Jobb + Grit Strength

Hej hej allesammans! 
Helt slut nu efter dessa 4 jobbdagar men nu äntligen kan jag säga att jag har höstlov de här sista dagarna. Jobbade även idag som alla andra dagar från klockan 10:00 fram till 18:30. Var hemma i ca 1 timma efter jobbet innan jag tog cykeln till Sportlife för att köra Grit Strength. Måste säga att det kändes bättre idag, kanske berodde på att jag minskade med 2 kg sen förra gången ;) Dessutom har jag ätit mängder med mat idag och drack en celcius innan passet. Nu ska jag sova! 

Puss //Emma


Kroppen skriker

Har varit en tuff dag idag.. Åt havregrynsgröt till frukost vid 9 och vid 10 var jag på jobbet. Blev väldigt stressigt vilket innebar att man inte hann äta. Sedan åkte några från jobbet därav jag till en begravning för att servera mat. Där fick jag ätit 2 mackor i alla fall, men trots det blev man ju inte mätt. Kul att servera idag, trots att det var på en begravning. Vid 5 åkte vi tillbaka till Solliden och först då fick jag mat i mig. Usch har varit stressigt, ingen bra kost men en kul dag. Slutade jobbet 18:30 och gick till Sportlife direkt efter. Sprang 1 timma på bandet och gick 10 min, så jobbigt. Mådde illa, fick ont i ryggen och kände mig bara helt slut. Ligger just nu i soffan och tittar på dessertmästarna. Ska ta mig något litet nu innan jag sen går ner och lägger mig. 

Puss //Emma



Tillsammans mot cancer

Idag har jag jobbat från 10 fram till 18:20. Varit en bra dag på jobbet även idag med mycket folk och god mat. Efter jobbet gick jag hem och har nu ikväll suttit i soffan och tittat på tv med mamma. Just nu sitter vi och tittar klart på "Tillsammans mot cancer". Det är verkligen fruktansvärt att det är så många som drabbas av denna hemska sjukdom. Ett extra stort stöd till er ikväll! 

Puss //Emma
Bakat lite chokladbollar ikväll :)

Träningsdag!

Dagen började att jag vaknade av mig själv klockan 8. Jaja, antar att kroppen har skolrutiner i sig.. Åt en stor frukost med mamma och sedan gick vi iväg till gymmet. Sprang först i en halvtimme och körde sedan chins och efteråt solade jag och mamma i 25 min. På väg hem tittade vi i lite affärer och jagfyndade 2 halsband och ett par örhängen. Dessutom tog jag och mamma en söndagsfika på Espresso House. Klockan 16:30 va vi på Sportlife igen för att köra Bodyattack, riktigt kul pass! :D Nu har pappa precis hämtat upp mig och vi är på väg för att köpa hem pizza, myyyysigt. Ska sova hos pappa inatt och bara ha en mysig kväll. 

Puss //Emma







Go dag på jobbet!

Satte klockan idag på halv 9 och åt en stor god frukost med mamma vid 9. Vid 10 började jag jobba och idag var det en riktigt lugn dag kan man säga. Har ätit god mat, bakat bullar och ja så mycket mer har inte hänt. När jag slutade 18:30 cyklade jag till Sportlife och tränade där lite. 40 min på bandet och efteråt körde jag lite mage bara. När jag kom hem va mormor och moster här så fick träffat dom lite och sen när de åkte satte jag och mami på en film och myste lite. Har precis kollat klart på filmen nu och känner att det är dags för sängen nu.

Puss //Emma



HÖSTLOV!

Hej Allesammans! 
Det är natt och mina ögon är hur trötta som helst, men trots det vill jag skriva om den här dagen. Provet i skolan tror jag gick bra faktiskt och efteråt åkte jag och Linn till stan och gick runt och tittade där. Köpte mig en mascara och ett par löpartights :) To tåget hem 15:40 och väl hemma var det bara att packa väskan och ta cykeln till gymmet. Sprang på bandet i 1 timma vilket motsvarar 1,2 mil, känns ju faktiskt helt okej. Efteråt hängde jag med Jessica och tjejerna från hennes klass till Ti Amo för att äta. Beställde in fläskfilé black and white, så gott. När vi var mätta och belåtna cyklade jag och Jessica hem till mig och myste. Ätit massa onyttigt och tittat på både Idol och en bra film. Nu är det dags att sova för imorgon väntar jobb.

Puss //Emma




Dags för prov!

