Zombie..

God morgon, fastän jag vaknade halv 7 ;) Trodde det skulle regna idag men däremot när jag tittar ut genom bussens fönster ser jag solen som är på väg upp och en blå himmel :D Torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon, wihoooo! Detta är dock en seg dag eftersom vi har 3 lektioner efter lunch.. Snark! Ska nog ta och sova nu, känner mig hur trött som helst..

Puss //Emma



Är det fortfarande mitt i natten?

God morgon!
Usch va tidigt det kändes att gå upp 05:40 idag.. Nu efter frukosten känner man sig lite piggare i alla fall men det lär la sjunka ganska snabbt. När jag gick ut genom ytterdörren va det fortfarande kolsvart ute och månen lyste, kändes nästan som mitt i natten. Naturkunskapsprov idag, bara att hoppas på det bästa! Dags för en powernap nu innan bussen är framme på centralen.

Puss //Emma

mondayyy

God morgon! 
Vilken otroligt fin dag det är idag, detta höjer mitt humör otroligt :D Hade dessutom sovmorgon idag och börjar inte förän 11:10 när jag egentligen skulle börjat 07:30. Har bara 2 lektioner idag dessutom som är matte och samhäll, men däremot måste jag ännu en dag sitta och bara plugga. Varför finns ens inlämningar, redovisningar, prov och läxor? Tänk va kul skolan skulle vara utan allt det ;) Sitter fortfarande hemma nu med datorn framför mig samtidigt som jag lyssnar på spotify. Snart dags att röra sig ut mot bussen.. Hoppas ni får en underbar dag alla fina, en stor kram till er alla!
 
Puss //Emma
Har sämsta kameran på den här datorn..

Var hittar jag en livsstil?

Ligger i sängen.. Känner mig mätt och bara allmänt stor efter allt jag ätit och speciellt med tanken på att jag inte rört mig. Om jag tittar tillbaka på vårens/sommarens bilder saknar jag den kroppen jag hade. Hur kunde jag förstöra allting?! Är det normalt att gå upp 8 kg på några månader? Skulle inte tro det va! Det är rättare sagt helt sjuk. Jag måste ha något slags beroende av socker. Det jag menar är att om jag tagit en godis så måste jag liksom vräka i mig. Detta sockersuget finns det bara ett bogningsmedel mot och det är om jag tränar typ 2 gånger per dag vilket jag inte gör. Jag kan liksom inte hitta mig en livsstil hur jag ska äta normalt utan att antingen gå på diet eller vräka i mig. Har ni några tips?? Har just nu inte fått träna ordentligt på över 1 vecka nu, och det känns rent av förjävligt! Va på gymmet igår och körde lite Squats, enbensknäböj samt lite rumpa med pilatesboll och lite mage. Har haft så sjukt ont i både lår och rumpa idag och har knappt kunnat gå. Värsta träningsvärken som finns är i låren. Ne nu ska jag ta och sova, imorgon väntar en ny dag och en nu vecka. Har dessutom sovmorgon och bara 2 lektioner :D Hade bara lust att skriva av mig lite nu ikväll om mina tankar.

Puss //Emma

Träningsvärk x 1000

När jag vaknade imorse kände jag smärtan i både låren och rumpan, har knappt kunnat gå idag pga den extrema träningsvärken jag har haft idag. Har pluggat naturvetenskap inprincip hela dagen förutom nu ikväll då jag har skrivit lite på engelskan. Blev även en kort promenad i solskenet med mami som paus i pluggandet :) Nu tittar jag på Johan Falk innan det är dags för sängen.

Puss //Emma
Finns inget godare än pepparkakor!



Födelsedagsmiddag hos Linn

Ska börja med att säga att provet idag tror jag gick helt okej :) Efteråt drog jag och Nicole till stan för att köpa present till Linn och när det var fixat fikade vi på Paprika. Delade på en grov baguette och till det beställde jag en kaffe. Överraskade sedan henne med att köpa en cheesecakebit till henne eftersom hon fyller år imorgon. Tittade även runt i lite affärer och vips så var det dags att åka till Linn på tjejmiddagen :D God mat, mycket skratt och härliga tjejer bjöd kvällen på. Sitter just nu på bussen, ska bli skönt att komma hem.

