Bra start!

God morgon!
Startade dagen med en god frukost framför Hela kändissverige bakar. Hade svårt att sova på morgonkvisten, kanske beror på allt adrenalin inför SUMMERBURST!!! Sitter på tåget på väg till Nicole där vi ska vara innan vi åker in. Kommer även sova där inatt också så packning är med. Är sjukt taggad inför summerburst nu asså. Hoppas på uppehållsväder bara :)

Puss //Emma



Nyfixade naglar

Idag var vi som sagt och lämnade tillbaka våra datorer. Är nu i stort behov av en ny dator känner jag direkt. Hade lite betygssnack i svenskan och sedan åkte jag, Bella och Nicole till Frölunda och solade. Vid halv 5 fixade jag mina naglar så nu är dom fina men en aning skeva. Har just nu 0% energi i min kropp då jag bara har ätit en bar idag och druckit några koppar kaffe. Nu sitter jag på tåget hemåt och bara väntar på att få äta mat.

Puss //Emma



1 VECKA KVAR!!!

God morgon!
Tänkte börja med att berätta att jag igår arbetade min sista dag på Solliden där jag nu har varit i 5 år. Hade bakat en svartvinbärskaka med marängöverdrag som jag bjöd på. En sista rolig kväll på jobbet var det. Nu framöver är det Lindex som jag kommer vara på. Vet ni vad?! Idag är det bara 1 vecka kvar tills jag tar studenten!! Det känns helt overkligt, helt galet rent ut sagt. Imorgon  och på lördag är det summerburst och på söndag har jag min bal :D Så mycket festligheter! Det enda jag önskar nu är bra väder inför alla kommande evenemang. Nu är jag på väg till skolan för att lämna tillbaka skoldatorn samt ha en sista lektion i svenska där hon antagligen ska berätta hur det gick på NP. Fick reda på att jag klarade NP i matte igår vilket var en underbar känsla :D I eftermiddag ska jag fixa mina naglar, wiho!

Puss //Emma



Soligt

Morning!
Gick upp idag 5:45 och var faktiskt tvungen att äta lite innan jag gick till gymmet i morgonsolen. Det blev 40 min trappmaskin följt av 15 min crosstrainer. Styrkan idag var fokus på rumpa och mage. Träning för mig är hög puls och svett över hela kroppen! När jag kom hem blev det kaffe och päron, mums mums! Har precis tittat på gårdagens avsnitt av Ex on the beach och ska snart sätta mig i solen och jobba på brännan lite ;) Klockan 3 väntar jobb, så ingen vila idag inte.

Puss //Emma



Sista uppgiften på gymnasiet färdig!

Hejs svejs!
Den här helgen och gårdagen har bestått av mängder med onyttighter.. Känner vetkligen besvikelse och en större kropp :( Idag har jag haft min fasta iaf och det har gått helt okej faktiskt. Idag åkte jag in till skolan och gjorde min sista uppgift på gymnasiet som var en engelska redovisning. Sååå skönt att inte ha någonting kvar nu :D Klockan 13 började jag jobbet på Lindex och vid 18 tiden då jag slutade gick jag mot gymmet. Trött, frusen och helt borta fick jag trots allt ändå gått 30 min på trappmaskinen och kört 10 min crosstrainer. Avslutade med att sola i 18 min innan jag kunde få skjuts hem av Linnea. Väl hemma nu ikväll gjorde jag mig en bananpannkaka med kvarg och bär på. Så gott att få riktig energi i kroppen! Nu blir det snart sängen..
 
Puss //Emma



Birthday brunch för Jessica

Hello hello!
Idag började morgonen med en löptur på 1,1 mil i det fantastiska vädret. Blev en snabb dusch och fixade mig för sedan skulle jag hjälpa Jessica att förbereda för hennes födelsedagsbrunch. Det blev jättelyckat och jag har verkligen ätit hur mycket som helst känns det som. Pannkakor, nutella, frukt och bär, våfflor och massor. Supergott och jättemysigt! Nu ligger jag och Jessica i matkoma hemma hos henne. 

