Orkar inte!

Usch vilken kväll på jobbet.. Prata engelska, servera mat, prata om internet, göra frukosttallrikar, städa. Kom hem gråtandes av all stress som jag hade nu på slutet. Kommer aldrig orka med jobbet om det ska fortsätta så här. Precis ätit 2 blodpuddingar och druckit en kopp kaffe och nu måste jag fixa mig inför natten. Imorgon väntas tyska prov som jag inte kan ett piss på känns det som.. På fredag samhällsprov som jag inte heller har pluggat tillräckligt på. Panik, stress och tårar. Godnatt!

Puss //Emma


Stress stress

Började dagen i skolan med gym, eftersom jag inte kunde träna fotboll pga mina blåsor under fötterna. Blev först 30 min på cykeln och sedan knäböj med stång där jag mest övade in tekniken. Avslutade allt med ett gemensamt bålpass som är så fruktansvärt jobbigt, men skönt efteråt ;) Sedan var det matte och ekonomi innan jag slutade. Spårvagnen som jag hade planerat att ta blev inställd så när jag tog nästa var den helt proppad med människor. Missade bussen som jag skulle tagit, men hann som tur med tåget :) Nu blir det jobb när jag kommer hem, HARD WORK WORK!! Nu blir det lite plugg på tåget.

Puss //Emma


Sitter på en iskall buss

God morgon världen!
Kan inte gå på mina fötter idag pga alla 1000-tals blåsor som finns där. Det är verkligen det värsta med att köpa nya fotbollsskor måste jag säga. Mamma fick lagat dem lite med plåster och annat imorse men har fortfarande riktigt ont! Blev havregrynsgröt och kaffe till frukost, STANDARD! Blir ingen fotbollsträning för min del idag utan jag går till gymmet i skolan och kör istället :) Just nu sitter jag på en iskall buss och typ dör, tur att jag tog min feta vinterjacka idag asså ;)

Puss //Emma


Hallon te

Va en riktig go träning idag trots det att vi var så få som bara 11 spelare. kändes verkligen som att träningen gav något så jag ångrar inte en sekund nu efteråt att jag gick dit! :) Tog en varm go dusch nu när jag kom hem förut och nu sitter jag med en stor kopp te i handen. Fick rakat benen ikväll nu också så dem är lena som en barnrumpa, go känsla. Ska alldeles strax hoppa i säng nu för imorgon blir det upp tidigt för vi har T&T. 
 
Puss //Emma
 

Firat mami :)

Idag fyller ju min mamma 43 år, grattis grattis!! Kom hem lite tidigare än förväntat och överraskade henne. Mormor var redan där och tillsammans åt jag, mamma, mormor och min bror en riktigt god middag för att fira henne. Hasselbackspotatis med fläskfilé som låg i en god sås. Till efterrätt delade vi fyra på en 0,5 liters sia glassburk. Kände mig nästan tvungen att smaka en liten kula. Till det åt de andra även en liten kaka och så drack vi allihopa kaffe. Gissa om jag är mätt?! Nu sitter jag i alla fall i bussen på väg till fotbollsträning. Tur att det är ca lite mer än en halvtimma kvar tills vi ska börja springa ;) Vid vissa tillfällen som min mammas födelsedag nu tycker jag faktiskt att man kan få unna sig något gott. Det handlar bara om att man måste strypa åt och köra på hårt igen nästa dag! Jag och bror gav henne boken "femtio nyanser av mörker" och en påse med hallon te och man såg verkligen hur glad hon blev :)

Puss //Emma


Älskar soliga dagar

Hej på er igen!
Måste bara tala om för er hur mycket jag älskar soliga dagar även fast man nästan fryser ihjäl om man går ut. En stor sol står just nu på himlen och får mina läppar att le. Man blir ju bara hur glad som helst i hela kroppen, för det är ju ett tecken på att vädret vänder känns det som. Idag blev det skjorta, jeans, en tunn vårjacka och converse. Lär förmodligen frysa ihjäl men det är det nästan värt ;) Har lust att inhandla massa härliga vårkläder, accessoarer och skor!! Weeeiiii!