Puss //Emma






Buffertdag

Hejsan hejsan!
Idag gick jag upp tidigt för att hinna plugga innan jag skulle till skolan för att träna fotboll. Men vid frukosten kände jag att halsen inte va helt okej så istället satt jag och pluggade fram tills nyss då jag tog bussen. Har nämligen buffertdag idag vilket innebär att om man missat något prov eller har fått F så ska man göra det provet idag. Missade ju måndagens samhällsprov eftersom jag var hemma och sjuk så därför ska jag göra det idag. Har haft sån panik och ångest över det här provet så ni anar inte! Nu vill jag bara få det gjort känner jag. Ska kolla igenom det lite till nu på bussen så får vi helt enkelt hoppas på det bästa. Efter provet ska jag stanna kvar med Nicole i stan för att ikväll ska vi hem till Linn som har fyllt år och fira henne :D

Puss //Emma



Feel like a loser

Rubriken talar för sig själv...




Slö och lat

Tjabba tjena!
Stannade hemma även idag från skolan föra att få vila upp mig lite extra, men däremot imorgon ska jag gå har jag bestämt. Funkar inte att vara hemma för länge från skolan eftersom jag missar så mycket. Känner redan hur alla läxor bara byggs på över mina axlar. Har jag några krafter till att plugga nu när jag har varit ledig då? Nej, inte det minsta! Orkar inte ta tag i det samtidigt vet jag ju att allt bara blir värre när jag i det. Har ätit skräp i 5 dagar nu och känner verkligen hur allt bara lägger sig på min kropp. Har ju inte rört mig speciellt mycket så har en enorm längtan efter att få träna. Att få svettas som bara den, känna den höga pulsen och bygga muskler. Idag har jag i alla fall startat dagen bra med en tallrik havregrynsgröt och som mellanmål en apelsin. Nu ska jag verkligen försöka få något gjort med pluggandet.
 
Puss //Emma
Study

Vill bli frisk nu!

Har nyss kommit in från en förkylnings PW på en timma. Skönt att röra på sig när man bara suttit still i flera dagar och bara ätit. Förkylningen är fortfarande inte helt bra.. :( Vill bli frisk nu! Precis druckit vatten med en C-vitamin brustablett och en apelsin. Dags att sätta igång med pluggandet!

Puss //Emma



Sjukling hemma

God morgon :) 
Vill börja med att gratta min fina vän Liv som fyller 17 år idag, stort grattis till dig! ♥ Vaknade upp för en stund sig och har gjort mig lite frukost som jag sitter och äter nu. Inget märkvärdigt alls utan bara en kopp kaffe och 2 skivor av det hembakta brödet samt en finn crisp. Ska strax upp och ta en dusch så jag känner mig lite fräsch. Blev som sagt ingen skola för mig idag. Är fortfarande förkyld med slemhosta och en näsa full med snor. Känns väldigt skönt att vara hemma idag också så får vi se hur jag mår imorgon om jag ska till skolan då. Har just nu huset för mig helt själv då min pappa är ute och jagar och min bror i skolan, skönt :D
 
Puss //Emma
Får bli en bild på mig och Nicole från förra året. 
Minnet på mobilen är fullt och kan tyvärr inte ta några bilder, måste lösa detta idag!

Sunny Sunday

Hej på er gott folk!
Vilken fin höstdag vi har idag, inte sant? :D Min förkylning är också på bättringsväg även om den inte är bra. Inget halsont idag men har ca 1 kg snor i näsan vilket inte är så kul.. Har tagit en liten promenad i solskenet med hunden idag och har suttit och pluggat lite på samhällsprovet som vi har imorgon. PANIK GÅNGER 1000!! Om man ändå bara kunde gå i skolan och slippa alla redovisningar, prov och läxor. Körde även lite guitar hero med min pappa och bror imorse, gissa vem som ägde hehe ;) Ska försöka fortsätta lite med pluggningen nu.

