Ska fixa inför kvällen

Tjenare!
Sprang 1 mil idag på gymmet, benen kändes hur bra som helst och andningen gick skit bra! :D Därefter så körde jag lite bål, mage och innerlår, kroppen känns riktigt underbar. Nu ska jag börja fixa med allt inför kvällen, HALLOWEEN ikväll ju :D Kommer inte direkt hända något stort utan det blir nog bara familjen hemma för pappa mår inte bra.. Det blir nog mysigt endå tror jag, eller mysigt/läskigt haha ! ;)

Puss ♥ //Emma

Min bror och hans kompis förra halloween ;)

Bränna fett och bygga muskler!

Yes nu ska jag snart bege mig av till gymmet för ett träningspass! Ska bli gött käner jag och nu ska jag verkligen köra!! Kan berätta lite om gårdagen också, mässan var verkligen rolig! Kanske för att det var massa smakprover och godis överallt, hehe :) På kvällen tränade jag först lite med U-laget tills det var möte med damlaget och sedan blev det även träning med dem. Kroppen känns ju så sjukt seg när man spelar inomhus, allt går så fort! När träningen var slut så var det killarna som skulle träna och då satt jag kvar och tittade på dem samtidigt som jag snackade med Henke. Ja det var verkligen kul, hade ingen alls lust att åka hem så ;) Ne nu får jag sticka innan hela dagen springer iväg!

Puss ♥ //Emma

Hem och villa mässa!

God morgon på er!
Sitter just nu i bilen med familjen på väg till Hus och villa mässan i Göteborg :) Vi får se hur kul det blir, jag har ju med mobilen så jag klarar mig nog ;) Hoppas på att det blir en kul dag med familjen! Kände inte för att sitta hemma hela dagen utan det är ju kul att komma ut lite :D Ikväll blir det fotbollsträning, skall bli såå kul!

Puss  //Emma


mysig lördag !

Kvällen blev mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli! Trodde det skulle bli en vanlig hemmakväll med familjen men så ringer Alexander och han kom hit :D Kvällen slutade riktigt mysigt och bra ♥ Just nu sitter jag och tittar på någon rolig film på kanal 4, men skall snart gå ner och fixa i ordning mig inför natten och sedan lägga mig.

Puss ♥ //Emma

Första dagen på HÖSTLOVET!

Ska börja med att berätta att festen som jag och Jessica gick till igår var riktigt värt! Hade så himla roligt och fick pratat med massa nytt folk och dansade massor haha :D Idag var jag helt död när jag vaknade klockan 11, fick i mig lite frukost och sedan blev det bättre :) Har gosat med min lilla kanin idag också och lagat köttfärs piroger till hela familjen, riktigt goda blev dem! ♥ Nu har jag precis tagit en liten promenad med hunden och så får vi se vad som händer :)

Puss ♥ //Emma







Jag och Jessica igår hemma hos mig innan festen :D

FÖRE!

EFTER!

känner mig helt död!

God morgon,
vaknade av att telefonen ringer och så var det bara någon försäljare.. Känner mig så sjukt trött så det är galet, men samtidigt vill jag inte gå och lägga mig igen för då sover jag ju bort hela dagen. Stannade hemma idag också eftersom jag fortfarande kände att jag hade lite ont i magen o så :( Nu ska jag göra mig en STOR kopp kaffe och sedan kolla på "Du är vad du äter". Efter det ska jag nog fixa mig lite så jag inte ser ut som ett dött troll hela dagen..

Puss ♥ //Emma

Oboy muffins och Harry Potter!

