Vita Sandars camping

Gick upp idag 07:15 och drog till gymmet direkt. 30 min på ceosstrainer och därefter lite armar och planka. Åt frukost med bror vid 10 och runt halv 1 hämtade pappa oss. Vid 3 var vi uppe här i Mellerud och handlade innan vi parkerade husvagnen :) Känns så otroligt skönt att vara här igen, jag trivs verkligen! För en stund sen satt vi nere i baren och nu sitter vi i förtältet och äter ost och kex. Sååå mysigt!

Puss //Emma


Kärleksmums

Hejsan!
Idag har jag träffat min bästis Jessica och det började med att vi åt lunch hemma hos henne. Kyckling, broccoli, grönsallad och en god sås. Efter lunchen blev det en kopp kaffe innan vi promenerade ner till torget. Jag fick fyndat lite saker på rean bl.a trosor, sjal, ringar, en kopp och hårspray. Väldigt nöjd! Träffade Jonna sen en snabbis innan jag skulle iväg på min träning. Kvällens träning bestod av lek och tävlingar :D Bestämde mig för att baka kärleksmums nu ikväll och de blev riktigt goda :) Har även börjar packa lite inför färden till Mellerud imorgon ;)

Puss //Emma


Morgonpigg?

God morgon!
Idag vaknade jag klockan 7 och kunde verkligen inte somna. Vet inte vad som är fel på mig, men antar att jag va väldigt hungrig. Tittade på det senaste avsnittet av "Pretty little liars" och sen tog jag cykeln till Coop för att köpa mjölk. Har precis ätit lite frukost nu äntligen. Rostat valnötsbröd, lite a-fil och müsli och en kopp kaffe. Nu är jag mätt och glad :D Får se vad dagen har att bjuda på!

Puss //Emma


10 timmars jobb

Tjenare!
Idag har det varit sjukt mycket att göra på jobbet. Kom otroligt många lunchgäster, säkert runt 200 personer. Trots att svetten rann om mig så var det roligt att jobba lunch igen :D Idag bjöd vi på lax med färskpotatis och en god sås. Tog några kakbitar till efterrätt, inte bra dock.. Efter jag slutade 21:00 cyklade jag iväg till Sportlife för lite träning. 30 min svettandes på crosstrainer och därefter Squats med 15 kg. Blev en nektarin innan jag la mig i sängen. Godnatt!

Puss //Emma

Jag som har gjort i ordning inför morgondagens frukost :)


Work work

God morgon!
Har sovit hyfsat bra inatt förutom att jag hade sjukt ont i magen under en del av natten.. Vet inte om det var träningsvärken eller vad det var men ont gjorde det i alla fall. Nu sitter jag i alla fall vid köksbordet och har precis ätit upp en tallrik med havregrynsgröt. Kaffet är kvar och det sitter jag och dricker lugn takt. Idag är det en lång dag på jobbet som väntar. Jobbar mellan 11 och 21 vilket innebär att jag jobbar 10 timmar idag, men det kommer nog gå bra! :)

Puss //Emma


En välförtjänst vinst!

God kväll!
Blev en otroligt go vinst ikväll mot Åsebro/Brålanda med 3-0. Vi seplade bra och förtjänade denna vinsten :) Känns skönt att ha sommaruppehåll nu med fotbollen när man avslutade sista matchen med en vinst. Sitter nu med en kopp te och tar en macka innan jag ska lägga mig. Imorgon väntas jobb mellan 11:00 fraem till 21:00, en lång dag så jag behöver lite sömn inatt. 
 
Puss //Emma

Sista matchen innan sopparuppehållet

Sov hos pappa inatt och idag har jag inte gjort så mycket. Bestämde mig för att baka kolakakor men däremot åt jag inga. Tog sedan moppen hem till mamma och gjorde mig lite lunch. 2 st finn crisp med ost på och kokade morötter och broccoli. Fick gjort i ordning en kycklingsallad som jag har med mig nu. Är nämligen på väg mot Brålanda för att spela sista matchen med div 2 innan sommaruppehållet. Idag ska vi verkligen gå för seger!!

