Tandblekning

Hellu!
Oj vilken lång dag det blev i stan idag, men vad gör det när man är med den bästa HP :D Klockan 8 imorse började jag med min tandblekning som vi gjorde på Alexis kliniken. Efter ca 1,5 timme var det klart och visst ser man lite skillnad i alla fall :) Därefter gick vi och tog varsin latte och tittade runt på stan innan det var dags för HP att bleka sina tänder. Jättenöjda blev vi! Kommer kanske krävas en till blekning om jag verkligen ska bli nöjd men det får bli längre fram i så fall.. Resten av dagen har vi gått runt och tittat i affärer och bara tagit det lugnt. Åt mat på Jensen och nu sitter vi på bussen på väg hem. Är verkligen jättetrött nu känner jag.. Alldeles för få sömntimmar, skärpning! Tanken är att vi ska gå och träna när vi kommer hem, hmm undrar om vi orkar med det asså.. En grym dag har det varit!!

Puss //Emma




























Resultatet!

Annabelle

Den här filmen Annabelle som jag och Nicole tittade på igår var verkligen sjukt läskig!! Tur att den inte var längre än 1 timma och 39 minuter för mer hade jag inte klarat av. Vi hade köpt en megastor popcorn och lite naturgodis, och mitt under filmen blir jag så rädd att jag kastar upp popcorn i luften så jag får alla över mig... Började gapskratta när detta hände, haha. Vi var ganska skakiga båda två under filmen men vi tog oss igenom den tillsammans. Tog sedan bussen hem sen själv på kvällen. 

Idag var det upp tidigt, klockan ringde 5:45. Sitter just nu på bussen med HP på väg ner mot stan där vi har en sak planerad. Spännande spännande! Ni kommer få reda på vad det är senare ;)

Puss //Emma





Ångest

Tjena tjena! 
Idag vaknade jag upp 10:15, skönt att kunna sova ut nu på lovet. Satte mig och åt frukost som blev bananpannkaka samtidigt som jag tittade på "Portkod" och "Ensam mamma söker". Får sedan sms av HP som undrar om jag vill med till gymmet och självklart vill jag det ;) Efter gårdagens tricepspass har vi sån sjuk träningsvärk så idag var det biceps som fick smaka på mjölksyra. Efteråt tog jag och pappa en fika på Espresso House där jag valde en caffe latte och en ny cheesecake med smak av kaffe, dröm va det!! Tittade i några affärer innan jag gick hemåt och satte mig framför datorn. Gjorde mig sedan lite mat innan mamma och min bror kom hem från fotbollscup. Just nu sitter jag på bussen ner mot stan igen för att möta upp Nicole och kolla bio. Har sån sjuk ångest då vi ska titta på skräckfilmen Annabelle. PANIK! Nejdå blir nog jättebra, men lär inte kunna sova inatt.. 

Puss //Emma









Mot stan

Tjabba tjena!
Satte klockan på halv 10 idag för att åka till gymmet med HP imorse. Blev lite cardio och sen fokus på triceps och lite axlar. Åkte sedan hem och gjorde mig lite god frukost. Fixade mig lite och lyssnade på go musik. Precis innan jag gick mot bussen blev det en kopp kaffe samt en liten mörk chokladbit som något litet sött till. Måste försöka komma ifrån dessa vanor med något till kaffet, men inte så lätt när man är svag för choklad... I alla fall sitter jag på bussen på väg ner mot stan nu för att möta upp mina vänner så vi kan fortsätta arbeta med vårt UF företag. En fin höstdag ser det ut att vara i nuläget, det gillas!! 

Puss //Emma




Hang with HP

Vaknade upp hemma hos Jessica och så åt vi lite frukost. Sedan var det dags att gå hem för att göra lunch åt min lillebror som sedan skulle iväg på fotbollsträning. Dammsög hela huset och gjorde sen lite middag till mig själv. Lite senare kom HP hem till mig och så bokade vi en grej som är hemligt hehe. Otaggad och seg åkte vi tillsammans till gymmet och körde världens dödspass på spinning i 60 min. Svetten rann och man dog nästan asså! Åkte sedan förbi Ica och handlade massa onyttigt innan vi åkte förbi mig och jag kunde packa om för att sedan sova hos HP. Vi tittade på skräckfilm och sedan någon komedi och hade det supermys!

