Eating like a horse

Precis lagat mig en god och nyttig middag, mums!


Äpple och kaffe regnrusket

Hejsan hejsan!
Dagen började med morgonträning i skolan 07:30, och då var man inte pigg ska jag säga er. Kom i säng ganska sent igår eftersom jag och mami satt uppe och tittade på Maria Wern + att jag fortfarande var sjukt seg i benen efter 2 matcher i helgen. Hade engelska muntliga idag som gick åt h*elvete. Tappade bort mig och fick hjärnsläpp helt totalt, usch!! efter det hade vi bara matte innan vi fick sluta. Rätt skön dag faktiskt. Haglade och ösregnade när jag gick av bussen men som tur hade jag min söta rosa regnjacka som skyddade för det mesta.

Just nu sitter jag med datorn i knät och framför mig har jag en kopp kaffe och ett fat med äpple och kanel. Perfekt mellanmål när man kommer hem från skolan enligt mig. Har satt på mig ett par mjukisbyxor och ett par mysiga strumpor så nu känner jag mig jättegosig, hihi. Ska försöka sätta igång med pluggandet nu hade jag tänkt.
 
Puss //Emma
 

Söndriga knän

Ännu en vinst denna helgen mot Frändefors med 6-1, woho! :D Helt sjukt vad mina ben var sega idag efter gårdagens match, kunde knappt röra mig. Trots det försökte jag kämpa på så gott jag kunde och om jag bara hade haft den där sista kraften hade jag kunnat göra flera mål. 1 assist blev det bara för min del idag, men det är bara att träna vidare för mig. Båda mina knän är helt upprivna pga det dumma konstgräset och ont gör det också :( Blir kanske gymmet för mig imorgon i skolan. Blir att packa upp väskan nu och sen sätta sig och plugga.

Puss //Emma


Bilder från gårdagens match

God morgon!
Har precis ätit en enorm och god söndagsfrukost. Paulüns granola, frallor och kaffe. Perfekt start på denna dagen även om jag känner mig väldigt mätt just nu. Idag är det ny match mot Frändefors med div 3 och fastän jag kanske inte är exakt lika taggad som gårdagen så ska det bli så sjukt kul att spela ännu en match den här helgen. Maddes mamma var en riktigt grym fotograf igår och hon fick några bra kort på mig som ni ser här under.
 
Puss //Emma

Vinst mot Viken

Blev en vinst mot Viken idag med 4-2 :D Även om vi gick ner oss i slutet så blev det vinst. Första matchen utan underställsbyxor, och det var riktigt gött! Blev även utsedd till bästa spelaren i laget vilket var väldigt kul :) Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt och nu avslutar vi kvällen med att se lite på tv.

Puss //Emma


Stan med Bella

Kändes väldigt skönt att börja 12:10 idag och bara ha 2 lektioner. Efter skolan drog jag och Bella in till stan och tittade runt lite. Vi åt buffé på Lydias och jag är fortfarande sjukt mätt. Jättegott var det! :) Fick faktiskt köpt mig en gosig rosa tröja också hihi. Nu sitter jag på bussen som är hemma om ca 10 min. Gäääsp, är väldigt trött nu känner jag. Det blev en riktig mysig stund på stan :) Resten av kvällen är omplanterad, men ser ut att bli väldigt lugn.

Puss //Emma


Sovmorgon

Idag är det nog första gången jag får riktig sovmorgon innan skolan. Dagens fotbollsträning som skulle vara mellan 09:30-11:00 blev inställd vilket innebär att jag börjar 12:00 :D Vaknade till vid 08:00 och kände att jag lika gärna kunde gå upp då istället för att sova 1 timma extra. Planen idag var egentligen att gå till gymmet innan men eftersom jag är lite tjock i halsen måste jag vila inför morgondagens match. 08:15 ställde jag mig och bakade "nyttiga" scones till mig och mami, eftersom hon var ledig idag. Receptet kan jag lägga in ikväll om ni är nyfikna. Nybakat bröd till frukost är aldrig fel! :) Just nu sitter jag på bussen in till skolan för att ha Samhäll och ekonomi, tänk ändå om man hade börjat 12:00 varje fredag ;) Efter skolan blir det stab med Bella, myspys! :D

Puss //Emma


Påsk bilder

Bättre sent än aldrig! Slänger upp lite bilder från påsken här nu som ni kan titta på och njuta :)
 
Puss //Emma
 

En stund på Sportlife

Efter mycket kämpade tog jag äntligen tag och packade ner träningskläder i väskan och tog cykeln till Sportlife. Körde crosstrainer i 30 min, bålrotation 3x12 på varje sida och avslutade med enbensknäböj med 10 kg. Precis varit och tagit ett blodprov nu i armväcket, och jag svimmade.. Helt sjukt! Förstår inte hur jag kan tycka det är så hemskt :s Sitter och vilar mig nu en stund innan jag ska ta cykeln hem.

