Tisdagkväll

Blev inget bloggande igår men hände inte särskilt mycket heller.. Va i skolan, pluggade och va på gymmet en stund. Idag var det prov vilket kändes helt okej faktiskt. Var även på Ullevi rehab och nu hoppas jag det händer något. Ikväll har jag varit på fotbollsträning och cyklat. Sitter just nu framför tvn med lite kvällsmat och väntar på att Paradise ska börja.

Puss //Emma







Aldrig mer!!

Hur många gånger har man sagt att jag ska aldrig mer äta godis? Det är en del gånger och trots det har man gjort det ändå.. Men efter kvällens spinningpass då jag hade ätit mängder med naturgodis har jag bestämt mig för att aldrig mer äta sån skit innan ett träningspass. Usch vad jag mådde illa under spinningen.. Skön känsla efter i alla fall. Nu ska jag lägga mig och sova! 

Puss //Emma



Söndagsplugg

Kan börja med att berätta om gårdagen då jag och Liv fick gå upp tidigt för att jag skulle börja jobbet klockan 8:00. Va väldigt trött på jobbet igår men det gick hyfsat for ändå. Slutade 17:00 och fick snabba mig hem för att fixa mig inför Jennys 18-årsfirande. Vi åt god mat, fick cheesecake till efterrätt och de andra tjejerna drack på en massor ;) Själv höll jag mig nykter denna helgen pga att jag tycker det har varit så mycket festande den senaste tiden. Däremot fick jag köra ut mamma och hennes vänninor till baden och även hämta dom 3 på natten, inte lika kul.. 

Gick upp idag och åt frukost med mamma innan hon skulle iväg och golfa, HAHA. Själv tog jag det lite lugnt innan jag tog cykeln till stc och solade. Syns knappt någon skillnad men lite fräschhet tror jag nog ändå. Efteråt köpte jag lite naturgodis som dom hade billigt på Willys innan jag cyklade hem. Fick köra mamma till korvan sen för hon ville ha lite mat och just nu sitter jag och pluggar. Känns jobbigt att helgen redan är över..

Puss //Emma






Fredagskväll med Liv

Liv kom hem till mig förut idag och så tog vi en god fika med kaffe och äppelpaj och glass. Fick skaffat en blogg åt henne dessutom, riktigt kul :) vi mötte upp mamma på Coop och handlade lite innan vi gick hem och gjorde hemmagjord pizza. Hade lufttorkad skinka, mozzarella, plommontomater och ruccola på, sååå smarrigt! Sedan tittade vi på Idol och åt ost & kex. Ingen nyttig kväll detta inte men ack så gott. Nu är min mage sprängfylld och med det säger jag godnatt :) Imorgon blir det upp tidigt för att jobba..

Puss //Emma







Nu händer det äntligen något!

Hejsan! 
Morgonen började lite sådär eftersom jag inte hittade mina husnycklar.. Så typiskt mig!! Kom i alla fall iväg till skolan där jag hade rehab. Fick pratat med sjukgymnasten där och nu äntligen fick vi fixat en tid till mig på Ullevi rehab. Kändes så skönt att det händer någonting, att jag äntligen ska få ordentlig rehab. Så får vi hoppas på att jag är bra snart och slipper den här skadan. Hade bara religion sen och då tittade vi på en film om Jesus. Fick se hela tortyren på han och usch va vidrigt! Nu sitter jag på tåget hem och ska träffa Liv :D

Puss //Emma




Godaste äppelpajen

Blev en sväng till gymmet förut med Liv. 20 min gång på bandet och några magövningar blev det bara. Bättre än ingenting i alla fall. När jag kom hem bad mamma om hjälp att baka äppelpaj som hon ska ha till helgen och självklart ställer jag upp. Asså jag säger bara OMG vilken god paj! Åt den pajen tillsammans med vanilj- och blåbärsglass. Är ju inte hungrig nu när jag lägger mig i alla fall.

