Wellness

Har varit en lugn kväll här hemma. Hade planer att gå till Sportlife idag men kände verkligen att jag inte orkade utan det får bli imorgon istället, har ju trots allt gjort ett spinningpass idag ;) Ligger redan i sängen nu och klockan är bara 23:00, wow! Ska ligga och bläddra i några Wellness tidningar nu innan jag ska sova :) 

Puss //Emma



Seg ensam kväll med plugg

Hej godingar!
Spinningen idag i skolan tog jag och Nicole oss faktiskt igenom. Ett intervallpass som höll på i ca 30 min med 5 intervaller på 5 min och 1 min vila emellan varje (genom att bara cykla lätt). Trodde jag skulle spy efter andra intervallen då jag fortfarande var väldigt mätt efter frukosten, hade inget vatten och dessutom tog ut mig otroligt mycket. Jag bet ihop fastän jag knappt kunde andas och klarade alla 5, whop :D Efteråt hade vi tal i svenskan idag och ja det gick la ändå hyfsat. Är alltid så himla nervös och brukar stamma osv. Det bästa med skolan idag måste nog ändå vara att vi fick pannkakor till lunch, såååå gott! Har nog aldrig sett fram emot det så mycket som jag gjorde idag. Efter lunch väntade 3 lektioner innan vi äntligen kunde dra oss hemåt. 
 
Väl hemma ordnade jag mig lite mat som fick bli bulgur med tikka masala kyckling. Samtidigt som jag åt min mat tittade jag på det senaste avsnittet av "Pretty little liars". Verkligen läskigt och spännande avsnitt som kom ut igår. Sitter just nu med min tredje kopp kaffe och har börjat skriva opponering som jag ska ha på måndag. Kan inte påstå att det går särskilt bra då samhäll verkligen inte är mitt bästa ämne. Mamma slutar inte förrän 22 ikväll så här lär jag sitta resten av kvällen i min ensamhet.. Känner mig bara allmänt trött på skolan, på att inte kunna spela fotboll eller träna som jag vill och just nu allting. 
 
Puss //Emma
 
Sämsta kvalitén på den här datorn...

Spinning

God morgon :)
Känner mig så trött just nu verkligen och då har jag ändå druckit 1,5 kopp kaffe och ätit en ordentlig frukost. Kom i säng sent igår också eftersom jag var tvungen att göra klart det sista på talet. Ska gå igenom det en gång nu på bussen innan jag somnar. 8:15 ska jag och Nicole köra spinning i skolan, tagga!!!

Puss //Emma



Utkast: Jan. 29, 2014


Vill verkligen inte..

Sov hela vägen hem på bussen vilket var såå skönt ska jag säga er. Sömn är något jag verkligen måste prioritera men som jag känner att jag inte hinner. Finns så mycket jag vill göra istället som gör att den inte alls blir bra och förmodligen sa min kropp ifrån imorse när jag vaknade illamående. Sover kanske runt max 5-6 timmar per natt och det håller ju inte. Fastän jag nu vant mig vid det ett tag så vet jag att det varken är bra för förbränning eller immunförsvaret. Ska försöka ta tag i det! När jag kom hem var klockan ca 5 och jag började laga mat åt mig och mami som idag blev råstekt potatis med skinksnitzel och en grönsallad. Efter maten är det alltid kaffe som gäller för oss, någon mer som brukar dricka det efter ni ätit? Har inprincip suttit vid datorn här hela kvällen ocg bläddrat runt balnd bloggar, kollat på telefonen och föröskt skriva på mitt svenska tal jag ska ha imorgon. Känner bara att jag verkligen inte vill :( Har ett bra ämne och så men tycker verkligen det är jobbigt att stå längst fram inför många personer och argumentera om ett ämne. Hoppas på det bästa bara! Ska föröska finputsa på det, skriva tallappar och förbereda mig ytterligare innan Paradise Hotel börjar.
 
Puss //Emma 
 

Tröttisdagen

Äntligen, har vi slutat den här långa dagen och jag sitter just nu på bussen hem. Idag har vi alla varit väldigt trött, gått runt som zombies typ haha. Rehaben gick helt okej, fick enkla magövningar nu som jag kan göra. Finns ju inget bättre än att träna magen och det märks att jag inte gjort det på ett tag... Nu ska jag sova på bussen hem.

