TAGGA DM NU

Idag var det bara Samhäll då vi tittade på film och sen åkte hela klassen och bowlade :D Galet chill skoldag! Nu sitter jag i en bil med mina lagkompisar på väg till fotbolls dm, TAGGA!!!

Puss //Emma


Ovärt!

Har suttit hela morgonen och grubblat fram och tillbaka och det slutade med att jag åker till morgonträningen utan att träna. Känns just nu så ovärt bara! Min första lektion börjar 12 och jag sitter på bussen redan halv 8.. Anledningen till varför jag inte skall träna är för att vi har dm ikväll och jag vill inte riskera något då. Trött och ångestfylld tjej här just nu. Efter träningen är det Samhäll och sen bowling med klassen :D

Puss //Emma


Snö

Vaknade imorse och tittar ut, där på marken ligger ett vitt täcke fullt med snö :D Såg så otroligt mysigt ut verkligen! När man väl kommer in till Göteborg finns där ingen snö alls, inte ens en liten flinga.. Hemma nu har jag suttit och plugga och snart blir det träning! :D

Puss //Emma


Gratis espresso

Var så sjukt trött igår och därför hann jag inte med att blogga något, tyvärr.. Kom hem sent, åt, tog en powernap och åkte sen och träna. Huvudet hängde inte med för 5 öre så träningen gick ganska dåligt :( Grät när jag kom innanför dörren igår för att jag var så trött. Idag var det en go dag i skolan. Bara 2 lektioner efter att vi hade tränat. Däremot tog jag tåget som gick en timma senare för att jag satt kvar och plugga lite med en grej som jag, Bella och Nicole gör tillsammans :) Nu skall jag sätta i hörlurarna och fortsätta titta på en as bra serie som jag började titta på imorse, Postkod 1321 heter den tror jag. Fick mig även en gratis espresso på centralen, gott!

Puss //Emma


Pissväder hela dagen..

Usch vilken hemsk morgon jag hade.. Gick upp 04:55 och tig moppen hemifrån i ösregn och blåst 06:40.. Frös så sjukt mycket hela morgonen :( Det var först efter träningen som jag fick tillbaka värmen i kroppen. Hade bara 2 lektioner idag eftersom svenskan blev inställd :D Va hemma innan 3 och egentligen hade jag inte vart hemma än om jag hade haft min svenska lektion. Har ätit middag med papi och bror och nu sitter jag och lyssnar på jullåtar samtidigt som jag pluggar och dricker kaffe. Ikväll ska jag iväg på den andra delen av föreläsningen om HBTQ.

Puss //Emma


Breaking dawn part 2

Filmen var så galet bra asså, helt sjukt!! 1 timma och 55 min kändes som 1 kvart kanske. Rekommenderar den starkt om ni inte sett den! Nu sitter vi på bussen på väg hem. Tack för en otroligt grym helg bästis! <3

Puss //Emma


BIO TIME

Nu har vi vart på Netto och köpt lite smått och gott och sitter nu i biosalongen. Filmen börjar om ca 9 min nu!! :D Såå mysigt att sitta här med min vän och mumsa på massa gott medan man ska se en sjukt bra film :)

Puss //Emma


Mot Göteborg

Då sitter jag och Jessica på tåget till Göteborg idag igen då. Inte för att shoppa utan idag skall vi se på den nya twilight filmen på bio :D Jag är verkligen jätte taggad på att se den efter att ha sett 3 & 4 del 1.

Puss //Emma


Lördagsmys

Jag mötte upp Jessica på Coop där vi handlade lite smått och gott som vi hade till de två twilight filmerna som vi såg. Det blev mörk choklad med kokos, äpple, morötter med dipp, snacks, julmust och sedan varma baguetter, mums så gott!! Ingen träning blev det idag heller så inte alls nyttigt, men det borde man kunna unna sig ;) Filmerna var i alla fall riktigt bra och jag är spänd på att se den nya på bio imorgon :D Dags att sova nu, är trött som en gris nöff nöff..

