Dags att nana

Har varit en go måndag måste jag säga. Eftersom min hals inte är bra ännu hade jag ingen fotboll imorse så började klockan 10. Slutade sedan vid 14, men satt kvar enhalvtimme och pluggade matte innan jag åkte hem. Gjorde en god middag till mig och mami och sedan blev det en fika med pappa och bror på torget. Nu ikväll har jag tittat på tv med mami och även pluggat lite, med betoning på LITE. Rostade lite pumpafrön, solrosfrön och mandlar som vi hade som kvällsgott :) 

Puss //Emma









En underbar dag!

Har suttit och solat på min altan, druckit kaffe med Jessica, ätit kulglass på bryggan med HP, ätit tacos hemma hos Jessica tillsammans med Gurra, skrattat, tittat på Annika Bengtzon och småätit. Denna dagen har varit helt sjukt bra! Förutom att mitt sockersug är hemskt, jag kan inte träna och det är skola imorgon igen.

Puss //Emma












Breakfast

God morgon!
Finns det något bättre än att se solsken när man tittar ut genom fönstret när man vaknar? :) Precis ätit en supergod frukost som var en grov fralla som jag värmt i ugnen för den skulle smaka nybakt. Till dey en smoothie gjord på vaniljyoghurt, mango, banan och hallon och så toppade jag med granola. Självklart en kopp kaffe på det! Så otroligt gott. Frukost är verkligen det bästa på hela dagen! :D Nu blir det plugg...

Puss //Emma




Hos pappa

Hejsan Hejsan!
Idag har jag tillbringat större delen av dagen hemma hos min pappa. Han kom och hämtade mig strax efter 12 och så åkte Viborg handlade innan vi åkte hem till honom. Har faktiskt varit ute nästan hela dagen i det varma vädret. Trixat med bollen lite i shorts och linne, suttit och solat och lyssnat på musik. Blev även premiär av att äta middag utomhus idag på altanen :D Blev grillad karé, ugnstekta rotfrukter och en sallad. Smarrigt! Va så sjukt mätt efter maten så jag och pappa tog en powernap i sängen haha. Tog sedan en liten promenad ner till sjön, lite kallt men mysigt. Har ätit massa nötter, melon och jordgubbar ikväll framför tvn också. Är så mätt nu så kan inte äta på en hel vecka nu känns det som.. När mamma hade slutat arbetet ikväll kom hon vägen om pappa och så körde jag oss hem. Nu ska jag faktiskt sova, är dödstrött.

Puss //Emma










Time for work

Äntligen har jag fått skrivit klart ekonomiprovet som alla andra gjorde förra veckan. Satt seriöst i 1,5 timme och i början blev verkligen allting helt fel, men sista minuterna löste jag det :D Hoppas på ett bra betyg nu. Till lunch idag köpte mig kvarg och mineralvatten, dög gott och väl :) Sitter just nu på tåget på väg mot jobbet, blir några jobbtimmar ikväll i alla fall. Förutom att jag har ont i halsen känner jag mig inte så sjuk. Alltid något positivt!

Puss //Emma



Fredag

Blev 2 frukostar för mig imorse, en liten mindre innan jag skulle till körskolan och den större när jag kom hem.Gick för övrigt bra på körskolan idag tyckte jag så det va kul :D Har suttit och pluggat ekonomi nu innan jag gick till bussen eftersom jag har prov idag. Ska bli skönt att få gjort det även fast jag känner mig lite osäker. En riktigt fin dag har vi idag, och det är tur för det är det som håller mig pigg. Halsen är inte mycket bättre utan har fortfarande ont och den är svullen.. Efter skolan idag ska jag direkt till jobbet, får se hur detta kommer gå i och med att jag mår som jag gör. Nu ska jag gå igenom det sista i ekonomiboken.

Puss //Emma




Mycket mat och ingen träning

Är det inte väldigt lätt hänt att det händer när man är sjuk? Att man inte tränar och istället blir det att man bara ligger hemma och äter. Detta händer i alla fall mig... Har suttit och pluggat körkortsteori hela dagen, gött gött! Har dock inte lagt någon energi alls på ekonomin som jag har prov på imorgon.. Not good at all! Ligger just nu i sängen för att sova och bara känner hur mätt jag är efter den här onyttiga dagen :( Dessutom har jag fortfarande ont i halsen.. Ska upp tidigt imorgon för att köra i alla fall, tagg på det!