Har precis bakat Oboy muffins nu, så nu tänkte jag äta dem och se på Harry Potter, mysigt! ♥ Dammsög hela undervåningen förut och städade även upp massa på mitt rum så detta förtjänar jag nu ;)

Puss ♥ //Emma





Illamående och ont i magen :(

God morgon!
Hade så ont i magen när jag vaknade och kände mig illamående men jag gick ändå upp och fixade mig men när jag
satt i köket så kände jag att det var bättre att vara hemma idag. Hatar dessa veckor, finns inget värre! Just nu sitter
jag i min säng med datorn och fixar med lite saker. Nu skall jag platta mitt hår samtidigt som jag ska se på den senaste Harry-Potter filmen ! :D

Puss ♥ //Emma



Myskläderna är på!

Glad tjej!

Hejsan,
Idag tog jag moppen till skolan, kallt! Eftersom att jag efter skolan skulle till gymmet och sedan hem till Alexander :D
Allt kändes riktit jobbigt på gymmet idag, bara efter 100m på bandet hade jag redan ont i vaderna och benhinnorna
men jag stod ut och sprang 5 km. Hemma hos Alexander tittade vi film igen och hade det mysigt, go kille! :) Innan
jag skulle hem så drog till donken där han åt pommes och jag glass (a) Vi såg även Nellie Berntsson där med sin syster och pappa, tjejen kunde inte släppa sin iphone asså ;) När jag kom hem så ser jag att min iphone är fixad, sååå glad nu!! :D Nu skall jag strax göra mig i ordning inför natten! Imorgon på eftermiddagen skall klassen till Nösnäs och titta in 2 program var, ska bli kul ! :D

Puss ♥ //Emma





Depp eftermiddag..

Istället för att plugga var jag så deppig så jag bestämde mig för att gå ut och ta en promenad! Blev en promenad på 3km i det kalla men härliga vädret. När jag sedan kom in igen kändes det i alla fall lite bättre så då satte jag igång att
plugga flitigt. Känns som att jag kan det hyfsat nu men imorgon kommer jag la märka att jag inte alls kan något..
Skall bli skönt att gymma imorgon efter skolan så man får rört lite på fläsket!! Känns som att jag bara sitter still annars. Nu ska jag ta och köra lite styrka som innebär några situps och armhävningar, haha!

Puss ♥ //Emma


Brr kallt!

Varit en lång dag i skolan idag men som samtidigt har gått hyfsat snabbt :) Just nu sitter jag i min säng och håller på att frysa ihjäl :( Ingen i huset orkar tända en brasa, haha! Ska alldeles strax börja plugga på so provet som vi kommer ha imorgon, PANIK!! Bara att sätta igång då, men först ska jag ut och ge min lilla kanin lite mat och vatten :)

Puss ♥ //Emma

Börjar nyttigt och avslutar onyttigt!

Hejsan!
Idag steg jag upp klockan 10 för att klockan 11 åka in med Jessica till gymmet. Mycket kondition blev det idag och det kändes verkligen hur härligt som helst! Första sprang vi 5km på rullbandet och sedan cyklade vi 1mil, inte illa ;) Blev lite styrka efter det dessutom! När jag kom hem gick jag en promenad med hunden, städade kaninburen och åt lite innan jag började plugga. Har gjort det hur länge som helst idag men det är bara att fortsätta.. Har nyss kollat på "Gustavsson 3 trappor", helt sjukt men kul :D Blev även lite lantchips till det och nu lite godis till pluggningen, inte bra Emma!

Puss ♥ //Emma



ARG!!!

Kvällen har varit riktigt mysig och bra fram tills nu när jag märker att min mobil inte fungerar längre... Har testat att ladda den men inget fungerar så nu är den helt död, FAN! Kan berätta lite om vad som hänt sen förra inlägget. Jo jag
har suttit och pluggat lite kan man säga, sedan har vi ätit tacos och det var riktigt mumsigt! ♥ När vi var mätta och glada så satte sig hela familjen framför tvn och spelade Buzz :D Gick bra för mig i början men jag slutade på en tredje plats.. Resten av kvällen har vi tittat på tv, bl.a en riktigt bra film som var riktigt sorglig! Herregud vad jag har lipat..
Den hette "Allt för min syster", se den säger jag bara! När filmen var slut och jag skall titta på min telefon så märker jag att den är helt svart och inte går att trycka igång, så gick ner för att ladda den men den funkar fortfarande inte.. BLIR SÅÅÅÅÅ ARG!! Hur ska jag överleva?! Har tryckt i mig en massa onyttigheter så nu känner man att kroppen inte är på topp direkt. Riktigt gött att jag och Jessica skall gymma imorgon, trots att jag har träningsvärk i hela kroppen. Nu skall jag fortsätta vara arg på min mobil samtidigt som jag skall titta på "Idol" som jag missade i fredags. Hoppas ni haft en toppen lördag!

