Jag får springa!!!

Positiva besked hos sjukgymnasten idag! Jag får äntligen börja springa, asså det känns nästan overkligt. Sist jag sprang var i juni, alltså 6 månader sen snart 7! Testade att springa i 5 min och det gick bra :D Får ju ta det lugnt nu i början, men allt känns bara så bra. Har fått inhandla den sista julklappen och snart är det dax för julbord. Har bara ätit lite frukost idag och känner mig lite hungrig nu hehe.

Puss //Emma



Crazy weekend

Vilken helg det blev.. Hade en grym förfest hos Ebba med massa tjejer innan vi sedan drog till Harrys. Jag säger bara att det blev too much alcohol! Men vi hade sjuukt roligt!! :D Hade inte alls lika kul igår då jag låg i soffan mestadels av dagen.. Blev lite bättre framåt kvällen i alla fall. Det värsta du kan göra är att blanda vilket jag gjorde.. Idag mår jag bättre även fast jag är lite sleten. Vaknade runt 10 och började nästan med en gång skriva på min inlämningsuppgift som ska vara inne senast på julafton. Åt lite frukost innan jag fortsatte skriva och sen skickade jag in den. Nu hoppad jag bara på ett A som jag tycker jag förtjänar då jag kom upp i 6,5 sida. Har lagt väldigt mycket tid på den inlämningen kan man säga. Just nu sitter jag på bussen ner mot stan för att träffa sjukgymnasten. Har haft lite nedgångar med mitt knä, vilket suger.. Hade velat komma igång med jogg idag men vi får la se. Ikväll är det julbord på jobbet med personalen. 

Puss //Emma


















HelloDarling UF

Hej allesamman i juletider! Jag och tre vänner från klassen har startat upp ett UF företag och vi säljer spetstrosor i 6 olika färger och i storlekarna S-L. Färgerna vi har är Svart, Vit, Rosa, Blå, Röd och Lila. Låter det intressant? Vi har styckpris på 40:-/Trosa eller paketpris på 100:- för 3-pack. Självklart får man välja färger helt själv. Vi finns på Facebook under namnet HelloDarling UF för mer info. En perfekt julklapp till en vän, en partner eller till dig själv!

Puss //Emma



Jullov!!!

Hejsan, igår fick vi äntligen jullov och hade avslutning i skolan. Lite mysigt var det trots allt. Sedan gick vi runt i stan och jag fick köpt klart nästan alla julklappar nu. På kvällen mötte jag upp tjejgänget och vi hade julmyskväll tillsammans med julklappsspel och härligt snack. Idag sov jag ut till 10 och vi åt lite frukost tillsammans. Har skrivit lite på min inlämning som ska in innan julafton och är snart klar med den. Nu är vi på väg för att köpa lite julklappar. Ikväll blir det fullt ös medvetslös! 

Puss //Emma




Fredaaaaaag

Hejsan svejsan!
Gick upp tidigt med mami idag och fick skjuts till gymmet. 1 timma totalt med cardio och styrka kändes sjukt bra. Blev sedan gröt och kaffe till frukost. Nu sitter jag på bussen ner mot skolan för lite julavslutning. 

Puss //Emma




Dåligt bloggande

Har varit dåligt bloggande de senaste dagarna för min del men har varken haft ork eller tid. Har bland annat bakar lite julgodis, varit på Liseberg och lite annat smått och gott som ni ser på bilderna här under.

Puss //Emma





























HP som la upp på snapchat ;)



Kvällsmys

Efter en go fysträning med laget så kom jag hem och tog mig en go kopp varm
Choklad med grädde och minimarshmallows samt en god macka. Tyckte jag förtjänade det! Mamma bjöd på pepparkaka och skumtomte och svag som jag är föll jag för frestelsen, supergott! Inte lätt nu i juletider....

Puss //Emma



Medvetslös

Tjabba tjena!
Gick upp med mamma idag och fick skjuts till gymmet. Tog en celcius innan och idag blev det ca 37 min crosstrainer och 600kcal mindre. Lite rygg och mage innan jag skulle duscha. När jag kom hem gjorde jag mig en jättegod frukost som bestod av ägg, proteinsmoothie och kaffe. Tog sedan bussen till skolan trots att vi haft många frivilliga lektioner. Fick fixat med budgeten och inköp till vårt UF-företag. När jag kom hem var jag vrålhungrig så pt lite mat. Har tagit en vilopaus i soffan nu i 20 minuter och ska nu börja packa inför fotbollsfys med laget. Är hur trött som helst och hade bara velat vara hemma och ta det lugnt.. Men icke pucken pö, snart ska det tränas! 

