Vårutflykt

Hej hej!

Som jag skrev igår blev det gymmet på kvällen och kom faktiskt inte hem förrän 9. Gjorde då lite proteinpannkakor och lyxade sedan till det med proteinglass från njie. Renommenderar verkligen den caramel som jag köpte och dessutom säljs dem nu extra billigt på Willys.

Idag hade vi föreläsning 8-10 och efter det åkte jag och några vänner iväg på utflykt kan man säga. Vi åkte nämligen till ett elljusspår där jag och Carina sprang ca 5 km och Sara och Anna tog en promenad. Solen sken och det var verkligen strålande väder. Efteråt köpte vi varsin sallad som vi satt och åt vid vattnet. Det var mysigt trots den iskalla kylan och efter lite lunch blev det en kopp kaffe i solen. Väl hemma sedan var jag så trött så satte bara på lite serie fastän jag borde plugga.. Nu sitter jag på bussen och ska möta upp Emma och så ska vi gymma. Efter lite mer kaffe så känner jag mig pepp nu.

Puss //Emma


Ny kurs igång

Hejsan hejsan!
Blev inget bloggande igår men hände inte särskilt mycket heller.. Hade min 5:2 dag, var på föreläsning då en ny kurs nu har dragit igång, externredovisning. Fick reda på min tenta jag skrev för ca. 3 veckor sen och blev verkligen chockad över resultatet. Satte 98/100 på tentan vilket är helt sjukt enligt mig. Så lite glada och positiva besked blev det! Körde även ett litet träningspass hemma i lägenheten då jag körde lite ben/rumpa, mage och armar.
 
Idag vaknade jag upp 7:00 och gjorde genast mig en grötfrukost då jag var otroligt hungrig. Klockan 9:15 hade vi sedan föreläsning och man känner verkligen att tempot är högt, har redan tenta om ca 3 veckor igen. Slutade redan vid 11:00 så då promenerade jag hem och bestämde mig för att tvätta upp lite träningskläder och handdukar. Emellanåt har jag suttit i solen på min balkong och druckit lite kaffe och det gör jag även nu medan jag skriver. Blir så otroligt sugen på att shoppa vårkläder och vårskor nu när vädret är så underbart. Tanken är att kolla igenom lite föreläsningsmaterial och senare åka iväg till STC för att träna lite. Ha en underbar dag!
 
Puss //Emma
 

Ledig helg

Hejsan!
Ledsen för dåligt bloggande senaste tiden men har haft tentaperiod och egentligen bara pluggat massor vilket inte ni tycker är så kul att läsa kan jag tänka mig. I fredags skrev vi tenta i marknadsföring och trots att jag pluggat hur mycket som helst till den kändes det inget vidare. Rörde ihop allting och vet redan om att jag kommer få skriva den igen, men men skönt att släppa plugget för en helg och bara njuta av att vara ledig. Har ändå varit en riktigt bra helg hittills med utgång i fredags bland annat.
 
Lite roliga nyheter som jag kan komma med är att jag äntligen kan gå ut och springa vilket jag inte kunnat på ett halvår med mitt knä. Testade min pulsklocka idag också och det visade sig att jag sprungit 7 km under veckan medan runkeeper som jag använt innan visat att jag bara sprungit 4,5 km så det var ju positivt att jag sprungit längre. Får ändå ta det lugnt eftersom knät hoppar lite medan jag springer.
 
Imorse vaknade jag upp hemma hos Emmis och vi gick och handlade lite frukost som vi åt innan jag sedan åkte hem. Har fått städat hela lägenheten dvs. dammat, dammsugit och tvättat golv. Sitter nyduschad nu och ska faktiskt laga mig lite mat och bara njuta resten av denna söndagen av att jag är ledig eftersom den nya kursen drar igång imorgon redan.
 
Puss //Emma
Bilderna är tagna från i fredags

Solig lördag

God morgon!
blev inte mycket bloggande igår men hände inte särskilt mycket. Efter föreläsningen igår åkte jag in till stan för att hänga med Emma innan hon senare skulle åka hem. Satt och pluggad elite hos henne, åt lunch och bara snackade. Sedan tog jag bussen hem och dumpade av mina saker och bytte om för att sedan ta en promenad ner till Ica för att storhandla. Skönt att få det gjort men inte lika kul när pengarna försvinner... På kvällen sen gjorde jag guacomole som jag åt med tortillachips, asså så gott! Hade även köpt godis och som vanligt alldeles för mycket så hade så ont i magen när jag gick och la mig och vaknade även upp med en svullen mage. Tittade även lite på Let´s dance samtidigt som jag satt och försökte plugga lite igår kväll. Idag har jag suttit och druckit lite kaffe här nu på morgonen samtidigt som jag sitter och försöker plugga lite. Har bokat in mig på ett spinningpass 10:00, ska bli så skönt att få bränna bort lite av allt det godis som jag åt igår. Har även gjort i ordning lite proteinpannkakor som jag ska ha med och äta efter spinningpasset till frulle då jag ska till bibblan och plugga. I karlstad har vi verkligen fanatstiskt väder idag, man får sån energi och blir så glad.
 