Hade tur idag att jag fick ett sms runt 7 för jag hade nämligen råkat stänga av alarmet. Gick i alla fall upp då gjorde mig frukost och så pluggade jag. Skippade morgonträningen i skolan för att kunna vara hemma och plugga fram tills 10:30 då jag tog bussen. Min hjärna är nu fullproppad med lagar och diverse andra saker så hoppas verkligen provet går hyfsat bra nu trots att jag innan inte pluggat särskilt mycket. Strax framme på centralen nu.

Puss //Emma



Pausar från pluggandet

Blev lunch på stan med Nicole idag. Vi åt på Le Pain Francais som är mitt favoritställe verkligen, så himla mysigt och sån god sallad :D Hade första lektionen klockan 12:00 och 2:a lektionen var det dags för ekonomiprov. Känns ändå som att det gick helt okej, men imorgon väntar juridikprov som inte alls känns lika bra :s Har suttit och pluggat enda sedan jag kom hem och nu pausar jag genom att titta på "Hela Sverige bakar" och äter popcorn. Har det så mysigt! Imorgon efter provet har vi HÖSTLOV!!! :D

Puss //Emma


Pluggat hela morgonen

Hej mina läsare! 
Idag börjar vi inte förrän 12, men ställde klockan på 06:30 för att gå upp och plugga. Har ju ekonomiprov idag och kände att jag behövde plugga lite extra. Just nu sitter jag på bussen in mot stan för att möta upp Nicole och så ska vi äta lunch ute. Hon åker nämligen till Holland ikväll så vi kommer inte kunna träffas på hela lovet, så får fira lovet nu med lite god mat :D Nu ska jag titta på Pretty Little liars som har kommit ut igen.

Puss //Emma






Grit Strength

Tjabba tjena! 
Nyss hemkommen från ett av de värsta passen i mitt liv, nämligen Grit Strength. Hade precis innan det sprungit 30 min på bandet, vilket inte var så smart gjort kanske. Nu är jag i alla fall hemma och äter just nu kvarg med jordgubbar och dricker te. Kroppen är verkligen helt död! Rörlighetspasset i skolan var också sjukt jobbigt idag och för er som vill se vad vi fick för mat kan ni titta på bilden här under, tycker ni det ser gott ut? ;) Haha! 

Nä nu börjar kvällen lida mot sitt slut och jag ska snart hoppa i säng.

Puss //Emma




Plugg innan skolan

God morgon!
Gick upp tidigt idag trots att jag egentligen inte behövde för att plugga. Har ett seminarium idag, ett företagsekonomiprov imorgon och juridikprov på fredag... Hinner inte med detta just nu känns det som. Till frukost blev det hallon och blåbärsgröt med kokosflingor på och en kopp kaffe till det :) Från dess sen har jag pluggat företagsekonomi och jag känner verkligen att det inte sitter.. Ska fortsätta att kolla igenom det nu på bussen på väg till skolan. Dags för rörlighet i skolan sen, kan behövas ;)

Puss //Emma



En dålig dag..

Har varit sjukt trött idag i skolan.. Fick stå och vänta på pannkakor i ca en halvtimme i bamba för att dom tog slut. Efter skolan skulle jag och Nicole äntligen gå och fixa våra naglar som vi var så glada över, bara det att vi hade råkat boka in oss fel. Istället för att få snygga långa naglar fick vi ha kvar våra korta naglar fast med ett gelélack på. För det första kunde hon ingenting hon som gjorde på mig, för det andra blev det jättefult och dåligt och för det tredje betalade vi 250kr för den skiten!! Gissa om min dag var förstörd efter det?! Ja. Har suttit hemma hela kvällen och ätit och pluggat. Varit arg nästan hela kvällen och dessutom känner jag mig tjock nu när jag inte har fått träna.. Kul dag. Känner paniken över alla prov och seminarium nu, skjut mig typ. 

Puss //Emma
Såååå fult... Ser värre ut nu.






Jag ville ju ha en fin höst..