Puss //Emma


Mami fyller år!!!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år... Satte klockan lite extra idag för att gå in och sjunga för mami med ett tänt ljus i handen. Eftersom hon är ledig idag så firar vi henne i eftermiddag istället så att hon kan sova ut. Har precis ätit upp min frukost som var havregrynsgröt med kanel och mjölk på, en halv banan och en kopp kaffe. Smarrigt! Rätt skönt att kunna ta det lugnt på morgonen faktiskt ;) Önskar er en trevlig dag! :)

Puss //Emma


Snart sängen

Go kväll!
Snart dags att lägga sig i sängen för att få lite sömn. Var en go men kall fotbollsträning ikväll :) Fick tagit mig en proteinshake direkt efter träningen och en varm kopp kaffe när jag kom hem. Benen är verkligen sega nu, aldrig vila!

Puss //Emma


Snart träning i det iskalla

Har varit en härlig måndag trots det att jag gick upp tidigt och så. Har vari en riktigt härlig vårdag fastän det varit kallt, och ni vet ju hur glad jag blir av sol :D När jag kom hem från skolan blev det lite plugg och en powernap innan jag satte igång att laga mat. Tog en fika med papi också och nu en sista kaffe med mami innan träningen. Iskallt ute så kommer bli många lager kläder på ikväll ;)

Puss //Emma


Ny vecka!

En tidig måndag för mig och nu är det ny vecka och nya tag! Började med min havregrynsgröt med lite kanel. Så enkelt att göra och så gott det kan bli :) Conversen är på för första dagen i skolan idag, hoppas på en fin dag. Nu ska jag koppla i hörlurarna i telefonen och sova hela bussresan.

Puss //Emma


Sega ben och plugg

Nu börjar det mörkna ute efter en hel dag med ljus och vårväder. Tog på mig mina joggingskor och löpartights och gav mig ut på en joggingrunda. 7 km blev det, fast på en väldigt dålig tid som jag inte vill skriva ut. Benen kändes otroligt tunga verkligen, dags att börja springa ute mer än på bandet känner jag ;) Blev lite styrka när jag kom hem innan jag testade mitt nya proteinpulver. Det var faktiskt riktigt gott! Tog nyss en kopp kaffe och en proteinbar med papi innan han skulle åka hem med min bror. Nu är det plugg som gäller, usch... Orkar inte!

Puss //Emma


Vårdag!

Vilket underbart väder det är ute idag! Solen skiner och himlen är blå, dock blåser det lite kallt men det är skitsamma ;) Har dammsugit huset nu imorse och sedan tog jag och bror en sväng ner till torget för att köpa födelsedagspresent till mami och handla lite mat. Idag gjorde kocken (alltså jag) en fantastiskt god middag som bestod av pasta och köttfärs haha. Väldigt enkelt men otroligt gott. Nu ska jag plugga förbi veckan har jag 2 prov, 1 inlämning och 1 läxförhör. Sedan blir det nog en springtur ute i solen :)

Puss //Emma


Första utomhusmatchen för i år!

Tjenare!
Blev vinst idag mot Ytterby med 2-1, och det var verkligen en riktigt rolig match att spela :D Min första utomhusmatch för i år faktiskt och det kändes riktigt bra. Den nya Innermittfältaren, det är jag det! Brukar ju egentligen spela back, men idag blev jag satt som innermittfältare och det var hur kul som helst, och dessutom fungerade det bra. Glad tjej! :D Nu sitter jag hemma i soffan med datorn i knät och tar det lite lugnt bara. Har fått lite ont i magen.. Hoppas det snart går över bara.
 
Puss //Emma
Här kommer lite bilder ifrån dagens match som jag har tagit från Madde ;)

Sol och blå himmel

God morgon,
Sitter framför tvn och tittar på när morgonpasset P3 sitter och pratar med Pia Sundhage. Har precis ätit en liten frukost, gott gott! :) Solen skiner och det är blå himmel, hur underbart som helst :D Idag är det fotbollsmatch mot Ytterby, tagga!

Igår kväll när jag kom hem från jobbet unnade jag mig faktiskt 2 skivor vitlöksbröd till salladen och sen en skål popcorn. Superdupergott!

Puss //Emma


Underbart med morgon, eller?