Puss //Emma


Julshopping i Göteborg

Hallo!
Idag tog jag och Jessica tåget in till Göteborg för att börja handla lite julklappar och bara ha det mysigt :) Fick förutom julklapparna till mami och bror köpt mig ett grått linne och en ring. Vi åt lunchbuffé på en kinarestaurang, blev så sjukt mätt asså! Åkte hem en timma, packade väskan och nu är jag på väg till Jessica där jag ska sova inatt :D Vi ska titta på twilight filmerna 3 och 4 del 1 för imorgon ska vi se 4 del 2 på Bio :D

Puss //Emma


Åkte rätt person ut?

I kvällens avsnitt av X-factor åkte Malcolm ut mot JEM som ni flesta nog redan vet. Var det rätt eller fel tycker nu? Själv är jag inte så mycket för sån musik som Malcolm sjöng trots att han är bra på det han gör. Därför tyckte jag faktiskt att de övriga skulle gå vidare. Nu blir det bara tuffare och tuffare för dem. Helt klart är Awa favoriten ikväll!!

Nu är det dags att sova för imorgon blev det ingen sovmorgon trots allt.. Skall nämligen ta tåget med Jessica till Göteborg och köpa julklappar och bara ha det mysigt <3 Saknar dig vännen!

Puss //Emma


X-factor

Äntligen fredag, så underbart!! Hade först träning i skolan och sen ekonomi. Min fina vän Nicole fyller år idag så hon fick en liten present av mig :D Körde precis lite mage, behöver få dit lite muskler nu när fettet börjar försvinna ;) Nu tittar jag på X-factor och i handen har jag min kärlek, kaffet <3

Puss //Emma


Det går bra nu!

Gokväll gott folk!
Ännu en lång håltimma idag som jag satte mig och pluggade på :) När jag kom hem lagade jag mig mat själv och det slutade med god mat och ett golv med både olivolja och vinäger... Lyckat! Blev en tupplur på 30 min efter maten innan jag satte mig och pluggade. Ikväll var det löpning med laget och det gick bra :) Återhämtningen blir bara bättre och bättre för varje gång. Känns så galet bra just nu med min träning och kost :D Jag ser skillnad på kroppen och även vågen visar resultat, pepp pepp!! Dags att sova nu, klockan är mycket..

Puss //Emma


Hem och gråta nu

Var så sjukt trött imorse och ändå så sov jag på tåget i 40 min.. Började med T&T som jag tycker är ett av de roligaste ämnena i skolan, dock har vi det bara varannan vecka.. :/ Därefter hade vi träning i skolan och idag var det riktigt roligt :D Fick stressa efter träningen eftersom jag bara har 1 timma på mig att duscha, fixa mig och äta innan jag skulle ha mitt matteprov. Vill inte ens prata om hur dåligt det gick... Skall hem och gråta nu för det är gick så katastrofalt dåligt, så hör man resten av klassen säga att dem tyckte det var lätt.. Matte som jag ändå tycker är roligt. Nu sitter jag på tåget hem och väl hemma väntar tyska boken, fyyy!!!

Puss //Emma


It feels better now

God kväll!
Gött med en joggingrunda och fotbollsträning ikväll :D Gick faktiskt helt okej ikväll och jag känner även att allt känns bättre. Nu blir det läggdags för imorgon har jag T&T innan träningen i skolan och sedan matteprov :s

Puss //Emma

Min bakgrundsbild på telefonen är läcker ;)


Kurr i magen

Varit en ganska jobbig dag i skolan. Kändes som jag kämpade igenom varje lektion fastän jag egentligen bara ville hem. Har sovit på tåget i 30 min nu så känner mig i alla fall lite piggare trots att det är becksvart ute, man blir ju så trött av det.. Magen kurrar också, tur att jag fick köpt mig en banan och ätit innan tåget gick :) Går av vid nästa station och då blir det hem, äta, plugga innan det är dags för träning!

Puss //Emma


I have done a mistake

Tänk att en känsla i kroppen kan vända på bara några minuter.. Från att vara lycklig till att ha en stor klump i magen.. Att man kan göra något som man vet egentligen är fel men man inte förstår det.. Hur en person kan växa så i ens hjärta är obeskrivligt.. Somnar med tårar och vaknar med huvudvärk och tomhet, vad förväntade jag mig egentligen? Jag vill ändå inte förlora den här personen, han är en fantastisk vän. Jag är ledsen för det jag har gjort men det går inte att ändra nu.. Nu handlar det om att vända tillbaka. Jag klarar detta, jag skall vara stark nu!

