Påskhelg hemma

Hejsan svejsan!
Tiden har gått så otroligt fort nu när man har varit hemma att jag inte hunnit med att blogga någonting. Tänkte därför skriva om helgen nu eftersom jag åker tillbaka till underbara Karlstad imorgon. Så här kommer lite om hur mina dagar här hemma har spenderats.
 
Skärtorsdagen
Mamma fick ledigt från jobbet så hon följde med mig in till Göteborg och så gick vi runt och kikade i lite affärer och fikade på Le pain francais. Fick tyvärr inte köpt något då vi inte hade så lång tid på oss innan jag skulle till min ortoped och prata angående mitt knä som gör ont nu igen. Tyvärr blev det tråkiga besked och jag kommer behöva gör en till operation.. Eftersom hon såg att jag knappt kan räta ut knät är jag som tur prioriterad och kan förhoppningsvis få operationstid redan i slutet på maj om vi har tur. Efter dessa tråkiga besked fick jag äntligen träffa Sofia igen som jag inte träffat på jättelänge. Vi pratade en hel del samtidigt som vi åt min favoritsallad på åter igen Le pain francais. Skulle verkligen önska att dom kunde öppna i Karlstad.



Långfredagen
Klockan 9:30 var jag hemma hos Erika för att hon skulle slinga mitt hår ljust igen. Så underbart att slippa den mörka utväxten som jag tycker kommer fram så fort. Blev sedan en liten promenix nere på torget med min mamma och bror innnan vi sedan skulle ha lite släktkalas hemma hos oss. Har ingen jättestor släkt på mammas sida men vi blev några stycken och hade en mysig dag tillsammans. Åt bl.a god tårta som mammma hade beställt, fick lite påskägg och spelade spel. Kul att få träffa släkten igen nu när man inte sett dom på ett tag.









Påskafton (igår)
Fick äntligen arbeta igen lite på Lindex mellan 10-16 vilket ger lite extra pengar nu när man är fattig student. Tycker dagen gick relativt snabbt, kanske beror på att det var en hel del folk som shoppade igår. Kul att träffa mina goa arbetskollegor igen, tycker verkligen dom är hur snälla som helst. Fick även passat på att shoppa mig lite småsaker medan man ändå jobbar. Efter jobbet blev jag upphämtad av min pappaoch bror och så åkte vi hem till pappa och hade en myskväll här. Fick även ett litet påskägg av pappa så nu spyr jag nästan av allt godis man vräkt i sig över påsken. Tror att jag minst gått upp 5 kg över den här helgen vilket är hemskt!!
 
Idag
 
Var en lugn morgon innan vi sedan bestämde oss för att ta en sväng till Uddevalla och spela biljard. Gick inget vidare för mig då min bror och pappa är ganska duktiga. Kul att komma iväg och spela lite i alla fall. Tog sedan en fika på Espresso House innan vi sedan åkte hem igen. Är så fruktansvört tråkigt väder idag med regn och lågtryck vilket gör en inte precis piggare. Ska sätta igång och titta igenom lite makroekonomi nu eftersom kursen redan startat och jag inte har fått pluggat något ännu. Aja baja på mig! Önskar er en trevlig söndag!
 
Puss //Emma
 






Hemåt!!

Blev en hel del sol idag för min del och även lunchen åt jag ute på min balkong. Tog sedan bussen in till stan med Emmis för att ta en fika innan jag skulle ta tåget från Karlstad. Träffade på Elvira på vägen och hon följde med oss på en fika på Espresso house. Kollade gossip girl hela första tågresan och nu är det knappt en timma kvar innan jag är hemma hos familjen. Ska bli såå mysigt att få komma hem.

Puss //Emma




Steeek

Hejsan!
Tänkte börja att berätta om gårdagen då jag och Simon hade en supermysig eftermiddag i stan efter vårt träningspass. Åt lunch och fikade samt gick runt i affärer. En jättebra dag verkligen!

Idag bjuder Karlstad på otroligt fint väder :D Strålande sol och klarblå himmel och på min balkong är det helt vindstilla. Ligger här nu i bikini och steker sjukt mycket. Imorse tränade jag och Simon bröst på gymmet och lite mage. När jag kom hem blev det en dusch och sedan bananpannkaka ute på balkongen. Tycker verkligen så synd om alla som inte har möjlighet till balkong eller altan.. Vet inte hur jag skulle klara mig utan?! Idag har vi egentligen föreläsning mellan 12:15-15:00 men hoppar den och njuter av solen istället. Runt 16:00 går mitt tåg hem mot Göteborg och så ska man få träffa familjen igen.