Puss //Emma







Shopping och middag med bästis!







Bilder från helgens utgång







































Early morning

Upp och hoppa tidigt idag! Åt frukost tillsammans med min mamma idag innan hon åkte till sitt arbete. Har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen, som rygg, baksida lår, axlar och mage. Men äntligen gött med lite träningsvärk :D Idag har jag samhällsprov som jag pluggat på en del, men som jag fortfarande känner mig tveksam på.. Ber till Gud om att det går bra!

Puss //Emma



Yeah it's friday!

God morgon!
Trots regn och rusk är det äntligen fredag och det är så skönt :D Känns som jag längtat hela veckan på att den här dagen skulle komma. Blev en tallrik gröt till frukost så är mätt som en plätt. Är på vägen till dagens morgonträning, ska bli skönt att träna lite. Tänkte ta en liten powernap nu på bussen nu så jag är lagom pigg tills vi är framme. Ikväll vankas Harrys och jag är sjukt pepp!

Puss //Emma



Varm choklad

Ikväll var jag på fysträning med laget. Inte för att jag kunde göra allt det som dom gjorde men gjorde det jag kunde. Kul att träffa alla igen verkligen :D När jag kom hem blev det en stor kopp varm choklad med grädde och minimarshmallows, mumsigt!

Puss //Emma



Gårdagens pepparkaksbak









Fika med goa vänner

Körde på med 30 min cykling på rehaben, följt av bäckenlyft och bålpass. Kändes skönt att äntligen få röra lite på den här kroppen. Hade 2 lektioner idag och det gick väldigt snabbt. Satte mig på supporten med en kopp kaffe och pluggade svenska i 1,5 timme innan jag och några vänner tog en fika i stan. En bättre eftermiddag som bjöd på mycket skratt och prat. Nu sitter jag på tåget och hemma väntar ännu mer plugg. 

Puss //Emma




Julbak med familjen

Ikväll blev det en hel del julbak faktiskt. Både pepparkakshus, lussebullar och Rocky road blev det. Allt blev riktigt lyckat och gott :) Nu avslutar jag den här kvällen med att titta på Paradise Hotel.

Puss //Emma













Tur i oturen

God morgon,
Tisdagar är en av de dagar jag ser som jobbiga då jag börjar 8, vilket innebär att jag går upp 5:30. Jag har 3 lektioner innan lunch och en efter och det känns som väldigt lång tid. I alla fall så åt jag en rejäl portion gröt och en kopp kaffe till frukost. Är så mätt just nu så magen känns som den ska explodera! Skulle ha ett engelska seminarium nu på morgonen men när jag sitter på bussen ca 1 mil hemifrån får vi meddelande om att hon är sjuk. Tur i oturen skulle man kunna säga. Tur att jag slipper ha seminarium som jag tycker är så sjukt jobbigt eftersom jag inte tycker om att prata engelska, men otur att jag nu blir 1,5 timma för tidig i skolan till min nästa lektion. Jag ska utnyttja tiden på bästa sätt genom att sitta och plugga. 

Puss //Emma
Nu i juletider har jag testat kardemumma i gröten och det blir riktigt gott!




CHRISTMAS INSPIRATION

Som ni säkert har förstått så har jag otroligt mycket julkänslor inom mig nu. Det som saknas är ju bara den pudervita snön som ska ligga på gatorna. Inte alls många dagar kvar till julafton nu och jag har inte hunnit köpa en enda julklapp. PANIK!! I eftermiddag blir det i alla fall julbak med min mami och bror så då kommer julkänslorna stiga ännu mer. Weeeiii! Någon mer än mig som känner aå här? :) Hoppas ni alla får en bra dag!

Puss //Emma

































SVEA

God morgon alla trötta som pigga!
Måndag, ny vecka och en mindre dag till julafton. Idag ska jag direkt på återbesök hos ortopeden, hoppas på bra besked. Senare i eftermiddag är det dags att träffa sjukgymnasten. Vill just nu bara vara helt hundra frisk i knät och kunna börja träna igen. Saknar det så otroligt mycket!! Idag har jag på mig mina nya SVEA skor som jag är så otroligt nöjd med :D Dom är jättevarma och ett par perfekta vinterskor. Just nu sitter jag på bussen med en extra kopp kaffe i handen. Sitter dessutom i världens kö som gör mig orolig att jag aldrig kommer hinna i tid... Håller mina tummar i alla fall.

Puss //Emma




RSS 2.0