Hemma från träning

Vilken underbar fotbollsträning det var ikväll! Kände verkligen att det var kul att träna fotboll fastän det gick lite upp och ner. Skönt nu när det är varmare också och inte -13 grader som det var förra veckan. Nu är jag hemma igen och tar mig en kopp kaffe innan det är dags att planera inför morgondagen och sova.

Puss //Emma


Skriver...

Hejsan, sitter just nu och skriver på min bok som ska skickas in ikväll. Är riktigt mätt just nu då jag förut drack smoothie och kaffe samt lite flingor och nyss 1 fralla och soppa. Måste sluta äta så här mycket :( Känner hur jag bara går upp och upp. Tur att jag har fotbollsträning ikväll säger jag bara ;)

Puss //Emma


Hem och iväg

Precis kommit hem och tar mig nu en clementin och kaffe innan jag ska gå iväg till jobbet. Idag kommer jag vara själv på jobbet i 4 timmar, vilket gör mig lite nervös. Får hoppas på det bästa! Känner mig en aning trött men det blir ingen vila nu inte.

Puss //Emma


Hej och hå

Ligger i sängen nu och ska alldeles strax sova. Fick reda på samhällsprovet idag och jag fick B+ :D:D *Lycklig* Gjorde mig fruktsallad när jag kom hem från skolan och sedan lagade mami köttfärs, broccoli och morötter. Vi firade mitt B+ med att jag och bror köpte godis, onyttigt onyttigt.. Veckan har inte börjat bra... På morgonen och under dagen är jag extremt taggad och strikt med kosten. Däremot när kvällen kommer är jag sugen på allt! Blev ingen fotboll idag eftersom jag pluggade lite inför matteprovet imorgon. Hoppas på det bästa.

Puss //Emma


Proppar i mig C-vitamin

God morgon!
Vaknade upp och har ännu ondare i ögat idag än igår :( Lite svullet är det, och det ser damp ut. Har fått tvättat håret nu på morgonen och fixat mig. Precis ätit upp min goda frukost som idag blev havregrynsgröt med kanel, 1 apelsin och en kaffe :) Ser att det regnar ute, usch... Hoppas ni får en bra dag trots det!

Puss //Emma


Bilden talar


Unhealthy weekend

Söndagkväll och ska alldeles strax sova. Ska upp imorgon halv 6 och halv 8 börjar morgonträningen. Idag har kosten gått åt skogen... Jag har ätit alldeles för mycket mat och dessutom åt jag lite naturgodis och kakor, usch inte bra alls! Bara att ta tag i det stenhårt imorgon, samma gäller även träningen. Har suttit och försökt skriva på min bok hela dagen och har faktiskt kommit en bit på vägen nu. För övrigt har helgen varit kanonbra! :D

Puss //Emma

Dålig kost = tummen ner


Mango och Banan

Då var det söndag och sista dagen av helgen. Känns fruktansvärt att helgen redan är slut... Började dagen med en enorm frukost innan jag begav mig iväg till Sportlife. 30 min på bandet + bål 12 x 3 på varje sida + plankan 1 min x 5 + sidoplankan 30 sec x 5 på varje sida + Squats 12 x 3. Har precis ätit lite fruktsallad som var färsk mango och banan, supergott! Sitter nu med en kaffe och ska börja plugga, ångest!!

Puss //Emma


Filmkväll med Jessica

Kom hem runt 5 idag och då var jag hungrig som bara den. Åt massor med mat och jag till och med fuskade lite och åt glass. Det var bara 1 kula som tur va. Lite senare kom Jessica över hit och då blev det popcorn och så tittade vi på film. En film som handlade om kriget i Afrika 1994, riktigt bra film! Nu är det hopp i säng för imorgon blir det gym efter denna onyttiga helg.

Puss //Emma

Gammal men söt bild på mig och Jessica :)


Kungsmässan

Jag och Nicole tog bussen in till Kungsmässan förut idag. Gick runt och tittade, provade lite saker och så. Jag hittade ingenting som jag köpte, kanske smart att spara lite pengar också ;) Vi satte oss sedan på ett fik där jag tog en Caffe Latte och hon te. Det var verkligen det vi behövde :) Nu sitter jag på bussen hem, skönt att det bara är lördag :D

Puss //Emma


Lördagsmorgon hemma hos Nicole

Good morning!
Igår (fredag) åkte jag in tidigt för att gymma med Nicole på morgonen. Körde lite rygg och sedan blev det ett grymt jobbigt bålpass. Efter skolan stannade vi kvar i stan med Hugo och Adam och tittade runt lite innan jag och Nicole tog tåget hem till henne. Vi åt mat och myste med nötter, popcorn och massa gott framför filmen "never back down". Nu har vi vaknat upp här på lördagsmorgonen och ätit lite frukost. Ser fram emot en härlig lördag!