Puss //Emma









Utnyttja dagen till max

Hej hopp!
Var helt förstörd imorse när klockan ringde 6:30 men var bara att stiga upp då jag hade bokat tvättid mellan 7:00-10:00. Lika bra att köra igång med tvätt på morgonen så vet man att man har resten av dagen sen till att kunna göra exakt vad man vill. Medan tvätten håller på åt jag en god frulle samtidigt som jag kollade på Gossip Girl. Nu när tredje och sista maskinen är igång sitter jag med en andra kopp kaffe och kollar runt bland olika bloggar. Idag ska jag även hinna med att träna och sedan åka till stan med Erika för att kolla runt i lite affärer. Imorgon efter föreläsningen ska jag äntligen ta tåget hem till familjen för att fira påsk där. Längtar redan och ska bli supermysigt att få träffa familjen igen. Ska dessutom försöka hinna träffa lite vänner och kanske möjligtvis jobba något.
 
Puss //Emma



Shoppinglördag med Erika

Hejsan!
Idag hade jag tänkt börja dagen med en sväng på gymmet men istället blev det en powerwalk till Ica och hem istället. Solen lyste vilket var skönt men det blåste ändå en hel del så det var verkligen skönt med en varm dusch när man kom hem. Åt lite frukost och fixade mig innan jag mötte upp Erika för att ta bussen med henne till Bergvik. Vi gick runt och kikade lite bland vårjackor som jag är i stort behov av, men ska fortsätta kolla runt en annan dag. Sedan åt vi lunch på IKEA där jag valde deras Ceasarsallad som jag verkligen älskar. Fick även köpt mig 6 st shotglas en bricka som jag kan ha i sängen (bild nedanför) och lite galgar. Nu ska jag kolla lite Gossip girl och unna mig lite choklad och kaffe. Ikväll ser planerna lite anorlunda ut jämffört med hur dom sett ut innan. Ska nämligen på dejt med en kille vilket ska bli jättekul men framför allt spännande.
 
Puss //Emma



 

Vilken värme!

Har tillbringat näst intill hela dagen ute på min balkong i bikini. Det är verkligen så varmt här eftersom det nästan är helt vindstilla och solen lyser rakt på. Folk måste nästan tro man är galen som ligger i bikini och solar redan i mars, haha! Fastän det inte är sommar så tar solen hyfsat bra ändå, dessutom fryser jag inte alls utan snarare tvärtom. Lyssnar på musik samtidigt och taggar inför kvällens utgång :D Innan dess ska jag träffa Emma och vi ska käka och fixa oss, Wiiie! Sitter just nu och äter mitt favoritmellis vilket är äppletärningar med kanel. Ha en fortsatt varm och solig dag!

Puss //Emma




Nollephesten -16

Insåg precis att jag aldrig skrev om i fredags när vi var på Nollephest. Blev en  superlyckad kväll. Hade en jättebra dejt, blev en lyckad förfest och festen i sig var superbra :D 

Puss //Emma



























Leeeedig

Hej hej!
Varit ett tag sen jag bloggade nu så det är dags kände jag. I tisdags skrev vi mikrotentan vilket inte gick så värst bra.. Eftersom vi skrev tentan fram till 18 så bestämde vi oss att dra ut och äta för att fira att den var skriven. Drog till Harrys och åt världens godaste hamburgare där. I tisdags kväll kom Amanda hem till mig ich vi hade myskväll som sedan övergick till att vi hängde med några grabbar. 

Gårdagen var helt underbar, både vädermässigt och sällskapsmässigt. När Amanda hade åkt iväg för att träna kom sedan Emma över hit och vi hade världens mysigaste dag på min balkong i solen. Vi båda fick nog allt lite färg trots allt och trots detta är det bara mars än så länge. Kan inte annat än säga att jag är sååå nöjd med mina utemöbler! Vi gjorde även pannkakor som vi åt med glass och värmda bär samt ananas. En riktig höjdardag :D På kvällen blev det gym för mig efter allt vi hade ätit och avslutade dagen med serier. 

Imorse ringde klockan 6:30 och jag tog på mig mina träningskläder och traskade iväg till gymmet. Enligt väderprognosen ska det ju bli fint väder så då vill man ju passa på att gymma innan det ;) Körde 40 min crosstrainer och sedan bara lite mage. Känns som jag är på väg att bli lite småsjuk så valde att inte ta ut mig allt för mycket. När jag kom hem blev det en varm go dusch för att sedan äta frulle framför gossip girl. Skönt med en mysmorgon då man känner att man inte behöver plugga eftersom vi inte startar med nästa kurs förrän imorgon. 

Puss //Emma







Bra start på fredagen

Hejsan svejsan!
Imorse när klockan ringde 6:00 bestämde jag mig för att ta på mig träningskläderna direkt,  tog en celcius ur kylen och traskade iväg till gymmet. Vaknade dock upp med så sjukt mycket träningsvärk i vaderna att jag knappt kan gå.. Det blev ju inte precis jobbigare när jag öppnade dörren och insåg att den här dagen kommer bli såå fin med blå himmel och solsken :D Körde 30 min crosstrainer och därefter fokus på rumpa och mage. Tog en varm go dusch när jag kom hem och nu har jag precis ätit lite frukost. Dags att sätta igång med pluggandet!! Klockan 15:00 redan ska vi träffas ett tjejgäng och börja fixa oss inför finsittningen som äger rum ikväll. Ska bli sjukt roligt!
 
