Nu drar nollning igång på riktigt!

God morgon!
I lördags hade vi fadderpepp och alla faddergrupper tävlade mot varandra. Självklart hamnade jag i bästa laget nämligen Gryffindor då temat i år är Harry Potter. Måste säga att min faddergrupp är riktigt jäkla bra och jag hade skitkul i lördags. Nu ska jag alldeles strax röra mig mot skolan för att möta upp resten av faddrarna och vi ska visa upp oss för alla nollor. Känner på mig att det kommer bli en sjukt rolig dag! :D

Puss //Emma


In mot stan

Som jag skrev igår så fick jag solat en liten stund där på kvällen i alla fall. Fick sedan ett ryck att göra fint på min balkong och få upp dom nya lamporna. Rengjorde balkongens vägg och det var då jag verkligen insåg hur skitig den var som ni ser på bilden nedanför. Satte sedan upp lamporna och avslutade kvällen med att sitta på balkongen och titta på Suis med en skål popcorn i famnen. Idag sov jag otroligt länge och vaknade inte upp förrän 11:00. Antagligen behövde jag sova eftersom jag inte kan somna på kvällarna. Gjorde frukost och satte mig ute på balkongen i bikini och avnjöt den. Fick skrivit in lite viktiga datum i min kalender och har även sytt på lite nya märken på min ovve nu inför nollningen. Nu sitter jag på bussen på väg in mot stan för att träffa Sara. Inte sett henne på hela sommaren nu så ska bli jättekul! :D

Puss //Emma


Questbar

Blev ett jobbigt pass på gymmet som bestod av trappan i 30 min följt av armar/rygg och lite mage. Tog en dusch därefter och köpte mig en Questbar på gymgeossiten. Sedan stack jag iväg till Rusta och köpte ett par ljusbollar som jag tittat på och ville ha. Nu är jag äntligen på väg hem och då ska det solas för nu skiner sola i Karlstad.

Puss //Emma


Mysmorgon

Hejsan!
Vet faktiskt inte riktigt vad det är med mig men har inte kunnat somna på flera nätter nu. Ligger och vänder och vrider mig i flera timmar.. Riktigt jobbigt verkligen! Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att ta en lugn och skön morgon i sängen. Satte på kaffe och drack kaffe medan jag satt och letade klänningar och fick beställt lagboken nu till terminstarten. Gjorde lite senare havregrynsgröt som jag åt samtidig som jag tittade på ännu ett avsnitt av Suits. Nu sitter jag på bussen på väg in mot stan för ett gympass på stc. Ska verkligen bli riktigt skönt!

Puss //Emma


Vänner gör en lycklig

Har tillbringat hela eftermiddagen med Elvira då vi gick runt på stan och minglade runt i lite butiker. Avslutade med en islatte inne på espresso house innan vi sedan fortsatte hem till henne. Fick köpt mig en pärm och en almanacka så nu ska jag ta tag i livet på riktigt. Hemma hos henne tog vi det bara lugnt och lite senare kom även Elinor och så blev det lite måndagsfika. Gick ju sådär med att vara nyttig, men tårta till middag tackar man ju inte nej till. Nu är jag på väg hem för sångdags.

Puss //Emma


Morgonlöpning

Hej hej!
Igår hände inte särskilt mycket utan jag vaknade ganska sent, solade och mötte sedan upp Emma på torget för en islatte. Vi tog en promenad runt i stan och satt sedan hemma hos henne och pratade och då Elinor även kom förbi en sväng. Sedan var det dags för lite kvällsgym på stc inne i stan. Hade verkligen noll procent energi men körde trots det trapporna i 30 min och sedan 3 benövningar. Testade även en ny bar som faktiskt var riktigt god och som endast bestod av 99 kcal.

Idag gick jag upp 9:45 och bestämde mig för att börja denna måndagen med en morgonlöpning. Blev ca 7 km som också var riktigt tunga. Andningen var jobbig under hela löpturen men jag kämpade trots allt på. Tog nyss en dusch och nu sitter jag och äter frukost på balkongen.

Puss //Emma


Powerwalk

Igår firade vi Emma och det blev en riktigt lyckad kväll med god mat, tårta och dricka. Idag när man vaknade upp var det sämre.. Sov fram och tillbaka till 14:30 och kollade sen på film. Efteråt kände jag att jag behövde komma ut och få lite luft. Blev en lång powerwalk till stan och tillbaka vilket är mer än 1 mil. När jag kom hem blev det sedan en dusch och lite mat. Nu sitter jag och tittar på suits och bara tar det lugnt denna lördagkväll.

Puss //Emma


Karlstad

Hej hej!
Blev mycket att packa upp igår då jag inprincip hade ett helt flyttlass med mig upp till Karlstad nu. På kvällen tog sedan jag, pappa och min bror bussen in till centrum för att äta lite middag. Satte oss på pinchos vilket var supermysigt! Idag fick jag skjuts in till gymmet av pappa då de samtidigt skulle åka hemåt. Blev ett superbra cardiopass där 40 min bestod av trappan och 20 min på curvebandet. Avslutade med lite mage innan jag duschade. Gick sedan in mot stan för att möta upp Elinor för lite presenthandling till Emmis som fyllt år. På vägen möter jag 3 kurskompisar som jag inte sett på hela sommaren, jättekul att träffa alla igen. Sedan blev det en sväng om Emmis så jag fick träffat henne och pratat lite. Nu sitter jag på bussen hem och ska fixa mig inför födelsedagsfirande ikväll. Ska bli såå roligt!! :D

Puss //Emma


Back to Karlstad

Hejsan svejsan!
Idag sov jag ut fram till halv 10 ungefär. Åt sedan frukost med min pappa och bror innan vi satte oss i bilen. Nu är jag äntligen på väg upp till min kära lägenhet och Karlstad igen. Har faktiskt längtat upp nu under sommaren till den fina staden, alla vänner och även plugget. Nu ser jag verkligen fram emot en vecka med träning och fokus på kosten. Sedan blir det nollningen som jag är så sjukt taggad inför. Har haft en superbra sommar hemma på västkusten med vänner, familj och jobb. Ha det gött, som vi säger på västkusten.

