Middag och vin

Blev en supermysig kväll tillsammans med mina vänner. Hamnade till slut på Chez där vi åt en god bit mat. Jag valde en Ceasarsallad som var supergod och till det ett glas vitt vin. Lite smålyx sådär skulle jag säga ;) Drog där ifrån ungefär runt 22 då jag och Bella gick mot trädgårn för att kolla in hur det va där. Blev sittande en stund och snackade och sedan drog vi. Nu sitter jag på bussen hem och känner att jag bara vill hem. Imorgon väntar jobb och festligheter! 

Puss //Emma







Ledig fredag

Idag var vi lediga från skolan och jag vaknade av mig själv runt 9:15. Tog en Celcius från kylskåpet och packade väskan innan jag cyklade iväg till gymmet. Har så sjukt mycket träningsvärk i kroppen så bestämde mig för att köra bara cardio inprincip idag. Fick bli 1 timma på aectrainer och efteråt bara lite planka och vader. Var verkligen helt skakig och illamående efteråt så kanske hade varit bra att äta något innan.. Tog en go dusch innan jag cyklade hem för att byta kläder och sedan åka och bruncha (för min del) med pappa på mitt jobb. Sedan tittade vi runt i lite affärer på torget och äntligen fick jag köpt mig ett par svarta byxor spm satt bra. Har verkligen svårt för att hitta byxor som sitter bra på mig, men nu den senaste tiden har jag faktiskt lyckats känner jag. Har plockat undan lite hemma, tvättat, räknat ett tal i matteboken typ och nu sitter jag på bussen mot stan. Ska möta upp Bella och Linn för en liten myskväll på stan då tanken är att vi ska sätta oss på någon restaurang. Ser fram emot en fin kväll med mina tjejer.

Puss //Emma







Mysdag i stan

Efter skolan som sagt stannande jag kvar i stan där jag mötte upp Sofia. Vi kikade runt i lite affärer och provade lite kläder. Tog en lång fika på Condeco där jag tror vi satt i nästan 3 timmar. Sjukt mysigt verkligen att bara kunna sitta och snacka. Fick köpt ett par nya jeans på Vero Moda som satt hur skönt som helst. Ett nytt träningslinne och en nu träningsväska kom även med hem. Tog sedan bussen hem och kollade på tv resten av kvällen. Hela Sverige bakar hade ju säsongspremiär så självklart tittade jag ju på det ;) Det var gårdagen det!

Puss //Emma






Galet mycket träningsvärk!

Hellu alla pigga o glada! 
Idag ringde klockan 8:15 och kände verkligen hur seg och tung kroppen va. Men trots det drog jag på mig mina träningskläder, tog ett glas saft och cyklade till gymmet. Fruktansvärt segt gick det på "arc trainern" (crosstrainer utan armar) idag. Benen var tunga och orkade inte alls hålla hög fart, dessutom kändes även andningen tung. Kanske beror på att jag inte hade någon energi alls innan, tror nog det krävs att man dricker en celcius innan träningen på morgonen. Som sagt, man lär ju sig av sina misstag ;) Avslutade med lite mage och en lårmaskin. Har sån sjuk träningsvärk sen boxningen igår asså. Hela övre rygg, axlar, armar och även magen. När jag kom hem blev det en proteinshake med mjölk och chokladprotein, smakade typ chokladmjölk. Sjukt gott!! Frukosten då likadan som övriga veckan. Idag har jag på mig mina nya jeans från Only och gillar dom skarpt. Lite ovant bara att det inte är någon stretch men det vänjer man sig vid antar jag. Gör även premiär med min nya svarta väska från H&M :D Just nu sitter jag på bussen in mot skolan för en lektion. Rätt ovärt känns det ju men tänkte gå kvar lite efter skolan och kika i lite affärer. Have a great day!

Puss //Emma









Gårdagen

Tänkte skriva ett inlägg igår efter Paradise men var alldeles för trött så blev inget med det. Därför kommer nu ett inlägg från gårdagen ;) Åkte bussen hem tillsammans med Linn eftersom hon skulle övningsköra där jag bor så det blev en trevlig bussresa :D När jag kom hem va jag sjukt sugen på bananpannkaka så det fick det bli. Klockan 17:00 var jag och HP på sportlife och körde ett boxningspass. Sjukt kul när man kommer igång med koordinationen, slagen och pulsen höjs. Efteråt avslutade vi med lite mage innan vi åkte iväg och tittade på när vårt lag spelade DM-final. En förlust tyvärr så inget vidare.. Givetvis kollade jag såklart PH på kvällen och älskar att Smail skapar lite kaos genom att välja bort sin "fru". Längtar redan till på måndag när det börjar igen. 

