Håltimma!

Hallo,
Idag i skolan kom det några från Kärleksakuten till oss och berättade om sex och samlevnad i 3 timmar, rätt så chill! Idrotten blev inställd så nu har vi bara en so lektion kvar innan vi slutar och kan åka hem :D Jag ska plugga nu för jag ligger efter i rätt mycket just nu känns det som :( ORKAR INTE!! Bara att bita ihop och göra det man ska!

Puss ♥ //Emma



Natti natti!

Det stormar och blåser fortfarande hur mycket som helst, hade varit gött om man inte behövde gå till skolan imorgon! :D har försökt plugga matte men gick inte så bra.. Så istället har jag kollat lägenheter i Göteborg! :D Är så otroligt sugen på att flytta dit och bo där med en kompis :) Så behöver jag inte gå upp så tidigt om jag väljer att gå gymnasium där nere. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, vilket jag inte kommer vara..

Puss  //Emma


1 advent idag!

Go morgon!
Vaknade nyss och nu har jag fått på mig min gosiga onepice ♥ Det är storm ute så det blir nog att hålla sig inne idag och mysa nu när det är första advent och allt :D Håller just nu på att fixa mig lite frukost och måste sen börja plugga på allt vi kommer ha nu som jag inte är färdig med.. PANIIIIIK!! Ska sedan vara med Alexander idag så får se vad v hittar på för något :) Ikväll är det träning igen, som vanligt haha! :D

Puss ♥ //Emma

Glögg och pepparkakor!

Visst kanske det är lite tidigt med glögg och pepparkakor? men det är ju så gott att jag inte kan vänta! Så snart blir att titta på Bonde söker fru och dricka varm glögg och äta goda pepparkakor :D Gick bra på jobbet idag och det är kul för jag lär mig nya saker varje dag, får hoppas på att jag kan få sommarjobb där i sommar! Direkt efter jobbet drog jag till gymmet och körde lite, underbart! Så det är verkligen perfekt att koppla av så nu ikväll :)

Puss ♥ //Emma


Praktik dag 3

God morgon,
ledsen för dåligt bloggande men denna veckan har vi nämligen praktik och jag har varit helt slut och verkligen inte orkat! Jag praoar på Solliden som är ett hotell/restaurang och det blir verkligen stressigt på dagarna med allt folk och så är man helt slut i benen för man går så mycket. Trodde seriöst inte att det skulle vara så jobbigt men det var det! Har fått träningsvärk i armen efter att ha fått arbeta mycket med armarna när man skall göra mat. Nu får jag dra mig så jag inte kommer för sent, tar nämligen moppen nu varje dag. När jag har jobbat klart åker jag till gymmet och sedan hem och plugga!

Puss ♥ //Emma

Hemma spa!

Har precis tagit mig ett bad i badkaret och haft en vit choklad ansiktsmask på mig. Nu har jag ätit lite kvällsmat och sitter i min onepiece och tänkte sätta mig vid datorn en liten stund innan jag skall hoppa i säng!

Puss  //Emma


Upp och hoppa!

God morgon, Idag ringde klockan 09:00 för att klockan 10:00 ska jag och Jessica iväg och gymma! Ska bli så skönt att få träna, har verkligen tappat kontroll över min träning just nu :s sitter just nu och äter en god och bra frukost samtidigt som jag ser på "du är vad du äter" eftersom jag inte hann se det igår ;)

Puss  //Emma


Nu drar jag på kalas!







Myskläder på en fredag!

Hallo,
Äntligen är det fredag och jag ser fram emot en bra helg! :D Kom nyss hem från skolan och satte direkt på tvn och hittade ett bra program på MTV som jag tittar på just nu :D När det är slut ska jag klicka upp tv4play och titta på "du är vad du äter" eftersom jag missade det igår när jag och mami var på Ullared ;) Kan ju berätta lite om våran resa :D Vi var där enda tills det stängde och fick köpt för mycket grejer! :o Allt vi köpte var i alla fall hur nice som helst så jag är glad och vi skrattade så mycket :D Idag har jag varit trött, så imorse slängde jag på mig ett par mjukisbyxor och en gosig tröja! Vädret har varit så otroligt dystert idag så det är verkligen underbart att jag har mina vänner som kan göra så jag får mina skratt ♥ Ikväll ska jag iväg på kalas för Liv för idag fyller hon år, äntligen är hon 15 och har fått sig en moppe, GRATTIS TJEJEN!! :D♥

Puss ♥ //Emma



2 bilder på oss ♥

MOT ULLARED!!