Puss //Emma




Orkar inte bli sjuk nu...

Visste nästan att jag skulle bli sjuk i och med min trötthet i huvud och kropp. Tränade som vanligt i skolan men mot slutet fick jag faktiskt gå av för jag inte kände mig bra i kroppen. Känner man under min haka är det som en kula som sitter där och den gör ont när man trycker på den :( Fick i alla fall skrivit min engelska uppsats idag och jag stannade kvar på historian. Sista lektion skippade jag faktiskt i och med att jag inte hade någon koncentration alls. När jag kom hem gjorde jag mig en kopp vaniljte och äppleklyftor med hemmagjort jordnötssmör. Supergott! När mamma sedan kom hem åkte vi och handlade för att sedan laga mat när vi kom hem igen. Har även bakat det goda fröknäcket ikväll igen och ätit upp nästan hela också dessutom. Känner hur magen är helt utspänd verkligen. Har suttit och pluggat körkortsteori i flera timmar nu ikväll, mycket roligare att plugga det än skolarbete. Blir förmodligen att stanna hemma från skolan imorgon och vila mig frisk, men vi får se :)

Puss //Emma







Bläää

Ingen bra dag idag överhuvudtaget... Känner av i halsen, trött, tråkigt väder och dessutom slutar vi 4 idag. Åt frukost med mami imorse innan hon sen skulle till sjukgymnasten. Satte mig och gjorde lite tester inför körkortet på datorn. Har kommit in i någon period där jag småäter extremt mycket. Kan vara nötter, frön, russin eller som idag granola. Usch dåliga vana, försvinn!! Har ingen som helst motivation för skolan heller känner jag.. Vad är det som händer?! Morgongröten och morgonkaffet sitter i alla fall i ;)

Puss //Emma



Våffeldagen

Trots att jag var helt död och knappt orkade gå tog jag och mamma bilen till Sportlife. Upptäckte då att jag glömt mina hörlurar hemma, såå irriterande... Gick faktiskt bra ändå trots allt! Sprang 8 km på bandet under 40 min så det känner jag mig stolt över. Avslutade med lite dips, bål och rörlighet. Blev våfflor när vi kom hem, det är ju trots allt våffeldagen ;) Vi gjorde vanliga våfflor till min bror medan jag och mamma åt bananvåfflor som är ett nyttigare alternativ. På våra våfflor hade vi kvarg och hallon istället för sylt och glass. Supergoda blev dom i alla fall! :D Nu blir det hopp i säng :) 

Puss //Emma



Det går sakta framåt

Hej svejs! 
Fick fixat lite ärende på banken förut och dessutom lämnat tillbaka några böcker. Sedan lagade jag kyckling med råstekta potatisar och morötter samt lite broccoli. Blev verkligen sjukt mätt! Sedan bar det snabbt iväg till bilskolan för att först ha lite teori och sedan körde jag. Det går långsamt framåt, men men framåt går det :) Nu sitter jag och mami och tar varsin kopp kaffe och en mörk chokladbit innan vi snart ska bege oss iväg mot gymmet.

Puss //Emma
Nyttig hemmagjord mangoglass fick det bli förut :)
Fin himmel nu ikväll :) 

Idioter!!

Hyfsat chill dag i skolan när man får sluta 12 :) Hade bara tyska, matte och naturkunskap idag. Är alltid så otroligt hungrig precis innan naturen börjar och vi äter ju inte förrän efter den lektionen som varar i 1 timma och 20 min. Köpte mig därför en kaffe innan lektionen började så jag även skulle få i mig lite koffein. När vi kommer ut från lektionen upptäcker jag att mitt skåp inte har något lås på sig, och jag vet att jag låste det. Inne i mitt skåp låg dessutom min plånbok så det va bara kom och ta den liksom.. Som tur va har personen som tagit mitt lås inte tagit den i alla fall. Blir ändå så sjukt arg på idioterna som verkligen måste förstöra för andra. Tog ett glas vatten i bamba och lite grönsaker innan jag tog vagnen till nordstan för att köpa ett nytt lås. Hittade dessutom ett paraply som jag köpte. Nu sitter jag på tåget hemåt, skönt! 

Puss //Emma




Minusgrader??!!!

God morgon! 
Idag är jag mycket tröttare än igår känner jag. Försökte få en bra bild, och för att lyckas var jag typ tvungen att spärra upp ögonen haha. Ser ut att bli en fin dag, just nu är det ju solsken, blå himmel och... Minusgrader!! Svinkallt ute men hoppas solen kan värma upp lite idag. Ska luta mig tillbaka nu på bussen och sova. 