Puss //Emma







Känslomässigt

En ovanlig dag blev detta minsann.. Gick upp tidigt imorse med mamma vid 6 och drack en kopp kaffe med henne. Väckte sedan min bror vid 7 då vi åt frukost innan jag satte mig med mitt tal och började öva in det. Till slut kände jag verkligen att det flöt på helt okej ändå så satte mig och tittade ett avsnitt på "Bonde söker fru". Gjorde mig en bananpannkaka till lunch och ca en halvtimme innan jag skulle gå till bussen bröt jag ihop i tårar.. Började tänka på mitt knä, hur trött jag är på att det inte blir bra. Har gått runt med ont fram och tillbaka i knät nu i 4 månader och ingenting känns som det blir bättre.. Känns heller riktigt som att ingen vet exakt hur jag ska få det bra eller vad det egentligen är. Dessutom har jag ju inte kunnat tränat som jag vill de senaste och känt mig deppig pga det vilket har lett till att jag ätit massa skit, vilket i sin tur har gjort mig väldigt stor. Då menar jag verkligen STOR. Vet inte när jag vägde så mycket senast och känns inte heller som jag har någon motivation att göra något åt det heller.. Är helt enkelt bara ledsen och deprimerad.. Så kunde inte åka med bussen idag och var tvungen att sjukanmäla mig trots det att jag kunde hållit mitt tal idag. Känns inte riktigt som folk förstår hur det känns för mig.. Men det känns faktiskt rent ut sagt förjävligt! Känner mig inte fin överhuvudtaget, känner mig bara stor som en elefant, har ingen glädje utan bara sorg. Kanske är extra känslig idag inte vet jag men vill bara att allt ska bli som det va innan. Tog en promenad ner till bryggan förut och satte mig och började läsa en engelsk bok i solskenet. Fick lugnat mig lite, fått lite ny frisk luft och just nu sitter jag vid köksbordet med min mattebok. Har precis druckit en kopp kaffe som sa slurp och ätit ett äpple samt några mandlar. Vi får se hur dagen fortsätter, adjö så länge!

Puss //Emma






Chokladbollar

Hellu hellu!
Gjorde lax och wookad vitkål till middag idag förut och mamma. Efteråt satt jag lite med mitt tal, bakade chokladbollar och fortsatte sedan med talet. Har äntligen skrivit klart det men bra är det verkligen inte och jag kommer verkligen behöva improvisera imorgon. Just nu sitter jag faktiskt och kollar på PH som paus i allt pluggande. Tur att jag börjar sent imorgon så jag kan öva hela morgonen på det för det lär behövas. 

Puss //Emma




Spontanfika

Morgonträningen var seg då jag är så trött på att inte kunna träna som jag vill och känner mig inte alls nöjd med min kropp just nu.. Serverades pasta med en laxsås idag som jag tyckte va väldigt god så åt faktiskt pasta. Tror det va första gången under min gymnasietiden faktiskt. Hade 2 lektioner idag bara där jag inte gjort något särskilt viktigt.. Efter skolan tog jag, Linn och Bella en spontanfika på Condeco. Tog en lyxmuffins som innehöll choklad, hallon och ovanpå va det maräng. Supergod men mäktig! Precis sånt här som jag inte borde äta men som jag gör ändå.. Känner mig lite deppig över min kropp just nu hur den ser ut och är nervös inför talet imorgon. Nu ska jag sova på bussen hem.

Puss //Emma




Tre koppar kaffe

Gick upp med mami idag 5:45 för att kunna skriva på mitt tal som ännu inte är klart än... Att man kan fastna och allt låser sig så som det gjort för mig den här gången är helt sjukt. Har fått A på alla mina andra tal men känner knappast att det kommer att gå lika bra. Blev totalt 2,5 kopp kaffe idag på morgonen! Nu sitter jag på bussen på väg in till morgonträning. Hoppas det finns något jag kan göra där idag.

Puss //Emma




Usch fy blä!!