Idag när vi vaknade chillade vi ganska rejält innan vi bestämde oss för att åka till gymmet. Drack en kopp kaffe och en supergod smoothie som smakade sorbetglass. På gymmet var vi hurtiga och körde 30 min cardio och sedan rumpa/baksida och mage. Nu sitter jag hemma ffamför min datorskärm och tänkte komma igång med att plugga lite. Orkar verkligen inte sätta igång fastän jag vet att jag måste... :( Ikväll är det möte med fotbollen, kul o träffa alla underbara tjejer!!

Puss //Emma















Fredag & lördag

I fredags hemma hos Bella hade vi det supermysigt. Kom lite killar och tjejer från klassen hem till henne och så tittade vi på Idol, spelade sällskapsspel, åt massa gott gott och skrattade en hel del. Tog 3 bussen hem och det tyder på att kvällen var sjukt bra! 

Lördagen började med att jag satte på en skräckfilm innan jag mötte upp Jessica på torget. Vi köpte present till Ebba som vi skulle fira på kvällen. Efter vi köpt present gick jag till gymmet och körde på som bara den. 1 timma på ceosstrainer vilket kändes sjukt bra. Sedan snabbt hem för att sedan gå till Jessica och fixa oss tillsammans innan vi åkte hem till Ebba. Hon hade gjort så fint med dukning, fick champagne och åt massa gott. Skrattade, dansade, körde charader och hade kul innan vi tog bussen till stan för utgång. Denna helgen blev det nyktert för mig, kändes väldigt bra faktiskt. Vi drog till Valand och dansade på massor och tog sedan 2 bussen hem. En kul kväll som avslutades med att jag sov hos Jessica. 

Puss //Emma



















Choklad och delikatessfesfivalen

Äntligen är det höstlov och en veckas ledighet! Efter skolan satt vi kvar och snackade lite några från klassen innan jag och Linn åkte till Buttericks och jag fick köpt min utklädnad ;) Mötte sedan upp Liv i ösregnet och tillsammans gick vi till Choklad och delikatessfesfivalen :) Snacka om att det fanns mycket lakrits och choklad samt massa annat. I 2,5 timme gick vi runt och åt choklad så man kan ju säga att vi hade ont i magen och ville ha något riktigt att äta. Gick till Lydias och åt buffé så är så mätt att jag spricker!! Just nu sitter jag på vagnen på väg till Bella där jag ska tillbringa kvällen med henne och vänner. Är så trött så kommer säkert somna asså.. Haha, kommer bli en mysig kväll :)

Puss //Emma













Sova är överskattat ;)

God morgon, eller kanske ska man säga goddag nu. Idag gick jag upp vid 6, tog på mig träningskläder, öppnade en celcius och blev körd av mamma till gymmet. Började med att gå 15 min på bandet för att sedan klockan 7 köra ett RPM pass på 50 min. För er som inte vet är det ett spinningpass baserat på intervaller. Sjukt jobbigt och svetten bara rann! Skönt när det äntligen var klart och då fick det bli fokus på mage. Yes, 2 timmar var jag på gymmet imorse ;) Gick sedan hem och gjorde mig frukost som idag blev havregrynsgröt, kaffe och proteinshake. Fixade i ordning mig och nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Om bara några timmar har vi HÖSTLOV!! :D

Puss //Emma












Lite om gårdagen..

