Körsbär och cola zero

Gårdagen bestod av promenad i solen innan det var dags att jobba. Efter jobbet tog jag bilen ut till en kompis där det var chillkrök typ. Jag och min kompis åkte inte hem förrän klockan va halv 3 ungefär hehe. Idag efter frukost kom papi förbi och vi tog vägen om Willys och sedan farmor & farfar. Grillade kött till middag och sedan kollade jag upp knät. Inga tydliga besked utan imorgon blir det en sväng till en annan sjukgymnast. Tog en sväng till min farbror och hälsade på också. Har kollat den första matchen ute på altanen och nu kollar vi den andra i vardagsrummet samtidigt som jag äter körsbär och dricker cola zero. 

Puss //Emma







Mer bilder från midsommarhelgen















MIDSOMMARHELG

Haft en helt fantastisk midsommarhelg tillsammans med min älskling Nicole. Midsommarafton bestod av god mat, fest, skratt och mycket mer. Midsommardagen blev lite lugnare med onyttigheter, film och fotboll hemma hos mig. Idag har vi inte heller gjort särskilt mycket utan bara chillat. Blir inte en sån detaljrik text om helgen men däremot kommer det en hel del bilder :D 

Puss //Emma





































GLAD MIDSOMMAR!

Väcktes av mamma idag och åt en god frukost tillsammans med henne innan jag gick över till Erika för klippning och slingning av mitt hår. Lätt bästa frissan! ;) Blev supernöjd som vanligt. När vi var klara åkte vi ner till torget där vi skiljdes åt.. Jag behövde köpa sminkborttagning och lite gott till kvällen. Ska nämligen fira midsommar i Kungsbacka hos min superpingla Nicole :D Ska bli så roligt och jag är verkligen taggad till tusen!! Tog tåget till centralen och nu sitter jag på en buss på väg till henne. Bär på en tung väska som väger ton känns det som, blir nog resväskan nästa gång asså haha. 

Puss //Emma
Så här vacker är jag medan mitt hår slingas..
Märks att det är midsommar och alla vill ut till öarna.
Perfekt att ha med på resan, dessutom så god så man dör.

Fotboll varje kväll

Idag har jag fått städat huset, både dammsugit och tvättat golv. När mamma kom
Hem från jobbet åkte vi iväg och handlade inför midsommar för att sen åka hem och göra pizza. Hemmagjord pizza tycker jag faktiskt är så mycket godare än köpt. Beror kanske lite på vad det är för pizza men kanske för att den inte alls känns lika fet. Har kollat på båda matcherna och nu ligger jag i sängen och ser den sista. Ska nog släcka strax eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon. Kommer bli en sjukt bra dag!

Puss //Emma



Besvikelse

Vaknade upp imorse vid 9, ställde mig på vågen och där va den dagen förstörd. En riktig besvikelse måste jag säga när siffrorna ökat mycket. Trots att man vet om att man ätit mycket är detta aldrig något man vill se.. Packade väskan och gick raka vägen till gymmet. Blev CT i 40 min följt av plankan och lite armar innan jag duschade och gick hemåt igen. Känner av mitt ledband som gör ont vilket gör mig ännu mer deprimerad! Vill bara kunna springa som vanligt igen och spela fotboll. I vilket fall har jag precis ätit lite frukost dom knappt smakade gott. Åt det gamla vanliga som är havregrynsgröt fast utan banan idag och till det en kaffe och idag en proteinshake. Vet inte riktigt vad det är med mig idag men antar att jag är väldigt deprimerad över knät och att jag inte kan träna som jag vill. 

Puss //Emma



Världsbäst

Oj oj vilken otroligt bra dag jag har haft med Nicole och hennes syster. Började med att vi åt brunch på cappuccino där jag åt en grillad foccacia. Sen tog vi en promenad i det soliga vädret längs avenyn, vi tittade i lite affärer och hade det bara allmänt mys. Fick äntligen köpt mig ett par låga vita Converse som jag är väldigt nöjd med. Blev glass i solen och den avnjöt vi vid vattnet på en gräsplätt. Vi bokade bord på O'learys vid kvart i 6 för att kunna se matchen Holland-Australien samtidigt som vi åt en sjukt god middag. Tog en supergod cheeseburgare som smakade helt otroligt gott, men herregud vad mätt man blev. När maten fått sjunkt ner lite delade vi på en banana split och såg hur Holland för första gången vann över Australien, vilken go känsla. Just nu sitter jag på tåget hemåt och ska hem för att se nästa match mellan Spanien-Chile, viktigt. Har verkligen haft en perfekt dag som jag hat njutit av till max :D