Hallåååå vänner, bekanta och alla läsare! 
Sitter här i soffan som jag har gjort ex antal timmar nu och försökt få ihop ett svenska tal som jag ska hålla nu på torsdag och där temat är rättvisa. Har helt och hållet inte en idé och känner mig just nu bara allmänt stressad och besviken. Har kommit en liten bit men är långt ifrån klar och hjärnan vägrar samarbeta. Min mormor nämnde jag var här förut och det var kul att få träffa henne. Vi åt en god broccoligratäng som mamma gjorde och tog en kopp kaffe innan hon skulle bege sig hemåt. Usch vad jag hatar när det inte går som man vill med pluggandet och allt bara låser sig. Här på bloggen går ju fingrarna som bara den medan i word dokumentet blir dom stela som is. Lär få sitta uppe hela natten och skriva för att få till något överhuvudtaget. Har druckit några koppar kaffe och ätit lite mörk choklad men inte fickd det mig på bättre humör. Ne, får försöka få till något mer på mitt tal. 
 
Puss //Emma
Girly_M

Cold morning

Hej svejs!
Idag var det upp tidigt redan 5:20 ringde klockan. Tvättade håret och åt frukost framför tvn innan det var dags att gå till bussen. Fick bli att ta på min svarta jacka idag då det var sjukt kallt ute. Var inte speciellt mycket varmare på bussen heller så satt och sov hela resan samtidigt som jag huttrade eftersom det va så kallt. Förstår inte att det tar ca 50 min innan värmen kommer igång på bussen! Lite segt med den tidiga dagen men samtidigt har jag slutat nu vid 2 så ska inte klaga. Nu blir det hemåt och träffa mormor som är hemma hos oss :)

Puss //Emma



Ser det inte lyxigt ut? Plastbestick, plastmuggar och plastglas får vi använda nu under tiden bamba renoveras.. Trött på det och trött på skolans mat.. 

Kaffe är gott

Blev en promenad förut på ca 6 km i lugnt tempons solskenet. Lite blåsigt var det dock men väldigt skönt att röra på sig lite. Hade hörlurar i öronen där det spelades peppmusik så promenaden gick fort fastän det tog säkert ca 1 timma. Har försökt sitta och skriva på mitt tal men allt känns bara som en virvel och kommer inte vidare.. Åt precis en stor sallad med mamma som jag hade gjort i ordning till oss. Nu sitter vi ner med varsin kopp kaffe. Förkylningen känns lite bättre så blir förmodligen skola imorgon!

Puss //Emma




Hemma från skolan

Imorse när klockan ringde hade jag fruktansvärt ont i halsen och var snuvig så fick bli hemma idag. Tog en kopp kaffe med mamma innan hon åkte till jobbet innan jag sedan gick ner och la mig. Sov fram till 10:40 och gick då upp och satte på kaffe igen och åt havregrynsgröt till det. Fy fan rent ut sagt när jag ställde mig på vågen imorse. Kändes som en stor käftsmäll att se siffran på vågen som jag inte sett varit så hög på länge. Känner ju självklart på hela kroppen också att jag är så mycket större. Om jag ändå bara kunde bege mig ut och springa. Har tittat lite på tv, skrivit lite på mitt tal som jag nu ska hålla på torsdag. Tänkte ta mig en promenix sen i det underbara vädret! :)

Puss //Emma




Hemma igen

Då var man hemma igen från en underbar helg i Malmö. Satt ca 3 timmar och fick vänta på centralen men vi roade oss genom att titta på film och sen åt vi thai till lunch. Tågresan gick bra då vi såg film, sov och tittade på datorn samt åt godis. Har ätit så sjukt mycket den här helgen så imorgon får jag dra åt på allting! Har precis fått i mig en kopp kaffe nu medan vi tittar på tv, tror jag ska hämta en kopp till faktiskt.

Puss //Emma









Jag gillar Malmö och denna helgen

God morgon! 
Igår efter vi hade slappat lite på hotellet som vi gjorde en lång stund började vi göra oss i ordning inför middag. Vi hamnade på Steakhouse där vi började med förrätt som va vitlöksbröd och en tomatsallad med mozzarella. Till huvudrätt åt vi en helt underbar pepparbiff med klyftisar och bearnaiesås. Filip beställde sedan in en sjukt god chokladkaka som även jag fick smaka på och det smälte verkligen i munnen. Till maten drack jag ett glas champagne och ett glas rosé, äre kalas så är det! När vi var nöjda och belåtna där gick vi vidare till ett annat ställe där pappa bjöd på en god drink och vi hade det mysigt. Blev en promenad sedan innan det var dags att sova. 