Sorry men hade verkligen ingen ork till att skriva ett blogginlägg igår.. Hände inte speciellt mycket utan åkte till gymmet runt 6:15 tiden körde lite kondition och rygg och tog sedan bilen hem igen eftersom mamma va ledig. Vi åt en stor frukost tillsammans innan det var dags för mig att bege mig till skolan. Åkte in tillsammans med Linn som hade haft körlektion på morgonen :) Vårt UF företag fick registrerat oss på banken och så. Efter skolan gick jag och Nicki till Buttericks och kollade halloween dräkter och vet vad jag ska klä ut mig till nu ;) Kvällen bestod av soffa och tv samt fröknäcke som jag bakade. Livsfarligt att baka sånt, måste låta bli eftersom jag äter upp allt... Usch... Ja ungefär så såg gårdagen ut!

Puss //Emma




Häng i stan

Tjena tjena!
Idag började jag med rehab på morgonen och därefter hade vi bara en lektion som var UF. Efter skolan satt vi och snackade lite jag, Linn och Nicole innan vi åkte mot stan. Fick köpt mig ett nytt fritidskort och biljetter till choklad och delikatessfesfivalen. Sedan var vi tvugna att åka tillbaka till skolan för Nicole hade glömt att hon skulle på ett möte haha. Åkte sedan tillbaka till stan för att äta lite. Blev min favo restaurang Le Pain Francais och även min sallad. Blev bjudna på macarons av en gullig servitris som Nicole kände ;) Supergoda macarons och absolut inte sista gången jag äter sånna. Ja det har varit en bra och lång dag på stan med min vän som stannat med mig. När hon sedan åkte satte jag mig på espresso house. köpte mig en caffe latte samtidigt som jag tog fram min dator och tittade på gårdagens avsnitt av portkod. Nu är det snart dags att bege sig till vagnen för att åka och röntga mitt knä.

Puss //Emma












Matteprov

God morgon!
Sjukt trött idag när jag vaknade... Bestämde mig för att skippa den tidiga engelska lektionen och jobba på den hemma istället. Passade samtidigt på att plugga lite matte eftersom vi har matteprov idag. Har sån sjuk ångest!! Yes, bar att skriva det idag och hoppas på det bästa.

Puss //Emma



Känslosamma dagar

Har inte så mycket mer att berätta än att jag har haft ett par sjukt jobbiga dagar känslomässigt. Humöret sviktar upp och ner och jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Mycket känns jobbigt.. Har fått lite jobbiga men ändå bra besked. Vill bara att allt ska bli bra, att slippa all gråt och smärta. Vill bara vandra runt med ett leende som tyder på att jag faktiskt är glad. Ett deppigt inlägg det här.. Men kanske behöver jag få ut mina känslor just nu i en dold text. 

Puss //Emma


Gymmet med mamma

Nyss hemkommen från ett pass på gymmet med mamma. Idag blev det först 20 min på trappmaskinen, 10 min gång på bandet och avslutade med biceps, triceps och planka. Efteråt köpte vi varsin proteindrink och njöt av. Tog en kaffeslush, sjukt god! Nu väntar jag på att pappa ska hämta upp mig och så ska jag tillbringa resten av dagen där.

Puss //Emma




Party night!

Gårkvällen var sjukt bra! Började med att Liv hämtade upp mig och vi åkte till Sandra och fixade oss och så. Sedan åkte vi vidare och förfestade med några härliga killar som bl.a gick i hennes klass. Väldigt roligt! Tog sedan bussen in till stan för att gå på insparksfesten. Mycket dans blev det och roligt hade vi :D Som vanligt ska jag ju tappa bort något och denna gången var det fritidskortet som försvann.. Somnade runt 4 och va pigga när vi vaknade :D Blev en gos frukost innan Liv sedan skulle iväg. Idag blir det mängder med matteplugg, inte lika kul... 

Puss //Emma












Några var ju lite trötta på hemvägen ;)

Fredagsfeelings

Good morning mina läsare!
Veckans bästa dag enligt mig har kommit, woho! Det är fredag vilket innebär bara morgonträning och religion i skolan. Ikväll ska jag iväg på insparksfest i stan med Liv och en hel del av hennes kompisar, ska bli kul :D Sitter och lyssnar på peppmusik just nu på bussen på väg till skolan samtidigt som jag dricker kaffe ur min termos jag har med mig. Ser fram emot en bra dag/kväll/natt! 