Puss //Emma
















Ost & kex

Bloggar om gårdagen just nu eftersom jag helt glömde av det igår. Började morgonen med en god frukost vid tvn för att sen lägga mig i solstolen en stund innan det var dags för jobb. Jobbade fram till 9 och när jag är på väg hem från jobbet får jag ett sms från mami som frågar om jag är sugen på lite ost & kex. Hoppade av lycka! Tycker verkligen det är så sjukt gott. Dock hade vi typ inga kex hemma så när jag kom hem tog jag bilen till Ica ;) Så gött att ha körkort!!! Som vanligt åt jag alldeles för mycket och mådde typ illa, varför lär man sig aldrig? Såg även den sista matchen mellan Sydkorea och Ryssland och trots att jag låg helt död i soffan så tvingade jag mig till att kolla klart hela. 

Idag vaknade jag upp halv 10 av mitt alarm och såg ett meddelande av Nicole om att vi skulle ses i stan. Gjorde mig i ordning och drog ner mot Coop för att äntligen inskaffa mig ett fritidskort. Helt sinnes vad dyrt det är men det kommer vara värt det i slutändan, man får ju tänka på alla utgångar i stan nu i sommar hehe ;) Nejdå, men det kommer antagligen bli många resor. Just nu sitter jag på tåget och magen kurrar eftersom det bara blev en kaffe imorse. Ska se vad jag, Nicole och hennes syrra kommer äta för smaskigt i stan.

Puss //Emma




Skadat ledband

Gokväll, eller rättare sagt godnatt!
Idag har jag varit på gymmet med Jessica mitt på dagen och det var verkligen skönt att röra på sig efter en vecka utan träning. Efteråt tog vi en sväng på torget och tittade lite innan vi gick hem till var och en och jag gjorde lite mat. Ikväll var jag iväg och kollade upp mitt knä och det visade sig vara ledbandet eller fästena som är överansträngda.. :( Nu väntar i första hand 1 veckas vila från fotbollen som jag inte är så taggad på. Tittade sedan när B-laget mötte Herrestad. Åt lite ananas och popcorn med mamma medan jag tittade på matchen mellan Iran och Nigeria här ikväll, fruktansvärt tråkig match. Dags för sängen nu!

Puss //Emma







Kvällsfotboll

Blev grillning till middag idag, lika gott som alltid. Karré, en god sallad och bearnaiesås är så gott verkligen. Till efterrätt grillade vi banan med choklad i och till det glass och en kopp kaffe. Mums fillibabba! Nästan precis efter vi ätit upp tog jag bilen till fotbollsplanen för att se när mitt lag spelade match. Skulle egentligen varit med och spelat jag med, men har hänt något med mitt knä som gjort att jag har ont och gör det lite ostabilt.. Blev tyvärr förlust, inga mer kommentarer på det. Nu tittar jag på matchen mellan Frankrike och Honduras och äter lite godis. Nyttigheten har försvunnit helt, men ska ta mig tillbaka i rätt spår igen. 

Puss //Emma







Härligt med sommarlov

Tjabba tjena!
Ledsen för dålig uppdatering nu det senaste men har hänt en hel del som gjort att man inte riktigt har haft tid till att blogga. I torsdags tog jag och mamma bilen till Halmstad och hälsade på min kompis som tog studenten i fredags. Blev mycket firande osv så det var kul! Igår åkte vi hem vid 11 tiden därifrån och det blev snabbt hem och göra sig i ordning inför nästa firande. Min bästa vän Jessica har fyllt 18 år och det firade vi ute på ön hos hennes mormor och morfar. Hon hade hyrt bastun så vi badade i havet, bastade och hade det så otroligt mysigt verkligen. Blev ganska sent då jag satt med och tittade fotboll med mammas vänner när jag kom hem. Idag däremot vaknade jag upp vid 10 och låg kvar i sängen till halv 11. Skönt att slippa och passa tider. Tog sedan bilen till Ica för att hämta ut mitt körkort som hade kommit och passade på att handla lite god frukost till mig och mami. Just nu ligger vi på stranden i blåsten och försöker få lite färg. Måste säga att det är ganska kallt men men.. Har precis ätit lite jordgubbar, så himla gott! 