Idag vaknade alla upp helt döda efter den sena gårdagen. Fick dragit på oss lite kläder och gick ner och åt en enorm frukost även idag. Helt sjukt att man kan få ner så mycket mat som jag faktiskt fick ner. Blev en tupplur efter frukosten och nu har vi packat i ordning alla kläder för hemgång. Tåget går inte förrän vid 3 så vi får sitta på centralen och chilla så länge, kan va skönt det.

Puss //Emma





















Pappa 50 år!

Idag vaknade jag upp en kvart innan pappas klocka skulle ringa och väckte bror för att sjunga för pappa. Han fick ett kort som jag gjort till honom där hans present är att han ska bli bjuden på middag. Glad blev han i alla fall. Vi åt en enorm frukost, med allt från yoghurt, bröd och pannkakor. Fick gå upp och vila på sängen och passade på att prata med Nicole, saknar den tjejen såååå! Sedan var det dags att utforska Malmös affärer och sedan fick det bli en födelsedagsfika :) just nu ligger vi inne på hotellrummet och medan pappa tar en tupplur kollar jag och Filip på gårdagens Idol. Skönt och bara slöa lite också.

Puss //Emma










Malmö levererar

Va framme på Malmös station idag vid halv 2 tiden och tog oss till hotellet som inte ligger långt bort. Ett sjukt fint hotellrum fick vi, inte ofta man får
Sova på 5-stjärnigt. Vi har gått runt på
Malmös mysiga gator och bara njutit idag. Tog ett glas cider på en pub i solskenet innan vi gick hemåt till hotellet. Jag och min bror va på
Hotellets gym där jag körde lite styrka och nu ikväll har vi varit ute och ätit på
Restaurang. Sjukt dålig service men maten var helt sjukt god! Nu ligger vi i sängen och ser på tv innan vi strax ska lägga oss.

Puss //Emma































Off to Malmö!

Good morning!
Idag gick vi upp 7 och jag tog en varm go dusch det första jag gjorde. Fixade mig sedan innan vi tog bilen ner till stationen för att ta tåget mot Göteborg. Där satte vi oss på Le Crossiant och åt en stor god frukost. Jag tog en kaffe samt en jättestor salami och briebaugette. Trafikverket stod och delade ut gratis kanelbullar och gissa vem som sprang och hämtade om inte mitt lillebror, haha. Nu har vi precis stigit på tåget som ska ta oss ner till Malmö där vi ska tillbringa den här helgen. Ha en underbar fredag!

Puss //Emma













Mår så sjukt bra av träning

God morgon!
Precis som jag skrev igår gick jag upp med mamma imorse och åkte till gymmet. Celcius gjorde mig pigg och jag orkade trots att jag började gymma halv 7 på morgonen. Får egentligen inte träna men kunde inte låta bli, va tvungen! Hade på mig mitt knäskydd som hjälpte till under passet. 30 min cardio utan belastning för knät och därefter rygg och mage. Inget megatufft pass men känslan bara att träna va underbart. Va så lycklig när jag klev ut från gymmet :D När jag kom hem blev det frukostdags och idag slog jag på stort och gjorde en stekt äggmacka. Yummi! Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, börjar känna att tröttheten kommer smygandes nu så ska ta en tupplur.

Puss //Emma







Skolfoto

Idag va det skolfoto i skolan, usch va jag va opepp på det. Men så va det gjort i alla fall! Åt en god middag när jag kom hem och har suttit ikväll och gjort ett grattiskort till min far som fyller år på lördag. Har även packat resväskan mot Malmö dit vi ska på fredag :D Har ägnat mig en del åt tvn dessutom och har också vräkt i mig en massa onyttigt. Tror det beror på min depression i och med att jag inte får träna som jag vill.. Snälla låt mig bara få bli hel. Nu ska jag sova för imorgon ska jag seriöst gå till gymmet innan skolan så det så!

Puss //Emma









Ångest efter en onyttig dag

Usch vilken seg och onyttig dag det blev.. Ätit allt man kan få i sig känns det som bl.a fröknäcke, kakor, mat, glass  och mycket mer.. Usch! Känns inte bra alls när jag bara suttit still hela dagen och inte kan träna. Deppigt
Deppigt! 