Puss //Emma
Kunde inte hålla mig ifrån detta igår tyvärr.. +5kg nu när jag är sjuk!



Sjuk tjej hemma hos papi

Oj vad dagen har gått fort! Kolsvart ute och klockan är snart halv 7. Inatt vaknade jag upp och kunde inte andas och hade riktigt ont i halsen, usch och fy... Hatar att bli sjuk, känner mig nästan som döende då. Vaknade sedan halv 10 på morgonen och bestämde då att jag inte kunde åka och titta på när laget skulle spela match :( Blev frukost innan jag och mami drog igång med städning i hela huset. Dammtorkning och dammsugning och jag fick även snyggat upp på mitt rum så det ser bra ut nu. Vid 1 kom pappa och skulle hämta mig och min bror för att åka och handla innan vi skulle åka hem. Sen vi kom hem har jag pluggat (ytterst lite), bakat bröd och så har vi precis ätit en riktigt god middag som pappa hade lagat. Sjukt mätt just nu och även sjukt förkyld. Så ont i halsen och huvudet känns helt varmt och näsan är helt täppt. Men vi har det mysigt och mår för övrigt bra! Hoppas ni alla har en bra lördag :)

Puss //Emma




Bra kämpat Sverige!

Blev ingen morgonträning för mig som sagt utan istället gick jag tillbaks till skolan och var med den andra halvklassen på no labben. Skönt att slippa den nästa vecka ;) Efter lunchen hade vi bara 50 min ekonomi innan vi gick till mässan. Chill dag! Fick tittat runt och pratat om olika högskolor, känns skönt att jag har 1,5 år kvar på gymnasiet. Ikväll bestämde jag, mamma och bror oss för att beställa pizza. Beställde en vegetarisk pizza som smakade så sjukt gott, vilka smaker säger jag bara. Var sjukt besviken när jag öppnade kartongen men efter första tuggan blev jag förälskad. Struntade i min kostsagbok idag eftersom jag även har ätit några nötter samt några godsbitar.. Ar tittat på Idol och nu matchen mellan Pietugal - Sverige. Vilken otrolig match Sverige gör trots att de förlorar. De förtjänade verkligen ett mål, men men min frustrerade man Ronaldo gjorde trots allt ett ;) Nu ska jag titta vem som åker ut ur Idol innan det blir sängen.

Puss //Emma




Så typiskt...

God morgon!
Redan igår när jag kom hem från träningen kände jag ju av i halsen, och det hade inte blivit bättre idag som jag hade hoppats på.. :( Det första jag gjorde var att ta en C-vitamin brustablett innan jag gjorde blåbärsgröt och en kopp kaffe till frukost. Blir ingen morgonträning för mig inte :( Det är så typiskt att jag ska bli sjuk nu när det börjat gå hyfsat bra för mig med viktnedgången och träningen. Utan träning blir jag oftast sötsugen och har 0 motivation till att äta nyttigt. I alla fall så sitter jag på bussen in nu för att åka och prata med tränarna, börjar egentligen inte mina riktiga lektioner förrän 12. Nu ska jag titta på "Hela Sverige bakar" som jag missade igår när det gick på tv. 

Puss //Emma



Nu ska jag sova!

Nå då ska vi se vad jag har gjort för något idag då. Va hos tandläkaren, fikade med bror och pappa, pluggade lite och tränat fotboll. Har sjukt ont under mina fötter nu och börjar få ont i halsen, f*ck! Ne nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar upp glad imorgon. Känner mig just nu bara irriterad och sur på vissa människor.

Puss //Emma
Vill ha hennes mage nu! Sjukt motiverande tjej. 

Vardagslyx!