Puss //Emma




Plugg snacks

Dagen började som sagt bra med morgonträning i skolan. Var endast 14 stycken typ men det va kul ändå :) Blev en stor tallrik gröt med banan till frukost i skolan. Nästan precis efteråt tog jag bussen hem och nu sitter jag och försöker plugga lite. Har gjort i ordning lite gott plugg snacks :) Russin, mandlar och pumpakärnor och ett glas fun light. Ett bra tips till er istället för att äta godis! Ska fortsätta med pluggandet nu.

Puss //Emma



Det var väntat men....

... Ändå inte det roligaste att ha gått upp över helgen. God morgon förresten! Sitter just nu på väg ner till skolan för att gå på morgonträningen. Enda lektionen vi har idag, så känns rätt ovärt men men. Samtidigt känns det bra att röra lite på fläsket ;) Får ju dessutom frulle i skolan efteråt haha. Ha en bra dag :)

Puss //Emma



Seg, onyttig söndag

Fick pluggat lite körkortsteori idag i alla fall, även om det inte va så mycket. Har ätit en hel del också, totalt ballat ur nästan. Nej ska inte tappa detta nu utan imorgon kör jag på igen. Bakade fröknäcke idag, ätit på nötter och frozen yoghurt ikväll så magen är verkligen helt utspänd nu. Kul.... Eller inte! Ska sova nu, imorgon blir det upp tidigt för att åka in på morgonträningen.

Puss //Emma



Gårdagen + idag

Började lördagen med en celcius innan jag och mamma åkte till gymmet för 30 min RPM och 30 min CX. Bra start! Sedan vägen om Ica för att handla innan vi åkte hem och åt en god frukost. En stud senare kom Jessica över, superkul att verkligen umgås en hel dag med henne :) riktigt mysigt! Hon sminkade mig innan jag skulle ta bussen mot stan för utgång. Mötte upp Sofia som jag skulle ut med på centralen och så fog vi vagnen till Victoria där vi tog varsitt glas vin. När klockan började närma sig 10 gick vi till Valand där det tydligen var åldersgräns på 22. Så gick istället till trädgårn men visade sig att det bara var massa gamlingar så slutade med att vi hamnade på Beyggeriet. Många skratt, mycket alkohol och dans skulle jag sammanfatta kvällen :D Var dessutom kul att det kom så många man ändå kände. Var hemma igen vid 3, ganska lagom faktiskt :) 

Idag åt jag och mamma frukost tillsammans och efteråt tog vi oss en liten promenad i solskenet. Älskar när solen lyser och himlen är blå, men tycker verkligen att det ska sluta blåsa. Har precis ätit lite tacos så nu är jag mätt och glad. Dax för lite plugg nu!

Puss //Emma















Dör av trötthet!

Har varit en lång dag i skolan trots allt, men har ändå inte gjort något riktigt vettigt känna det som. Fotbollsträning, engelska e vi såg på film, historia där vi också såg på film och till sist juridik då vi satt och pluggade ekonomi. När jag kom hem blev det snabbt att äta innan det var dags att gå iväg för att titta på när min bror skulle vara med i en vårkonsert och spela. När vi sedan kom hem satte jag mig och pluggade och där har jag suttit nu hela kvällen. Tog mig faktiskt A-fil och granola till kvällsmat, va verkligen sjukt sugen på det måste jag erkänna. Nu är jag trött som ett svin och mätt som ett as. Godnatt! 

Puss //Emma




Studying before school

God morgon i regnet! 
Gick upp 5:50 idag för att dels äta frukost tillsammans med min mamma och för att hinna plugga lite ekonomi innan skolan. Fick hunnit göra lite, men inget jag känner att jag kan alls.. Tänkte kolla igenom lite nu på bussen också. Idag är verkligen en sån dag då jag skulle velat stanna hemma hela dagen, legat kvar i sängen och tittat på film. Men nej nej, det går inte eftersom det är skola. Man får trösta sig med att det är halva skolveckan kvar nu bara. Ska faktiskt träna fotboll i skolan nu på morgonen för första gången på VÄLDIGT länge :D 

Puss //Emma
Bilderna visar hur jag hade velat ha min morgon/dag

Tisdag kväll

Ännu en teorilektion i körskolan avklarad och efter det blev det gymmet. Sprang 8 km på ca 40 min, känns riktigt bra! :D Avslutade med 6x12 Squats med 10 kg på axlarna. Ikväll sen har jag suttit framför tv:n och ätit lite kvällsmat. Fick bli kvarg med hallon + en apelsin och kaffe. Ska packa ihop väskan nu inför morgondagen och sedan lägga mig i sängen.