Puss //Emma


En liten onyttig dag

Go Kväll gott folk!
Idag har det blivit en liten onyttig torsdag. Åt den lilla nöt och russinblandningen mitt på dagen och nu ikväll blev det smörgås, ost och kex och 1 pannkaka. Mätt som en plätt nu kan man säga! Hade fotbollsträning ikväll i alla fall, sjukt kallt men gick la helt okej ändå. Nu är väskan färdigpackad för imorgon ringer klockan 05:30 och då åker jag in till skolans gym tillsammans med Nicole. Riktigt hurtigt eftersom vår fotbollsträning är inställd och vi ska ha teori halv 10. Skönt med fredag imorgon och efter skolan händer en skitkul grej som ni får reda på imorgon :D

Puss //Emma


Det perfekta pluggmyset!


Frukost och Nyhetsmorgon

God morgon!
Idag när jag vaknade tog jag på mig kläderna direkt och sminkade mig lite, innan jag tog jackan och skorna på mig och gick till Coop. Vi hade nämligen ingen mjölk hemma och jag kände verkligen att jag behövde morgonkaffet. Unnade mig dessutom lite nybakat bröd, mums. Frukosten åts framför Nyhetsmorgon, en perfekt start på dagen. Hoppas ni äter en ordentlig frukost, för det påverkar hela din dag ;)

Puss //Emma


Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma efter 5 timmar och 45 min på jobbet. Fick idag för första gången ta emot dricka beställningar och servera mat och dryck. Jobbade tillsammans med en arbetskompis idag så allt gick galant! Nästa onsdag ska jag vara helt själv, känner mig orolig :s Ska nu ta mig något att äta innan jag snart hoppar i säng.

Puss //Emma

Här under kommer en lite motivationsbild :)


Taggar inför kvällens jobb

Då tar jag min andra och sista kopp kaffe innan jag går mot jobbet. Ska vara där 4 timmar ikväll och lära mig hur jag ska göra framöver då jag kommer jobba varje onsdag kväll.

Puss //Emma


Helt okej lunch!

Hemma nu efter ett pass på gymmet och har precis ätit lite lunch. Usch vad jobbigt det var idag. Kroppen kändes helt slutkörd innan jag klev upp på bandet men jag kämpade mig igenom 30 min och därefter blev det bål, plankan och sidoplankan. Solade 25 min innan jag tränade, varmt och skönt :) Nu ska jag tvätta håret och sen ska jag plugga lite.

Puss //Emma


-4,5 kg idag!

God morgon :)
Ingen rolig natt då jag bara låg och vred mig och kunde inte sova för jag var så hungrig. Trots det att jag var hur trött som helst så fick jag gå upp och ta en banan och ett glas mjölk, så jag kunde fortsätta sova. Vaknade idag runt 08:15 och gick upp och gjorde kaffe och en smörgås med ost och gurka på. Har nu suttit och tittat på "Värsta pojkvänsakademin". Bara ett avsnitt kvar men det får vänta, för nu är det dags att börja fixa sig. Ska kämpa mig bort till gymmet trots det att kroppen nästan faller ihop känns det som. Har ju tränat varje dag den senaste veckan tror jag så kanske inte då konstigt. Vågen har visat resultat med att jag nu har gått ner 4,5 kg :D Det är inte så att jag extremt smal nu, men man börjar märka skillnaden tycker i alla fall jag. Även mami har börjat se skillnaden och hade hon fått bestämma tycker hon jag ska ta det lite lugnt ;)

Puss //Emma


Iskall träning

Min första fotbollsträning detta året har jag nu klarat av. Säger bara Fyfan vad det var kallt!! Frös nästan hela träningen och fastän jag hade ett tjockt härvans över öronen hade jag ont i dem. Träningen sen i sitt sätt tyckte jag inte alls gick bra för mig.. Bollen flög hit och dit, och det fungerade helt enkelt inte bara. Hemma från träningen blev det en varm kopp te och ett äpple. Ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova. Njuter här under mitt varma täcke över att vi är lediga imorgon, underbar känsla! Godnatt mina fina läsare :)

Puss //Emma


Plugg på bussen

Idag är det dagen som jag bara vill komma över. Börjar klockan 9 med ett enormt samhällsprov, som jag nu sitter på bussen och pluggar på. Sedan har vi engelska läxa 22 glosor, därefter dansuppvisning och så avslutar vi med tyska läxa på 42 glosor. Tur att man är ledig från skolan imorgon!