Puss //Emma


Bort med sockersuget nu!

Hejsan!
Haft flera dagar nu då jag har struntat i kost och träning vilket har gett ett otroligt dåligt resultat.. Flera kg upp och ingen vacker syn alls! Fick bli en sväng till gymmet idag där jag körde crosstrainer i 15 min, rodd i 10 min och sen mage. När jag kom hem blev det en powernap innan jag gjorde middag som idag blev en räksallad. Nu sitter jag med en kopp kaffe och taggar inför fotbollsträningen som börjar om 1 timma.

Puss //Emma


Midsommar

God förmiddag!
Vaknade upp med huvudvärk och kände mig lite seg imorse men efter ett glas vatten och macka kändes allt mycket bättre. Känner mig ändå hyfsat pigg idag måste jag säga så det känns skönt :) Har suttit framför tvn med mamma lite nu imorse och har fått fixat lite på rummet.
 
Tänkte berätta om gårdagen och hur jag firade min midsommar. Vaknade upp hemma hos pappa ganska tidigt och ställde mig och började baka, haha. Gjorde björnbärsrutor och dom blev faktiskt väldigt goda :D Det blev frukost på altanen och då var det faktiskt blå himmel och sol, vet inte när man var med om det senast på en midsommar ;) Klockan 12:00 var vi i Ucklum och firade midsommar med midsommarstång, sång, dans osv. Väldigt trevligt även om man inte längre dansar runt stången. När vi sedan var hemma igen blev det lite mat och efter det jordgubbar och glass. Kvällen spenderades ute i Rönnäng på en fest i en sjöbod. Vi klarade oss från regnet och jag hade väldigt kul under kvällen måste jag säga :D
 
Puss //Emma

Lyxig lunch A la mig

Tjena tjena!
Blev havregrynsgröt till frukost idag och lite senare en springtur på 1,1 mil. Helt sjukt vad jag svettades, bara rann om mig.. Blev en kall go dusch innan jag tog cykeln ner till Coop. Ville nämligen göra en räkmacka så köpte en burk räkor och Paulúns kokosvatten med smak av ananas & guava. Blev en riktigt go räkmacka och kokosvattnet till var också gott! Trippade sedan över till Erika för att hon skulle slinga och klippa mitt hår, så nu har jag ingen utväxt längre :D Har precis packat ihop alla fotbollskläder och en extra väska för ikväll efter träningen åker jag hem till papi :)

Puss //Emma


Bullbak!

Efter bara 4 timmars sömn inatt blev det frukost med mamma och bror innan mans körde han till fotbollsskolan. Under tiden bestämde jag mig för att baka vaniljbullar och kanelbullar :D Tror jag åt ca 6 stycken.. Kände mig otroligt tjock efter det så var tvungen att ta på mig joggingskorna och springa. 1,1 mil blev det och när jag kom hem var det bara duschen och fixa mig innan det var dags att ta cykeln till jobbet :) Va el lugn kväll vilket var skönt och efteråt drog jag till gymmet och körde rygg. Blev 2 rostade bröd, 1 äpple och te när jag kom hem, gott!

Puss //Emma


Go fotbollsträning

Väckte min bror 08:30 idag för att han skulle iväg till fotbollsskolan. Gjorde mig en varm smörgås och en kopp kaffe och satte mig och tittade på "PLL". Har tittat klart på alla avsnitt som finns ute just nu så väntar otroligt mycket på nästa avsnitt nu! Till lunch gjorde jag mig en god fruktsallad och efter det kom Jessica över på en kopp kaffe. Lite senare solade vi och hade det gött :) Nu ikväll har jag tränat fotboll, en riktigt rolig och go träning va det :D Snart blir det sängen så jag är pigg imorgon.

