Matchen

Förlust i dagens match mot serieledarna.. Men hela första halvlek stod vi upp i alla fall och släppte inte in något mål. När jag kom hem gjorde jag lite middag och sedan övningskörde jag med mami en tur. Ikväll har vi tagit det lugnt, tittat på lite tv och jag har fuskat o ätit lite godis. Aja baja! Nu ska jag ner och sova.

Puss //Emma







Frozen yoghurt

Hello!
Idag gick jag upp vid halv 9 och tog en sväng till gymmet. Hade nämligen buffertdag i skolan vilket innebar att vi var lediga. Blev 6 km på bandet och sedan lite mage, dips och chins. Gick en sväng förbi Willys innan jag gick hem och gjorde mig gröt till frukost. Åt den på altanen ute i solen, såå underbart. Därefter la jag mig och solade i solstolen. Somnade nästan direkt och sov så skönt. Fick allt lite färg idag hehe. Träffade sedan Jessica på torget och vi köpte frozen yoghurt och satte oss på en bänk. Supermysigt! Sedan tog vi en sväng i några butike och jag köpte en jättesöt kjol på Gina som ni ser på bilden nedan :) När jag kom hem igen städade jag hela huset och just nu ska jag möta upp Liv. Blir en chillkväll vid havet med hon och hennes kompisar.

Puss //Emma









Sushi

Tjabba tjena!
Idag har jag varit ordentligt trött från morgonen och nu fortfarande. Sov på bussen på väg till skolan och även hem men känner mig inte piggare av det. Hade bara betygssnack idag nästan och det var la rätt gött. Har precis varit och ätit sushi med Liv, papi och min bror. Supergott var det och supermätt blev man verkligen. Precis hemkommen och ligger helt död i soffan. Gjort mig en kopp kaffe om hopp att bli lite piggare. Ikväll är det träning igen.

Puss //Emma




Sola sola hela dagen

Upp tidigt imorse, en kopp kaffe och sedan bussen mot morgonträningen. Kände mig rejält seg men samtidigt var det skönt att röra lite på sig. Efter
morgonträningen tog jag tåget hem igen och gjorde mig en god frukost som jag avnjöt ute i solen. Har legat och solat större delen av dagen, och ja jag har bränt mig.. Blev lite mat i magen innan jag for iväg på träning. En tuff träning som bjöd på både hög koncentration och hög puls. Har ätit lite kvällsmat nu och ska strax lägga mig.

Puss //Emma







Helgen

Igår var det match mot Stångenäs som tyvärr slutade med förlust.. Trots det kände jag att jag tog ut mig och offrade mig rejält, kunde inte gjort mycket mer. Var verkligen helt slut efter matchen. På kvällen träffade jag Nattis, Linnea, Madde, Jenny och Ebba och hade en riktigt mysig kväll hemma hos nattis. Vi åt ananas, jordgubbar och naturgodis medan vi tittade på matchen och snackade. Sedan fortsatte vi tittandet på matchen samtidigt som vi badade jacuzzi, supermysigt. När vi hade badat ett tag fick vi ett spontanryck att dra till en fest som låg en bra bit bort. Hälften drog sedan därifrån men vi var några som stannade kvar och snackade samt dansade. Idag gick jag upp vid 9 och tog en promenad med min bror till Coop för att köpa lite frukost och samtidigt rosor, choklad och ett kort till mamma i mors dag present. Hon blev jätteglad verkligen! :) Sen körde jag ut till Mollösund där vi har tillbringat större delen av dagen vid havet med picnick för att fira mami. Så otroligt mysigt verkligen. Har bränt sönder hela mitt ansikte och bröst tyvärr eftersom
Vi glömde solkräm.. Sedan körde jag hem till moster där vi har till ringat resten av kvällen tillsammans med moster och kusin. En härlig dag helt enkelt! Nu har vi precis kommit hem och ska alldeles strax lägga oss.

Puss //Emma














Matförgiftning

Tjabba tjena!
Vaknade upp inatt av att jag hade väldigt ont i magen och mådde illa. Spydde konstant i nästan en timma och sedan sov jag resten av natten. Fy vad hemskt det är, bland det värsta jag vet är att spy. Troligen åt jag något igår som gjorde mig matförgiftad och är faktiskt tacksam att det inte va magsjuka i alla fall. Blev ingen skola för min del idag så har varit hemma hela dagen och tagit det lugnt. Har bl.a pluggat körkort, solat och tittat på tv. Har ätit massor också för att ladda kroppen med energi inför morgondagens match. Nu ikväll tog jag och papi en glass på bryggan och sedan handlade jag lite. Just nu sitter jag ute på balkongen och bara njuter av att det är varmt i luften trots att solen har försvunnit. Blir en lugn kväll i min ensamhet men jag myser nog till det med en film och något gott skulle jag tro. 

