Förbereder inför Halloween

Idag är det läskigaste dagen på hela året, Halloween ;) Det kommer firas med familj och Liv :D Jag och bror har förberett hela morgonen med lite olika saker och vi har inte ens kommit hälften. Vi har ett problem bara och det är att våran påse med alla Halloween grejer är borta :( Får försöka leta mer sen när papi kommit hem. Har en del filmer på G också för ikväll blir det massa skräck!! Kommer typ kissa på mig för jag är så sjukt lättskrämd :o Ska försöka ta massa bilder med systemkameran ikväll också :D

Puss //Emma


Gofika

Hejsan alla glada!
Va nere på vårdcentralen imorse och tog ett halsprov som inte visade något, ändå har jag fortfarande ont i halsen :( Vill bli HELT frisk NU! Sedan gick jag till Jessica och vi har tittat på en riktigt bra film som heter "Life as we know it", den borde ni se ;) När filmen var klar drog vi till Jysk för att Jessica skulle byta en sak och sedan gick vi in på Willys och köpte lite gott gott. Nu har vi precis fikat klart, och sitter i hennes uterum och bara Chillar :)

Puss //Emma


Buss mot Stenungsund

God morgon,
Hade satt väckarklockan på 08:20 idag men vaknade ändå innan. Sover inte alls bra nu när jag har så ont i min hals. Ringde imorse till vårdcentralen så nu skall jag dit. Efter det ska jag träffa Jessica :D:D Saknat den bruden så enormt mycket!! <3 Får se om hon vågar vara med mig bara ;) Så just nu sitter jag alltså på bussen.

Puss //Emma


Hemlig dejt

Hejsan,
Bussen gick alltså till Göteborg där jag var på en "dejt" med en kille. Blev en riktigt bra dag/kväll, superglad tjej :D Halsen är inte bättre så imorgon tänker jag gå till vårdcentralen och kolla upp det. Nu ikväll har familjen suttit framför tvn och tittat och nu blir det snart sängen för mig.

Puss //Emma


Ätbara fingrar

Ställde mig och började baka fingrar som vi ska ha på onsdag då det är Halloween. Ser verkligen fram emot det! Som det ser ut nu så kommer Liv komma till mig och det blir skräckfilmer och massa gott :D Just nu sitter jag i bussen på väg till...

Puss //Emma


Bullbak

Förlåt för dålig uppdatering men inlägget nedanför kom aldrig upp igår :( Idag har jag varit iväg på en lägenhetsvisning med familjen, får se om det blir den. Till middag lagade mamma ugnsrostade rotfrukter, lövbiff och bearnaisås, mumsigt! :D Efter maten började jag och min bror baka vaniljbullar och mandelmassabullar, hur goda som helst! Hihi åt en del :$ Nu är magen stor som en luftballong i alla fall.. :( Sitter nu med mamma och pappa och tittar på Beck innan det är dags att sova, godnatt!

Puss //Emma


Ingen bff för mig idag :(

Hejsan,
Har inte hunnit med att skriva något inlägg idag men nu kommer ett. Idag gick jag upp 08:30 för att ta moppen till bff träningen som jag inte kunde vara med på :( Halsen är värre och kulan i halsen sitter fortfarande kvar. Bra start på lovet! Jag övningskörde med mamma idag och det gick hyfsat bra faktiskt :D Hon fick lite panik emellanåt men men ;) Sedan handlade vi lite och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar :)

Puss //Emma

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_508d9ed0ddf2b30232004fed.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2012/pic_508d9ed19606ee1a23b71446.jpg" class="image">


HÖSTLOV

Hejsan,
Dagen började med att jag gymmade i skolan. Blev cykel i 45 min och därefter lite försiktig styrketräning. Idag var det god mat i skolan, tacoooos :D När jag och Linnea hade ätit upp tog vi spårvagnen till nordstan och gick runt där :) Köpte mig ett örhänge på Gina och sen gick vi till 4 gott och där köpte jag godis. Varför gick jag dit, fan! Jag ska ju inte äta godis, dessutom inte nu när jag inte kan träna med mitt onda i halsen, fuu :( Det är precis som en inre röst säger till mig att jag vill ha godis när jag egentligen inte vill. Våran första och sista lektion som vi hade idag var ekonomi och jag fick B på ekonomiprovet :D:D Jag tyckte provet kändes som det gick skit och så får jag B, snacka om att det gjorde min dag :D Just nu är halsen värre, känner en kula precis under hakan, jätte läskigt :( Dessutom så gör det ont när jag sväljer då det ser inte så ljust ut.. Sitter i alla fall på tåget hem nu :)

Puss //Emma


Varför blir jag inte frisk?!

