JAG GJORDE MÅL!!!

Blev vinst mot norskarna med 2-0, asgött! Vilma gjorde 1 och det andra målet gjorde jag på nick när vi hade hörna. Kändes hyr underbart som helst att trycka in den i målet :D Är ju mittback nu den här cupen och i vanliga fall ytterback så det är inte så ofta man får göra mål ;) Just nu ligger alla och bara Chillar, själv känner jag mig as seg och trött.. Puss //Emma


Sista gruppspelsmatchen idag

God morgon! Blev en förlust igår mot de fysiska danska spelarna. Man ska inte klaga på domaren men han va verkligen värdelös. De fick dra oss i tröjorna, sparka ner oss osv utan att vi fick någonting för det! Matchen avslutades 2-0 till dem... Killarna vann sin 2:a match däremot :) Nyss har vi ätit frukost och snart är det redan dax för lunch innan vi ska ta en buss ut till planen. Puss //Emma


@Dana cup i Danmark

Tjenare! Sorry för dålig uppdatering den senaste veckan, men det är mycket som händer just nu.. Vart jobb och träningar som tagit upp mycket tid och däremellan är man inte jätte taggad på att ta fram datorn. Nu är jag i alla fall i Danmark på Dana Cup med u-laget :D Kom hit igår och idag spelade vi våran första match mot norskar. 0-0 blev det i den, värmen här nere är sjuk! Jag ska verkligen inte klaga för älskar vädret, lite jobbigt under matcherna just bara ;) Snart mat och sedan har vi en till match till eftermiddagen. Puss //Emma


Älskar att springa

Var ute för en stund sedan och sprang 6 km för andra gången idag. Tog ca 30 min för mig och jag kände att jag orkade hela tiden trots det att jag hade motvind. Blir ju ingen träning imorgon eftersom jag först jobbar och sedan drar till Göteborg för att titta på Gothia invigningen. Dock är det ändrade planer, Jessica kunde inte så nu måste jag hitta någon annan som skall hänga med!
 
Puss //Emma

Baka utan att smaka

Bakade en rabarberpaj till min familj som de åt till efterrätt efter maten. Fastän den råkade bli lite bränd som ni ser på bilden såg den riktigt god ut. Duktig som jag är har jag inte smakat en endaste smula :) Blev bara en kaffe för min del och det var gott det med.
Puss //Emma

Första kaffekoppen idag

Nu är jag äntligen nyduschad efter en springtur på 6 km och styrka efter det. Hade motvind de sista 3 km men det ger ju bara mer träning så jag klagar inte. Styrkan fick bli knäböj, situps och lite rumpträning, man är ju ganska slö efteråt så ;) Börjar verkligen känna mig i form nu, känns så otroligt underbart! Varje gång jag sätter på mig ett klädesplagg känner jag mig nöjd, jag kan sitta ner utan att jag känner att fettet väller över och vågen visar mindre och mindre :D Det viktiga nu är att jag inte nöjer mig med detta utan att jag fortsätter enda fram till gymnasiet börjar nu, sedan kan jag börja unna mig något då och då. Till alla där ute som säger att det är så svårt att gå ner i vikt (samma sa även jag), det är bara att bestämma sig och köra stenhårt! Bra nyttig kost och sedan träning på det, jag lovar er att ni kommer få se resultat. Huvudsaken är att ni inte ger upp!!
 
Puss //Emma
Har kanske inte nämnt det här i bloggen men just nu passar vi mormors söta lilla hund, såå mysig är hon fastän hon ser lite läskig ut med sina tänder ;)

Vad händer idag?

God morgon världen!
Har precis ätit lite frukost som idag blev lätt a-fil med frysta mangobitar och körsbär. Har absolut inga planer för dagen men något måste hända känner jag nu. Ska först smälta frukosten först innan jag drar ut och springer. Kan ju även berätta att jag fick bokat biljetter till mig och Jessica igår till Gothia invigningen. Känner på mig att det kommer bli en superbra kväll! Solen lyser nu i alla fall så vi får hoppas på att den gör det resten av dagen.
 
Puss //Emma
Bilden är från 2009 då jag var med mitt gamla lag och skulle spela gothia cup.

Alla ungdomarna var i grebbestad, utom Emma för hon va hemma!