Puss //Emma


Nationella i 3 timmar, check!

Äntligen klar med nationella efter ca 2,5 timme som jag satt. Tror nog det kommer gick hyfsat bra i alla fall :D Just nu sitter jag på tåget hem och snaskar på mina nötter som jag hade med mig. Känner hur en förkylning är på gång, neeeej!! Funderar trots det på att ta en liten springtur när jag kommer hem ;) vi får se helt enkelt :) Hade värsta slappiskläderna på mig idag och med mig hade jag en Ramlösa, nötter, frön och ett päron. Taggad tjej!

Puss //Emma


Bra dag på jobbet!

Gokväll kära vänner!
Hade otur med tåget idag då jag var tvungen att ta en ersättningsbuss för att ett godståg hade blockerat spåret. Hann precis till jobbet som tur va i alla fall :) Det har varit helt galet mycket att göra på jobbet, men så himla kul :D Fått ta emot massa gäster, serverat dryck och mat och massa kul :) Fick jobba över en timma, men men det gjorde mig inte så mycket.

Efter jobbet hämtade mami upp mig och vi åkte och handlade lite. Imorgon har vi ju nationella svenska 3 timmar så jag ville ha något gott att snaska på och något att dricka. Köpte mig en Ramlösa, nötter, mörk choklad och frukt. Gissa vem som är taggad inför morgondagen? ;) När jag kom hem fick jag äntligen i mig lite mat, hade då inte ätit sen skolan vilket nästan var 12 timmar sen. Nu blir det snart sängen för imorgon blir det ännu en tidig morgon.

Puss //Emma


Bussen mot skolan

Good morning!
Sitter nu i bussen på väg mot skolan. Morgonträningen väntar och idag förberedde jag mig med massa god frukost. En halv banan, A-fil med pumpakärnor, solroskärnor och kokos, ett ägg och en kopp kaffe. Frös verkligen hur mycket som helst hemma imorse och känner att jag är tjock i halsen när jag sväljer :( Vägrar att bli sjuk nu! Blir en liten powernap nu ;)

Puss //Emma


Deppdag!

Hej hej!
Upp tidigt idag igen för nationella prov i Svenska läsförståelse. Det kändes lite svårt och veta exakt det rätta svaret men jag hoppas på det bästa. När vi var klara med provet hade vi håltimma i 4 timmar innan språket skulle börja. Fattar ni?! 4 TIMMAR!!! Jag och Nicole drog till stan och tittade runt en sväng och sedan kom även Hugo och Adam och hängde på. Jag köpte mig en kycklingsallad på Paprika och Hugo en glass på donken. Ungefär vid den här tiden började jag känna att deppet kom. När vi sedan kom tillbaka satt vi i skolan i ca 1 timma och gjorde ingenting kan man säga. Även om tyskan gick hyfsat fort så hängde jag inte med överhuvudtaget, och på filmen höll jag på att somna. Sov hela vägen hem på bussen, vilket kändes väldigt skönt men vaknar upp och inser att jag fortfarande är lika depp. Precis värmt mig lite fisk som jag sitter och äter nu, kanske behöver lite mat. Får se vad jag hittar på efter jag ätit upp.
 
Puss //Emma
Slänger in en bild på mig från Model House

Måndag va det ja!

Hejsan!
Är riktigt arg över att blogg.se appen inte fungerar, vilket betyder att jag inte kunnat blogga något. Helgen har i alla fall varit bra trots alla onyttigheter jag ätit. I lördags var jag iväg och tittade när Vallens herrar vann över Herrestad och på kvällen var jag i Kungälv på tjejmiddag. En riktigt mysig lördag måste jag säga. Igår hade vi släktkalas för min bror här hela dagen då jag åt en hel del kalorier.
 