Puss //Emma






Lunch på bussen

Då var dessa 3 lektioner avklarade för idag. Känns väldigt skönt att skoldagen är slut och att jag är på väg hem nu. Fick reda på att jag fick ett C+ på mitt tyska prov som jag tyckte gick dåligt, vilken glädje det va att få det betyget då :D Eftersom jag åkte hem nu utan att äta lunch i skolan sitter jag nu på bussen och äter en nutrilett bar. Mycket pga min mamma som tjatar om att jag måste äta ordentligt, vilket jag gör. I vilket fall va denna barsen sjukt god, törstar bara extremt mycket.

Puss //Emma



Music

God morgon, 
Idag är det inte ett fint vårväder vi har. Snarare tvärtom med regn, grå himmel och kallt. Bestämde mig för att faktiskt använda mina nya svarta dr denim, men herregud vad tajta dom är! Trots största storleken sitter dom som korvskinn. Hoppas på att kunna töja ut dom en aning ;) Nybryggt kaffe och havregrynsgröt med banan och kanel blev det imorse. Är så mätt så det känns som byxorna ska spricka, haha. När man har denna känslan är det ändå skönt att veta att jag rasat lite ytterligare i vikt. Idag låg jag på -6,9 kg faktiskt från det att jag startade :D I och med att jag stod still i en vecka med vikten så gäller det att man inte ger sig. Detta är även ett bevis på att jag faktiskt kan unna mig lite godsaker på helgerna :) Idag har vi 3 lektioner innan jag slutar och åker hem. En fullspäckad dag med plugg, bilskola och träning! Nu kopplar jag in hörlurarna och lyssnar på lite go musik.

Puss //Emma



Inte bra..

Ikväll var jag iväg på fotbollsträning och till en början kändes det faktiskt bra. Jag börjar få fart på fötterna och det snabba tänkandet samt bättre teknik. Jag är ju självklart inte lika bra än som jag varit men jag är på G! Fick tyvärr ont i min ljumske ikväll igen, FAN! Trodde nästan på att den hade slutat göra ont för evigt, men men.. Hemma blev det sen kvarg med hallon och en kopp vaniljte. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla igenom ekonomin som jag inte kan ett piss på.

Puss //Emma
Dagens outfit!
Perfekt mellanmål när man kommer hem från skolan :)

Träning gör dig lycklig!

Känns som jag precis klev av bussen, men nu sitter jag här igen på väg hem. Hade bara 2 lektioner idag varav den sista fick vi skuta tidigare. Tänkte slänga upp några bilder från träningen imorse också, kanske kan va lite kul :) Har för tillfälligt 0 % energi då jag inte åt något i skolan pga att jag fortfarande va mätt då. Nu däremot börjar hungern komma smygandes. En kopp kaffe skulle inte sitta fel nu heller! Ska sätta mig och läsa lite nu igen på vägen hem.

Puss //Emma




Morgonträning med HP

Tjena tjena!
Idag va både morgonträningen och engelskan i skolan inställda vilket innebär att jag inte börjar förrän 11:10. Blev därför Sportlife imorse med HP, ett riktigt gött pass :D Började med 6 km på bandet och sedan körde vi bröst och mage. Hon hade för övrigt med sig en hel hotellfrukost med ägg, melon och en sjukt god smoothie. Kändes som hon va min mamma och jag hennes barn, haha! Drack upp min proteinshake nu på bussen på väg till skolan och nu är jag ordentligt mätt ;) Sitter och läser lite bok nu på bussen.

Puss //Emma




Unna mig en god frukost

Halv 9 ringde klockan hos Liv och jag gick upp och drog på mig träningskläder. Mamma hämtade upp mig och så åkte vi till Sportlife för att köra 30 min RPM och 30 min CX. Självklart tog vi oss varsin celcius innan och efteråt blev det frukost när vi kom hem. Unnade mig faktiskt en god smörgås och ett glas juice idag. Blev också en kopp kaffe och ett ägg. Hur gott som helst och tyckte jag kunde förtjäna det. Har suttit och gjort lite tester på körkortet på datorn och just nu ligger jag död i soffan. Är så otroligt trött... Kanske blir en tur till stan senare eller om det bara blir en lugn kväll här hemma. Det återstår att se!

