Tröttis

Usch har inte alls gått bra att plugga idag men men imorgon är en ny dag. Va på gymmet med Emmis ikväll och det blev crisstrsiner, rehab och lite mage. Är så trött i benen nu verkligen. Hon följde även med hem en stund efter och så gjorde jag äggröra åt oss. Nu har hon åkt hemma och jag sitter framför tvn med lite popcorn framför mig och myser. Beställde även produkter från MM SPORTS förut, då de har gratis frakt nu.


Puss //Emma


Lunch

Hejsan!
Då är jag åter hemkommen från stan och mina ärenden gick bra. Fick köpt mig ett bara genomskinligt mobilskal och en svart kofta som man kan ha över tröjor, klänningar osv. Var verkligen så superhungrig när jag kom hem men kan bero på att jag inte ätit på ca 6 timmar. Gjorde i alla fall i ordning en supergod lunch som bestod av en sallad gjord på avocado, salladsblad, tomat, oliver och kikärtor och även en finn-crisp. Nu är jag verkligen supermätt så ska bara sätta på lite kaffe och sedan sätta igång att börja plugga igen.
 
Puss //Emma
 

Ut på tur

Hejsan!

Gick upp idag vid 7 och gjorde då kaffe och lite frukost. Satte mig sedan och började med en tenta som jag fick gjort klart. Just nu har jag klivit på bussen för att åka in till stan för lite ärenden. Ska bland annat köpa ett skal till min mobil och kika på en kavaj. Som jag känner just nu så längtar jag bara tills fredag då vi har skrivit tentan och på kvällen väntar finsittning för alla som var med under nollningen. Tror jag kollat ut vilken klänning jag även vill ha på fredag och tror det kommer bli superbra. Förutom att vädret suger så är jag på hyfsat bra humör idag ändå trots allt. Vi hörs senare!

Puss //Emma


Svettigt spinningpass

Hej hej!

Har suttit och pluggat tillsammans med några vänner i skolan idag. Klockan 17:00 började mitt spinningpass och herregud va är svettigt det var idag. Köttade verkligen på ordentligt idag och kände verkligen att jag tog ut mig till max. Avslutade sedan med att köra planka 2 min x 3 varav 1 min x 3 bestod av sidoplankan. När jag kom hem var jag riktigt hungrig och ställde mig för att göra lite middag. Blev en omelett med tomat, skinka och oliver samt 2 finn-crisp med en mosad avokado på. Sååå gott blev det verkligen! Har tittat på lite youtube och nu ska jag sätta mig för att plugga lite till innan jag ska titta på Paradiset Hotel. 

Puss //Emma

Skriv inläggstext 


En vecka bestående av plugg

God morgon!
Idag är det måndag igen, men ingen 5:2 denna veckan då jag har valt att äta normalt för att ha all energi jag kan få till att plugga inför kommande tentan på fredag. Satt och kollade lite youtube imorse samtidigt som jag åt min havregrynsgröt med banan och blåbär. Just nu sitter jag i skolan och ska sätta igång med pluggandet direkt. Önskar er en trevlig måndag!
 
Puss //Emma
 

Ny mobil, äntligen!!

Hej hej!
Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag men blev allt bra ändå. Åkte in till stan och pratade med 3, men tydligen så sålde de inte bara mobiler så fick istället åka till Elgiganten för att köpa mobil. Köpte samma som jag hade innan nämligen en Iphone 6s, den som blev stulen. Nu ska jag verkligen vara rädd och ha full koll på min telefon. Direkt efter jag hade fixat det gick jag till gymmet och körde ett grymt bra pass. Först 40 min corsstrainer och efter det så blev det rygg och rehab för knät innan jag hoppade in i duschen. Nu är jag nyss hemkommen och sitter och dricker kaffe samtidigt som jag ska föra över mitt simkort till den nya mobilen. Sen är det dags för att sätta igång att plugga vilket jag inte hunnit göra alls idag.
 
Puss //Emma
 

Mello med Sara

Hej hej!

