UF Mässan dag 1

Idag var första dagen på UF mässan då vi fick först bygga ihop vår monter, därefter kolla på invigningen innan vi sedan började försäljningen till allmänheten :) Tycker dagen gick otroligt fort fastän vi var där i 6 timmar. Har äntligen fått min balklänning nu som tyvärr var en aning stor.. Ska försöka få hjälp med att sy in den så den passat perfekt. Var en sväng på gymmet också och fick kört lite trappa, rygg och armar. Nu är det dags att sova och tagga inför mässan imorgon också.

Puss //Emma






Helgen som gått

Har varit en bra helg på många sätt! Fredagen bestod av shopping tillsammans med min mami då jag fick köpt lite nya bh:ar och träningskläder. Vi åt en god lunch på Le Pain där vi båda åt min favvosallad. Sedan kom min bror in och så gick vi till Jensens och åt varsin god köttbit. När vi sedan sitter på bussen hem kliver Simon på och så fick jag även träffat han vilket var kul :D 

Lördagen bestod större delen av dagen av högskoleprovet. Tråkigt nog försämrade jag mitt resultat vilket suger.. Direkt när vi var klara tog jag bussen till en lokal där jag träffade Hanna & Ömar och så åt vi och förberedda oss i för kvällens fest. Det var en avskedsfest till Ömar som ska åka till USA och jobba som Au pair. Kvällen var såå lyckad verkligen! Trots att jag var nykter så skrattade jag och pratade med massa härligt folk. Vi hade limbo, dansstopp och lekte hela havets stormar. Sov dock bara 3 timmar den natten vilket gjorde att jag var sjukt trött hela söndagen. Så min söndag bestod av film och ett kort träningspass på gymmet. 

Puss //Emma

















TGIF

God morgon!
Igår jobbade jag hela kvällen och tittade sedan på Fifty shades of grey. Verkligen speciell film måste jag säga.. Nu har jag äntligen sett den som resten av Sverige. Ingen särskild händelserik morgon utan jag gick upp och åt frukost, kollade nyheter och bloggar. Går verkligen långsamt nu med vikten, bör kanske dra in på ännu mer saker som innehåller kolhydrater. Idag är det i alla fall fredag och det känns skönt. Sitter just nu på tåget på väg till morgonträningen som är min enda lektion idag. Efter jag slutat så kommer mami in till stan och så ska vi gå runt och shoppa och bara ha det mysigt. Även min bror kommer in och så ska vi äta en god middag ute alla tillsammans. 

Puss //Emma




morning gym

God morgon!
Idag ringde klockan 5:45 för att jag skulle hinna med gymmet innan skolan. Börjar inte förrän 10:50 idag och passar då på att få skjuts av mamma till gymmet på morgonen. Självklart laddade jag upp med en celcius lime som bidrar till mängder med koffein. Idag blev det ett tufft konditionspass då jag körde stegrande intervaller på löpbandet som totalt blev 8 km. När jag klev ner från bandet höll benen på att vika sig men inte slutade jag för det utan upp på curve bandet där jag promenerade raskt i 10 min till. Ett svettigt pass på en kalorifröbrukning på ca 800kcal. Avslutade med en rumpövning samt en magövning innan jag duschade och promerade hemåt. Frukost idag blev gröt med blåbär och banan, och självklart kaffe. Känns som jag kört ett tufft benpass för jag klarar knappt att gå ner i trappan, haha. Nu ska jag strax bege mig iväg till bussen i det slakiga och blöta snövädret som inträffat.
 
Puss //Emma







Våffeldagen

Gick upp vid 8 idag och fixade mig innan jag gjorde bananvåffla då det är våffeldagen idag. Supergott, speciellt med hallonkvarg på :) Sedan var det dags för min första jobbintervju någonsin som var på H&M. När den var klar gick jag till gymmet där jag träffade Jessica och tränade tillsammans med henne. Idag bestod träningen av 30 min trappmaskin, 20 min gång på curvebandet och därefter körde vi rygg, armar och mage. Klockan 14 började jag jobbet och det flöt på bra idag. Har en ny favort bland kvargsmakerna och det är nötchokladen, den är så god!

