.. Bättre blev det ju inte när man tittar ut genom fönstret och ser att det är ännu en tråkig dag. På ett sätt är det ju skönt att jobba när man vet att vädret ändå inte är bra, men man blir samtidigt så deppig när man aldrig får sol. Har precis ätit en god frukost och sitter nu med andra koppen kaffe. Om en stund ät det dags att börja röra sig mot jobbet, hoppas på många glada shoppingpersoner.

Puss //Emma


Cardio

Hejsan!
Idag tig jag sovmorgon och gick inte upp förrän 10:00. Åt frukost med min mamma och klockan 12:00 började jag jobbet. Var mycket folk idag som shoppade vilket var kul då tiden gick extremt fort. Stängde butiken strax efter 19:00 och då gick jag mot gymmet. Blev ett ordentligt cardiopass på 1 timma idag vilket känns otroligt skönt nu efteråt. Började med att gå i trappmaskinen i 45 minuter och efter det gick jag på curvebandet i 15 minuter. Avslutade med lite planka innan jag sedan duschade och gick hemåt. Har ätit lite och bara tagit det lugnt här i soffan nu ikväll. Snart är det dags för sängen för imorgon väntar ännu en jobbdag.

Puss //Emma


Första springturen

God morgon!
Idag vaknade jag 8:15 av mitt alarm då jag hade bestämt mig för att testa gå ut och springa för första gången sen knäoperationen. Sprang väldigt lugnt och inte långt alls då jag kände av i knät.. Väldigt tråkigt att jag fick ont men helt underbart att springa igen :D Vill bara att knät ska bli fullt bra så jag kan göra löpningen till en del av min vardag eftersom jag tycker det är så härligt. Har nyss ätit frukost med mami och snart ska vi iväg till Överby för lite shopping i detta tråkiga väder.
 
Puss //Emma
 

Regniga måndag

Gokväll!
Idag har det regnat näst intill hela dagen.. Känns inte som sommaren har börjat ännu och vi befinner oss redan i juli. Idag började jag jobbet 11:00 och jobbade fram till stängning 19:00. Direkt efter gick jag mot gymmet där jag direkt köpte mig en energidryck med smak av passionsfrukt, supergod! När jag skulle börja byta om märker jag att jag glömt sport bh:n hemma, men som tur var kunde mamma komma med den och då passade även hon på att gymma en stund. Blev inget längre pass idag utan körde 20 min i trappmaskinen och därefter en rumpövning samt en benövning innan vi åkte hemåt. Nu har jag precis tagit en dusch och vi ska alldeles strax äta lite och sedan bara slappa framför tv.
 
Puss //Emma
 
 

Dagarna som gått

I onsdags åkte vi iväg ut på till en mysig restaurang/café där vi firade mormor som fyllt år. Maten var riktigt god och stället där vi åt var riktigt fint och återvänder gärna. Sedan åt vi efterrätt hemma som jag och mamma hade bakat dagen innan. Frusen cheesecake med färska jordubbar och kiwi på är nog en av mina favoritdesserter. Blev en väldigt trevlig dag då även min moster och kusin kom upp så halva släkten var nästan samlad.
 
 
I torsdags jobbade jag större delen av dagen och när jag hade slutat gick jag iväg till gymmet och körde på ett pass. Gick hela 40 minuter på trappmaskinen som är längre än jag gått på länge. Riktigt skönt när man känner att konditionen börjar sakta komma tillbaka. På kvällen dukade vi upp med chark- och ostbricka vilket var supergott samtidigt som vi tittade på matchen mellan Tyskland och Frankrike.
 
 
I fredags jobbade jag till stängningen vid 19:00 och blev då upphämtad av HP för att åka iväg och gymma. Blev lite trappa och därefeter ett rejält armpass. Senare på kvällen hade jag och Jessica myskväll hemma hos henne och där jag även sov över. Vi vaknade upp på lördagmorgonen och hade ett CX pass bokat så då tog vi bilen till gymmet. Började med 20 min i trappan och sedan köttade vi på inne på passet. Därefefter åkte vi hem till mig och åt en god frulle. Tog under dagen en liten tur på torget innan kvällen då vi hade lite fest med alla tjejerna. Vi åt tacos, spelade beerpong och lite andra roligheter. Innan jag och Jessica gick hem till mig och sov där.
 