Puss //Emma







NP i matte gjort

Hello people!
Gick upp en timma tidigare idag för att kolla igenom lite i matten. Tror ni det hjälpte? Nix, inte det minsta! Gick något fruktansvärt dåligt idag på matte nationella så det är sorgligt.. Japp nu är dom i alla fall gjorda. Sverige bjuder på strålande väder idag, så varmt och soligt. Gjorde mig en god omelett när jag kom hem förut och nu ligger jag i solstolen på balkongen och solar lite. Tur att det fläktar lite i vinden för annars hade jag nog kokat. Ikväll väntar träning :D inte tränat på 2 dar nu så ska bli skönt, fastän jag är helt slut. Ha en fortsatt bra dag :)

Puss //Emma






Too much

Känner mig alldeles för stressad nu... Imorgon har jag ett stort hostoriaprov som jah fortfarande inte kan tillräckligt bra och på torsdag har jag matte nationella. Känner bara hur jag verkligen inte orkar och jag vill faktiskt lyckas få bra. Har suttit kvar även idag på supporten och jobbat med matte. Va hemma vid halv 6 då jag åt lite mat. Tog en sväng till torget med mami och köpte frozen yoghurt. Supergott! Resten av kvällen har jag fortsatt pluggandet. Mitt stressande har lett till att jag ätit massor vilket jag inte mår så bra över nu. Dessutom blev det ingen träning idag, vilket gör mitt liv ännu mindre roligare. Imorgon ska jag upp tidigt igen, Åhhhh! Godnatt!

Puss //Emma


Protester mot SD i stan






Myskläder idag

God morgon! 
Sitter just nu på bussen mot skolan med en kaffe i handen. Gott att ha kaffe och dricka på vägen ner. Tisdag idag och bara 2 dagar kvar till matte nationella + imorgon då vi har ett stort hostoriaprov. Lite smått panik? Ehh ja! Tänkte sätta mig och läsa igenom lite historia nu, gäller ju att utnyttja tiden på bussen ;)

Puss //Emma




Sun-day

Sov dåligt inatt och kunde inte sova längre än till 8. Satte mig då och gjorde lite teori och sedan vid 9 började jag göra i ordning lite frukost. Blev en sväng till stranden idag, dock va det mulet där så blev igen färg idag inte. Vi grillade karé till middag, supergott! Ikväll har jag pluggat då vi har mycket plugg denna veckan, bara att försöka härda ut. Nu blir det sängen!

Puss //Emma







En kväll på stan

Blev en eftermiddag/kväll i stan tillsammans med min mami, moster,kusin och bror. Gick runt inne i trädgårdsföreningen och sedan längs avenyn upp. Många som satt på restauranger och barer längs med och dessutom fick vi se ett stort gäng ungdomar som var på väg till balen. Fick tillslut lite mat i mig när vi satt inne på Le pain Francais där både jag och min bror tog fläskfilé. Supergott! Nu sitter vi på bussen på väg hem och ät så trötta allihop. Blir hem och slå på en film och mysa nu, om jag inte somnar direkt. Det återstår att se ;)

Puss //Emma




Bästa spelare

Idag va det hemmamatch mot Skogshall i det underbara vädret. En match där vi verkligen slet, hjälpte varandra och gick in i dueller. Trots det att vi förtjänade 3 poäng idag blev det en oavgjord match där vi tog hem 1 poäng i alla fall. Extra kul idag då jag gjorde lagets enda mål vilket gjorde att matchen avslutades 1-1. Ett halvvolleyskott med vänstern en bit utanför straffområdet som gick över målvakten och in i mål :D Blev utsedd till matchens bästa spelare och fick med mig fina blommor hem. Just nu sitter jag på bussen ner mot stan för att möta upp min mamma, bror, kusin och moster för att bla äta och titta på när de sista deltagarna springer Göteborgsvarvet. Underbart väder vi har idag med solsken och blå himmel, fanns ingen tvekan på att åka ner till stan än att sitta ensam hemma. 

Puss //Emma
En bra uppladdning inför matchen idag!

