Skinnjacka & Converse

Morning morning!
Sitter just nu på bussen på väg in till skolan, fick verkligen springa idag för jag höll på att missa den. Osminkad och riktigt ful men det tänkte jag ändra på efter morgonträningen. Ska ha fys idag med sjukgymnasten på skolan, antar kanske att det är hinderbanan men har ingen aning. Trodde jag skulle ha mycket ondare i min kropp efter simturen igår men känner faktiskt bara av lite i nacken. Vikten går heller inte lika fort ner nu, men kan bero på att min träning inte varit den bästa de senaste dagarna. Vet ni vad?! Fick äntligen bytt ut mina boots som jag haft hela hösten/vintern till Converse idag och även bytt från vinterjacka till skinnjacka. Vet inte än om det var smart eller korkat men än så länge så känns det som ett smart val! :D Är det bara jag som har/har haft panik nu som 18-åring med allt man vill göra och hinna göra?! Jag menar att jag måste boka resa nu till sommaren med min kompis, boka körskolan, jobba för att tjäna pengar, samtidigt hinna med att plugga + träna. Känns som det finns för lite tid.... Är även super avis på alla som åker upp till Stockholm idag på Avicii.. Nu ska jag faktiskt slutta pladdra, men kände bara att jag behövde få ut alla mina tankar och funderingar.

Puss //Emma



Simma

En tuff dag med 2 stycken prov.. Både matte och tyska, och ja matten tror jag gick betydligt mycket bättre än tyskan. Orkar inte tänka på det nu, får helt enkelt se när jag får tillbaka dom. När jag kom hem från skolan packade jag nästan med en gång mina badkläder och så åkte jag till simhallen. Fick köpt mig ett årskort där nu, så det är bara att börja simma. Gick otroligt mycket bättre med simningen än vad jag trodde. Blev 1000 meter bröstsim och 100 meter crawl. Lär ha världens träningsvärk i nacke och rygg imorgon :( Nu har jag precis ätit middag med mami och dig blev det Viktväktarsoppa :D dags att sätta på kaffet nu, inte druckit sen imorse.

Puss //Emma



Vill att min vår ska bli så här
























Mamma fyller år!!

Idag gick jag upp lite tidigare för att jag skulle gå in och sjunga för min mamma som fyller 44 år. Kokade kaffe, gjorde goda smörgåsar, och så fick hon en morotskaka, en bulle och 2 presenter. Jag själv gjorde mig min vanliga gröt med banan på ;) Hann bara vara med på bålpasset i skolan idag, men det är ju trots allt bättre än ingenting. Åt en god födelsedagsmiddag med min mamma när jag kom hem från skolan. Entrecote med en supergod sallad och bearnaiesås. Presenterna som jag hade gett henne innehöll en smartshaker i det ena och i det andra fick hon kaffe med doft av karamell och vanilj samt en liten Anthon Berg choklad. Så till efterrätt blev det gott kaffe och 2 bitar 85% mörk choklad för mig medan min mamma och bror åt god glass. Måste komma igång med träningen ordentligt nu, svårt att hinna med allt plugg bara. Imorgon väntar 2 prov, matte och tyska. Pluggat tyska hela kvällen för övrigt, men kan ingenting av det känner jag. Matten däremot är jag redo för!

Puss //Emma
Rehab på skolan :D



En fin vårdag

Har varit en underbar dag med fint väder och sol :) Hade bara 2 lektioner idag och fick även pratat med studievägledaren. Efter gick jag och Nicole mot stan så jag kunde byta mina byxor, köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år imorgon och passade samtidigt på att köpa 3 stycken questbars till mig :) Var hemma vid ca 3 och fick då träffa mormor som va på besök. Satt ute i solen en stund innan jag sedan tog en powernap i soffan innan middagen. Tog en promenad till Coop och tillbaka och sen har jag tillbringat kvällen framför tv:n och tyska boken. Just nu sitter jag och tittar på "Du är vad du äter". Känns jobbigt att det inte sr blivit någon träning ikväll, men då får kroppen vila upp sig efter gårdagens pass. 