Puss //Emma




En fantastisk vän

Idag gjorde jag jättegoda tonfiskbiffar till middag och efter satte jag mig och pluggade matte. Helt plötsligt när jag sitter där ser jag hur Jessica kommer, vilken överraskning! Inte nog med det har hon en liten present med sig till mig för jag är så Depp över mitt knä. Vilken fantastisk vän jag har verkligen!! <3 Satt en lång stund och bara snackade innan vi satte oss framför tvn och tittade på idol samt Paradise. En spontankväll med bästiiii :D

Puss //Emma
Så fin present jag fick, tack!!

Helgen som varit

I lördags blrjade dagen bra då jag och mamma va på gymmet och kördes CX. När vi sedan efteråt va inne och handlade på Willys fick jag ett samtal från jobbet där de saknade mig. Kaos verkligen, hade helt missat att jag skulle jobba så fick stressat dit. Va en bra dag på jobbet i alla fall! På kvällen kom Sofia till mig och vi förfestade innan vi tog bussen in till stan. Drog till trädgårn där vi hade en galen men rolig kväll :D Igår var jag pigg faktiskt. Jag och mamma gick och röstade mitt på dagen och därefter tog en fika. Tog sedan bilen för att titta på när B-laget mötte SIF :) Handlade lite naturgodis som jag va sugen på samtidigt som vi satt samlade framför tvn och tittade på valvakan. 

Idag var det upp tidigt för att åka in till skolan och rehaba. Har fått ett totalförbud att träna höften och neråt vilket innebär att jag endast får tröna överkropp. Sjukt va deprimerande! Har haft jätteont i mitt knä hela dagen och har verkligen känt ett depp mode. Är så galet trött på att vara skadad nu! Skoldagen va helt okej i sig annars. Satt kvar i 2 timmar på supporten och fick pluggat lite matte. Just nu sitter jag på tåget hem där jag tänkte fortsätta kvällen med att plugga.

Puss //Emma

















Fredagslunch med min favvo

Åh vad jag bara älskar fredagar, så underbara!! Började med träning på gymmet i skolan då det blev lite cykel och sedan överkropp. Avslutades med ett gött bålpass. Åt ingen lunch i skolan utan hade min enda lektion som va religion för att luncha med Sofia på stan istället. Till slut bestämde vi oss för att sätta oss på den nya Le Pain restaurangen. Vi båda beställde en smarrigt god entrecôte och sedan drack vi varsin kaffe på maten. Blev sittandes en lång stund och bara snackade och fick även ett långt skrattanfall. Det är så det ska vara! Just nu sitter jag på tåget hemåt. Har inga planer inför kvällen men blir lugnt för min del. 

Puss //Emma









Harrys quiz

Gokväll! Tog tåget in till stan och mötte upp Sofia på centralen och sen styrdes stegen mot Gina. Fick köpt mina efterlängtade träningstights och även 3 nya par trosor samt ett halsband. Sedan gick vi till ett litet cafe och tog varsin caffe latte och snackade innan vi tog vagnen till skolan. Min första och enda lektion som va engelska hade jag idag. Ikväll var jag, liv, mamma och hennes vänner på Harrys för att äta och köra quiz. Blev en otroligt kul kväll med god mat och kluriga frågor. Nu kollar jag på hela Sverige bakar på TV4 play.

Puss //Emma













Sovmorgon när den är som bäst!

Idag har jag bara 1 lektion som börjar 14:20 vilket innebär SOVMORGON! Haha nej jag skoja bara, jag gick upp 7:15, öppnade en celcius och tog cykeln till gymmet. Körde på gamla STC idag och det var inprincip jag och en till där haha. Helt sjukt va ett nytt gym kan dra åt sig folk och ingen vill längre vara kvar på det gamla. Anledningen till varför jag valde det gamla idag är pga att dom har en konditionsmaskin som jag älskar, vilket inte det nya har. Körde på den i 30 min följt av dips, chins och mage. När jag kom hem var jag rejält hungrig och frukosten blev havregrynsgröt med banan och proteinpulver blandat med mjölk i gröten. Väldigt sött men blev lite choklad ochbanansmak i det hela. Till detta en kopp kaffe samtidigt som jag tittar på gårdagens Paradise Hotel. 