Jo egentligen finns det kanske flera anledningar.. Jag lägger mig sent varje kväll och går upp tidigt, stress och att jag fryser så himla lätt. Sitter i alla fall på bussen nu och byter sen till tåget eftersom jag drar till skolans gym nu när jag har ont i halsen. Det är ju inte bra att anstränga sig för mycket när man har det och eftersom vi har bff träning imorgon så tar jag det lite lugnare :) Efter träningen har vi håltimma på 2 timmar och 40 min! Känns så fruktansvärt ovärt att stanna kvar :( Men men så kan jag ju inte tänka hela tiden heller. Vill därför att Nicole ska komma ib tidigare till skolan så jag kan vara med henne så länge (a)

Ni skulle bara veta vilken enorm frukost jag åt idag, helt sjukt! 1 tallrik med a-fil, müsli och 1 banan, 1 tallrik med flingor och a-fil och 2 stycken kolakakor som mamma bakade igår, så sjukt Goa så jag kunde inte motstå. Typiskt mig...

Puss //Emma


Redan slutat :D

Slutade 12:25 idag eftersom vi hade idrottsprov nu sista lektionen. Imorse såg vi bara en film på tyskan och sen hade vi håltimma fram till idrottsprovet. Sitter just nu på centralen och väntar på min bror som jag skall träffa idag :) Han kommer la om ca 20 min så tänkte ta mig en snabb titt inne på nordstan.

Puss //Emma

Jag imorse på tåget


Ett litet träningspass hemma

Dagen i skolan idag gick svinfort! :D Ändå var jag hur trött som helst på tåget hem, men där träffade jag Jessica som jag satt och pratade med :) Fick gå hem från stationen idag med min träningsväska, segt eftersom det är 4 km hem till mig därifrån. Lagade världens största middag som var 3 stycken lövbiff och några klyftpotatisar eftersom jag var så hungrig hehe. Blev ingen tur till gymmet idag eftersom jag körde lite träning hemma istället. Först en löprunda på 3 km eftersom det blev så mörkt snabbt och sedan tränade jag armar och mage :) Just nu sitter jag och tittar på tv, Bonde söker fru börjar ju ;) Har idrottsprov imorgon så får läsa på det pappret lite också.

Puss //Emma


Kvällens träning bestod av..

Jo jag drog till gymmet ikväll vilket jag är väldigt glad över. Började köra crosstrainer i 30 min och sedan sprang jag på bandet 5 km. Anledningen till varför jag inte springer så långt just nu är därför att jag börjat få ont i mina benhinnor, fuu! Därefter körde jag bål, rumpa, plankan, biceps. Har inte den där smala magen känslan men om jag fortsätter som jag gör kommer den förhoppningsvis ;) Nu blir det sängen!

Puss //Emma


Gäsp gäsp

Jisses vad jag är trött asså. Gäspar konstant och kroppen är hur seg som helst. Har precis ätit en gulaschsoppa från viktväktarna så nu är jag mätt och belåten :) Skall nu göra kaffe och plugga, ikväll blir det gymmet!

Puss //Emma

Söt du är som somnade på engelskan Nicole <3


K O R K A D

Jo det är så här att jag gick upp 45 min tidigare idag för att hinna plugga matte på morgonen innan skolan. Så nu när jag står här och väntar på tåget så berättar Nicole att vi inte har någon Samhäll idag och jag börjar därför 1 timma och 10 min senare och jag kan inte plugga matte heller eftersom jag inte tog med boken... Åhh så korkad är jag!! Nicole är i alla fall världens bästa som åker in tidigare och träffar mig <3

Puss //Emma

Vinterjackan är på idag så jag fryser inte i alla fall ;)


Gött att träna igen

Efter en långvarig förkylning så är jag tillbaka på gymmet och tränar. Är inte helt frisk än men det funkar. Idag blev det 2,5 km på rullbandet (eftersom jag börja få ont i benhinnan), crosstrainer i 20 min, cykling 1 mil, hopprep 500 hopp och sedan lite styrka som bål, mage och rumpa. Mina ben är hur sega som helst nu så ska bli skönt att sova. Natti natti :)

Puss //Emma


Fryseeeer!