Myskväll med tjejerna

Skönt att fredagen äntligen kom känner jag! Provet idag kändes otroligt bra och sedan hade vi bara en lektion kvar. Gick runt lite i stan innan jag åkte hem, hittade ingenting men men :) Hemma blev det tacos och nu ikväll har jag varit hos Ebba med massa fina tjejer och kolat på film samt pratat. Myskväll med massa gott!

Puss //Emma




Råplugg ikväll

Hejsan svejsan!
Varit en hel del plugg idag inför juridikprovet imorgon. Satt och pluggade sen jag kom hem och tog sedan en paus när jag hade gått igenom alla 4 kapitel i boken. Eftersom jag inte hann med någon fotbollsträning idag passade jag på att gå ut och springa och rensa tankarna lite. 1,1 mil blev det + lite planka när jag kom hem. Känns gött! Åt lite kvällsmat här förut och sedan förhörde mamma mig. Känns som det är alldeles för mycket krångliga ord samt mycket lika saker som gör att jag blandar ihop det... Tänkte lägga mig och läsa igenom det lite nu och sedan ska jag lägga mig för att sova. 

Puss //Emma


Utsikt från skolans fönster, härligt med lite solsken idag :)
Från labben idag


Lite resultat är det allt, men vill få det såå mycket bättre! 

Ingen bra känsla i kroppen..

God morgon,
Idag när jag vaknade mådde jag nästan illa av allt från igår. Blev nog lite för mycket fröknäcke för min del.. Tog då en kopp kaffe och yoghurt & müsli. Mättare än någonsin nu känns det som. Har så fruktansvärt ont i min tand dessutom som bara värker. Håller på att få mina visdomständer men dom kommer liksom inte fram helt utan trycker på tandköttet vilket gör att jag går runt med en hemsk smärta. Är dessutom hur trött sol helst, känns som huvudet ska explodera. På toppen av detta är jag stressad som tusan inför provet imorgon. Mitt liv hänger inte ihop just nu :( Ska ta en lååååång tupplur på bussen nu.

Puss //Emma

Bilder från kvällen












Energy

Gooood morgooooon!
Gick upp halv 7 idag trots att det hade räckt för mig att gå upp ca 7:15. Tycker verkligen det är skönt att ha gott om tid på morgonen, äta frukost i lugn och ro samt kunna plugga lite och så. Just nu sitter jag på bussen på väg ner mot skolan och morgonfys. Trots att jag är lite seg i huvudet känner jag en otrolig energi. Vill bara ut och springa flera mil! :D Hoppas bara på att energin håller i sig tillfysen sen ;) Förmodligen beror det på att jag inte tränade igår vilket innebär att min energi idag är dubbelt så stor. Bestämde nämligen igår för att avstå träningen för att kunna övningsköra med mamma och plugga. Mycket med både skola och bilskola nu. Syndade även igår och åt några godisbitar.. Nu struntar vi i dom och kör på bara! Har engelska muntligt idag i skolan och är så nervös inför detta. Har en bra grupp att prata i dock vilket känns lite skönare. Nu ska jag koppla i mina hörlurar och lyssna på riktig taggmusik.  

Puss //Emma
 






Kaffe & kanelbulle till frukost

Försov mig idag från 5:45 till 6:20 då mamma kom in och frågade om inte jag skulle upp. PANIIIK!! Fick slänga på mig några kläder, sminka mig snabbt med lite mascara och packa ihop det sista till skolan. Som tur hade mamma redan kokat kaffe som jag kunde ta med. Kaffe och kanelbulle blir det till frukost idag, jag klagar inte ;) Sitter på bussen nu nämligen och ska påbörja min frukost. Mums mums! 

Puss //Emma




Biggest loser

Precis hemkommen från en go fotbollsträning som innehöll roliga övningar. Nu har jag satt mig i soffan för att titta på kvällens avsnitt av Biggest loser och ska testa en ny yoghurt. Hoppas på att den är god, den innehåller i alla fall mycket protein ;)

Puss //Emma



Hemsk vecka..