Puss //Emma
Plugg i solen :)

Jag är inte normal

God morgon, god morgon :) 
Den här natten har inte varit en av mina bästa kan man säga. Gick upp klockan 2 för jag trodde klockan hade ringt och sminkade mig, tog på mig kläder osv. Sen när jag tittar på mobilen och upptäcker att klockan bara är 2 mitt i natten går jag och lägger mig igen med sminket på. Sedan ringer klockan på riktigt och jag går upp och tar på mig kläder och så, sen tittar jag på mobilen och ser att första lektionen är inställd.. Jag slänger av mig kläderna och somnar om. Herregud vilken natt kan man säga. Dock har jag ju gjort värre grejer som att duscha mitt i natten, haha. Åt i alla fall en ordentlig frukost imorse som bestod av en kopp kaffe och havregrynsgröt :) Vädret känns faktiskt som vår idag men solen som lyser och det mildare klimatet, underbart! Har för övrigt bara 2 lektioner idag, whop whop :D

Puss //Emma



Gött träningspass ikväll på Sportlife

Precis sjunkit ner i soffan, helt slut i kroppen efter kvällens träningspass. Blev fika med bror och pappa vid halv 6 förut och fick då laddat upp med en caffe latte, en swebar och ett äpple innan jag och mamma sedan åkte till gymmet. Blev först 20 min på step-up maskinen och därefter 30 min på en maskin som liknar crosstrainer men där man inte använder armarna. Totalt gjorde jag slut på mer än 900kcal vilket känns grymt! Nyss åt jag och mamma en supergod omelett och nu sitter vi med en kopp kaffe i handen och några nötter. Myskväll!

Puss //Emma


Shit vilken stor banan!

Hejsan hoppsan! 
Då var första skoldagen på denna veckan avklarad. Våra måndagar är rätt goa så jag klagar inte. Satt kvar efter skolan på supporten och räknade matte. Skulle egentligen haft prov imorgon men det blev framflyttat till torsdag då jag också har ett tyska prov. Vet inte om det är bra eller dåligt, men hade varit skönt att gjort provet imorgon. Har dessutom en del andra grejer som kommer nästa vecka.. Åt som sagt frukost i skolan idag och när jag såg banan som Linnea hade tagit sa jag högt "Shit vilken stor banan!", haha var nog den rakaste banan jag sett. Nu sitter jag på bussen på väg hem äntligen :)

Puss //Emma


Rak banan VS normal banan haha

1 veckas diet har gett resultat

God morgon!
Måndag igen och det är så skönt att nu kunna säga att jag ska fortsätta med att äta nyttigt och träna :) Har kört på diet i exakt en vecka idag och i alla fall har vågen visat resultat. 4,3 kg efter en vecka är jag väldigt nöjd över kan jag säga :D Bara att fortsätta nu!! Sitter och dricker en kopp kaffe nu innan jag snart ska iväg till bussen. Idag blir det frulle i skolan efter teori med fotbollen.

Puss //Emma



Födelsedagsfirande

Vill börja med att berätta att gårdagens fest var superkul! :D Idag vaknade jag och Liv ca halv 12 och så åt vi lite frukost innan hon blev upphämtad. Efteråt körde jag ett yogapass i 60 min, det känns just nu kan jag säga ;) Vid 4 kom mormor, moster och kusin hit och så hade vi födelsedagsfirande för mig och mamma. God mat och därefter god efterrätt. Stod emot onyttigheterna idag och det känner jag mig stolt över. Fruktsallad är minst lika gott om inte godare än allt sött. Känner i alla fall inget dåligt samvete överhuvudtaget. Fick lite pengar och även en massa olika formar så jag nu kan göra mina egna chokladpraliner :D Ska lägga mig och läsa nu lite innan jag ska sova.

Puss //Emma









IKVÄLL FESTAR VI!!









Nu taggar vi helg!!!

Igår efter skolan hängde Nicole med mig hem. Började med att vi satt och tittade på resor men kom verkligen ingen vart.. Resten av kvällen satt jag och pluggade juridik som vi hade prov på idag. Hon roade sig med lite andra saker under tiden ;) Dagens morgonträning var hemsk! Hade hinderbana på gymmet som innehöll både styrka och kondition. Sjukt jobbigt verkligen! Var helt död efteråt men efter lunchen fick jag energi. Provet kändes faktiskt som att det gick bra :D Fick sluta tidigare så just nu sitter jag på bussen hem. Såå skönt med helg nu, och ikväll är det fest whop whop :D

Puss //Emma
En död Nicole på morgonens träning ;)