Puss //Emma



Höstrusk

Hejsan hejsan!
Gick upp med mamma idag 5:45 och blev körd till gymmet. Hade aldrig gått dit annars i detta äckliga höstväder som vi har. Regn och blåst, usch usch! En celcius innan var givet och sen satte jag igång med 20 min på trappmaskinen som idag var extremt tungt. Därefter gick jag på bandet i 10 min. Styrkemässigt körde jag biceps, latsdrag och mage innan jag gick och duschade. När jag hade promenerat hem i ca 15 min i regn och blåst visar det sig att jag glömt nycklarna och är utelåst.... Så typiskt!!! Mamma fick komma hem och låsa upp så jag fick fixat mig och ätit frukost. Kokade ägg, satte på kaffe och åt kvarg med hallon. En perfekt proteinrik frukost! :) Fick powerwalka till tåget då jag missade bussen jag skulle ta, men nu äntligen är jag på väg :D Sitter med min termosmugg med kaffe och chillar bara ner på tågresan nu.

Puss //Emma






Dessa 2 bilder är långt ifrån dit jag vill komma, men det är i alla fall en bit på vägen. 





Nyttigt snacks

Hellu!
I eftermiddag kom Jessica hem till mig och vi försökte plugga i alla fall ;) Jodå lite gjorde vi men för det mesta satt vi bara och snacka. Så skönt att bara kunna sitta och dampa sönder tillsammans haha. Vi tittade ett avsnitt av "ensam mamma söker" som jag missade i måndags. Jag har varit så småhungrig hela kvällen och ätit clementiner, kvarg med bär, finn-crisp och nyss gjorde jag mig lite nyttigt snacks. Rostade mandlar och pumpakärnor i stekpanna och små bitar av 86% choklad. Perfekt snacks att ha till Paradise Hotel :D

Puss //Emma




God morgon!

Vaknade upp hemma hos mormor idag då och när jag sedan kom ner för att äta frukost hade hon ställt fram allt redan igår kväll. Hade nämnt för henne att jag skulle äta gröt och hon hade ställt fram kastrull och allt, så söt. Nu är jag hur mätt som helst och sitter på tåget på väg in till skolan. Luktar sjukt mycket rök nu efter att jag varit hos henne så alla lär la få en chock i skolan idag. Känner mig väldigt trött idag och känns skönt att vi bara har 2 lektioner.

Puss //Emma



Hemma hos mormor

Halli hallå!
Idag gick jag upp tidigt för att vara på plats i skolan klockan 8. Hade 4 lektioner idag innan vi slutade. Jobbigaste dagen på veckan för mig tycker jag. Efter skolan åkte jag till gymmet där min mormor bor och tränade där en stund. Sedan mötte mormor upp mig och så handlade vi lite innan vi åkte hem till henne och gjorde mat. Just nu sitter vi i soffan och ser på tv och bara tar det lugnt :) 

Puss //Emma









Monday

Började dagen med en tuff morgonträning på gymmet i skolan. Först en hinderbana och därefter spinning.. Usch ville nästan spy asså! Sedan hade vi bara 2 lektioner innan vi slutade :) Äntligen är Nicole tillbaka i skolan, WIHOO! Saknat den tjejen sååå mycket. Satte mig och plugga en stund efter skolan innan jag åkte hem till HP. Åt lite mat och sedan masserade hon mig eftersom jag fått någon låsning i ryggen efter hinderbanan i skolan. Har verkligen sjukt ont! Ikväll åkte vi sedan till gymmet där vi va en stund :) Har sedan bara kollat PH. 