Good morning :)
Usch, ännu en regnig dag.. Jag som ändå hade hoppats på en fin solig höst men nej nej.. Sitter just nu på bussen och ska strax titta på gårdagens avsnitt av "dessertmästarna". Hoppas den här dagen går snabbt i skolan, för efter ska jag och Nicole fixa våra naglar whop whop :D

Puss //Emma



Zzzzzzz

Dagen började med tidig morgonträning i skolan i regn och kallt väder.. Sen var det bara 2 lektioner kvar innan vi fick sluta :D Satt dock kvar med några klasskompisar i biblioteket och pluggade innan jag åkte hem. Väl hemma blev det en kopp kaffe och en Questbar, sååå sjukt god måste jag säga! Klockan 17:30 körde jag och mami ett tufft RPM pass som jag var helt död efter.. Asgött efteråt i alla fall! Ikväll har jag sen tittat på tv och ätit lite innan jag nu ska sova :)

Puss //Emma






Ligger i sängen

Vaknade hos Liv idag vid 10:00 och fick ringt och sagt grattis till min farfar som fyller år idag. Hennes underbara mamma gjorde frukost till oss, en supergod omelett. Sen såg vi på tv enda tills min mamma kom och hämtade mig vid 1. Har egentligen inte gjort något speciellt idag förutom att ha pluggat. Har 2 prov veckan som kommer nu + ett seminarium.  Bara att plugga hela veckan!! Snart dags att sova nu, ska upp tidigt imorgon och ha morgonträning.

Puss //Emma




Träffat min efterlängtade vän

Idag har jag varit på Sportlife där jag sprang i ca 40 min och sedan körde lite Squats/rumpa. Efteråt blev det hem och packa väskan eftersom jag och min kompis skulle servera på en middag, blev ganska segt men vi hade kul ändå och drack en hel del kaffe ;) Äntligen fick jag träffat min underbara vän igen efter att inte setts på några veckor :D Blev lite mys framför tvn när vi kom hem till henne och nu ska vi ta och sova.

Puss //Emma



Kvällen i Göteborg

God morgon :)
Tänkte berätta lite om gårdagen som jag inte hann göra igår kväll. Skolan gick fort och efter tog jag, Linn och Nicole vagnen till nordstan för att fika på Espresso House. Jätte mysigt verkligen! Runt 5 kom min mami till stan så hon satte sig och så fortsatte vi prata lite innan Nicole och Linn skulle iväg. Mamma var hungrig så vi letade upp en restaurang som till slut blev en liten grekisk restaurang. När vi var klara bestämde vi oss för att titta runt lite i nordstan innan vi gick till 4 gott och köpte alldeles för mycket godis... När vi väl var hemma satte vi oss och tittade på lite gamla avsnitt av serier vi missat innan vi gick och la oss. En mysig fredag!

Puss //Emma






Underbar start på dagen!

Hejsan alla mina läsare!
Vilken otroligt fin dag vi har, i alla fall här på västkusten. Morgonträningen i skolan var inställd idag vilket innebär att jag börjar min första lektion 12. Sovmorgon tänker ni, men nix jag satte minsann klockan och gick upp 07:00. Åt lite frukost med min mami som är ledig idag innan jag tog cykeln bort till Sportlife. Sprang ca 8,5 km på 40min och de sista minuterna va tuffa måste jag säga. Efter blev det lite mage och rumpa med pilatesboll innan jag duschade och fixade mig. När jag kom hem från gymmet bytte jag kläder, tog en kopp kaffe med mami och packade ihop det sista innan jag fick rusa till bussen. Solen lyser dessutom och fastän det är lite småkyligt så lyser alla de va vackra gula löven i solens sken. Ni märker nog att jag är på bra humör idag, och det gör de ju verkligen inte sämre genom att det är fredag :D Bara 3 lektioner kvar tills det är helg, weeeeiii! :D:D Ha en fantastisk dag nu allesammans!

Puss //Emma





Gjorde mig lite fredagsfin idag :)

Vaniljyoghurt är sååå gott!

Nyss hemkommen från fotbollsträning och har precis ätit vaniljyogjurt och äpple med kanel. Har blivit helt kär i vaniljyoghurt, det är ju såå gott! :D Hade en lång dag i skolan idag och när jag kom hem blev det matteplugg. Ungefär så har väl min dag sett ut i stort sätt ;) 

Puss //Emma



Min säng är gosig

Ligger just nu i min säg efter en lång dag. Började 8 i skolan med T&T och därefter hade vi fotbollsträning. Bland de roligaste träningarna jag gjort faktiskt! :D Va hemma halv 6 och åt då lite mat med mami o bror innan jag satte mig o plugga. Tryckt i mig en vaniljmunk och en kokosmunk också, till vilken anledning då är frågan? Hej fetto typ! Nu är det dags att sova!

Puss //Emma

Måste jobba på detta!