Hejj Emmas amiigooos/Nicole

Hoppas ni mår superbra för det gör viii! Just nu sitter Emma och pluggar juridik för vi har prov i det imorgon.. så bajs jobbigt men Emma är duktig och pluggar medan jag helt enkelt skippar provet. Så nu sitter jag här och skriver ett gulligt litet inlägg på Emmas populära och klart läsvärda blogg :))
Jag kan väl gör ett inlägg som liknar Emmas så att hon inte tappar läsare pga mitt tråkiga inlägg hehehe
"Skolan idag gick helt okej, det var kallt hela dagen typ så har gått runt och frusit... Men jag och Emma har haft sjukt roligt ändå, det har vi alltid!! Efter skolan så åkte vi hem till Emma, åt en gooood soppa som vi båda verkligen var sugna på! Sen satt vi mest o pratade innan vi satte igång och kollade resor... Det gick åt helvete rent ut sagt, vi blev bara sura.. det är så sjukt svårt att veta vart man ska, vilket hotell osv..
Så aa nu sitter jag i Emmas säng o äter massa russin hehehe, vi (Emma bara) slängde även ihop fröknäcke som nu står i ugnen som vi snart ska knapra på hehe.
Hoppas ni mår lika bra som vii, pussssss

Skjorta igen

Torsdag idag och det är nu 4:e dagen på min diet. Är otroligt nöjd än så länge med resultaten på vågen som jag ser varje morgon :D Blir faktiskt mer motiverad för varje dag då jag faktiskt ser att det lönar sig att hålla dieten och dessutom mår jag faktiskt så mycket bättre. Har än så länge tappat 3,3 kg från i måndags morgon. Går inte att lita helt på dessa siffror dock då jag vräkte i mig massa onyttigheter i söndags och vägde mycket på morgonen i måndags. Känns ändå kul att det går åt rätt håll. Var längesen jag hade på mig skjorta pga att jag tycker den har suttit tajt och för att jag inte alls varit nöjd med min kropp en tid bakåt nu. Men idag kände jag faktiskt att jag ville ha det och det känns inte alls obekvämt, utan nu känns det som jag kan börja ha det igen :D Finns det en bättre känsla?! Trots skadan som påverkar att jag inte kan träna bl.a fotboll och den träning som jag vill har jag faktiskt hittat många alternativ vilket känns så skönt :) Nu ska jag inte tappa detta med att äta massa onyttigt, däremot kommer det självklart påverkas nu när jag ska på fest imorgon.. Det är jag redan införstådd med men då är det bara att fortsätta hålla kosten ordentligt. 

Just nu sitter jag faktiskt i bussen på väg in till skolan. Har faktiskt bara 4 lektioner idag (skulle egentligen haft 5) eftersom sista lektionen då vi skulle haft tyska blev inställd. Efter skolan ska Nicole med mig hem, weeii. Bra dag! 

Puss //Emma


Helt slut...

Hejsan hoppsan!
En lång dag idag då vi började med T&T klockan 8 på morgonen, följt av rehab för min del. Cyklade i 40 min, tog lite foton av min extremt dåliga rörlighet som jag ska ha i mitt arbete. Sen 2 lektioner innan vi skulle iväg till handelshögskolan och få en föreläsning samt rundvisning på skolan. Är helt slut nu.. Inga krafter eller energi kvar och dessutom sjukt hungrig! Sitter på tåget just nu som ska gå om 2 min, ska bli så skönt att bara komma hem.

Puss //Emma
Bjuder på en dålig rörlighetsbild. Jag kommer alltså inte längre ner utan att ramla.

"Du är vad du äter"

Hade bara 2 lektioner idag och efter det var vi på UF mässan. Fick köpt en liten handsprit med doft och en laddare till min Iphone som jag kan ha i väskan ifall min Iphone får dåligt med batteri. Inte vilken som helst heller utan den är rosa med en glittrig rosa sida. Supernöjd! När jag kom hem från skolan blev det en kaffe innan jag gick till gymmet med Jessica. Blev 40 min på crosstrainer och sedan plankan och sidoplankan. Handlade efteråt och väl hemma blev det äntligen mat då jag var väldigt hungrig. Ikväll har jag pluggat lite och sedan tittat på "Du är vad du äter". Nu ska jag packa väskan och sedan lägga mig.




