Mycket att fixa!

HEEEEEJ!!
Har hunnit med att duscha, raka benen, klä på mig, bakat cheesecake och just nu håller jag på att sminka mig. Känner på mig att den här nyårsaftonen kommer bli så sjukt bra! :D Ska måla mina naglar nu också :)

Puss ♥ //Emma

Nöjd med dagens köp! :D


Gymmat klart!

Nu har man först vart på torget och köpt lite och sedan gymmat :D Jag och bror ska snart sätta oss på moppen och åka hem, Brr!

Puss  //Emma


Drar mig in till gymmet och torget nu!

Tjenare!
Idag har ja inte gjort mycket alls förutom att ha dammsugit hela nedervåningen och spelat lite wii :) Nu äntligen ska jag och min bror ta moppen in till gymmet och sedan kolla lite mellandagsrea :D
Puss ♥ //Emma

Älskar mina nya jeans ♥

45 min träning avklarad

Jag kom på något förut som jag kunde göra och det var att gå upp och träna på mitt wii, både kul och bra! :D Tränade i 45 min som var ett slags pass för att bygga upp musklerna och konditionen för fotbollsspelare. Trodde inte jag skulle svettas s mycket jag gjorde men det är ju ett bra tecken på att det tränar kroppen.  Nu känner jag mig seg och trött i hela kroppen och i kväll ska jag verkligen lägga mig i tid! Får städa upp lite på mitt rum nu innan jag ska ta mig ngt att äta.
Puss ♥ //Emma

Har det fett tråkigt..

Idag vaknade jag av mitt alarm som jag hade ställt på 12:00 för att ta en buss in till Sportlife med Liv. Herregud vad det blåser här ute, man höll verkligen på att blåsa iväg och blöt blev man.. Vi har i alla fall solat och det kändes underbart för ni är man ännu lite brunare :D Har så sjukt tråkigt just nu, vad skall man hitta på egentligen? :o Något kommer jag säkert på!
Puss ♥ //Emma

Bild tagen i Malta, vill tillbaks till värmen ♥

Go dag i Göteborg med Liv

Dagen har varit riktigt grym och rolig! Fick köpt mig några saker som ni ser här nedanför ;) Liv har precis åkt hem nu och själv ligger jag kvar i min säng och är hur trött som helst! Vi la oss sent igår och klockan ringde tidigt, dessutom bli man inte piggare av att gå i Göteborg i ca 5-6 timmar. Vi åt idag på en kina restaurang som ligger inte långt från Nordstan och herregud vad mätta vi blev, och gott var det! Tack för en fin dag Liv ♥

Puss ♥ //Emma



Kinamat ♥

Örhängen från Accessorize

Halsband från Bik Bok

String från Gina Tricot

T-shirt från Monki

Tröja från Monki

Jeans med USA flagga från Gina Tricot och Jeans från H&M



Söt tjej ♥

Mot mellandagsrean!!!

Godmorgon!
Nu sitter jag och Liv på tåget på väg till Göteborg! :D Vi är verkligen taggade inför mellandagsrean för nu ska det shoppas!! Ha det så bra! :)

Puss  //Emma


Liv är här :D

Fick gå 3km hem från stationen förrut för att ingen var hemma och kunde hämta mig.. Som tur var det soligt väder så det var riktigt underbart! Fick dammsuga hela undervåningen också och efter det var jag så sjukt trött så satte på musik och låg i mina goa säng och bara vilade. Klockan 18:15 var det dags att ta moppen in för att träna eftersom mina föräldrar vägrade att köra... Nu sitter jag här i sängen med Liv och vi ser på "good luck chuck" :D Imorgon drar vi in till Göteborg för att kolla mellandagsrean, fett nice! :D

Puss ♥ //Emma

Gammal bild på oss, haha! ♥

@Sportlife

Tjabba Tjena!
Blev stressigt idag kan man säga! Jag och Jessica hade planerat igår styck skulle ta halv 9 tåget in men jag råkade ställa klockan fel så jag ställde den på 08:30 och vaknade 10 min innan det :s Det var bara att slänga på sig kläderna och gå ut till bilen där Jessica och henne mami väntade för att köra oss till tåget. Som tur var hade ja packat igår eller kanske mer ska säga natt eftersom jag inte somnade förrän 3, så har inte blivit många timmar inatt :/ Nu har jag i alla fallgymmat klart och ska sedan sola om 30 min så nu ska jag gå till Willys och köpa frukost!