Puss //Emma







Freeeeedag

Hejsan hoppsan!
Inget vidare väder idag men jag känner mig ändå pigg nu efter lite frukost och kaffe i magen. Blev mitt hembakade morotsbröd till frukost idag och inte gröt som jag brukar då jag fortfarande var mätt efter all kvällsmat jag åt igår. Nu väntar morgonträning och sedan info kring studentdagen samt psykologi innan jag ska tillbringa min eftermiddag med min favorit Nicole i stan. 

Glömde av bloggandet igår så tar det ganska kortfattat här och nu. NP gick hur dåligt som helst verkligen! Det gick så dåligt att jag inte visste om jag skulle börja störtgrina och riva sönder provet. Jaja, nu är det i alla fall gjort och mattekursen är avslutad. Blev lite shopping med mami igår eftermiddag och fick köpt mig några bikinisar inför magalufresan, känns skönt att det är fixat. På kvällen åkte vi ut till sömmerskan och nu är min balklänning snart klar :D Gymmade en stund tillsammans med mami efteråt innan vi åkte hem.

Önskar er alla en bra fredag!

Puss //Emma







Mos i huvudet

När klockan ringde imorse var det första jag tänkte på att jag skulle få äta frukost. Har sovit dåligt inatt pga att jag varit hungrig men också inför provet idag. Känner mig verkligen helt mosig i huvudet och känner mig varken glad eller ledsen, inga känslor alls helt enkelt. Gjorde mig en ordentlig frulle med gröt och kaffe så är mätt nu i alla fall. Tittade nästan klart hela avsnittet av gårdagens Ex on the beach innan jag fick bege mig ut mot bussen. Strålande fint väder idag så jag borde känna mig gladare.. Kanske är nervositeten? Sitter på bussen nu och får sätta mig och titta igenom matten en sista gång. Får helt enkelt göra det bästa jag kan på provet så får vi hoppas på att det går bra. 

Puss //Emma




Natti natti!

Idag var jag inne i skolan Max 5 min innan vi kunde åka hem igen, så ovärt haha! Fick i alla fall träffat mina goingar vilket va kul :) Tog tåget hem och gick direkt till gymmet för att sola. Måste ju hinna sola upp mig inför balen och allt eftersom solen och värmen inte visat sig tillräckligt. Satte mig en stund efteråt och pluggade på matten som vi ska ha NP på imorgon. Kommer gå sjukt dåligt.. Klockan 15 va det dags för jobb och ikväll var det fullt ös. Fullt på hotellet och dessutom många som jag skulle servera mat till och det blev mycket Engelskaprat. Fick jobba över ca 30 min och när jag kom hem kom Jessica över en stund och så satt vi bara och snacka. Den tjejen är så sjukt galet bra och jag älskar henne enormt <3. Nu ska jag sova eftersom jag ska upp om 6 timmar och har 2 delprov i nationella att skriva bra på imorgon. 

Puss //Emma
Fin himmel när jag gick hem från jobbet.

Quest bar till frukost

Hej svejs!
Trögt att gå upp idag när klockan ringde 6:30.. Tog en celcius, och HP hämtade upp mig vid 7:00 och så åkte vi till gymmet. Passet idag bestod av 20 min trappmaskin följt av ben/rumpa och så avslutade vi med mage. Riktigt sjukt gött pass idag :D Nu är jag hemma igen och till frukost idag blir det en kopp kaffe och en quest bar. Har ju fasta idag vilket innebär att jag inte får äta mer än 500 kalorier. Känns bra just nu men samtidigt jobbigt då man vet att man inte kan äta exakt vad man vill och man måste räkna kalorier på allt. Idag ska vi in vid 12:00 och avveckla vårt UF företag ich sedan slutar vi. Vid 15:00 väntar jobb fram till 21:00. Nu ska jag titta gårdagens avsnitt av Ex on the beach till frukosten.