Puss //Emma

Morgontrött

God morgon, och välkommen tisdag. Känner mig en aning trött idag men vem gör inte det när man går upp 05:30? Blev havregrynsgröt imorse och en kopp kaffe, gott gott gott! Vet att jag har nämnt det förut men seriöst bästa frukosten. Vågen visar för övrigt neråt vilket jag känner mig glad över, nu är det bara att fortsätta! Sitter just nu på bussen och ska faktiskt ta och sova fram till centralen nu.

Puss //Emma


måndag

Dagen har varit upp och ner kan man säga. Skoldagen avslutades med opponeringen som gick helt okej och därefter att mina nycklar försvann. Inte det roligaste direkt då det var alla mina nycklar jag äger :( Åkte till Clas Ohlsson direkt efter jag slutat och fick köpt mig ett kombinationslås, skönt att slippa hålla koll på massa nycklar. Sprang sedan för att hinna med tåget hem och väl hemma blev det en kaffe innan jag gick ut och sprang. 6 km blev det i alla fall och det känns bra. Fick lite ont i min ljumske efteråt men det var nästan väntat. Måste tipsa om en bra spellista på Spotify som jag lyssnar på när jag är ute och springer. Du trycker på Browse -> Party -> Teen party. Perfekta låtar att springa till då det är ett riktigt härligt dunk. Ikväll var jag iväg och tittade en liten stund när mitt fotbollslag tränade och nu sitter jag ner i soffan framför tvn. Fick en liten present av våran materialare, HAHAHA!!
 
Puss //Emma

Presenten jag fick, blir alltid kallad bakis i laget efter mitt efternamn för er som undrar ;)
 

Diet start!

God morgon! 
Då var lovet slut för den här gången och nu är det skola ända fram till påsklovet. Ingen morgonträning idag utan idag är det teori på schemat. Idag är det dessutom diet start för mig. Nu jävlar! Finns inga men eller ursäkter nu. Det är bara att köra. Rätt kost och träning! Började morgonen nu med en halv kopp kaffe bara för att få lite energi. Sen väntas frukosten efter fotbollsteorin i skolan. 

Puss //Emma



Varför överdriva?

Det är ju trots allt några som faktiskt läser min blogg. Inget större antal så men några stycken faktiskt. Vill bara meddela att ikväll hade jag min sista onyttiga dag. Vill inte ens tänka på vad jag egentligen har ätit för jag skäms nu efteråt. Jag skäms över vad jag har gjort med min kropp. Hur jag har kunnat missköta den så dåligt. Pinsamt är vad det är! Varje gång jag tittar mig i spegeln vill jag lägga en tår. Ja, så illa är det nu jämfört med hur jag har sett ut. Imorgon är det inget mer socker, inget mer onyttigt och äckligt. Det är dags att ta tag i detta nu på riktigt. 

Puss //Emma



Fika med papi

Blev en gofika med min pappa på Ellas café här jag bor. Vilket otroligt skitväder det är idag, regn och blåst. Fy så tråkigt! Har fått gjort några viktiga samtal och nu är det dags att sätta igång med pluggandet. Fasar för detta varje gång då det är så tråkigt! Tråkigt men nödvändigt, tyvärr.. Finns inga men utan bara att sätta igång.

Puss //Emma



Lite om gårdagen

Gick bra igår på gymmet då jag började köra step up maskinen i 20 min, därefter rodd i 10, magövningar, 90 grader mot vägg 1 min x 5 och till sist lite rehabövningar för min ljumske. När jag var nyduschad och klar tog jag en sväng förbi Jessica och pratade lite med henne en stund och drack en kopp kaffe. Åt en supersmarrig lunch, bananpannkaka med lite goda frukter. Pluggade även lite juridik innan jag bakade morotskaka, så sjukt god blev den. På kvällen tittade vi en stund på melodifestivalen och sedan Irene Huss. 

Idag har jag inte gjort speciellt mycket än. Däremot har jag kört yoga här hemma för första gången i mitt liv. Hittade ett program på youtube som jag följde och nu känns det riktigt skönt i kroppen, trots det att det var hemskt när jag tänjde min kropp. Precis tittat på OS nu och helt underbart att Sverige precis tog GULD i stafetten :D Helt underbart Sverige!! Nu blir det snart en fika med pappa som kommer och hämtar upp mig. 

Puss //Emma






Dags att göra lite nytta!