Glömde helt bort att blogg igår. Jag började i alla fall dagen med att gå till gymmet där det blev crosstrainer och armar. Kom hem och åt en god frukost och sedan vid 11 kom Sara till mig och så satte vi oss och pluggade. Sedan tog vi ek promenad til XXL och där råkade jag köpa 2 träningslinnen och ett par shorts. 3 för 2 har dem på mängde av varor så passa på! Efter det handlade vi lite mat och mys till kvällen innan vi tog bussen hem. Pluggade lite till där sen innan Melodifestivalen började och hade en mysig kväll. 

Idag gick jag upp klockan 9 och ringde min älskade mamma som fyller år idag. Tråkigt att inte kunna vara hemma och fira henne men jag var nyss hemma som sagt. Åt en god frukost i sängen, rakade benen och nu sitter jag på bussen på väg mot stan. Är nämligen så sjukt trött på min gamla IPhone 5s som jag har, den har blivit helt knäpp efter uppdateringen så ska faktiskt köpa en ny mobil. Ska kolla runt och se och efter det ska jag iväg till gymmet och pumpa lite. Kvällen kommer inte bli särskilt rolig då jag måste sitta och plugga. Hoppas ni får en fin söndag!

Puss //Emma


Nyttigt snacks

Hellu!

Imorse när jag vaknade var jag såå hungrig för jag hade min 5:2 dag igår. Emma var hos mig igår och vi myste bara och drack te. Slutade med att hon sov hos mig men skulle iväg på föreläsning så åkte tidigare. Gick i alla fall upp vid 8 och hade en Mysmorgon med gröt till frukost och kaffe samtidigt som jag kollade youtube. Fick dock sjukt ont i magen men kanske inte så konstigt från att inte äta något en dag till att äta nästa dag. Hade grupparbete i marknadsföring mellan 10-15:30 och efter det åkte jag, Sara och Anna till stan och gick runt där. Hittade mig ett par jeans och en rosa skjorta som jag blev supernöjd över. Därefter åkte jag till gymmet där jag körde trappan i 30 min och efter det ben och rumpa. Ikväll har jag sedan dammsugit och dammtorka lägenheten samt tvättat. Just nu ligger jag och tittar på youtube samtidigt som jag äter mitt hemmagjorda snacks som är torrostade kikärtor. Blev faktiskt mycket godare än vad jag trodde det skulle bli. Hoppas ni har en bra fredagkväll!

Puss //Emma


Energin finns fortfaramde

Hej hej! Kvällen börjar närma sig och trots det känner jag att jag har haft en jämn energi idag trots min 5:2. Till llunch som var min första måltid åt jag en tonfiskburk med sallad vilket var riktigt gott men som inte såg lika gott ut därav inget foto. Har druckit ordentligt med vatten och även en hel del kaffe så kan vara därför energin fortfarande är så bra. Blev ett ägg till middag förut och har några kalorier kvar till ikväll. Just nu har jag satt mig i soffan och tittar på "För känd för kärlek". Hoppas ni haft en bra dag!


Puss //Emma


Let the day begin

God morgon!
Råkade försova mig lite imorse mot när jag tänkte gå upp, men ska inte träffa Sara förrän 10:00 i skolan så det gjorde inte särskilt mycket. Bara 1 veckas pluggtid kvar innan vi skriver tentan på fredag nästa vecka. Känner inte alls att jag pluggat som jag borde, men nu är det dags att sitta dag ut och dag in. Idag är det dessutom torsdag vilket menas med ännu en 5:2 dag. Bestämde mig för att köra denna veckan och hoppa nästa då jag behöver all energi jag kan få till plugget och tentan. Sitter nu med en kopp kaffe och har druckit en C-vitaminbrustablett. Förkylningen sitter fortfarande i min kropp vilket är tröttsamt, men inatt har jag ändå sovit ordentligt så jag känner mig relativt pigg.
 