Sverige -Tyskland

Idag körde jag och HP vårt första Bodycombat pass :D Ganska svårt med koordinationen måste jag säga men kul va det! När jag kom hem sedan pluggade jag lite och gjorde fröknäcke. Sitter just nu och tittar på matchen mellan Sverige-Tyskland och har precis ätit toast och nu mina goda små fröknäcke, godis typ ;) Hoppas på vinst för Sverige!!

Puss //Emma







Dålig morgon!

Åhh vad jag är irriterad och sur just nu... Började ändå hyfsat bra med att jag gick upp och tvättade håret osv. Fick lite bråttom sen så fick göra Havregrynsgröten i mikron och usch va äcklig den blev!! Den svämmade typ över inne i mikron och när jag tog ut den var den helt rinnig och äcklig.. Detta förstörde verkligen min morgon asså. Tog kanske 3-4 skedar och sedan en banan. Fick i alla fall i mig någonting nu på morgonen. Nu ska jag se på "ensam mamma söker" på telefonen, hoppas ni hade/har en bättre morgon.

Puss //Emma



RPM

Idag när jag kom hem från skolan blev det lite mat innan jag sedan tog cykeln till Sportlife. Körde mitt första RPM pass idag. Trodde verkligen att jag skulle dö, för det var sjukt jobbigt!! Åt för nära inpå och kände mig illamående under passet men jag tog mig igenom det, svettigare än någonsin. Efteråt blev det en proteinshake och sedan pluggade jag matte med Jessica. Blev lite fil och macka när jag kom hem och nu är det snart dags att krypa ner i sängen.

Puss //Emma



Sovmorgon

Ny vecka igen! Ingen morgonträning i skolan idag eftersom tränarna skulle på möte vilket innebär att vi fick sovmorgon. Så otroligt skönt! Får dra till Sportlife ikväll istället ;) Blev ingen havregrynsgröt idag utan istället gjorde jag det enkelt för mig och åt a-fil med granola och till det drack jag en kopp kaffe. Bara 3 lektioner idag, whop whop! 

Puss //Emma



Överby med mami

Blev några timmar på Överby idag med mamma i alla fall. Fick köpt några smågrejer bara men däremot hittade jag en skitsnygg jacka på Pondus som jag funderar på att köpa. Ska fundera på det så får vi se ;) Sedan övningskörde jag hela vägen hem :D Nu blir det en mysig kväll framför tvn med mami och bror.

Puss //Emma




VI ÄR I DIV 1!!!

God morgon!
Herregud vilken kväll det var igår :D Kan börja med att berätta att i halvlek låg vi under med 3-1 och man kände sig riktigt besviken. Vet inte vad som hände med mig i hela första halvlek men kände mig drogad och visste knappt vad jag gjorde. I halvlek tog jag en Celcius och i andra kändes det mycket bättre. Vi kvitterade och matchen avslutades 3-3 och vi va klara för Div 1!! :D Den känslan är helt obeskrivlig, det är så galet kul och helt ofattbart på samma sätt. Kvällen avslutades med årsfest, kunde ju inte bli bättre!

Idag gick jag upp runt 10:40 och strax efter kom mamma hem som har sovit hos min moster, och så åt vi frukost tillsammans. Fixade oss sedan och nu är vi på väg till Överby :D

Puss //Emma












Dags för 2:a kvalmatchen

Gick upp halv 9 idag och fick cykla till affären och köpa kokos eftersom jag skulle baka kärleksmums idag till matchen. Mamma var ändå ute på en pw så när hon kom hem var kärleksmumsen klara och vi åt frukost. Vid 1 kom 12 kom Jessica och så satt vi och pluggade fram tills jag skulle äta och sedan iväg till samlingen. Sitter just nu i bilen och är sjukt galet taggad inför dagens match. 2:a kvalmatchen idag mot Holmalund och en seger idag innebär att vi går upp i div 1 :D Bara att kötta sönder motståndarna idag!! Ikväll är det årsfest för både damerna och herrarna, hoppas på en toppenlördag! :D

Puss //Emma






Vinst för SVERIGE!!!