Puss ♥ //Emma





Blev en dag full med matbilder!

Duktig tjej!

Hej på er!
Idag vaknade jag runt 12 och då gick jag upp och gjorde lite god men enkel frukost till mig och min bror. Därefter drog jag fram dammsugaren och så städade jag hela nedervåningen och dammtorkade även mitt rum, så duktigt gjort! Tog mig en snabb dusch efter det och sedan stekte jag pannkakor som jag och min bror precis har ätit just nu. Nu skall jag sätta igång med pluggandet för på måndag har vi både engelska prov och svenska tal och på tisdag so prov!

Puss ♥



Mysig fredag ♥

Hejsan!
Idag var det först skola som vanligt, och på rasten gick jag och Jessica till Coop och köpte godis ♥ Efter skolan drog vi till donken där vi mötte upp Marcus :) Jag var verkligen övertrött just då och skrattade åt det mesta som dem sa :D
Vi satt där inne ungefär 1 timma innan jag tog moppen till gymmet, där jag först sprang 5km och sedan körde mage.
När jag kommer ut från gymmet så öser det regn ner men det var bara att kliva upp på moppen för att åka och träffa
Alexander :D Åkte ju verkligen helt fel så det tog ett tag innan jag hittade han ;) Han skjutsade i alla fall hem mig till han på moppen. Deras hus är så otroligt fint, nybyggt och modernt! Älskade seriöst deras hus, hade kunnat flytta in där nu asså :o Hela kvällen har vi kollat på filmer, både läskiga och spännande filmer :) Den här fredag var verkligen underbar måste jag säga! ♥ Nu är jag äntligen hemma i mitt egna hus efter en lång färd på moppen hem i mörker och regn, och nu skall jag titta klart på "Du är vad du äter" innan jag skall sova!

Puss ♥ //Emma

Trött efter en go träning!

Sitter nu i min säng och skall snart lägga mig för är verkligen hur trött som helst! Träningen kändes riktigt go faktsiskt.Först sprang vi 5 km och efter det blev det lite passningar och spel! :D Benen är supersega just nu och det ska bli gött att lägga sig under täcket (a) Har precis rakat benen så nu är dem lena o goa dem med ! Ne, nu skall jag allt stänga av datorn och hoppa i säng. Imorgon är det fredag, ser verkligen fram emot den :)

Puss ♥ //Emma

Längtar efter alla inomhus cuper som snart drar igång! ♥

Rast!

Hej hej,
just nu sitter jag och Jessica helt ensamma i vårat klassrum med våra datorer. Har rast så vi sitter och kollar film, eller jag då som tittar på "bonde söker fru" :D Lunchen idag består av en nutrillet bar eftersom dem serverar fisksoppa i skolan och det kan jag inte äta. Bara klassråd, engelska musik kvar på schemat idag sen hemåt!

Puss ♥ //Emma





Har mina höga snygga skor på mig idag!

träning hemma!

Hallo!
Har regnat hela dagen i skolan, dessutom har det varit kallt och grått :( Nu ser jag solen i alla fall och det gör mig glad :D Skulle egentligen varit och gymmat men jag kände att det var bättre att åka hem, så nu blir det träning hemma istället. Skall sätta på en tränings dvd och få upp pulsen lite, sedan blir det lite styrka på det! Ikväll blir det att plugga igen... Orkar verkligen inte med detta!! Kan inte alla läxor och prov bara försvinna? Nu är det som det är och det får man leva med tyvärr..