Idag är det måndag igen och hela dagen har varit helt okej i skolan. Efter skolan gjorde jag mig fisk och jag kände mig otroligt nyttig. Bara det att sen bjöd papi på fika på espresso house och då sket det sig helt. Blev en mudcake och en caffe latte. Sen skulle han in och handla på coop och då råkade det slinka ner 6 bitar naturgodis i en påse. Usch vad värdelös jag är... Tur att jag har fotbollsträning ikväll! Blir ingen mer mat för mig idag, den saken är klar i alla fall ;)
 
Puss //Emma

Seger till oss!

Det blev en seger mot Strömstad nu ikväll med 6-2 till oss. Till och med jag fick gjort ett mål välplacerat in i högra hörnet, vilket känns hur kul som helst :D Vi började första halvlek ganska dåligt. Kan bero på mycket nervositet och spänning men i andra blev vi lugnare och spelet flöt på mycket bättre :) Jag är sjukt nöjd nu i bilen på vägen hem och jag kommer sova som en gud inatt.

Puss //Emma


SERIEPREMIÄR!!!

Hejsan!
Dagen i skolan har varit bra. Jag och Linnea skippade fotbollen i skolan och gick till gymmet istället för att spara oss inför kvällens Seriepremiär ;) Sen var det Samhäll och 10 min ekonomi för mig innan jag tog bussen hem. Har packat ihop det sista och tagit mig lite mellanmål. Kaffe, finn crisp och ett äpple. Ska alldeles strax bli upphämtad och sen bär det av till Strömstad! Är så sjukt taggad!!! :D 3 poäng ska vi ha idag, och jag ska kämpa allt jag har. Önskar er alla en otroligt bra fredag!

Puss //Emma

Dagens morgongröt :)


Rosa Regnjacka

Hejsan hejsan!
Regnade extremt mycket imorse och då åkte min rosa regnjacka på :D Hade bara tyska idag så slutade redan vid 9. Tog en sväng på torget och provade lite kläder innan jag tog bussen till nösnäs för att äta med Liv och hennes vänner. Usch, vilken äcklig fisk det va! Nu har jag tittat på 2 avsnitt av "Tonårsbossen", druckit en kopp kaffe och ätit ett äpple. Klockan 15:00 blir det gymmet med Jessica!! :D

Puss //Emma


Tappar byxorna

Hallo alla goa och glada :D
Sitter just nu på tåget på väg till jobbet. Idag hade vi först T&T innan träningen o skolan och sen matteprov. Tror faktiskt det gick bra! Sista lektionen hade vi ekonomi. Är så korkad och glömmer skärp så mina byxor åker ner hela tiden, så fruktansvärt irriterande. Det är verkligen jättefint väder ute idag, men lite blåsigt. Hade inte sagt nej till en kaffe på balkongen men man kan ju inte alltid ha det så bra ;)

Puss //Emma


Pluggmys

Efter en trött skoldag kom jag hem och gjorde mig stekt lax som blev riktigt gott. Sen har jag suttit med matten och pluggat eftersom jag har matteprov imorgon och träning ikväll. Gjorde mig precis en kopp kaffe och en skål med några mandlar, solrosfrön, pumpafrön och kokosflingor. Nyttigt och gott pluggsnacks ;) Ska fortsätta plugga nu!

Puss //Emma


Ny vecka, nya tag, nu kör jag!

God morgon,
Hade ingen morgonträning i skolan idag så jag bestämde mig för att dra till Sportlife. Gick upp halv 6 och gjorde mig en liten energismoothie på a-fil, en halv banan, 1 tsk Linfrön och 1 tsk pumpafrön. Klockan 6 var jag på gymmet redo att köra igång. Startade med 30 min crosstrainer, därefter blev det olika ryggövningar, situps och squats. Kändes väldigt skönt efteråt när jag satte mig på cykeln hem. Till frukost blev det omelett och en kopp kaffe. Nu är jag i stan, bara 2 lektioner idag så jag är glad :D


Min lördag

Vaknade vid 9 och gav tillsammans med min mamma Filip frukost på sängen. Tradition i vår familj att man ska få frukost på sängen när man fyller år ;) Klockan 11:45 hade jag samling med fotbollen för att spela match 13:30. Mötte ett riktigt dåligt lag och vann med 3-0. Till middag åt jag och mami tacos och ikväll sen gick jag till Sportlife och tränade lite. Blev ett äpple, godis och chips när jag kom hem. Onyttig onyttig onyttig! Nu är det dags att sova, godnatt :)


Ny tekopp

Usch, mådde verkligen illa på träningen efter allt onyttigt som jag åt hemma hos pappa. Kändes nästan som jag skulle spy flera gånger. Tog mig en kopp te i min nya kopp när jag kom hem förut. Köpte den i stan tidigare idag och känner mig otroligt nöjd. Nu blir det sängen och så taggar vi att det är fredag imorgon, tjoho!