Måndag och ny vecka igen, ingen rolig vecka för min del.. Just nu är det så mycket i skolan, samtidigt som jag håller på och övningskör och på det har jag ju fotbollen. Idag hade vi först engelska nationella på morgon som bestod av läs & hör. Seriöst, det va nog det värsta provet jag varit med om. Förstod ingenting på skrivdelen och hörde inte ett skit på hördelen. Hade lust att bara springa ut ur klassrummet under provet eftersom det kändes så dåligt. Skönt att det är gjort nu i alla fall! Hade en liten håltimma däremellan innan samhällen började och där väntade nästa prov. Ett ganska litet prov om EU men som trots allt var lite klurigt. Skönt att vara hemma lite tidigare än vanligt men jobbigt när man vet att en hemsk vecka med Natur redovisning, NP engelska muntligt och Juridik prov väntar. Är alldeles seg i benen efter gårdagens match och ikväll väntar träning igen. Nu blir det lite plugg innan bror kommer hem och det är dags att laga lite middag.
 
Puss //Emma
 



Inte alltid som man tänkt sig..

Den här matchen som kändes som en vinst idag blev rättare sagt motsatsen. En stor förlust på 6-2 då det inte alls fungerade för oss idag. Tappade markeringarna helt och de kontrade och vips blev det mål. Starkt ändå att vi gör 2 mål på slutet trots dom stora siffrorna. För min egen del, en okej match men inte bra. Kan så mycket bättre än jah visade idag vilket gör mig så arg verkligen. Efter matchen åt vi med laget på en pizzeria och för min del blev det kycklingsallad nummer 2 för idag. Sitter på bussen nu som en död säl och väntar på att få komma hem. Inte långt kvar tills vi är framme så det är skönt. 

Puss //Emma



Gameday

Sitter på bussen nu tillsammans med resten av mitt lag på väg mot Skövde. Fjärde matchen med div 1 för i år och jag är sjukt taggad!! Kännet verkligen att vi tar med oss 3 poäng hem idag. En lång dag kommer det att bli, men såå roligt :D

Puss //Emma







Grill och eurovision

Blev grillad karré, majskolv och ugnsrostad potatis och morot till middag idag. Så mumsigt! Har pluggat lite idag också, kunde möjligtvis gjort det mer men men.. Ikväll har vi tittat på Eurovision son contest och ätit jordgubbar, melon och massa nötter. Alltid samma problem med mig att jag äter alldeles för mycket... Tur att det är match imorgon så jag kan springa av mig hälften i alla fall ;) Nu blir det sängen.

Puss //Emma







Hemma hos pappa igen

Tjo tjo!
Vaknade av mig själv 8 imorse och kunde inte sova vidare.. Typiskt! Strax efter halv 9 tog jag cykeln till torget för att köpa lite nybakta frallor och juice till frukosten. Så mysigt när man vaknar och solen lyser på den blå himlen och man kan ta cykeln till affären. En god frukost blev det innan mamma sen skulle iväg för att träffa en väninna i stan. Jag packade ihop en stor väska och så kom papi och hämtade upp mig för en sväng på Willys innan vi åkte hem till honom. Nästan precis när vi kom hem och packat ut varorna bestämde vi oss för att hälsa på min halvbror i stan. Blev en iskall coca cola zero på hemvägen, sjuukt gott! Åt nyss lite macka och drack en kopp kaffe till lunch. Nu dags för plugg, hemsk vecka som kommer.. Tillbringar resten av min kväll och natt hemma hos pappa.

Puss //Emma



Studiedag

Helt underbart med studiedag idag faktiskt, trots det har jag fullt upp den här dagen. Gick upp vid 6:20 imorse eftersom jag skulle iväg på körlektion. Kändes faktiskt som det funkade bra idag och det var kul :D Direkt efter lektionen gick jag till gymmet där jag först sprang 6 km på bandet och sedan blev det axlar, bröst, lite rörlighet och planka. Njöt av en god Questbar på hemvägen. Dessa proteinbars är bara så goda och dessutom bäst innehållsmässigt, så dom rekommenderar jag att ni köper ;) Nu väl hemma håller jag på att tvätta håret. Vid 2 är det dags att jobba. Have a nice friday!

Puss //Emma




Regnig fotbollsträning

Skolan idag va la helt ok.. Trött på det tråkiga vädret! Nu vill jag att det ska bli varmt och soligt så man kan gå i linne o shorts. Ikväll var det fotbollsträning i det regniga vädret. Var faktiskt kul eftersom vi tränade på gräs idag, segt i benen men roligt. Hemkommen och nedslagen i soffan framför tvn med lite kvällsmat. 