Ännu en sen kväll igår blev det och det känns nu. Var så sjukt hungrig och magen värkte så jag vaknade själv till vid 05:00 när jag skulle upp 06:40. Men försökte strunta i den och somna om. När klockan sedan hade ringt åt jag havregrynsgröt, 1 apelsin och drack en kopp kaffe. Så nu sitter jag här på bussen mätt som en plätt! Ännu en dag då jag verkligen fryser... Som tur va tog jag uggsen på mig idag så hoppas på att jag håller mig lite varmare ;) Klockan 08:00 har vi förhör i T&T. Har inte pluggat något alls, men är ganska lätta grejer så tror jag kommer fixa det ändå :) Ska plugga lite nu på bussen.

Puss //Emma

Såg denna bilden på Instagram häromdan och jag tycker verkligen det ser sjukt gott ut, så detta ska testas nu till våren/sommaren.


Glad tjej :D

Sitter på bussen på väg mot Kode nu för att träna lite fotboll. Största leendet på läpparna efter en mysig och toppenbra fika med S :) hihi!

Puss //Emma


Fryser 24/7

Kände mig väldigt pigg imorse men efter lunchen kunde jag knappt hålla uppe ögonen. Idag serverade bamba pannkakor och ni vet den goda doften som man känner genom hela skolan nästan. Min tallrik bestod istället av sallad, morot, tomat och keso :D mätt blev jag också, men inte speciellt mycket energi... Köpte mig därför en kaffe efter idrottsteorin :) Fryser hela tiden just nu.. Mina händer och fötter är som isbitar, kan kanske ha med min förbränning att göra. Hoppas på det!!! :D Åt nyss upp min hemmagjorda proteinbar så jag får lite energi och för att inte magen ska kurra sönder ;) Nu ska jag snabbt hem innan jag ska möta upp en kompis och fika :)

Puss //Emma

Bild från imorse när jag frös i busskuren..


Förlåt för dåligt bloggande

God morgon :)
Skönt med lite sovmorgon till 06:50 idag. Har fått tvättat håret och sitter nu och njuter av det sista kaffet på frukosten. Fiberhavregrynsgröt, 1 äpple och kaffe är en perfekt frukost enligt mig. Idag var det exakt en vecka sedan jag satte igång ordentligt med kosten, alltså att jag försöker undvika onyttigheter bl.a livsmedel som innehåller mycket kolhydrater och socker. 3 kg har jag klarat av att gå ner nu på 1 vecka vilket gör mig så sjukt motiverad till att fortsätta! Självklart känner man hur kroppen börjar minska sakta, och att sötsuget är nästan helt borta. Det som krävs för att klara det är en otrolig jävla inställning och att man inte ger upp. Hoppas ni får en bra dag!

Puss //Emma


Nu kör vi Sportlife

God morgon!
Sitter på sängkanten med datorn i knät och ska alldeles strax börja packa träningsväskan. Blev ju som sagt ingen träning igår så nu får jag ta tag i det och bege mig iväg till Sportlife. Kosten går bra nu känner jag, har inget sötsug alls och jag är extremt taggad på att gå ner i vikt. Sen tisdags har jag redan minskat lite i vikt. Mest vatten är det nog men ändå ger det en motivation att vilja pressa sig hårdare och få bättre resultat. Kan inte sitta här mer nu eftersom jag har en del plugg som även behöver göras idag.
 
Puss //Emma

Jobbat över

Hej hej!
Har varit otroligt seg i hela kroppen idag med svagt ont i halsen, diffus huvudvärk och trött. Var inte alls taggad på att gå till jobbet halv 4 men det var ju bara att gå dit. När jag väl var där kändes allt bra förutom i slutet. Blev superstressad över allt jag skulle hinna med, och fick därför jobba över 1,5 timme. Nu sitter jag i soffan framför tvn med min bror och mami :) Skönt att bara sitta ner och slappna av. Blev ingen träning alls idag :( Äsch det får jag ta igen imorgon!

Puss //Emma


EGO

Haft en riktigt mysig dag i stan med Jessica. Började med att gå runt i lite affärer inne på nordstan och där vi också åt varsin god kycklingsallad till lunch. Sedan blev det bio och vi såg filmen "EGO", som jag tyckte var sjukt bra och rolig :D Många tummar upp för den! Innan vi tog bussen hem satte vi oss på espresso house och tog varsin Caffe Latte.