Puss  //Emma


Julafton!
















Min bror försör det fina kortet men men..

















Min bortskämda kusin fick en iMack..



Min mormor spelar wii, riktigt tuff är hon!

Min och min brors julklappar som vi fick tillsammans :D

Mina julklappar :D



Jul hos Farmor och Farfar!

Nu sitter jag och familjen hemma hos Farmor och Farfar och ska snart äta julmiddag :) Blir lite paketöppning sen också :) Idag har jag och bror bara spelat Wii hela dagen men herregud vad kul det är :D Har tyvärr inte kunnat ladda upp några bilder från julafton men det kommer, jag lovar!

Puss  //Emma


På väg till moster för julfirande

God Jul på er fina människor!
Sitter i bilen nu på väg till moster och kusin för att fira jul där i år :) Bilder av julafton kommer komma upp imorgon hoppas jag på! Nu får ni ha en riktigt bra jul för det tänker jag ha :)

Puss  //Emma


Bingolotto - Uppesittarkväll!

Jag och mami har bakat fransk nougat med nötter i efter Leilas recept men usch, den smakade bara honung :( Nu ska jag, mami och bror kolla på Bingolotto :D

Puss ♥ //Emma


















@frisören

Morning morning!
Sitter just nu hos frisören och har folieslingor i håret :) Äter frukost samtidigt eftersom jag inte hann det hemma. Är hur trött som helst men fick precis en kopp kaffe så det blir nog bättre :D Sedan ska jag och Jessica gymma på sportlife!

Puss  //Emma


Blev inte som planerat..

Hejsan!
Idag gick jag upp halv 11 men var ändå riktigt trött, blev ganska sent igår. Jag och Jessica tog tåget in till Stenungsund för att gymma och jag passade även på att sola igen ;) 2 gånger har jag gjort det nu och det går verkligen fort att bli brun känns det som :D När jag hade solat klart gymmade vi och det blev crosstrainer, cykel och lite bål innan vi skulle bege oss till thai restaurangen! När vi väl kom dit sen då märkte vi att maten var slut och att dem stängde om en halvtimma... Lite surt men vi gick till torget istället och hängde där tills tåget gick hem :) Nu ska jag fortsätta slå in julklapparna så jag blir klar någon gång och sen ska jag julstäda mitt rum!

Puss ♥ //Emma




JULLOV!!! :D

Äntligen har jullovet börjat och jag är superduper glad! :D Är nöjd med mina betyg som jag fick! Fick även fina presenter av min söta vänner, kärlek till dem ♥ Några uppträdde och rektorn läste Pettson och Findus :) När allt var klart drog jag och Jessica till sportlife fast hon hann inte så länge för sedan skulle hon till Ullared. Jag fick i alla fall tränat lite armar idag. Har köpt klart nästan alla julklapparna idag också :D Nu ska jag slå in julklapparna!

Puss ♥ //Emma



















Sola solarium

HEJ HEJ!
Idag såg vi på 2 filmer igen, "Little miss sunshine" och "Ondskan". Helt okej filmer tycker jag, ondskan var absolut den bästa måste jag säga! Efter skolan gick jag och Jessica till torget för att köpa julklappar och jag fick köpt 2 st. Sedan gick vi till Sportlife och jag fick solat solarium för första gången :D Så Jag låg och solade och hon satt på en stol utanför och så snackade vi ;) Jag blev faktiskt lite brun men behöver ju sola mer för att det ska märkas om man säger så. Har precis bakat kolakakor nu som jag ska ge bort i julklapp och snart bär det av mot träning :D Imorgon är det julavslutning, wihoo! :D:D:D

Puss ♥ //Emma


Sportlife!