Puss //Emma


Bröst och axlar

Tjena!
Idag blev det havregrynsgröt till frukost samtidigt som jag tittade på ett avsnitt av "PLL". Efter det insåg jag att det var väldigt fint väder ute så smorde in mig med solkräm 30 och satte mig och solade. Tog en kaffe med pappa vid 2 och därefter gjorde jag mig en bananpannkaka till lunch. Halv 4 åkte jag till gymmet med Nathalie och passet bestod av bröst och axlar. Jag som aldrig någonsin kört detta var helt slut när vi var klara och gissa vem som kommer ha träningsvärk imorgon.. Det var i alla fall riktigt kul att få köra ett stenhårt styrkepass :) Blev grillad karré, majskolv och en sallad till middag och efterrätt blev grillad banan med marabouchoklad i och vaniljglass. Dessutom grillade vi även några marshmallows. Trodde nästan jag skulle spy efteråt efter allt sött. Eftersom jag inte hade någon fotbollsträning idag och ätit massa onyttigt blev det en liten joggingrunda på 7 km nu ikväll :) Jaja, bättre än ingenting i alla fall ;) Ska nu avsluta kvällen med ett avsnitt av "PLL".

Puss //Emma


Middag i Göteborg med Nicole

Det har varit en riktigt bra dag idag! Mormor kom upp och hälsade på en stund och jag fick lite pengar :) Klockan 16:00 blåste domaren igång matchen mellan oss och Åsebro/Brålanda och vi vann den med 5-1. Nicole var där och tittade och efteråt åkte vi in till Göteborg för att äta middag. Vi åt på ett supermysigt ställe där de serverade Tapas och det var riktigt gott! :D Efteråt gick vi till Condeco för att äta efterrätt och då delade vi på en blåbärspaj med vaniljsås :) En riktigt mysig kväll blev det allt. Har precis sätt klart ytterligare ett avsnitt av "Pretty little liars" och ätit popcorn så nu blir det sängen.

Puss //Emma


Kalas hos Jessica

Hej hej!
Idag klockan 12:00 var jag, bror och pappa hemma hos farmor och farfar för att äta lunch :) De bjöd på kött, potatis och till efterrätt rabarberpaj med vaniljsås. Har varit otroligt slapp resten av dagen och tittat på "Pretty little liars" och bakat chokladmuffins som inte alls blev kladdiga och goda :( Klockan 18:00 var jag hemma hos Jessica på kalas tillsammans med 9 andra härliga brudar :D Det bjöds på hamburgare, godis, marängsviss samt smält choklad och jordgubbar. Så otroligt gott!! Vi spelade spel och skrattade och kvällen blev verkligen lyckad :) Lämnade hennes hus runt 01:00 och nu en timme senare ligger jag i min säng och ska sova.

Puss //Emma


Nyttig dag

Hellu!
Idag bestämde jag mig för att ha en nyttig dag då jag nästan har ätit något onyttigt varje dag.. Har hamnat i en ond cirkel och det är verkligen inte lätt att ta sig ur den. Startade dagen med havregrynsgröt, en halv banan och kaffe innan jag sen 1 timma senare gick ut och sprang 1,5 mil. Otroligt jobbigt men så himla skönt efteråt :) Åt nyss lunch som bestod av omelett och några morotsstavar till det och nu blir det kaffe och ett till avsnitt av "Pretty little liars".

Puss //Emma


Stan med Nicole

Tjena tjena!


Bilder från igår


SOMMARLOV

Heeeeej!
Gick upp klockan 06:00 idag och mötte upp Bella ca 08:45 utanför Burgården där vi hade vår avslutning. Några sjöng, en person dansade (galet bra) och lärarna sjöng :) Därefter samlades klassen i klassrummet och så bjöds det på lite dricka och snacks. Fick lämnat in böckerna och sedan gick jag och 6 klasskompisar till Fröken Olsson (ett mysigt café) och firade att vi har sommarlov nu!! :D Blev sedan en snabb sväng till Fiorucci innan jag gick mot tåget. Nu blir det hem och njuta av sommarlovet innan matchen ikväll :)

Puss //Emma


Volleyboll + solat

Hejsan!
Idag ringde klockan 05:30 och jisses vad trött jag var då. Sov hela vägen i bussen till skolan ;) Hade 5 kamp idag med killarna på morgonträningen och mitt lag vann :D I frukosten serverade de idag baguetter, lyx! Efter frukosten var det snabbt iväg till Kviberg och spela volleyboll med klassen. Chill sista skoldag innan skolavslutningen imorgon. När jag kom hem från skolan solade jag med Jessica och nu har jag solexem exakt över hela kroppen... Orkar inte! Det både kliar, gör ont och ser hemskt ut :( Innan träningen blev det tacos, gott gott. Nu har jag tränat klart och är på väg hem :)

Puss //Emma


Sämsta domaren någonsin!!