Hej hej!
Har precis satt mig på tåget nu. Gick lite tidigare ifrån svenskan så jag skulle hinna med det här tåget för annars måste jag vänta 1 timma. Skönt att vi inte hade någon morgonträning idag men ändå är jag så galet trött. Somnade nästan på svenskan när jag läste min bok. Det har verkligen varit hur kallt som helst idag, fryser så sjukt mycket :( Ska bli så skönt att komma hem och få slänga på sig myskläder :) Dock måste jag plugga.. Nu ska jag sova på tåget!

Puss //Emma

Har på mig denna skjortan idag, är verkligen nöjd över att jag köpte den.


Torp med mami

Blev en tur till Torp med mami idag :) Fick köpt mig 2 par skjortor, bild kommer senare kanske ;) Vi tog en liten fika på torp också, jätte mysigt! Nu blir det snart mat och snart kommer X hit, blir nog en mysig kväll :)

Puss //Emma


Lugn kväll hemma

Ullared idag var jättekul och självklart köpte jag lite saker :) Kan lägga in bilderna på sakerna ikväll eller imorgon, vi får se. Efter Ullared skulle vi till Livs kusiner en snabbis för att fira henne innan vi åkte hem. Saken var den bara att vi körde vilse och hittade ute till hennes kusin haha. Blev en lång bilresa idag verkligen men jag hade kul :) Ikväll blev det tacos med mami och papi och sedan tv med lite godis. Ser just nu en riktigt spännande film på 8:an.

Puss //Emma


På väg till Ullared

Wohooo! Just nu sitter vi i bilen på väg till Ullared :D Blev väckta idag 06:15 så nu är vi snart framme. Vi har sovit nästan hela bilresan, kanske inte så konstigt när man går upp så tidigt ;) Fick förfrågan av Liv igår så detta blev ganska spontant, skitkul! :D

Puss //Emma


Myskväll hemma hos Liv

Gokväll!
Sitter hemma hos Liv just nu och vi har haft en mysig kväll framför tvn med goda saker. Känner nu hur tröttheten börjar komma smygandes. Hoppas ni alla har haft en bra fredagkväll för det har jag haft :)

Puss //Emma


Gött med helg!

Dagen började dåligt.. Vi hade fotbollsträning i skolan och det går så fruktansvärt dåligt för mig. Funderar nästan på att sluta med fotbollen :( Sedan hade vi en diskussion om partier och så avslutade vi med ekonomiprov som gick skit. Blir så irriterad! Förkylningen ger sig inte heller.. Hann köpa godis på 4 gott efter skolan, galet mycket godis det fanns :o hann med mitt tåg som tur va i alla fall :)

Puss //Emma


Pluggar företagsekonomi

Tjao!
Provet idag gick bajs precis som jag trodde... Nästa gång ska jag verkligen få bra på det har jag bestämt mig för. Efter tyskan hade vi svenska och efter den slutade vi eftersom idrotten va inställd :D Så jag var hemma redan klockan 1 idag, underbart! Bestämde mig för att baka muffins när jag kom hem och så blev det. 15 stycken choklad, havregryn kokos muffins och 15 blåbär och kokos muffins. Riktigt goda blev dem, favoriten va blåbär och kokos. Sedan har jag suttit och pluggat företagsekonomi som vi ska ha prov på imorgon. Får hoppas på det bästa bara :) Har nyss ätit lite mat och nu är det dags att plugga igen.

Puss //Emma


Skjut mig!

Hemsk dag idag fast ändå inte.. Har ett tyska prov som jag kommer faila helt på eftersom vi fick reda på det förra veckan och jag har inte pluggat ett piss. Kosten och träningen just nu går åt helvete! Är fortfarande förkyld så har inte blivit något svettigt träningspass på gymmet som jag vill. Jag vet att man inte skall komma med ursäkter men skolan tar väldigt mycket tid just nu, sen har jag det ganska tufft hemma eftersom en hel del förändringar håller på och ska ske och jag har ingen aning om hur något blir.. Allt känns bara extra jobbigt just nu.. Det som är bra med denna dagen ät att vi slutar 13:10 :) Måste sätta mig och titta igenom tyskan nu trots det att jag bara vill hem för jag har ont i magen :(