Puss ♥ //Emma

Tåget hem!


Kvällsmat! ♥



Puss ♥ //Emma

hjärnan hänger inte med..

Goddagens!
Det gick inte att vara vaken hela natten och plugga utan jag var vaken till 2 och sedan däckade jag i sängen! Har varit så sjukt trött idag, inte att jag somnat eller så men hjärnan har verkligen inte orkat tänka :o Som tur har det gått hyfsat bra ändå ;) Blev att ha på sig mjukiskläder idag eftersom jag sov en helvtimma mer än vad jag brukar göra + att det har regnat verkligen hela dagen så det var mysigt ♥ Har precis tittat klart på "mamma söker fru" nu och man blir så glad av att se dem bli kära :D Nu skall jag nog fokusera på att plugga!

Puss ♥ //Emma



galeeeeeet !

Att vara på Allsvensk derby match är verkligen galet! Tror aldrig jag har sett så mycket vakter och poliser :o Det var
verkligen hur kul som helst :D IFK förlorade tyvärr men jag måste erkänna att Gais spelade mycket bättre. IFK fick
aldrig något bra spel utan slog långa bollar som gais tog och spelade sig fram på backen. Fick några filmer samt bilder. IFKs hejarklack är riktigt hög och allt var verkligen riktigt kul, kommer bli många sånna här matcher fram igenom ;) Imorgon har vi ett no förhör samt en inlämning som jag inte kan ett piss på och så skall vi hålla ett tal och jag vet inte vad jag ska säga, bra emma! Därför blir det dygna denna natten för att trycka in allt i huvudet så får vi se hur jag kommer vara i skolan imorgon.. Kommer jag somna nu kommer jag inte klara av att vakna imorgon så då är det la lika bra att stanna uppe hela natten? Yes, dax att sätta igång med o plugga!

Puss ♥ //Emma











har en stor vinterjacka under IFK tröjan, som tur tog jag av mig den ;)





trött tjej som skall vara vaken hela natten och plugga (y)

IFK - GAIS !

God morgon!
Strålande sol och varmt idag, eller vänta lite.. Nej vädret är blött och grått, så trist! :( Skall snart ut och åka moppe till skolan eftersom vi går lång dag idag.. Ikväll skall U-laget kolla när IFK GÖTEBORG möter GAIS !! :D Ska bli sååå kul, fett taggad verkligen! Självklart är det IFK som skall ta hem 3 poäng idag ;) Ne nu får jag dra mig så jag inte kommer för sent till skolan. Det går inte att ladda upp bilder från Iphonen och så fort det funkar så kommer det samma bilder flera gånger men det får ni stå ut med om det blir så :)

Puss ♥ //Emma

Fotbollsavslutning!

Hallo!
Imorse gjorde jag och Jessica lite på vårat no arbete. Klockan 15:00 var jag nere på stenungsbaden på fotbollsavslutning med U-laget :) 2 medaljer blev det och 1 presentkort på bio :D När den var slut åkte jag och min tränare till hallen och tjötade lite. Klockan 18:30 var det träning och herregud vilket tempo :o inomhus är ju inte alls samma som utomhus, helt slut nu! Nu blir det hem och stoppa något i magen innan det är dags att krypa ner i sängen!

Puss  //Emma


Fotodag med Nathalie!

Struntade i att gymma idag och gick istället ut och sprang ungefär 5km och gjorde 50 situps! Vädret var ju så underbart så det var gött! Messade Nathalie om hon ville ut och fota så då gjorde vi det lite. Blev massa fina bilder på oss :D Vi hade verkligen kul, fick många goa skratt idag! :D Vi lekte mycket med varandra när vi var små men nu på senaste tiden så har vi inte umgåtts alls så det var kul. Just nu sitter jag här i sängen med Jessica och hon skall sova över här inatt! Vi är sitter här med varsin dator, dagens ugdomar asså ;)

Puss ♥ //Emma





































Nu är det Lördag!

