Nytt jobb

Hejsan svejsan!
Haft fullt upp idag verkligen då jag gick upp 6:30 för att hinna packa och fixa. Sedan möte vid 10:00 och därefter direkt till Kungälv sjukhus. Klantig som jag är har jag missuppfattat vad drop in betyder och därför kunde jag inte göra någon röntgen. Jag och papi åkte då till thairestaurangen där jag åt mängder med mat. Vid 13:30 gick jag till Lindex, mitt nya jobb. Helt kaos i butiken just nu då vi ska renovera om, men det kommer bli sjukt snyggt. Kändes verkligen bra och roligt trots att det mest handlade om att flytta runt varor osv. Tiden gick sjukt snabbt och helt plötsligt var det dags att sluta. Gick direkt till tåget som jag sitter på nu och är på väg in till stan där jag mäter upp.nicki och vi åker vidare till Bella. Ikväll blir det krök och sedan utgång, woho! Trevlig Valborg allesammans :D

Puss //Emma






Var är energin?

Hej hej!
Igår kväll hade vi överraskningsfest för Jonathan som Gustav och Jessica hade anordnat och som också blev väldigt lyckat. Vi var samlade ett stort grabbgäng samt brudgäng och när han klev in i lokalen möttes han av massor av grattis och tutor. Det roligaste var nog att se hur glad och chockad han blev när han klev in och kvällen fortsatte med fest. Ingen alkohol för min del då jag ska försöka undvika det så mycket som möjligt nu innan student och allt. Jag hade väldigt kul ändå trots allt att få träffa alla sköna och roliga människor. Kom hem runt 00:30 inatt då jag somnade direkt. 
 
Idag bestämde jag mig för att köra min morgonträning på gymmet här hemma istället för i skolan då vi inte har några crosstrainer där. Har inte fått röntgat foten än som det sägs vara att jag har en sttessfraktur i. Så i nuläget ska jag inte belasta foten med hårda isättningar som i fotbollen och löpningen, vilket gör att crosstrainer är ett bra alternativ. Trots att jag var hur trött som helst, hungrig och huvudvärk promenerade jag iväg till gamla gymmet. En celcius idag var givet trots att jag gick upp 9:00 på morgonen. Fick i alla fall kört ett 30 minuterspass med intervaller på crosstrainern följt av rygg, armar och lite mage. Hade inga större krafter till att vara kvar längre och köra helt slut på kroppen utan fick nöja mig med det. Har ju min 5:2 dag idag vilket betyder fasta (Bara ätea 500kcal). Fick i mig ett kokt ägg och en kopp kaffe nu till frukost vilket smakade väldigt väldigt bra. Nu ska jag sätta igång med lite plugg innan det väntar jobb för mig vid 15:00 tiden. 
 
Puss //Emma







Morning workout

Tjabba tjena!
Blev en sväng om gymmet imorse vilket känns skönt nu efteråt. 40 min trappa samt lite mage fick passet bestå av idag. Blev sedan hem för att fixa i ordning lite frulle, havregrynsgröt med bamba och blåbär.  Har inte fått i mig nått kaffe än då vår kaffebryggare typ exploderade till imorse. Blev livrädd för den smällen och det visade sig vara en propp som gick. Ska köpa en kaffe så fort jag kommer till skolan! Dags för powernap på bussen nu. 

Puss //Emma



Ge mig resultat nu tack!






Hemkommen från gymmet

Hallå hallå!
Blev inte mycket gjort när jag kom hem från skolan men blev en god soppa till middag. Blev sedan en sväng till gymmet och idag testade jag mina nya tighta shorts. Kändes ovant att gå med så tighta och korta shorts, men men har jag köpt dom så måste de ju användas. Blev i alla fall 700 kalorier brända på crosstrainern och därefter ben/rumpa och lite mage. Ett gött pass verkligen! Nu när jag kom hem tog jag mig en nötchokladkvarg och en kopp kaffe. Idag har fastan fungerat mycket bättre än vad den gjort de andra dagarna, skönt :D 
 
Puss //Emma



Lunch

Hade lite matte först innan jag höll mitt tal idag och det kändes bara så dåligt.. Var så nervös, kände mig inte förberedd och stammade mig igenom hela texten. Japp nu va det gjort i alla fall och svenskakursen i 3:an är nu avslutad. Kom precis hem och känner mig just nu illamående, huvudvärk och en extrem smärta i min visdomstand. Nu ska jag äta lite lunch som består av kaffe, fun light och en nutrilettbar med smak av kokos, mums! Har lite saker jag behöver plugga på också.

