Klarade tentan

Hejsan hejsan!
Igår efter föreläsningen så fick vi reda på att tentan hade kommit ut och till min förvåning så klarade jag den!! En otrolig glädje och lycka fyllde min kropp och jag var helt euforisk. Hade sedan ett ärende på torget som Emma följde med mig på och efter det gick vi runt i lite butiker och avslutade sedan med att fira att vi båda klarade tentan på Espresso House. Just nu känns det oerhört skönt att ha klarat den eftersom jag var så omställd på att få göra om den, den är ju trots allt på 15HP vilket är ganska mycket. Efter vi hade fikat klart gick vi till varsitt gym för att sedan äta tacos tillsammans efter det som Emma bjöd mig på.

Idag har jag varit på frukostföreläsning med KPMG. Projektgruppen för Key hade anordnat denna och man fick en liten insikt hur de är som företag. Just nu sitter jag på bussen på väg hem till Emma och så ska vi äta lite lunch. Senare i eftermiddag ska våran förening ha årsstämma och halva styrelsen ska bli framröstad och utbytt. Ska bli spännande att se vilka som väljer till dom nya posterna och framförallt vara med och rösta fram de bästa kandidaterna.

Puss //Emma


Caramel oatmeal

God morgon!
Ledsen för ännu en helg med dåligt bloggande.. Jag och Emma har varit i farten igen och partajat och har därmed inte hunnit med att blogga. Igår (måndag) hade vi föreläsning och övning, samt var det spinning för min del. Var riktigt tufft och hade en rejäl halsbränna under hela passet. Kvällen avslutades med lite filmtittande innan jag sedan somnade. Har just precis ätit upp min skål med havregrynsgröt dränkt i caramel suryp, smarrigt. Snart ska jag träffa tjejerna i skolan och så ska vi avsluta vårt grupparbete. Bjuder på lite härliga bilder från helgen.

Puss //Emma


Mysmorgon hos Emmis

God morgon!
Igår körde jag och Truls spinningpass och det var sjukt jobbigt, som vanligt. Skönt efteråt dock! På kvällen åkte jag sedan hem till Emma och vi hade en myskväll framför tvn. Sov sedan över här och idag hade vi mysmorgon med frukost och tända ljus. Snart är det dags för oss att röra oss mot skolan för föreläsning.

Puss //Emma


Snart spinning

Hej Svejs!
Idag var det sovmorgon men trots detta var jag helt groggy på morgonen efter många konstiga drömmar inatt. Hade föreläsning mellan 10:15-12:00 och efter det satte vi oss och började med inlämningsarbetet. Kom just nu hem och sitter nu med en kopp kaffe och tog en mörk chokladbit för att få i mig lite energi innan mitt spinningpass börjar vid 17:30. Musik är på i bakgrunden så kroppen kan börja tagga igång sig då den är lite halvtrött. Använde mina höga stövlar idag och åh vad jag älskar dom verkligen. Väldigt varma och sköna men ganska tajta så får hoppas att dom töjer sig lite över foten. Får se hur kvällen slutar men ska i alla fall träffa Emmis efter spinningpasset så får vi se vad vi hittar på.

Puss //Emma


Pärlkväll med Key

Hejsan!
Idag var det upp tidigt för att möta upp tjejerna 8:00 och förbereda lite inför seminarie som vi hade idag. Gick bra, men kan inte förstå varför jag alltid blir så nervös... Jaja, efter det satt jag och Emma kvar en stund i skolan innan vi tillsammans med Anna åkte till köpcentrumet Bergvik. Fick äntligen köpt ett par svarta höga stövlar jag kikat på ett tag. Jättenöjd! Vid 16:00 drog jag mot gymmet och idag på schemat stod crosstrainer, armar och axlar. Var helt död efteråt men var verkligen skönt. Efteråt skulle jag iväg på en pärlkväll med Key då vi skulle pärla armband till musikhjälpen. Var dock ganska trött och hungrig ikväll så drog lite tidigare. Gjorde en omelett nu när jag kom hem och nu ligger jag och kollar på Bachelor.