Puss //Emma





PIZZA








18-års fest

Helgen har varit riktigt bra faktiskt! I fredags hämtade jag ut min nya Iphone 5s som hade kommit, har dock inte fixat klart den än men det ska fixas idag. Jag, mamma och HP va på gymmet på kvällen på fredagen och sedan passade vi på att sola lite. Kom inte hem förrän 11 typ och då tog vi det bara lugnt framför tvn. Lördag morgon åkte jag och HP iväg till gymmet igen och körde ett pass där. Tog sedan en sväng på torget med mami för att fixa lite. Sen var det dags att packa en massa för att tillsammans med Linn och hem till Bella. Hos Bella fixade vi oss, åt lite mat och hade lite "förfest" innan vi sedan åkte till Nicole och Lovisas 18-årsfest. Dom hade fixat så fint och bra! Lite segt att festen inte kom igång förrän senare men så är det ju. Blev i alla fall en väldigt lyckad kväll med massor av dans, musik  och dricka. Hade verkligen sjukt ont i fötterna efter kvällen. Det tråkiga var att någon tog min påse med all alkohol samt mitt örhänge som låg där i, blir så trött på folk!! Sov hos Bella och vaknade upp idag vid 10. Mådde faktiskt väldigt bra och vi åt en god frukost :) Nu sitter jag på bussen hemåt och börjar känns lite huvudvärk.. Blir en lugn dag idag!

Puss //Emma

























Kvällsgym med HP

Gjorde mig lite mat när jag kom hem och kaffe på det. Sedan var det iväg till gymmet med HP där jag typ dog av andningssvårigheter pga min förkylning. Körde i alla fall 20 min på trappmaskinen. Sedan blev det ben och mage, gött gött! Får inte glömma våra skratt som alltid uppstår när vi tränar hehe ;) När jag kom hem gjorde jag mig en proteindrink på:
2,5 dl mjölk
1 skopa one whey proteinpulver från fitnessguru
1/2 banan
Hallon och blåbär

Supergod och mättande! Har tittat på hela Sverige bakar också för den delen. Nu har jag suttit och pluggat lite religion inför morgondagen. Tycker ämnet är så flummigt så känns typ svårt och veta vad man ska plugga på. Ska ta och packa väskan inför morgondagen nu.

Puss //Emma







Opepp

Åkte in till skolan och fick träffat Bella och Linn för lite arbete. Kom ju inte så långt direkt men men.. Satt sedan kvar på supporten för att jobba lite matte men gick inte bra alls.. Inne i ett avsnitt där jag inte fattar någonting. Har satt mig på bussen nu på väg hemåt. Känner mig inte riktigt bra i kroppen.. Dels förkylningen som jag redan har men också känner jag mig bara nere och opepp på allt. Har egentligen inget kul att skriva om utan bara massa dåliga tankar i huvudet just nu.

Puss //Emma


Övernattning hos min pingla

God morgon!
Igår kom jag hem till Nicole och fick äntligen träffat henne. Sååå roligt verkligen! Köpte med mig 1 kg godis till henne och så fick hon chokladmuffins som jag hade bakat hehe. Vi snackade, kollade tv och bara hade mysigt. Fick även pluggat lite så det va bra :) Imorse gick jag upp lite tidigare för att plugga och Nicole gjorde världens megafrulle till mig. Är så mätt just nu så jag tror jag spricker. Är just nu på väg in till skolan för att träffa Linn och Bella för att skriva på våran redovisning.

Puss //Emma









ÄNTLIGEN!!!

Goood morgon!!
Kan inte påstå att jag är frisk, men känner mig mycket piggare fastän jag snorar som ett litet barn hela tiden. Idag har vi bara frivilliga lektioner vilket jag inte tänker gå på eller typ ingen från vårt "gäng". Däremot har jag andra planer som är så mycket bättre. Jo jag ska äntligen åka ner och träffa min älsklingsvän Nicole! :D Åhh vad jag har saknat den tjejen, heeeelt sjukt! Passar nästan lite bra att vi båda är sjuka då vi kan bara chilla och ta det lugnt. Så jag gick upp imorse och rakade benen (vilket var behövligt), duschade och åt frukost. Mätt och go nu i alla fall. Tog på mig riktiga slappiskläder som faktiskt passar till dagens väder samt mitt humör. Just nu sitter jag på bussen ner mot stan där jag sedan ska byta.