Har varit en helt okej fredag idag :) Träning, ekonomi, historia och juridik på schemat i skolan. Tog tåget hem 16:40 och sedan blev det en snabb sväng på torget innan jag gick hem. Blev en sväng till Ica med mamma för att handla lite och därefter gjorde vi pizza :D Älskar verkligen hemmagjord pizza! Började titta lite på Idol men så fort fotbollen mellan Sverige-Österrike började bytte vi såklart kanal ;) Har unnat mig lite nötter och 70% choklad nu ikväll också. Tycker jag kan få vara värd det efter det låga kaloriintaget jag har hållit mig till de här 5 dagarna :) Njuter har nu av Sveriges vinst med 2-1, imorgon är det våran tur att slå Holmalund i sista kvalmatchen :) 

Puss //Emma




Kvarg och jordgubbar

Nyss hemkommen från fotbollsträning med laget och har precis ätit kvarg och jordgubbar. Dessutom fick jag skrivit klart det sista på min T&T uppgift, en bra avslutning på den här kvällen :) Eftersom foten kändes bra nu ikväll så blir det morgonträning för mig imorgon i skolan. Nu ska jag packa i ordning väskan inför morgondagen samt göra mig klar inför natten.

Puss //Emma



Superenkla tonfiskbiffar

En helt okej dag i skolan idag. Till lunch åt jag en nutrilett bar eftersom jag inte tyckte skolmaten verkade speciellt god, men det var däremot min bar. Smakar ju som godis verkligen ;) Jag och Nicole tog sedan en kaffe innan det var dags att ha sista lektionen. Gjorde mig världens enklaste och godaste tonfiskbiffar när jag kom hem så nu är jag mätt som en plätt. Dags att ta en kopp kaffe innan jag sätter igång att skriva klart min t&t inlämning. Ikväll väntas träning med laget, whop whop :D

Puss //Emma






Tired as hell

Good morning my friends! 
Idag var det inte lätt att gå upp ur sängen, men det var ju som sagt ett måste. Var tvungen att väcka min lillebror + vara vaken med honom innan han skulle till skolan. Samma goda frukost som varje dag den här veckan, nämligen gröt och kaffe. Kändes dock som jag fick i mig 0% koffein då jag fortfarande är helt död och kämpar för att hålla ögonen vakna. Tittar jag ut genom fönstret ser det blött och tråkigt ut bara.. Åhhhh!! :( Dags att packa ner det sista i skolväskan innan jag går mot bussen.

Puss //Emma



Pluggat hela kvällen..

Skolan började med rörlighet och bål i gymmet, herregud vad jag svettades! Lunch, historia, engelska och juridik hade vi resten av dagen då vi slutade 4 idag. Satt kvar i ca 1 timma och skrev på min T&T uppgift innan jag tog bussen hem. Var verkligen galet hungrig och frusen när jag kom hem så gjorde mig soppa. Viktväktargulashsoppa och 2 finn crisp med ost. Sååå gott en blöt och kall dag som den här. Titta lite på tv medan jag åt innan jag satte mig och fortsatte plugga på T&T. Satt där fram till ca 23:30 och är ännu inte klar. Japp det skulle lämnas in idag, men får jobba klart imorgon och skicka in det. Till kvällsmat blev det en kopp te och kvarg med jordgubbar, mums! Dags att sova nu :)

Puss //Emma




Gym i skolan

Tjena tjena! 
Usch vad jag är trött idag och vädret gör det inte speciellt bättre... Tur att jag fick i mig lite kaffe till gröten imorse i alla fall. Tog en lugn morgon idag och tittade på "Ensam mamma söker" samtidigt som jag åt frukost. Älskar de svenska serierna som går på tv nu på hösten. Synd att man inte har tid att sitta och titta varje kväll, men det är tur att man kan kolla på internet efteråt. Ska faktiskt titta klart på avsnittet nu på bussen.

Puss //Emma




Gym, massage och plugg!

Dagens pass på gymmet bestod av 30 min på crosstrainer och därefter en rumpmaskin och så avslutade jag med mage. Blev bl.a gående planka, sneda situps, raka situps med benen i 90 grader och mountain climber etc. Ett gött pass blev det då jag svettades som bara den, det seriöst rann om mig och droppade ner på golvet.. Men det är la så det ska vara när man kört slut på sig antar jag? ;) Slängde i mig en proteinshake innan jag gick hemåt igen. Runt 18:30 kom Madde hem till mig med massagesäng och olja och gav mig en helkroppsmassage, så otroligt skönt! Tusen tack Madde, det där behövde jag verkligen kan man säga. Resten av kvällen har jag tillbringat framför min dator och skrivit på en inlämningsuppgift som ska skickas in imorgon. Wiho, är så otroligt bra på att börja med saker i tid! Skärpning Emma! Nu blir det sängen, sover alldeles för lite varje natt nu vilket inte är så bra.. Godnatt!