Idag ringde klockan 06:30 och jag fick väcka min bror som skulle till skolan. Istället för att gå och lägga mig igen bestämde jag mig för att gå till Sportlife och köra lite morgon cardio. Tog mig en Celcius innan jag gick iväg, och kände mig verkligen otroligt taggad :D Blev 60 min på bandet vilket motsvarade va 12 km, tack och lov att mina fötter klarade det även fast jag har lite ont nu. Efteråt körde jag bålrotation 3x10 på varje sida, sedan situps "brutalbänken" 50 st och avslutade med plankan 3x1 min och sidoplankan 2x1 min. Bestämde mig för att sola så köpte mig ett halvårskort och passade på efteråt, äntligen känner man sig lite fräschare ;) Har nyss kommit hem och sitter och äter min ordentliga frukost, havregrynsgröt med banan och kanel och en kopp kaffe. Detta är vardagslyx för mig, träning, sola och en god frukost! Nu blir det att sätta igång med pluggandet och sen vid 2 har jag fått en tandläkartid, äntligen. 

Puss //Emma




Sååå onödigt!

Usch usch usch! Ligger just nu i sängen och mår riktigt riktigt illa. Inte för att jag är magsjuk eller sjuk överhuvudtaget utan för att jag har tryckt i mig en hel stor påse nötter nu ikväll. Så onödigt! Har börjat föra en matdagbok på iphonen som får mig att hålla koll på va jag stoppar i mig. Inte för att det hjälpte idag då jag ligger på ett extremt överskott men men.. Nya tag imorgon då jag är ledig :D 

Puss //Emma



Deg i soffan

Varit en liten upp och ner dag idag.. Upp tidigt för att att tyskan började 08:00 i skolan. Efteråt var det matteprov som gick så sjuuuuukt dåligt. Ville bara åka hem och gråta verkligen, sanningen är faktiskt att jag började gråta i skolan. Vill inte ha tillbaka den skiten i alla fall. Hade bara en lektion kvar efter matten så bestämde mig för att gå på den innan jag åkte hem. Mamma lagade en jättegod middag idag som bestod av potatis, kassler, paprika och purjolök i ugn. Just nu sitter jag i soffan och har börjat skriva lite på engelska redovisningen som vi har nästa vecka. Klockan 20:00 är det träning först löpning och sedan inomhusfotboll :D

Puss //Emma



Blir inte alltid som man tänkt sig

Måndag igen och en ny vecka med nya möjligheter och utmaningar. Helgen har varit sprängfylld med massa onyttigheter, nej nya tag nu! Började dagen med frukost 1 hemma innan jag tog bussen till skolan. Klockan 08:00 hade vi maxpulstest på cykel och efteråt kände jag mig verkligen illamående. Får hoppas på bra resultat när vi får tillbaka testerna nästa vecka. Sedan var det dags för frukost nummer 2 som blev havregrynsgröt och ett ägg samt kaffe. Efter lunchen i skolan blev jag från ingenstans väldigt illamående och fick ont i magen, troligtvis magkatarr.. Känns som att det kan vara att jag ätit så mycket, så efter skolan struntade jag i supporten och sitter just nu på bussen hem. Har fortfarande kvar illamåendet men ska se om det försvinner om jag blundar och försöker sova lite.

Puss //Emma



Lite goda frukostbilder samt lördagsmys (mittenbilden) från helgen.

På den kalla extrabussen

God morgon :) 
Torsdag idag och segaste dagen på hela veckan typ.. Ändå är det något med torsdagar som jag gillar, kanske att man vet att det är fredag imorgon ;) Mitt favoritprogram kommer också idag så kan vara lite därför också ^^ Åt min standard frukost och är så sjukt mätt just nu! Sitter på den kalla extrabussen men som tur är tog jag på mig vinterjackan som jag nästan försvinner bort i haha. Musik på i hörlurarna!