Puss //Emma






Tisdag

Hejsan hejsan!
Morgonen började inte på bästa sätt då jag faktiskt gick upp 5:30 men hade inte en riktig lektion förrän 11:10.. Åkte i alla fall ner till stan och gick in på Espresso House och tog mig en cappuccino samtidigt som jag satt och småpluggade lite. Åkte därefter in till skolan för att skriva matteprovet. För en gång skull kändes det faktiskt bra vilket känns läskigt då jag kan ha missuppfattat allt, men får hoppas på det bästa. Psykologisamtalet gick även det bra, var rätt kul faktiskt. Tog en snabb sväng om fitness & hälsabutiken och fick köpt mig 4 st nya quest bars innan jag åkte hem. Asså jag dör verkligen för dom barsen, tycker dom är så goda verkligen!! Köpte även en ny smak som jag inte testat innan som heter S´mores. Ska bli spännande att testa någon dag. Lagade middag till mig och min mamma som bestod av lax och wookade grönsaker till det. Kom nyss hem från fotbollsträningen för en stund sen och tog lite kvällsmat. Mamma kom hem från att ha handlat ungefär samtidigt, och jag älskar verkligen när kylskåpet blir fullt med mat hehe. Nu har jag en uppgift som måste göras *snaaaark*, innan jag kan gå och lägga mig.
 
Puss //Emma







Snabba förändringar

God morgon!
Igår vaknade Jessica upp hemma hos mig och vi fixade oss på morgonen innan vi tillsammans åkte till hennes skola. Jag satt i biblioteket och pluggade medan hon hade lektioner. Strax innan vi ska åka hemåt får jag ett samtal av min chef som är i akut behov av någon som behöver jobba, vilket jag ställer upp på. Så istället för att träna fotboll som jag hade planerat blev det istället 5 timmars jobb. Jobbet var hyfsat lugnt vilket betydde att jag kunde sitta ner på jobbet och plugga matte. Av någon anledning har jag gått igenom det så mycket nu så jag vet inte mer vad jag ska träna på, däremot vet jag att provet idag inte alls kommer kännas lika enkelt.
 
Har varit en onyttig helg med onödiga kalorier och kolhydrater känner jag.. Hade ökat några hg, men det ska ändras nu då jag åter igen ska hålla igen på dessa bovar. Känner mig fortfarande motiverad och vet att jag kan fixa det. Idag skulle jag egentligen ha haft engelska 8 på morgonen, men precis när jag ska äta min frukost ser jag ett meddelande att lektionen är inställd. Kunde inte direkt återvända till sängen för att få fler timmars sömn men däremot kunde jag äta frukosten i lugn och ro framför tvn, samtidigt som jag läser bloggar. Idag väntar som sagt mitt sista matteprov i kursen vilket jag vill få bra på såklart. Dessutom har vi ett psykologisamtal i halvklass som jag ska genomgå innan jag åter kan åka hem. Har ett enormt sug efter att gå till gymmet och kötta på med vikter, maskiner och kondition. Kan dock inte dra dit idag då jag har fotbollsträning ikväll, så får bli imorgon istället. 
 
Puss //Emma










Restday

Varit extremt trött hela dagen idag! Har försökt plugga matte men det har verkligen inte gått vilket gör mig ännu mer stressad inför provet på tisdag. Har fått handlat lite och bakat frönäcke nu ikväll som är ett nytt recept. Spännande, nyttigare men inte lika gott skulle jag säga. Har ätit väldigt mycket känns det som idag utan att ha gjort ett piss, men det blir det ändring på imorgon. Tog en hel vilodag idag eftersom benen varit tunga och känts trötta hela dagen. Kanske ger det mig extra mycket energi nu i benen i veckan :D Just nu tittar jag på farmen i väntan på att Jessica ska komma hit och vi ska ha mysiskväll och hon ska sova här.
 
Puss //Emma






Kalas för Linnea & Nathalie

Kvällen igår var jättemysig med god mat, härliga människor och mycket skratt och prat. Kom hem runt halv 1 och sov hemma hos pappa. Väldigt skönt att det var en hemmakväll och ingen utgång fastän vi alla blev taggade när vi snackade om roliga saker som hänt på fyllan, haha.