Puss //Emma



Im far away from my goal

Hej hej på er!
Idag var våra 2 första lektioner inställda vilket innebär att jag börjar 12 istället för 8:20. Drog mig till slut mot gymmet vid 7:30 vilket känns väldigt bra nu. Idag var det en sån dag då jag stod och tvekade på om jag skulle gå dit eller inte, och nu är jag väldigt stolt över att jag faktiskt gick dit. Började med 8 km på bandet och därefter körde jag bål, en rygg- armmaskin, Squats med 20 kg och avslutade med lite mage. Tog snabbt cykeln hem för att duscha och fixa i ordning mig innan jag åt lite frukost. Min underbara gröt med idag banan och hallon. Just nu sitter jag på bussen på väg mot skolan. Halvt småseg sådär kan man säga nu ;) 

Gått upp en del på senaste tiden och känner nu att jag är långt ifrån mitt mål med min kropp. Dags att hålla fokus på kosten nu framförallt! Vill känna mig nöjd med min kropp. 

Puss //Emma







Halkan gjord

Hello godingar!
Intensiv dag idag fastän jag va ledig från skolan. Vid 10 var jag på körskolan där jag träffade några andra och sedan körde vi mot Uddevalla. Testade på omkörningar på landsväg på vägen upp. Halkan i sig var precis lika rolig som folk hade sagt :D Dock var man väldigt trött o seg efteråt men då var det bara raka vägen till jobbet. En stressig kväll med mycket som jag skulle hinna med. Nu ligger jag i sängen och ska sova. 

Puss //Emma



Laddar upp

Good morning :)
Precis ätit upp min morgongröt och druckit upp den första koppen kaffe. Dags för kaffe nummer 2 nu, vilket jag behöver för lite extra uppladdning inför NP i engelska idag. Vädret förstör dessutom så mycket när det är grått och regnar... Fy! Jag som trodde det underbara sommarvädret skulle hålla i sig lite till i alla fall. Snart dags att bege sig mot bussen.

Puss //Emma






Fotbollsträning

Go dag i skolan med bara matte som enda lektion. Blev en sväng in till stan efter lektionen med Bella och Nicole. Seda gick jag och Nicole en sväng om Solresor för att titta på resa i sommar. Åt lite middag när jag kom hem och nu ska jag strax iväg på fotbollsträning.

Puss //Emma



Måndag

- nu vecka
- trött
- nya tag
- kämpa

God morgon! Då vart det måndag igen och jag sitter på bussen på väg mot skolan. Har endast morgonträning och matte idag vilket faktiskt är rätt chill. Känner mig som en zombie både fysiskt och psykiskt samtidigt som jag är pepp på att det är en ny vecka och nya tag till att förändra. 

Puss //Emma



Lyckad kväll

Tjäna tjena!
Tänkte börja med att berätta att gårdagens match inte gick speciellt bra. En seg förlust med 1-0.. På kvällen sen kom ett gäng brudar hem till mig och förfestade. Ja det blev verkligen lyckat! Efter halv 11 började vi dra oss ner mot Harrys där vi fortsatte kvällen :D Blandade känslor under kvällen, men för min del var den väldigt rolig! Somnade inte förrän efter 4 någon gång men vaknade upp idag vid halv 11 och mådde prima. Åt frulle på framsidan huset och blev sedan en tur till gymmet med mami. 30 min på crosstrainer följ av lite rumpa, ben och bål. Gjorde mig lite lunch sedan mitt på dagen och sedan gick jag hem till Jessica. Har fått plugga hos henne medan hon tittade på serie. Mycket skratt blev det allt! Nu avslutar jag kvällen med att titta på Beck :) 

Puss //Emma













Gameday!

God morgon :) 
Precis ätit en rejäl frukost och sitter nu framför tvn och taggar match. Möter idag Gauthiod med div 1 på hemmaplan. Idag är det 3 poäng som gäller så det är bara att köra hårt! ;)

Puss //Emma



Bio med härliga brudar












Hemma hos papi

Idag vaknade jag ganska tidigt och bestämde mig för att gå till gymmet. 30 min på crosstrainern följt av armar och mage. Cyklade sedan hem och packade väskan för att sedan åka iväg och titta på derby mellan SIF och vallen. Tyvärr förlust för vallen.. När matchen var slut åkte jag och papi till Willys för att handla innan vi sedan åkte hem. Har frusit en hel del idag, vart tog den goa värmen vägen? Ätit alldeles för mycket idag av både nötter och farmors hemmagjorda rabarberpaj. Inte blivit att jag kommit igång med kosten ordentligt.. Får ta och skärpa mig nu! 

Puss //Emma
Grillning idag på altanen 

RSS 2.0