Puss //Emma

Puss //Emma


Firat Liv

Hejsan!
Ännu en tidig måndagsmorgon men idag var det inga lektioner. Har nämligen Buffertdag idag och då ska bara dem som missat prov vara där. Vi behövde dock gå på fotbollsträningen för att göra styrka och rörlighetstest. Usch vad dåligt det gick verkligen... Får hoppas på bättre resultat nästa år! :) Direkt efter träningen skippade jag frukosten i skolan för att hinna med tåget till Stenungsund. Blev ju ingen direkt jobbig träning imorse så jag tänkte att jag kunde springa lite på bandet innan jag skulle möta upp Liv. 5 km sprang jag i alla fall och det är bättre än ingenting. Jag och Liv tog sedan bussen till torget för att fira henne på Solliden, hon fyllde nämligen 16 igår den tjejen :D Grattis i efterskott!! <3 Blev en riktigt god lunchbuffé och nu är jag så sjukt mätt. Nu ska jag ta moppen hem och plugga.

Puss //Emma


Söndagsträning nu

Har varit en bra helg och det är tråkigt att den redan är slut. Kalaset igår bjöd på en massa skratt och onyttigheter :) Idag blev det en tur till IKEA och sedan Elgiganten innan vi far hem. Efter lite mat i magen så sitter jag just nu i Maddes bil på väg till kvällens fotbollsträning :D

Puss //Emma


Kom och köp Bingolotter!

Dagen började med att jag tog på mig träningskläder och tog en joggingrunda på 6 km. När jag kom hem blev det en dusch och sedan en god frukost. Nu sitter jag på torget och säljer Bingolotter tillsammans med Linnea :D Det är riktigt kallt men det går bra för oss ;) Sedan blir det kalas hemma hos min kusin, kul kul :D

Puss //Emma


Gårdagens köp


Riktigt gött träningspass!

Gokväll mina läsare!
Är ledsen för att bilderna inte kommer upp ikväll utan lägger upp dem imorgon istället. Träningspasset med laget ikväll var så galet gött! Trots det att jag ätit onyttigt idag så kändes konditionen ändå på topp :D Vi skulle bl.a springa 1,5 km det snabbaste vi kunde i spåret och jag fick en tid på 5:25 som jag är nöjd med. Sedan sprang vi ytterligare fler varv i spåret och avslutade med backlöpning. Kroppen är helt död just nu men det känns så sjukt gött!! Dags att sova nu för imorgon halv 10 är det fotboll som gäller, godnatt :)

Puss //Emma


Trötta ben efter en lång dag på stan

Äntligen hemma efter en lång dag på stan, trötta ben och fötter har man nu.. Blev faktiskt en hel del shopping idag så nu är det inte mycket pengar kvar på kortet :( Blev en riktigt onyttig fika och men en nyttig och god sallad till lunch :D Lägger upp bilder på sakerna sen för måste fota dem först med systemkameran och om ca 25 min drar jag till träningen ;)

Puss //Emma


Utvecklingssamtal

God morgon!
Idag är det ingen skola därför att alla på skolan skall ha sina utvecklingssamtal. Så nu sitter jag och mami på tåget mot Göteborg därför att mitt utvecklingssamtal börjar 10:00. Efter det skall vi gå runt på stan och shoppa, super mysigt :)

Puss //Emma


Mörkret kommer fort

Vill bara hem nu! Sitter på tåget och är så sjukt trött, hungrig och bara allmänt depp. Läxorna börjar bli allt fler just nu och det är redan mörkt ute. Kopplar i mina hörlurar för att slippa alla människors tjöt på tåget, musik kan verkligen göra mycket :) Dags för en tupplur!

Puss //Emma


Känns som sovmorgon

En kall men fin dag ser det ut att bli. Frost ute på marken och nu skiner solen fram lite mellan träden. Känns som en sovmorgon idag när jag gick upp 06:45 för att ta detta tåget 08:29. Hatar att stressa på morgonen och idag kunde jag ta det lugnt vilket känns skönt :) Åt en tallrik havregrynsgröt och drack en kopp kaffe till frukost, mami kunde dessutom köra mig till tåget vilket är en perfekt start på dagen! :D

Puss //Emma


Tagga konditionstest!!