Rubriken stämmer verkligen, vet att det är hur många som helst uppe i Grebbestad och själv är man här hemma. Kanske lite skönt ändå trots allt, men hade samtidigt varit väldigt kul att vara där. Blev istället en tur till Torp med mami idag en liten stund. Fick köpt några små saker :D Är just nu alldeles proppmätt eftersom vi nyss åt tacos, man äter alltid för mycket ut av det... Är riktigt sugen på att träna men mami envisas med att jag måste vila hela dagen idag, får ta och hitta på något annat kul då! Här under kommer lite bilder på mig som jag tagit idag och även på sakerna jag köpte :)
 
Puss //Emma

Första veckan på jobbet avklarad!

Då var första veckan på jobbet avklarad, bara 3 veckor kvar nu haha ;) Var helt slut när jag kom hem, det var nästan så jag somnade sittandes. Bestämde mig då för att gå ut och springa och så blev det. Blev en runda på 8 km och när jag kom hem igen var maten klar. Blev en god sallad, blomkål till en god köttbit. Till efterrätt blev det några jordgubbar och en kopp kaffe, gott! Nu är det dags för lite tv med familjen.
 
Puss //Emma

Melonas

Har inte orkat göra något ikväll, efter maten blev det en kopp kaffe innan jag gick upp och satte mig framför datorn med tvn. Åt nyss lite honungsmelon som kvällsmat, såå gott! Strax blir det sängen, upp tidigt imorgon igen för att jobba sista dagen den här veckan. Kommer vara ännu mer folk då än vad det var idag, kaos!
 
Puss //Emma

Död kropp!

Tjenare!
Idag har det varit sjukt mycket att göra på jobbet. Springa fram och tillbaka med disk, diska, stå i kassan, baka osv. Fick jobba 1 timma extra till och med men det är ju bara goa pengar att få :D När jag hade slutat tog jag moppen till gymmet där jag träffade Jessica. Vi började med 6 km jogging i elljusspåret och därefter gick vi in i hallen och körde armar och mage. Kan knappt lyfta armarna efter det här passet idag, så fruktansvärt ont! Benen är inte bättre dem, känns som jag gått runt med kramp hela dagen, inte konstigt efter gårdagens löprunda ;) Snart blir det kyckling, mums!
 
Puss //Emma

Seg i benen idag

Good morning everyone!
Ny dag, nya möjliigheter, nya chanser att göra någonting bättre! Blev en ganska liten frukost idag pga att dem ska göra så god mat idag :D Blev ett stekt ägg, 1 kopp kaffe och några frysta mango bitar. Blev i alla fall mätt och det är huvudsaken. Nu är det snart dags att ta moppen till jobbet, sedan träning med Jessica efter det.
 
Puss //Emma

1,15 mil, rekord!

Vet ni vad? Jo jag bestämde mig för att gå ut och springa förrut och det blev hela 1,15 mil, rekord för mig på löpning!! Det är bara att bestämma sig för då klarar man det! Ett tips från mig är att när man ska springa en längre sträcka så ska du hålla ett hyfsat långsamt tempo så att man orkar hela vägen. Är så otroligt stolt över mig själv att jag faktiskt klarade det, och att jag faktiskt sprang hela vägen! Känns verkligen som allt är på topp nu, konditionen börjar bli bra, känner mig smalare och kosten känns bra. Hela rundan tog 63 min för mig och det känner jag mig riktigt nöjd över! 41 dagar kvar nu tills jag börjar gymnasiet och jag ska verkligen klara detta hela vägen ut nu. Finns inga genvägar eller måsten utan nu är det stenhårt fram tills dess! Måste ta mig något litet att äta nu innan jag hoppar i säng, upp imorgon igen till jobbet.
 
Puss //Emma
Vet att jag ser helt mongo ut på alla bilder men det bjuder jag på ;)

Fyndade på gina tricot

Hejsan,
Hoppas ni alla har haft en härlig dag för det har jag. Först jobb idag från 09:00-15:00, fick baka både morotskaka och kladdkaka, även stått i kassan. En bra dag på jobbet! Efter det tog jag moppen till torget där jag gick ut och satte mig på bryggan i väntan på att Nea skulle ta bussen så vi kunde sitta vid ss på klippan och äta jordgubbar. Riktigt mysigt! Fick doock dra oss ganska fort därifrån till donken eftersom jag akut behövde en toa, vägrar att gå på en baja maja. Köpte mig även en kaffe där medan vi satt och tjöta lite. Efter ett tag drog vi oss mot gina tricot för att checka in den galna rean och där fann jag denna snygga svarta tröjan som ni ser på bilden. Är verkligen nöjd, bara 50:-!!! Hemma fanns det hemlagade kötbullar när jag kom hem, mums!
 