God morgon,
Klockan är nu runt 07:15 och jag och mamma passerar snart kungälv på väg mot ULLRED!! :D:D:D Bara jag och mami skall dit idag och det ska bli såååå kul, det var riktigt längesen jag var där nu.. Hoppade nyss in på Statoil och köpte med oss varsin coca cola, toscabulle och en påse riesen, allt är på topp! :D Nu skall vi bara klara oss igenom hela Göteborg och all trafik men det skall nog gå tror jag ;) Önskar att jag hade haft mer pengar men några slantar får jag  klara mig på + mammas pengar haha :D Tog med mig datorn så nu sitter jag och skriver på den, så använder jag telefonens internet så VÄRT! Eftersom vi fick ledigt idag från skolan så bestämde jag och mami det och det var verkligen en superbra idé! Hoppas ni får en riktigt bra dag för det kommer jag ha! :D

Puss ♥ //Emma



BÄSTA BILDEN !! :D

Mysig dag med Alexander ♥

Först en riktigt go dag skoldag med film på no:n, men maten var dock riktigt vidrig! Efter skolan blev det gymmet en liten stund med Jessica innan jag fick promenera hem till Alexander. Det blev verkligen en mysig kväll med han framför tvn hela kvällen ♥ Nu är jag hemma och skall snart hoppa i säng hade jag tänkt, för imorgon är vi lediga och då ska jag och mami till ULLARED! :D:D:D

Puss ♥ //Emma

Kroppen är trött..

Precis kommit hem ifrån 2 träningar, känns gött i kroppen även fast den känns trött. Måste plugga lite på marknadsekonomin som vi skall ha förhör på imorgon, hehe! Men först blir det vitlöksbaugetter som nu ligger inne i ugnen, mums! ♥ Måste berätta om en sak som hände förut med min mamma :o På väg hem från jobbet när hon sitter och kör i bilen så kommer det fram två rådjur och hon krockade med ett! Det gick som tur bra med mamma och rådjuret klarade sig också, gick dock mindre bra med bilen..

Puss ♥ //Emma





I Skolan

Efter skolan idag drog jag och Jessica och tränade på gymmet! Kroppen är helt död nu haha :) Det var så sjukt kallt att åka hela vägen hem :o Som tur var det varmt i huset när man kom hem ;) Nu ska jag titta på ensam mamma söker :D

Puss  //Emma


morning morning!

Har precis fixat mig nu och skall om en kvart bege mig ut till bussen :) Ny vecka idag igen, alltid lika jobigt att vakna på morgonen.. Har inte orkat blogga så mycket eftersom det känns inte kul längre om jag inte kan fota :( Det känns helt enkelt inte lika kul men jag jag ska försöka fortsätta! Idag efter skolan blir det gymmet med Jessica, kan behövas efter en sån här helg ;)

Puss ♥ //Emma

"Dumpa honom"

Sitter just nu helt ensam framför tvn och tittar på "Dumpa honom", har tittat på tv nästan hela kvällen men familjen men de blev trött och gick och la sig. Måste få till att fixa en ny header snart, Jessica lär få hjälpa mig för hon är riktigt bra på sånt :D Blir sängen efter detta för klockan börjar bli mycket nu..

Puss ♥ //Emma

gammal bild på mig och Jessica ♥

Fel på internet

Goddag!
Internet dog igår så kunde aldrig ladda upp inlägget som jag skrev så därför laddade jag upp det nu. Igår kväll tittade vi först på Idol och sedan på Titanic och åt massa onyttigt, inte bra! Har inte tränat sen onsdags så det känns verkligen inte bra nu! :s Har precis varit hos middag hos farmor och farfar med familjen, inte så ofta man träffar dem äve fall de bor nära. Vädret är kallt och tråkigt så blir en perfekt dag för att plugga som jag inte alls käner för att göra.. Har en recension imorgon som skall vara inlämnad och jag har nästan precis läst ut boken och skrivit vad den handlar om. Bara dags att sätta igång då! Min kameraladdare är borta så, så blir inte några kort med systemkameran på ett tag nu :(

Puss ♥ //Emma






CHOKLADBOLLAR!

Haiiii,
ÄNTLINGEN FREDAG!! ♥ Melissa är hemma hos mig just nu och vi håller på att baka chokladbollar i väntan på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan börja med tacosen :D Får se om vi tar moppen in till Stenungsund sen eller om vi hinner in till Jessicas match :) Riktigt hungrig är jag nu, så skall bli sjukt gott med tacos!

Puss ♥ //Emma





Mys bästis!

Först en dag i skolan och nu fika med Jessica på espresso house, mysigt! Tur att jag har träning ikväll haha! :D


Bonde söker fru!


kroppen är helt slut!