Puss //Emma
 
 

Friday wihoo

Hejsan och god morgon alla ni!
Idag gick jag upp vid 7 tiden och tog en dusch samt gjorde hårinpackning. Lyxade till det och gjorde min proteinpannkakor till frukost samtidigt som jag tittade lite på youtube och nyheterna. Så skönt att det äntligen är fredag på något sätt även om jag inte kommer känna mig ledig i helgen överhuvudtaget då jag måste plugga. Vädret ser ändå lovande ut idag så känner mig pigg och glad faktiskt. Har även hunnit med lite ärende här nu på morgonen och snart är det dags att ge sig iväg till skolan för att gå på föreläsning. Resten av dagen blir nog till att plugga och möjligtvis att jag kanske åker iväg och handlar vi får se. Som ni kan se på bilden bär jag idag kjol så jag ändå får känna mig lite extra fin en fredag som denna. Glad fredag på er allesammans!
 
Puss //Emma
 

Spinningpass med låg kalorinivå

Sorry för dålig uppdatering men nu så kommer ett litet inlägg. Igår var egentligen ingen spännande dag alls. Hade tvättid tidigt på morgonen och vid halv 12 mötte jag upp mina vänner på skolan och åt lunch. Därefter satt jag och Emma pluggade faktiskt fram till ca 17:30. Därefter gick jag till gymmet och körde lite crosstrainer och ben. Idag vaknade jag upp och kände mig så sugen på frukost men blev tyvärr inget med det eftersom torsdag innebär 5:2. Trots ett lågt kaloriintag bestämde jag mig för att testa spinning. När jag kom hem insåg jag att jag bara hade ätit ca 200 kcal vilket är väldigt lite. Trodde ändå jag hade ätit 300 kcal men men då får man äta mer ikväl då det är viktigt att man kommer upp i sina 500 kcal. Kan tipsa om dessa nudlar som ni ser på bilden under så är det bara endast 16 kcal och dessutom en ceasardressing med 1 kcal per 100g. Ikväll blir det bara lugnt framför datorn för att ladda upp inför morgondagen då det blir massor med plugg.


Puss //Emma




Proteinpannkakor

Hej hej! 

Idag hade vi föreläsning 8:15 idag igen och den varade fram till 10:00. Sedan satt jag kvar och pluggade fram till ca 14:00 innan jag gick hem. Försökte plugga på lite när jag kom hem eftersom vi har tenta nästa vecka på fredagen redan och jag har verkligen sjukt mycket ångest. Hann även med en liten powernap så fick massor med energi. Till middag sen blev det finn-crisp med mosad avocado på och jag har verkligen fått cravings för det, såå gott! Ikväll var jag och Emma iväg på gymmet och passet bestod av 30 min crosstrainer följt av lite varierande styrketräning. När jag sedan kom hem blev det en dusch innan jag skulle testa göra proteinpannkakor med pulvret jag beställde från MM SPORTS. Pannkakorna blev verkligen såå goda så jag rekommenderar verkligen er att köpa pulvret.

Puss //Emma


MM SPORTS

Hejsan!

Idag gick jag upp tidigt eftersom vi hade föreläsning redan vi 8:15. Måndag igen vilket innebär 5:2-dag. Första målet blev vid 11:30 då alla andra åt lunch och ja för mig blev det brunch då haha. Åt tonfisksallad vilket var supergott eftersom jag var så sjukt hungrig då när det var min första måltid för dagen. Köpte även den nya Lokan med smak av kokos och jag bara älskade den. Vi har dessutom haft väldigt fint väder men kallt så klädde mig lite vårigt idag. Sedan satt min grupp med grupparbete till ca 16:00. Gick efter det och hämtade ut ett paket från MM SPORTS som äntligen kommit. Som ni kan se under på bilden så beställde jag 2 st burkar med pannkaksproteinoulver, 1 liten chokladbit, en påse med kalorisnåla nudlar och en nästintill kalorifri ceasardressing. Till middag fick jag faktiskt testa den på min sallad med ett kokt ägg och den var faktiskt god. Nu sitter jag och värmer mig med en kopp kaffe och ska faktiskt försöka plugga här nu lite ikväll.