Puss //Emma








Usch va tråkigt med plugg

Har fått dammsugit hela huset nu idag vilket tog en stund. Rakade sedan mina ben så nu är dom alldeles silkeslena, det är verkligen en underbar känsla. Synd bara att det växer ut så fort igen, inte lätt för oss tjejer.. Satte mig för ca 30 minuter sedan och började plugga matte inför nationella och jag säger bara att det går fruktansvärt trögt. Därför bestämde jag mig för att göra ett blogginlägg nu. Tog lite lätt a-fil och granola nu till lunch, supergott verkligen. Tror jag ska göra mig en kaffe så jag får lite energi till att orka plugga på detta. Egentligen har jag bara lust att gå ner till torget och shoppa massor!! Kanske får bli en paus i pluggandet sen ;) 

Puss //Emma




I'm a fighter

Tjabba tjena!
Gick upp med mami imorse vid 5:45, tog en celcius och fick skjuts till gymmet vid 6:30. Började att ställa mig på trappmaskinen och det flöt på sjukt bra vilket gjorde att jag körde en hel timma på den. UNDERBART! Ca 1100 kalorier brända och svetten bara rann på mig. Körde sedan 10 min gång på curvebandet inna jag avslutade med mage. Handlade lite mat på hemvägen och väl hemma blev det äntligen frukost. Nu tittar jag på gårdagens avsnitt av ex on the beach. Har inga lektioner idag så det blir att plugga matte inför NP på torsdag... Skjut mig känner jag.

Puss //Emma







Snart dags för fotbollsträning

Hejsan hejsan!
Började dagen med spinning på 30 min på morgonträningen och därefter hade vi matte innan vi kunde sluta. Drog mig mot stan och gick runt för att leta sommarklänningar och bikinisar. Fick tyvärr inte köpt någonting men däremot tog jag en sväng till MM Sports där jag fick köpt nudlar och  quest bars. Sov sedan hem på bussen och väl hemma har jag bara suttit och pluggat inför matte nationella. Känner verkligen paniken nu inför detta på torsdag då jag känner att jag inte alls har pluggat tillräckligt. Sitter och fryser som bara den just nu eftersom jag inte äter nått idag. Får se hur det kommer gå att träna fotboll ikväll som jag inte gjort på en månad nu typ. Får nog bli en till kopp kaffe innan det är dags att ge sig iväg.
 
Puss //Emma



Spårat..

Måndag morgon igen och en ny vecka! Förra veckan spårade kosten totalt.. I och med att det var långhelg och jag inte gjorde så mycket utan stannade mest hemma så blev det en del onyttigheter. Förstår verkligen inte varför jag förstör för mig själv så nu när jag hade gått ner. Idag är det fasta i alla fall och det ska bli riktigt gött. Tänkte även börja träna fotboll idag om foten tillåter det. Nu är det varken långt kvar till balen, studenten eller studentresan så nu blir det hårdhandskarna som åker på. 

Puss //Emma













Jag gillar röda dagar

Idag vaknade jag upp vrålhungrig efter gårdagens fasta och gjorde en superstor frukost till mig och min bror. Bananplättar, macka, yoghurt och granola. Mätt blev man verkligen! Skönt att kunna äta frukost ute på altanen. Satte mig sedan och solade innan det var dags att gå till gymmet med Jessica. 30 min RPM körde vi och Ebba, så duktiga. Avslutade med lite rumpa och mage innan vi promenerade hem. La mig då och solade lite till. Nu ska jag strax bli upphämtad av papi för att grilla hemma hos honom. Finns planer ikväll på att träffas alla brudar och grabbar, men får se hur det blir. 

Puss //Emma













Skola och jobb

Har varit en lång dag känns det som idag. Vaknade vid 7:40 och tog bussen in till morgonträningen i skolan. Var sjukt trött genom hela passet och även efter då jag inte hade druckit kaffe. Satte mig på supporten och pluggade lite matte och tog en quest bar innan jag sedan hade muntliga NP i matte. Gick hyfsat bra ändå tror jag. Direkt efteråt tog jag bussen till jobbet och jobbade fram till ca 20:30. Direkt när jag kom hem från jobbet satte jag mig i soffan och satte på Ex on the beach som jag tittar på nu. Snart dags för sängen, längtar tills att få äta mer imorgon. 

Puss //Emma



Hon är så bra!