Puss //Emma
















Skolavslutning och Liseberg

Igår var det skolavslutning för min lillebror och det blev tårta och kakor i hans klassrum efter att alla klasser hade sjungt på skolgården. Min bror spelade saxofon och var jätteduktig! Efteråt åkte vi alla hem till pappa där vi åt glass, jordgubbar och grädde. Blev en spontantripp ner till Liseberg sedan tillsammans med Filips kompis familj. Blev en jätterolig dag/kväll på Liseberg trots att jag inte vann något godis som jag så gärna ville. Däremot körde jag och mamma 5-kamp och jag krossade henne totalt. Vann en liten gosig nallebjörn på golfbanan, wiho! Jag och mamma åkte den nya bergbanan HELIX, så sjukt nervös inför den men shit va rolig den va! Lätt den nya favoriten :D En fantastiskt bra första dag på sommarlovet!

Puss //Emma










Sommarlov! :D

När vi kom till skolan idag blev det fika i klassrummet och sedan en promenad till Burgården för att kolla när några uppträdde. Äntligen har vi sommarlov nu och börjar inte skolan förrän den 25 augusti igen. Jag, Nicole, Bella och Linn tog spårvagnen in till stan för att titta i lite affärer och sedan satte vi oss på en uteservering och firade att vi har fått sommarlov. Jag och Nicole delade på en supergod cheesecake, mums! Var så sjukt trött när jag kom hem, vet inte vart all energi tog vägen. Den var helt bortblåst och det kände jag på träningen med.. Har dessutom fått ont i mitt knä så kunde knappt vara med någonting på träningen. Allmänt deppigt känns allting just nu, förutom att det är sommarlov. Ont i knät, dålig kost och trött.. Gjorde ett försök till att göra rulltårta här nu precis, dock blev den såklart helt misslyckad... Sur och irriterad tjej just nu.

Puss //Emma












Fick se dessa rosor när jag kom hem, då blir man glad! :)

Snart smäller det

Hej hej! 
Vaknade upp idag 8:45, skönt med sovmorgon nu ändå sista dagen. Gick upp och tvättade håret och fixade mig samt åt en god frukost på altanen. Älskar känslan av att bara kunna ta det lugnt på morgonen och njuta. Idag är det sista dagen i skolan och sommarlovet börjar om bara några timmar, wohoo! :D:D Sitter på bussen ner nu och svettas något extremt eftersom luftkonditioneringen inte är den bästa kan jag påstå.. Äsch vad gör lite svett när man har sommarlov snart ;) Detta sommarlovet kunde verkligen inte börjat bättre med körkortet igår osv. Såå sjukt bra! 

Puss //Emma




KÖRKORT!!!

Idag exakt klockan 10 började min uppkörning på Trafikverket. Nervöst måste jag säga men jag var trots det väldigt lugn och han som studerade mig var väldigt lugn och bra. När han sa att jag var godkänd blev jag så glad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen :D Tog el glass med pappa på torget och sedan har jag kört runt lite. Mötte upp HP på stranden och solade lite innan vi drog till donken och köpte glass haha. Ikväll tog jag bilen till fotbollsträningen, nu känner man sig verkligen stor :D Varvar ner framför tvn nu med bror och mami.

Puss //Emma










Liseberg med laget

Gårdagens lagaktivitet var 5-kamp på Liseberg :D Det var verkligen jättekul!! Vädret var perfekt att gå runt i, inte för varmt och inte för kallt utan precis lagom. Tanken var att vi skulle åka den nya Helix men när vi väl stod i kön fick den tekniska problem så vi åkte Balder istället. Sån glad känsla och massa pirr i magen. Blev verkligen en underbar dag igår :D

Puss //Emma















En bra morgon i solen

Vaknade upp hemma hos HP idag och när vi tittade ut var himlen klarblå och solen stekte på altanen. Vi gjorde oss en supergod frulle som vi satt på altanen och åt samtidigt som vi solade oss. Tänk om varje dag hade kunnat börja så, vilken dröm! Vi bytte om till bikinis och satte oss på altanen i varsin stol och rakade benen. Haha, måste låta väldigt roligt men vilket bra förslag verkligen. Sola samtidigt som man rakar benen är ingen dum idé ;) De sista minuterna satt vi och pressade i solen innan vi gjorde oss i ordning inför bussturen mot stan. Ska nämligen iväg med hela fotbollslaget idag på hemlig lagaktivitet. Ska bli spännande och kul. Vi hörs ikväll!