Puss //Emma


Kärlek till Sportlife

Hola Amigos!
Precis klivit ut genom Sportlifes dörrar efter ett ordentligt pass. 30 min på bandet, standard! Därefter körde jag plankan 1 min x5, 25x4 "rumplyft" vet inte vad det heter, 12x3 utfallssteg på varje ben med 10 kg och avslutar med 12x3 Squats med 10 kg. Nöjd tjej!

Puss //Emma


Hem och plugga

Usch vad tidigt jag fick gå upp idag! Klockan ringde 05:30 och kände mig helt medvetslös då. Sov i alla fall hela vägen in till Göteborg och tur va det. Träningen imorse gick la helt okej tycker jag väl men inte mer än så. Sen hade vi bara 2 lektioner idag (matte och engelska) då svenskan var inställd och vi fick sluta tidigare :D Sitter på tåget nu som ska gå om 4 min och då blir det hem och plugga. Orkar inte med att vi har så sjukt mycket imorgon.. STORT samhällsprov, tyska läxa på text + 42 glosor, engelska läxa på text + 23 glosor och så ska vi visa upp våran dans på idrotten. Kul kul! Ikväll börjar utomhussäsongen med fotbollen, fy vad kallt säger jag bara! I'm gonna die!!

Puss //Emma

Söta lilla Nicole i skolan :D


Mmmm Marabou

Har fått pluggat ganska mycket idag, dock känns det fortfarande som att allt inte fastnar :( När mami kom hem förut åt vi pepparbiff, en sallad och en god rödvinssås. En riktigt god söndagsmiddag! Nu sitter jag framför tvn och har öppnat min 86% mörka choklad som jag köpte efter gymmet. Mami har somnat i soffan, helt utmattad efter att ha arbetat hela helgen. Ska bara sitta och ta det lugnt nu ikväll innan det är dags att sova.

Puss //Emma


Plugg

Det bästa som finns när man pluggar är en varm kopp kaffe. Solen lyser bakom mig in i huset, kaffet smakar ljuvligt och benen känns möra och jag kan bara le. Trots att jag har hur mycket som helst att lära in så känns detta som ett Superbra tillfälle.

Puss //Emma


Underbara söndag

Träningen på Sportlife gick riktigt bra idag. Startade som vanligt med att springa på bandet och idag sprang jag 6,6 km på 30 min. Styrkan idag bestod av rygg, triceps, biceps och plankan. Endorfinerna bara sprutar i min kropp och känner mig som världens gladaste. Har precis duschat håret och gjort inpackning och innan det åt jag lite lunch. Nu är det plugg som gäller resten av dagen!!

Puss //Emma


Lycka

God morgon alla!
Gick upp och vägde mig imorse och när jag hade ställt mig på vågen fick jag ett stort leende på läpparna :D har nu gått ner 3,8 kg från dagen efter nyårsdagen till nu. Dock är det 5,9kg kvar tills jag har nått min målvikt.. Jag ska klara det!! Har precis ätit ännu en god frukost. 1 smörgås med kalkon på, 1 smoothie gjord på vaniljyoghurt, mango, ananas och banan och till slut mitt kaffe som jag dricker varje dag. Skall snart packa ihop väskan och ge mig iväg till underbara Sportlife.

Puss //Emma


Wish wish wish

Blev en sväng till Sportlife förut idag då jag först solade och sedan tränade lite. 30 min på bandet idag igen och sedan bål, plankan och squats. Hemma väntade en god middag som mami hade lagat. Kyckling i ugn, fetaostsallad och soltorkade tomater. Kvällsmys blev 1 äpple, frön, mandlar, valnötter och russin. Mums! Önskar så sjukt mycket att jag var smal nu och kunde äta precis vad jag vill. Varje dag behöver man hela tiden tänka på vad man ska äta och vad som är nyttigt osv. Vissa går ner i vikt bara sådär utan att ens behöva kämpa medan andra har det tvärtom. Saknar kroppen jag hade i somras, och ska nu kämpa för att få tillbaka den!