God morgon!
Sitter just nu och väntar på mitt tåg som skall komma 05:59. Hann äta en ganska stor frukost som innehöll vaniljyoghurt, havregryn, solrosfrön, russin och en halv banan. Nu kommer tåget, tjingeling!

Puss //Emma


Stor uppsvullen mage

Gokväll!
Blev en god Farsdag middag när vi kom hem. Efter den blev det glass, kaka och godis. Inte precis den bästa uppladdningen innan träning kan man säga.. Först hade vi jogging ute och sedan spelade vi fotboll inne i hallen, magen kändes som en stor sten som värkte hela tiden :( Att jag ska vara så korkad och äta onyttigt, skulle ju hålla mig borta från det. Ligger nu i sängen och känner att magen är helt uppsvullen :o Får försöka sova trots det för imorgon ringer klockan 04:55, godnatt!

Puss //Emma


Övningskört

Övningskörde idag i ca 40 min och det går bättre och bättre :D Borde ha filmat varje gång från första början för jisses vad jag och mamma har skrattat. T.ex idag så kom det en gubbe som skulle gå över vägen och jag bromsade in fint och lugnt. Han vinkade åt mig och efter det började bilen hoppa, studsa och låta hahhahaa! Han måste ju ha blivit livrädd. Jag och mamma bröt i alla fall ut i ett skrattanfall :D Nu är vi på väg hem och ska äta Farsdag middag :)

Puss //Emma

En riktigt ful bild på mig när jag sitter vid ratten..


Zlatan

Usch vilket tråkigt väder det är ute idag.. Söndag också vilket innebär att det är skola imorgon och klockan ringer 04:55. Kunde inte somna igår kväll så klockan 02:00 gick jag upp och tog 2 mackor och ett glas mjölk och satte sedan på en film. Åt frukost idag framför tvn och bara tog det lugnt den här morgonen. Har nyss dammsugit hela nedervåningen och nu sitter jag och läser en otroligt bra bok, nämligen "Jag är Zlatan Ibrahimovic". Är på 22 kapitlet nu så har inte mycket kvar.

Puss //Emma


The kids are all right

Hej alla kvällspigga,
Här ligger jag i soffan och ser en film som visas på tv. "Kids are all right" heter den. Har ett par sega ben med träningsvärk efter de här 2 matcherna vi haft. Blev en lugn lördagkväll och det kändes jag att det behövdes. Efter programmet blir det sängen för min del och så ser jag fram emot min lediga söndag :)

Puss //Emma


Bussen hem nu

Det blev vinst mot Dalsland med 4-0, underbart!! Dock förlorade vi på straffarna men men.. Kände mig ganska nöjd med min prestation förutom några tabbar jag gjorde. Efter matchen åkte vi tillbaka på hotellet och åt en fantastiskt god mat. Potatisgratäng, kött, brunsås och en god salladsbuffé. Nu sitter vi på bussen på väg hem.

Puss //Emma


Snart match mot Dalsland

Klockan 08:30 idag satt vi och åt hotellfrukost, så sjukt gott! Åt så jag trodde magen skulle spricka ;) Efteråt fik vi tillbaka till hotellrummet för att sova vidare och när jag vaknade upp igen var det redan dags för lunch. Var fortfarande mätt men åt ändå en rejäl portion för att orka med matchen som vi har nu mot Dalsland. Just nu sitter vi samlade på bussen där även Dalsland sitter.. Alla sitter med hörlurar och taggar för fullt! Finns inget att förlora, nu är det vinna som gäller!!

Puss //Emma


Otur

Ligger trött och seg nu i sängen på hotellrummet. Några har nog redan somnat och det skall jag också göra. Vi förlorade tyvärr mot Göteborg idag med 3-2 men vi spelade riktigt bra och skulle faktiskt vunnit. Det var en sån sjukt orättvis match!! Efteråt var det i vilket fall straffar och dem vann vi på :D Jag satte min, as glad :D

Puss //Emma


Färdigpackat

God morgon!
Idag är jag ledig från skolan därför att jag skall iväg med distriktslaget till Göteborg och spela Cup kommunal :D Vi har samling 12:00 så det blir att vi åker härifrån om ca 1 halvtimme. Har precis packat klart det sista så nu har jag satt på lite go musik och sitter här och skriver. För er som inte vet så spelar jag i Bohusläns distriktslag och anledningen att vi åker så tidigt är för att vi skall in på hotell. Matchen går 19:00 ikväll mot Göteborg på Valhalla inne i Göteborg om det är någon som är sugen på att titta så är det bara att komma. Dags att tagga till ordentligt nu för ikväll smäller det!
 