Blev att äta en halv avocado och en apelsin innan träningen som jag är på väg till nu. Sjukt kallt ute, kan det ite bara bli massa plusgrader och vår!!

Puss //Emma


Glad alla hjärtans dag <3

Hejsan alla söta människor!
Idag är det alla hjärtans dag och jag hoppas att ni firar den med någon/några ni tycker om :) Just nu sitter jag på bussen in till stan tillsammans med Jessica. Vi ska titta på bio och gå runt på stan en sväng. Så kommer jag fira min alla hjärtans dag i alla fall :D

Puss //Emma


Snart jobb

Hej allihopa!
Idag har jag varit på Sportlife och körde först 10 min på bandet, men fick gå av pga benhinnorna :( Blev därför 40 min på crosstrainer istället. Svettades så otroligt mycket! Därefter körde jag bålmaskinen 3x12 på varje sida och avslutade med plankan 1min x 5. Gött pass! :D Har precis ätit lax och en sallad, och sitter nu med en kopp kaffe. Snart dags att dra sig till jobbet :)

Puss //Emma


Kaos dag

En dag som jag trodde skulle bli lugn och skön blev istället stressig.. Mamma ville att jag skulle med in till Göteborg med henne och min bror för att han och min kusin skulle på bio. Efter en hel dag utan mat fick jag äntligen en supergod sallad, såå god! :) Nu ska jag snart lägga mig i sängen.

Puss //Emma


Nu kör jag!

Åt fruktansvärt mycket igår och hade ingen bra kväll alls som ni läste.. Däremot gick jag till Sportlife och körde crosstrainer i 1 timma. Efteråt kändes det ju självklart hur skönt som helst.

Tisdag idag och jag är extremt taggad och pepp på att köra igång nu ordentligt. Kosten skall jag vara stenhård med och träningen ska fortsätta göras. Går inte att se ut så här längre och kan inte förstå hur jag kunde tillåta mig själv att gå upp så här mycket, när jag nu i somras hade gått ner. Nu blir det nya ordentliga tag, och nu menar jag det verkligen! No pain, no gain!!!

Puss //Emma


FAN

Hade helt glömt av att gå in på Facebook och titta när träningen började, så när jag är framme med bussen märker jag att träningen va 1 timma tidigare idag.. FAN! Så jävla förbannad så ni anar inte..

//Emma


Taggar fotbollsträning med proppad mage

Tjenare!
Blev en liten tur på torget med Jessica och mami idag. Köpte ingenting till mig själv eftersom jag är så himla stor just nu, så vill inte ens visa mig inne i ett provrum. Däremot köpte jag en tröja till min mami för att tacka henne för allt hon har gjort för mig nu igår och visa min tacksamhet. Nu taggar jag fotbollsträning fastän jag är så sjukt mätt så jag knappt kan röra mig haha ;)

Puss //Emma


Lyckad födelsedagsmiddag!

God morgon!
Igår hade jag födelsedagsmiddag här hemma med mina vänner. 6 stycken totalt var vi och vi åt god mat, spelade spel och hade jätte kul :D verkligen lyckat var det! Nu blir det torget med mami och Jessica :D

Puss //Emma


Mot ännu ett kalas

God morgon, eller god lunch kanske man ska säga. Usch vad jag mådde illa igår kväll efter allt vi åt. Startade dagen med en promenad på 5 km, och efter halva vägen hade jag världens skoskav :( När jag var tillbaka blev det frukost och sen ytterligare en bit tårta innan mami kom och hämtade upp oss. Blev snabbt hem och jag fick gjort en tårta som jag ska bjuda på imorgon när jag har födelsedagsmiddag med mina brudar :) Nu är vi på väg till min moster för att fira henne. Usch mår så illa på allt onyttigt jag ätit.. Har gått upp hur mycket som helst!