God morgon på  er solstrålar!
Har nyss ätit en riktigt god frukost som bestod av 2 rostade mackor med skinka, och banan & jordgubbs smoothie.
Mami och bror har åkt iväg till Torp men jag fick ine följa med så nu sitter jag här istället. Vädret är ju underbart idag
så det blir nog ut och fota och ta en promenad :) Skall försöka ta mig till gymmet också så jag får springa lite och köra lite mage hehe ;) Ne nu skall jag börja fixa i ordning mig !

Puss ♥ //Emma




Idol, vem tycker ni skall åka ut?

Det var många som tappade texten och var lite mindre bra idag tycker jag. Inte för jag kan göra det bättre själv men om tänker på vad de borde kunna prestera på scenen. Tycker mest synd om Linni som tappade texten flera gånger
pga sin nervositet :/ Fanns ju några också som gjorde det bra! Vem tycker ni skall åka ut?

Puss ♥ //Emma

Riktigt go skoldag!

Imorse i skolan hade vi filmanalys fram till maten, vi kollade alltså på olika små klipp av filmer och han berättade lite
om hur man bygger upp filmer och vad som är viktigt. Efter maten var det 1 halvtimmes EA och sista lektionen slöjd!
Tog bussen till gymmet efter skolan där jag träffade Amanda och vi gymmade. Först sprang jag 3km bara eftersom jag fick så sjukt ont i vaderna :( Fick stretchat ut lite och efter det körde vi mage och innerlår, gött! Har vi precis ätit lite mat och nu skall jag, mami och papi titta igenom och kolla gymnasium. Det är ju så otroligt svårt att veta vad man vill gå för linje och vilken skola man vill gå på :o Klockan 20:00 sitter jag klistrad framför tv:n och skall titta på IDOL! :D Hoppas ni får en underbar fredag ! ♥

Puss ♥ //Emma



Här kommer 2 härliga bilder från Malta i somras, vill till värmen ! ♥

Go gymträning!

Hej hej !
Idag efter skolan så tittade jag först lite på fotbollsgymnasie eleverna när dem spelade, sedan gick jag och Simon till
gymmet och körde! Tränade bröst, biceps, triceps och mage. Har redan träningsvärk i armarna, har inte tränat dem på så länge verkligen så imorgon lär det verkligen kännas. Efter träningen tog jag moppen hem och hemma sen har jag inte gjort så mycket mer än att ha gjort lite på min svenska/no uppgift och tittat på "ensam mamma söker", "modelljakten" och fotat lite. Vi hittade nämligen en fotoduk (gammal) som jag testade att fota lite mot. Nu blir det snart sängen för jag känner mig verkligen trött. Har börjat hosta en hel del nu ikväll, inte alls bra om jag håller på att få en förkylning nu.. :( Fredag imorgon, kommer bli UNDERBART!

Puss ♥ //Emma










Jag idag !

Det var riktigt kul att gå där nere på gymnasie mässan :D Fick kollat in massor av olika gymnasier men jag vet ju på
ett ungefär vilka jag har att välja emellan eftersom jag vill gå fotbollsgymnasium. Fick en hel del kataloger så vi får
kolla igenom dem lite till och sedan är det ju snart öppet hus på alla gymnasier :D Efter detta var jag och mami helt
slut så det fick bli en snabbis till donken innan vi åkte hem! Testade mitt kamera stativ som jag köpte igår, så nu
kommer ni kanske få lite mer outfits än vad ni fått tidigare ;)

Puss ♥ //Emma

Gårdagens köp!
















Gymnasie mässa!

Hejsan, just nu är jag på gymnasie mässa och det är riktigt roligt :D

Puss  //Emma


Torp!