Puss //Emma
 
Här under kommer det lite gamla bilder på oss ifrån Götalandslägret :D
 

Svar på min lilla frågestund

1. Vem var den senaste personen du ljög för?
- Hm.. Brukar köra några vita lögner för mina föräldrar men ingen direkt röd lögn kan jag inte minnas just nu när jag gjorde den. Den vita lögnen var i alla fall att min mamma sa att jag var dålig på att planera när jag berättade idag för henne att jag skulle vara ledig och åka på cup kommunal imorgon. Då sa jag att jag hade sagt det för flera veckor sen, så det var ingen direkt stor lögn om ni frågar mig.
 
2. Vad är det dyraste plagget du äger?
- Jag är ingen person som köper dyra märkeskläder utan jag nöjer mig med lite billigare snygga kläder så jag hellre kan köpa flera. Det måste nog vara min skinnjacka jag köpte i somras som kostade 500:-. Sen vet jag inte om det är så att min mamma har köpt något någon gång som är dyrare till mig.
 
3. Varför tar du dåliga iphonebilder när du har en systemkamera?
- Jo jag vet själv att det är mycket roligare att läsa en blogg som har snyggare och bättre bilder. Anledningen till att det inte blir så många bilder med min systemkamera är därför att min dator är överfull med bilder och det tar så lång tid att ladda över bilderna. Sedan är det inte alltid att jag har tid att ta kort med kameran utan då är det smidigare att göra blogginlägg från iphonen.
 
4. Hur mycket pengar shoppar du för i måndaden?
- Har ingen aning faktiskt, haha. Jag brukar i alla fall klara mig med mina pengar och har aldrig 0:- i slutet av månaden. Sen är det olika från månad till månad.
 
5. Vad äter du på en dag?
- Oj oj oj, det är olika från dag till dag. Oftast blir det frukost på morgonen, nästa måltid är lunchen i skolan, hemma sedan brukar det bli en frukt innan middagen är klar och sedan kvällsmat efter träningen.
 
6. Vad är det elakaste du gjort mot någon?
- Jag är inte elak.. Men det elakaste jag gjort mot någon är nog när jag har tryckt ner min bror på golvet väldigt hårt eller slagit honom.
 
7. Har du något nyttigt och enkelt frukosttips?
- Jag har många goda frukosttips. T.ex havregrynsgröt gjord på spisen tillsammans med mjölk och kanel. Bananpannkaka som är gjort på 1 banan och 1 ägg som du blandar ihop och sedan steker i stekpannan, till detta kan du ha antingen keso eller yoghurt på och sedan toppar du det hela med frusna bär som du tinar upp. Du har en grov brödskida som du har smör, sallad, tomat/gurka, skinka och ett stekt ägg på. Det var 3 tips från mig på en god, enkel och nyttig frukost.
 
Hoppas ni blev glada för svaren! :)
 
Puss //Emma

Helg för mig nu

Blev en tidig morgon med tyska första lektionen klockan 08:00. Sedan var det håltimma i 2 timmar och 40 min innan våran sista lektion då vi hade idrott. Nu är det helg för mig!! Imorgon är jag nämligen ledig från skolan eftersom att vi i distriktslaget skall iväg och spela cup kommunal. SÅÅÅ VÄRT!! :D:D Ikväll väntas sista distriktsträningen, tagga!!

Puss //Emma


Already on the train

God morgon :)
Klockan ringde 05:15 idag, usch fy blä! Vaknade precis upp när min dröm höll på att bli som bäst :( Nu sitter jag i alla fall på tåget till Göteborg. Har ett tyska förhör nu sen klockan 08:00, fml.... Tyska asså, varför finns det? Skall sätta mig och plugga lite nu istället för att sova som jag hellre hade föredragit.

Puss //Emma


Ahh spruta!!!