Hallå där!
Idag i skolan har vi sett på 2 filmer och sen bara en snabbstädning innan vi fick sluta! Först såg vi på en film som hette "Billy Elliot" och den var faktiskt bra! Nästa film var inte lika bra, kanske därför jag somnade på slutet av den hehe ;) Efter så gick jag och Jessica först till torget för att köpa present till varandra och sedan till Sportlife! Vi kände oss inte speciellt smarta när vi var där, krångliga maskiner haha! Kändes riktigt gött att träna men nu är jag sjukt seg så ligger i sängen och lyssnar på goo musik :) Ska snart börja baka kakor som jag ska ge bort i julklapp (a)

Puss ♥ //Emma



Bästis ♥



Klä julgranen!
















Gårdagens julbak och pyssel!




















Väntar på kusin och moster :)

Heeeeeej!
Lördag idag och halsen känns bättre men har fortfarande lite ont när jag sväljer :/ Idag kommer kusin vitamin hit och min moster för vi ksa julbaka och julpyssla, såå mysigt ♥ Mami är hos frissören just nu och så har vi bokat tid för mig till på fredag! :D Har pusslat halva pusslet nu också, duktig tjej! Nu ska jag in och fortsätta pussla innan moster och kusin kommer :) Hoppas ni får en riktigt bra lördag för det ska jag ha!! :D

Puss ♥ //Emma





Kul med fredag...

God morgon,
Jag har ju redan varit vaken ett tag men känner mig fortfarande trött.. Blev ingen skola idag eftersom jag har så sjukt ont i halsen och känner mig inte bra o.s.v. Känner mig riktigt hungrig men är verkligen inte sugen på någonting som vi har hemma. Vad ska man hitta på idag då? Skulle egentligen åkt och gymmat med Jessica efter skolan så är något sur på min hals.. Varför just nu?! Blir väl att bara ta det lugnt antar jag, åhh så tråkigt :( Man får göra det bästa av situationen! Funderar just nu på att plocka fram mitt 1000 bitars pussel eftersom jag har så sjukt tråkigt. DET GÖR JAG!!

Puss ♥ //Emma



fyfan vad man ser ut..

Ont i halsen :(

Tjenare,
Idag efter skolan så drog jag och Melissa till Ti Amo för att fira henne att hon har fyllt år ♥ Hon tog en kebab pizza och jag en kebab tallrik, fy vad illa vi mådde efter och jag mår fortfarande illa.. Har dessutom blivit förkyld med halsont och lite täpt i näsan, skit! Har varit så otroligt trött så när jag kom hem somnade jag i sängen och sov en halvtimma och sen dess har jag varit så slö. Jag har ändå plockat i ordning i mitt rum så får jag dammsuga imorgon :) Nu skall jag titta på "du är vad du äter" :D

Puss ♥ //Emma







Kall som en isbit!

Nu är one piecen äntligen på och jag ska lägga mig i sängen och titta på Ghost Whisperer. Innan det måste jag bara plugga lite på so läxa som vi har. Idag i skolan skulle vi ha svenska i 120 min fattar ni eller?! Efter skolan skulle jag ta bussen till gymmet men den kom aldrig så då var det bara att börja gå... Hade motvind hela vägen och jag frös verkligen ihjäl, kände inte mina fötter och händer! Fick i alla fall tränat, 2 mil på cykeln och sedan lite styrka. Mådde så fruktansvärt illa på slutet så trodde nästan jag skulle spy, tror det berodde på att jag var hungrig. Som tur var hade papi lagat god mat som jag åt när jag kom hem (a)

Puss ♥ //Emma











Lusse fika








Lucia

Sankta Lucia, ljusklara hägring..
Yes idag är det den 13 december, alltså Lucia! Har varit med i Luciatåget och sjungt två gånger idag för hela skolan. Första gången var bara pinsam eftersom ingen kunde någon låt typ, men andra gången gick mycket bättre :) Man kan inte alls tro att det snart är ju så som regnet håller på och öser, det suger! Vill ju ändå att det ska vara lite snö på julafton. Nu ska jag sätta mig och fortsätta titta på Ghost Whisperer ♥ Kommer säkert bli Lusse fika när mami kommer hem men jag har ju träning ikväll så it doesn´t matter :D

puss ♥ //Emma









Nu blir det Ghost Whisperer!