Puss //Emma







Cykel activio = dödspass

Dagen började med rehab på gymmet i skolan. 30 min på cykel, sen stärkning av baksida samt framsida lår och på det ca 20 min bålpass. 2 bra lektioner efteråt innan jag kunde ta tåget hem. Fantastiskt väder med stekande sol vilket gjorde att jag satte mig på balkongen med 2 fitnesstidningar, fun light och en questbar. När mamma kom hem tog vi oss varsin kopp kaffe och delade på en celcius innan vi åkte bort till gymmet. Där mötte jag och mamma upp Liv och Malin och vi körde ett förjävligt jobbigt spinningpass. 1 timma med intervaller i omgångar och avslutade med planka. Känns sjukt bra just nu i alla fall trots att jag höll på att svimma på passet. Blev en proteinshake när jag kom hem innan jag snabbt hoppade in i duschen. Nu har jag satt mig i soffan för att titta på Idol. Ska ta mig något att äta nu strax. 

Puss //Emma
Ingen gröt idag inte!



Börjar bli lite resultat, bara att fortsätta! 






Hemma från gymmet

Idag va det skolval i skolan vilket jag inte var förberedd på, men visste vilket parti jag skulle rösta på i alla fall. Slutade runt 14:20 och satt kvar ca 1 timma efteråt och jobbade matte. Tog sedan tåget hem till pappa och hälsade på honom samt mina 2 bröder. Körde sedan hem, packade väskan och åkte iväg till gymmet. 20 min på trappmaskinen och sedan 10 min på aectrainer. Styrkan idag blev bålrotation samt plankan i olika varianter. Just nu sitter jag helt slut i soffan och funderar på att ta mig något att äta. Snart börjat Paradise Hotel, woho!

Puss //Emma




Slitna jeans och kaffe

God morgon världen! 
Vaknade med en hungrig mage idag och visst finns det inget bättre än att äta frukost då?! Tvättade håret, satte på kaffe och sminkade mig innan jag och mamma åt varsin tallrik havregrynsgröt. Tycker det ser ut att bli en helt okej dag idag trots allt. Första lektionen engelska får jag bara ta mig igenom ;) Ska nu dricka mitt kaffe på bussen så jag piggnar på mig lite extra.

Puss //Emma










Kräftskiva

I lördags körde jag och Jessica ett träningspass på gymmet mitt på dagen. Framåt eftermiddagen kom
HP hem till mig för att vi skulle fixa oss tillsammans innan kräftskivan med laget. Massor med goda räkor och kräftor blev det, lekar, alkohol och mycket skratt. En helt underbar kväll tillsammans med mitt lag :) Det avslutades med att jag, sonne och HP hamnade på Harrys där vi avslutade kvällen bra! Igår blev det en lugn dag hemma med lite bakning osv. Bakade bland annat fröknäcke och en riktigt smarrig kaka. På kvällen hämtade jag mamma som kom hem med bussen efter att ha varit i Stockholm och sprungit tjejmilen. Idag däremot va det upp tidigt då träningen i skolan började halv 8.. Sedan var vi iväg och tittade på valdebatt där ungdomsförbunden ställde upp, väldigt intressant att lyssna på faktiskt. Hade bara en lektion kvar efter det men satt däremot kvar i skolan 2 timmar och pluggade matte innan jag åkte hem. Åt en god middag med mami och sedan åkte jag och HP till gymmet. Körde ca 30 min arctrainer och sedan en benövning samt lite mage. Fick gjort klart de sista talen i matten nu ikväll och missade därav PH.. Ska kolla en stund nu i sängen innan jag somnar.

Puss //Emma






















Övernattning med Jessica

Igår efter skolan mötte jag upp Jessica, Jessica, Sara, Hanna, Linnea & Ebba i stan. Vi började med att sätta oss på uteserveringen på Le Pain där de åt lunch och jag och Jessica drack varsin caffe latte. Sedan gick vi runt i stan och hade det mysigt, kollade runt i affärer osv. Senare framåt kvällen åt jag och Jessica på Jensen och vi köpte även godis på 4-gott. Blev en mysig fredagkväll hemma hos mig där jag och Jessica tittade på film och åt massa godis. Imorse gjorde vi en supergod frukost. Nu ligger vi i soffan och ser på tv innan vi senare ska gå och träna.