Hello!
Igår var den värsta deppdagen någonsin... Ingen dejt på alla hjärtans dag och dessutom fick jag tråkiga besked från vårdcentralen. Åt i alla fall en god middag på kvällen tillsammans med min mamma och moster. Idag är en ny dag och just nu sitter jag på Sportlife och väntar på att få sola innan jag ska köra lite rehab. Skitkul att vara skadad..... Vill bli frisk och kunna träna fotboll framförallt just nu!

Puss //Emma
Starta dagen med en god frukost!

Ledsen, arg och besviken..

Hejsan hejsan!
Träningen igår gick inte alls som jag tänkt mig. Var med i ca 5 min bara eftersom jag hade ont i min ljumske. Så besviken!!! Idag var jag nere på vårdcentralen för att kolla upp min skada. En stund som var hemsk! Fick pratat med en doktor som sa att jag ska fortsätta min rehabilitering.. Kom sen en annan doktor som klämde att jag brast ut i gråt. Är bara ledsen och arg just nu..  Känns som värsta dagen på länge. Glad alla hjärtans dag på er förresten!

Puss //Emma




Laddar upp inför fotbollsträning

Åt lite god mat förut och laddar inför kvällens fotbollsträning. Känns att kläderna har blivit tajtare osv, men det får jag försöka glömma nu. Ska bli så sjukt kul att kunna träna igen nu! Pratade precis med mamma också från sjukhuset och allt hade gått bra. Känns otroligt skönt att höra från henne att allt gått bra och så. Ska packa ihop det sista nu och förbereda mig.

Puss //Emma



Omelett

Tjena tjena :)
Precis ätit en god omelett gjord på ägg, skinka, tomat och kryddor. Att en sån enkel grej kan vara så gott! Är i alla fall sjukt mätt just nu. Ska fortsätta plugga lite matte just nu. Känner mig otroligt taggad inför kvällens första fotbollsträning på ca 1,5 månad. Har inga höga förväntningar på mig själv överhuvudtaget, men ska bli kul :) 

Puss //Emma




5 km döden

God morgon!
Mamma väckte mig runt kvart i 9 idag så jag skulle vara vaken med henne innan hon skulle åka in till sjukhuset. Hon ska nämligen opereras idag min lilla mamma, önskar henne all lycka till! När hon hade åkt bestämde jag mig för att gå ut och springa. Är trött på att bara ligga still och äta skit. Vågen visade dessutom hemska siffror så nu får jag ta tag i min kost och träning! Kanske inte bästa vädret med snöregn och blåst i ansiktet men jag hade bestämt mig och 5 km blev det. Detta är egentligen ingenting för mig men nu när jag är förkyld och inte tränat på snart 1,5 månad så var det rena döden. Tog mig ca 40 min att springa 5 km, så ni kan tänka er min kondition nu. Jag sprang i alla fall hela vägen :D Avslutade med plankan 1min x 3 när jag kom hem. Nu har jag duschat och gjort mig frukost som jag äter framför OS. 

Puss //Emma






Släktkalas för mig

God morgon :) 
Igår hade vi släktkalas för mig hos pappa då min farbror, farmor och farfar kom och firade mig. Jag och pappa hade ordnat en helt egen planka med massa goda frukter, 3 sorters kallt kött, potatissallad och bröd. Så otroligt enkelt att göra sitt egna istället för att köpa färdigt. Till efterrätt blev det prinsesstårta som jag hade bakat helt själv och mina små kakor som jag gjorde. Allt var uppskattat och omtyckt så det var roligt :D Fick pengar, precis som jag hade önskat mig. 
 
Idag ska jag åka hem till mamma igen, hon kommer och hämtar upp mig efter jobbet. Ska plugga lite hade jag tänkt då jag har 2 prov nästa vecka. Sen så får vi se vad dagen har att bjuda på!
 
Puss //Emma
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma hos pappa

Hej hopp!
Har suttit och tittat runt på olika bilskolor idag vid frukosten. Svårt att veta vad jag känner för om jag vill ta en intensivkurs eller inte. Vid halv 3 kom pappa och hämtade mig så åkte vi till Willys för att handla inför släktkalaset imorgon. Vi ska göra egen planka och så har jag börjat baka prinsesstårta och även gjort goda kakor som ni ser på bilden nedanför. Blir en lugn kväll framför tvn ikväll :)

Puss //Emma




Marabou Oreo

Ikväll har jag fått övningsköra lite med mamma och vi köpte även den nya Marabou chokladen Oreo. Detta är nog min favorit nu måste jag säga, såå otroligt god! Dags att lägga sig i sängen nu och sova så jag blir frisk.