Puss //Emma


Den tröttaste av oss alla, haha ;)

Frukost på tåget

God morgon! 
Skulle egentligen gått upp halv 6 idag då min klocka ringde, men så blev det inte. Mådde jätteilla och hade typ panik kändes det som, så gick och la mig igen och sjukanmälde mig på första lektionen som va T&T. Klockan 8 ringde klockan sen igen och då mådde jag betydligt bättre. Hade tänkt lite fel eftersom tanken va att jag skulle ta 8:20 bussen men fick bli 8:40 tåget istället. Känner mig stolt som hann klart på så kort tid. Hann ju till och med göra kaffe och en macka som jag nu åt på tåget ner. Nu är det dags för rehab i skolan innan alla lektioner börjar sen och hållet på fram till 16:00.... Seg dag.. Nu är jag i alla fall pigg efter frukosten.

Puss //Emma



Fröknäcke

Sovdags! Ikväll har jag skrivit på mitt tal samt tittat på tv och gjort gott fröknäcke. Lika gott som godis, vilket är livsfarligt. Fick gymmat med Nicole på Nordic Welness efter vi slutat, så lite träning blev det allt idag ändå ;) 

Puss //Emma

Känslan man tog fel skor..

God morgon! 
Skönt med ledighet igår, men nu kör skolan på igen. I alla fall 2 veckor till sen är det sportlov ;) Dessutom går jag bara till 12 idag, whop whop! Den här veckan ska jag jag sköta min kost ordentligt, och köra den träning jag kan göra. Saknar löpningen så sjukt mycket.. Går inte att springa ute nu ändå med all snö, så då känns det lite bättre :) En bra start på dagen med riktigt kaffe och havregrynsgröt, mätt och belåten. Tänkte ta på mig ett par skor jag inte haft på länge, men halvvägs till bussen ångrar jag mig.. Den känslan är jobbig! Finns inget man kan göra åt det nu, men sjukt jobbigt. 

Puss //Emma

Chokladfluff

Blev en snabb sväng till Sportlife ikväll också då jag cyklade i 40 min. Finns det något tråkigare än att bara cykla på gymmet? Sjukt jobbigt är det också! Som tur kom HP och snackade med mig en stund så tiden gick lite fortare ;) Har precis gjort nyttig chokladfluff (recept hittar ni under bilden) och till det dricker jag en kopp kaffe. Nu inväntar jag kvällens avsnitt av Paradise Hotel :D 

Puss //Emma
Chokladfluff Recept:
2 äggvitor
1 liten banan (sötning)
2 tsk kakao

Vispa äggvitorna hårt i en bunke så att du kan vända bunken upp och ner.  Mosa bananen och häll den och kakaon ner i bunken med de vispade äggvitorna och vispa. Lägg upp chokladdfluffet i en liten skål och lägg några hallon på. Supergott! :) 

Full fart!

Efter frukosten kanske det inte blev så mycket pluggande, men jag tittade i alla fall igenom mina texter. Satte istället igång med att städa hela huset, dammsugning och tvättat golv. Har gått i omgångar och släng skräp, kartonger som stod i hallen och städat upp. Sen tog jag en promenad till Coop för att köpa grönsaker som jag hade till min lunch/middag. Nu kom precis pappa och Filip hit och så blir det en kopp kaffe.

Puss //Emma



LEDIIIG!

Helt underbart att vara ledig idag och att det blev lite extra helg. Alla lärarna på ekonomin idag är nämligen på utbildning vilket betyder att alla våra lektioner va inställda :D Klockan ringde trots allt vid 8 då jag gick upp, åt en banan och drog till Sportlife. 5 km PW på bandet och idag även med lite lutning, därefter lite Squats och sidoplankan. Har nyss kommit hem och gjort en supergod frukost. Är ju måndag vilket egentligen skulle innebära havregrynsgröt 'en eftersom jag är ledig idag tyckte jag kunde förtjäna en lite lyxig frukost. Snart dags att börja plugga!

Puss //Emma



Detta är verkligen min favvofrukost!