Puss //Emma









Supergod och nyttig chokladmousse

Hejsan!
Nyligen hemkommen från dagens fotbollsmatch där Ytterby stod för motståndet. Testade den nya celcius med smak av päron innan matchen, ingen höjdare enligt mig men men.. Kände mig verkligen taggad och tyckte det skulle bli kul att spela vilket det var såklart. Däremot kändes benen fortfarande tunga efter träningspassen i veckan och kände mig inte direkt snabb och alert. Trots en vinst på 3-2 var det ingen bra match vi spelade idag. Tror hela laget var lite sega i benen då vi låg steget efter i många lägen.. Jag själv kände mig som en pingisboll som bara flög fram och tillbaka utan att egentligen vara till någon nytta alls. När jag väl fick bollen var benen som klister och jag orkade inte riktigt med att driva på ordentligt som jag så gärna hade velat. Skönt med vinst trots allt! Har precis druckit en kopp kaffe och ätit en supergod och nyttig chokladmousse som jag gjorde mig så fort jag kom hem. Så otroligt enkelt och såå gott!! Känner mig verkligen helt slut i kroppen nu och hade lätt kunnat lägga mig ner och sova. Nej, så blir det inte för nu är det dags att börja fixa sig innan det bär iväg på kalas ikväll. Ska hem till en vän och fira henne och en till kompis ikväll. Ska faktiskt bli jättekul :D Dags att börja göra sig i ordning nu då och piffa upp sig lite. Ha en bra lördagkväll!
 
Puss //Emma






Laddar upp inför match

Igår var det fredag och jag var inprincip trött hela dagen.. Hade min sista avstämning hos min sjukgymnast där jag körde olika knätester. Knät fungerade utmärkt och var lika bra som det andra vilket var kul :) Sedan hade vi psykologi och sist opponering av gymnasiearbetet. Gick faktiskt bra tycker jag allt :D Tog mig sedan en sväng på stan och kollade träningskläder innan jag åkte hem. Gjorde mig mat som skulle bli köttfärs med grönsaker och vitkål. Precis när jag ska bära ut brickan med maten så fastnar jag till och hela tallriken med all mat faller på golvet och så var det mat överallt. Usch va hemskt det var! Var så hungrig och så hände detta. Fick ställa mig och laga ny mat som istället då blev kött och sallad. Igår kväll samlades jag, Nattis & Linnea hemma hos Madde och hade en riktig myskväll. En lång kväll blev det med mycket snack, tv tittande och skratt. 
 
Idag vaknade jag upp strax innan klockan ringde vid 11 och gick då upp och satte på kaffe. Sitter just nu och äter en jhättegod frukost som består av bananpannkaka med kiwi, jordgubbar och keso på. SUPERGOTT!! Håller på att ladda för fullt inför fotbollsmatchen mot Ytterby idag. Ska bli sååå kul! Har laddat hela veckan för att spela match :D Hoppas bara att knät fungerar som det ska och att jag inte känner någonting. 
 
Puss //Emma




Rolig träning ikväll

Precis hemkommen från en riktig rolig fotbollsträning som vi hade ikväll. Trots att hela laget hade träningsvärk och var tunga i benen höll vi högt tempo genom träningen vilket bidrog till att det var riktigt roligt :D Har precis gjort mig en omelett på lite kalkon och tomat, mums mums! Snart dags för sängdags och imorgon är det äntligen fredag, tjoho!
 
Puss //Emma
 
 

Godaste salladen

Hade en väldigt otursam morgon då jag först tog fel på tiden och missade bussen och fick ta nästa en halvtimme senare. När jag sedan ska ta den bussen upptäcker jag att jag glömt mitt busskort och får inte åka med för busschauffören.. Får alltså gå hem och hämta busskortet för att sedan ta tåget 40 min senare. Det var ingen större fara för jag missade inte någon viktig lektion men fruktansvärt irriterande. Idag satt vi ute på skolgården en stund, jätteskönt när solen lös och det knappt blåste något. Idag går alla mina tankar till en vän som haft det tufft idag som inatt förlorade en vän i skottlossningen som det skrivits mycket om i sociala medier. Nu i eftermiddag åkte jag och Sofia in till stan och arbetade med vårt engelskaarbete samt åt Satte oss på mitt favoritcafé Le Pain och som vanligt fick det bli den goda salladen. Vi fick i alla fall kommit igång med arbetet trots att vi inte hann skriva så mycket. Nu sitter jag på tåget hem mätt och glad. Ikväll är det fotbollsträning, ska bli spännande att se hur dessa ben ska orka det ;) 