Puss //Emma 


En bättre helg

Hejsan!
I fredags hade vi tenta och det var verkligen så skönt att bara få sitta och skriva den äntligen. Är dock lite osäker på hur det gick men vi får hoppas på det bästa. Efter tentan gick jag hem och packade väskan och åkte till Elvira där även Emma var med och så gjorde vi en god lunch tillsammans. Efteråt var det dags att börja fixa i ordning sig då jag och Elvira skulle iväg på finsittning på kvällen. Mötte upp våra blinddejter och det visade sig att vi sedan hamnade på samma förfest och den ver verkligen riktigt lyckad. Det hölls tal, delades ut priser och folk var verkligen glada och finklädda under hela kvällen så det var riktigt lyckat.
 
Lördagen var jag däremot lite segare på. Emma kom hem till mig och så gjorde jag plättar till brunch och så hade vi juice och glass till det, supergott. Åkte hem till Emma en sväng på eftermiddagen och åt mat där och sedan på kvällen samlades vi och några fler tjejkompisar hemma hos Erika där vi hade myskväll framför Melodifestivalen. När den var slut var vi alla ganska trötta och då åkte jag hem till Emma där jag sov över till idag.
 
Idag väckte hin mig vid 7:00 ungefär eftersom vi hade bokat in oss på vasalopps-spinning. Det innebar att man skulle köra spinning under hela den tiden från att de startade till att första personen gick i mål vilket var i ca 4 timmar. Passet var uppdelat så att vi körde 4 spinningpass ungefär på ca 1 timma vardera och fy så jobbigt det var. Trodde aldrig någonsin att jag i mitt liv skulle få för mig att göra det, men har Emma och tacka för att hon peppade på mig. Mellan de olika passen bjöds det på blåbärssoppa, bars, propud och chips för att ladda på med energi vilket var tur. Har så otroligt ont i benen nu och lär inte ens komma upp ur sängen imorgon känns det som. Klockan 12 var det slut på spinning och vi åkte hem till Emmis där vi åt en god sallad till lunch och efter det däckade jag i hennes säng av utmattning. Nu ikväll ska jag bara sitta och läsa igenom lite plugg en kort stund och sedan ha myskväll och kolla serie. Hoppas ni haft en bra helg!

Puss //Emma
 

Tomorrow is the day

God kväll!

Satt en stund imorse i skolan tillsammans med några vänner och pluggade det sista inför tentan imorgon. Sedan gav vi alla upp och gick hem till var och sitt. Har börjat titta på en serie som heter Midnattssol och som jag faktiskt tittade klart på idag för den var så spännande. Klockan 17:30 gick jag och Emma till gymmet och körde spinning, fy tusan så jobbigt men så skönt efteråt. Unnade mig faktiskt lite popcorn även ikväll samtidigt som jag tittade på serien. Nu är det dags att sova för att förhoppningsvis vakna pigg till tentan imorgon. 

Puss //Emma


När inte ens träning kan göra en glad

Hej Hej!
Hade svårt att somna även igår kväll och är verkligen så trött på det nu. Hade dessutom huvudvärk även denna dagen, men kan ju bero på att jag aldrig kan somna och sover dåligt om nätterna. Var på skolan strax innan 8:30 idag vilket jag ändå tycker är duktigt. Pluggade fram till 15:00 och gick då till gymmet trots huvudvärk och trötthet. Usch känner mig verkligen deppig och nere idag.. Inte ens träningen på gymmet kunde göra mig särskilt glad och då vet man att man är nere. Kämpade på ändå trots tröttheten och körde 30 min crosstrainer och sedan fokus på armar och bröst. Vet inte om det har med att man sover dåligt, att kroppen börjar känna sig sliten av all träning eller stressen inför tentan eller kanske en blandning av allt. Gjorde mig lite mat när jag kom hem som fick bli avokadoröra på finn-crisp och kvarg med min caramel suryp från Gymgrossisten. Sitter just nu och dricker lite kaffe för att se om jag möjligtvis kan bli lite piggare. Vill bara att det ska bli fredag så jag kan skriva den här tentan och att den är över. När jag druckit upp min kaffekopp ska jag faktiskt gå iväg och sola lite solarium så man blir lite fräsch inför finsittningen på fredag. Hoppas att humöret blir lite bättre snart.
 
Puss //Emma
 

RSS 2.0