Sola i Karlstad

God morgon!
Ny vecka, nya möjligheter och nya utmaningar. Idag startade jag faktiskt med att köra ett litet styrkepass i min lägenhet, rätt skönt faktiskt. Hade egentligen tänkt mig en löparrunda men känner att jag får kolla ut någon innan på dagen. Har precis ätit en skål med havregrynsgröt och banan samt druckit en kopp kaffe så nu är jag redo för ännu en dag på universitetet. Solen skiner och himlen är ljusblå, blir så otroligt glad verkligen. I lördags kom mamma och mormor och hälsade på och vi hade en helt fantastisk dag tillsammans. Snart närmar sig en hel del tentor vilket man får ångest genom att tänka på. Därför kommer det bli en hel del plugg nu fram igenom. Har börjat lira fotboll varje söndag med alla civilekonomer på universitet vilket superkul. Tufft att lira med killar men samtidigt en otrolig utveckling. På onsdag väntar finsittningen och jag är så otroligt taggad, nervös och förvänatnsfull. Klänningen har kommit och kylen är laddad med dricka så nu vill jag att det blir onsdag. Tills dess blir det till att plugga, träna och hålla kroppen i form. 
 
Puss //Emma
















Effektiv tjej

God morgon!
Idag när jag vaknade upp hörde jag med en gång hur regnet piskade utanför fönstret.. Japp nu har hösten börjat tyvärr! Gick trots detta upp och fixade i ordning väskan och tog bussen till gymmet. 6 km på bandet följt av armar, rygg och lite mage. Träningsvärken idag är inte nådig efter Simons benpass i söndags.. Efter gymmet gick jag till Willys för lite storhandling och nu blir det strax bussen hel för frukost!!! Sedan 2 föreläsningar som vi har idag.

Puss //Emma



Det går trögt nu..

Hejsan svejsan!
Har nu suttit ett tag och försökt skriva på ett tal vi har till nästa vecka.. Går inget vidare om jag ska vara ärlig och just hålla tal är verkligen inte min grej dessutom. Ska se om jag kan pausa lite med talet och gå över till att läsa lite marknadsföring. Blev som sagt inget handlande för min del idag utan det får jag ta imorgon eller en annan dag. Något som jag har väldigt svårt med är att vara ensam vilket jag är hela kvällar och nätter. Jag är en extremt sällskapssjuk person vilket gör att jag faktiskt sover dåligt om nätterna också tyvärr. Hoppas verkligen att det går över snart och att det bara är något som händer just nu i början. Har fått gjort ytterligare 2 st matlådor nu idag som består av kyckling, klyftpotatis och broccoli. 
 
Puss //Emma




Bootcut

Tjena tjena!
Gick upp runt 9 idag för att komma igång och plugga lite vilket det inte blev så mycket av.. Hade en föreläsning idag som var riktigt bra inom marknadsföring. Har precis ätit lite middag och tänkte fixa i ordning lite på rummet nu. Hade egentligen behövt åka förbi maxi och storhandlat lite men får se hur det blir med det. Invigde mina Bootcutbyxor idag, supersköna och så nöjd med dom! Ha det bra så länge.

Puss //Emma



Älskar dig Karlstad

Hejsan svejsan!
Dags för ett litet blogginlägg tyckte jag nu faktiskt. För er som inte vet har jag flyttat upp till Karlstad nu den 24 augusti så har varit här ett tag nu. Har haft fullt upp med nollning efter alla föreläsningar och har haft en hel del att göra. Har bl.a skrivit min första tenta som jag hoppas på gick bra. Karlstad som stad är helt underbar! Så otroligt vackert med allt vatten runtom, flera gallerior med affärer och nattklubbarna är riktigt riktigt bra. Från att ha känt max 3 personer från början känner jag nu ett visst antal helt underbara vänner, både killar som tjejer. Dessutom har vi ju alla samma mål och det är att ta en högskoleexamen till slut. Efter allt festande man nu har gått igenom är det äntligen dax att dra igång med träningen också vilket är behövligt. Har endast hunnit med 2 träningar hittills men idag ska jag köra igång hade jag tänkt. Tyvärr har man gått med en långvarig förkylning som än inte har försvunnit. Gäller bara att vila upp sig och försöka få till fler timmars sömn. Det blev en ganska lång text det här.. 
 
Till vad som hänt och händer idag har jag tagit en liten promenix till coop för att köpa mjölk. Jag har tittat igenom mitt tal lite grann som jag får fortsätta med senare och jag  har fått gjort matlådor inför veckan som kommer. Snart är det dags att möta upp Amanda som jag ska ta en fika med, supermysigt. Sedan blir det gym med Simon, kötta kötta!
 
Puss //Emma






























RSS 2.0