Puss //Emma




Sovmorgon

God morgon!
Skönt att kunna sova till 8 idag, känner mig för tillfället utvilad vilket känns skönt. Jag gillar ju som sagt att ta det lugnt på morgonen och brukar därför gå upp 1,5 timme innan jag ska gå iväg till bussen. Brukar börja med att ta på kläder och sminka mig innan jag börjar med fruksoten. Då kan man njuta så länge som möjligt av den samtidigt som man kollar runt bland olika bloggar. För mestadels läser jag bara vänners och träningsbloggar vilket jag älskar. Det gör att jag får lite motivation varje dag :) Har precis ätit en skål havrewgrynsgröt med banan och blåbär samt druckit en kopp kaffe så nu är jag mätt. Efter att ha stått stilla på samma vikt i 4 dagar nu hade jag äntligen gått ner några hg idag, wiiiie. Skam den som ger sig! Har ju som sagt en hel del kvar innan jag är nere på det jag vill, men små framsteg är bättre än inget. Nu är det inte långt kvar tills jag ska gå så ska fixa lite saker här hemma innan. 
 
Puss //Emma



Keso & Kalkon

Hejsan svejsan!
Idag blev det att köra gym hemma istället för på skolan. Började morgonen med mina 2 jacked rips tabletter samt en celcius innan jag begav mig iväg till gymmet. Benen kunde knappt röra sig imorse, är så otroligt trött i dom och det känns som att de väger bly. Trots det körde jag på med lite lätt cardio i 40 min, varav 20 första bestod av crosstrainer och de resterande 20 promenerade jag på "hamsterbandet" (Ett band som du själv bestämmer farten på beroende på hur fort du går). Efteråt unnade jag mig 21 min solning samt en proteinshake innan jag gick hemåt. Nu sitter jag och äter lite frukost som består av keso, kalkon och några småtomater och självklart en kaffe. Snart är det dags att bege sig iväg till jobbet för att jobba fram till 21 ikväll. 
 
Puss //Emma






Letś move on!

God morgon! 
Uppe halv 6 idag för att hinna tvätta håret och äta gröt innan skolan. Behöver verkligen tid på morgonen för att inte behöva stressa ihjäl mig. Nu har jag stått stilla på samma vikt i 3 dagar, lite segt måste jag erkänna men hoppas att den snart sjunker. Jag Gillar inte tisdagar speciellt mycket.. Vi har engelska och även 2 andra lektioner innan lunchen. Tänker man på hur få tid det är kvar av skolan känns det ändå som man kan ta sig den tiden, trots att jag är sjukt skoltrött nu för tillfället. 
Fick med mig en kopp kaffe nu på bussen i alla fall. Hoppas på att kunna bli lite piggare innan jag kommer till skolan. 

Puss //Emma







Minus på vågen

God morgon! 
Igår eftermiddag fick Erika äntligen färgat min utväxt och det blev verkligen en förändring. Efteråt åkte jag och HP till gymmet för att köra lite styrka. Inget speciellt tufft pass blev det men lite fick vi gjort i alla fall. När jag sedan kom hem var jag svinhungrig så jag gjorde mig en slags nyttig chokladmousse på äggvita och proteinpulver. Testade även wild chips vilket var ett perfekt snacks till Wallander. Detta snacks innehåller mängder med proteiner och inga kolhydrater alls, passar min diet perfekt! 

 Inatt har jag haft mardrömmar, inte kul alls.. Speciellt om man vet att man är ensam hemma.. Kunde i alla fall somna om till slut innan klockan ringde vid 6. Gick upp och tog på mig träningskläderna, borstade tänderna och svalde mina 2 jacked rips tabletter innan jag gick ut till bussen. Ser verkligen hemsk ut, inget smink och har flätan som jag sov med inatt, kaos. Jag kan meddela att på en vecka exakt nu sen förra måndagen har jag tappat 5,1 kg, så sjukt nöjd! Visst förstod jag att jag skulle tappa i vikt när jag började med min diet där jag skippar de största kolhydratsbovarna samtidigt som jag kommit igång med att springa lite, men att det var möjligt att tappa så mycket är helt sjukt! Antagligen beror det till största del på att jag vräkte i mig socker och kolhydrater förra helgen vilket bidrog till att man automatiskt väger mer dagen efter. Just nu sitter jag på bussen ner och försökte sova vilket inte gick... Så därför skriver jag hör istället. Hoppas ni får en bra måndag allesammans :)

Puss //Emma







Segis

Har inte gjort ett skit idag, får nästan ångest när jag tänker på det ärligt talat. Har försökt plugga lite matte men fastnar vid varje tal och blir bara deppig.. Har provet om ca 1 vecka och har inte hunnit igenom alla tal som jag borde, känns ju lagom bra asså.. Känner mig dessutom helt trött och har inte energi eller ork till något typ. Gjorde mig nyss en god omelett till lunch vilket ver supergott! Kanske ska ta och göra mig en kaffe så jag piggnar på mig lite. Snart ska jag äntligen bli av med den groteska utväxten som befinner sig i mitt hår. Skönt!
 