Puss //Emma

1 mil på den nya cykeln

Nyduschad efter 1 mils cykling på den nya cykeln + situps och rygglyft. Snacka om att jag hade mjölksyra i benen!! Rumpan gjorde fruktansvärt ont den med men men sånt man får ta. Ska nu ta mig lite kvällsmat innan det är dags att hoppa i säng! Ska upp tidigt imorgon med för då väntas ännu en arbetsdag.
 
Puss //Emma

Dagens shopping

Först jobb idag i 6 timmar, därefter drog jag till torget för att vänta in Jessica som var ute på en springtur. Fick köpt mig ett par shorts från MQ på rea och även en hel del smycken från gina tricot. Har verkligen fastnat i ett shoppingberoende, inte bra! Pengarna börjar änna ta slut nu, tur att man får lön nästa månad. Mami har köpt en ny cykel idag, weeii! Kanske blir en liten cykeltur sedan ;) Fyy vad det är kallt ute just nu, sitter och fryser ordentligt! Upp och hoppa dags att ta en promenad med hunden.
 
Puss //Emma

Snart dags för jobb

God morgon alla jobbare och icke jobbare!
Snart dags för mig att bege mig av till jobbet, ni har det gött som inte jobbar dock tjänar jag pengar ;) Dagens frukost bestod av ett päron, havegrynsgröt med kanel och mjölk och en kopp kaffe. Hoppas ni får en bra dag!
 
Puss
Har gjort ett schema där jag kryssar i för varje dag som går, nedräkning till när jag börjar gymnasiet och detta ger mig också motivation till att träna och äta rätt.

Vill du att det ska hända något, får du fan ta och kämpa för det!

Gokväll allesammans!
En trött tjej här just nu som alldeles strax ska hoppa i säng. Har verkligen varit helt slö efter maten men sedan fick jag lite motivation och fick på mig träningskläder och gick ut och sprang. 6 km idag igen + plankan x 3 + sidoplankan x 3 och även en rumpövning. Bara att fortsätta kämpa nu!! Känns skönt att ha kommit in i träningen nu och att kosten verkligen fungerar. Vill du att något ska hända, får du fan ta och kämpa för det! Detta citatet tänkte jag på hela vägen då jag sprang. Fick frågan idag på jobbet om jag hade gått ner i vikt, den frågan blir man så sjukt glad över :D Hon berättade även att hon tyckte min midja var mycket smalare osv, känns grymt! Dags att sova nu, imorgon väntar ännu en arbetsdag och förodligen blir det stressigare då.
 
Puss //Emma

Jordgubbar ♥

Jag skulle nog kunna leva på dessa röda goda bär, så otroligt gott! Trädgårdens jordgubbar smakar 1000 gånger bättre än dem man köper i affären. Medans de övriga i familjen åt vaniljglass till hoppade jag över det och nöjde mig med bara jordgubbarna. Så till er som känner ett behov av vaniljglass till jordgubbarna, det smakar precis lika gott utan glassen om inte godare, dessutom är det så mycket nyttigare!
 
Puss //Emma

Första jobbdagen avklarad!

Hejsan,
Sitter nu i hammocken på altanen och känner den goda lukten av grillat kött. Japp snart dags för lite mat, ska bli gott! Vädret har börjat dra ihop sig nu coskå, ska ju regna imorgon :/ Gjorde min första dag på jobbet idag, hyfsat lugn dag så det var gött. Kommer bara bli värre nu under veckan med alla hungriga människor. Känner mig helt slut trots det att det varit en lugn dag. Jag fick bakat både morotskaka och hallon sockerkaka, synd att man inte kan äta själv bara ;)
 
Puss //Emma

Kvällsmat

Kvällen avslutades med lite tv tittande samtidigt som jag åt denna goda fruktsalladen som kvällsmat. Innehåller dock bara 1 päron och en persika, men mätt blir man.
 