Puss //Emma



Vitaminsmoothie

Hejsan hejsan!
Ett litet inlägg dyker upp här från en snuvig tjej.. Tittade ett avsnitt på bonde söker fru förut när jag ändå var igång. Bestämde mig sedan för att ta tag i matten så här har jag suttit en stund nu. Gjorde mig precis en vitaminsmoothie som faktiskt blev supergod. 

Recept vitaminsmoothie 
1/2 banan
Frusna hallon
1 gul kiwi
Lite mjölk
1/2 dl kvarg
Lite kokos

Mixade bara ihop allting och wips så hade jag en färdig smoothie. Nu ska jag plugga vidare..

Puss //Emma




Sjukling

God morgon!
Ingen skola för mig idag då jag är sjuk och jättesnuvig. Gick upp vid 9 och satte då på lite kaffe. Sitter just nu och äter en god frukost samtidigt som jag ser på dessertmästarna. Tänkte ta det lite lugnt nu på morgonen så får jag sätta igång och plugga lite senare.

Puss //Emma




Kurera sig

Efter en god middag blev det vaniljkvarg med blåbär och hallon till efterrätt. Supergott verkligen! Därefter även en gul kiwi då jag behöver kurera mig med mängder av C-vitamin. Tittade på Paradise samtidigt innan jag gick ner och la mig i min säng. Nu ska det sovas länge så jag blir frisk. 

Puss //Emma



Nya naglar!!

Tog mig igenom skoldagen gjorde jag allt. Efter skolan fick jag ett spontanryck och åkte iväg och fixade mina naglar. Blev akrylnaglar den här gången och är verkligen hur nöjd som helst :D När jag kom hem tog jag och mamma varsin kopp kaffe innan vi cyklade ner och handlade. Ikväll gjorde vi faktiskt vår egna fisksoppa och den blev hur god som helst. Precis ätit hur mycket som helst så nu är jag verkligen mätt. Snart börjar ensam mamma söker och jag kommer sitta fastklistrad framför tvn.

Puss //Emma







Nej, jag vill inte!!

God morgon! 
Blev en lång promenix igår på 7,5 km men det kändes samtidigt väldigt bra. Till middag gjorde vi en god tacopaj och sedan gick jag över till Erika för att äntligen få fixat mitt hår. Det var på tiden skulle man ju kunna säga. Helt sjukt skönt att vara blond igen verkligen. Kvällen avslutades med tv tittande och lite mys.. Måste verkligen skärpa mig med min kost, kan hända att jag har någon slags sockersjuka kanske. Inte bra i alla fall! 

Nu idag vaknade jag upp av klockan tidigt och kände mig alldeles tjock i halsen med en snuvig näsa. Åhh vill inte bli sjuk nu! Helt fel tidpunkt.. Fick hoppa morgonträningen och sov om ca 1 timma för att försöka ta mig igenom de 2 lektioner som vi har idag. Gjorde mig blåbärsgröt med banan och kanel och till det drack jag en kopp kaffe samt ett glas med en C-vitamintablett. Just nu sitter jag på bussen ner mot skolan. Ska försöka ta en liten tupplur nu.

Puss //Emma






FÖRE
EFTER



Kanelbullens dag igår

Hejsan hoppsan! 
Igår va det kanelbullens dag och det firade jag genom att göra min questbar med smak av cinnamon roll till en kanelbulle, visst är det likt? ;) Ett nyttigare alternativ! Skrev klart min retoriska analys i svenskan och var på stc och solade med mamma. På kvällen var det lagfest där det delades ut mängder med utmärkelser till alla och man fick gissa. Blev hemkörd av HP på kvällen sen och tittade på en film innan jag somnade som en stork. 