Puss //Emma



I ♥ running

Börjar berätta om gårdagen då jag och ett par vänner åkte ner till stan för att äta middag för att fira Linnea som fyller år idag. Jättemysigt verkligen! Vi gick till Chez där jag åt en grillad oxfilé med sallad och beasås. Köttet verkligen smälte i munnen och allt smakade så bra. Efteråt gick vi till Evas Paley där vi tog en liten fika, som för min del blev en cappuccino innan vi sedan tog bussen hem vid 11 jag och Ebba. 
 
Idag hade jag satt klockan på halv 10, men var så trött så låg kvar till klockan 10 innan jag kände att jag var tvungen att gå upp. Tog på mig mina löpartights, min underställströja och tog fram mina nya joggingskor som jag invigde idag. Dom var verkligen hur sköna som helst och dom tog mig igenom 7 km trots att orken kanske inte riktigt fanns där idag. Trots ett tungt löparpass älskar jag känslan så otroligt mycket när man kommit hem, finns inget bättre! Helt underbart väder att springa i dessutom när det är lagom kyligt, solen värmer och härlig frisk luft. När jag kom hem körde jag lite planka samt squats. Längesen jag körde ordentligt med styrka nu så hade behövt komma iväg till gymmet ikväll, får se hur det blir med det ;) Tog en go dusch förut och nu sitter jag och äter min stabila grötfrulle. Ska försöka plugga lite matte idag också innan jag ska bli ompysslad av Erika som ska slinga mitt hår och testa balfrisyr på mig :)
 
Puss //Emma















Morgonlöpning

Hejsan!
Vaknade upp av mig själv vid 9 tiden idag och låg kvar i sängen till ca halv 10 innan jag gick upp och satte på mig löparkläderna. Tog mina 2 jacked rips tabletter som ska öka min förbränning och som samtidigt ger mig massor av koffein. Sedan tog jag mig ut och sprang i spåret. Testade för första gången min pulsklocka som jag fick i julklapp. Skitbra, då jag ser hur långt jag sprungit, vad jag har förbränt, min puls under hela löpningen och massor av andra saker. Slutade på 11,68 km enligt klockan och passet bestod av 4 löpvarv i spåret och så avslutade jag med 5 hemska intervaller i brant uppförsbacke. Var så nära på att spy efter sista intervallen men så är det när man tar ut sig till Max. Körde lite lätt styrka när jag kom hem innan jag hoppade in i duschen. Just nu sitter jag och äter min första utomhusfrukost för i år på altanen. Solen värmer otroligt skönt fastän blåsten är lite småkylig, tur man sitter i lä ;) Dagens frulle äts väldigt sent märker jag nu men den består i alla fall av 1 ägg, kvarg med blåbär och en kopp kaffe. En underbar start på min lördag helt enkelt!

Puss //Emma












Fredagen den 13

Hej hej!
Vaknade upp tröttare än någonsin idag men det var bara att kravla sig ur sängen ändå. Åt frukost samtidigt som jag lyssnade på musik, älskar verkligen att ta det lugnt på morgonen. Tog tåget till skolan idag vilket var skönt med en liten promenad till stationen och snabbt komma fram stan. Dock lite försenat vilket innebar att jag och Sofia kom en aning sent till vår fotbollslektionen vi skulle hålla i. Som gräddet på moset fick vi väldigt dålig kritik av vår tränare på hela träningen vilket sög. Hade sedan psykologi som gick relativt snabbt innan vi sen slutade. Just nu vill man bara sätta sig i solen och njuta men nix pix, ska nu direkt till jobbet och vara dör fram till 21 ikväll. Cash is King! ;)

Puss //Emma




Love food

Hejs svejs!
Precis hemkommen från ett lugnt fotbollspass nu ikväll. Gjort mig en kopp vaniljte och kvarg med blåbär. Kopplar av med några låtar av Sam Smith samtidigt som jag kikar runt på lite bloggar. Ska egentligen ner och lägga mig nu snart. Ska bli skönt med fredag imorgon trots att det var min första dag i skolan på denna veckan och jag har skola och jobb framför mig imorgon. Måste säga att det känns otroligt bra med kosten just nu trots att det bara gått 4 dagar är det verkligen framsteg. Ska försöka hinna med lite träning nu i helgen så jag kommer igång med den också.
 