Puss //Emma




Besök i helgen

Har varit en skitrolig och trevlig helg när vi fick besök av Sandra och hennes mamma. I lördags fick vi shoppat och lunchade på Vapiano och sedan fikade på Le Pain. Åt god mat hemma innan vi sedan åkte tillbaka till stan för att köra utgång. Var inte jättelyckat i början men det blev bättre och vi hade verkligen kul :D Slutade med att vi fick ta taxi hem då vi missade bussen men båda mådde bra igår i alla fall. Har ätit alldeles för mycket i helgen så idag är det perfekt med en fastedag. Har mitt nationella tal idag också som jag inte alls känner mig säker på. Bara och göra det ändå! 

Puss //Emma






















Off to Gothenburg

Hejsan!
Igår hade jag morgonträning då jag fick ett tråkigt besked.. Har förmodligen en stressfraktur i min fot.. Ledsamt och deppigt! Hade sedan psykologi där det kom ett mer positivt besked om att det gick bra på provet. Efter skolan drog jag och några klasskompisar till stan och gick runt där och tittade i affärer men satt även vid vattnet o h snackade. På kvällen städade jag och mamma huset och sedan tittade vi på finalen av lets dance. Cheatade också och åt naturgodis, men sjukt gott! 

Idag vaknade jag upp vid 7 och mamma var redan vaken då. Tog det lugnt på morgonen och åt frukost vid 9. Nu är jag och mami på väg till Göteborg för att möta upp hennes väninna och hennes dotter. Ska bli så kul att äntligen få träffa dom igen eftersom det är så svårt att få till och ses då de bor i Halmstad. Nu ska vi ha en trevlig dag med shopping och därefter ska de med oss hem och stanna till imorgon. Missar tyvärr min fotbollsmatch idag men jag vet att de kommer kämpa för en vinst och jag håller mina tummar. 

Puss //Emma










Sovmorgon är fint det!

Hej hej! 
Blev inget gym för mig imorse då jag kände mig helt orkeslös efter gårdagens fasta och dessutom kände att jag behövde sova så steg upp runt 8 istället. Börjar inte förrän 12:50 idag, men gick ändå upp så tidigt eftersom jag var så sjukt hungrig. Igår när jag fastade eller åt bara 500 kalorier tycker jag det fungerade bra. Däremot har jag känt mig hungrig under natten, frusit en hel del och haft andra kondtiga drömmar. När jag vaknade imorse och ställde mig på vågen hade jag gått ner ytterligare och det känns så bra verkligen. Kanske är detta en diet för mig trots allt, fastän jag nästan lider på fasetdagarna. Till frukost gjorde jag mig havregrynsgröt med banan och blåbär och en kopp kaffe till det. Åt frukosten samtidigt som jag tittade på gårdagens avsnitt av "Ex on the beach". Tänkte börja se om jag kan få ihop ett svenska tal eftersom det redan är på måndag som jag ska hålla det. 
 
Puss //Emma

Fastedag

God morgon!
Försov mig imorse och missade därför min morgonträning i skolan.. Gick då ut och sprang i solskenet och det blev en sträcka på 1,3 mil. När jag kom hem körde jag några Squats och plankan innan jag steg in i duschen. Har inga andra lektioner idag utan börjar jobba vid 15:00. Sitter nu med en kopp kaffe och ska försöka skriva på ett tal jag ska hålla på måndag. Wish me good luck! Idag har jag fastedag igen.. Skulle egentligen ha måndagar och torsdagar men då jag har fotbollsträning på torsdag kväll anser jag att onsdagar är bättre eftersom jag inte har någon kvällsträning. 

