Im far away from my goal

Hej hej på er!
Idag var våra 2 första lektioner inställda vilket innebär att jag börjar 12 istället för 8:20. Drog mig till slut mot gymmet vid 7:30 vilket känns väldigt bra nu. Idag var det en sån dag då jag stod och tvekade på om jag skulle gå dit eller inte, och nu är jag väldigt stolt över att jag faktiskt gick dit. Började med 8 km på bandet och därefter körde jag bål, en rygg- armmaskin, Squats med 20 kg och avslutade med lite mage. Tog snabbt cykeln hem för att duscha och fixa i ordning mig innan jag åt lite frukost. Min underbara gröt med idag banan och hallon. Just nu sitter jag på bussen på väg mot skolan. Halvt småseg sådär kan man säga nu ;) 

Gått upp en del på senaste tiden och känner nu att jag är långt ifrån mitt mål med min kropp. Dags att hålla fokus på kosten nu framförallt! Vill känna mig nöjd med min kropp. 

Puss //Emma







Kommentarer
Postat av: Peter

Känner igen mig, har också tappat motivationen att träna och gått upp nästan 25kg på 3månader.

2014-05-08 @ 16:43:01
Postat av: Robex Lundgren

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

2014-05-11 @ 12:38:11
URL: http://ghgumman.blogg.se/
Postat av: frukallgren.blogg.se

Din kropp är grym ju!
Det jag brukar göra när min motivation sviktar lite är att ändra i träningsupplägget, googla efter övningar till varje muskel och inför passen sen så plockar jag ut några övningar för den muskelgrupp jag kör, skriver ner i telefonen och så är det bara att köra :D

Lycka till iallafall!

Svar: Tack för komplimangen, alltid kul att höra fastän man kanske inte alltid själv tror på det. Tack för tipset, något jag borde testa kanske! :)
Emma

2014-05-11 @ 13:11:12
URL: http://frukallgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0