Puss //Emma






















Agerar taxi åt mamma

Morning alla glada fredagsmänniskor :D 
Idag va jag tvungen att gå upp vid 5 eftersom mamma behövde bli körd. Hon ska nämligen upp till Stockholm och springa tjejmilen så fick köra henne till busshållplatsen där hon skulle bli upphämtad. Hade jag fått en önskan just nu hade det faktiskt varit att kunna springa igen. Saknar det så otroligt mycket så det går inte att beskriva! När jag va hemma igen kändes det ovärt att gå ich lägga sig igen eftersom jag redan var pig så passade på att raka benen och äta frukost i lugn och ro framför tvn. Verkligen skönt med fredag idag och på skolschemat väntar enbart morgonträning och religion. Solen skiner också vilket gör att den här dagen inte kan bli så mycket bättre. Önskar er en härlig fredag!

Puss //Emma



Slapptorsdag

Idag har jag varit sjukt seg hela dagen verkligen. I skolan var huvudet som en degklump oc även när jag kom hem kändes det likadant. Bestämde mig för att faktiskt vila kroppen idag och köra på ett högt kolhydratsintag, därmed pizza till middag. Jag och mamma åt på en god italiensk restaurang där de serverar tunna goda stenungsbakade pizzor. Ikväll nu har vi tittat på tv och unnat oss lite naturgodis. Ingen jättenyttig vecka det här inte.. Har även så sjukt ont i min käke/tandkött nu igen eftersom visdomstanden bråkar.. Känns verkligen som jag är sjuk fastän det bara är irriterat där inne i munnen. Hoppas på att det kan bli bättre. Nu stupar jag i säng!

Puss //Emma






Vågat klädval

God morgon! 
Skönt med lite sovmorgon idag faktiskt. Tog det lugnt på morgonen när jag fixade mig och tittade på tv samtidigt som jag åt frukost. Vet inte riktigt vad jag tycker om mitt klädval idag.. Känner kanske att det inte passade min kropp just men ändå att det är helt okej snyggt. Tajta jeans och en tröja där man kan se en liten skymt av magen. Jaja, går inte att ändra på nu i alla fall när jag redan sitter på bussen. En fin dag blir det idag, wiho! Har dock min senaste dag idag då jag går till halv 4.. 

Puss //Emma







Tired...

Ännu en sen kväll... Måste börja lägga mig tidigare nu känner jag. Efter rehaben i skolan idag fick jag sjukt ont i mitt knä vilket inte alls kändes kul. I vilket fall så åkte jag och HP och tränade boxning men vi båda var båda lite griniga så blev inget bra pass alls. Sedan åkte vi vidare till andra gymmet och körde styrka. När jag kom hem hade mamma lagat en sjukt god middag och resten av kvällen tillbringade jag framför tvn.

Puss //Emma




Personalfest

Eftersom bloggen har blivit bortglömd nu ett par dagar så ska jag börja med att berätta om i lördags. Jobbade på morgonen och vid 2 kom resten av personalen och alla hjälptes åt innan vi satte igång med festen. Mycket dricka blev det, men också många Goa skratt och mycket dans. Jag hade en sjukt bra kväll iaf! I söndags va det inte lika bra men det kanske var väntat.. Tillbringade hela dagen i soffan ungefär och tacos satt perfekt en dag som den. Igår var det upp tidigt och det kändes i huvudet hela dagen. Sov till skolan och även på väg hem från skolan. Trots det tog jag mig an att räkna klart matten samt dammsuga hela huset. Senare på kvällen gick jag och mamma till den nya STC lokalen som hade invigning. Sjukt nice ställe verkligen! Mitt andra hem kommer det bli ;) Upp tidig idag med och sitter och gäspar nu på bussen. Funderar på att ta mig en liten tupplur, alltid skönt. 

Puss //Emma






















RSS 2.0