Först gick jag i skolan idag, galet trött! Efter skola hämtade mami och bror mig så åkte vi till Torp och shoppade :D Nöjd med allt jag har köpt :) Nu sitter vi i bilen på väg hemma. Kanske lägger upp bilder på allt jag har köpt annars lägger jag in det någon annan dag. Benen bara värker och det hade varit riktigt gott med mat nu också!

Puss  //Emma


Paniken kommer..

Hejsan,
känns inte riktigt som att jag har fattat att skolan har börjat och att betygen snart kommer att sättas. Har ingen kraft
alls för att plugga och det känns som att ingenting vill gå in i hjärnan. Känner samtidigt lite smått panik eftersom jag
inte tränat sen i lördags och jag inte rör på mig så mycket överhuvudtgaet. Funderar på att slänga på mig lite träningskläder och köra ett litet styrke pass, samtidigt som jag känner mig rejält trött. Har ingen lust alls att gå till skolan imorgon.. Matteprov och en hel dell tråkiga lektioner! Hade varit så otroligt härligt att ha ett jobb nu känner jag. Har ett stort behov av att shoppa nu känner jag, nästan lite panik för att jag inte gjort det på ett tag :o Det jobbiga är bara att det inte känns som att det finns så mycket kläder i min smak och som sitter snyggt på mig, men skor däremot och smycken är ju ganska lätt att köpa! Oj vad jag babblar på, nej nu drar jag på mig mina träningskläder!!

Puss ♥ //Emma



Kall och trött..

God morgon!
Gick upp som vanligt idag (halv 7) och har fixat mig och allt, så börjar inte filmen som vi skall se med klassen förrän
halv 10 -.-' Jaja, då hinner man vakna till lite och så har jag ju tid att skriva här :D Det är ungefär 1 tim och 1 kvart
kvar tills jag skall ta moppen och hämta upp Jessica för att åka, CHILL! Vi skall se på Easy A, har redan sett den men
det blir ju bara kul att få se den igen :D Mamma skall på jobb intervju idag, hoppas verkligen att hon får jobbet ♥ För
både hennes egen skull och för våran. Sista lektionen idag har jag hemkunskapsprov och jag tror nog det kommer gå
bra, hoppas på det i alla fall! Får sätta mig och plugga nu fram tills jag skall åka.

Puss ♥ //Emma

Kaos !

Imorse var vi och handlade och resten av dagen har kusin och moster varit här :) Det var faktiskt riktigt roligt att få
träffa de igen! Jag har även pluggat inför hemkunskapsprovet vi skall ha imorgon. Har testat att köra min mosters bil
också och herregud vad läskigt det var :s Att växla är verkligen inte det lättaste :o Varit lite kaos i huset ikväll också
så har inte kunnat blogga något men nu vet ni ju på ett ungefär vad som har hänt. Min mamma fick även veta att
hennes CV som hon skickade in till ett nytt jobb, gillade jobbet och imorgon så skall hon på intervju. Så himla glad
är jag för hennes skull ! :D♥ Nu skall jag strax sova..

Puss ♥ //Emma





Årsfest !

Hejsan !
Har försökt att göra ett blogginlägg från mobilen hela dagen men det vill inte fungera.. Idag har jag och Sonne i alla fall
varit på distriktsträning, gick bra! När vi kom hem från den var det att duscha och fixa sig innan det var dax att dra till
årsfesten. Såååå roligt hade jag!! :D Vi fick god mat, dansade och aa ha bara hade det superbra! (y) Nu sitter jag och
ser på tv och skall snart börja göra mig iordning inför natten :)

Puss ♥ //Emma

Sverige - Finland

Hallo,
sitter och tittar på fotboll just nu, Sverige - Finland. Sverige leder just nu med 1-0 men Finland spelar runt bollen fint.
Känner mig lite seg och trött så det är rätt gött att bara sitta i soffan framför tvn med datorn :D När mami kommer
hem så blir det tacos, mums är verkligen riktigt sugen på det ! ♥ Blir att lägga sig tidigt ikväll eftersom att imorgon är
det bff träning klockan 08:30 på morgonen enda till 16:00 så lär vara ganska trött när jag kommer hem imorgon ;)

Puss ♥ //Emma



Från regn och åska till sol !