Matchen mot Ed idag var den tråkigaste matchen jag någonsin spelat! Planen va dålig, motståndarna var dåliga och domaren var helt katastrofalt dålig! Det var inte fotboll vi spelade idag eftersom man knappt fick röra varandra och blev avblåst på offside när man stod på egen planhalva.. Nej, detta var värre än någonsin. All min energi under hela matchen gick åt till att vara arg på domaren. Hade bara lust att slänga han i en köttkvarn. Brutalt, men sååå sant!

Ikväll kom min moster upp hit och vi grillade fläskfilé :) Vi åt även jordgubbar, glass, choklad och massa annat onyttigt.. Känner hur allt fett bara lägger sig på kroppen :(

Puss //Emma


Match far away from home

Tjaa!
Sitter just nu i Fridas bil på väg till Ed för att spela match. 1,5 timme i bil är rätt segt men vad ska man göra? Haha ;) Laddade upp med en ordentlig frukost och efter den fick jag ett ryck att baka kolakakor :D De blev riktigt goda faktiskt! Kanske ska ta och ladda upp inför matchen med en liten powernap.

Puss //Emma


Grillning och volleyboll med vänner

God morgon!
Tänkte berätta lite om gårdagen som började med en god frukost med mami. Sedan fixade vi oss och jag plattade till och med håret innan vi gick ner en sväng på torget :) Fick köpt mig ett par rosa shorts på Gina, storlek 36 :o Mamma bjöd på lunch på den nya restaurangen på innertorget, riktigt gott! När hon sedan skulle åka och jobba satte jag mig ute och solade i blåsten, haha. Halv 6 mötte jag upp Nathalie, Ebba, Linnea och Jenny vid Coop för att köpa allt till grillningen vid stranden. Blev sjukt mycket verkligen. Korv & bröd, dricka, Marabou, vindruvor, marshmallows m.m. Gissa om vi var mätta efter allt det ;) Till grillningen sen kom även Jessica och Sara. Resten av kvällen spelade vi volleyboll även med några killar som kom, satt på donken och lite sånt ;) En riktigt grym kväll trots att jag frös ihjäl!

Puss //Emma


Korvgrillning efter matchen

Mötte Herrestad idag och den slutade 2-2. Ärligt talat borde vi vunnit men men vi är Vallen vilket innebär att vi aldrig har turen med oss.. Jag spelade lite mer än en halvlek innan jag fick gå ut. Usch var verkligen extremt dålig idag. Vet inte om det berodde på värmen, men kändes som jag skulle svimma under matchen därför att huvudet kokade. Var lite depp efter matchen men allt blev bättre när vi kom hem till Helena och grillade, jag och några från laget. Riktigt mysigt var det verkligen! Gick ut och sprang ca 7km när jag kom hem och körde sedan lite planka. Mamma fixade omelett och efter det åkte vi till Ica och handlade lite. Unnade mig några naturgodisar ikväll, kanske inte det bästa men gott va det! Nu ska jag sova :)

Puss //Emma


Studentfirande

Tjena tjena!
Idag startade jag dagen med att springa 7 km och därefter lite planka. Efter det blev det en dusch innan jag började göra mig i ordning och äta frukost ute på altanen. 11:15 mötte jag upp papi på torget och tog då en fika med han på Espresso House. Jag valde en blåbärspaj och den va faktiskt riktigt god :) Mötte sedan upp Jonna, Micka och Elsa och så gick vi och köpte rosor som vi delade ut till några studenter :) Vill verkligen ta studenten nu!! När flaken hade lämnat skolan gick vi tillbaka mot torget för att köpa studentpresent. Tack tjejer för en riktigt rolig dag och grattis alla studenter :D

Ikväll var jag och mami på studentfirande hos min bästis syster som tog studenten. Jag hade köpt en hjärtformad blå skål och badtvål som såg ut som en cupcake. Blev en massa onyttigt så ligger här i sängen med ångest nu typ... Tur att jag har match imorgon säger jag bara. Dags att nana nu, är hur trött som helst.