Tjena bloggen!
Har varit en rätt lugn dag i skolan tycker jag även fast vi slutade sent. Efter skolan drog jag och Jessica till gymmet, det var ett tag sen sist så kändes gött! När jag kom hem åt jag en sallad och nu skall jag titta på Ghost Whisperer :D Den serien är verkligen riktigt grym! Måste öva lite på Lucia låtarna sen eftersom det är imorgon som vi skall uppträda för hela skolan :s Äsch det kommer säkert att bli bra ;)

Puss ♥ //Emma

Adventsfika!




Hungrig!

Nu har jag och mami kommit hem från Torp och väntar just nu på att papi skall bli klar med maten. Blir ingen träning ikväll eftersom jag har tränat varje dag från i tisdags + spelat 2 cuper nu i helgen. Blev inte så mycket köpt på Torp men jag hittade i alla fall två par örhängen som jag är nöjd över :) Fick även köpt en julklapp till farmor och farfar!

Puss ♥ //Emma





Fota frost!

Idag har jag varit ute och fotat lite på morgonen, skönt att ha sin kamera igen! Nu har jag precis fixat i ordning mig för snart ska jag och mami åka en sväng till Torp :D Mysigt! ♥
























Vidare till SM!!!

Tjena bloggen!
Har varit på i Tanum hela dagen och spelat fotbolls dm :D Samlingen var 07:30 så gissa om man var trött då? Första matchen spelade vi mot Grohed/Ljungskile och vann med 3-0. Nästa match blev det lika mellan oss och SIF, 0-0 slutade den. Sista gruppspelsmatchen var mot Rössö och dem fick in ett mål när det var 2 sec kvar.. Matchen slutade alltså 0-1. Vi gick vidare till kvartsfinal där vi fick möta Bullaren och vann den med 1-0 och gick då vidare till Semiefinal! Där mötte vi Stångenäs som var ett riktigt tufft motstånd men vi vann ändå med 2-0 över dem och gick till FINAL!! :D Final avgjorde på straffar mellan Rössö och oss och vi vann, trots att jag missade min straff! Första straffen jag har missat någonsin :o Så nu är vi vidare till SM och är Bohusläns bästa lag, wiiiiie! :D♥

Tog även slut med min kille ikväll men det var lika bra.. Eftersom vi inte har tid att ses o.s.v.
JAG MÅR TOPPEN!! :D

Puss ♥ //Emma





Myckleby cup

Har inte hunnit skriva något idag eftersom jag inte kom hem efter skolan idag. Istället gick jag till Ti Amo och åt en god dagens lunch med hela familjen :) När vi hade ätit upp så gick vi till Team Sportia så att jag kunde få nya "cykelbyxor" som jag har under shortsen :D Sedan bar det av mot Muckleby Cup! Vårat lag åkte ut i gruppen men det andra vallenlaget vann hela cupen!! :D Nu ska jag i alla fall sova för imorgon är det samling 07:30 för att spela fotbolls dm i Tanum :D

Puss  //Emma


ÖVERLYCLIG TJEJ :D

JAG HITTADE MIN KAMERALADDARE!!! :D Äntligen efter så lång tid som jag har letat, och så hittar jag den i garderoben.. Så nu blir det roligare bilder in på bloggen och den blir förhoppningsvis mer aktiv också :) Sedan nu ikväll kommer pappa in och berättar att han fick ett samtal om att vi har vunnit en resa till Teneriffa :D Snart ska jag åka och träna lite styrka med fotbollen. Vilken otroligt bra dag det blev trots allt :D

Puss ♥ //Emma



På bussen

God morgon :)
Sitter just nu bussen på väg mot skolan och lyssnar på musik (y) La mig 10 igår, rekord!! Haha, känns skönt att få sovit lite längre denna natten för det behövde jag :) Ha en bra dag!

Puss  //Emma


Vart jag mig i huset vänder hittar jag ingen kameraladdare i mina händer..