Puss //Emma
Dagens middag
Kvällsmat

Dagens inköp från MM Sports




Juicekällan

Åkte ner till skolan var där i 10 min på en snabb genomgång innan jag och Sofia åkte till MM SPORTS. Fick köpt lite nödvändiga och spännande grejer jag ska testa nu. Efter det hade vi fortfarande lång tid över tills vi båda började så vi gick till juicekällan och beställde varsin nyttig färskpressad juice. Jag tog en som bestod av blåbär, spenat, avokado, ingefära och citron. Riktigt fräsch och en supergod lunch om ni frågar mig. Sedan var det bara svenska och engelska kvar. Just nu sitter jag på bussen på väg hem, vill bara ut i solen och det fina vädret! 

Puss //Emma







Solglasögon på!

God morgon!
Idag ringde klockan 8:15 för nu äntligen är jag hyfsat frisk för skolan. Trots att det hade varit skönt att vara hemma en dag till med min mor så känns det bra att åka ner till skolan eftersom jag har en del att göra. Solen verkligen strålar på himlen vilket känns segt när man ska sitta på en buss ner.. Nu är det äntligen vår när de låga conversen är på, västen är på och solglasögonen är på. Jag är lycklig! Vikten har börjat gå ner nu när jag tänker på kosten och ikväll ska jag öka på förbränningen med lite träning, lovely. Har en kaffetermos i min vänstra hand och njuter av solen som värmer genom bussens glasruta. 

Puss //Emma








Vårväder

Goddagens!
Idag vaknade jag upp vid 9 och gick då upp och åt frukost tillsammans med min mamma som var hemma idag. Tog det väldigt lugnt på morgonen innan jag och mamma bestämde oss för att gå ut och gå i det vackra vädret. Blev en powerwalk på 7 km längs havet och avslutade med lite matköp och en cappucino. Till middag gjorde vi oss varsin köttfärsfylld paprika med smält ost på, såå gott! Just nu sitter vi och äter efterrätt som består av jordgubbar och hallonkvarg samt en kopp kaffe. Såå gott så jag avlider! Samtidigt sitter jag och skriver på vårt gymnasiearbete som ska lämnas in på fredag redan. Stress stress.. Har även fått en baldejt till balen nu, så behöver inte längre oroa mig över att gå ensam. Detta får mig att längta jättemycket till bal och student och allt :D   
 
Puss //Emma


















Nyttigt nyttigt

Äntligen har jag beställt min balklänning och det känns sååå bra!! Hoppas den kommer sitta lika bra när jag får den bara. Bara enbaldejt som saknas nu.. Mamma köpte brustabletter till mig som ska hjälpa mig med viktnedgången, hur bra som helst. Nu ikväll ställde jag mig och bakade nyttigt nyttigt bröd. När man inte kan äta vanligt bröd så finns det andra nyttiga alternativ ;) Jag och mamma testade även den nya kvargen från Lindahls med nötchokladsmak, supergod! Vi har precis suttit och tagit oss varsin brödfralla och dom blev riktigt goda faktiskt :) Förkylningen känns annars inte bättre utan börjar känna mig tyngre i huvudet igen. Blir att stanna hemma även imorgon och inget jobb heller för den delen.. :/ 

Puss //Emma






Vårdcentralen

Hejsan svejsan!
Har vaknat ca 10 gånger under natten.. Men fick ändå sovit ut till 11 idag vilket var skönt. När jag vaknade var även min mamma hemma som också blivit sjuk så vi åt frukost tillsammans. Fortsätter proppa i mig c-vitaminer och hoppas det hjälper nu snart. Just nu sitter jag på vårdcentralen och väntar på drop in tid. Är tvungen att ha solglasögon på mig eftersom mitt öga ser så henskt ut.. Usch vad jag hatar att vara förkyld! 

Puss //Emma
Min nyttiga hemmagjorda sorbet som jag åt igår kväll.





