About yesterday

Hej hej!
En trött tjej här idag men mycket ont i min visdomstand som har fått för sig att ännu en gång ge mig värk.. Tänkte berätta om gårdagen då jag och Mikaela åkte hem till Sara för att spendera kvällen där med ostbricka och vin. Blev verkligen en supermysig kväll med skratt och massa gott. Hade dock svårt att somna även denna natten, och vet inte riktigt vad det beror på. Kanske stress? eller så är det något helt annat. Vaknade upp med ont i magen och tröttare än vanligt. Får vila upp mig ordentligt idag om jag ska orka med utgång ikväll vilket är prio 1 på min lista. Har tvättat lite även idag och kollat serier och just nu sitter jag med en kopp kaffe och gottar mig med lite mörk choklad. Hoppas på att värken från tanden försvinner och att jag blir lite piggare.
 
Puss //Emma
Äpple och jordnötssmör

Äntligen tar jag en liten paus från dagens sysslor och sätter mig ner med en kopp kaffe och en skål med äpplebitar och jordnötssmör. Har fått tvätta 4 maskiner tvätt som jag nu väntar på ska torka. Emellan det har jag tagit en promenad till Ica för att handla och fick bära hem påsar på totalt 10 kg vilket jag idag såg som mitt träningspass. Har även tagit en promenad till Amanda för att få låna hennes stavmixer.  När jag om en stund hämtat min tvätt är det storstädning av lägenheten som gäller. En riktigt effektiv dag skulle jag kalla detta!
 
Puss //EmmaEtt tag sen man skrev..

Hejsan svejsan!
Nu var det ett bra tag sen man skrev så tänkte komma med ett litet inlägg här nu. Har ju bland annat varit jul då man var hemma och träffade vänner och familj. Därefter har vi haft mängder med inlämningar och tentor så det har från mina sida varit fullt upp konstant. Denna veckan är jag ledig i alla fall och har kunnat ta sovmorgon och umgåtts med vänner. Igår bland annat var jag med och lirade fotboll med Kau IF, där tempot var extremt högt och där dessa grabbar även hade bra teknik vilket gjorde att jag kände mig ganska liten och hade svårt att hänga med. Jag kom in i det mer och mer och fick faktiskt gjort 2 mål till och med. Idag ringde klockan 9:00 då jag har tvättid vid 10:00. Har nu precis ätit lite frukost som idag blev bananpannkaka och en kopp kaffe. Supermätt nu vilket är bra! Ska även försöka städa här hemma i min lilla lägenhet. Juste, har jag berättat att jag har flyttat till en egen lägenhet?! Jo precis, den 6 januari blev jag ägare till min första lägenhet och jag trivs superbra :D Det var lite om det, och ikväll ska jag, Mikaela och Sara ha myskväll vilket ska bli jättemys.
 
Puss //EmmaRSS 2.0