Puss //Emma


Snorunge

Rubriken beskriver mig väldigt bra. Snorar som en liten barnunge, så sjukt irriterande!! Vet själv hur jobbigt jag tycket det är när någon i klassen Snorar hela tiden och idag har jag gjort det. Hostar gör jag också så förkylningen har inte gett sig av än.. :( Vill inget hellre än att bli frisk nu! Tränade imorse i skolan vilket jag kanske inte skulle gjort eftersom andningen blev jobbig och det värkte i hela näsan och huvudet :( Fick träffa alla i klassen igen och det va kul :) Fick också reda på mitt matteprov då jag fick helt okej 44/60 :) Tycker själv att jag kunde fått bättre på det men men jag får la vara nöjd. Nu sitter jag på tåget hem och hemma blir det plugg som gäller... Har tyska prov imorgon och ekonomi prov på torsdag fml.

Puss //Emma


Blä för vädret!

Good morning people!
Vill bara börja med att säga att vädret är totalt katastrof. Ösregnar, blåser och är kallt.... Skitväder alltså!! Sitter i en busskur och väntar på tåget. Är fortfarande förkyld men bestämde mig för att gå idag i alla fall. Ångrar mig lite nu haha! Är inte det minsta sugen på att spela fotboll ute i det här vädret.. Jaja nu är det som det är.

Puss //Emma


Svenska Hollywoodfruar

Gokväll!
Sitter här i soffan med min underbara mamma och bror och tittar på "svenska Hollywoodfruar". Har precis skrivit klart min samhällsinlämning som jag vet är riktigt dålig.. :/ Hoppas verkligen att förkylningen ger sig av snart för jag är så otroligt arg på den!!

Puss //Emma


Dags för ett inlägg

Hejsan,
Blev ännu en dag hemma från skolan eftersom jag inte kände mig riktigt frisk. Gick upp halv 9 idag och gjorde mig en enorm frukost bestående av ett ägg, en banan, några mangobitar en smörgås och en kopp kaffe. Ja jag var verkligen mätt efter den frukosten kan man säga. Har precis ätit middag nu så nu är förhoppningsvis energin uppe ett tag till. Har ju gått upp i vikt igen vilket genast märks på alla ställen på kroppen.. Om man ändå vore smal och kunde slippa tänka på vad man åt hela tiden. Samhällsuppgiften som jag har försökt jobba på hela dagen kommer jag inte vidare med, vet inte vart min koncentration har tagit vägen men i mig finns den i alla fall inte. Tog mig en liten promenad förut på 3 km och herregud vad det känns underbart att bara få röra på sig lite. Jag mår verkligen psykiskt dåligt när jag inte får träna :(
 
Puss //Emma
 

Säger godnatt

Till er nu alla mina fina läsare :) Har klagat en hel del nu det sista så tänkte låta bli ikväll. Imorgon är en ny dag då man kan göra allting bättre, visst är det så? Ingen skola imorgon heller då jag fortfarande är sjuk och behöver vila upp mig.

Puss //Emma


Hemmagjord glass

Tjohejj, nu sitter jag i soffan mätt och tittar på "ensam mamma söker". Gjorde hemmagjord glass idag och den blev verkligen jättegod. Innehöll bara 1 banan hallon och turkisk yoghurt, mycket nyttigare än vanlig glass :D Ikväll var vi och tittade på en lägenhet, men vi blev faktiskt lite besvikna.. Den var mycket äldre än vi trodde så kanske inte blir den trots allt.

Puss //Emma


Vitamindryck

Tänkte skriva ännu ett inlägg nu så att ni blir glada, inte för att det hänt något speciellt men men :) Har försökt plugga lite men får inte riktigt till det.. :( Har fått i mig ett äpple och en clementin sen kaffe, te och nu dricker jag vitamindryck. Skall snart fortsätta med pluggandet, blä :(

Puss //Emma

Ser verkligen hemsk ut...


Te och clementin

God morgon!
Gick upp idag och sjukanmälde mig klockan 07:00 och sedan somnade jag om och sov fram till 10:00. Sitter nu och dricker te, ja ni hörde rätt ;) Har fortfarande ont i hals och huvud :( Skall ändå försöka plugga nu så jag blir klar med alla läxor.

