Kärlek till fotbollen

Du kan vara hur trött och seg som helst, men fotbollen kan verkligen få dig pigg och göra dig hur glad som helst. I alla fall kändes det så idag ;) En tidig dag på jobbet med mycket folk. När jag kom hem värkte fötterna som bara den.. Eftersom jag var ensam hemma bad jag pappa hämta mig så jag åkte hem till honom. En riktigt go fotbollsträning ikväll och knät kändes bra under hela träningen, men däremot känns det inte fullt lika bra nu.. Känns lite stelt osv.. Sitter hemma hos pappa nu och tittar när min bror spelar FIFA samtidigt som jag äter en questbar till kvällsmat. Gott gott! Snart sängen för att orka med sista arbetspasset imorgon innan helg :)

Puss //Emma




Räkmacka

Ännu en dag på jobbet, och nu ligger man hemma i soffan och tittar på
Tv. Jag och mamma åt precis varsin räkmacka som var sjukt god. nu är jag mätt som bara den så jag lär sova gott inatt.

Puss //Emma



Motivationen är tillbaka!

Igår utförde jag en hel fotbollsträning efter ännu en tuff arbetsdag. Så sjuk skön känsla att kunna stå på planen, vara med och springa och spela. Idag gick jag upp 7:20 bara för att kunna få skjuts till gymmet imorse. Tog en celcius och sedan körde jag på! 30 min på crosstrainer och sedan armar och bål. Efteråt en go dusch och sedan frukost på altanen i solskenet. Så sjukt härligt att ha fått motivationen tillbaka :D Nur det bara att kämpa, för att komma dit man vill ;) Tänker absolut inte få några mer skador nu! Jag ska tillbaka, punkt slut! Sitter just nu på altanen och solar samtidigt som jag lyssnar på peppande musik. Får passa på att få lite sol nu innan jag ska iväg och jobba vid 14:00. Snart dags för en andra kopp kaffe känner jag. Ha det bäst!

Puss //Emma






Nya träningslinnet på som jag fick av Jessica :D


Tidig morgon

God morgon! 
En chock för kroppen att klockan ringde 7:40 idag men med lite gröt och banan i magen känns allt lite bättre. Ska snart ta och bege mig iväg till jobbet. Blev en sjukt stressig dag igår första dagen vilket ledde till att jag knappt hann äta något och fick jobba över. Idag slutar jag som tur ät tidigare vilket ska bli väldigt skönt faktiskt. 

Puss //Emma


Nu ska jag dra igång igen

Ledsen för väldigt dåligt bloggande den senaste tiden. Har varit mycket jag har gjort och inte riktigt haft ork med bloggen. Men nu ska jag sätta igång igen tänkte jag, det låter la bra?! Imorse vägde jag mig och precis som man märkt visar vågen extremt höga siffror så man nästan bara vill gråta. Men nej det är bara att bita ihop och kämpa för att dom siffrorna ska bli lägre. Blev ett ganska kort gympass imorse tillsammans med min mamma som bestod av crosstrainer och lite bål. Nu har vi precis avnjutit en god frukost på altanen i solskenet. Dags att dra igång med mina havregrynsgröt frukostar igen. Hoppas verkligen att knät är bättre nu snart igen och jag kan komma igång med fotbollen och löpningen som jag älskar som mest. Längtar!! Idag börjar jag dessutom att jobba vilket faktiskt ska bli väldigt kul :) Nu ska jag njuta en stund innan det är daga för duschen.

Puss //Emma






Nu är man trött..

Hejsan!
Idag drog jag och HP till gymmet vid halv 8 och körde 30 min crosstrainer och lite mage. Direkt efteråt blev det frulle på Solliden, det var vi förtjänta av. Vid 11 tog jag och Jessica bussen in till Göteborg för att titta på Partile Cup. Ikväll har jag umgåtts med Ebba, Linnea Madde, Nattis & Sara. Åt lite naturgodis ich jordgubbar samtidigt som vi lyssnade på musik i Ebbas båt. Supermysigt! När dom sedan skulle vidare på fest drog jag mig hemåt eftersom jag kände mig väldigt trött och så blev det istället lite ost & kex med mami och till det ett glas cider. Har precis kollat klart matchen mellan Brasilien - Colombia. Skönt med seger för Brasilien ;)

Puss //Emma




















Gym med HP

Satte klockan på 8:50 idag för att jag skulle till gymmet med HP. Hämtade upp henne hemma så åkte vi tillsammans till gymmet. 30 jobbiga minuter på crosstrainer och sedan blev det lite styrka efteråt. När vi hade duschat åkte vi hem till mig och åt en god frukost. Tittade på en film och sedan körde jag hem henne igen. Åt nyss en bananpannkaka och ser på tv samtidigt som jag taggar inför nästa träningspass med Nathalie :D

Puss //Emma













Gårdagen i smögen

Gårdagen i smögen var helt fantastisk! Strålande sol och klarblå himmel. Vi gick på smögenbryggan, tittade i affärer, tog kort och åt god middag. Åt räkfrossa och drack en kall cider till det, det kallar jag semester! Kommer absolut åka dit upp igen och rekommenderar er att göra detsamma. Så otroligt fint och mysigt på sommaren.

Puss //Emma



Deppigt

Har varit lite av en deppig period nu det senaste. Har inte kommit igång med träningen eftersom jag inte kan träna som jag vill. Är så deppig över knäskadan jag har nu osv.. Har dessutom en tendens till att äta massa onyttigt när jag inte mår bra. Så hej flera kg som har lagt sig på min kropp. En total katastrof verkligen! Det som har varit positivt är att jag umgåtts med fina vänner och att min mamma har fått semester. Idag satte jag klockan på 7 för att ta bilen till gymmet för att ta tag i mig själv. Blev 40 min på crosstrainer och sedan ben och mage. Har även gjort min första gynundersökning idag som visade bra resultat. Det firades med frozen yoghurt med mami. Just nu är jag, hon, min bror och hans kompis på väg upp till smögen för en härlig utflykt. Hoppas vädret klarnar upp för det ser just nu mörkt ut. Ledsen för att det va ett tag sen jag skrev något men här kommer några bilder i alla fall.

Puss //Emma

























RSS 2.0