Puss //Emma



Soffhäng

Tjena tjena :)
En sjukt seg söndag då jag inte har gjort något vettigt överhuvudtaget. Har suttit och tittat runt på resor, sååå underbart verkligen. Värmen, miljön och allt är bara helt fantastiskt. Vill åka nu! Just nu är mitt liv så fruktansvärt tråkigt verkligen då det inte händer speciellt mycket när jag är sjuk. Ligger för det mesta i soffan med tv:n påslagen eller så äter jag. Hoppas på att kunna träna nu snart då jag just nu ser ut som en liten michelingubbe. 
 
Puss //Emma
 
 
 

Frost

Precis vaknat nästan och ligger nu kvar i sängen en stund för att bara vila. Igår var jag hemma hos Jonna för att fira hennes 18-årsdag. Vi blev bjudna på både tacos och prinsesstårta hihi. När de andra sen skulle ut så tog jag och Jessica bussen hem. Satte mig i soffan med min påse med naturgodis och en Vitamkn Well dryck och tittade på Frost. Så himla söt film! :D Nu har mamma precis vaknat så kanske får pallra mig upp ur sängen. Hostan sr inte direkt blivit bättre :( Åhh det enda jag vill just nu är att träna!!! Snacka om att min kondition kommer vara på botten!! 

Puss //Emma



Hemmaspa

Hejsan svejsan!
Idag vaknade jag upp vid 10 och åt en stor god frukost tillsammans med min mami och bror. Bestämde mig sedan för att ha ett hemmaspa helt för mig själv och bara koppla av. Duschade, rakade benen, gjorde fotspa, fixade naglarna och gjorde mig en vitaminjuice till detta. Vitaminjuicen är verkligen ingenting jag rekommenderar då jag knappt klarade av att dricka upp halva glaset. Konsistensen och frukten och grönsakerna tillsammans gjorde mig illamående men det ser ju trots allt väldigt fint ut på bild :) Om ca. en timma ska jag iväg till min kompis Jonna som fyller 18 år idag och fira henne med några till tjejer. Ska bli jättekul! Kan tyvärr inte hänga med ut efteråt då jag fortfarande är förkyld med en hemsk hosta och snuvig, så det är inget jag orkar känner jag. Otroligt tråkigt eftersom jag var supertaggad på detta men inget jag kan göra något åt just nu.. Nu är det dags att bestämma vad jag ska ha på mig ikväll. Så himla svårt att bestämma sig och känns som att man aldrig hittar något att ha på sig. Hoppas ni får en bra lördagkväll :)
 
Puss //Emma
 
 
 

"Lyckan i LA"

Hej svejs! 
Har faktiskt inte haft feber sen imorse så har inprincip haft en feberfri dag :D Har inte gjort speciellt mycket idag utan har legat i soffan hela dagen och tittat på 7 avsnitt av "Lyckan i LA". Ja vad gör man inte när man ar tråkigt? ;) Haha, tycker det ändå har varit kul att kolla på alla avsnitt. Åt tacos förut med min mamma och bror, supergott! Har ingen extrem hunger, men det beror nog egentligen på att jag inte rör mig så mycket heller. Hostar extremt mycket och det gör sååå ont i bröstet, några tips på vad som hjälper? :) Sitter just nu och äter chips med min mamma i soffan. Tjockis är jag.. Hoppas ni andra har haft en bra fredag idag i alla fall. Förresten ar vi sportlov nu vilket är hur skönt som helst! :D Ber till Gud om att han ska göra mig frisk nu.

Puss //Emma



Feber

Halli hallå!
Gårdagen var hemsk med all feber jag hade. Frös och svettades i omgångar och hade ont i både huvudet och magen hela dagen och även natten. Jag och min bror gjorde pannkakor igår som blev sjukt goda! :D Det var ungefär det jag åt igår. 

När jag vaknade imorse hade jag 38,9 graders feber och frös och svettades. Men efter tabletten försvann det som tur va och då svettades jag bara. Tog en dusch vilket var otroligt skönt och sen gjorde jag mig frukost som fick bli macka och te. Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv. Vill bli frisk nu!