Puss //Emma




Ledig dag!

Hello hello!
Idag va jag ledig från skolan för att göra riskettan på körskolan. Varade från halv 9 till 12, men nu är det gjort och det känns skönt! Efteråt gick jag till Sportlife där jag först sprang 8 km på bandet och därefter körde mage och armar. På väg hem började det ösregna, usch! Väl hemma gjorde jag mig sedan lite mat och sedan kaffe och en mörk chokladbit samtidigt som jag tittade på senaste avsnittet av PLL :) Vid 6 körde jag till Liv, läskigt när det regnade men det gick bra. Vi har spelat lite kort här under kvällen och ätit lite gott gott. Just nu tittar vi på Let's Dance :D

Puss //Emma



Kroppen börjar kännas bra nu!

Två och en halv kopp kaffe

Morning! 
Sitter just nu på bussen som alltid när jag skriver känns det som. Ännu en lugn morgon då jag kunde äta frukost i lugn och ro. Tittade även igenom det vi har prov på. Två och en halv kopp kaffe drack jag morse, om det va bra eller inte märker jag snart förmodligen ;) Ännu en fantastisk dag med sol, blå himmel och fågelkvitter. Sånt här väder kan vi ha hela våren nu innan sommarvärmen kommer. Skulle precis ta upp min svenskaböcker och plugga på bussen nu, men så märker jag att jag glömt dom hemma. Jo men det va ju smart! Har som tur några anteckningar på mobilen. Ha en underbar dag!

Puss //Emma




Proteinbomb

Pluggat svenska stor del av kvällen. Trots detta känns det som att ingenting går in i huvudet. Har även kollat igenom körkortsboken lite smått och så. Precis gjort mig en proteinbomb och tryckt i mig. Supergod blev den! Nu känner jag mig mätt och trött.

Puss //Emma

Mitt i pluggandet

Den här dagen har varit sinnessjukt bra! Började med att jag och Nicole joggade runt i stan i solskenet. Tror det blev ca 7 km i alla fall :) Efter vi duschat och fixat oss drog vi till Ica Focus för jag ville köpa den nya Aloe Vera drycken. Självklart hade dom den inte.. Vi kom på en liten text i alla fall innan som lyder så här: "Vi tar spåris till Icis för att köpa Aloe Veris innan matis", haha :D Istället köpte vi varsin Vitamin Well stevia. Fick sluta tidigare idag också vilket var så skönt eftersom vi egentligen skulle gått till 4. Gjorde mig en kopp kaffe och äpple med kanel innan jag satte mig ner och pluggade. Har ett svenska prov imorgon så det är bara att plugga på nu. 

Puss //Emma






En bra morgon!

God morgon :) 
Kunde tagit sovmorgon idag till ja säkert över 7, men valde att gå upp halv 7 för att ha lite längre tid på mig och bara ha en mysig morgon. Blev så glad när jag kom upp och såg att mamma hade satt på riktigt kaffe, bara en sån sak gjorde mig så glad :D Dessutom hade hon skrivit en söt liten lapp till mig och då kan man ju inte annat än att bli lycklig :) En till sak som gjorde min morgon bra, är dagens väder som är helt fantastiskt! Blå himmel och solsken, blir så glad att jag har lust att springa flera mil!! :D Gjorde även lite körkortsfrågor på morgonen för att förbättra på min kunskap, som just nu är katastrof.. Just nu sitter jag på bussen på väg in till morgonträningen. Sjukgymnasten ska titta lite på knät och sedan ska jag och Nicole ut o springa i det härliga vädret :D Ska ta fram min bok och läsa lite nu hihi.

Puss //Emma






Första dagen på bilskolan

Åkte hem innan dagens sista lektion idag då jag hade magkatarr och inte mådde bra.. Fick fixat lite saker på banken och sedan mötte jag upp pappa. Vi lunchade på en sushi restaurang här jag bor gott gott! Längesen jag åt det nu, och kanske inte var det bästa för dieten. Hade även min första körlektion och teorilektion i bilskolan. Gick faktiskt helt okej, och kul kändes det :D Ikväll var jag och mamma på gymmet och jag sprang 6 km på löpbandet och sedan lite styrka. Avslutade kvällen med jordgubbar framför tvn.