Puss //Emma







Det går ner

Hejsan!
Idag vaknade jag av mig själv innan klockan ringde och kände att jag då lika gärna kunde gå upp. Skönt med sovmorgon idag då vi kunde jobba på engelskan på valfri plats. Äntligen fick jag äta idag efter gårdagens fastedag. När jag ställde mig på vågen imorse fick jag se resultat i alla fall vilket var kul :D Kanske inte så konstigt då jag inte pt alls mycket igår men ändå kul. Väldigt fint väder idag dessutom! Smaljeansen är på fastän jag borde väntat tills jag blivit lite smalare. Nu ska jag dricka kaffe ner under bussresan.

Puss //Emma



Snart får jag äta igen

Rubriken har varit mina tankar hela kvällen. Under hela fotbollsträningen kände jag att jag var där fysiskt men knappt psykiskt. Inga snabba reaktioner och jag kände mig typ helt väck. Nu har jag precis ätit lite kvarg med blåbär och en finn crisp och där tog mina sista kalorier slut. Imorgon får jag äntligen äta normalt igen, vilken lycka! Att ha 2 fotbollsträningar på en dag och endast äta 500 kalorier är tufft. 

Puss //Emma




Tufft

Hej hej! 
Skönt att starta dagen med lite fotboll i solskenet. Efter var det frulle i skolan då jag bara drack en kopp kaffe. Fick reda på att svenskan var valfri vilket innebar att vi slutade 11 idag. Mötte upp mamma och hennes väninna i stan och så gick vi till cappuccino där vi lunchade. Min lunch/frukost bestod av ett ägg medan de åt paj och räkmacka. 5:2 dieten är tuff de dagar när man bara får äta 500 kalorier. Har känt mig illamående hela dagen fram och tillbaka, men jag tror det mesta sitter psykiskt eftersom jag vet att jag inte får äta mycket idag. Nu sitter jag på tåget hem, ska bli skönt att komma hem. 

Puss //Emma


Harrys

God morgon!
Klockan är strax efter 6 på morgonen och jag sitter på bussen ner mot morgonträningen i skolan. Bara sovit 5 timmar inatt så är halvt medvetslös, men ska försöka sova lite på bussen. Idag har jag även min 5:2 fastedag, ska bli skönt på ett sätt men tufft. Helgen som varit har varit väldigt bra! I fredags arbetade jag så hände inte mycket.. I lördags tog jag och Jessica en sväng på torget innan det var dags att spela seriepremiär med fotbollen. Väldigt tråkig match dock då vi förlorade med 3-2 fastän vi ledde med 2-0. Efter matchen åkte jag och nattis direkt till Ebba där vi förade innan vi drog vidare till Harrys. Kunde mått bättre igår men jag var glad hela dagen. Drog ihop ett gött bakishäng på eftermiddagen så grillade vi och snackade, mycket mysigt! 

Puss //Emma










Bra avslut på kvällen

Idag har jag varit på domarutbildning, skrivit psykologiprov i skolan och arbetat. Inte världens roligaste fredag om ni frågar mig men den funkar. Avslutade kvällen med att poppa en skål popcorn och dricka cola zero samtidigt som jag tittade på onsdagens avsnitt av "Ex on the beach". Så därför anser jag att kvällen slutade bra trots att jag ligger här i min ensamhet. Nu ska jag sova för imorgon väntar seriepremiär och massa festligheter!! :D

Puss //Emma



Ny diet!

Hejsan svejsan!
Upp vid 6 idag på morgonen för att få skjuts med mamma till gymmet. Först 30 min trappmaskin följt av 20 min snabb gång på curvebandet vilket resulterade till att jag brände ca 1100 kalorier. Avslutade med några magövningar innan jag sedan var tvungen att duscha. Har bestämt mig nu att testa på en ny diet då jag står helt still på min nuvarande vikt och har gjort det ett tag. Jo jag ska nämligen testa på 5:2 dieten som min mamma kört ett tag. På henne har den fungerat vilket jag tycker den borde göra på mig också. Ska bli spännande att testa på detta och samtidigt en utmaning då jag ska under 2 dagar i veckan ligga på ett lågt kaloriintag på endast 500 kalorier. Övriga 5 dagar ska jag äta normalt men självklart tänka på vad jag stoppar i mig. Vill verkligen att det ska synas resultat nu då jag vill känna mig snygg nu i sommar när det händer så mycket saker som summerburst, bal, student och studentresa bl.a. Kan hända att jag behöver förändra mitt träningsupplägg och öka med konditionsträningen samt börja köra mycket intervaller för att få igång en hög förbränning. Till frukost idag blev det 1 kokt ägg och kvarg med hallon samt 2 koppar kaffe. Det är viktigt att dricka mycket helst 2 liter de dagar man ligger på bara 500 kalorier. Därför har jag med mig 1 liter fun light i väskan. Nackdelen lär bli att jag får springa på toa hela dagen men det är det värt antar jag. Nu är jag på väg in till skolan och i eftermiddag väntar jobb.