Som jag skrev i mitt förra inlägg så åkte jag och tränade igår kväll. Var på ganska bittert humör då jag känner mig så stressad i kroppen, men träningen gjorde susen. Gick på trappan i hela 50 min trots förkylning och att jag inte tränat på ett tag, men det var så sjukt tufft. Kände mot slutet att jag var nära på att svimma för jag var så varm i ansiktet, men sååå jäkla gött! Saknar tiderna då jag vanligtvis stod så länge på trappan utan problem, var smalare och kunde springa. Idag är det även sol i Karlstad vilket gör mig på ännu bättre humör. Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och sedan bege mig mot skolan.
 
Puss //Emma
Slänger in en gammal bild från när jag var sjukt vältränad och supersvettig, ungefär så svettig var jag igår om inte ännu mer.
50 min senare och 1000 kcal brända!

Rawboll och kaffe

Hade en jättebra kväll och natt i Örebro. Fick se slottet bland annat vilket var kul. Åkte tillbaka till Karlstad imorse och var på föreläsning mellan 13:00-15:00. Gick sedan för att handla lite och hittade bland annat en liten Rawboll som jag åt nu till kaffet, supergott! Sitter och tittar igenom gårdagens avsnitt av paradise hotel. Ikväll blir det träning, vilket jag verkligen behöver. 


Puss //Emma


Vidare mot Örebro

Blev en lunch förut på Redfellas med Emmis och ännu en gång tog jag den goda Caesarsalladen. Sedan tog vi en sväng i stan och jag fick både köpt en roséfärgad ring från Edblad samt en deodorant från Isabella Löwengrips kollektion. Mycket spontanköp nu det senaste 


Men ibland behöver man faktiskt det :) Just nu sitter jag på bussen på väg mot Karlskoga där jag sedan ska byta till nästa buss som ska ta mig till Örebro. Ska verkligen bli spännande och kul att få se staden och dessutom få träffa personen där. Önskar er en vacker dag mina fina!

Puss //Emma


Äntligen frukost

God morgon!
Gick idag upp 7:30 och gjorde mig frukost med en gång som blev kaffe, havregrynsgröt med caramel suryp och ett glas med c-vitaminbrus. Förkylningen hänger fortfarande i sig vilket är extremt tröttsamt.. Kan säga att det var underbart att få äta frukost idag, såå gott efter att man hade sin 5:2 dag igår. Måste säga att nu i efterhand så känns det värt det, min kropp mår ändå bra idag trots att jag sov extremt dåligt inatt med sömnparalys och andra konstiga drömmar. Ska alldeles strax sätta igång med plugget och sedan i eftermiddag ska jag faktiskt åka och besöka Örebro för första gången, ska bli riktigt kul!
 
Puss //Emma
 

Mosig hjärna och fryser

Gokväll!
Idag efter föreläsningen satt jag och Sara kvar och pluggade vilket gick väldigt bra förutom min lilla mosiga hjärna. Åt endast 2 ägg under dagen i skolan vilket är ca 150 kcal och inte alls mycket för min kropp. Har ätit mer sen jag kom hem och har alltså nått mina 500 kcal för idag som 5:2 då innebär. Mitt humör har varit en begodalbana sen jag kom hem. Har varit glad ena stunden och dansat runt i lägenheten medan jag i nästa stund var irriterad, trött och ville gråta. En sådan här dag när man ska äta så lite kalorier är det verkligen viktigt att dricka minst 2 liter vatten så har verkligen hällt i mig massa kolsyrat vatten och fun light här nu ikväll. Nu den senaste timman har jag börjat frysa rejält mycket men det är ett gott tecken då det innebär att kroppen går in i ketos och förbärnningen sätter igång. Vi får se hur länge jag kommer orka med denna dieten då min energi verkligen är på botten, men jag gillar att utmana mig själv så ska verkligen försöka. Nu har jag precis gjort mig en kopp vaniljte och ska dricka det samtidigt som jag tittar på Paradise Hotel.
 