 
Idag jobbade jag mellan 12 och 16 vilket var ett härligt pass då tiden går så fort. Hann äta en god frukost tillsammans med min mamma innan dessutom. Efter jobbet blev jag upphämtad av henne och så åkte vi iväg och handlade lite. Lagade hemmagjorda hamburgare och en god variant på pommes. Nu är jag så trött och mätt så sitter bara i soffan och tar det lugnt. Inväntar kvällens höjdpunkt som är EM-finalen mellan Frankrike och Portugal. Hoppas på vinst för Portugal nu!
 

Benpass

Hejsan!
Idag gick jag och mamma upp 8:00 för att åka till gymmet och möta upp Jessica för ett träningspass. För min del blev det först 20 min på trappmaskinen och sedan tränade jag och Jessica ben innan vi avslutade med mage. När vi sedan kom hem blev det en supergod frukost, vilket är så gott när man har tränat på morgonen. Ska alldeles strax börja sminka mig för sedan ska iväg till en mysig restaurang/café och fira mormor. Skönt med ännu en ledig dag faktiskt.
 
Puss //Emma
 

Tisdag

Gokväll!
Idag vaknade jag och Jessica upp hemma hso henne runt 8-tiden. Strax efter halv 9 var vi på gymmet och satte igång med cardio först. Blev trappan i hela 30 min idag vilket var verkligen hur jobbigt som helst. Trodde flera gånger att jag skulle svimma men jag tog mig igenom den. Efteråt körde vi på med styrka, och dagens pass bestod av armar. Gjorde sedan en supergod brunch hemma hos mig och sedan klockan 13:00 började jag jobbet. Jobbad dock bara till 17:00 då jag hade tandläkartid idag och skulle bränna bort tandkött inne i munnen, inte det roligaste precis. Hoppas nu att jag slipper all värk med visdomständerna. Ikväll har mormor kommit hit och vi har egentligen bara haft en lign mysig kväll.
 
Puss //Emma
 
 
 

Gott gympass

Hej och hå!
Gårdagen spenderades hemma hos pappa då han hade köpt hem kinamat och sedan tittade vi på fotbollen mellan Tyskland - Italien. Blev en riktig myskväll på altanen där vi tittade på matchen, och det blev en spännande match. Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att jag nyss var på gymmet. Var väldigt trött men bestämde mig trots allt för att cykla dit och köra så gott jag kunde. Visade sig att jag körde på ett ordentligt konditions- / och ryggpass. Började med 20 min på trappmaskinen innan jag trodde jag skulle dö.. Har sjukt dålig kondition om man jämför med innan då jag kunde köra 1 timme. Därefter gick jag i högt tempo på curvebandet i 20 min. Svetten rann som bara den och jag vet inte hur många papper jag använde för att torka bort den. Det var till och med en man som kom fram och sa att jag kämpade på bra då jag gick på bandet. Vad glad man blev och vilken energi man fick av det! :D Nu har jag nyss kommit hem och ska snart åka och hämta hem brorsan och sen taggar vi igång inför kvällens match mellan Island - Frankrike. Hoppas verkligen på vinst för Island nu!
 
Puss //Emma
 

Gym med Saris

Hejsan!
Har haft en liten jobbig period nu det senaste som gjort att jag inte alls har velat blogga. Nu känns det i vilket fall bättre och jag ska försöka bättra mig på att blogga. Idag steg jag upp vid 10 för att gymma med Sara på morgonen. Blev att kötta ben idag och tyvärr känns det i knät nu.. Däremot körde vi på riktigt bra och det var kul så nu hoppas jag bara på att träningsvärken ska komma imorgon. Den här helgen är jag helt ledig från jobb och ska bara ha en lugn och nykter helg har jag bestämt mig för. Just nu sitter jag och äter frukost och sedan ska jag iväg farmor och farfar en sväng och träffa dom. Resten av dagen får jag se hur den blir, spontan som man är.
 
Puss //Emma
 

RSS 2.0