Puss //Emma



Dåligt bloggande, I know

Har haft en hel del för mig det senaste och har inte haft varken ork eller tid till att blogga men tänkte i alla fall slänga upp lite bilder här på bloggen som jag tagit det senaste. 
 
Kan berätta om dagen idag trots allt. Är ledig från skolan då vi inte har några lektioner och jag kunde köra min egna träning på gymmet istället för i skolan. Åt en skål gröt till frulle imorse, pluggade lite innan jag blev upphämtad av HP för att gymma. Vi körde crosstrainer i 30 min följt av styrketräning med fokus på ben/rumpa och avslutade med mage. Bestämde mig för att sola en stund efter gymmet vilket var sjukt skönt! Kom hem för en liten stund sen och har äntligen fått i mig lite lunch. Magen kurrade verkligen och jag var galet hungrig. Slängde ihop en bananpannkaka och toppade med bär och kvarg, smaskens! Nu ska jag sätta igång med att plugga psykologi som vi har prov i på fredag.
 
Puss //Emma






















Påskägg

Har nu jobbat hela dagen känns det som fast jag började 14-21. Har dock gått väldigt fort och jag tycker att allt har flytit på bra. Fick ett påskägg av min chef som var fyllt med massa godis samt ett armband och en nyckelring. Jättefint men otur att det låg godis i då jag fick ett sug nu ikväll och åt upp nästan allt.. Så typiskt mig! Bakade tårta med mami nu ikväll eftersom vi ska ha kalas för min bror. Först väntar jobb från klockan 7:00 imorgon så ska ta och sova lite nu. 

Puss //Emma




Running

Hej hej!
Klockan ringde 8:30 och oj va seg jag kände mig, men jag klev upp eftersom jag hade bestämt mig att jag verkligen skulle ut och springa. Tog ett glas vatten och svalde ner mina kapslar och vid 9:00 begav jag mig ut med pulsklockan på armen. Jag kände snabbt att det fanns energi i benen och även andningen kändes bra. Solen sken och det fanns inga tvivel om att jag skulle ge upp eller ta en kortare runa. Sprang till spåret och det blev 4 varv där, som faktiskt gick otroligt bra. Uppförsbacken i början gick eneklt och resten av rundan kunde jag trycka på med benen för att få upp lite fart. Avslutade rudan längs havet och när jag kom hem körde jag på med lite styrka. Nu har jag duschat och precis gjort mig en ordentligt frukost fylld med mängder av protein. Klockan 14:00 väntar jobb som varar fram till 21:00 ikväll. 
 
Puss //Emma





I'm not there yet, but I'm closer than I was yesterday! 



Harrys

Vilken bra avslutning på denna dagen då jag och min mamma gick ner till Harrys och åt en god bit mat. Blev verkligen hur mätt som helst men en kopp kaffe när man kom hem var givet. Nu ligger jag egentligen och väntar på att "Ex on the beach" ska släppas på tv11 play. Har verkligen märkt att jag fått färg idag, wiie.

Puss //Emma






Steka hela dagen

Har suttit inprincip hela dagen i solen här hemma faktiskt. Började med framsidan då det var sol där och flyttade mig sedan till baksidan huset för att fortsätta sitta i solen där. Har varit helt underbart! Lyssnar på musik och bara njuter av sommarvärmen, för det är precis vad det är. Jag har kunnat sitta i bikini hela dagen utan att ens känna att man fryser lite. Gjorde mig en bananpannkaka till lunch och sedan har jag ätit jordgubbar. Lyx deluxe ;) Man känner nu på eftermiddagen att solen inte tar lika mycket men däremot är det ändå hur skönt som helst att sitta ute. Jag mår verkligen så bra av det :) Får se vad resten av dagen har att erbjuda.