Puss //Emma


Härligt ryggpass

Fick dammsugit av min lägenhet lite vilket var behövligt. Var på gymmet strax efter 19:00 någon gång och började då med 30 min på crosstrainern. Riktigt svettigt men hade härligt med energi i kroppen trots allt. Efteråt var det rygg som stod på dagens schema. Invigde även mina nya träningskläder som är ett par gråa tights och ett grått linnea. Till kvällsmat blev det omelett och kvarg med mina goda caramel suryp. Har bara legat och kollat på serier och tagit det lugnt här ikväll.

Puss //Emma


Ny favorit i skafferiet

Hej hej!
Här kommer en liten uppdateringen igen. Idag började jag dagen med en skål havregrynsgröt och banan, men även med den nya caramel surypen som jag köpte igår. Blev faktiskt chockad att den smakade så sött och gott som den faktiskt gjorde. Träffade Emma, Elinor och Elvira idag redan vid 8:00 för att fixa med vårt grupparbete. Sedan var det föreläsning mellan 10:00-12:00 och en vid 13:00. Just nu sitter jag och kollar ett serieavsnitt samtidigt som jag ätit äpplebitar med caramel suryp, sjukt gott! Testade den nya questbar igår och måste berätta att det var en besvikelse.. inget jag rekommenderar tyvärr..

Puss //Emma


Fartfylld helg

Hejsan!
Ledsen för dålig uppdatering under helgen men har haft fullt upp. I fredags fick jag shoppat en del även då, men för det mesta behövliga saker. På kvällen hade jag och Emma vinmys och sedan drog vi vidare och spelade biljard på kvällen. Blev en lyckad kväll!

Lördagen började med sovmorgon och sedan tog jag mig faktiskt till gymmet. Usch vad kroppen var seg och inte hade tillräckligt med energi.. Blev ändå ett rejält armpass och sedan lagade jag och Emma pizza hemma hos mig. Vid 16:00 började hockeymatchen vi hade köpt biljetter till och det var jättekul att kolla. Var ju min första hockeymatch någonsin och det var verkligen en otrolig uppladdning en lördag eftermiddag. Dessutom så vann Färjestad på förlängningen så det var kul med glada fans runtom. På kvällen far vi iväg på förfest och avslutade kvällen på en av Karlstads nattklubbar. Igår var det en lugnare dag och jag började dagen ned serier i sängen och en kopp varm choklad. Senare kom Emma hem till mig och vi tog en promenad till Ica för att sedan avsluta kvällen med en mysig kväll hemma hos mig.

Idag började föreläsningen redan 8:15 och jag försov mig och vaknade vid 7:35. For upp och bara slängde på mig kläder och smink innan jag sedan tog mig till skolan. Efter föreläsningen åkte jag och Emma in till stan och satte oss på ett fik och åt frukost eftersom ingen av oss hade hunnit det imorse. Blev en grillad brieostsmörgås för mig vilket var sjukt gott. Har även gott runt en sväng idag och köpte en caramel suryp som jag kommat på ett tag och en ny questabar som kommit ut. Fitnesslife här kommer jag! Nu sitter jag på bussen på väg hem och tanken är att denna trötta kropp ska ta sig till gymmet om en stund. Det är bara att göra det, för ikväll ska jag och Emma iväg på dubbeldejt.

Puss //Emma


Thaibuffé

Då har jag och Emma gått runt en stund och shoppat lite, eller mestadels jag egentligen. Nu sitter vi ner och äter thaimat, hur gott som helst! Vi har även idag innan vi kom hit varit på skolan och köpt biljetter till morgondagens hockeymatch. Ska bli jättekul då det blir min första hockeymatch någonsin haha.