Puss //Emma


















Mysdag med HP

När jag äntligen bestämde mig för att sova ut idag vaknade jag 8.. Somnade om till 10 i alla fall och åt sedan frukost med mamma. Vi gick till torget en sväng och jag fick faktiskt shoppat en del. Lite senare mötte jag upp HP på torget och vi köpte frozen yoghurt som vi åt på bryggan. Satt kvar där en lång stund innan vi åkte till Ica för att handla lite mys. Resten av kvällen har vi tillbringat hemma hos henne med en god middag, film, badat jacuzzi och ätit massor av nötter och godis. Har ätit så mycket så magen är helt svullen, typical mig.. HP har somnat och jag tittar lite film.

Puss //Emma



















En trevlig kväll

När jag kom hem fixade jag mig i ordning för att möta upp mamma och hennes väninna på torget. Tillsammans gick vi till en restaurang/pub där dom två tog sig ett glas vin och varsin chokladkaka och jag en kopp kaffe och nötter. Satt och pratade och hade det trevligt. Synd dock att det självklart kom fram en fyllegubbe.. Förutom det en mysig kväll. Avslutade dagen med lite tv tittande här hemma och en skål svenska jordgubbar, mums!

Puss //Emma






Inte min dag idag..

Klockan ringde 8 och jag gick upp och gjorde mig frukost och packade klart de sista fotbollssakerna. Idag åkte vi hela laget buss upp till Mariestad och på mitten stannade vi och åt spaghetti och köttfärssås. Kände egentligen redan på uppvärmningen idag först att jag var sjukt mätt och mådde illa efter pastan, sedan ont i huvudet efter smällen på tinningen igår och sist men inte minst att jag hade ont i halsen. I matchens gång fick jag en armbåge på näsbenet så har ont i det också nu. Spelade bara 60 min idag då jag blev utbytt.. Benen var sega som smör efter gårdagens träning så kanske lika bra. Har sovit största delen av bussresan hem nu och snart är vi äntligen hemma. Ska bli skönt!

Puss //Emma



Glada studenter

Fick tittat på nösnäs student idag då alla glada studenter hoppade, skrek och dansade. Vilken underbar stämning det var. Vet bara från förra året hur taggad jag va på att ta studenten och om 1 år är det min tur :D När flaken sedan åkte iväg gick jag med några kompisar till torget för att titta vidare och sedan satte vi oss på Ti Amo. Ikväll var det fotbollsträning en stund men den avbröt vi i god tid innan åskan och regnet kom. När jag kom hem från träningen överraskades jag med att mamma hade köpt räkor, aioli, pan riche, naturgodis och rosor för att fira att jag klarade teoriprovet. Supermysigt! Nu är jag så mätt man kan bli, blev verkligen en ordentlig cheatday idag.. Japp japp men match imorgon så dax att sova. 

Puss //Emma













Teoriprovet avklarat!

Hejsan hoppsan!
Upp tidigt idag för att bli upphämtad av pappa och åka och skiva teoriprov för körkortet. Så himla nervöst så jag trodde jag skulle dö nästan.. Men den känslan när man tryckt på klar och det står godkänt är så skönt :D Efteråt blev det en sväng till en asiatisk buffé och nu är jag proppmätt! Jag som skulle vara nyttig o allt, gick ju bra... Äsch en cheatday kan va okej. Nu ska jag snart iväg och titta på alla snygga studenter whop :D

Puss //Emma







Siffrorna på vågen blir lägre

Hejsan hejsan!
Idag vaknade jag upp samtidigt som min bror och vi är frukost innan han skulle till skolan och jag till körlektionen. Vågen visade lägre siffror idag, inte vägt så här lite sedan förra sommaren så det va roligt :D När jag kom till körskolan märkte jag att jag hade tagit fel på tiden och va där 2 timmar för tidigt.. Så typiskt mig! Satte mig och pluggade teori då. Sista körlektionen idag och va bara några småfel jag missade. När körningen var gjord gick jag till gymmet. Testade en ny questbar idag cookies & cream och säger bara wow va god!! Min nya favorit utan tvekan :D Blev 6 km på bandet och 10 min på crosstrainer. Körde även lite mage och biceps idag. Gick sedan hem tog en powernap och åt sedan omelett innan det var dags för jobb. Nu är det sängdags!