Puss //Emma



Fryseeeeer... :(

Debatten jag skrev i skolan tror jag blev bra, kändes så i all fall. När jag var klar vid halv 11 åkte jag hem med bussen direkt. När jag kom hem drack jag och mami lite kaffe och just nu sitter jag i soffan och fryser som bara den. Feber igen, usch vad jag hatar det. Ont i hela kroppen men framförallt i huvudet och magen. Blir soffan för mig hela dagen ser det ut som nu. 

Puss //Emma

Då har jag också blivit sjuk...

God morgon :)
Vaknade upp med ont i halsen och bröstet, och känner mig svag i hela kroppen. Knappt att jag okade gå upp för trappan asså. Som tur var va mami hemma så hon kunde ordna frukost och så till mig. Annars hade jag förmodligen inte ätit något eftersom jag har ont i magen och huvudet också. Förmodligen hade jag feber eftersom jag frös och nu efter tabletten svettas jag på bussen. Fick ta av mig så jag sitter i en t-shirt och ändå svettas jag, medan folk sitter i stora jackor och mössor. Enda anledningen till varför jag går till skolan idag är att vi har svenska nationella. Ska skria en debattartikel och det är vara att hoppas på det bästa. Efteråt åker jag hem direkt! 

Förresten, är det bara jag som hatar Jeppe i Paradise Hotel!!??

Puss //Emma



Födelsedagspresent

Nu kommer det som jag minst ville skulle komma.. Jo en förkylning. Kände det redan imorse att kroppen var orkeslös och svag samt att halsen va lite tjock. Gick ändå på morgonträningen (rehab) och körde lugnt. Sen kom Nicole till skolan, vilket faktiskt gjorde att jag stod ut i skolan idag 2 lektioner. Fick en riktigt fet present eftersom hon tycker att jag inte ska gå ner i vikt verkar det som haha. Men hon valde ändå precis det jag tyckte om :D En coca cola zero, en stor påse naturgodis, 70% choklad och en chokladask samt ett fint kort. Älskar dig min fina Nicole! <3 I alla fall åkte jag hem innan sista lektionen eftersom jag verkligen kände att jag inte kunde koncentrera mig. Middag idag blev med pappa och min bror på Sibylla. Åt kebabtallrik, vilket var varken nyttigt eller bra för min kropp. Nu ikväll har vi städat hela huset så nu blir plugg innan det är dags att kolla på PARADISE HOTEL! :D 

Puss //Emma

Restaurangfirande

Tänkte berätta lite om vad som hände igår på min födelsedag. Efter skolan drog jag, Linn och Bella till stan för att ta en födelsedagsfika. Blev till slut att vi hamnade på Franks Coffee. Riktigt god blåbärspaj! Vid halv 6 mötte jag upp min mamma som var bestämt för att gå till en restaurang som jag inte visste. Som överraskning var mormor med och så gick vi tillsammans mot restaurangen där hon hade bokat bord. Va en fransk restaurang som heter "Ma Cuisine" som hade otroligt god mat. Till huvudrutt åt vi alla oxfilé och potatisgratäng och jag drack Rosé vin, och till efterrätt valde jag Crème Brûlée. Vid halv 10 var vi hemma och klockan 10 såg vi på Paradise Hotel. Jag är verkligen jätteglad över alla gratulationer jag fick och min dag var superbra! :D

Puss //Emma










Mammas efterrätt


18 år idag!

Good morning, and Happy Birthday to me! :D Imorse väcktes jag av att mamma kom in och sjöng för mig med en bricka i handen. Fick rosor, ett tänt ljus, frukost på sängen, ett paket och Triss samt ett fint skrivet kort. Min 18-årsdag kunde inte börja bättre! Har redan fått många fina gratulations sms och även ett samtal från pappa och bror. Just nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Ser fram emot en underbar dag då jag får träffa mina kompisar och fira lite efter skolan. Sedan kommer mamma ner till stan och vi ska avsluta dagen med en middag ute på restaurang. 

Puss //Emma






Sista träningspasset som 17-åring!