Tjenare,
Onsdagar i skolan är så segt! Har 6 lektioner och det är inga direkt roliga så aa.. Efter skolan idag så tog jag och Jessica våra moppar till gymmet och körde på som vanligt, är helt slut nu!! Har i alla fall kommit hem och fått i mig lite mat och 1 kopp kaffe så det känns lite bättre nu :) Ska snart börja plugga, har en massa jobbiga inlämningar just nu :(

Puss ♥ //Emma



Uggs, mysigt!

skolan snart, wiho!

God morgon!
tredje skoldagen sen lovet och jag är så fruktansvärt trött även idag! Kanske inte var sådär jätte bra att sitta kvar efter mina träningar och kolla när herrarna först tränade och sedan juniorerna? I vilket fall så var det så jag gjorde och kom hem ganska sent.. Snart ska jag ta moppen till skolan eftersom jag och Jessica skall gymma efter så är det bättre att ta mopparna! Så kallt som det är just nu känns det nästan som man tar självmord när man sätter sig på moppen och gasar iväg, så sjukt kallt!! Blir att ta på sig ett par varma skor och ett par mjukisbyxor över jeansen :)

Puss ♥ //Emma



oj så trött man kan va...

Snart 2 träningar!

Hejsan,
Idag var det skola igen, och sista lektionen höll jag på att somna asså! Det är inte bättre nu, är så himla trött och snart ska jag iväg och träna, hur ska det gå? :s Ska ta mig en kopp kaffe snart så jag kanske kan bli lite piggare. Blir först ett träningspass med U-laget eftersom jag har för ont i benhinnorna för att gå ut och springa, sedan ett träningspass med damerna, gött! Äntligen går det att ladda upp bilder igen, ÖVERLYCKLIG!! Går ni tillbaka lite i bloggen och kollar så får ni se när jag har tagit lite bilder på mig med kameran.

Puss ♥ //Emma



Trött tjej!


Fotbollsgalan!

Hejsan,
Då har skolan börjat igen och herregud vad trött man har varit! Dagen har samtidigt gått snabbt och varit bra :) Efter skolan stannade jag och Henrik kvar i skolan och pluggade, vi är så duktiga :D När vi var klara drog jag till gymmet där jag mötte upp Jessica och vi gymmade! Nu är det fotbollsgalan, underbart! :D

Puss  //Emma


SILVERMEDALJ! :D


FINAL IDAG!

Idag vaknade jag av att någon granne förde ett sånt väsen med något, inte okej! Gick upp och gjorde mig en macka och kaffe och kröp sedan ner under täcket igen och satte på "Du är vad du äter" på tv4play. Tog sedan en promenad med hunden och har fått i mig lite lunch för snart ska jag iväg och spela FINAL i CRAWFORD CUP! Blir upphämtad av en lagkompis pappa eftersom min pappa är iväg och jagar just nu och kommer sedan ner för att titta. Nu ska jag sätta på HÖG musik och tagga!!

Puss ♥ //Emma

Arg och ledsen..

Cupen idag tycker jag ändå gick hyfsat bra! Vi kom 3 i gruppen och kom därför inte vidare till semiefinal men spelade ändå bra tycker jag :) Ikväll sedan åkte jag och papi till Ti Amo och åt pizza, mums! ♥  Kom hem sedan och så blev det gräl mellan mina föräldrar och mig om en grej jag inte orkar ta upp.. Just nu sitter jag på golvet med datorn och är både arg och ledsen!! Funderar på att fixa min säng så jag kan lägga mig där och titta på film eller något annat program som jag missat på tvn. Kanske trycka i mig pizza biten som blev över efter att vi åt? Yes så är det FINAL imorgon, får börja tagga imorgon för just nu är jag inte alls pepp.. Inga av mina bilder som jag lägger in på data går att ladda upp så det suger också!!!

Puss ♥ //Emma




Crawford cup igen!

Godmorgon, har precis vaknat upp hemma hos Liv och blev direkt upphämtad av papi eftersom det är samling 14:15 med laget. Ska snart få i mig lite mat och så ska jag börja packa väskan!

Gårdagen så måste jag säga att jag och Liv hade det så sjukt bra inne i Göteborg, fick köpt en del kläder så nu lär månadspengen vara slut.. Kläderna kan jag kanske lägga ut vid något annat tillfälle då jag har tid med det ;) När vi kom hem ifrån Göteborg igår så fixade vi oss och käkade innan vi tog tåget in till Stenungsund och mötte upp några killar. Sen tåg vi bussen till festen som blev helt kaos! Killen som hade festen hans bror kom hem oc så skulle alla dra till badplatsen. Vi var ett litet gäng som skulle dra hem till en annan kille så vi gick i en evighet och när vi väl var framme fick vi inte komma in för han morsa :o Jag och Liv drog ner till Tempo istället och det hände en hel del kul på vägen. Vid 12 kom hennes papi o hämtade oss och så var det dags att åka hem!