Fika med vänner

Blev en lång fika idag med Jessica, Liv, Malin och hennes syster. Satt på Espresso House från klockan 2 till halv 5 då de stängde, haha. Mycket att prata om ;) Fick även min försenade lilla julklapp från Liv som innehöll 1 nagellack och 2 stycken olika mönstrade klistermärken som man klistrar på sina naglar. När jag kom hem fixade jag och mamma mat som idag blev pestolax med quinoa och kokt broccoli. Usch, inte varit på gymmet alls idag.. Tur att jag är ledig från skolan imorgon så jag kan gå dit :D Vill inget hellre än att kunna springa och spela fotboll nu :( Dags att sätta klockan och sova nu, godnatt! :) 

Puss //Emma






Sovoutfit

Vaknade upp när Jessicas klocka ringde halv 9, men somnade om och vaknade istället upp 10. Behövligt! Vi åt en ordentlig och god frukost innan jag gick hemåt för att duscha håret och fixa till mig lite. Klockan 2 ska vi båda möta upp två kompisar för en fika. Nu ska jag passa på att plugga en stund innan jag drar mig.

Puss //Emma
Nyvaken..
Jessica tog kort medan jag sov, haha

Sova hos Jessica Zzzz..

Jobbet idag gick otroligt bra! Fick servera 3-rätters och alla va nöjda och glada :) Efter jobbet gick jag till Sportlife för att träna en stund. Gick ca 45 min på bandet vilket motsvarade 5 km, så mycket bättre än att cykla. Sen körde jag rygg, bröst, triceps och avslutade med en proteinbars efter duschen. Va snabbt hemma och packade om väskan innan jag gick till Jessica. Vi åt morötter och dipp, popcorn medan vi tittade på Hunger games 2. Riktigt bra, gäller bara att man hänger med ;) Nu ska vi sova, natti natti :)

Puss //Emma




Lördagsfrulle

God morgon!
Vaknade upp av mig själv idag vid 9, och låg kvar i sängen och bara njöt över att det är lördag. Sitter just nu i soffan och äter frukost samtidigt som jag tittat på "World according to Paris" :) Ska försöka hinna med att plugga lite också, har ett svenska tal som jag ska hålla i veckan. Vid halv 3 är det dags för jobb! 

Puss //Emma



Lördagsfrulle

God morgon!
Vaknade upp av mig själv idag vid 9, och låg kvar i sängen och bara njöt över att det är lördag. Sitter just nu i soffan och äter frukost samtidigt som jag tittat på "World according to Paris" :) Ska försöka hinna med att plugga lite också, har ett svenska tal som jag ska hålla i veckan. Vid halv 3 är det dags för jobb! 

Puss //Emma



Kramp!!

God kväll! 
Ledsen för dåligt bloggande men igår var anledningen att jag åkte hem till min mormor efter skolan och hälsade på henne. Överraskade henne vid 6 på kvällen efter att jag tränat på Sportlife och vi åt god mat och hade en mysig kväll. Sov hos henne över natten och imorse körde hon mig till tågstationen så jag kunde ta tåget till skolan. 

Startade med rehab på skolan Fick reda på att min skada förmodligen inte alls är ljumsken utan nedre delen av magmuskulaturen. En överansträngning/inflammerad nedre magmuskel känns inte så kul.. :( Cyklade sedan i 45 min med Nicole. Skoldagen har gått fort men har ändå känt mig trött. När jag äntligen klev av tåget här hemma mötte jag upp mami på Ica och så handlade vi lite. Åkte hem och lagade en supergod köttfärspaj med en god sallad till. Resten av kvällen har vi bara slappat framför tv:n och jag har även fått se det senaste avsnittet av Pretty little liars. Känner mig trött just nu och har även kramp i hela högerbenet. Har tryckt i mig lite naturgodis ikväll också för att sörja lite, nejmen det var gott! Mina nyårslöften som var att ta tag i kosten och träningen har inte börjat bra, eller rättare sagt det har varit svårt när läget är som det är. Deppigt! Fick en del av min lite försenade julklapp idag från Nicole som innehöll 3 proteinbars från Swebar, tjohoo! Tack så mycket sötis! <3 Ska strax lägga mig och sova nu!

Puss //Emma





Rehab för oss..