Puss //Emma




Första hela träningen efter mer än 2 mån

Vilken lycka, vilken glädje, vilken energi! Ikväll gjorde jag min första hela fotbollsträning på över 2 månader och det kändes bra :D Nu bortser vi från teknik och kondition samt andra småsaker men för övrigt behövde jag inte gå av någon gång. Är så sjukt glad just nu och det var så roligt att få träna med mina underbara lagkompisar igen. Jag är snart helt tillbaka känner jag på mig, skynda långsamt gäller just nu! Knät kände jag inte av överhuvudtaget, eller inget som störde mig eller som jag tänkte på i alla fall ;) Däremot känns det verkligen som det rör sig inuti knät just nu. Usch, obehaglig känsla! Blev te och kvällsmat efter träningen och nu sängen.

Puss //Emma



Våren är på G

Åkte in tidigt imorse för att gå på morgonträningen, men självklart hade jag glömt av att träningen va inställd. Som tur va ju gymmet öppet så det blev hinderbana och ett spinningpass. Ändå rätt skönt att börja dagen med träning. Fick ont i ljumsken när vi körde spinning och har fortfarande problem med mitt knä. Fick reda på idag av sjukgymnasten att min slemsäck troligen är inflammerad. Orkar inte! Trotsar detta och åker ner för att träna fotboll nu :)

Puss //Emma



Älskar att våren har börjat komma nu!

Mango

God kväll!
Ligger just nu i sängen och ska alldeles strax sova, men först tänkte jag skriva lite här. Ikväll har vi tittat på serien Annika Bengtzon som går på 4:an varje söndag. Riktigt bra! Åt för övrigt lite salta pinnar och snacks.. Oj vad jag har syndat denna helgen. Åt också mango ikväll, vilka otroliga sommarkänslor som kom upp :) 

Puss //Emma



Bakis

Blev inget skrivande igår men dagen började i alla fall superbra! Upp vid kvart över 8 och så tog jag och mami varsin celcius innan vi begav oss mot Sportlife. RPM i 30 min och därefter CX i 30 min. När vi var klara och skulle åka hem var det dessutom soligt och varmt ute. Blev frukost när vi kom hem och sedan kom mormor på besök. Vi tog en promenad till torget och jag fick köpt ett armband och ett par skor. På kvällen kom HP hem till mig och vi förfestade samtidigt som vi tittade på melodifestivalen. Tycker absolut att det var rätt låt som vann! Efter drog vi till Harrys och vi fik sett Günter när han uppträdde. Blev en aning för mycket dricka för min del.. Jaja, lär ju inte göra om det om man säger så. Men en rolig kväll blev det trots allt! 

Idag vaknade jag upp trött och med huvudvärk. Har varit sjukt seg så har bara tagit det lugnt faktiskt. Satt ute i solen med mormor en lång stund. Därefter satt jag faktiskt ute med min bok och läste innan det blev för kallt och jag fortsatte att läsa lite inne. Just nu är min mamma och bror iväg på bio och jag har suttit här hemma och pluggat lite. Väntar just nu på att dom ska komma hem så vi kan äta lite mat. All alkohol och onyttigt jag fått i mig nu i helgen känns inte alls bra.. Kan ju inte räkna med någon viktnedgång nu under helgen, men nya tag imorgon! Som min tränare brukar säga till mig "Det är inte nu du ska vara som bäst", det tar jag faktiskt med mig i min viktnedgång. Det är ju i sommar jag vill se som allra bäst ut! 

Puss //Emma













Räkor och aioli

Tjabbadåå!
Va lite arg och bara trött i skolan idag pga bl.a provet osv. Ber om ursäkt till mina vänner. När jag kom hem från skolan åkte jag och mamma och fixade några saker innan vi sedan åkte hem och gjorde tacos. Syndade faktiskt ikväll och åt ett tacobröd och de va såå gott!! Kanske va det kroppen som saknade de där extra kolhydraterna. Resten av kvällen har jag tittat på Let's Dance och ätit räkor och aioli, popcorn och lite mörk choklad. Lär säkert ha gått upp imorgon, men detta va verkligen gott nu ikväll. Mätt som bara den ska jag gå ner och göra mig i ordning inför natten.