Puss //Emma


Kort promenad i solen

Blev en kort promenad i solskenet nyss innan jag gick in och gjorde lunch. Vädret är verkligen helt ljuvligt idag :) Väldigt väldigt kallt men solen lyser och det är blå himmel. Gjorde en otroligt god Lunch nu när jag kom in i värmen. Omelett som innehöll 1 tomat, kalkonskivor, 1 ägg och lite kryddor och till det en halv avocado. Det var verkligen hur gott som helst! Nu blir det en kaffe på det och så ska jag ta tag i pluggandet. Har faktiskt städat hela mitt rum imorse + dammsugit hela huset.

Puss //Emma


God lördagsfrukost

God morgon mina läsare :)
Vaknade av mig själv idag 08:30 men låg kvar en kvart extra och njöt av att det är lördag. Gick sedan upp och gjorde en riktigt god frukost. Bananpannkaka med vaniljyoghurt och mango på, en ProViva shot och en kopp kaffe. Satte mig framför tvn och åt och just nu tittar jag på Nyhetsmorgon samtidigt som jag dricker mitt kaffe. Idag blir det plugg plugg och åter plugg...

Puss //Emma


Helt slut

Efter en tuff vecka i skolan och hemma med plugg och träningar är jag nu helt slut. Kom nyss hem från Sportlife och slängde mig ner i soffan, haha. Kvällens pass bestod av 20 min crosstrainer, 30 min på bandet och så avslutade jag med bål och mage. Är fortfarande extremt mätt efter maten jag åt förut, aldrig mer så mycket vitkål och morötter! Testade något nytt när jag kom hem, nämligen att mixra mjölk med mango. Blev väldigt skummigt och smakade inte så mycket mango, men det var helt okej. Nu är det då dags att börja plugga resten av denna fredagskvällen.

Puss //Emma


Största middagen någonsin

Har precis ätit mitt livs största måltid känns det som nu! 1 laxbit, 2 morötter och massa vitkål... Gott var det i alla fall, men kanske inte nödvändigt. Ska bara låta maten smälta och sedan drar jag till mitt andra hem, nämligen Sportlife ;)

Puss //Emma


Glömde hörlurar...

Va nära på att göra om samma misstag imorse att gå upp för tidigt.. Min klocka skulle ringa 07:30 och när jag hade gått upp och tagit på mig kläderna stod den på 07:15 så jag satte om klockan till 07:40 och la mig i sängen med kläderna på ;) Förstår inte hur jag lyckas tro att klockan har ringt :s Till frukost denna morgonen blev det Havrekligröt med kanel och mjölk samt en kaffekopp. Nu sitter man på bussen på väg in mot skolan och morgonpasset. Så skönt med fredag!! Glömde mina hörlurar så kan inte lyssna på musik på bussen :(

Puss //Emma


Blir inte alltid som man tänkt sig

Go dag i skolan idag! Slutade lagom så jag hann med 13:00 bussen hem. Gick till Coop och köpte lite godis som jag la i en kopp som Liv skulle få i julklapp. Vi har nämligen inte hunnit ge varandras julklappar så idag träffades vi på en fika och gav julklapparna till varandra. Jag fick så sjukt fina saker av henne. En mugg med en liten visp och varm choklad, 1 ring och 2 nagellack :D Sen drog hon hem och jag gick till tandläkaren. Inga hål, vilket kändes väldigt bra! Mötte upp mami på Jysk och sedan blev det 30 min på löpbandet och knäböj med 10 kg. Har även varit på möte med fotbollen ikväll och ja det var la helt okej. Ännu en cup jag inte ska spela... Detta gör en verkligen besviken, men jag antar att det är något man får ta sig igenom.

Puss //Emma


Sova på bussen

God morgon!
Då sitter jag redan på bussen 06:50 för att åka in till skolan. Det är väldigt skönt att vi har kort dag idag i alla fall. Gjorde världens godaste frukost, nämligen bananpannkaka :D Dags att sova lite på bussen nu, blev inte många timmars sömn inatt tyvärr :(

Puss //Emma


Mage

Körde först ett bålpass idag i skolan innan träningen och sen mage nu på gymmet ikväll. Hoppas på en go träningsvärk i magen ikväll. Har även fått pluggat lite ikväll. Nu är det dags att sova, godnatt!