Sitter nu i väntrummet på vårdcentralen och väntar på att få ta min 2:a spruta mot livmoderhalscancer. Vet att jag tyckte det var jobbigt förra gången och förmodligen blir det inte lättare nu :( Avskyr sprutor och allt som har med kroppen att göra.. Jag trodde det var distriktsträning idag men det var tydligen imorgon så sedan blir det hem och plugga...

Puss //Emma


Lägger mig med ett leende på läpparna

Är så otroligt lycklig över att jag inte kände något i mina benhinnor på hela träningen förutom precis i början :D Känner att jag inte riktigt kommit in i inomhusspelet än men det kommer antar jag :) Benen är enormt sega just nu så skall bli skönt att lägga sig ner i sängen och sova. Godnatt alla mina söta läsare!

Puss //Emma


Jag är bara sååå pinsam!

Jo nu ska jag berätta något för er som ni förmodligen kommer att sitta och skratta åt. Jo andra lektionen vi har idag får jag en konstig fråga av en kille i min klass, nämligen är din skjorta ny? Inget som han skulle märka sådär.. Han skrattar och så tänker jag, vad är det nu liksom. Jo då är prislappen kvar på skjortan och syns klart och tydligt igenom skjortan.. Då har jag alltså fått runt i skolan med en prislapp hängandes där bak, pinsamt..... Idag har vi även haft en enorm håltimma på 2 timmar och 40 min, så jag och 8 pers åkte hem till en kille i klassen och såg på tv :D Sedan nu sista lektionen hade vi tyska och självklart fick vi en hel del läxor, döööööör!

Nu sitter jag äntligen på tåget och är både lite trött och vrålhungrig. Ikväll är det fotbollsträning och jag är taggad till 1000, dock har jag så fruktansvärt ont i mina benhinnor och runtom hela vaden :(

Puss //Emma


Västtrafik, så dåligt!

God morgon!
Blev en ganska lugn morgon hemma eftersom jag gick upp en kvart innan för att inte behöva stressa. När jag kom ner till stationen får jag ett pim (sms) om att Idrottslektionen idag är inställd.. Så får jag en otroligt smart idé att jag kan lämna idrottskläderna i min farbrors stuga :) Tåget är just nu försenat en pga elledningar.. Så egentligen skulle vi vart framme för ca en kvart sen -.- Missar mer än en halvtimma av min samhällslektion. Tack Västtrafik!

Puss //Emma


FRÅGESTUND

Har sett att många bloggare lägger ut en "frågestund" på sina bloggar så jag tänkte varför inte testa det på min :D Vet att jag inte har så många läsare men fråga på så mycket ni vill nu så lovar jag att svara när jag tror ni alla har ställt klart era frågor. Nu har ni chansen att fråga, bara att sätta igång! ;)
 
Puss //Emma

Ännu en kopp kaffe i min hand

En trött tjej sitter här nu framför datorn och skriver. Somnade till förut i bilen på väg hem men nu hoppas jag på att piggna till lite med en kopp kaffe. Känns verkligen inte bra att jag dricker så mycket kaffe som jag gör, däremot känns det betydligt mycket bättre än att sitta och dricka cola varje dag ;) Gjorde mig en köttsoppa till middag, perfekt när man är lite trött och inte skall träna något på kvällen. Har så fruktansvärt ont i både benhinnor och ben efter gårdagens första träningspass med fotbollen inomhus. Jag skall verkligen inte klaga för det var otroligt kul :D Ikväll blir det en lugn kväll framför tvn med familjen.
 
Puss //Emma
Är ledsen för den exremt dåliga bilden men den är tagen med macen, orkar tyvärr inte ta någon med min systemkamera.

Snabbfika

Mötte upp Liv i Stenungsund och så tog vi oss en sväng till espresso house. Blev varsin Caffe Latte och så pratade vi :) Hade verkligen tur att hon var kvar i Stenungsund så vi kunde träffas, Dick blev det bara en snabbfika innan hennes mami kom och hämtade henne för utvecklingssamtal. Så just nu sitter jag här i min ensamhet och dricker ett glas vatten medan jag har läst igenom tyska läxan. Min bror och mami är på väg in till Stenungsund nu för han ska spela saxofon, så då får jag skjuts hem :) Får ta mig något att äta när jag kommer hem för magen kurrar.