Puss //Emma



To much coffee isn't good

Klockan ringde redan kvart i 6 imorse fastän jag hade kunnat sova till ca 7. Rakade benen vilket jag inte gjort på länge, så det kändes skönt. Sedan satte jag mig med historieboken och pluggade inför dagen prov. Ett sjukt stort historia prov har vi idag, orkar inte... Åt sedan frukost med min mamma och bror. Lite för starkt kaffe och kanske en halv kopp för mycket bidrog till att jag har lite ont i magen nu, eller kanske är det nervositeten också. Sitter på bussen nu på väg ner till morgonträning samt skola. Fys idag på gymmet hoppas jag på, trots att jag är trött och seg i kroppen. Var förresten på gymmet igår och kände av i mitt knä efter 15 min på bandet. Obehagligt som tusan då det kändes som det rörde sig inuti knät de sista minuterna. Får kolla upp det idag med sjukgymnasten. Inga fler skador här inte! Yes, ska ta mig igenom den här dagen i skolan bara för sedan är det ju faktiskt helg ;) 

Puss //Emma


Mysmorgon med mami imorse :) 

Att förändra sin kropp snabbt..

God morgon :D 
Precis klivit på bussen mot skolan. Har varit skönt att i alla fall sova till 8 två dagar nu. Så imorse när klockan ringde  05:40 så var jag verkligen trött. Satte faktiskt på riktigt bryggkaffe idag istället för att vara ta nescafe, vilken skillnad det är alltså! Blev som vanligt gröt till frukost och idag med banan, blåbär och kanel. 

Tänkte bara berätta för er som är lite nyfikna angående min viktminskning. Tappar några ynka hg varje morgon, medan det ibland står still. Som sagt så försöker jag undvika de mesta kolhydrater men äter ändå havregrynsgröt, frukt och vissa andra produkter som har lite kolhydrater i sig så har inte uteslutit det fullständigt. Jag tycker detta passar för mig, känner inte att jag behöver varken pasta, ris eller potatis utan klarar mig på protein, fett och grönsaker som middag. Självklart sitter jag inte och häver i mig detta utan jag äter en lagom portion så jag blir mätt och undviker allt småätande bara helt enkelt :) Vissa dagar äter man mer och vissa dagar mindre, beror lite på om man tränar eller inte. Jag måste medge att humöret är dock inte alltid på topp när man inte äter tillräckligt ofta, men det är ju samma sak för alla som är hungriga antar jag? Nu har jag tappat ganska mycket i vikt på ganska kort tid vilket kanske inte alltid är så positivt. Det känns ju bra för mig just nu, men vill man behålla vikten ska man ju egentligen tappa vikt i långsam takt. Idag när jag vägde mig ligger jag på -6kg på 2,5 vecka, så det är ju inte överdrivet snabbt ändå. Känns så sjukt bra bara! Ska fortsätta långsamt ner nu, men inte överdriva det bara som man hör. Man får ju en del arga kommentarer från mamma emellanåt, och fastän jag blir irriterad så vet jag att hon bara vill mitt bästa :) 

Nu ska jag faktiskt läsa på lite inför mitt prov jag ska ha nu direkt när jag kommer till skolan. 

Puss //Emma





Onsdag

Gick upp med mamma idag vid 8 och åt frukost innan vi gick ner till Kjells trafikskola på torget. Äntligen har vi skrivit in mig så jag kan sätta fart med både teori och bilkörning. Vid halv 12 promenerade jag till nösnäs för att fortsätta coacha laget. Vann 1 match av 2 vilket tyvärr inte tog oss till final.. :/ Tog bussen hem med Jessica vid halv 5 och åt mat med familjen. Fick lånat en bok jag ska läsa och resten av kvällen har bestått av plugg. 

Puss //Emma



Coach

God kväll :)
Idag fick jag sovmorgon fram till 8, kändes så skönt. Åt frukost med mamma innan jag sedan satte mig ner och pluggade. Vid halv 12 gick jag mot till nösnäs där cupen skulle hållas. Kul att träffa många man känner och dessutom titta på fotboll :) Eftersom jag fortfarande är skadad (fast det är bättre) så kunde jag inte spela så istället var jag och några andra coach. Vårt lag vann båda sina matcher och vi gick därför vidare till slutspelet imorgon :D Ikväll har jag och mamma varit på gymmet och sedan tittat på tv. Snart dags för sängen.