Jo det har ju regnat och åskat hela natten, till och med blixtrat! Tog moppen idag till skolan och när jag bara har en liten bit kvar så börjar det spöregna och jag blir blöt :( Skolan idag var chill som det brukar vara på fredagar :D Drog till gymmet efter skolan (förvånande?) med Ömar, blev inte så mycket kondition utan mer styrka. Tränade triceps, mage och innerlår! Sprang ju faktiskt 4km idag i skolan på idrotten så då räcker det ju att bara köra lite styrka ;) Det första jag gör när jag kommer hem är att tappa en glasskål så den går sönder, toppen! Ne nu skall jag ut och städa kaninburen för det har jag inte gjrt på ett tag, så skall hon få skutta runt lite i uteburen :)

Puss //Emma

Lyxfällan!

Just ni sitter jag framför tvn och tittar på Lyxfällan. Helt sjukt att man kan ta så mycket lån som de har gjort :o Jag har inte orkat plugga idag eftersom jag varit så sjukt trött! Efter detta programmet blir det hopp i säng direkt!

Puss  //Emma


Väntar på bussen..

Först var det skolan och efter den drog jag till gymmet och sprang 5km och gjorde lite situps. Tog inte moppen idag eftersom det spöregnade imorse så nu sitter jag och väntar på bussen :( Var tvungen att köpa mig en fralla för jag var verkligen såååååå hungrig och bussen är hemma hos mig klockan 5 -.- Nu började det spöregna igen, kul!

Puss  //Emma


Älska tv:n!

Nu har jag varit duktig och pluggat en hel del, så jag förtjänar verkligen att få slänga mig i soffan och se på tv nu ;) Förr kollade jag inte alls mycket på tv utan satt ofta bara vid datorn, men nu kollar jag mycket oftare när jag har tid :) Tittar just nu på room raiders och sedan ska jag slå över till bonde söker fru :D

Puss  //Emma


Nu ska det pluggas!

Haiii,
Har precis kommit hem nu och fått i mig lite mat :) Först var det skola till 3 och sedan drog jag till gymmet. Sprang 5km idag på 30min så det kändes la bra :) Fick åka moppe hem i ösregn, tur att man hade med sig regnbyxor ;) Nu är det dags för plugg!

Puss  //Emma


onsdag!

Gomorgon på er !
Blir att ta moppen idag igen till skolan eftersom jag funderar på att gymma en liten snabbis efter skolan ;) Känns så
otroligt gött i hela kroppen så jag vill aldrig sluta! Måste sätta igång och plugga ordentligt ikväll för nu börjar alla förhör och prov :s Känner mig lite illamående fortfarande men jag tar med grejern så får vi hoppas på att illamåendet lugnar sig. Tog precis en bild på himlen utanför som ni ser här nere :)

Puss ♥ //Emma

hopp i säng!

Har faktiskt varit ganska duktig idag och läst igenom alla sidor som vi ska ha prov om på hemkunskapen. Har också
pluggat lite engelska, men där fattar jag ingenting :s Sedan har jag gjort typ 2 tal i matten, wihooo ! Det är i alla fall
bättre än ingenting. Fick testa att köra bil för första gången förrut och herregud vad läskigt det var! :s Jag ska verkligen
ha en liten bil när jag blir stor och absolut ingen Jeep! Nu är jag äntligen redo för att gå och lägga.

Puss ♥ //Emma





mer höstbilder :)

Blåsigt väder!