Puss //Emma


Fylld med ångest

Ja som rubriken lyder har jag sån fruktansvärd ångest nu över vad jag ätit idag. Mår illa och gråter över det.. Känner mig verkligen som en idiot, och ja jag antar att jag är det. Spola tillbaka tiden till imorse, ja tack! Blir ingen skola för mig imorgon eftersom jag känner mig förkyld med halsont som känns enda upp i öronen :( Skall försöka få sovit lite så får vi se hur morgondagen blir.

Puss //Emma


Korkad, Japp!

Gokväll folk,
Här ligger jag i soffan, mätt som en plätt. Vill inte ens berätta om vad jag har ätit idag... Korkat av mig i alla fall. Hur kan jag tro att jag skall kunna hå ber i vikt när jag äter så som jag gör? Dessutom har jag inte tränat sen i fredags morgon.. Usch vad jag skäms! Måndag imorgon som ännu en gång betyder att jag ska bli nyttig. Vill bara bli frisk nu så jag mår bra igen :)

Puss //Emma


Mysdag hemma hos mormor

Hejsan!
Sitter just nu hemma hos mormor och pluggar lite. Har fikat en hel del hos henne idag så imorgon blir det nya tag igen. Känner mig fortfarande inte bra utan har ont i halsen och lite förkyld :( Vill bara bli av med den här skiten så jag kan börja träna igen. Ja då vet ni lite vad jag gör idag :)

Puss //Emma


Årsfest

Va iväg på årsfest med Vallen ikväll trots min onda hals. Drack inte en enda droppe alkohol vilket jag är väldigt glad över :) Blev lite mat och ja det var en rolig kväll! :D Är riktigt trött nu och har både ont i halsen och huvudet så skall ta och sova nu, godnatt!

Puss //Emma


Supernöjd!


Just nu hos frisören

Nu sitter jag hos frisören och har blivit klippt och just nu har jag i slingor. Hoppas på ett bra resultat! Ska bli underbart att få bort den vidriga utväxten som jag har gått med i flera månader ;) Bredvid mig har jag min söta mami som också har fått sitt hår klippt och som snart ska få slingor i också :) Bild på resultat kommer sen!

Puss //Emma


Kan inte sova...

God morgon,
Vaknade idag 07:30 men somnade om till 07:55, inte mycket bättre det.. Ont i både hals och huvud har jag, usch :( Hade velat sova länge idag eftersom jag inte alls sover bra på veckorna. Är lite hungrig men tror jag väntar tills mami också vaknat för vem vill äta frukost ensam? Ne inte jag, mycket mysigare att äta tillsammans :) Vägde mig nu på morgonen också och för er som inte är ntresserade, titta bort! 63,8 visade den nu, och även om det inte är en enorm skillnad så går jag ner i vikt :D Jobbigt nu bara när jag inte kan träna med min hals men jag får försöka stå emot alla goda sötsaker ändå.
 
Puss //Emma
Fick bli 2 bilder jag tog häromdagen när regnbågen visade sig.

Dagens köp!


Jävla hals!

Åhh vad jag är sur och arg just nu! Började känna av min hals imorse och nu har jag riktigt ont på vänstra sidan i halsen.. Har även extremt mycket huvudvärk :( Nu blir det hem och titta på tvn och bara mysa. Blir ingen träning idag då pga halsen, åhh!

Blev en runda på torget med mami idag förut och jag fick faktiskt köpt en del grejer, skitkul! Lägger upp bilder när jag kommer hem för nu har jag nämligen vart och tittat när min bror bowlade på idrottsskolan.

Puss //Emma


Njuter i solen

Fotbollen idag gick inte så bra idag heller, känner mig inte alls bra längre.. Var dessutom bara 12 stycken för resten va sjuka, skadade osv. Åt lite i skolan efteråt men inget gott direkt, Falukorv och lite sallad blev det. Träffade Nicole efter lunchen och då hade vi ca 2 timmars håltimma innan ekonomilektionen skulle börja... Dock mådde vi inte så bra så vi bestämde oss för att skita i den.

Jag gick av tåget i Std och när jag var på väg till torget möter jag 2 män i 35-40 års åldern som börjar prata med mig. De sa att mina skor va fina, att jag var väldigt söt och så frågade dem mig om jag var upptagen, haha! Alkoholister förmodligen, stackarna.. Just nu sitter jag på en bänk i solen och väntar på mamma som kommer in hit :) Blir att kolla i lite affärer med henne och kanske ta en kaffe, mysigt.