Puss //Emma




Taggar inför gym!

Nyss hemkommen och har precis packat klart träningsväskan inför ett gympass. Sitter ner nu 1 sekund och dricker en Celcius innan jag tar cykeln och sätter fart mot Sportlife! Nu ska det svettas och musklerna ska få pumpas ;)

Puss //Emma




Dark outside

Morning morning! 
Åh vad man inte ville gå upp när klockan ringde.. Låg kvar i sängen i ca 5 min och bara myste det allra sista innan jag verkligen behövde gå upp. Gjorde havregrynsgröt och mig och min mamma medan hon satte på kaffe. Havregrynsgröt med skivad banan och kanel på samt nybryggt kaffe på morgonen är såååå gott! Speciellt om man vaknar och magen skriker efter frukost ;) Mat är så mycket godare att äta om man faktiskt är hungrig och inte småäter mellan måltiderna. Just nu sitter jag på bussen med musik i öronen, och bussen är nersläckt och sådär mysig så man bara vill blunda och sova. Nix pix, så blir det icke! Ska sätta mig och läsa igenom tyskan och naturvetenskapen lite snabbt.. Prov och läxor kan bara försvinna just nu tycker jag, pallar inte!! Ha en bra dag allesammans :) 

Puss //Emma


Mörkt nu när man går till bussen..

Är motiverad nu!

Go kväll! 
Gick upp tidigt idag och åkte in till gymmet i skolan så att de kunde titta på min häl som har gjort ont. Visade sig att det kan vara en stressfraktur så nu blir det ingen fotboll förrän på torsdag :( Nu har jag verkligen bestämt mig för att köra igång ordentligt med kosten och skippa de onödiga kolhydraterna. Har så mycket enklare att stå emot alla frestelser då eftersom sockersuget inte finns i mig då. Har lite smått panik över allt plugg vi har just nu eftersom jag inte har pluggat tillräckligt mycket som jag borde.. Har bl.a ett naturvetenskapsprov imorgon som jag har suttit och pluggat på nästan hela kvällen. Blev en kaffe med pappa och bror och när jag kom hem körde jag lite styrka här hemma. Bara längtar tills jag kan gå ut och springa igen!! Men nu fokus på att foten ska bli bra så jag kan spela kvalmatchen på lördag. Dags att göra sig i ordning inför natten :) 

Puss //Emma



Liseberg

Borde egentligen inte ligga här i sängen och skriva just nu eftersom klockan ringer om 4,5 timme.. Har fått i mig lite väl för mycket socker ikväll som får mina ögon att hålla sig vakna. 

I lördags vann vi mot Lindome med 2-1, helt fantastiskt! :D Sååå galet bra gjort av oss!! Firade genom att jag, mamma och bror hyrde film på Hemmakväll. Nu väntar nästa match på lördag mot Holmalund. 

Idag gick jag upp runt halv 10 och åt frukost med min bror. Fixade mig sedan och fixade lite grejer innan jag och min bror handlade och lämnade tillbaka filmen. Fick även bakat lite småkakor som idag var shackrutor. När mamma sen kom hem åt vi snabbt lite lunch innan vi tig bilen ner till Göteborg, för att möta upp moster och kusin för att gå på Liseberg. Fick åkt kanonen, balder, spinnrock, virvelvinden, lisebergshjulet och uppskjutet. Min kusin vann stjärnvinst på M&M och min bror vann en paradisask, medan jag bara slösade pengar.. En riktigt mysig dag blev det!
Nu ska jag faktiskt försöka sova lite.. Godnatt!!

Puss //Emma








Kval till div 1 idag!!

God morgon!
Har inte skrivit på ett tag jag vet, förlåt mig för det, ska verkligen försöka bättra mig. Förra helgen blev vi efter Strömstadmatchen seriegrare i serien, och även B-laget blev seriesegrare i div 3. Det är verkligen helt sjukt om man tänker efter att vi vinner två serier trots det att vi bara är ca 18 i truppen. Idag möter vi Lindome i första kvalmatchen och det ska bli så sjukt kul!! Är verkligen otroligt taggad, dock får vi se om jag får någon speltid pga att jag fått hälsporre (tror vi). Nu ska jag och pappa åka och titta på när min bror spelar match. 
 
Puss //Emma
B-laget efter seriesegern!! 

RSS 2.0