Idag vaknade jag upp 11 vilket jag verkligen behövde. 10 timmars sömn är dubbelt så mycket som jag får per natt i veckan. Åt ek rejäl god frukost med macka, juice, yoghurt mums mums. Har inte gjort så mycket annars utan tittade klart på filmen jag inte hann se klart igår. Nu blir det snart en PW i solskenet med min lilla mamma :) 

Puss //Emma









Proteindrink

Hellu hellu!
Idag gick jag upp 7:50 för att först dricka en kopp kaffe innan HP hämtade upp mig för gym. 30 min gång på bandet och därefter lite blandade styrkeövningar. Efteråt tog jag och HP en proteindrink, supergod! Åkte sedan hem till mig och dukade upp en god frukost. Är hur mätt som helst nu verkligen.. Nu blir det dags för plugg, måste bli klar med en rtorikanalys angående ett tal. Inte kul alls men måste få det gjort.

Puss //Emma









Tacomys med Jessica

Idag efter skolan gick jag, Linn och Bella kvar en stund i stan innan jag sedan tig bussen hemåt. Gick raka vägen till Jessica och åt tacos tillsammans med henne som hon hade gjort så fint. Supergott va det! Kaka och kaffe efteråt var supergott. Sedan tog vi en sväng på torget och jag fick köpt ett par mysiga tofflor. Mötte sedan upp min mamma och bror på donken där de skulle äta innan vi direkt åkte iväg till min brors match. Tyvärr blev det förlust för hans lag.. Vi åkte vägen om Ica innan vi åkte hem och hade bara en lugn kväll framför tvn. Idol/Beck, naturgodis och cola sammanfattar kvällen väldigt bra.

Puss //Emma






Love fridays

Äntligen är det fredag igen! Känns som veckorna bara flyger förbi nu. Idag blev det bananpannkaka till frukost för att lyxa till det lite extra sådär ;) Just nu sitter jag på bussen på väg mot stan där jag ska börja med mitt första rehabpass på Ullevi. Ska bli spännande och se vad jag ska få hitta på. För övrigt har jag inget annat inbokat idag så får se vad som händer :)

Puss //Emma



Fika med min underbara tjej

Mötte upp HP på espresso house när jag hade klivit av bussen och så satt vi där ca 1 timma och pratade lite samt fika. Mysigt! Sedan blev det hemåt där mat väntade som mamma hade fixat och blev riktigt gott. Toscansk tomatsoppa med fetaost och foccacia. Ikväll har jag inte haft någon energi alls och därför inte pluggat något som jag borde gjort. Har däremot bakat fröknäcke och sett på tv. Nu blir det sängen och imorgon är det fredag!!

Puss //Emma










Varför sova när man kan träna?

Gick upp 5:45 idag och var på gymme 6:15 då mamma körde mig. En celcius innan och under passet gjorde susen. Inte många människor där den tiden kan jag lova er ;) Blev gång idag på löpbandet där du själv drar igång bandet (kan ej namnet) och som förbränner upp till 30% mer kalorier. 30 min gick jag där och fick förbränt över 600 kalorier. Efteråt körde jag exentriska övningar för knät som innebär lår. Sedan blev det mage innan jag duschade. Kom sedan hem, åt blåbärsgröt, drack kaffe och fixade mig innan det var dags att ta bussen till skolan. Trött som bara den när jag kom fram... Nu är skoldagen i alla fall över och just nu sitter jag på bussen hem. 

Puss //Emma





Börjar få tillbaks lite lårmuskler




En varm buss

God morgon! Skönt att kunna sova till 7:20 idag, det behövdes ;) Gick upp och satte på kaffe och gjort gröt till både mig ich min bror. För mig blev det idag blåbärsgröt med banan och kanel, man behöver som sagt lite variation ibland för att inte tröttna. Just nu ser vädret väldigt fint ut med sol och blå himmel, underbart! Klev precis på en varm go buss som jag hade tänkt sova i nu.

Puss //Emma



RSS 2.0