Puss //Emma



Känslan av att stå på planen igen

Träningen gick över förväntat bra ikväll! Kunde både passa och skjuta utan några som helst problem. Tekniken trodde jag inte heller skulle vara kvar men jodå det var den, åtminstone hyfsat för att varit borta i 2 månader nu. Kändes bara så bra och är så lycklig! :D När jag kom hem blev det kvarg blandat med blåbär samt en kopp te till kvällsmat. Imorgon väntar Nösnäs cup :D

Puss //Emma




Möte + fotbollsträning

Måndag igen och dagen började med 1 timmas morgonträning på gymmet som bestod av 20 min på cykel och därefter ca 20 min bålpass. Go start på dagen! En lugn skoldag och kunde dessutom ta bussen en halvtimme tidigare. Somnade till skönt på bussen och när jag vaknade ca 4 hållplatser ifrån min kände jag mig pigg. Mamma hade lagat en god köttgryta som jag åt massvis av, så himla gott. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och med en varm kopp kaffe i min hand. Ska snart packa i ordning det sista i träningsväskan och sedan ta bussen för att först ha möte med min tränare och sedan vara med försiktigt och träna. Ska bli så kul! :D 
 
Puss //Emma
 

Questbar

Kom oss iväg till gymmet till slut efter 2 koppar kaffe och 1,5 mörk chokladbit var. Testade att springa på bandet, och det gick otroligt bra! :D Hela 6 km blev det och efteråt knäböj med 10 kg och lite rehab. Såg en skitsnygg kille på gymmet ikväll hehe. När vi kom hem igen testade jag en av mina questbars som jag köpte i veckan. Vill bara säga att dom är så sjukt goda och dessutom så mycket bättre än alla andra proteinbars innehållsmässigt. Ikväll blev det en med smak av Cookie Dough och den va supergod! :) Borde sätta mig ner och plugga, men nix det får bli imorgon. Tänker njuta resten av den här söndagen framför tvn.

Puss //Emma





Shopping i stan

Tjena!
Idag ringde klockan lika tidigt men inte för att jag skulle träna, nej utan för att jag skulle åka in till stan med Jessica. Har gått nästan genom hela stan för att leta efter Vans till Jessica, haha. Jag fick köpt mig ett puder och ett par sulor till mina skor. Inget speciellt intressant och kul men det var behövligt. Ska ju försöka att hålla i pengarna nu eftersom jag ska utomlands i sommar är tanken ;) Vi lunchade i alla fall på mitt favoritställe Le Pain Francias, och självklart tog jag den goda salladen. Nu sitter vi äntligen på bussen på väg hem. Ett par sega ben och trötta fötter samt ett par klampande käkar efter allt tuggande på tuggummit. Jessica sitter och sover, ja det är tufft att gå på stan nästan en hel dag ;) Är så sjukt kaffesugen nu dessutom så ska verkligen bli skönt att komma hem. Tanken är att jag och mamma ska till gymmet också, vi får se.

Puss //Emma





Kaloribomb!

Blev en dag med massa plugg men bröt sedan av för en god middag med min mamma. Kvällen har sen bestått av melodifestivalen, Irene Huss, massvis med nötter, usch inte bra alls... Känns som en stor kaloribomb i min mage nu. Antar att kvällen inte blir mycket mer än så här nu, utan ska gå ner och lägga mig så jag vaknar pigg imorgon.

Puss //Emma
Plugg mys!


Perfekt start på lördagsmorgonen!

Hejsan svejsan!
Idag ringde klockan 8:15 för att vid 9:30 började mitt RPM pass som jag hade bokat in mig på. Så jag och mamma gick upp, packade väskan, drack varsin Celcius och sedan körde jag oss till Sportlife. Fastän RPM bara var 30 min idag så verkligen dog jag kändes det som. Benen var sega som klister och blev helt slemmig i hela halsen, men jag tog mig igenom det ;) Efteråt var det CXWORKX så jag och mamma bestämde oss för att testa det med. Shit vilken träning för mage, axlar, rumpa och rygg. När vi sedan kom hem igen gjorde vi oss äntligen frukost. För min del blev det ingen gröt idag faktiskt utan istället gjorde jag mig en bananpannkaka med kvarg, blåbär och mango på. Självklart en kopp kaffe till, och detta var verkligen hur gott som helst. Har suttit och tittat igenom bilskolor nu och nästa vecka ska jag nog anmäla mig, äntligen! Den här lördagen blir förmodligen bara plugg plugg plugg resten av dagen.. :( Måste bara berätta att idag när jag vaknade och vägde mig på morgonen hade vikten minskat ytterligare, nu ligger jag på -5,3kg whop whop!! :D

Puss //Emma




RSS 2.0