Puss //Emma

Middag innan gymmet


Skjut mig!

Emma har lyckats igen! Sitter på bussen 1 timma för tidigt till träningen.... Jag är så jävla sur just nu så ni anar inte! Har lust att bara skita i hela dagen och åka hem igen. Är sjukt mätt efter en stor omelett jag gjorde imorse. 2 ägg, massa kalkonskivor, 1 tomat, lite vatten och kryddor. Känns nästan som magen ska sprängas! Är bara arg just nu, hejdå!

Puss //Emma


Time to sleep

Ikväll blev det plugg istället för träning. Lika bra att vila benet ändå eftersom lårkakan är kvar. Åt en macka till kvällsmat, drack lite kaffe och snaskat på lite valnötter, frön och russin. Precis sånt jag verkligen inte ska äta de dagarna då jag inte tränar men jaja. Dags att sova nu!

Puss //Emma


På väg hem till papi :D

Ännu en skoldag avklarad :) Idag var första tyska lektionen efter lovet vilket kändes jobbigt bara.. Usch, jag är så fruktansvärt dålig på språk och tycker inte alls det är kul så allt blir bara jobbigt. Nu sitter jag på tåget hem till papi som jag inte träffat på ca 1,5 vecka nu. Känns lite konstigt ändå när man är van att se han varje dag. Skippar kvällens fotbollsträning då jag fortfarande har ont i låret och för att jag har så sjukt mycket plugg.

Puss //Emma

Dagens frukost


Gym och sol

Gokväll där ute på er :)
När jag kom hem från skolan förut åt jag en clementin, packade väskan och drog till Sportlife. Eftersom jag har sån sjuk träningsvärk i mina ben började jag med att gå på bandet ganska långsamt i 10 min innan jag började köra armar. Lär ha träningsvärk i exakt HELA kroppen imorgon, nice! Efter jag tränat armar en stund solade jag lite innan jag drog hem. Väl hemma var jag vrålhungrig och då gjorde jag mig köttfärs och en sallad. Till det drack jag proteinmjölk som jag köpte på vägen hem, gött. Nu blir det en kopp kaffe innan jag drar igång med pluggandet.

Puss //Emma


Bussen hem nu!

Hallå goingar!
Har precis fått i mig lite kaffe ifrån EH så nu är jag pigg :D Varit en helt okej dag i skolan förutom att jag har frusit massa och haft ont i huvudet. Känns skönt att sitta på bussen hem och ingen som sitter bredvid mig. Eftersom jag har så sjuk träningsvärk i mina ben idag kan jag inte gå ut och springa eller så, men jag har planer på att gå till gymmet och köra lite armar i alla fall, sola ska jag i alla fall unna mig idag. Ska sätta igång och plugga lite på bussen nu, utnyttja tiden vet ni ;)

Puss //Emma


Ingen morgonträning idag

Good morning!
Sitter just nu och äter havrekligröt och dricker en god kopp kaffe. Har så ont i mina ben och rumpa efter squatsen och utfallsstegen igår. Det är nästan så jag inte känner skillnaden mellan lårkakan och träningsvärken ;) Hade gått upp idag också, inte bra inte bra!!! Denna veckan är det stenhårt som gäller!

Puss //Emma


Ajjjjj!!

Har pluggat nästan hela dagen förutom på kvällen då jag först fick träffat min fina vän Jessica och sedan åkte iväg på träning. Sprang först en runda på 3,8km och ja det gick bra. Sedan en bit in på fotbollsträning springer jag in i en lagkompis och fick en inre blödning i låret. Kul...... Har riktigt ont just nu!! :( Kan inte gå normalt så vi får la se.. Tyckte så synd om mig att jag åt en stor kvällsmåltid och sedan gjorde lite popcorn, hehe. Känns inte kul alls att det blev så här. Jag som skulle träna på stenhårt den här veckan :( Jaja som sagt en lårkaka går över snabbt :) Nu ska jag sova för om 6 timmar går jag upp igen.

Puss //Emma


Powernap

Blev ett hårt pass idag på gymmet som bestod av 1 timmes löpning på bandet, utfallssteg och squats med 10 kg på axlarna, plankan och sidoplankan. Benen och rumpan är helt döda nu asså!! Blev en enorm frukost när jag kom hem och nu blir det en powernap på 30 min.