Puss //Emma


1 timma cardio

God morgon!
Satte klockan på 7:30 idag för att hinna med gymmet på morgonen. Ska nämligen träffa Emmis idag och vi ska åka ut till köpcentrumet Bergvik här i Karlstad. Eftersom våran grupp är klar med gruppuppgiften och har skickat in den innebär det att vi är lediga denna fredag och resten av helgen, underbart! På gymmet idag började jag med 30 min crosstrainer fölt av 20 min powerwalk på bandet med lutning och sedan 10 min rodd. Ett riktigt cardiopass idag på 1 timma vilket känns helt underbart nu i efterhand haha. Avslutade med lite magövningar innan jag började promenera hemåt. Testade den nya Nocoo med smak av skumtomte och den var faktsikt en av favoriterna. Möjligtvis att den var lite söt för att dricka innan ett spinningpass men annars så tycker jag verkligen om den. Har nyss kommit hem och tagit en dusch och nu sitter jag och äter lite frukost samtdigit som jag bloggar. Fiberhavregrynsgöt med banan och kanel samt en kopp kaffe. Känns verkligen som man har börjat fredagen på bästa sätt nu. Nu måste jag dock skynda på lite eftersom jag snart ska träffa Emma.
 
Puss //Emma
 

Spinning

God kväll!
Testade på en ny bar idag med smak av cookies & cream från nutramino som var hur god som helst. Ska fortsätta köpa dessa och kan inte vänta tills jag testat fler smaker. Gick till gymmet lite tidigare idag så körde powerwalk på bandet i 20 min innan jag körde spinning i 45 min. Usch, var så extremt trött idag och kände att jag höll på att dö flera gånger, men jag tog mig igenom. Efter spinningpasset kände jag dock att jag behövde avsluta med lite mage så körde plankan och några få andra övningar. Just nu sitter jag i sängen och tittar på tv och har precis ätit upp min favorit-Propud med lussekatt. Synd att dom är ganska dyra annars hade det alltid funnits i mitt kylskåp hehe. Ikväll blir det en lugn kväll här hemma framför tvn.

Puss //Emma


En cappuccino

Hejsan!
Blev ingen träning igår då vi inte var klara med grupparbetet förrän 20:00 på kvällen och jag inte hade ätit på 5 timmar. Åkte istället hem och fick gjort 9 matlådor vilket känns skönt att ha fixat.

Idag hade vi handledning i statistiken och vi fick fixat till det sista på grupparbetet så nu är vi klara. Känns jätteskönt att vi är helt lediga denna helgen då det inte finns något mer vi kan göra. Jag och Emma har gått runt på en stan en sväng och shoppat lite och just nu sitter vi ner på espresso house och dricker lite kaffe. Självklart blev det en cappuccino för min del, mums. Ikväll däremot blir det träning! Har nämligen bokat in mig på ett spinningpass klockan 17:30, ska bli riktigt skönt, iaf när det är klart ;)

Puss //Emma


Dags att komma igång igen!

Hejsan hejsan!
Nu var det allt längesen man skrev här men antar att det är dags att komma igågn igen. Har haft en lång period av tentaplugg vilket har lett till att all energin har gått till det då vi skrev en tenta på 15 HP. Ny kurs har dragit igång nu vilket är statistik och verkar riktigt kul än så länge. Samtidigt ska jag komma igång med träningen och ett hälsosamt liv med mindre fester. Igår var det fullt ös då jag var på föreläsning, städade igenom hela huset, tvättade 4 maskiner tvätt, åkte och handlade och sist men inte minst gick jag och Emma och spelade biljard på kvällen. Vår förening hade anordnat en kväll för oss så det var trevligt att spela lite och prata med folk. På kvällen åkte vi sedan hem till mig där vi somnade. Inatt har det varit presidentval i USA och jag vet faktsikt inte vad jag tycker angående valet. Får bara hoppas på att det kommer bli en bra tid framöver, trots man hört mycket illa om Trump. Snart är det dags för mig och Emma och röra oss mot föreläsningen och ikväll väntar träning så ser fram emot denna dag. Ha en bra dag!
 
Puss //Emma
Bilder från gårdagen

Dags att komma igång igen!

 

RSS 2.0