Puss //Emma


Känslor

Kände bara för att skriva av mig kring mina känslor just nu. Den här sommaren har varit både bra och mindre bra på flera sätt. Jobbet har fungerat utmärkt och jag kommer få en hyfsad lön nu i augusti. Jag har inte behövt plugga något eftersom jag klarade alla tentor första året. Jag har umgåtts med vänner och familj och hittat på massor av roligheter. Detta uppskattar jag verkligen! Till den tråkigare delen har jag den här sommaren varit deppig en del.. Bland annat så opererade jag knät precis innan och har känt av det en del. Har fått andra tråkiga besked och har helt enkelt inte varit motiverad till att hålla en hälsosam kost denna sommar. Det har resulterat till att jag gått upp väldigt mycket denna sommaren. Det är knappt att jag känner igen mig själv. Kroppen har ändrats extremt mycket och många kläder är för tillfället alldeles för små. Får ångest bara jag tänker på det.. Det som ger mest ångest måste nog ändå vara att trots det att jag har kommit igång med träningen ser jag ut som jag gör nu. Vågar inte ens tänka på hur jag hade sett ut om jag inte tränade och åt samma mängd. Det är sjukt tråkigt att det har blivit så denna sommar, och det finns heller inga genvägar man kan ta nu. Det enda som gäller är att börja äta nyttigt och inte fullt lika mycket. Det som känns jobbigast just nu är att komma tillbaka till Karlstad och vara mycket större än när jag åkte därifrån. Inte alls kul.. Som tur kommer jag upp 1 vecka nu innan nollningen drar igång vilket gör att jag kan fokusera på att äta nyttigt och träna. Längtar verkligen efter det! Nu tänker ni säkert att jag är konstig som inte kan äts nyttigt här hemma, men för min del är det på något sätt enklare att vars mer fokuserad på kosten när jag bor själv. Köper endast hem det man ska ha (nyttig mat) osv. Lika bra att komma igång med att äts nyttigt redan idag och absolut utesluta sötsaker! Dricker just nu fin light och äter lite ananas samtidigt som jag solar på vår balkong. Ledsen för ett litet tråkigare inlägg men detta var skönt att få skriva av sig.

Puss //Emma


Frulle framför Nyhetsmorgon

God morgon!
Idag steg jag upp 6 med mamma för att få skjuts till gymmet. Var en seg kropp som började med trappan i 30 min.. Körde endast lite mage efteråt för att sedan bege mig hemåt. Har nyss duschat, satt på en maskin tvätt och sitter nu framför Nyhetsmorgon och äter frukost. Blir en lugn dag hemma som endast kommer bestå av att börja packa ihop alla saker inför avresan till Karlstad på torsdag. Hoppas ni får en bra dag!

Puss //Emma


Sommardag med bästis


Soliga söndag

Hej hej!
Idag ringde klockan 9:00 och då var det dags för gym. Jag och mamma tog cyklarna i solskenet mot gymmet. Blev 30 min på trappan och därefter lite rumpa och mage. När vi sedan kom hem igen blev det dusch och frulle. Just nu ligger jag och mamma ute på balkongen i varsin solstol i bikini och jobbar på brännan. Blir en lugnare dag idag. Snart kommer även mormor upp så jag får träffa henne innan jag åker tillbaka till Karlstad.

Puss //Emma


Göteborg med Mami

Hejsan, eller snarare godkväll!
Idag möttes jag och Mami upp i Göteborg för att ha en heldag på stan tillsammans. Blev bland annat shopping och fika på le pain. Hittade mig en ursnygg Michael Kors väska som jag bara var tvungen att köpa. Sedan tog mamma med mig till Gothia Towers och så åkte vi längst upp till våning 23 och åt en supergod räksmörgås och ett glas vitt samtidigt som vi hade utsikt över hela Göteborg. Rekommenderar verkligen att ni ska gå dit om ni gillar räkor. Efteråt beställde vi även in en kopp kaffe och varsin pralin (åt inte alla som låg på fatet). 17:30 satt vi inne i biosalongen och tittade på den nya tarzan-filmen. Vi båda tyckte den var riktigt bra faktiskt. Efter en lång dag på stan tog vi sedan bussen hem och satte oss sedan framför tvn en stund nät vi kom hem. En supermysig dag verkligen!

Puss //Emma


Semester

God morgon!
Idag är första dagen på min semester och det ska bli såå skönt att vara lite ledig nu innan jag åker tillbaka till Karlstad igen. Igår gjorde jag mitt sista pass på Lindex för sommaren och efteråt gick jag direkt till gymmet och körde ett hejdundrans pass. 45 min på trappan följt av 30 min gång på curvebandet. Efteråt hämtade mamma upp mig och så handlade vi sämst köpte med antipasto hem och firade att jag fått semester. Supermysigt var det verkligen! Idag ska jag ner till min efterlängtade vän Nicole och vara med henne hela dagen, ska bli såå mysigt! Längtar så mycket!

Puss //Emma


RSS 2.0