MIDSOMMAR

Hejsan svejsan!
I helgen firades midsommar med underbara vänner i Lysekil och Smögen. Under Midsommarafton åkte vi upp till Lysekil där vi åt god mat och drack goda drinkar för att sedan avsluta kvällen på Havsbadet. Under lördagen var vi riktigt sega och kom inte iväg till Smögen förrän runt 19 tiden. Vi fick i alla fall tillbringa en liten stund inne på Sea Lodge. Vill tacka alla underbara människor som jag fick umgås med i helgen, tack för en superbra helg!
 
Puss //Emma
 

Långledig

Hejsan hejsan!
Igår blev det tyvärr inget bloggande då jag helt glömde bort. Jobbade i alla fall mellan 11-19 och gick sedan till gymmet för där jag mötte upp mamma. Efteråt åkte vi vägen om thaien och beställde med mat hem till Sverigematchen. Riktigt tråkigt att Sverige är ute ur EM nu och att Zlatan ska sluta i landslaget. Jag tyckte trots allt Sverige kämpade på bra i gårdagens match och vi satt faktiskt med hoppet om att de kunde ta sig vidare.
 
Idag gick jag upp 5:40 och fick skjuts av mamma till gymmet. Blev en powerwalk på curvebandet på 30 min följt av cykling på 10 min. Svetten bara rann och pulsen var hög vilket var extremt härligt! Efteråt körde jag lite rehab men knät gör verkligen ont tyvärr så fick bara bli en liten stund och avslutade sedan med mage. Efteråt bestämde jag mig faktiskt för att köpa ett solkort och fräscha på lite brun färg eftersom solen knappt visar sig här i Sverige. Haha, rätt sjukt ändå att man ska behöva köpa det på sommaren för att känna sig lite brun. Nu sitter jag hemma och har precis gjort mig lite gröt och kaffe som jag ska njuta av till serien Suits. 
 
Puss //Emma


Ingen kondition kvar..

Hejsan!
Kände att det var dags för ett blogginlägg igen eftersom det var ett tag sen nu. Har hänt en hel del sen sist och har inte riktigt haft tid eller lust till att skriva här på bloggen. Ska försöka bättra mig verkligen och komma igång igen. Den senaste tiden har det varken blivit någon träning eller fokus på kost och vikten har eskalerat rejält känner jag. Har bl.a. gått runt med en förkylning som inte har velat släppa och som gjort att jag inte haft ork till att gymma. Just nu känner jag inte igen mig själv utan det känns som att jag fatsnat i en annan kropp. Idag tog jag mig i alla fall i kragen och gick upp 5:45 så jag kunde få skjuts av mamma till gymmet. Startade med 30 min powerwalk på curve-bandet och när jag var klar var jag helt slut, illamående och hade svårt att andas. Jag har fortfarande en liten förkylning i mig men jag märker verkligen att min kondition har försämrats rejält mycket. För att lugna ner mig satte jag mig på cykeln i 10 minuter innan jag satte igång med rehab för mitt knä. Även rehaben har lagts åt sidan vilket har gjort att jag haft känningar i knät den sista tiden. Ska verkligen bättra mig och träna upp musklerna kring knät nu så jag snart kan börja ge mig ut och springa. Nu har jag precis ätit en grov macka med ett stekt ägg så nu är jag verkligen proppmätt! Klockan 12 börjar jag jobba så nu ska jag bara ta det lugnt och fixa i ordning mig innan det är dags att ge sig iväg till jobbet.
 
Puss //Emma
Supersmarrig sallad

Hallå hej!
Idag gick jag upp 6:00 och drack en kopp kaffe med min mamma innan hon åkte iväg till jobbet. Tog sedan på mig träningskläder och bestämde mig för att gå ut och gå i det sköna vädret. Blev en runda på ca 7,5 km och det är mer än jag rört mig på länge så det var skönt. Längtar så tills jag kan börja springa den rundan! Åt sedan lite frulle och har skrivit på vårat grupparbete som nu äntligen är klart :D Annars har jag inte hunnit med så mycket idag, satt en stund på balkongen och läste lite hälsotidningar. Gjorde mig en supergod fetaostsallad till lunch med både oliver och soltorkade tomater. Nu blir det en kopp kaffe innan jag sedan ska börja fixa i ordning mig. Ska nämligen ner till Göteborg och träffa min efterlängtade vän Nicole :D
 
Puss //Emma


RSS 2.0