Puss //Emma


Dålig sömn inatt

God morgon!
Vaknade första gången inatt vid halv 3 ungefär, men det visste jag inte då.. Började ta på mig mina fotbollskläder och när jag var klar såg jag på klockan. Struntade i att ta av mig mina kläder och bara sprang till sängen direkt. Sen dess har jag tittat på klockan varje kvart fram tills jag bestämde mig för att gå upp 06:18.. Är hur trött som helst just nu! Får hoppas på att jag piggnar till nu efter kaffet och mina bananpannkakor :) Skönt att det är fredag idag och det är bara fotboll och ekonomi som står på schemat idag :D

Puss //Emma


Tv time!

Hejsan Hoppsan!
Idag var jag hemma ca 14:45, ganska skönt. Blev en springtur på 6 km innan maten som tog ca 28 min. Till middag blev det mammas hemgjorda broccoligratäng, sååå god! Nu har jag på mig mina mjukiskläder och sitter i soffan framför tvn. På tv visas nu "halv 8 hos mig" och sedan kommer "hela Sverige bakar" :D

Puss //Emma


Minusgrader

God morgon alla!
Idag ringde min klocka 05:15, underbart! Till frukost blev det faktiskt en macka idag och till det 1 ägg och en kopp kaffe :) Det är verkligen sjukt kallt idag, inte så konstigt eftersom det är minusgrader ute.. Skulle kanske inte tagit skinnjacka och converse ;) Tog min gosiga halsduk och ett par vantar i alla fall. Tänkte sova lite på tåget nu samtidigt som jag lyssnar på NRJ, standard!

Puss //Emma


Klarblå himmel och solen skiner

Sitter nu på tåget hem och in genom fönstret lyser solen. Har varit otroligt fint väder idag med lite kyla bara. La mig så sjukt sent igår så idag har jag varit helt sinnessjukt trött.. Träningen idag gick hyfsat okej, seg i benen bara. Inte så konstigt kanske eftersom jag i måndags sprang 1,5 mil och igår 1 mil ;) Hade matteprov idag också ju och det kändes faktiskt bra! :D Nu blir det hem, packa om väskan, äta och sedan iväg och spela match mot Västra Götaland med distriktslaget. Kan inte påstå att jag är direkt supertaggad, hade varit väldigt skönt att bara åka hem och sova. Förstår inte riktigt vad som hänt med mig men känner att motivationen för fotbollen inte alls är lika stor som förut.. :/ Ska plugga lite tyska på tåget nu.

Puss //Emma


Kall morgon

Goooood mooooorgon! Som de skriker i NRJ varje morgon. En riktigt kall morgon med minusgrader, fast just nu 2 plusgrader. Solen tittar fram i alla fall så det känns ju skönt :D Ska snart hoppa på nästa buss som åker till Göteborg, hoppas det hinner bli några grader mer innan morgonträningen ;) När jag vaknade idag var jag så galet trött så jag visste inte vad jag höll på med, ännu en gång jag lägger mig försent... Matteprov idag också, känns nervöst! :s

Puss //Emma


Ingen energi i kroppen

Inte den bästa kvällen direkt.. Har inte haft någon energi överhuvudtaget och mår typ bara dåligt nu. Har suttit och pluggat lite matte, tittat på datorn och pratat i telefon. Känner mig mer depp än någonsin just nu.. Förstår inte varför? Gråter för ingenting och känner mig bara helt konstig..

Puss //Emma


Gym + sol

Hejsan!
Sprang 1 mil idag på gymmet och gjorde sedan några situps och efter det bål. Känner verkligen att träningen ger stort resultat! :D Efter gymmet drog jag till Sportlife för att sola lite, blev inte så mycket färg men man känner sig mycket fräschare ;) Sitter just nu i vardagsrummet lite halvt sliten och pluggar matte, har ju prov imorgon :s Tycker mamma borde komma hem och göra middag nu för jag är hungrig.