Puss //Emma






Resa till Rhodos bokad!

Goood moooorgon!
Klockan ringde 6:00 idag och för en gång skull kände jag att jag skulle gå upp med en gång, för annars hade jag bara blivit tröttare när klockan i så fall skulle ringa nästa gång. Fixat mig lite och nu sitter jag och äter gröt med banan och dricker kaffe. Sitter samtidigt och pluggar lite mikroekonomi som just nu känns helt kört för mig. Det är så mycket man ska kunna både när det gäller teori och när det gäller beräkningar. Har några dagar kvar på mig men känns fortfarande stressigt.. Ska iväg till bibblan sen och plugga innan våran föreläsning som idag börjar 14:00, väldigt dum tid enligt mig.
 
Nu till det roliga! Igår beställde jag och Erika en utomlandsresa till Rhodos!! :D Hotellet kommer ligga en bit utanför staden, men känner inte att det gör speciellt mycket eftersom det både finns buss och taxi för att ta sig in dit. Vi kommer även att bo på ett hotell med massa pooler och vi kommer ha all inclusive där det även ingår gratis inträde till ett vattenland som ligger strax bredvid hotellet. Åhh kan verkligen inte bärga mig, ska bli sååå roligt :D Vi kommer åka i början på maj och vara där en vecka, och jag ser verkligen fram emot sol, bad och värme samt lite avkoppling. Det bästa är ju att när man kommer tillbaka sen till Sverige har sommaren inte ens börjat och man då redan har fått lite färg förhoppningsvis ;)
 
Puss //Emma

Upp och hoppa!

God morgon världen!
Onsdag idag och även "lillördag" som många ser denna dag som. Idag ska jag vara tentavakt för de som skriver tenta i SM-ekonomi. Skulle själv inte klarat av att ställa upp där ännu då jag än är en riktig färsking och kanske inte är den vassaste kniven i lådan. Sitter och dricker kaffe samtidigt som jag skriver och ska ta bussen nu om 20 min. Som tur är kan jag sitta och plugga samtidigt som jag är tentavakt och ska även plugga resten av dagen.
 
Puss //Emma


 

So much to do

God morgon!
Startar dagen med att snooza 40 min, måste verkligen sluta med det! Hoppade sedan in i duschen för att vakna till liv och nu sitter jag vid köksbordet och äter lite frulle. Laddar upp inför en dag med intensivt och fokuserat plugg. På tisdag skriver vi tenta i microekonomi och just nu har jag verkligen inte koll på allt för fem öre. Just nu känner jag mig en aning stressad inför den.. Hade en supermysig helg som jag kan berätta för er om. I fredags kväll träffade jag Elinor, Elvira och Emma och vi hade tacokväll och supermysigt. I lördags åkte jag och Sara till IKEA och handlade lite och sen hade vi mellomys tillsammans med Mikaela på kvällen. I söndags däremot satt vi och pluggade hemma hos Mikaela och på kvällen blev det ett styrkepass tillsammans med Jakob. 
 
Nu den kommande veckan är det mycket som händer och bl.a ska jag vara tentavakt imorgon och på fredag är det Nollephest vilket jag ser fram emot sååå mycket! Kommer bli så extremt roligt, och just nu ångrar jag verkligen inte mig att jag köpte biljetter. Däremot är det tufft att hinna med plugget när man hittar på så mycket hela tiden. Ska verkligen lägga ner tid på den här tentan nu och hoppas på det bästa.
 
Nu ska jag strax iväg till skolan och plugga. Tycker jag får mer gjort när jag sitter där då jag kommer in i ett plugg-mode vilket inte är lika lätt hemma. Beror i och för sig vad det är man pluggar men men. Önskar er alla en trevlig dag!
 
Puss //Emma



Always tired

Har verkligen gått in i en trötthetsoeriod just nu.. Vet inte om det beror på att jag inte kan köra den konditionsträning som jag kunde innan knät pajade eller om det är för att det är tentaperiod. I vilket fall tänkte jag gå upp och plugga vid 6 imorse men istället Snoozade jag 2 timmar och då var jag verkligen tvungen att gå upp! Hade föreläsning mellan 10:15-13:00 och efter satt vi kvar och pluggade lite. Åkte sedan till Willys för att storhandla och när jag kom hem åt jag bland annat en ny kvarg jag inte smakat innan, supergod och fräsch! Åkte även ner en proteinbar då jag var lite sötsugen. Orkade verkligen inte ta mig iväg till gymmet ikväll utan drack två koppar kaffe och tänkte plugga istället. Tror ni det blev mycket plugg? Nix pix! Blev ännu mer trött och känner bara att jag måste sova. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska faktiskt sova trots att klockan inte ens e 20:30 än.. Godnatt!

Puss //Emma




RSS 2.0