Puss //Emma


Mot Sportlife!

Satte klockan igår så att den ringde 09:00 idag. Vägde mig nu imorse och upptäckte att jag hade gått upp... Inte så konstigt efter gårdagens kost. Nu tar vi nya tag igen! Har fått ont i knät nu efter matchen igår så får hoppas att det inte är något allvarligt bara. Är på väg mot Sportlife nu med en banan i handen, nu jävlar!!!

Puss //Emma


Förlust mot Skåne

Blev förlust mot Skåne idag tyvärr med 6-2.. Efter första halvlek stod det 3-0 till Skåne och vi hade inte mycket spel direkt.. I andra däremot spelade vi upp oss till 2-3 och det var nära kvittering, men tyvärr tog Skåne chansen och ökade på med mer mål.. Nu lämnar vi Jönköping och 11 manna konstgräsplanen som var inomhus. Dags för mat snart sedan fortsätter vi resan hemåt.

Puss //Emma


Mot Jönköping med distriktslaget

Ajj, kramp i rumpan! Har åkt buss i snart 2 timmar och just nu behöver jag verkligen gå på toa. Drack en hel vitamindryck, vilket inte var så bra kanske eftersom det känns som jag ska kissa ner mig nu. Fick sovit en stund så känner mig ganska pigg nu :) Idag möter vi Skåne med distriktslaget och nu är det bara att kämpa för vinst!!

Puss //Emma

Laget taggar....


Mysfredag med Nicole i stan

Hej kära vänner!
Morgonträningen i skolan gick helt okej, benen var lite sega men så kan det ju vara på morgonen. Sen hade vi bara Samhäll innan vi slutade eftersom ekonomi lektionen blev inställd :D Så då drog jag och Nicole till stan där vi var fram tills 19:30. Jag har shoppat alldeles för mycket så alla mina pengar är slut nu typ, haha. Vi åt varsin jättegod sallad till middag, mums mums! Verkligen en jättemysig dag/kväll med Nicole och kul har vi verkligen haft :D<3 Är så trött så jag kommer säkert somna nu på tåget hem...

Puss //Emma


Friday

God morgon :)
Glömde skriva igår att efter jag hade suttit och pluggat ca 1 timma om inte mer, gick jag till Sportlife och solade. Det blev faktiskt att jag köpte ett skolkort där eftersom jag känner mig så fruktansvärt blek.. Igår kväll var det sedan fotbollsträning, där vi tränar explosivt.

Har precis tryckt i mig frukost nu och det känns verkligen som magen ska sprängas. 1 skål med vaniljyoghurt, 1 stort päron och 1 kopp kaffe. Tror jag åt alldeles för fort, vilket inte är bra :( Hoppas på en kanonbra fredag!

Puss //Emma


Plugg och mellanmål nu

Äntligen hemma och nu är det dags att sätta sig framför datorn och börja plugga. Till mellanmål testade jag något nytt idag nämligen vanlig A-fil med havrekli, kanel och solrosfrön på :)

Puss //Emma


Det snöar, igen...

Då är jag på väg hem nu då :D Önskade att varje dag var sån här i skolan, så underbart! Tittar man ut genom tågets fönster ser man hur snö bara faller ner från himlen, vad hände där?! Jag som trodde vi började gå mot våren men nej nej, nu kommer snö igen... Nicole hade fått tag på en gratis kaffelapp från eh imorse och så gav hon den till mig :D Haha hon vet verkligen vilket kaffemonster jag är ;) Så nu sitter jag på tåget med en varm kopp kaffe och njuter.

Puss //Emma


New jacket

Morning!
Åh vad jag ser fram emot den här dagen, bara for upp ur sängen klockan 07:15 när klockan ringde :D Har bara 2 lektioner idag eftersom tyskan inte börjar förrän nästa vecka. Inte vilka lektioner som helst heller utan svenska då jag bara sitter och skriver på min bok och sen idrott då vi bara ska öva in en dans. Happy happy happy!! :D Igår kväll kom mami hem med en ny jacka till mig dessutom. Jag som verkligen ha velat ha en ny hela vintern och det passade ju perfekt för idag var det riktigt kallt ute. Den är möjligtvis lite stor kanske men bättre för stor än för liten :) Usch blev ingen direkt nyttig frukost idag för jag inte riktigt hann med att göra gröt, därför blev det två supergoda mackor och en kopp kaffe. Nu sitter jag på tåget redo för denna goa skoldagen!