Har umgåtts med Jessica hela eftermiddagen och har samtidigt fått bakat nyttigt morotsbröd. Ikväll var vi och tittade på några vänner som spelade korpen fotboll, men som tyvärr slutade med förlust. Trogna supportar är vi verkligen som stod i regn och blåst och tittade. Till middag åt vi grillad kyckling och en god sallad och vi avslutade kvällen med mys framför matchen mellan Barcelona och Bayern. Nu är det dags för sängen!

Puss //Emma






RPM

Idag är jag ledig från skolan idag så kunde sova till 9 vilket var väldigt skönt. Gick upp och gjorde mig havregrynsgröt och en kopp kaffe samtidigt som jag satte på gårdagens avsnitt av Ex on the beach. Sedan kom Liv hem till mig och vi chillade framför tvn fram tills vi skulle gå till gymmet för att köra ett RPM pass. Sjukt jobbigt och svettigt! Vi avslutade med lite planka efteråt och sen solade vi. Har precis ätit lite lunch som fick bli bananpannkaka med en ny kvarg på som var jöttegod. Jessica kom även förbi hit och just nu chillar vi framför tvn. 

Puss //Emma




Hur kan folk träna i långbyxor?!

Sov hela bussresan hem och väl hemma fick jag äntligen i mig ett kokt ägg. Fixade lite på ett engelska arbete och sedan åkte jag till torget med Jessica. Vi gick runt och testade mängder med studentklänningar utan att jag hittade någon som såg bra ut på mig. Jessica hittade däremot en jättefin som hon köpte. Gjorde mig soppa till middag samtidigt som jag tittade på ett avsnitt av Irene Huss. Har verkligen fastnat för den serien men tror tyvärr jag har kollat på alla nu :( Efter maten gick jag i världens matkoma och tog ännu en powernap på ca 20 min. Nu ikväll tog jag bilen till gymmet och fick kört på en stund i alla fall. Upptäckte att jag hade glömt shorts när jag kom dit så fick köra i mina långa adidas bycor. Förstår inte hur folk klarar av att träna i långa bycor, blir ju sååå varmt! Svettades sjukt mycket vilket är ju positivt. 30 min på trappan och därefter lite mage fick räcka för idag. Har rpecis ätit lite kvarg nu när jag kom hem och ska snart ta något mer eftersom jag har kalorier kvar att äta hehe. 
 
Puss //Emma






Nu är det slut!

Hejs svejs!
Utgången i lördags med några damspelare och några herrspelare var jättekul. Skrattade massor och dansade runt inne på excet. Igår var det världens lugnaste dag då jag gick upp och tittade film. Tog sedan en promenad till Ica tillsammans med Jessica och gick sedan hem för att göra egen pizza. Godaste jag någonsin ätit faktiskt. Parmaskinka, brieost, pesto och riven ost var mums. Åkte en sväng till gymmet med Hanna och Melissa och körde crosstrainer i ca 60 min. Hade en sjuk cheatday igår vilket inte alls var bra. Känner på kroppen hur man har gått upp.. Besviken på mig själv faktiskt. Nu är det inte ens en månad kvar så nu blir det verkligen att köra på nyttigt. 

Idag hade vi morgonträning halv 8 och det blev 10 min rodd, lite rygg, bålpass och ett 30 minuters spinningpass. Fy vad jobbigt det var men kändes ändå sjukt gött efteråt. Till frukost idag en kopp kaffe efter spinningen eftersom jag har min fastedag idag. Har ett ägg jag tänkte äta nu snart faktiskt innan energin försvinner totalt. Hade bara mattelektion nu innan vi slutade vid 11. Känns knappt som man går i skolan längre. Nu ska jag ta en liten powernap på bussen hem och så får vi se vad som händer resten av dagen. Gymmet ikväll är i alla fall givet!

Puss //Emma
















Hänger med HP

Glömde helt av bloggandet igår men vi hade bara en lektion i skolan innan vi slutade. Träffade HP på eftermiddagen och vi gymmade, badade jacuzzi och myste hela kvällen. Sov sedan hos henne och idag började vi dagen på gymmet. Sedan snabbt hem för att äta frukost och nu tittar vi på när mitt lag spelar. Hoppas på vinst nu!