Puss //Emma
 

Back in K-town

Hejsan!
Igår när jag vaknade upp var jag riktigt seg efter utekvällen i lördags natt. Det blev jättelyckat när tjejerna kom hem till mig. Bjöd på tacos, kladdkaka och annat gott samtidigt som vi drack och körde lite lekar. Dom fina rosa skålarna ni ser på bilden fick jag i present och jag är verkligen jätteglad för det är precis vad jag ville ha. Jag och mamma chillade bara i soffan och kollade film igår innan hon sen körde mig till tåget på kvällen. Är trots allt lite skönt att vara tillbaka i Karlstad fastän man hade velat stanna hemma längre.
 
Idag är det måndag och förkylningen har tyvärr kommit tillbaka igen. Jag har gått upp massor nu över helgen så tänkte kicka igång denna måndag med en 5:2 dag för att komma på banan igen. Blev kaffe och en C-vitamin brustablett till frukost. Har kokat mig 2 ägg som jag ska ha med mig till skolan. Gick upp lite tidigare idag för jag tänkte plugga lite innan, men hamnade istället med gitarren som jag fick med mig upp hit. Jag kan verkligen inte spela alls men älskar att dra lite ackord och bara få en melodi man kan nynna med på lite. Kanske ska försöka ta gitarrlektioner, had evarit kul att verkligen kunna spela. Idag har vi föreläsning mellan 10-12 och efter det måste jag sitta kvar och plugga verkligen.
 
Puss //Emma
 
 

Förbereder inför party

Hejsan svejsan!
Det känns jätteskönt att vara hemma hos familjen, men tiden går alltför fort som vanligt. Mamma hämtade upp mig i torsdags och tillsammans med min bror åkte vi till en italiensk pizzeria och åt pizza. På kvällen tog vi det bara lugnt framför tvn och tittade på film tillsammans. Igår (fredag) så startade jag dagen med frulle framför tvn tillsammans med min bror. Sedan fixade vi oss och drog ner till torget en sväng och jag fick shoppat ett par svarta jeans samt en ursnygg topp från MQ. Vid halv 2 hämtade pappa upp oss och så åkte vi och bowlade. Så sjukt längesen jag gjorde det, tror det var 5 år sen nästan i alla fall. Gick ändå helt okej eftersom jag vann på totalpoängen när vi spelade. Kvällen spenderades hemma hos pappa då han lagade god mat (grillat kött och rotfrukter i ugn) och spelade spel samt såg på film.
 
Idag vaknade jag av mig själv redan vid 8:30 för det var så kyligt i huset. Fryser konstant här, men måste bero på att min lägenhet i Karlstad är så sjukt varm. Pappa körde hem mig till mamma imorse då jag ska tillbringa kvällen här med mina tjejkompisar för att fira att jag blivit 21 år. Har förberett lite småsaker inför kvällen, rakat benen och fixat med lite annat smått och gott. Efter klockan 15:00 kommer min frisör förbi mig och ska slinga mitt hår, wiho! Äntligen ska jag bli av med denna hemska utväxten och blir perfekt innan ikväll dessutom. Ser jättemycket fram emot att få träffa alla kompisarna igen och hoppas att kvällen blir helt otroligt bra!
 
Puss //Emma
 

Mot västkusten och hem

Hej hej!

Igår bestod gympasset av ben, rumpa och lite mage. Efteråt bjöd Emma mig på tacos och jag kom inte hem förrän 7 tiden någon gång. Satte mig då och pluggade i ca 2 timmar och kollade sedan lite serie innan jag la mig. Har haft väldigt svårt att sova den senaste tiden nu igen vilket jag känner av när jag är trött konstant och går runt med lite lätt huvudvärk varje dag. 

Idag gick jag upp tidigare än jag brukar för att hinna packa klart det sista inför hemresan. Tog nämligen med resväskan till föreläsningen idag eftersom jag åkte direkt därifrån till tågstationen. Nu har jag kommit halvvägs och har suttit och läst igenom föreläsningsmaterial hela vägen så är ännu tröttare nu. Vädret gör det inte särskilt mycket bättre när det är grått, dimmigt, blött och kallt. Nu har jag inte långt kvar på redan innan jag blir upphämtad av mamma i Uddevalla. Ska verkligen bli så skönt att komma hem och få lite kärlek från familjen.