Puss //Emma 





Leker biff! ;)

Mysdag på stan

Började 8 idag i skolan då vi hade en tyskaredovisning och sedan slutade vi. Nu ska jag inte till skolan förrän på tisdag då det är avslutning så man skulle nästan kunna säga att jag har sommarlov nu :D När vi hade slutat tog jag och Sofia vagnen till stan. Vi gick till juicekällan och beställde varsin jättegod smoothie. Min bestod av tropiska frukter och hennes var en pina colada. Riktigt fräscht och hur gott som helst! Ingen av oss hade varit där förut och det är absolut inte sista gången vi kommer vara där heller. Sen har vi varit runt i masvis med affärer och jag har fått köpt lite. Just nu sitter jag på tåget hem och somnar vilken sekund sol helst. 

Puss //Emma




Still bright when you go to sleep

Helluuu!
Morgonträningen imorse går att förklara med ett ord "övertrött". Både jag och Sofia kunde knappt skjuta ett skott på mål och vi skrattade en hel del. Efteråt fick vi i oss en god frulle i skolan och sedan hade jag bara en lektion innan jah slutade. Drog till stan och tittade runt i butiker i väntan på tåget. Hittade så otroligt mycket fint, nu är det dags att börja shoppa. Mötte sedan upp pappa på torget för att ta nytt pass och sedan blev det en latte i solen. Tittade vidare i lite butiker innan jag drog mig hemåt och satt en stund o solade. Lagade lite middag och vid 18-tiden hämtade HP upp mig och vi åkte till fotbollsträningen. Åt godaste kvällsmaten framför tvn nu ikväll, färsk mango. Såå gott!! Nu blir det sängen och sedan tagga min enda lektion imorgon som ät tyska.

Puss //Emma







Katrinelunds bal

Nu har jag och Nicole varit nere och tittat på när våran skola har studentbal. Började med en god sallad på Le Pain innan vi gick mot Götaplatsen för att se alla finklädda människor. Bara 1 år kvar nu tills det äntligen är våran tur!! När vi fått fota och kramat våra vänner gick vi till 4-gott och köpte godis. Sista dagen idag som onyttig. Vet inte hur många gånger jag har sagt det nu men jag tror lika mycket på mig själv varje gång. Just nu sitter jag på tåget hem och mumsar på några gottebitar.

Puss //Emma


















Inget internet

Hejsan!
Ledsen för dåligt bloggande men mitt internet tog nämligen slut för 2 dagar sen.. Riktigt hemskt att inte ha tillgång till det på mobilen. Kan inte kolla fb, instagram, blogga eller någonting typ. Efter 12 inatt fick jag tillbaka det, vilken lycka! :D I fredags var det jobb en stor del av dagen och därefter en lugn kväll med mami. Igår däremot efter jag jobbat klart blev det hem och fixa sig snabbt. Hade nämligen bestämt med några kompisar att vi skulle träffas ett gäng i Slottsskogen och ha en mysig kväll. Blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss.. För det första blev vi sena eftersom tåget vi skulle tagit inte gick. När vi väl var framme och träffade dom andra kom vi inte direkt på något att göra så vi stod där en stund innan vi tog vagnen till Järntorget. En bit därifrån var det nämligen gatufest med högtalare och folk som dansade och drack. Där stannade vi en stund innan halva gänget drog vidare och tillslut hamnade vi på trädgårn där jag och Linnea gick in. En sjukt rolig kväll var det!! :D Inte många timmar inatt men men. Idag har jag gjort så lite man kan ungefär. Just nu sitter jag i alla fall på bussen på väg in till stan där jag ska träffa Nicole för att titta på Katrinelunds bal :)

Puss //Emma







RSS 2.0