Puss //Emma



Full med energi

Hejsan i solskenet!
Gick upp tillsammans med min mamma idag vid 6:30 för att få skjuts av henne till gymmet. Svalde mina 2 jacked rips tabletter och tog en celcius och sedan var jag full av energi. Blev hela 80 min cardio varav 40 min på trappmaskinen då jag svettades som en gris men benen orkade verkligen kände jag. 40 resterande minuter tillbringade jag på löpbandet där jag från början bara hade tänkt springa i 10 min, men blev istället 40 min haha. Alltid tyngst i början men ju mer jag kom in i det och ökade tempot så flöt det på bra och det blev några intervaller. Därefter var det fokus på rumpa och mage men gjorde även några dips. Ett underbart gympass som varade i över 2 timmar, men det var behövligt efter att jag mådde dåligt igår natt. Kom hem för en stund sen och fick satt på en tvätt, och nu har jag precis ätit en skål gröt. Supermätt och lite småseg nu.. Vädret idag är helt fantastiskt och ska bara njuta! Skönt att det inte blev något värre efter jag var dålig. 
 
Puss //Emma






My best friend

Hello hello!
Tittade klart på Fast and furious 6 imorse och nu vill jag bara se 7:an som går på bio för tillfället. Därefter tittade jag på första avsnittet av svenska "Ex on the beach", haha älskar sånna drama program. Ser fram emot kvällens avsnitt som börjar vid 22. Liv kom förbi för att låna ett par skidglasögon av mig och den söta tjejen hade köpt med sig en kartong jordgubbar samt en skvallertidning till mig som tack för att hon får låna. Underbara vän! Tog sedan en promenad i solskenet innan jag sedan träffade Jessica och vi tog en cappuccino på bryggan. Sedan fortsatte vi en sväng till Ica och köpte oss lite gott gott. Satte oss sedan hemma hos mig och chillade en stund och jag fick passat på att städa upp lite i mitt rum. Underbara dagar med min bästis känner jag var välbehövligt då vi annars inte hinner umgås lika mycket. Hon lämnade mig strax efter 6 nu ikväll och sen dess har jag bara ätit lite mat samt druckit kaffe och tittat på ett avsnitt av "Lyxyachten". Njuter av att vara ledig samtidigt som jag vet att jag borde plugga... Kan berätta lite roliga nyheter om att jag ska börja ett nytt sommarjobb nu i sommar på Lindex. Är väldigt förväntasfull och längtar tills första arbetdagen, ska bli kul och spännande. 
 
Puss //Emma







Fast and furious maraton

Ledsen för dåligt bloggande.. Kom hem i söndags och var trött inprincip hela dagen. Jessica kom till mig på kvällen och sov här och vi dukade upp med ost & kex. Igår morgon gick vi till gymmet och jag kände mig något illamående men trodde det berodde på att jag ätit för mycket dagen innan. Blev upphämtad av pappa och åkte hem till honom där jag satt i solen hela dagen och somnade även till. Vi grillade och åt middag utomhus för första gången för i år. På kvällen åkte jag hen till mamma igen och Jessica kom åter hit och vi har haft Fast and furious maraton. Tittade om alla avsnitt utom 3:an och nu tittar jag på 6:an. Igårkväll kände jag MIT fruktansvärt illamående och trodde att det var för att jag hade ätit för mycket. Fick en annan uppfattning när jag var tvungen att spy under natten för jag mådde så illa.. Vet inte om jag ätit nått dåligt eller om jag snabbt var lite magsjuk men var i alla fall tvungen att sjukanmäla mig från jobbet.. Så dagen blir lugn här hemma ser det ut som.