Puss ♥ //Emma


Mot Göteborg!


Mot Göteborg!

Nu har jag och Liv vaknat, fixat oss, ätit frukost och tagit moppen ner till stationen för att hoppa på tåget till Göteborg! :D Kommer bli en mysig dag på stan med shopping och fika :)

Puss  //Emma


VI ÄR I FINAL!!

Spelade totalt 4 matcher idag och vann 3! :D Första var mot Warta och vann med 1-0, sedan Lerum där det blev samma resultat 1-0. Nästa match vann Torslanda över oss med 2-0 men vi tog nya tag och vann över Torslandas andra lag med samma resultat som de andra alltså 1-0, haha! Vi kom vidare till semiefinalen där vi mötte det Torslandalaget som vann över oss men vi besegrade dem på straffar!! :D Matchen började med att jag som spelar längst bak klantade mig och de gör mål, men vi fortsatte och fick in ett mål så själva matchen slutade 1-1. Det blev förlängning där ingenting hände, så det avslutades med straffar där vi vann! :D Jag satte min så det är jag nöjd över! Finalen spelas på söndag så det är bara att tagga, men först är det ju cup med damerna på lördag ;) Nu sitter jag i bilen på väg hem och då blir det att hämta upp min kompis Liv och så sover hon hos mig :D Imorgon ska vi nämligen ta tåget in till Göteborg för att shoppa och bara ha det gött! :)

Puss  //Emma


Tagga Crawford cup!!

Vaknade ganksa sent idag, runt halv 1 tror jag det var :o Det var verkligen hur skönt som helst att sova ut ♥ Har inte gjort något speciellt förutom att dammsugit mitt rum och fixat mig. Har kopplat in högtalarna till datorn nu och sitter och taggar med hög musik, för snart är det cup!! Älskar inomhus cuper, så himla roliiiigt!! Idag är det med U-laget så det kommer verkligen bli toppen, älskar det laget ♥ Blir hemma sent idag för matcherna börjar ganska sent och sen beroende på hur långt man kommer så blir det riktigt sent! Ska tvinga med pappa kameran så han kan fota lite, får la se hur bilderna blir men men ;) Maten idag blir pasta och köttbullar, enkelt och gott!

Puss ♥ //Emma







Så här blev bilderna då, hehe!

Kinamat!

Jag och Alexander åt kinamat förut och det var riktigt gott! Blev även efterrätt på det, mums! När vi var mätta så åkte jag till gymmet och cyklade 2 mil och sedan körde jag lite på en annan maskin. Just nu är jag hemma hos Alexander och vi ska se på film :D

Puss  //Emma


Ut och äta!

Har inte gjort något speciellt påhela dagen, men nu äntligen ska jag ta moppen in till torget för att gå ut och äta. Jag och Alexander ska äta på en kina restaurang som heter Dai Loon och det ska bli riktigt gott med mat ♥ Efter det åker jag till gymmet för att träna lite, men nu måste jag dra mig!

Puss ♥ //Emma

Fotboll hela kvällen!

Sitter just nu och tittar på när juniorerna tränar :) Innan detta har jag först tränat med u-laget och sedan med damlaget. När vi hade tränat klart tittade jag när herrarna tränade och nu sitter jag här. Har ändå inget bättre för mig så ;)

Puss  //Emma


Dags att göra något vettigt?

Vaknade innan 12 idag och åt lite frukost och har ätit lite godis som blev kvar från igår.. Sen dess har jag bara legat i sängen med persiennerna nerdragna och tittat på "ensam mamma söker" och "modelljakten!" :D Nu hade jag tänkt gå upp och fixa mig och sedan gå ut för att ta en rask promenad. Har inget planerat idag så vi får se vad som kommer att ske. Har träning ikväll då så det lär ju bli underbart efter gårdagens onyttigheter ;)

Puss ♥ //Emma

HALLOWEEN
















































Kul halloween!

Halloween ikväll var riktigt kul även fast det bara var med familjen :) Fick tryckt i mig en hel del godis också så! Imorgon kommer det upp bilder som jag tagit under kvällen :) Just nu ligger jag och bror och tittar på Scooby doo :D

Puss  //Emma


RSS 2.0