Orkar inte förkylningar

Har varit underbart väder hela dagen och lite har jag faktiskt tagit vara på det. Såg en film mitt på dagen som jag somnade till och när jag sedan vaknade upp bestämde jag mig för att plugga matte i solskenet på balkongen. Åt sedan omelett till lunch där ute och det kändes verkligen som att våren är här nu. Satte mig sedan lutandes tillbaka på stolen och somnade till i ca en halvtimma. Har även suttit och gjort några tal på högskoleprovet och känner bara, det kommer gå skit. Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och sett lite på tv, ätit ananas och kollat lite bloggar. Förkylningen känns inte bättre alls och dessutom har jag åkt på en ögoninflammation. Kan knappt se något, det är sjukt äckligt och bara är irriterande. Blir nog att stanna hemma även imorgon vilket tar emot eftersom man missar så mycket i skolan. Men som sagt, är man sjuk så är man. 
 
Puss //Emma



Nu börjar dieten

Idag vaknade jag upp med en förkylning som gjorde att jag sjukanmälde mig till skolan. Är snuvig, känner mig lite tjock i halsen och känenr mig väldigt trött i huvudet. Gick ändå upp vid halv 8 och bestämde mig trots detta för att ta en promenad i solskenet. Blev en långsam men härlig promenad på ca 1,5 timma och passade samtidigt på att handla lite apelsiner och kiwi som ska hjälpa mig att friskna till. Just nu sitter jag framför tvn och äter en god frukost som består av massor av c-vitaminer. Ska försöka plugga en hel del idag.
 
Puss //Emma






En grym helg!

Den här helgen har varit helt sjukt bra! I lördags ringde klockan för klockan 10 var det samling med laget och klockan 12 började matchen mot Munkedal. Matchen gick upp och ner för oss men i slutet fick vi verkligen en enorm dipp och tappade spelet och förlorade med 1-2. För min egen del var jag väldigt låpngsamt i mitt tempo men trots det fick jag spela 90 min. Kan säga att det fortfarande känns i hela min kropp. Lördags kväll samlades 11 tjejer hemma hos mig här vi började förfesten och hade jättekul. Sedan gick vi vidare till Harrys där kvällen fortsatte att vara hur bra som helst. Sov sedan hemma hos Jessica och vi skrattade och skrattade fram tills 4. Igår fick jag städat i ordning här hemma efter festen, hängde med Jessica hela dagen och vi tog det bara lugnt. Såg på film och hade det mysigt.
 
Puss //Emma















100-dagars fest

Tjabba tjena! 
Gårdagen var hur bra som helst verkligen :D Efter skolan blev jag och Bella upphämtade av Nicki med bil på skolan så åkte vi hem till Bella. Snackade och chillade innan vi sedan började fixa oss. Åt både god mat och äppelpaj som hennes mamma bakat. Drack och sjöng innan vi sedan åkte iväg till Italienska där vi mötte upp resten av klassen och förkrökade. Vid halv 11 promenerade vi till Valand där våran 100-dagarsfest var och herregud vilken rolig kväll! :D Vill göra om det!! 

Idag vaknade vi upp hos Bella och jag mådde faktiskt hyfsat vilket var skönt :) Tog det mest lugnt på morgonen innan vi alla 3 tog oss iväg till skolan lite smått bakis. Som tur va hade vi bara 1 lektion innan vi slutade. Vi 3 + 2 killar från klassen gick till Lydiaś i stan och åt, sjukt gott verkligen! Just nu är jag proppmätt och sitter på bussen på väg hem. Ska snart träffa Ömar, Tess och HP och snacka och fika lite, ska bli mysigt. Får se vad resten av dagen leder till. Förmodligen väldigt lugnt eftersom jag har match imorgon.

Puss //Emma






















Uppladdning för dagen

morning morning!
Gårdagen bestod inprincip av jobb hela min dag och det fungerade fin fint. När jag kom hem på kvällen och skulle bestämma kvällens outfit till 100-dagarsfesten kände jag mest bara f*ck på livet. Finns inte mycket i min garderob som jag kommer i längre eftersom jag gått upp så mycket i vikt. Känner mig bara ledsen och besviken på mig själv. Hur har jag kunnat göra så här mot mig själv?! Gick upp 6 idag trots att jag inte börjar förrän 10:50. Bara för att fortsätta se om det finns något jag möjligtvis kan ha ikväll. Har precis laddat upp med en god frukost och mängder med vitaminer för att tillfriskna helt. Känns bättre den här morgonen än vad det gjorde igår morgon vilket är positivt. Har nu 3 lektioner framför mig som väntar och sedan bär det hemåt till Bella där vi ska fixa oss innan festen. 
 