Puss //Emma






Back to home

Igår gick vi upp vid 8, åt en god frukost och sen bar det iväg till backen. Gäller att komma ut i tid innan backarna är sönderåkna. Tror vi har testat alla backar i hela Lindvallen nu. Självklart åkte vi backen som hette Emma som vi kallade min backe. Vi åkte sedan ner och satte oss i ski Lodge tillsammans med hennes familj och drack varsin varm choklad med 2 marshmallows, väldigt väldigt sött men gott :) Nästan därefter åkte vi hem och åt lunch innan vi åkte i backarna igen. Både vanlig svart backe, puckelpistbacke som var svart (livsfarligt men skitroligt) och testade även på att hoppa lite i pink park. Satte oss sedan uppe utanför toppstugan där jag beställde ett glas glühwine och kexchoklad som jag varit sugen på alla dagar haha. Kvällen avslutades med riktigt god middag på en jättemysig italiensk restaurang. Åt lammracks med ugnstekt potatis och grönsaker och ett glas vitt, gott! Jag och Hanna satt sedan kvar ytterligare en stund och skrattade. 

Idag var det uppstigning redan vid 7:30 för att börja packa i ordning och äta frukost i lugn och ro. Vi städade hela stugan innan vi var tvugna att lämna den och också Sälen. Nu sitter vi i bilen på väg hemåt och nu vill man bara hem. Har sovit en stund och nyss fått i mig lite kaffe. Måste börja dra ner på kaffet nu när jag kommer hem och även dra igen på allt socker. Jag har haft en otroligt mysig resa och haft det jättekul i Sälen tillsammans med Hanna och hennes familj. Nu ska det bli skönt att komma hem och sova i sin egen säng, komma igång med träningen och njuta av lovet samtidigt som jag ska plugga och jobba.

Puss //Emma















Sälen dag 2

Idag vaknade vi upp 8:45 och åt en god frukost innan vi sedan gick ut i backen. Har nu åkt mängder med backar och vädret var helt underbart. Stannade till på Ski lodge och tog varsin cider jag och Hanna. Den här påskhelgen har dieten spårat totalt men men inte lätt när man inte kan styra allt själv.. Nya tag när jag kommer hem igen och ska nu njuta av att ha semester. Vid lunch var man sjukt seg i benen och efteråt åkte vi direkt till ski loge igen och drack glühwine, sjukt gott! Ställde oss i solen och bara njöt verkligen samtidigt som det spelades livemusik av Shirley Clamp och Pernilla Wahlgren. När vi kom hem sedan bastade vi och har egentligen bara tagit det lugnt resten av kvällen. Tittade på lets dance och ack Värmland och nu ligger i i sängen för sängdags. Det är nog bara jag som inte är trött just nu faktiskt, haha.. 

Puss //Emma



















Framme i Sälen

Efter många timmars bilresa stannade vi till på stadium outlet innan vi sedan åkte vidare den sista biten till backarna. När vi kom fram tog vi på oss skidkläderna och så började vi åka i backarna. Gröna, blå och röda har vi åkt. Stannade till på loungen och åt en jättegod gulashsoppa till lunch. Fortsatte sedan åkningen och nu hänger vi i vår stuga. Jättemysig! 

Puss //Emma



















Nästa Sälen

God morgon!
Sov hos HP inatt eftersom vi idag gick upp 4:50 för att åka från huset när klockan var 5:00. Det var bara att gå upp och dra på sig kläderna och sätta sig i bilen. Åt frukost för en stund sen i bilen med kaffe, mackor och ägg. Nu är vi mätta och belåtna och brummar på. Solen skiner och vi alla är glada :D När vi sedan kommer upp kommer vi direkt sätta på oss skidkläderna och åka i backarna. 

Puss //Emma







En perfekt start

Hejsan bloggläsare!
Började dagen med min bästis Jessica på gymmet där passet bestod av 30 min trappmaskin, rumpa/ben, bänkpress och planka. Sedan hem för att äta en god frukost innan jag vid 10:30 var på jobbintervju. Kändes väldigt positivt och roligt så nu är det bara att hålla tummarna. Sitter just nu på tåget på väg mot stan med en termos kaffe i andra handen. Har endast en mattelektion idag följt av att vi ska skriva klart vårt gymnasiearbete och skicka in. Fram tills nu har dagen varit helt perfekt med allting, dessutom är det ju härligt vårväder ute. I eftermiddag ska jag hyra snowboard för imorgon drar jag nämligen till Sälen med HP och hennes familj. Ska bli såå kul!! 

Puss //Emma




RSS 2.0