Puss //Emma


Inte som planerat

Goddag!
Idag ringde klockan 07:30 så jag skulle plugga matte innan jag skulle ta tåget 10:30. Åt havregrynsgröt och drack kaffe till frukost. Idag ska massa klasser på hela skolan Orientera så jag hade på mig all utrustning för det, men när jag kommer till stationen är alla tåg inställda.. Och skulle jag ta ersättningsbuss skulle jag komma försent så det va bara att åka hem igen! Har precis bytt om till mjukiskläder och packat väskan så nu drar jag till gymmet istället :)

Puss //Emma


Rekord 1,5 mil!

Så galet bra är jag! Sprang 1,5 mil idag på gymmet, känns asgött! :D:D Sitter nu med familjen och äter köttfärsfylld paprika, såå gott :)

Puss //Emma


Jag och mitt vatten

Hejsan mina läsare :)
Kände mig helt värdelös på träningen imorse.. Kanske berodde på att jag endast åt ett äpple? Får äta lite mer nästa gång innan träningen ;) Efter träningen däremot åt jag en stor tallrik havregrynsgröt. Sedan engelska och efter den Lunch och då kändes det precis som man hade ätit frukost, så tog bara lite sallad och gurka. Nu sista lektionen hade vi svenska och då gjorde vi en övning att alla skulle ställa sig framför klassen och säga 3 meningar. Jag gick upp först av alla, vilket jag är väldigt stolt över :) Hatar nämligen att stå och prata inför klassen och bara att säga 3 meningar gjorde mig nervös. Fick tillbaka mitt referat också och det gick faktiskt bra :D Jag bad om att få sluta lite tidigare så jag skulle hinna med mitt tåg som jag nu sitter på :) Är verkligen trött och lite hungrig, som tur har jag mitt vatten hehe ;) Ska kolla igenom matten nu.

Puss //Emma


Nu kör jag!

God morgon!
Jag är redan uppe och snart är det dags att ta moppen till stationen för att sedan ta tåget till Göteborg. Morgonträning idag som börjar 07:30, visst är ni avundsjuka? ;) Har fått i mig ett äpple med kanel och 1 kaffe, som sagt så behöver man ju lite energi innan träningen. Måndag nu igen och denna ångesten vad man har ätit under helgen.. + några kg, inte okej! Nu tar jag tag i det och siktar på att gå ner till 60 kg nu! Allt går om man bara vill och nu vill jag. Dock krävs det att man inte stoppar i sig det minsta lilla onyttiga och verkligen tränar, men det ska jag fixa.

Puss //Emma


Dags för söndagsplugget

Dålig uppdatering, jo jag vet.. Men här kommer ett litet inlägg :) Varit en händelserik helg så det känns som den har gått hur fort som helst :( Sitter just nu och äter en Findus låda som består av potatisbollar, kött och sås. Har vart ute och sprungit 6 km förut eftersom jag mådde lite illa.. Nu är det snart dags att börja plugga gärnet!

Puss //Emma


Pluggdag...

Sitter nu framför tvn och tittar på "Hela Sverige bakar". Har innan dess även tittat på "halv 8 hos mig" & "Kockarnas kamp". Har suttit med min engelska uppsats hela dagen, men nu är den äntligen klar! Har tryckt i mig massa kolhydrater idag vilket inte är bra, däremot har jag inte ätit en enda kanelbulle :D Är ju kanelbullensdag idag, undrar egentligen hur många som ätit kanelbullar ;) Blev ingen träning idag eftersom jag inte hunnit med det pga plugg :(

Puss //Emma


Snart slutar vi!!

Sitter just nu i klassrummet och har svenska som också är sista lektionen för dagen. Har skickat in min svenska uppgift så nu kan jag bara sitta och chilla resten av lektionen ;) Blir en pluggdag idag som sagt och hoppas även på att komma iväg till gymmet och köra där. Ska försöka boka tid hos frissören idag också, mitt hår ser katastrof ut! En stor ful utväxt, torrt och slitet. Vi får helt enkelt se vad som händer mer idag :)
 
Puss //Emma

En stabil frukost

God moooorgon!
Sovit gott inatt? Jodå själv har jag sovit helt okej, blev dock bara 5 timmar men men.. Startade dagen med en stabil frukost som bestod av ägg, a-fil med frusna körsbär och mango, en nektarin och en kopp kaffe. Känner mig faktiskt behagligt mätt :) Har bara två lektioner idag eftersom idrotten blir inställd vilket innebär att vi slutar 10:50 :D Har aldrig slutat så tidigt! Blir plugg för mig idag då jag måste göra om hela min engelska inlämning... Åhh!