Puss //Emma



Cash is king!

God morgon :) 
Dagen igår blev inte direkt vad jag hade tänkt mig.. Började känna att det kliade i halsen, jag frös och kände mig allmänt seg bara. Fick helt enkelt stå över gårdagens fotbollsträning och spenderade kvällen på att plugga istället samt se film och bara ta det lugnt. Idag är halsen värre och jag vill helst inte svälja om jag inte måste. Solen skiner i alla fall vilket gör mig glad :D Eftersom vi bara har valdria lektioner valde min grupp att stanna hemma. Då passar jag på att jobba lite extra faktiskt och från klockan 11 väntar 10 timmars jobb framför mig. Frukosten bestod idag av kaffe, C-vitamin brustablett, proviva och en skål med yoghurt och granola. Ska verkligen boosta mig nu med massa c-vitaminer och allt möjligt eftersom vi har 100-dagarsfest imorgon och till helgen ska jag spela fotbollsmatch vilket jag ser fram emot. Hoppas ni får en fin dag och till er som är lediga, passa på att ta en promenix i det vackra vädret. Ska nu alldeles strax iväg till tygaffären och titta på ett tygmaterial som min balklänning ska ha och sen kan jag äntligen beställa den.
 
Puss //Emma



På rätt väg!

Har sagt detta många gånger men nu säger jag det igen. Nu ska jag vara nyttig fram tills studenten för att gå ner en hel del tills dess. Är långt ifrån där jag vill vara. Nu handlar allt om att inte ge upp utan fortsätta vara stark och inte falla för frestelser. Igår hade jag en bra dag med kosten och dessutom gick kvällens fotbollsträning hyfsat bra :D Kom hem med ett leende och åt lite kvällsmat innan det var dags att sova. Idag startade jag dagen med att försova mig i 20 min, men han trots det göra gröt och kaffe till mig och min mamma. Just nu känns det som att jag är på rätt väg i alla fall. Nu ska jag klara detta! Det enda som egentligen förstör detta är festandet som nu kommer vara 100-dagarsfesterna.. Bortsett från dom ska jag se till att äta ordentligt och nyttigt. 

Från det ena till det andra ser det ut att bli en fin dag. Har dock börjat känns av i halsen vilket inte är bra :( Tog därför på mig min fetaste vinterjacka och uggs. Bara jag som tycker det är helt underbart när det ljusnar snabbt på morgonen nu? :D Innan vid den här tiden var det becksvart och nu är det redan ljust vilket betyder att det börjar gå mot våren, WIHOO! 

Puss //Emma



Helgen

God morgon!
Helgen var både bra och dålig.. Bra för att jag fick umgåtts med vänner men dåligt att jag ätit för mycket.. I fredags sov jag hos min fina vän Nicole och vi somnade vid 4 efter en speciell utekväll haha.. 

På lördagen tittade jag på Hovås - Jitex i isande kyla. Kände inte mina fötter på hela matchen.. När jag kom hem car jag rejält trött så blev ingen träning. Åkte istället med Madde och Angelica till Ica och inhandlade massa gott för att sedan titta på Melodifestivalen hos mig. Jättemysigt! 

I söndags kunde jag knappt vakna utan gick upp vid 11 och bestämde mig då för att gå ut och springa. Piskande snö i ansiktet och kyla tog jag mig igenom ca 1 mil. Usch vad tungt det var för både kropp och andning, but I dit it! Precis när jag kom innanför dörren fick jag en fråga om att åka till gymmet vilket jag gjorde. Tog en questbar emellan som skulle ge mig lite energi då jag inte ätit någon frukost. Körde 10 min trappa, 30 min gång på bandet och sedan lite styrka. Fick sedan vara med om något fruktansvärt när jag skulle köra hem till pappa. Helt plötsligt när jag svänger ut på vägen så hoppar bilen till och sedan dör, så där står jag mitt på vägen med bilen. Den går varken att starta, utan batteriet verkade helt dött. Den paniken säger jag bara!! Till slut fick jag igång den och kunde åka hem och äta middag med han och min bror. 

Puss //Emma




RSS 2.0