Hej hej Bloggen!
Började halv 10 idag i gymmet i skolan för att köra rehab. Både jag och Nicole ät ju skadade just nu, tur i oturen om man säger så. Båda två har varit lite deppiga idag över detta eftersom vi känner oss helt handikappade eftersom vi bara kan träna överkropp (ej mage). Vill bara komma igång med att börja springa, träna fotboll ja vad som helst! Det här med att gå ner i vikt och träna på bra är ju inte lätt nu då alltså.. Ikväll har jag varit och solat och sen bara tagit det lugnt genom att titta på lite tv. Gjorde en påse popcorn som jag åt medan jag tittade på Paradise Hotel :D Mysigt mysigt! Nu har jag precis packat klart väskan inför morgondagen då jag inte ska hem efter skolan utan till ....  ;) 

Puss //Emma




Morgongröt med blåbär & hallon

God morgon! 
Vaknar upp med ett tungt huvud idag.. Så sjukt trött verkligen! Idag är dagen jag fruktat allra mest, jo vi har nämligen matteprov och jag känner att jag inte kan någonting.. Känns ju bra. Laddar i alla fall upp med lite gröt toppat av blåbär och hallon och givetvis en kopp kaffe. Tur att vi slutar hyfsat tidigt idag vid 2 i alla fall :) Dags att dricka upp det sista av kaffet, chao!

Puss //Emma



Monday

Upp tidigt idag och rehab i skolan på morgonen. Ljumsken är fortfarande inte bra :( Slutade redan vid 12 idag men satt kvar och pluggade matte.. Har matteprov imorgon som kommer gå piss! Kan ingenting och allt blir bara fel. Nu ska jag sova!

Puss //Emma
God middag lagad av mig!

Matkoma

Har idag suttit och pluggat lite samt tagit en liten promenad med hunden, om man nu kan kalla den lilla sträckan promenad. Är så fruktansvärt kallt ute, men däremot har det varit väldigt fint väder :) Har varit på kalas hos farmor och ätit massa god mat, samt alldeles för mycket efterrätt... Är så mätt nu så det känns som magen ska spricka. Just nu är jag på väg hem till min lilla mami igen.

Puss //Emma




Cocacola zero är bäst!

Hej på er alla Goa o glada!
Sitter hos papi just nu framför tvn och dricker cocacola zero och precis ätit popcorn. Idag började dagen med att jag gick ner till torget och köpte god frukost till mig och mami. Har fått fixat i mitt rum och även pluggat. Det enda som inte funkar just nu är matten.. Hej F! Fattar ingenting och ingen av mina föräldrar kan hjälpa mig, så det fungerar liksom inte. Aja, vad ska man göra? Släpper plugget och njuter av att se på tv resten av kvällen.

Puss //Emma




Mysmorgon

God morgon :) 
Hade sovmorgon fram till 7 idag, väldigt skönt! Dessutom en mysmorgon då jag åt min morgongröt framför tv:n. Nu har jag bara kaffet kvar att njuta av. Blir ingen morgonträning med fotbollen för mig idag utan ska på rehaben i skolan och se hur min ljumske ser ut. Hoppas på bra så jag kan börja träna på riktigt igen! 

Puss //Emma
Älskar när man vaknar och ser att mamma har skrivit en liten lapp till mig :D

Biffiga armar

Ska bara skriva här lite först innan jag alldeles strax ska somna. Torsdagen började inte särskilt bra då jag va galet trött, spårvagnarna kom inte och debatten kan jag inte påstå att jag gjorde så bra ifrån mig.. Maten i skolan var äcklig, jag missade tåget hem med 2 min pga spårvagnen.. Lyckodag? Nej. Va på Sportlife med mamma ikväll och det fick bli ett rent arm och bröstpass. Kunde varken cykla, springa, köra crosstrainer eller step up eftersom min ljumske inte är bra än.. :( Har tittat på Sex and the city ikväll och ätit nötter, asså såååå gott! Dock inte nyttigt när jag äter för många.. Varför kan man inte ångra sig innan man gör något, då hade man inte gjort så många misstag. Sängen nu!

Puss //Emma

Smärta!!

Dagen har varit jobbig på det sättet att jag har haft så ont i min ljumske/höft, vet egentligen inte vad det heter.. Försvinn bara dumma smärta! Ikväll har jag pluggat, bakat fröknäcke och tittat på både "Du är vad du äter" och "Paradise Hotel" :D Dessutom åt jag och mamma upp allt fröknäcke.. + några kg imorgon är det bara att räkna med. Blir ju inte att jag rör mig speciellt mycket nu när jag haft så ont. Imorgon är det Buffertdag och jag ska skriva juridik prov, önska mig lycka till!