Puss //Emma


Kvällsmat time

Gokväll :)
Har nyss kommit hem från träningen och sitter just nu i soffan med mami framför tvn. Ska göra mig lite kvällsmat nu innan jag hoppar i säng senare. Solen skiner fortfarnade och det är ljust ute, så otroligt fint. Det är verkligen skönt att slippa alla mörka kvällar och det kalla.
 
Puss //Emma
2 dagens outfit bilder ser ni här ovanför och under bär jag ett neongult linne

Ovärd skoldag

Hej hopp!
Idag se vi en sån sjukt ovärd skoldag. Ska bara skriva en kursutvärdering på engelskan.. Efter det har vi en håltimman på 3 timmar innan tyskan börjar och vi bara ska titta på film ;) Det får nog bli en sväng i stan på den håltimman :D En riktigt fin dag är det fastän det blåser lite kyligt idag. Hade gott om tid imorse så det blev gröt och kaffe framför datorn ;)

Puss //Emma


Such a beautiful day

God morgon världen!
Finns det något bättre än när man slår upp ögonen på morgonen och ser att det sol ute? Tror inte det va! Har sovit ganska dåligt inatt så när jag vaknade var jag sjukt trött, men så ser man vädret och då blir man faktiskt psykiskt piggare ;) Missade bussen med 2 min så fick ta en som gick en kvart efter. Har ingen morgonträning idag faktiskt utan vi ska ha teori klockan 8 till 9. Förstår inte vad vi ska göra resten av dagen eftersom vi inte har något kvar i skolan typ. Vi får vänta och se vad som händer helt enkelt :) Har ätit så mycket godis och onyttigt i helgen så var inte alls hungrig när jag vaknade. Tog ett äpple och fyllde en flaska med kallt vatten som jag har nu på bussen :) Vi får ju som sagt frukost i skolan varje måndag, så får bli kaffe och frukost där idag :D

Puss //Emma


Andra gången på 1,5 mil

Tjena tjena goingar!
Idag vaknade jag upp ca 9 och Jag väckte Jessica ca halv 10 ;) Vi åt frukost och sen tittade vi igenom min skolkatolog och därefter tittade vi på hotell i Spanien :D Hade varit så sjukt kul att åka utomlands med en kompis. När Jessica sen gick hem för hon skulle iväg på ett fyspass så drog jag ut och sprang en runda på 1,5 mil. Känns rätt gött efteråt faktiskt, men det gick även bra under tiden jag sprang också :) När jag kom hem igen blev det plankan, sidoplankan och även biceps, triceps och lite rygg. Nu blir det snart tacos, sååå gott! :D

Puss //Emma

Bilden är från igår på matchen ;)


Harrys med pappa

Blev förlust mot Herrestad idag tyvärr... Sjukt varmt var det, kändes som huvudet kokade när man sprang runt ute på planen.. Efter matchen åkte jag och pappa till Harrys och åt :) Jag tog en ceasarsallad och pappa en toast med pommes och sjukt gott var det :D Är så otroligt mätt just nu, haha. Nu ska jag snart möta upp Jessica och så ska vi gå till torget i ösregn och åska och köpa godis!! Har klarat mig en hel månad idag utan godis, whop whop!

Puss //Emma


Tagga hemmamatch mot Herrestad

God morgon!
Solen steker något extremt idag och vi har hemmamatch mot Herrestad. Har laddat upp med kaffe, energipulver och en bra frukost. Kommer bli tufft idag med både motståndet och värmen så får verkligen dricka vatten, viktigt! Nu kör vi brudar, stenhårt idag ;)

Puss //Emma


RSS 2.0