Nyinflyttad

God morgon!
Jag har nu flyttat in i min nya lägenhet där jag är inneboende. Trivs verkligen hur bra som helst. Har ett stort rum med stor garderob, stor byrå och en stor säng. Har fått i ordning på det mesta skulle jag tro, nu är det bara lite småsaker som behöver fixas. Har precis ätit gröt och druckit en kopp kaffe i vardagsrummet. Ska strax fixa i ordning mig för att sen ta en promenix i stan innan det är dags för att ta bussen till universitetet där vi ska få möta faddrarna. 

Puss //Emma


Bra start!

God morgon!
Gick upp med mamma idag 5:45 för att få skjuts till gymmet. Älskar att börja morgonen med träning för att sedan ha hela dagen över till att göra precis vad man känner för. Dessutom ger det en liten energikick tycker jag. Idag blev det 30 min trappmaskin och 20 min gång på curvebandet vilket resulterade till en energiförbrukning på ca 1100 kcal. Efter detta blev det ben/rumpa samt lite mage. Nu sitter jag och äter en stor skål havregrynsgröt. Dax att fortsätta packa sedan eftersom jag flyttar om bara 5 dagar nu!! 

Puss //Emma


Sommardag
Full fart i livet

Jag har gjort så mycket nu det senaste och inte hunnit blogga om det.. Har ätit på Harrys med tjejerna, varit på Liseberg med Liv och igår var jag uppe i Karlstad och tittade på lägenheten som jag dka flytta in i nästa vecka. Känns verkligen sjukt att jag dka flytta och börja plugga där uppe, men shit vad kul det ska bli!! Badade även jacuzzi med HP igår kväll, supermysigt. Här får ni se lite bilder från dagarna.

Puss //EmmaWork work

Idag gick jag och mami upp halv 8 för att gå till gymmet innan mitt jobb. 30 min trappa följt av knappt 10 löpning då mitt muskelfäste i ryggen har låst fast sig i revbenen.. Blev lite styrka efter det innan vi hoppade in i duschen. Efteråt åkte jag, mami och hennes vän till Espresso House för lite frukost. En stor cappuccino samt en varm mozzarella och kycklingmacka fick jag i mig till frukost. Sedan dags för jobb! Nu har jag en snabb liten fika innan det är dags att jobba på igen.

Puss //Emma


Fredag

Idag gick jag upp 8 för att dra ut och springa milen på morgonen. Svettigt, jobbigt men så skönt efteråt! Åt frukost med mami i solen innan det var dags att jobba. Efter jobbet mötte jag upp Ebbis och vi tog en caffe latte på bryggan. Sista gången jag ser henne innan jag flyttar till Karnstad. Åkte sedan med mami och handlade och så blev det vin och räkor på balkongen. Supermys! Har sedan nu ikväll ansökt om studielån och kollat igenom lite andra saker som har med universitetet att göra.

Puss //Emma


Vilken energi!

Hejsan! 
Idag gick jag upp halv 6 för att få skjuts till gymmet av mami som ändå skulle iväg. En celcius och sen var energin på topp! Körde totalt 90 min cardio imorse varav 45 min stod jag på trappmaskinen och övriga 45 sprang jag intervaller på löparbandet. Avslutade med lite mage och marklyft. Nu har jag kommit hem och fått satt på tvättmaskinen och just nu sitter jag och äter frulle. Är ledig idag och imorgon vilket känns otroligt skönt.

Puss //Emma


RSS 2.0