Puss //Emma


Lägger mig alldeles försent..

Blev ett riktigt mördarpass idag på gymmet. Började springa på rullbandet på 11:an och ökade allt lite eftersom. 8 km blev det idag och när jag hade 1 km kvar ökade jag den till 15, höll nästan på att svimma asså! När jag fick lugnat ner andningen körde jag rumpa 3 x 15 på 30 kg, situps 3 x 15 på 20 kg och bål 3 x15 på varje sida med 25 kg. Kändes helt underbart när jag lämnade gymmet. Testade en blåbärsmjölk ikväll som innehåller 30% mer protein, rekommenderar den verkligen! Blev lite kvällsmat och så också. Fick gjort klart min svenska ikväll som vi ska lämna in imorgon, gött! Nu blir det sängen, klockan är alldeles för mycket.

Puss //Emma


Plugg innan träning

Precis tagit mig en kopp kaffe och ett äpple med kanel på, gott gott! Nu är det nämligen dags för lite plugg innan jag och mamma ska in och träna sen. Ösregnar verkligen ute så skiter i att springa ute, däremot blir det nog en stund på bandet om inte mina fötter går sönder (skoskav). Har ingen aning om vad jag kör idag utan det märker vi. Är riktigt taggad på att bara svettas som tusan, den saken är klar.
 
Puss //Emma

Inga hörlurar :(

Tjo!
Då var onsdagens lektioner slut och jag sitter nu på tåget. Glömde min hörlurar hemma idag vilket känns skit när man sitter ensam på tåget.. Samma äckliga tråkiga väder även idag, men har ändå ett sug att gå ut och springa :D Skötte inte kosten så strikt igår så då kan jag ta ut det idag på träningen ;) Kan sätta mig och jobba lite matte nu, är ju trots allt 50 min tills jag är hemma.

Puss //Emma


Ett mongo i Göteborg

Goddagens!
Då har vi varit ute och vandrat och haft friluftsliv med klassen idag. Känner mig som ett mongo som går runt i stövlar, underställ och regnkläder.. Känns verkligen som alla tittar men men nu är det avklarat :) Vägen till där vi skulle vara och bygga vindskydden var ca 2,5 km så en vandring på 5 km blev det idag. Är verkligen hur trött som helst, det tar extra mycket på krafterna att vara ute en hel dag. Ska bli så skönt att komma hem!

Puss //Emma


Vandring

God morgon!
Ännu en tidig morgon men känner mig ändå piggare än vad jag gjorde igår. Till frukost blev det havregrynsgröt och en kopp kaffe, gott! Idag ska vi vandra med klassen... Tagga! Det blåser och är blött, hoppas bara inte det börjar regna. Har packat ner världens största matsäck som jag ska ha med mig haha :D Har skoskav på båda fötterna, känns ju bra...

Puss //Emma


Fruktsallad

Avslutade kvällen med en fruktsallad. Har plockat ihop allt jag ska ha med mig på vandringen imorgon i skolan :) Dags att sova nu!

Puss //Emma


1 timme på gymmet, done!

Då har jag vart på gymmet ca 1 timme nu då, gött gött! Började med att springa på bandet och svettas 6 km. Därefter blev det 3x15 rumpa, 3x1 min planka, 3x10 bål och sist men inte minst 3x10 rygglyft. Nu blir det att handla en snabbis med mami innan vi far hem.

Puss //Emma


Tåget inställt

Godmorgon!
Ännu en tidig måndagsmorgon och regnar gör det. Ny månad idag vilket innebär nya tag och ja nytt nytt nytt! Ska verkligen gå in för det nu med kosten och träningen och bara köra på! Kanske ska ha som mål att nå 60kg, det hade varit något :D Självklart är det inte lätt att nå det men man får verkligen se till och ge allt. Fick skjuts ner till tåget idag av mami men när vi kom ner visade det sig att tåget var inställt.. Så nu sitter jag på en ersättningsbuss som förmodligen kommer ta hur lång tid som helst. Jag lär förmodligen inte hinna till träningen eftersom det är ca 1 timma kvar tills den börjar, åhh! Som tur är bussen ganska tom och har blå mysiga lampor så nu tänkte jag sova.

Puss //Emma

På bilden ser ni min energibomb som jag tänkte ladda med inför träningen.


RSS 2.0