Puss //Emma










Dagens outfit









Gym before school

Morning morning!
Klockan ringde 7:15 idag och det va bara att dra på sig träningskläder, ta en celcius från kylskåpet och cykla iväg mot gymmet. Precis när jag kommer dit träffar jag på Liv som också är där för att gymma, roligt när man möter folk :D Vi körde ca 30 min cardio på vaderna håll och sedan körde vi mage tillsammans. Träffade även på Linne som va där och körde innan skolan, hurtbullar! :D Skönt med en dusch efterråt och väl hemma blev det frukost på altanen i solskenet. Precis ätit en skål havregrynsgröt med banan och kanel, en proteinshake och en kopp kaffe. Nu e jag redo för en dag i skolan!

Puss //Emma







Ett missat inlägg

Hellu! 
Här kommer ett litet inlägg i efterhand som är skrivet igår.. Fick träffat lite nya lärare i några kurser idag bl.a matte, samhäll och religion och tycker det känns bra. Efter skolan åkte jag och Linn in till stan där jag fick köpt mig en supersnygg väska inne på H&M som jag tittat på ett tag. När jag kom hem satte jag igång och gjorde middag åt mig och mami så den va klar i lagom tid till hon kom hem. På kvällen tog vi cykeln till gymmet och körde ca 30 min cardio, armar och lite mage. Till kvällsmat blev det kvarg med bär och äpple med kanel medan vi tittade på PH. 

Puss //Emma









En fin höstdag

Hej hej!
Då var man på väg till skolan just nu då. Vaknade upp ur en helt fantastisk dröm som jag aldrig ville skulle ta slut. När man sedan går upp och inser att vädret är helt strålande kan man inte annat än le. Ett par möra ben efter det långa träningspasset igår, men det känns gött! Grötfrukost idag igen och ny energi. Ska bli spännande att se vad som händer idag i skolan. För övrigt tycker jag att gårdagens Paradise va sjukt stelt när den nya tjejen kom in.. Lär bli en sjukt massa drama. 

Puss //Emma
Vattenmelon och kolsyrat vatten till PH









1 timma cardio

Första skoldagen efter sommarlovet avklarad. Om man nu kan kalla det skoldag då alla bara sa hej i klassrummet och sedan fick man gå. Jag, Linn och Bella drog till stan och kollade runt lite när vi ändå hade åkt in. Fick köpt mig ett par nya pärlörhängen för att jag tappat bort flera par.. Väl hemma kände jag mig hungrig så åt lite och sedan började jag koppla ihop vårt surroundsystem. Ca 16:30 gick jag till Jessica och vi tog en kopp kaffe innan vi gick till gymmet. Över 60 min cardio som och brände mig 1260 kcal ungefär och sedan lite mage på det. Känns otroligt bra! Dock har jag lite ont i lårmusklerna nu.. Har ätit lite kvällsmat och druckit lite kaffe samtidigt som jag tittade på Idol. Nu väntar jag bara på att Paradise ska börja, så taggad!!

Puss //Emma




Skolstart!

God morgon!
Idag börjar skolan för min del, lite trist att sommarlovet är över och läxor kommer ta över.. Men ska bli så kul att träffa alla igen :D Har precis ätit min morgongröt och druckit en kopp kaffe. Tänkte ta tag i mig själv nu också med kosten då jag tappat den lite här nu senaste veckan och gått upp en del. Finns inga genvägar nu, bara att sätta igång. 

Puss //Emma



Vallendagen

Hellu hellu!
Idag steg vi upp tidigt för att åka till fotbollsplanen och vara med ännu ett år på Vallendagen. Det är en dag då man mixar olika åldrar på spelare och kör en liten cup. Vi A-lagspelare agerar coacher och barnen är glada och taggade för att spela. Slapp vara ensam Coach detta året utan fick med mig en herrspelare också. Vårt lag var Milan och vi vann alla våra gruppspelsmatcher  men förlorade tyvärr finalen och landade på 2:a plats. Blev en rolig dag i regnet och solskenet. När vi kom hem åt vi lite mat och sedan däckade jag i soffan. Nu sitter jag och pappa och spelar lite Bingolotto.

Puss //Emma






Godis

Blev en lugn kväll med mamma och bror framför tvn. Massor av godis, vattenmelon och cola. Nu känner jag mig verkligen färdig med all skräpmat asså.. Hoppas skolan gör det enklare att fokusera och hålla kosten samt att träningen fortsätter som den gör och jag blir bättre i mitt knä. Nu säger jag godnatt och taggar inför morgondagen då jag ska vara ledare.

Puss //Emma



Den perfekta efterrätten

Efter en härlig god bit mat som idag blev ryggbiff med ugnsrostad potatis och rotfrukter samt bearnaiesås avslutade vi det hela med en god efterrätt. En perfekt "nyttigare" efterrätt om man vill ha något efter maten en lördag exempelvis. Det blev nämligen passionsfruktkvarg med nyplockade björnbär. Så enkelt och så gott! Självklart en kopp kaffe på det som ska få upp energin igen. Hoppas ni alla får en bra lördagkväll. 