Puss //Emma































Sleepover hos min gos

God morgon!
Inatt sov jag hos Nicole och vi tillbringade kvällen med film och naturgodis. Typiskt mig att alltid äta för mycket och vaknade med magont. Just nu sitter vi och tittar på Wallander samtidigt som vi äter frukost. Idag har vi en lektion bara, asgött :D 

Puss //Emma






Duktiga tjejer!

Va inne i stan vid 11:30 och mötte då upp Sofia och vi gick till Condeco för att plugga. Hon beställde en kopp te och jag en cappuccino och så satte vi oss för att börja fixa vår engelska redovisning. Satt en lång stund faktiskt och vi har fått fixa mycket så det känns ganska skönt nu. Tog ett varv i stan och kikade in i några butiker innan jag drog mig till tåget. Åt precis min favobar nämligen Questbar så nu fick jag upp lite energi i detta trista väder som vi har. Mot Kungsbacka nu!

Puss //Emma




Lose weight

Hejsan hejsan! 
Idag kunde jag vakna upp 8:30 eftersom jag bestämde mig för att faktiskt få sova ut lite istället för att gå till gymmet. Bestämd vilodag helt enkelt! Imorse när jag vägde mig blev jag överlycklig då vågen visade mindre soffor än vad den gjort på länge. Gick upp väldigt mycket efter operationen då jag inte fick träna som jag ville, vilket gjorde att jag tappade motivationen för kosten också. Låg idag på -9 kg från det när jag vägde som mest under hösten/vintern. 5:2 dieten som jag kör nu fungerar verkligen på mig, trots att jag äter godis, glass och andra onödigheter på helgen. Helt sjukt känns det! Mamma jobbar dessutom kväll idag så vi tillbringade morgonen tillsammans vid frukostbordet. Var så hungrig när jag vaknade så fick bli havregrynsgröt med banan som alla andra dagar hehe. Nu är jag på väg in mot stan för att möta upp Sofia och så ska vi göra klart vår engelska redovisning. Sen efter det ska jag som sagt hem till Nicole och bara ha en supermysig kväll.

Puss //Emma
Här är en bild jag publicerade på min instagram @eemmmaaaas och trots att det ändå gått ett tag mellan bilderna känner jag mig väldigt nöjd. 

Ex on the beach och frulle

Igår kväll tittade jag på matchen mellan Juventus och Real Madrid samtidigt som jag gjorde mig popcorn. Supermys!

Idag började jag morgonen på gymmet. 30 min crosstrainer och därefter körde jag ben/rumpa och mage. Avslutade med att sola i 20 minuter vilket var skönt. Nu ska jag äta frulle samtidigt som jag ska titta på gårdagens avsnitt av Ex on the beach. Nu taggar jag inför en tuff 5:2 dag och senare jobb.

Puss //Emma




Inga lektioner

Hejs svejs!
Imorse stod jag på gymmet vid 6:30 och började då köra arctrainer i ca 30 med intervaller. Vet inte om man riktigt kan lita på hur många kalorier man bränner då det är väldigt individuellt men den visade i alla fall 700 kcal. Körde sedan på med styrka för mage och armar innan jag ställde mig i duschen. Kom hem och åt gröt med banan till frukost, mums va det är gott! Fick reda på att vi inte hade några lektioner idag och att en va valfri vilket betydde att jag kunde stanna hemma. Har kollat gårdagens avsnitt av Ex on the beach och just nu sitter jag och äter bananplättar med kvarg, hallon och ananas på. Riktigt, riktigt gott måste jag säga. Nu ska jag sätta igång och plugga matte.
 
Puss //Emma








Bara 1 månad kvar

Helgen har varit både bra och dålig skulle jag vilja säga. I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt efter torsdagens valborgsfirande. I lördags gymmade jag, var på torget en sväng med Jessica och sedan hade vi förfest hemma hos mig på kvällen innan vi gick till Harrys. Ingen jättelyckad kväll blev det men men. Igår mådde man som man skulle och trots det åkte jag ner och tittade på Kopparberg mot Hammarby. På kvällen hade jag och Jessica en myskväll och då min sista cheatday innan studenten som är exakt om 1 månad idag. Helt sjukt hur fort tiden går! Nu ska jag strax ta bussen ner mot stan och skolan. 

Puss //Emma













Valborg










RSS 2.0