Puss //Emma


Grattis bror! :D

Nationella svenska talet idag gick faktiskt bra. Var väldigt nervös men valde att gå upp först av alla och bara köra så jag fick det gjort :) Efter skolan blev det stan med Nicole en snabbis för att köpa present till min lillebror. Köpte lite mer än 1 kg godis och en Angry Bird slangbella. Blev massa tårta, bulle och en hel del godis så mår inte särskilt bra nu.. Men träna ska jag göra ändå, får se hur det går bara. Måste seriöst skärpa mig nu med sockret, har tappat allt känner jag och slutar jag inte så kommer jag snart platsa i Biggest Loser! Har inte tränat fotboll med laget sen i söndags så ska bli skönt att röra på kroppen nu.

Puss //Emma


Första nationella provet idag

God morgon :)
Sitter just nu på bussen på väg in mot skolan. Mätt och belåten efter en stekt äggmacka och en kopp kaffe. Idag har jag det första nationella provet som är tal i svenskan och gissa om jag är nervös?! Känner mig ändå hyfsat säker, men jag vet att när jag väl står där framme så kommer jag stamma och jag vet inte vad mer. Får försöka att finna mitt inre lugn haha ;) Idag fyller min bror år så får ta och säga ett STORT GRATTIS till honom på hans 11-årsdag! :D Efter talet så slutar vi, så då ska jag dra in till stan med Nicole och köpa present till honom :)

Puss //Emma


Sorry sorry

Har inte blivit att jag skrivit något nu här på länge, men har liksom inte blivit av. Ska försöka bättra mig. Fick ett argt sms av min kompis om att jag ska blogga så får la ta och göra det nu då ;) Har precis ätit frukost som blev 2 finn crisp och a-fil med paulüns müsli. Ska alldeles strax gå ut till bussen. Träningskläderna är på inför dagens morgonträning.

Puss //Emma

Gårdagens outfit


Befinner mig på en tropisk ö

Hej söta läsare!
Just nu sitter jag i shorts och bh på min balkong i en solstol. Känns som att jag befinner mig på en tropisk ö långt bort från Sverige för solen bränner extremt. Har nyss tagit mig en kopp kaffe och läst mammas Må Bra tidning :) Bestämde mig för att sola på Sportlife imorse och efter det handlade jag lite på Willys. Har bakat världens godaste knäckebröd som jag åt tillsammans med min omelett till lunch. Det är lika gott som godis det här knäckebrödet. Har börjat packa lite för imorgon drar jag till Danmark med laget på träningsläger, wohoo!!

Puss //Emma

https://cdn2.cdnme.se/1764567/7-3/pic_515d83bfe087c37359cc53f1.jpg" class="image">


Träffat Melissa :D

Hejsan!
Idag startade jag dagen med en bananpannkaka med mango och vaniljkesella på innan jag gick till gymmet. Blev 20 min på crosstrainer och därefter enbensknäböj och squats med 10 kg på axlarna. Klockan 11:40 mötte jag upp Melissa på stationen som jag inte träffat på snart 1 år nu, så sjukt kul att träffa henne igen :D Blev mest prat idag men även lite tacos fick vi gjort oss innan jag fick skynda iväg till jobbet. Kosten går just nu åt helvete.. Ikväll blev det 1 hel påse sega påskägg som jag älskar.

Puss //Emma


Sista onyttiga dagen!

Idag har jag, Liv och hennes bror varit ute och spelat Kubb och Boule ute i det vackra vårvädret. Fick för första gången idag smaka på blåmussla också, smakade inte direkt så mycket. När jag kom hem slängde jag och mamma oss i soffan och började titta på film. 2 små skräckisar blev det. Har varit extremt onyttig idag men imorgon är det 1 April och då tar jag tag i kosten igen.

Puss //Emma


RSS 2.0