Puss //Emma



Snö

God morgon :) 
Inatt har jag haft många konstiga drömmar, men nu är jag vaken en kort stund till innan jag somnar till på bussen. Snöar massor ute just nu, på medge att även om jag vill ha vår och sommar nu så är det lite mysigt. Frukost idag blev inget ovanligare än någon annan dag utan fiberhavregrynsgröt och en kopp kaffe. Fortfarande ont i min ljumske, fattar inte?! Hoppas på att kunna träna ikväll i alla fall. 

Puss //Emma






Ont i min ljumske/höft :(

Oj vad kvällen har gått fort! Jag och mamma gjorde en enkel men otroligt god middag idag, nämligen lövbiff och en god sallad. Fick pluggat lite juridik också, har prov nu på onsdag så.. Blev ingen träning för mig eftersom jag fått så sjukt ont i min ljumske/höft :( Nu tittar jag på Paradise Hotel, bästa! 

Puss //Emma



Måndagen avklarad!

Trots att jag somnade sent och gick upp tidigt har dagen gått snabbt :) Kan inte påstå att jag var pigg på morgonträningen, men sen har jag varit hyfsat pigg. Nu äntligen sitter jag på bussen på väg hem och känner mig lite hungrig. Fick frukost efter morgonträning då jag åt ordentligt med havregrynsgröt så åt aldrig lunchen. Nu måste jag verkligen ta tag i kosten. Finns inga genvägar, tyvärr.. :/ 

Puss //Emma

En helg med blandade känslor..

Har varit en både bra och dålig helg. Kommer inte gå in på det utan tänker istället berätta lite om gårdagen och idag. Jag och Nicole åkte hem till Bella igår för att fixa oss inför festen. En i klassen har fyllt 18 och hade fixat en fest. Sjukt kul! Idag sov jag och Bella till halv 3 och ikväll åt jag och mamma på en italiensk pizzeria. Åt en riktigt god pizza!  Nu ska jag sova :)

Puss //Emma








Crazy friday!

Oj, var ska jag börja? Jo, min morgon startade med kaffe och ett äpple innan jag gick mot gymmet. Ställde mig på löpbandet och där körde jag i ca 50 min vilket motsvarade 1 mil för mig. Skön start på dagen måste jag säga! :) Dusch och sedan hem emellan snabbt och dricka en proteinshake samt fixa mig innan jag tog bussen mot skolan. Äckligaste hamburgare jag någonsin ätit serverades i skolan men vi tog oss igenom dagen ändå, kan bero på att vi slapp sista lektionen. Efter skolan gick jag och Linn till Missäy där jag fick köpt mig 2 toppar och ett skärp på rean :D Resten av dagen har inprincip varit kaos! Haft värsta PMS utbrotten någonsin, varit arg och gråtit på samma gång.. Idag gick det tyvärr ut över både mamma och min kompis.. Känner mig hemsk. Gick i alla fall tillbaka till gymmet ikväll och körde 15 min på crosstrainer och därefter lite magövningar. Film, nötter och popcorn tillsammans med min mamma avslutade jag den här kvällen.

Puss //Emma



355 situps gjorda!

Imorse när jag var på väg till skolan la jag ut en bild på Instagram där varje like skulle innebära att jag gjorde 5 situps. Så nu ikväll hade jag kommit upp i 71 personer vilket innebar att jag skulle göra 355 situps. Började med 30 min på våran crosstrainer här hemma innan jag gjorde alla situps. Att jag också klarade det är helt sjukt! Ärligt talat känner jag ingenting i magen just nu, men vi får se imorgon. Förutom detta har det varit en lång dag i skolan, men efteråt gick jag, Nicole och Linn till Espresso House och fikade lite. Mysigt var det! Nu ska jag sova, för imorgon blir det upp till gymmet eftersom morgonträningen är inställd ;)

Puss //Emma



Bussen mot skolan

God morgon! 
Tänkte bara berätta att jag körde Grit igår, men gillar faktiskt inte det alls lika mycket som förra.. Visst blev jag trött osv men gillade de andra övningarna nästan bättre. Var i alla fall otroligt frustrerad efter passet eftersom jag verkligen känner på min kropp nu hur stor den är, hur alla musklerna försvunnit och konditionen försämrats. Inte det roligaste i alla fall! Avslutade kvällen med PH och ett avsnitt av sex and the city. 

Idag är jag också trött, vilket inte är så konstigt. Inget kul att ställa sig på vågen men det får en faktiskt att inse hur illa det är och ta tag i det. Blev havregrynsgröt, ett äpple och kaffe till frukost. Nu sitter jag på bussen på väg mot skolan, dags att sova lite. 