Hejsan,
skolan idag har gått bra och fort har den gått. Efter skolan gymmade jag och Jessica, sprang 5km och tränade magen.
Känns så otoligt skönt efter, men när man väl springer är det så sjukt jobbigt! Sen jag kom hem har jag inte gjort
så mycket förutom att ätit och tittat på "ensam mamma söker". Känner mig lite illamående just nu så ska nog fortsätta ta det lite lugnt. Först måste jag bara ta ut diskmaskinen, och skulle behövt städa kaninburen och plugga. Kanske tar kaninburen imorgon istället eftersom jag inte känner mig så bra för det luktar så sjukt äckligt!!

Puss ♥ //Emma



Bilderna är tagna häromdagen

Lagmöte!

Ikväll var det lagmöte och det var faktiskt riktigt mysigt :) dem bjöd på chips, godis och tårta.. Där sprack det! Jag åt en tårtbit :( Fick så dåligt samvete så när jag kom hem körde jag intervaller, situps, plankan och upphopp. Imorgon blir det nya tag!! Nu ska jag plugga för det behövs :)

Puss  //Emma


Kanelbullar 

Nu har vi precis bakat kanelbullar på hemkunskapen, ser såååå gott ut !!  Men jag ska stå emot :) får äta något när jag kommer hem istället ;) vi slutar snart så det ska bli gött!

Puss  //Emma


Ännu en ny skolvecka

Yes som rubriken säger så är det måndag och ännu en skolvecka som börjar. Har långdag idag så det blir att ta moppen till skolan! Har träningsvärk i vaderna idag efter gårdagens träning, trodde faktiskt jag skulle ha träningsvärk i magen också men det hade jag inte :) Blev sent igår fast jag var trött som ett as.. Mami hjälpte mig lite med läxorna så aa tiden bara gick kan man la säga. Skall nog regna idag så blir att ta med regnkläder på moppen, usch hatar regnbyxor!! Ne nu ska jag fixa det sista innan jag drar iväg på moppen till skolan :)

Puss ♥ //Emma

suddig bild..

Tittar på basketmatch

Nu har jag och Jessica gymmat i 1tim och 20min, är helt slut! Känns hur underbart som helst i kroppen ;) nu sitter vi och tittar på när mitt gamla basketlag spelar match :D blir verkligen sugen på att börja spela igen !! Nu är det bara 2 perioder kvar och sen blir det hem och äta mat, är sjukt hungrig.

Puss  //Emma


Trött som ett as..

Godmorgon,
Nu har jag vaknat till men Jessica ligger fortfarande och sover. Igår blev det för mycket bara så idag blir det gymmet ;) Stenhård träning verkligen!! Vet att jag har sagt det här ett antal gånger, men från och med idag och fram till jul ska jag leva nyttigt. Visst finns det några undantag ibland men nu får jag skärpa till mig ordentligt!

Puss  //Emma


Lördagsmys med Jessica!












Torslanda - Vallen










Förlust..

Det blev förlust mot Torslanda med 5-1.. Ganska surt men samtidigt kändes det som att resultatet stannade vid 1-2. Idag fick jag spela ! :D spelade yttermitt och det är jag ju inte precis van vid och tempot är så otroligt högt :o Nu gäller det att träna upp lite teknik för detta var ju sista seriematchen och snart börjar vi träna inomhus, vilket jag tycker är kul :) Det är inte alls samma typ av fotboll utan tempot är ju så mycket högre och det gäller att ha teknik. Nu sitter vi i bilen på väg hem och nu äntligen har dimman som varit under hela matchen gått över till sol :D

Puss  //Emma


Sista seriematchen med div 2!

Nu har jag vaknat, gått ut med hunden och ätit frukost, snart blir det att ta moppen ner till samlingen. Först ska jag
bara borsta tänderna och tanka moppen så det så :) Hoppas på vinst idag, känns som att jag inte riktigt har hunnit
vakna än men det kommer tror jag ;) Tar nog med kameran ner så får vi se om jag kan fota lite idag när jag sitter
på bänken :D

Puss ♥ //Emma

RSS 2.0