Puss //Emma


Älska gymmet!!!

Hejsan alla goingar!
Idag var det upp tidigt som gällde för att ta bussen 07:50 till skolan. Till frukost gjorde jag gröt på havrekli som igår, gott! Första lektionen var T&T innan vi kunde äta frukost för att sedan träna. Brukar bara ta en kopp kaffe och en frukt så jag får i mig lite energi. Nu kommer det låta som att jag äter hela tiden, haha. Efter träningen var det lunch innan vi hade våra 2 lektioner idag. Bussen hem var knökfull så fick stå nästan hela resan som var på 65 min eftersom den var sen... 16:00 drog jag och Liv till Sportlife och dagens pass bestod av kondition, armar och mage. Nyss kommit hem och väntar nu på att mami ska komma hem så vi kan äta lite köttsoppa :)

Puss //Emma

Bild på mig från imorse innan jag gick till bussen.


Frukost

God morgon!
Blev inget skrivande igår om första skoldagen efter lovet, men det var kul att träffa alla igen :D Idag testade jag på något nytt till frukost, nämligen gröt gjord på Havrekli. Gott, om inte godare än havregrynsgröt faktiskt! Inte långt kvar tills man ska gå till tåget nu, ha en bra dag!

Puss //Emma


God morgon

Igår spelade vi också men tyvärr gick det inte alls bra för oss.. Vi var verkligen riktigt dåliga.. Jaja bara att ta nya tag! Inatt klockan 01:30 var jag uppe och yrade runt för jag trodde min väckarklocka hade ringt. Inte förrän mamma vaknade till och sa att jag inte skulle gå upp märkte jag det. Snacka om att vara stressad?! Har sovit kanske runt 5 timmar inatt och halv 8 är det fotbollsträning i skolan. Ska bli kul att träffa alla i skolan igen i alla fall :D

Puss //Emma


Gruppsegrare!!!

Ligger nu i sängen och klockan är alldeles för mycket, borde sovit för längesen. Idag har jag spelat Isenta Cup och vi vann hela gruppen :D första matchen lika mellan oss och Herrestad, andra matchen vinst för oss mot Edet och sista matchen lika mellan oss och SIF. Känns så sjukt underbart! Dessutom fick jag gjort 2 mål idag!! Imorgon fortsätter det så dags att börja tagga nu med lite sömn, godnatt!

Puss //Emma


Fredagkväll

Hej hej!
Idag var jag på jobbet redan 08:30 och jobbade fram tills 16:40. Cash cash cash! Efter jobbet gick jag kvar påtingat och shoppade lite, bl.a. En tröja från MQ och 2 armband från LINDEX och Gina Tricot. Har nyss ätit lite macka och nu får jag nog sätta igång med att packa upp lite lådor.

Puss //Emma


Mästerkocken

Hejsan goingar!
Blev ett riktigt svettigt pass på gymmet idag då jag sprang på bandet i 1 timma. Körde även plankan i 3 min innan jag mötte upp Jessica, Jonna och Micka på ett café. Vi satt och pratade om nya skolan och nyårsafton och det var verkligen kul att få träffa alla igen :) Jag tog en Caffe Latte, är helt såld på den nu hehe. Nu står jag i köket och lagar lax och broccoli, en riktig mästerkock har vi här!

Puss //Emma


Drar mig snart mot Sportlife

Satte klockan på 08:00 idag, har nämligen en hel del planerat för den här dagen och då måste jag få in träningen nu på morgonen. Har precis ätit 2 mackor med ett stelt ägg på och till det blev det en kopp kaffe. Ska nu bara börja borsta tänderna och sen beger jag mig iväg till gymmet, nu ska det köttas!!

Puss //Emma


Nytt år, nya utmaningar, nya möjligheter

Hejsan mina läsare, ni som fortfarande läser då :) Ledsen för det dåliga bloggandet men har inte riktigt haft tid :/ Det nya året firades in med vänner och nya personer och nu är det dags att bli nyttig. Startade idag och än så länge har det gått bra! Känner på mig att detta året kommer bli toppen :) Nytt hem, nytt gym och har fått extra jobb :D en riktigt bra start på 2013. Har idag jobbat mellan 10:20 till 15:50 då jag gick till gymmet och körde en stund. Nu är det dags att börja packa upp lite flyttkartonger ;)

Puss //Emma


RSS 2.0