Puss //Emma

6 km + styrka

Varit helt slut idag, blivit mycket sittande framför datorn.. Dock har jag dammsugit hela nedervåningen, packat in alla mina saker från husvagnen, städat kaninburen osv. Till lunch gjorde jag mig en omelett som bestod av 2 ägg, 2 skinkskivor, vatten & kryddor. En perfekt lunch! Till middag åt vi lax och till det en sallad, känns som jag börjar komma tillbaka i rätt spår. Nu ikväll var jag ute och sprang 6 km och när jag kom tillbaka körde jag styrka. Plankan, situps och en rumpövning. Don´t think, just do it!
 
Puss //Emma

Mellerud med familj och Nea ♥


Saker jag köpt under de senaste veckorna :)


Ny start!

Idag börjar jag på en ny start igen. Har gått upp i vikt nu under de här 2 veckorna och känner nu att det är dags att gå ner. Börjar på gymnasiet Katrinelund till hösten och mitt mål är att gå ner till under 65 kg innan jag börjar där. Det är 44 dagar kvar och just nu ligger jag på mellan 69-70 kg. Vet att det inte är omöjligt men det gäller verkligen att man går in till 100% för att klara av det. Problemet för mig är inte att jag inte tränar tillräckligt utan min kost. Jag måste skärpa mig med vad jag stoppar i mig om detta ska funka och även köra lite extra med träningen. Ja nu finns det ingen som kan stoppa mig, nu kör jag!! Dagens frukost blev havregrynsgröt med kanel och mjölk, 1 skivat äpple och en kopp kaffe.
 
Puss //Emma

Usel uppdatering

Hejsan underbara läsare!
Har varit en hel del som har hänt den senaste tiden så har verkligen inte hunnit med några uppdateringar.. Dessutom har inte appen på mobilen fungerat så det har inte blivit något, ledsen.
 
Förra veckan på måndagen åkte jag, mami, bror, moster & kusin upp till Stockholm. Bodde en bit utanför men tog tåget in varje dag och fick gjort en hel del. Guidade turer på slottet, sett när vakterna byter plats, varit inne på gröna lund och skansen, varit högst uppe på globen och en liten båttur. Sista dagen innan jag skulle ta tåget hem fick jag och mami shoppat lite och jag säger bara att nästa gång jag återvänder hit står det bara shopping på listan!
 
I måndags var det dags för en ny tur och denna gången blev det med husvagnen upp till Mellerud. Vita Sandars camping var vi på, en otroligt bra camping (min favorit!). Där har vi varit hela veckan våran familj + min kompis Linnea som gärna hängde på. Hon har varit med oss där 2 gånger förrut så det var inget nytt om man säger så ;) Även där har vi shoppat först på tisdagen när vi tog en sväng till Vänersborg och sedan igår då vi var på Blooms. Vi hyrde cyklar i onsdags och cyklade in till Mellerud 2 gånger, i tisdags spelade vi tennis och då badade vi även i Vänern. Endast 16º var det i vattnet och jag badade, helt sjukt!! Vi har verkligen haft tur med vädret utom igår då det öste ner regn. Mitt humör har inte heller varit på topp denna veckan, men men.. det var en grym vecka ändå! Fick även gått ut och sprungit 3 gånger, tummen upp!
 
Ikväll tog jag mig även en springtur här hemma på 6 km och efter det körde jag lite styrka. Blev sedan en god middad och en bit rabarberpaj med vaniljsås som jag har bakat. Nu är det så här att jag gått upp en hel del under dessa 2 veckor, inte lika kul. Den enda jag kan skylla på är mig själv som har stoppat i mig det jag har gjort. Från och med imorgon kommer min blogg även handla om väldigt mycket träning och nyttiga saker eftersom jag då ska sätta igång med att gå ner nu igen. Ska börja gymnasiet nu till hösten och har då ett mål nu att jag ska väga under 65kg. Vägde mig nu ikväll och låg då på ca 70kg igen som jag gjorde från början. Ni får jättegärna skriva en massa saker som kan ge mig motivation och även peppande grejer, för detta kommer inte bli lätt men jag vet att jag kan klara det.
 
Puss //Emma

RSS 2.0