Blev ett sjukt gött träningspass nu ikväll tillsammans med HP, och också mitt sista träningspass som 17-åring. Först 50 min RPM då jag svettades sjukt mycket och kände mig yr efteråt och efteråt körde vi rumpa och ben. Nu har jag nyss kommit hem och precis druckit upp min proteinshake. Dags för lite plugg nu i väntan på Paradise Hotel :D

Puss //Emma

Sista dagen som 17-åring

Den här dagen har börjat så sjukt bra! När jag satt på bussen ner imorse till skolan får jag ett pim där det står att opponeringen som jag skulle ha är inställd. Inte nog med det så när jag och Linn kommer till skolan så står det att våran matte också är inställd vilket innebär att jag bara hade engelska 1 timma imorse. Så redan halv 12 satt jag på tåget hem igen. Fixade några snabba saker på torget innan jag gick hem och gjorde mig lite lunch som jag äter nu. Plättarna som blev över och lite god vaniljyoghurt. Nu sitter jag och tittar på reprisen av Melodifestivalen eftersom jag missade den i lördags. Glad tjej här i soffan :D

Puss //Emma




Måndag

God morgon!
Sitter just nu och äter havregrynsgröt med blåbär och kokos, supergott! Mamma hade satt på nybryggt kaffe imorse som fanns till mig när jag vaknade också. Hade dessutom sovmorgon idag eftersom jag börjar 10 istället för 07:30. När jag ställde mig på vågen imorse ville jag inprincip bara gråta, så nu nämner jag inget mer om det.. Ha en bra dag!

Puss //Emma

Chokladbollar

Bestämde mig för att avsluta den här söndagen med att göra lite chokladbollar. Finns det något godare?! Tycker i alla fall att det är hur gott som helst. Dags att lägga sig nu för att orka upp till skolan imorgon. Skönt att vi har sovmorgon i alla fall. 

Puss //Emma



Plättar

Fick bli plättar till lunch eftersom jag kände mig väldigt sugen på det. Istället för vetemjöl använde jag mig av rågmjöl vilket innebar att man va tvungen att ha mer mjölk i smeten för det blev som cement annars, haha! Till plättarna tog jag kvarg och blåbär och tillsammans smakade det gott :) Nu är det plugg som gäller!

Puss //Emma




Springa är glädje!

Hej alla underbara!
Eftersom det är så soligt och underbart väder idag bestämde jag mig för att gå ut och ta en powerwalk längs havet. Helt underbart att titta ut efter det blåa havet och se hur fint solens strålar gör att vattnet och snön glittrar. Samtidigt har jag peppande musik i öronen som gör att jag inte känner mig ensam en sekund. Efter halva vägen alltså 3 km och jag skulle vända bestämde jag mig för att försiktigt testa och springa hela vägen hem, och vet ni vad?! Det gick bra! :D Visst kände jag lite, men jag tog det försiktigt och långsamt så det funkade. Fattar ni?! Första springturen på 3 veckor!! :D Går inte att förklara den glädjen i mig just nu. Lyser som en solstråle :D Så totalt blev det 3 km powerwalk och 3 km jogging. Jag är stolt! Nu ska jag köra lite styrka innan jag hoppar in i duschen. Dagen kunde inte ha börjat bättre för mig.

Puss //Emma










Födelsedagsfest!

God morgon!
Lite seg och sliten idag efter gårdagen men nu när jag äter lite frukost och får i mig lite kaffe så känns det bättre. 

Igår flög hela dagen förbi kändes det som. I alla fall på kvällen åkte vi hem till en lagkompis för att fira 3 stycken som har fyllt år. Vi åt tacos, kladdkaka, massa gott och drack. En helt galen och sjukt rolig kväll :D Tack alla!

Puss //Emma















Gårdagen

God morgon!
Har precis vaknat till lite halvt sådär och när jag ser att klockan var halv nio var det lika bra att vakna på riktigt. Väldigt skönt att ligga kvar i sängen verkligen :)

Tänkte berätta om gårdagen eftersom jag helt glömde av att blogga igår. Jo jag fick ju sovit 7,5 timme och kände mig faktiskt pigg inprincip hela dagen. I början av kvällen var det bara jag och min bror hemma och då ville han att vi skulle gå till Ti amo och äta pizza, vilket vi gjorde. Så söt han är som bjöd också. Helt proppmätt var jag efter att nästan tryckt i mig en hel pizza lämnade vi och gick mot Coop där vi köpte smågodis, en Ben & Jerry och en coca cola zero. Vid 9 var mamma hemma igen och då satte vi oss i soffan och tittade på "Hobbit" och myste. Första godisbiten för mig på en månad!! Hehe gott, men shit vilken onyttig kväll det blev... 

Puss //Emma






RSS 2.0