Puss //Emma


Första dagen i skolan efter lovet avklarad

Blev en stressig morgon för mig idag. Går alltid upp 04:55 för att sedan ta moppen ca halv till stationen. Idag ringde inte klockan så halv kom mami in och väckte mig, snacka om panik!! Fick göra mig i ordning på en kvart och sedan körde hon mig till stationen. Idag hade vi första träningen inomhus med skolan, as gött att slippa det kalla :) Kan inte påstå att inomhus är min grej direkt men det är riktigt kul :D Sista lektionen nu hade vi tal och jisses vad nervös jag va! Stammade massa och tappade bort mig osv :( Jaja, gick ändå hyfsat okej skulle jag tro. Nu skall jag ta tåget till Stenungsund och ja, sitta där och vänta..

Puss //Emma


Övningskört

Vaknade upp idag runt halv 11, inte så konstigt kanske eftersom vi lämnade min mosters hus inatt vid halv 2. Satte mig framför tvn med lite frukost och bara tog det lugnt. Sedan kom mami hem från en kompis och då bestämde vi oss för att jag skulle ut och övningsköra. 2:a gången för mig idag och det går bättre :) Idag var jag t.o.m uppe på 4:ans växel och körde, inte illa för att vara mig tycker jag ;) När vi var klara efter 40 min så åkte vi till ICA och handlade lite innan vi åkte hem. Precis suttit ner och druckit en kopp kaffe och nu skall mami strax sätta igång med maten. Behöver verkligen sätta mig med läxorna nu så det skall jag alldeles strax göra. Har ett tal som behöver skrivas klart, en tyska läxa och en kompletering jag behöver göra.
 
Ikväll drar träningen med laget igång igen och ni kan inte gissa hur taggad jag är. Halsen gör inte ont överhuvudtaget så jag är happy happy :D Får inte ut och jogga för mami bara men får vara med på träningen inomhus i alla fall. Har inget direkt mer att prata om förutom att jag gått upp flera kg. Tänkte verkligen ta tag i det imorgon igen då skolan och allt drar igång. Vet att jag nämnt detta ett antal gånger så förstår om ni är trötta på att höra mig säga det. Lite stöttning istället tack!
 
Puss //Emma

Hos kusin och moster

Sitter just nu hemma hos min moster och kusin och precis målat klart mina naglar. Idag är det ju allhelgonadag så då ska vi sedan gå till kyrkogården och tända ljus för morfar <3 Först kommer mormor hit och så blir det förmodligen lite fika skulle jag tro :)

Puss //Emma


Köpt bostadsrätt

Gokväll!
Känner mig faktiskt mycket bättre vilket känns underbart. Fick reda på ikväll att mami har köpt en bostadsrätt till oss, sååå galet glad!! :D:D Vi får se när inflyttningen blir men jag hoppas innan julafton :) Så nu har vi suttit i soffan och tittat på X factor och myst. Dags för sängen nu!

Puss //Emma


Otur?

Detta är min åttonde dag med halsont och en kula under hakan, och det är först nu som det börjar bli lite bättre. Däremot har jag vaknat flera gånger om inatt med sån illamåeende att jag trott att jag skall spy. Vet inte om det var pizzan jag åt igår som gjort mig matföriftad men magen är helt kass. Har jag otur eller vad säger ni? Kan ju även vara det att jag ätit alldeles för mycket skräp den senaste veckan och att kroppen reagererar på det. Blir att bara vara hemma idag och försöka bli bättre. Sitter just nu och skriver på mitt svenska tal som skall vara klart nästa vecka. Håller samtidigt tummarna för att vi får bostadsrätten som vi har varit och tittat på, hoppas hoppas hoppas. Ska försöka ta tag i mitt liv nu igen med att äta hälsosamt så nu blir det ingen mer skräpmat för min del, dags att leta fram något nyttigt att äta.
 
Puss //Emma
Slänger upp en gammal glad bild på mig

Sakerna jag köpte på Ullared och H&M

Båda skjortorna är ifrån H&M och det övriga är från Ullared.

HALLOWEEN

Igår var det ju Halloween och ja det var en riktigt bra kväll. Inget festande utan Liv kom hit och det blev läskigt god mat och annat gott och en massa skräck. Min lillebror var utklädd och gick runt i området och gjorde bus eller godis. Här under kommer nu lite bilder ifrån igår kväll/natt :D
 
Puss //Emma

RSS 2.0