Puss //Emma

Back to the reality

Avslutade lovet igår på bästa sätt genom att träffa min godbit Nicole som jag inte träffat på hela lovet :( Vi möttes upp på centralen och tåg tillsammans vagnen till Linné där vi gick till Pinchos och åt. Så sjukt mysigt ställe där de enbart serverar tapas. Efteråt när vi skulle hem till henne blev vi avslängda av tåget eftersom kontoladdningskort tydligen inte fungerar på Öresundståg.. Bytte i alla fall till pendeln och ja vi kom hem till slut. Hemma hos henne myste vi till det ordentligt genom att se på Paradise Hotel och därefter Sex and the city samtidigt som vi mumsade på popcorn, mörk choklad och nötter. Vi la oss i sängen vid 12 men låg och pratade till halv 3. Gissa om vi varit trötta idag i skolan?!

Dagen började med att vi låg kvar i sängen ca 20 min efter klockan hade ringt innan vi gick upp. Blev utskrattad av hennes familj för jag var så sjukt trött och såg verkligen ut som en död zombie, haha! Började med morgonträning halv 10 idag som faktiskt gick väldigt bra idag skulle jag säga. Efter lunch var det 3 lektioner som man gäspade dig igenom. Köpte en kaffe innan sista lektionen som räddade min dag verkligen. Nu sitter jag på bussen hem och lyssnar på spotify. Har bokat ett Grit Strength pass ikväll, vad har jag gett mig in på?!! Får se hur detta kommer gå!

Puss //Emma




Isenta cup dag 2

God kväll!
Idag va jag vid Sundahallen ungefär 10:30 för att börja se när vårt andra Vallenlag spelade sin första match. Tyvärr gick de inte heller vidare idag :/ Även som igår hade jag med kaffe men idag även en kycklingsallad till lunch, rutinerad kallas det ;) Imoron ringer klockan 7:00, shit hur ska jag kunna gå upp är frågan?! :o Godnatt!

Puss //Emma



Isenta cup första dagen

Gick upp 8 idag och fixade mig, samt åt frukost. Klockan 09:30 var jag på plats i Sundahallen för att titta när Vallens herrar mötte SIFs herrar. Sen dess satt jag i hallen fram till 19:15 och tittade matcher. Fotboll är kul! ;) Ikväll blev det en lugn kväll med mys framför tvn. Klockan är alldeles för mycket och jag ska upp lika tidigt imorgon, så därför säger jag nu godnatt :) 

Puss //Emma



Seeeeg fredag!

Hände inget speciellt den här fredagen måste jag säga.. Städade ju som sagt hela huset och sedan gick jag faktiskt ut och sprang. Sjukt jobbigt, men sjukt skönt efteråt ;) Känns att kroppen blivit tyngre och konditionen sämre, men det är bara att ta nya tag! Kollade film ikväll innan min bror tog tvn ifrån mig. Nu är det dags att sova för imorgon blir det upp tidigt för att titta på Isenta Cup :D

Puss //Emma



Fredagsstädning

Halli hallå!
Fredag idag och ännu några planer som blev ändrade.. :( Skulle ha träffat Nicole i stan idag, men istället behövde hon passa sin syster så där sket det sig.. Har städat hela huset med mamma nu imorgon och tar just nu en kaffepaus. Behövligt! 

Puss //Emma

2 0 1 4

Då var det ett nytt år och inte vilket år som helst utan i år blir jag 18, vilket innebär att jag blir myndig. Det är en stor sak i ens liv. I vissa fall känner man sig fortfarande som ett litet barn Samtidigt är jag så förväntansfull och det ska bli så kul att fylla 18, det är ju trots allt ett steg till vuxenvärlden. Trots att året började väldigt dåligt för min del hoppas jag ändå att detta är ett tecken på att resten av året kommer bli så sjukt bra! Detta året ska jag köra på med rätt kost och ordentligt med träning, jag ska sköta skolan på bästa möjliga sätt och dessutom ska jag ta vara på alla chanser jag får genom att träffa vänner, möta nya och verkligen leva och framförallt ha roligt. Ska inte göra en massa misstag jag ångrar. 2014, jag säger bara låt det bli ett helt fantastiskt år!
 
Puss //Emma

RSS 2.0