Puss //Emma



Kolakakor

Upp idag vid ca 9 och så fixade jag och HP en god frulle. Sedan skulle hon till frissan så då chillade jag lite innan jag satte igång och bakade kolakakor. Så gott verkligen! Nu har jag och mami nyss varit på gymmet och kört. 30 min cardio följt av rygg, axlar och bröst. Nu blir det iväg och handla innan det är dags att göra lite mat.

Puss //Emma




Gym och mys

Idag blev det min favorätt nämligen tacos. Så typical fredagsmat verkligen och såå gott! Va verkligen helt död och komamätt men HP fick allt med mig till gymmet som tur va. Trots huvudvärk och mättnadskänsla blev det ändå ett hyfsat bra pass som bestod av cardio, armar och rygg. Efteråt åkte vi hem till mig och så myste vi till det ordentligt. Godis, popcorn, pannacotta och cola zero. Till allt detta goda såg vi en riktigt bra film baserad på Camilla Läckberg. Nu ska vi strax lägga oss och sova, natti natti.

Puss //Emma



















Uddevalla

Vaknade upp halv 10 av väckarklockan, känner att jag inte vill sova bort dessa sista dagar på sommarlovet nu. Åt en ordentlig och god frukost som bestod av havregrynsgröt och kaffe. Sen blev det snabba puckar för att hinna med tåget till Uddevalla för att träffa HP. Vi kollade runt i lite affärer och tog även en fika, väldigt mysigt. Köpte mig 5 questbars och en silvrig ljusstake som jag är väldigt nöjd med. Kol nyligen hem nu och ska strax gå iväg för att handla lite mys inför kvällen.

Puss //Emma
Nyvaken..














New in Urban Project boots

Tjena tjena! 
Idag startade jag dagen med en stor frukost och en bra film på det. Sedan åkte dammsugaren fram och jag dammsög och dammtorkade hela huset. Runt 14:45 hämtade HP upp mig och vi åkte till torget. Blev en caffe latte på espresso house och sedan köpte jag ett par nya boots, sååååå nice! :D Åt middag sen med mamma och bror och efteråt bakade jag nyttiga kakor ;) Smakade väldigt bra till kaffet! Nu blir det fotbollsträning whop whop :)

Puss //Emma












Fuck knät

Va på gymmet en andra gång idag och skulle testa lite löpning. Kändes bra under tiden jag sprang eftersom jag höll ett lågt tempo men efteråt va det inte lika bra.. Hur lång tid tar det för ett ledband egentligen?! 5 km blev det i alla fall och efteråt lite lätt styrka innan jag cyklade hemåt. Blev en tv kväll med Idol, Mannerströms restaurang och sist men inte minst Paradise Hotel. Är det bara jag som tycker att den enda snygga killen är Erik? Nu blir det sängen för min del.

Puss //Emma
Fick bli en enkel maträtt idag

Svettigt!

Vaknade upp idag av alarmet vid 9 för att vi skulle köra Hannas syrra och några kompisar till skolan. Sedan åkte vi till gymmet och körde ett gött cardiopass. Har du aldrig sett en tjej svettas förut så har du det efter det här inlägget. Helt sjukt vad det rinner om mig när jag är på gymmet asså. Men det är ju så det ska va eller?! Blev bara lite planka därpå innan vi hoppade in i duschen och sedan far hemåt för att äta frulle. Våra frukostar är alltid så sjukt goda och man får matkoma varje gång, haha. Love it! Sen har vi bara chillat och lyssnat på musik. Så underbart att bara kunna göra det man känner för. 

Puss //Emma













Tisdagshändelser

Hade otroligt mycket energi på gymmet idag när jag och mamma va där. Kanske var att det var bra musik i mina hörlurar som gjorde mig taggad. Blev en kort stund där i alla fall innan det var dags att gå till tandläkaren. Inga hål och allt va bra! Sedan åkte jag och mamma till Torp och gick runt där en stund. Köpte en ny skjorta, ett par jeans och torrschampo. Supernöjd tjej! Sen in en sväng på IKEA för att få i sig lite mat samt köpa lite småsaker. Nu ikväll åkte jag hem till HP och vi såg på Paradise Hotel och har det supermysigt. En riktigt bra dag!

Puss //Emma



















Snart tillbaka hoppas jag!

Fick en fantastisk massage av HP idag som förhoppningsvis gjorde gott för mig. Blev upphämtad av papi sen och åt en god grillad måltid tillsammans med honom och min bror. Ikväll var jag iväg på min första fotbollsträning på länge och jag tycker faktiskt att det gick helt okej med knät. Wiiie, hoppas verkligen på att vara tillbaka snart! När jag kom hem väntade Paradise Hotel på tv, ost & kex och nötter. En superbra och mysig måndagkväll.