Puss //Emma

Ritade lite imorse, kan ni gissa vilka det är? ;)


Kalas

Idag hade vi morgonträning med killarna, riktigt kul! Tempot ökade genast och ja det var sjukt kul bara :D Önskar att vi gjorde det oftare faktiskt.. Fick skrivit klart min analys på samhällslektionen och sista lektionen fick vi sluta tidigare ;) Nu har vi SPORTLOV!!!! :D Pappa hämtade mig från tåget och så åkte vi hem och förberedde inför kalaset med farmor och farfar :) Bjöd på 2 prinsesstårtor och något slags wienerbröd. Gissa om jag är mätt?! Just nu sitter jag, papi och bror och spelar FIFA 13, blir så jävla förbannad för att spelarna inte gör som jag vill! Snart är det dags att äta ännu lite till och då blir det kina mat :D

Puss //Emma


Världens bästa vänner!

Igår var det sjukt chill dag i skolan. Hade bara en halvtimmes tyska och därefter var vi på världshistoriska museet innan jag kunde sluta. Skulle egentligen haft simningen också men hade lite ont i halsen så hoppade det ;) Efter museet drog jag och några vänner hem till Adam där han skulle bjuda på amerikanska pannkakor. Hur gott som helst! Amerikanska pannkakor med nutella, sirap, jordgubbar, hallon och banan. Så ställde sig Nicole och de 4 killarna upp och sjöng för mig, så himla söta <3 Nicole hade bakat några pajmuffins till mig, så himla gulligt :)

Hela veckan har mamma sagt att hon skulle ha med sig en arbetskamrat och hennes tjej hem, så jag var tvungen att hoppa min fotbollsträning. Så igår efter jag och Liv hade varit på Sportlife och tränat och var på väg hem till mig så möts jag av att Jessica springer fram och kramar mig i mitt egna hus. Då har både Liv och Jessica fixat en överraskningsfest för mig :D Så när jag går in i köket så står där thai mat, cola, godis, muffins och massa gott!! Gissa om jag blev chockad och samtidigt hur överlycklig som helst :D Så otroligt gulliga vänner jag har, kunde inte ha blivit en bättre dag <3 Vi satte även på en film efter vi hade ätit och myste med popcorn och godis. Jag älskar er mina vänner, ni är underbara! :)<3

Puss //Emma


Nösnäs cup

Idag har jag varit ledig i från skolan för att spela nösnäscupen med fotbollsgymnasiet. Det gick bra för oss fram tills vi mötte Katrinelund 2:orna då förlorade vi och åkte ut.. Det var en riktigt rolig dag i alla fall! Efteråt fick jag stressa hem för att hinna äta något innan det var dags att jobba. Var helt själv på jobbet idag och det gick kalasbra så jag är nöjd :) Nu ska jag sova!

Puss //Emma


Bajs dag

Skolan idag var en riktig skitdag! Hade först Samhäll som var helt okej men sen börja all skit... Nämligen den jävla engelskan! Hade håltimma i 3 timmar innan tyskan började. När jag kom hem va jag så hungrig och trött att jag typ började gråta. Fick värmt lite mat och tittat klart på Pearl Harbor filmen innan jag fick slänga på mig kläderna och åka till fotbollsträningen. Blött och kallt var det, så när jag kom hem tog jag mig ett bad innan jag åt lite kvällsmat. Blev kex och ost med mami så nu känner jag mig som en fet gris.. Inte bra inte bra.. Imorgon är det nösnäscupen, tagga!!! :D:D

Puss //Emma


Irriterande!!!

Precis när jag gått på bussen och åkt i ca 5 min så kommer det ut ett meddelande från idrottsläraren att lektionen är inställd... Hur irriterande är inte det när man har packat en stor fet väska som jag nu måste gå runt och släpa på.... Kul kul!

Puss //Emma

Ingen glad tjej på bussen!


Wake up and go to school!

Ska snart ta bussen till skolan som går om ca 20 min. Idag har jag startat dagen med grov havregrynsgröt, 1 äpple och kaffe. Ska hålla mig nyttig nu fram tills helgen då det blir kalas. Går ju inte att äta så mycket som jag har gjort för då kommet jag få diabetes eller nått liknande :o Jag önskar er alla en bra dag!

Puss //Emma

Drömkroppen!!


Haft en toppen födelsedag

Nu går jag äntligen och lägger mig efter en toppen födelsedag med många grattis och glada människor. Fotbollsträningen ikväll gick bra trots att jag ätit så mycket onyttigt idag.. Tar tag i det imorgon igen!

Puss //Emma

Drömkroppen!