Puss //Emma



Grit Strength

Blev snabbt hem och sätta på kaffe när jag kom hem från tåget. Till kaffet tog jag mig en proteinbar eftersom jag inte skulle hunnit göra mig någon mat och inte kunde äta för mycket inpå passet. Blev en Swebar från Dalblads med cocos, såå god men också mycket kolhydrater/socker i tyvärr.. Behövde i alla fall energi och koffein innan passet. Gick hyfsat bra idag, hade 14kg på stången vilket är en ökning med 2 kg från förra gången och jag kunde nu utföra övningarna med hyfsat god teknik. Tycker att ni alla borde testa Grit Strength någon gång, riktigt bra styrkepass där svetten bara rinner och pulsen är hög. Blev en proteinshake efteråt och när jag kom hem även kvarg med jordgubbar i, ett glas med fun light och en finn crisp. Matvrak nummer 1 här! ;) Nu ska jag fixa mig inför söndags, ännu en tidig morgon imorgon.. Däremot längtar jag ihjäl mig eftersom Nicole kommer till skolan!! :D:D

Puss //Emma



Skolan i 10 timmar

Hej hej!
Idag var jag i skolan klockan 08:00 då min första lektion började. Sedan hade vi första träningen inomhus för terminen och det gick riktigt bra för mig idag :D Fick sluta idag redan vid 3 när vi egentligen gick till 4, men både Linn och jag stannade kvar till 18:00. Har alltså varit i skolan idag i 10 timmar.. Är både hungrig, trött och kall nu :( Sitter på tåget som strax ska gå hemåt. Ikväll är det Grit Strength med HP, får försöka slänga i mig något så jag orkar. Endast ätit havregrynsgröt, 1 ägg och frukt idag, inte bra alls!

Puss //Emma




Supergod sallad

Äntligen hemma efter det tuffa RPM passet på Sportlife. Svettades som en gris idag och just nu är benen sega som bar den, GÖTT!! Har precis ätit en supergod sallad som mami hade fixat i ordning till oss. Innehöll lite salladsblad, tomat, gurka, oliver, mozzarella och brieost. Nu blir det en kopp kaffe på detta och sedan lite plugg innan "ensam mamma söker" börjar på tv :)

Puss //Emma




Tagga RPM

Måndag igen och skolan började idag igen. Klockan ringde 05:45 och klockan 07:30 var jag påklädd för att köra rörlighetstester i skolan. Gick riktigt riktigt dåligt för mig idag.. Kan ju bara bli bättre nu då ;) Mötte upp mamma på centralen efter skolan så tog vi tåget hem tillsammans, hon har nämligen varit i Stockholm över helgen. Åt en gainomax proteinbar när jag kom hem och nu dricker jag en Celcius innan RPM passet som börjar om ca 40 min. RPM är ett spinningpass med intervaller, vilket är superbra om man vill förbränna många kalorier. Instruktören är riktigt grym och varje pass känns det som jag ska spy för att jag tar ut mig, är det inte underbart? ;) 

Puss //Emma




Solsidan

Inatt sov HP hos mig och idag vaknade vi runt 11. Gjorde lite god frukost och åt innan hon blev hämtad. Senare kom pappa och Filip förbi och vi drack en kopp kaffe och jag bjöd på min äppelkaka. Efteråt åkte vi ner till Bäckebol och tittade runt på XXL där jag fick köpt mig 2 sportbehåar, 2 par vantar, en proteinbar. Fick även köpt mig en HDMI kabel, välbehövligt. När jag kom hem packade jag väskan och cyklade iväg till Sportlife. Sprang 8,5 km och efter det körde jag plankan 1 min X 3 innan jag hoppade in i duschen. Just nu sitter jag och tittar på Solsidan och myser med lite godis och cola zero. Imorgon börjar skolan igen och så även mitt hälsosamma liv.

Puss //Emma




Halloween

Här kommer lite bilder från i torsdags då jag firade Halloween med min mamma, bror och hans kompis, moster och min kusin. Pyntade huset med lite spindelnät, hade lite pumpaljus och jag bakade lite halloweenkakor. Blev en hel del godis och massa läskigheter.
 
Puss //Emma
 

RSS 2.0