Jobb och träning

Blev 5 timmars jobb idag på Lindex och efter det gick jag direkt till gymmet med en celcius i handen. Gick 20 min i trappmaskinen och sen 5 min på curvebandet. Det var tufft med andningen men jag genomförde det. Körde sedan lite rumpa och mage innan min energi var slut och jag duschade och gick sedan hem. Gjorde mig en god omelett till middag och nu sitter jag och dricker en god kopp kaffe. Får se vad kvällen har att erbjuda :)

Puss //EmmaDåligt med bloggandet

God morgon! 
Nu det senaste har det inte blivit mycket träning för min del då förkylningen inte har försvunnit ännu.. Hostar, snörvlar och känner mig väldigt seg emellanåt. Är så trött på detta nu! Eftersom jag inte kunnat träna så mycket så har kosten spårat totalt! Usch vad det är jobbigt just nu. Men men, nu är det måndag och fasta så det är bara att köra på.

Puss //Emmasnart iväg på jobb

God morgon!
Har hänt en hel del sen jag skrev här sist.. Jag har både tagit studenten, varit i Magaluf och festat uppe i Smögen. Har tyvärr även blivit bestulen på min telefon så för tillfället har jag ingen mobil :( Nu ska jag strax iväg till Lindex för lite jobb.

Puss //EmmaImorgon smäller det!!!

Igår målade vi våra flaklakan och hade utspringstävling i Slottsskogen. Tjejerna hade klätt ut sig till killar och tvärtom. Många underbara skratt blev det. Det var verkligen hur kallt som helst, det blåste storm och regnade. Var helt genomfrusen och blöt efter den dagen. På kvällen åkte jag och Jessica hem till Mikaela som tog studenten. Imorgon är det äntligen min tur!! Har en rejäl förkylning i kroppen så sitter och dricker te med ingefära och honung, rostad macka med vitlökssmör och C-vitamin brustablett. Vill bli frisk nu!!!

Puss //Emma


Krasslig

Inatt har jag sovit så fruktansvärt dåligt! Vaknar varje timma och haft panik att jag missat min bal och student och massa annat kring studenten nu. Dessutom har jag fått så sjukt ont i halsen så der har jag inte heller kunnat sova av.. Måste blivit nedkyld nu under helgen :( Gick upp vid 5:00 och gjorde mig te med ingefära och honung, så vidrigt!!! Hatar te, hatar ingefära och hatar framförallt honung så fick tvinga i mig skiten. Tog även en C-vitamin brustablett. Somnade om 45 min innan klockan ringde sen. Suger verkligen att jag ska bli sjuk nu innan studenten, men det finns inget som kommer stoppa mig från att köra ;) Bara 2 dagar kvar till studenten nu!! Idag ska vi måla lakan till vårt flak och sedan väntar utspringstävling mellan alla 3:or. Där ingår temat utklädnad som varje klass ska ha. Vår klass bestämde att alla skulle byta kön vilket innebär att jag kommer gå runt och se ut som kille idag haha. Ska bli sjukt kul att se alla killar som klär ut sig till tjejer :D

Puss //Emma

BAL 2015


SUMMERBURST


RSS 2.0