Mot fotbollsträning med full mage

Då är jag nu på väg till fotbollsträningen tillsammans med mina fotbollskompisar. Har ätit så otroligt mycket mat och onyttigheter idag. Efter skolan fikade jag med Liv på Oasen där jag köpte en chokladbiskvi och kaffe. Sedan gjorde mami jättegod födelsedagsmat som var kycklingbitar med ugnstekt potatis och rotfrukter och en god sås. Till efterrätt blev det kladdkaka, vispgrädde och kaffe. Fattar ni vilken tjockis jag känner mig som nu. Magen står ut 2 meter känns det som. Ska bli skönt att träna nu, hoppas jag inte kommer må för illa ;)

Puss //Emma


Toppendag i skolan

Hej på er!
Nu sitter födelsedagsbarnet på tåget hem eftersom sista lektionen var inställd :D Jag fick reda på mitt matteprov idag också och jag hade bäst resultat av alla i hela klassen nämligen 38/40, sjukt nöjd tjej!! :D Har fått massor av grattis från alla håll idag och jag är så glad att alla bryr sig, underbara är ni! Fick inte träffa min söta Nicole idag i skolan då hon ligger hemma och har feber :( Krya på dig!!! <3 Så idag har jag varit med min fina vän Bella :)<3

Puss //Emma


Min födelsedag!

Gooood mooooorgon!
Idag fyller jag 17 år, ett steg närmare 18 hehe ;) Klockan 05:15 kom mami och bror in och sjöng för mig, så söta. Med sig hade de födelsedagsflagga, rosa tulpaner, 2 små paket och födelsedagskort. Min lillebror hade köpt ett presentkort på Gina Tricot till mig för 150kr och av min mami fick jag en liten bok med några bra ord man behöver ha i tonåren haha. Har nyss fått ett skrivbord av henne också så det blev inte så mycket presenter i år. Frukost på sängen är nog det bästa med att fylla år asså! Jag fick en jättegod fralla med ost, skinka, paprika, gurka och räkröra på. En stor kopp med varm choklad med vispgrädde i och en toscabulle, så nu är jag mätt som en plätt. Ska sova på bussen nu :)

Puss //Emma


Kalas för Hanna och Tilda

Hej hej,
Nu ikväll har jag, mami och bror varit iväg på lite kalas hos mammas väninna. Ätit smörgåstårta och vanlig tårta så nu är man mätt som en plätt :) Är så sjukt trött, så nu blir det hem och fixa inför morgondagen.

Puss //Emma

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1764567/images/2013/pic_510eb801ddf2b354a5b388f1.jpg" class="image">


Sportlife

Idag på Sportlife började jag med att springa 1,14 mil på 1 timma. Därefter körde jag utfallssteg 3x12 på varje ben med 10 kg på axlarna, Squats 3x12 med 15 kg på axlarna och sist avslutade jag med plankan 3x1 min. Känns riktigt gött!!

Puss //Emma


Valla cup

Tjenare!
Idag väcktes jag 06:15 för att åka med och titta på när min bror spelade Valla cup. Just hans lag gick det kanske inte så bra för men däremot det andra vallenlaget gick till final. Nu blir det snabbt in och handla och sen hem och mot gymmet. Rund som en boll, syns i ansiktet..

Puss //Emma


Melodifestivalen

Hejsan!
Dagen har gått så fruktansvärt fort idag :o Träffade Jessica idag på torget och fikade på espresso house. Tittade även in i några affärer och jag fick köpt mig ett läppstift :) Jag och mami fick installerat bredbandet idag, tog några år men men tillslut gick det ;) Åt nyss tacos med mami, bror och mormor och nu sitter vi och tittar på Melodifestivalen :D Hoppas ni haft en mysig lördag!

Puss //Emma


Min fredag

Var i skolan idag fram tills 15:10 då vi slutade. Var hemma runt 16:30 och vid 18:30 var jag på Sportlife. Blev 1 mil på bandet idag, gött!! Andningen var det inget fel på alls utan flåsade nästan ingenting, däremot kände man i benen ;) Efter gymmet blev det hamburgare och pommes hemma, hehe inte så nyttigt men gott! Dags att sova nu :)

Puss //Emma

Får bli en go bild på mig och Nicole!


RSS 2.0