Puss //Emma







Gym & frulle med HP

Tjena tjena!
Morgonen började med ett svettigt och gött gympass med bästa HP. Cardio, axlar, triceps och mage körde vi. Något som vi båda störde oss på idag är att dom möblerar om maskinerna på Sportlife. Det ogillar vi starkt!! Hoppas det blir bra till slut ändå. Efteråt åkte vi hem till mig och åt en god frulle som bestod av bl.a mitt bröd jag bakade igår,  ananas och melon. Gott va det och mätta blev vi. Nu blir det en sväng hem till Hanna så ska hon massera mig lite. Ganska behövligt då jag är stel och hård som en sten i hela övre ryggpartiet och axlarna. För övrigt kan jag meddela att jag lyckats gå ner 2 kg på ca 1 vecka, vilket känns asgött!! 

Puss //Emma












Brödbakning

I förmiddags tittade jag på en väldigt bra men gripande film som heter "Mig äger ingen" där Mikael Persbrandt spelar huvudrollen. Efteråt blev det en sväng till gymmet där jag tog ett ganska lugnt pass men ändå svettigt. Köpte den nya Aloe Vera mangodrycken och den va riktigt god. Väl hemma gjorde jag mig lite mat innan jag fick ett ryck och började baka bröd. Under tiden det stod i ugnen satt jag ner med en kopp kaffe och en mörk chokladbit. Tog nyss ut brödet ur ugnen och hoppas på att det smakar riktigt bra! 

Puss //Emma




En söndagmorgon

God morgon :)
Sitter just nu och äter lite frukost framför tvn samtidigt som jag kikar lite på datorn. Gårdagens hawaii fest va rolig men blev tyvärr avblåst ganska tidigt då många åkte hem vilket va tråkigt. Kallt va det också eftersom vi satt ute men dom hade fixat allt så fint :D Kom hem tidigt inatt och fick sova hemma, vilket kändes väldigt skönt. Idag har jag inga planer överhuvudtaget så vi får se vad som händer.

Puss //Emma












Hawaii fest

Har varit mätt hela dagen efter frukosten, men fick ändå ätit lite grann till innan jag skulle iväg nu ikväll. Till min egna förvåning blev det faktiskt ett pass på gymmet idag också trots att jag va så mätt. Inget långt pass men är väldigt nöjd att jag gick dit i alla fall och gjorde lite nytta. Tog sedan bilen för att titta på när mitt lag spelade match. Kul att titta fastän resultatet var extremt orättvist och det blev många arga kommentarer om domarens felbeslut. Nu är jag i alla fall fixad inför kvällens Hawaii fest. Ska bli såååå roligt!! Taggad till 1000 verkligen inför detta :D Hoppas ni får en bra lördagkväll/natt.

Puss //Emma




Lördagsfrulle

God morgon! 
Vaknade upp idag innan klockan skulle ringa 8:20 för att gå till jobbet och äta frukost med min mamma. Förstår inte varför man alltid äter för mycket när man är ute och äter buffé, men det har jag gjort idag i alla fall. Är så mätt nu så jag spricker verkligen! Minus på vågen imorse men efter den här frukosten kommer jag ligga flera kg plus.. Tack o hej från en mätt tjej.

Puss //Emma






Mysig lugn fredag

En lång och mysig pratstund blev det mellan oss tjejer. Mycket att prata om som hänt under sommaren. Avslutades med lite shopping då jag bland annat fick köpt en kofta, almenackor och Hawaii band inför festen imorgon. Ikväll gick jag och mamma till Harrys och åt en god bit mat. Avslutade kvällen med lite snacks framför tvn.

Puss //Emma






Bananpannkaka

Hejsan allesammans!
I'm back så det är bara att börja gå in och titta på bloggen igen. Haft en underbar sommar och har nu ca 1 vecka kvar av den innan skolan drar igång. Har jobbat en del, tränat, Festat och umgåtts med underbara vänner. Vädret har varit underbart och jag har tagit vara på nästan varenda tillfälle av det. Tråkigt att vädret har börjar bli sämre nu men man ska inte klaga. Idag gick jag till gymmet med Jessica och det blev ett svettigt pass. Körde crosstrainer utan armar och fick förbränt 615 kcal och därefter körde vi lite mage. Kom hem för en stund sen och gjorde mig en god frukost som idag bestod av kaffe och bananpannkaka. Sitter just nu bara framför tvn och chillar lite. Dags att göra sig i ordning snart inför en tur till stan för att få träffa mina goingar Bella och Linn. 

Puss //Emma




Bild från gårdagens träning





RSS 2.0