Är riktigt trött på att jag inte kan hitta min kameralddare så jag kan ta kort :( Sitter just nu ner och väntar på att maten skall bli klar, är riktigt hungrig! Maten i skolan går verkligen inte att äta ibland så det blev att äta knäckemacka och keso (y) Funkar det med men man håller sig ju inte hungrig hela dagen direkt ;) ikväll är det träning igen, fys idag :) Ska bli gött men innan dess måste jag plugga på musikprovet som vi skall ha imorgon. Så här är det, varför måste jag veta vilka artister som var stora på 40 till 90 talet? Eller vilken slags musik dem gjorde? Det är la bara lyssna på låtarna och tycker man dem är bra så fortsätter man lyssna på dem? :D Okej, det kanske är bra att kunna lite men det går inte in i huvudet! Slutskrivet nu måste plugga som ni märker..

Puss ♥ //Emma

Äntligen träning!

Har inte tränat fotboll på riktigt länge så det ska verkligen bli UNDERBART!! Får se hur min kondition är nu efter ett uppehåll nu när jag har haft så mycket läxor. Tror att min svenska redovisning gick hyfsat bra idag även om jag var nervös. Imorgon är det förhör på Buddhism, torsdag är det musikprov och fredag 10 ekonomiska ord + att vara klar med allt inom ekonomi. DÖÖÖÖÖÖR!! Ska bli hur gött som helst sen med jullov! :D Måste leta upp min kamerasladd nu också för det känns hemskt att den är borta :(

Puss ♥ //Emma

Trött tjej mot skolan

God morgon!
Idag blir det skola :) Vi har dock redovisning idag som jag kommer suga på.. Det är sjukt kallt ute idag men som tur är hoppar jag snart på en varm buss :)

Puss  //Emma


Hemma från skolan idag..

Som rubriken lyder så är jag hemma idga eftersom jag hade ont i magen imorse och mådde inte bra :( Mår bättre nu som tur är (y) Har äntligen skrivit klart min hemskapsuppgift så skall snart skicka in den :D Senare måste jag fortsätta plugga med allt som vi har den här veckan.. Just nu håller jag och bror som är sjuk på att baka lussebullar, mums! ♥ Har börjat med att bli nyttig från och med idag så nu skall jag verkligen hålla det den här veckan, trivs inte att se ut som jag gör just nu. Fett hit och dit, usch!! Blir bättre sen när jag inte har så mycket i skolan så jag kan börja träna igen :) Ne nu måste jag fixa lussebullarna :D

Puss ♥ //Emma

Baka pepparkakshus :D

Goddagens!
Idag blir det att vara inne för ute är det rgnigt och tråkigt ute :( Jag och bror ska baka pepparkakshus nu och sedan blir det kanske att göra lussebullar :D Mysigt! ♥ Vi brukar alltid göra det hos farmor men vi orkade inte åka dit så mami köpte färdiga delar ;) Vill hitta på något kul med kompisar idag men alla verkar vara upptagna.. Jag får göra det bästa av situationen!

Puss ♥ //Emma

Skriver ansökningsblankett!

Hello,
hade matte prov idag på morgonen och det gick mycket bättre än vad jag trodde :D Hoppas bara nu på att resultatet blir bra då också. Fick reda på engelska provet idag också ch det visade positivt, VG! Jag har ju verkligen svårt för engelska språket.. När jag skall prata är det som hela munnen är fylld med lera, att förstå är svårt om man har dåligt ordförråd. Undrar egentligen hur det skulle gå om jag åkte utomlands helt själv? Tror inte det skulle gå faktiskt haha!
I slutet av dagen i skolan hade jag extrem huvudvärk samtidigt som jag kände mig stressad över alla skolarbeten vi har och fotbollsgymnasiet jag ska söka in till. Just nu sitter jag och skriver en ansökningsblankett som egentligen skulle vara inskickad idag till Katrinelund men vi har ringt och pratat med rektorn och det räckte att jag skickade in den imorgon som tur var! Så nu har jag hela kvällen på mig att skriva :D Oj vad det blev mycket text nu :o Har egentligen en hemkunksapsuppgift som ska vara inlämnad imorgon, men min mentor snackade med läraren och jag kan lämna in den på måndag istället! Nu ska jag fortsätta skriva på min ansökningsblankett :)

Puss ♥ //Emma

RSS 2.0