Puss //Emma


Jag rekommenderar

Hej hej!

Hade en jättebra kväll igår tillsammans med Emma och Anna. Vi åt tacos och sedan såg vi Fifty shades of darker på bion och jag säger bara wow! Så bra film gentemot förra tycker jag. Nästan så jag skulle kunna se den idag igen. Idag hade jag föreläsning mellan 9-12. Gick hem packade gymväskan och nu sitter jag på väg mot stan för att gymma med Emma. Trappan och ben/rumpa står på schemat. Slänger i mig en måltidsersättning nu på bussen för att få i mig något innan träningen. Till bion igår köpte jag mig naturgodis vilket min mage reagerade negativt så har inte haft sån extrem hunger idag men något måste man få i sig annars blir jag grinig. 

Puss //Emma


Glad alla <3 dag!

Hejsan!

Började dagen med att gå upp vid halv 9 och satte mig då för att plugga samtidigt som jag åt lite frukost. Sedan hade jag tvättid mellan 10-13 så passade på att tvätta sängkläder så ska få sova i nya inatt. Verkligen bästa känslan att gå och lägga sig i nya sängkläder och när kuddar och täcket har vädrats ute i dagens solsken. Passade även på att sola lite solarium för att få lite fräschare färg på kroppen, vet om att det inte är bra men men.. Klockan 12 kom Emma hem till mig och vi åt lunch och när hon sen skulle iväg till föreläsning så gick jag mot gymmet. Schemat idag blev 30 min crosstrainer, rygg och lite bröst. När jag kom hem gjorde jag hårinpackning när jag duschade och smorde sedan in mig med bodylotion över hela kroppen så känner mig riktigt fräsch nu. Just nu sitter jag på bussen in mot stan för att träffa Emma och Anna och fira ska hjärtans dag med dom. Tacos och sedan bio för att se Fifty shades of darker, hoppas den är bättre än förra. Fick ett litet kort på posten av min söta mami där hon hade skickat med en trisslott, tyvärr ingen vinst men älskar sådana småsaker. Hoppas ni får en bra alla hjärtans dag!

Puss //Emma


Snart spinning

Hejs svejs!
Nu var det ett tag sen jag skrev igen, ber om ursäkt men är så mycket runtom en så man hinner inte med allt och ibland är vissa prioriteringar viktigare. Har varit med som fadder under vårnollningen och lärt känna/sett många nya ansikten vilket är kul. Veckan efter det var jag i Åre på en weekend som våran förening annorndnade som man kunde åka med på om man ville. Hade jättetur med vädret och hade verkligen riktigt roliga dagar/nätter. Skidåkningen blev bättre och bättre för varje dag som gick men det finns ju inget som slår afterkin. Den 4 februari fyllde jag 21 år och det firade jag med mina tjejkompisar och får nu komma in på Karlstads nattklubb Verket, tjoho! Har även fått reda på min statistik-tenta och fick mitt första VG på den vilket känns hur kul som helst. Just nu har vi dragit igång med två kurser som vi läser paralellt, nämligen verksamhetstyrning och marknadsföring. Åkte skridksor igår och jag var verkligen Bambi på hal is men var trots det jättekul!
 
Till idag så försov jag mig och fixade mig på bara 10 min eftersom jag inte hann mer för vi hade seminarium. Tack gud för att jag inte sov förbi det i alla fall. Gick galant och blev godkända och promenerade sedan hem i det vackra vädret som erbjuds. Har suttit och pluggat, ätit lunch och snart ska jag röra mig mot gymmet för att köra ett spinningpass med Truls. Var längesen nu man körde spinning så lär definitivt dö idag. Laddar upp med lite youtube samt en NOCCO. Nu vet ni att jag lever i alla fall!
 
Puss //Emma
 

RSS 2.0